Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΙΟΥΔΑ...Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ...




Έχοντας Τελειοποιήσει Τη Μεταμφίεσή Μας

Ψάχνουμε Να Βρούμε Εκείνον Που Δεν Μπορούμε Να Ξεγελάσουμε.

Robert Brault


Κι Αλευρωμένος Να ‘Ναι Ο Ποντικός, Η Γάτα Τον Γνωρίζει...







ΕΝΩ ΔΗΘΕΝ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ...

Κιλκίς: Αποχή στο πρώτο κουδούνι - Ζητούν αποσυμφόρηση από τα προσφυγόπουλα

Αποχή, με το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς, αποφάσισε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αξιούπολης στο Κιλκίς,

ζητώντας να αποσυμφορηθεί το σχολείο από τα προσφυγόπουλα.

Στο Γυμνάσιο του Κιλκίς αναμένεται να φοιτήσουν μαζί 51 μαθητές της περιοχής και 46 προσφυγόπουλα,

τα οποία προέρχονται κατά ένα μικρό ποσοστό από διαμερίσματα σε Αξιούπολη και Πολύκαστρο

και κατά ένα μεγάλο ποσοστό από τη Δομή της Νέας Καβάλας όπου φιλοξενούνται συνολικά 2.000 πρόσφυγες.





Χρειάζεται υψηλή παιδαγωγική εξειδίκευση και ισοϋψές πολιτικό αισθητήριο

για να επιχειρήσει κάποιος το ακατανόητο σε κοινούς θνητούς:

Να στοιβάξει σε μια τάξη 51 ελληνόπουλα και 46 προσφυγόπουλα

και να θεωρεί ότι με τη σύνθεση αυτή η τάξη θα είναι λειτουργική

και -κατά το κοινώς λεγόμενον - θα μάθουν γράμματα

Το επιχείρησαν στην Αξιούπολη, στο Γυμνάσιό της, όπου συγκέντρωσαν όλα τα προσφυγόπουλα.

Κι αυτά διαβιούν σε διαμερίσματα της Αξιούπολης (6),

και όσα διαβιούν σε διαμερίσματα στο Πολύκαστρο και τα πολύ περισσότερα της δομής Νέας Καβάλας.

Σημειώνουμε ότι τα περισσότερα από τα 46 προσφυγόπουλα δεν γνωρίζουν καν την ελληνική γλώσσα,

αλλά αυτό κατά τους ιθύνοντες αποτελεί λεπτομέρεια.

Το μείζον είναι, όπως το συνόψισε η κ. Κεραμέως στην απάντησή της προ ημερών

στο Δήμαρχο Κώστα Σιωνίδη που έθεσε υπόψιν της το πρόβλημα: Έχουν δικαίωμα στη μάθηση και τα προσφυγόπουλα!



Κι Αλευρωμένος Να ‘Ναι Ο Ποντικός, Η Γάτα Τον Γνωρίζει...



ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΣΚΑ...



ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΙΟΥΔΑ...


Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ...






4 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Καταλήψεις ξεκίνησαν στα σχολεία γονείς και μαθητές διαμαρτυρόμενοι για την υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Συγκεκριμένα στα Χανιά βρίσκεται από το πρωί υπό κατάληψη το σχολικό συγκρότημα Βουκολιών του δήμου Πλατανιά, στο οποίο στεγάζονται το Γενικό Λύκειο και το Γυμνάσιο της περιοχής.

Στην κατάληψη συμμετέχουν μαθητές του σχολείου εκφράζοντας την αντίθεσή τους με την χρήση μάσκας στα σχολεία. Οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση έχουν κλείσει την είσοδο του σχολείου, ενώ έχουν υψώσει και πανό.

Τρεις καταλήψεις σε σχολεία της Πάτρας

Ίδια εικόνα όμως παρατηρείται και στη Πάτρα όπου από το πρωί βρίσκονται τρία σχολεία υπό κατάληψη με μαθητές που αρνούνται να φορέσουν μάσκα!

Πρόκειται για το 2ο και 12ο Λύκειο Πάτρας αλλά και το Γυμνάσιο – Λύκειο Φαρών. Οι μαθητές στο 2ο, έχουν κλειδώσει απ έξω τους καθηγητές και διαμαρτύτονται για τις μάσκες και τον αριθμό των μαθητών ανά τάξη.

Οι μαθητές των σχολείων αποφάσισαν να κάνουν καταλήψεις αρνούμενοι να φορέσουν μάσκες μέσα στις τάξεις, όπως προβλέπουν οι διατάξεις των Υπουργείων για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Στο 2ου Λύκειο της Πάτρας, οι πόρτες του σχολείου είναι κλειστές με λουκέτο και σύμφωνα με το Tempo24.gr στο σχολείο μεταβαίνει ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ακόμα τα υπό κατάληψη σχολεία είναι λίγα σε αριθμό αλλά στην κυβέρνηση φοβούνται ένα φαινόμενο «ντόμινο» και μετάδοση γενικευμένης αντίδρασης κατά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας.

Το γεγονός ότι οι μάσκες που παραδόθηκαν χθες ήταν σαν... τέντες στο μέγεθος, εξόργισε ακόμα περισσότερο γονείς και μαθητές που νιώθουν να ζουν πλέον σε ένα καθεστώς ανελευθερίας.

Εάν η κυβέρνηση κλείσει εντέλει και τους χώρους ψυχαγωγίας τότε η κοινωνία δεν θα έχει πουθενά να εκτονώσει την συσσωρευόμενη οργή της με ότι αυτό συνεπάγεται...

Φαίνεται πως μετά τις αντιδράσεις των γονέων για τη χρήση μάσκας στα σχολεία έρχονται και οι πρώτες αντιδράσεις από μαθητές αφού ήδη από σήμερα σχολεία της χώρας βρίσκονται υπό κατάληψη.

zkcome είπε...

Ο ΛΥΧΝΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΛΟΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΝ
ΕΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΟΛΟΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΝ ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΕΝ ΣΟΙ ΕΊΝΑΙ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΣΟΝ
ΟΥΔΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΗ ΔΙΟΤΙ Η ΤΟΝ ΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΜΙΣΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΓΑΠΗΣΕΙ Η ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΣΕΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΗΤΕ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΜΑΜΜΩΝΑ

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΟΥΔΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΗ ΔΙΟΤΙ Η ΤΟΝ ΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΜΙΣΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΓΑΠΗΣΕΙ Η ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΣΕΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΗΤΕ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΜΑΜΜΩΝΑ

ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ ΑΡΑΓΕ???

ΤΟΓΙΟ...

ΦΟΥΤΖΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ...ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΚΑΦΟΣ ...ΡΑΦΑ-ΗΛΗΛΗΛ...

PISTOS788 είπε...

Και οι Κρίνοντες Κρίνονται...


Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης στέλνει το δικό του μήνυμα για την καταδίκη του νεαρού κτηνοτρόφου από τις Φέρες που σταμάτησε τους Τούρκους, οι οποίοι είχαν μπει παράνομα στη χώρας μας, και συνεπλάκη μαζί τους.

"Μετά την πρωτόδικη καταδίκη του συναδέρφου κτηνοτρόφου, όλοι εμείς, οι ακρίτες του Έβρου, που τον Μάρτιο υπερασπιστήκαμε ομόθυμα, ολόψυχα και πάνδημα την εθνική ακεραιότητα των συνόρων της πατρίδας μας, αισθανόμαστε πληγωμένοι και εκμηδενισμένοι!

Ο αγώνας μας ποινικοποιήθηκε, εκδιώχθηκε και καταδικάστηκε! Η ανταπόκρισή μας στο εναγώνιο κάλεσμα της Πατρίδας, που τα σύνορά της απειλήθηκαν με μαζική και αθρόα εισβολή χιλιάδων παράνομων μεταναστών έμεινε ανυπεράσπιστη και εν τέλει, καταδικάστηκε!

Η θλίψη, η απογοήτευση και η δίκαιη αγανάκτησή μας από αύριο θα δώσουν τη θέση τους σε ερωτήματα που θα ζητούν επιτακτικά απαντήσεις από τους ιθύνοντες.

Ερωτήματα, για το αν αξίζει κανείς να προασπίζεται την εδαφική ακεραιότητα του τόπου του, όταν θα ξέρει ότι ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει να κατηγορηθεί και να καταδικαστεί γι' αυτό!

Ερωτήματα για το πώς και με ποια κριτήρια αξιολογούμαστε και κρινόμαστε όλοι όσοι για μερόνυχτα αφήσαμε τις δουλειές μας, τις υποχρεώσεις μας, τις ίδιες τις ζωές μας για να προφυλάξουμε την Πατρίδα μας!

Απόψε θα γυρίσουμε όλοι στο σπίτι με σκυμμένο το κεφάλι και θα πούμε στα παιδιά μας ότι ο αγώνας μας μπορεί να στέφθηκε με επιτυχία τον Μάρτιο και οι εισβολείς να απετράπησαν με τη συνδρομή όλων μας, αλλά σήμερα ηττηθήκαμε! Με την καταδίκη αυτή, καταδικαστήκαμε όλοι μας!

Η αγάπη για την Πατρίδα μας, βέβαια, παραμένει αλώβητη από όλα αυτά! Θα διαβεβαιώσουμε, λοιπόν, τα παιδιά μας ότι παρά τη μεγάλη μας ήττα εμείς θα είμαστε παρόντες και στο επόμενο προσκλητήριο αγώνα για την υπεράσπιση της εθνικής μας ακεραιότητας!" καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η ποινή που του επιβλήθηκε (φυλάκισης 26 μηνών με αναστολή χωρίς κανένα ελαφρυντικό), αφορά παράνομη βία, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία, ήταν κατά συρροή και πολλαπλασιάστηκε επί 5, αφού τόσοι ήταν οι Τούρκοι εναντίον των οποίων θεωρήθηκε ότι άσκησε τις συγκεκριμένες ενέργειες ο κατηγορούμενος κτηνοτρόφος.

Αντίθετα, αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά στους δυο Τούρκους που συνεπλάκησαν μαζί του, οι οποίοι τιμωρήθηκαν με 14 μήνες φυλάκιση για παράνομη βία αλλά και παράνομη είσοδο στην χώρα, ενώ οι 3 γυναίκες αθωώθηκαν.

Πηγή: e-evros.gr

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες