Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ...

 

Αδρενόχρωμα, τεράστια ζήτηση στην παγκόσμια ελίτ γι αυτή την ουσία. Η ζήτηση του έχει να κάνει με τις απαγωγές παιδιών σε όλο τον πλανήτη



ADRENOCHROME  The Elite’s Super Drug

Στην παγκόσμια κυρίαρχη ελίτ  υπάρχει τεράστια ζήτηση για το πιο ακριβό ναρκωτικό στον κόσμο - το adrenochrome

Σύμφωνα με τη θεωρία αυτή, η ζήτηση αυτής της ουσίας έχει να κάνει με τις απαγωγές παιδιών σε όλο τον πλανήτη



Το θέμα του σατανισμού και των σατανικών τελετουργιών είναι επίκαιρο μεταξύ της παγκόσμιας ελίτ, και η Μαρίνα Αμπράμοβιτς και τα περίεργα πάρτι της, στα οποία συμμετείχαν οι πιο διάσημοι χαρακτήρες του παγκόσμιου jet set υπογραμμίζεται ως ηγέτης αυτής της διαβόητης ομάδας: από αστέρια του κινηματογράφου έως τραγουδιστές έως επιχειρηματίες και πολιτικούς.

Λέγεται ότι σε αυτά και σε παρόμοια πάρτι, οι φιλοξενούμενοι έπαιρναν ναρκωτικά με το πιο ακριβό ναρκωτικό στον κόσμο - το adrenochrome, το οποίο είχε αποκτηθεί με έναν ανατριχιαστικό τρόπο.





Το Adrenochrome είναι είναι μια χημική ουσία που παράγεται στο ανθρώπινο σώμα όταν οξειδώνεται η αδρεναλίνη [ είναι επίσης γνωστή ως επινεφρίνη, νορεπινεφρίνη (epinefrin, norepinefrin)],

 Η συλλογή Adrenochrome είναι η πιο κερδοφόρα επιχείρηση στον κόσμο και φέρνει πολύ περισσότερα χρήματα από τις πωλήσεις οργάνων.

Το αδρενόχρωμα είναι η  χημική ένωση του μοριακού τύπου C₉H₉NO3  που παράγεται μετά από οξείδωση της αδρεναλίνης σε περιβάλλον ουδέτερου pH.

Μπορεί να συλλεχθεί με έναν ανατριχιαστικό τρόπο.

Υπάρχει μόνο μία πηγή για αυτά τα πράγματα. «Οι αδρεναλικοί αδένες ενός ζωντανού ανθρώπινου σώματος», είπα. "Δεν είναι καλό αν το βγάλεις από ένα πτώμα."






Πως εξάγεται το αδρενόχρωμα από το σώμα

 

- Ένα πιθανό θύμα (παιδί) τρομοκρατείται, γεγονός που αυξάνει την ποσότητα της αδρεναλίνης που ρέει στο σώμα του.

Στη συνέχεια θανατώνεται και το αδρενόχρωμα συλλέγεται με βελόνα και σύριγγα από τη βάση του λαιμού και της σπονδυλικής στήλης. (όσο μικρότερο είναι το παιδί, τόσο καλύτερο είναι το αδρενόχρωμα)

- Αυτή η χημική ουσία στη μαύρη αγορά κοστίζει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

- Αυτή είναι μια από τις απαντήσεις στο ερώτημα πού εξαφανίζονται τα παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Η συλλογή Adrenochrome είναι η πιο κερδοφόρα επιχείρηση στον κόσμο και φέρνει πολύ περισσότερα χρήματα από τις πωλήσεις οργάνων.




- Λίστα και αριθμός παιδιών τα οποία εξαφανίζονται  κάθε χρόνο.

 Αν και τα περισσότερα  τα βρίσκουν, ωστόσο ο αριθμός των οριστικών εξαφανίσεων μένει πολύ υψηλός.

Αμερική 800.000

Αυστραλία 25.000

Βραζιλία 40.000

Αγγλία 230.000

Γαλλία 39.000

Καναδάς 50.000

Μεξικό 45.000

Γερμανία 100.000

Ισπανία 200.000


ΠΗΓΗ-http://hellenicrevenge.blogspot.com/2020/05/blog-post_10.html





Τα αποτελέσματα από τη χρήση αυτής της χημικής ουσίας είναι αμφιλεγόμενα. Συζητιέται εάν είναι ψυχοδραστικά ή παραισθησιογόνα, αν και ορισμένοι ερωτηθέντες έχουν συγκρίνει την εμπειρία του αδρενοχρώματος με ήπιες εμπειρίες ψιλοκυβίνης και LSD.  Η ταξινόμηση αυτής της ουσίας είναι επίσης δύσκολη.

Η κοκαΐνη είναι κατά πολύ υποδεέστερη από το αδρενόχρωμα.

 

(σημείωση: το συνθετικό και το φυσικό αδρενοχρώμα δεν είναι το ίδιο, το συνθετικό δεν έχει αυτό το αποτέλεσμα, είναι το ίδιο όταν συγκρίνουμε μια πλαστική κούκλα και μια ζωντανή γυναίκα)


 

- Τα ψυχοδραστικά αποτελέσματα της αδρενοχρώματος μπορεί να περιλαμβάνουν ευφορία, σύγχυση, αλλαγή απόψεων, έλλειψη κρίσης, κακή διορατικότητα και αδυναμία συγκέντρωσης, και το πιο σημαντικό αποτέλεσμα λόγω του οποίου η ελίτ το χρησιμοποιεί είναι η φαινομενική δύναμη και το αίσθημα άπειρης υπεροχής έναντι των άλλων.










ΟΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ...





ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ...



ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ...



Δεν πρέπει να χάνουμε την πίστη μας στην ανθρωπότητα. Η ανθρωπότητα είναι ένας ωκεανός. Αν μερικές σταγόνες του ωκεανού είναι βρόμικες, δεν σημαίνει ότι έχει βρομίσει ολόκληρος ο ωκεανός.

14 σχόλια:

zkcome είπε...

!!! ΥΔΡΟΓΕΛΗ !!!

zkcome είπε...

きっと楽しいよ

zkcome είπε...

Εμφυτεύσιμο βιοτσίπ που θα ανιχνεύει τη νόσο Covid-19 θα είναι διαθέσιμο στην αγορά το 2021, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Την ώρα που η διεθνής κοινότητα ανυπομονεί να διαθέσει ευρέως το πρώτο εμβόλιο για τη νόσο Covid-19, ένας πρώην συνταξιούχος καθηγητής του Χάρβαρντ είχε την ιδέα να τελειοποιήσει το πρώτο τσιπ που θα τοποθετείται υποδόρια και θα μπορεί να κάνει διάγνωση της νόσου. Και μάλιστα η ιδέα του βρήκε ανταπόκριση στην κυβέρνηση της Ουάσινγκτον.
Ο Καναδός ερευνητής αιφνιδιάζει την επιστημονική κοινότητα και την κοινή γνώμη αναπτύσσοντας ένα τσιπ με την βοήθεια της νανοτεχνολογίας.

Για την έρευνα και ανάπτυξή του έχουν επιστρατευτεί οι ακόλουθοι αμερικανικοί οργανισμοί: Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH), Υπηρεσία Προηγμένων Αμυντικών Ερευνητικών Προγραμμάτων (DARPA) και η Αρχή Προηγμένης Βιοϊατρικής Έρευνας και Ανάπτυξης (BARDA) του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ.
Η επαναστατική ανακάλυψη του Καναδού επιστήμονα Ντέρεκ Ρόσι θα πρέπει να λάβει το πράσινο φως από τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Ο συνταξιούχος καθηγητής του Χάρβαρντ ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «National Post» ότι βρήκε έναν τρόπο να «επαναπρογραμματίσει» τα μόρια που είναι φορείς γενετικών οδηγιών για την ανάπτυξη των κυττάρων στο ανθρώπινο σώμα.
Αυτά τα μόρια ονομάζονται «αγγελιοφόροι RNA ή mRNA». Πρόκειται για το RNA που μεταφέρει τη γενετική πληροφορία από το DNA (γενετικό υλικό) στα σημεία των ριβοσωμάτων για την πρωτεϊνοσύνθεση των κυττάρων.

!!! Η νανοτεχνολογία της υδρογέλης, ως υλικό, μοιάζει με φακούς επαφής και απαιτεί έναν ειδικό μηχάνημα για να γίνεται η έγχυσή της υποδόρια. Μπορεί να μεταδώσει ψηφιακά σήματα με βάση το φως μέσω ασύρματου δικτύου όπως το 5G !!!

«Η πραγματικά σημαντική ανακάλυψη εδώ είναι, ότι θα μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε το mRNA, και αν το στείλετε στα κύτταρα τότε θα μπορείτε να κάνετε το mRNA να παράξει οποιαδήποτε πρωτεΐνη στα κύτταρα, και αυτό είναι το μεγάλο κατόρθωμα», επισημαίνει ο Καναδός ερευνητής.
Το 2014, το Γραφείο Βιολογικών Τεχνολογιών της DARPA ξεκίνησε το πρόγραμμα «In Vivo Nanoplatforms» (IVN), το οποίο ερευνά τις εμφυτεύσιμες νανοτεχνολογίες και το οποίο οδήγησε στην ανάπτυξη της «υδρογέλης».

Η τεχνολογία της υδρογέλης που αναπτύχθηκε από την DARPA, αναμένεται να λάβει έγκριση από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έως τις αρχές του 2021, όπως επισημαίνει ο αμερικανικός ιστότοπος «mintpressnews».

https://www.protothema.gr/world/article/1046696/koronoios-amerikanoi-ereunites-shediazoun-emfuteusimo-viotsip-pou-tha-anihneuei-ton-io/

zkcome είπε...

しかし、主は最初の言葉を持っています

Fujitsu

PISTOS788 είπε...

zkcome!

素晴らしい

PISTOS788 είπε...

zkcome!

Κάθε σταγόνα στον ωκεανό μετράει.

Γιόκο Όνο...

PISTOS788 είπε...

zkcome!


Να ενεργείς σαν να είναι αδύνατο να αποτύχεις.

ΤΟΓΙΟ...

PISTOS788 είπε...

zkcome!


Να ενεργείς με τόλμη και Αόρατες Δυνάμεις θα Προστρέξουν για να Βοηθήσουν.

Daihatsu...

zkcome είπε...

Από τις ανέπαφες συναλλαγές με κάρτα στις ανέπαφες μόνο με την παλάμη

Η Amazon παρουσίασε ένα νέο ανέπαφο ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών που δεν απαιτεί ούτε πλαστική κάρτα ούτε κινητό τηλέφωνο, αλλά απλώς το πέρασμα του χεριού στο ταμείο πάνω από μία νέα συσκευή σάρωσης με προχωρημένες δυνατότητες βιομετρικής ταυτοποίησης.

Το νέο Amazon One «διαβάζει» την εικόνα της παλάμης του αγοραστή, ο οποίος κρατά το χέρι του πάνω από τη συσκευή για περίπου ένα δευτερόλεπτο.

Όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η νέα τεχνολογία θα δοκιμαστεί αρχικά σε δύο καταστήματα της εταιρείας στο Σιάτλ, σύμφωνα με το BBC, ενώ η Amazon έκανε γνωστό ότι ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετούς πιθανούς πελάτες για να αξιοποιήσουν το νέο ανέπαφο σύστημα στο μέλλον.

Εκτός από ανέπαφες πληρωμές, το Amazon One, σύμφωνα με την εταιρεία, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την είσοδο των θεατών σε στάδια και υπαλλήλων σε χώρους εργασίας (αντί για τη συνήθη κάρτα - ταυτότητα ο εργαζόμενος απλώς θα κουνάει το χέρι του). «Πιστεύουμε ότι το Amazon One θα βρει ευρεία γκάμα εφαρμογών πέρα από τα καταστήματα λιανικής», ανακοίνωσε η Amazon.

Οι σαρωτές παλάμης δεν είναι μία εντελώς νέα τεχνολογία και βασίζονται κυρίως στην ταυτοποίηση των φλεβών στο χέρι, οι οποίες δημιουργούν ένα μοτίβο σταθερό στον χρόνο και διακριτό για κάθε δάχτυλο και για κάθε πρόσωπο. Επειδή οι φλέβες βρίσκονται κάτω από το δέρμα, είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει κακόβουλη «παραχάραξη» ή κλοπή. Το επίπεδο ασφαλείας θεωρείται περίπου ανάλογο με εκείνο των δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά επειδή η σάρωση μπορεί να γίνει ανέπαφα από απόσταση λίγων εκατοστών, η σάρωση παλάμης είναι πιο πρακτική.

Η Amazon δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας του νέου δικού της βιομετρικού συστήματος, πέρα από το ότι «ενσωματώνει δικής της ανάπτυξης αλγόριθμους και υλικό (hardware)» και ότι σαρώνει «διακριτά χαρακτηριστικά τόσο πάνω όσο και κάτω από την επιφάνεια» του χεριού. Για να γίνει κάποιος χρήστης του συστήματος, δεν χρειάζεται να έχει λογαριασμό στην Amazon, αλλά πρέπει προηγουμένως να καταχωρίσει διαδικτυακά μία τραπεζική κάρτα και μετά να ακολουθήσει online οδηγίες για το πώς θα συνδέσει αυτήν την κάρτα με το αποτύπωμα της παλάμης του, έτσι ώστε εφεξής να πληρώνει μόνο με το χέρι του. Η εταιρεία διαβεβαίωσε ότι το βιομετρικό αποτύπωμα της παλάμης κρυπτογραφείται και τηρείται με ασφάλεια όχι στην ίδια τη συσκευή αλλά σε κέντρα δεδομένων στο «cloud», ενώ ο χρήστης, όποτε θελήσει, μπορεί να διαγράψει αυτά τα βιομετρικά στοιχεία του χεριού του.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=94&v=nrej-OAZF20&feature=emb_title

zkcome είπε...

計画は進んでいます

zkcome είπε...

力の主

PISTOS788 είπε...

zkcome!

天は私たちのものです

zkcome είπε...

アーメン

PISTOS788 είπε...

zkcome!

888!!!

ΤΟΓΙΟ....

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες