Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!


Ένας καθηγητής φιλοσοφίας εμφανίστηκε στην τάξη του με ένα μεγάλο χάρτινο κουτί. Χωρίς να μιλήσει, πήρε από την χάρτινη κούτα ένα άδειο γυάλινο βάζο και άρχισε να το γεμίζει με μικρές πέτρες. Οι μαθητές τον κοιτούσαν με απορία.

Όταν το βάζο δε χωρούσε άλλο ρώτησε:
- Είναι γεμάτο το βάζο;

Και οι μαθητές απάντησαν:
- Ναι είναι γεμάτο.

Αυτός χαμογέλασε και χωρίς να μιλήσει, πήρε από τη χάρτινη κούτα ένα σακουλάκι με μικρά βότσαλα και άρχισε να γεμίζει το βάζο, το κούνησε λίγο και τα βότσαλα κύλησαν και γέμισαν τα κενά μεταξύ των πετρών.

Όταν το βάζο δε χωρούσε άλλο, ρώτησε:
- Είναι γεμάτο το βάζο;

Και οι μαθητές απάντησαν:
- Ναι είναι γεμάτο.

Αυτός χαμογέλασε πάλι και χωρίς να μιλήσει, πήρε από τη χάρτινη κούτα ένα σακουλάκι με άμμο και άρχισε να την αδειάζει μέσα στο βάζο. Η άμμος χύθηκε και γέμισε όλα τα κενά μεταξύ των πετρών και των βότσαλων.

Όταν το βάζο δε χωρούσε άλλο, ρώτησε:
- Είναι γεμάτο το βάζο;

Οι μαθητές δίστασαν για λίγο, αλλά απάντησαν:
- Ναι είναι γεμάτο.

Αυτός χαμογέλασε πάλι και χωρίς να μιλήσει πήρε από την χάρτινη κούτα δύο μπουκάλια μπύρες και άρχισε να τα αδειάζει μέσα στο βάζο. Τα υγρά γέμισαν όλο το υπόλοιπο κενό του βάζου.

Όταν το βάζο δε χωρούσε άλλο, ρώτησε:
- Είναι γεμάτο το βάζο;

Οι μαθητές αυτή τη φορά γέλασαν και είπαν:
- Ναι, είναι γεμάτο.

Τώρα, λέει ο καθηγητής, θέλω να θεωρήσετε ότι το βάζο αυτό αντιπροσωπεύει τη ζωή σας.

Οι πέτρες είναι τα πιο σημαντικά στη ζωή σας, οικογένεια, ο σύντροφός σας, τα παιδιά σας, η υγεία σας, οι καλοί σας φίλοι. Είναι τόσο σημαντικά που ακόμα κι αν όλα τα υπόλοιπα λείψουν, η ζωή σας θα εξακολουθήσει να είναι γεμάτη.

Τα βότσαλα είναι τα άλλα πράγματα που έρχονται στη ζωή μας, όπως οι σπουδές, η δουλειά μας, το σπίτι μας, το αυτοκίνητό μας, τα στερεοφωνικά μας. Αν αυτά τα βάλετε πρώτα στο βάζο δεν θα υπάρχει χώρος για τις πέτρες, τα σημαντικά της ζωής.

Η άμμος είναι όλα τα υπόλοιπα τα πολύ μικρά της ζωής.

Αν βάλεις πρώτα άμμο στο βάζο, δεν θα υπάρχει χώρος ούτε για τις πέτρες αλλά ούτε για τα βότσαλα. Το βάζο είναι η ζωή σας. Αν ξοδεύετε χρόνο και δύναμη για μικρά πράγματα, δεν θα βρείτε ποτέ χρόνο για τα πιο σημαντικά. Ξεχωρίστε ποια είναι τα πιο σημαντικά για την ευτυχία σας.

Μιλήστε με τους γονείς σας, παίξτε με τα παιδιά σας, απολαύστε τη σύντροφό σας, προσέξτε την υγεία σας, χαρείτε με τους φίλους σας. Πάντα θα υπάρχει χρόνος για γνώση και σπουδές, πάντα θα υπάρχει χρόνος για εργασία, πάντα θα υπάρχει χρόνος για να φτιάξετε το σπίτι σας, το αυτοκίνητό σας, τα στερεοφωνικά σας. Όμως να φροντίσετε για τις πέτρες πρώτα. Ξεχωρίστε τις προτεραιότητες.

Οι μαθητές είχαν μείνει άφωνοι. Ένας όμως ρώτησε:
- Καλά, η μπύρα τι αντιπροσωπεύει;

Ο καθηγητής γελώντας του απαντά:
- Χαίρομαι που ρωτάς. Θα σας πω. Δεν έχει σημασία πόσο γεμάτη είναι η ζωή σας, δεν έχει σημασία πόσο στριμωγμένος είσαι, γιατί πρέπει να ξέρεις ότι ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΠΥΡΙΤΣΕΣ.

16 σχόλια:

sagini είπε...

Αδελφε πολυ καλο.πραγματι εξαιρετικο.
καληνυχτα

zkcome είπε...

Άρχισε να του λέει ο Πέτρος: «Ιδού, εμείς τα αφήσαμε όλα και σε έχουμε ακολουθήσει». Είπε ο Ιησούς: «Αλήθεια σας λέω, κανείς δεν υπάρχει που να άφησε οικία ή αδελφούς ή αδελφές ή μητέρα ή πατέρα ή παιδιά ή αγρούς, εξαιτίας μου και εξαιτίας του ευαγγελίου, που να μη λάβει εκατό φορές περισσότερα τώρα, σε τούτο τον καιρό, οικίες και αδελφούς και αδελφές και μητέρες και παιδιά και αγρούς μαζί με διωγμούς, και στον αιώνα τον ερχόμενο ζωή αιώνια.

BornGR είπε...

Πολύ όμορφο!!!!
Τι ωραία να ήταν η πραγματικότητά μας,..... η ζωή με ευθύτητα και σύνεση, με Αγάπη και θυσία,με Αξίες και νοήματα, με Ουσίες και Πνεύματα.
Κοίτα να δεις τελικά τι βγάζουν οι Πέτρες........Πέτρους!
Καλό ξημέρωμα

PISTOS 788 είπε...

sagini

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ....

ΔΥΟ ΑΥΓΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ...ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ...ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ,ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ....

PISTOS 788 είπε...

zkcome

ΩΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΙΑΠΩΝΙΚΗ...ΜΕΡΑ

ΤΟΓΙΟ;

PISTOS 788 είπε...

BornGR

ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ...

ΘΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟ...

ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ...

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑ,ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ!


http://www.youtube.com/watch?v=oiJ1RKz-SYo&feature=related

ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ!ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο SAGINI!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

• Μάθε να προσφέρεις την πραγματικότητα όπως ο σπουργίτης το χάραμα...
• Η ευτυχία μοιάζει με την πεταλούδα,όταν την κυνηγάς ποτέ δε τη φτάνεις...μα αν ήρεμα καθίσεις..μπορεί να έρθει και να σταθεί επάνω σου...
• η ευτυχία είναι σαν τη γάτα, όσο επιμένεις να πλησιάζεις να την χαϊδέψεις εκείνη απομακρύνεται και όταν πάψεις να επιμένεις εκείνη έρχεται από μόνη της και τρίβεται στα πόδια σου...

ταξιδιώτισσα

PISTOS 788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΠΙΣΤΟΙ-ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ...

ΚΑΘΕ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΠΟΥ ΥΨΩΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ...
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΝΑΧΩΜΑ,ΕΝΑ ΟΧΥΡΟ,ΕΝΑ ΦΑΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΩΣ...
ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΕΛΙΝΙ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

PISTOS 788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ...

ΚΕΝΤΑΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ....

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ....ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ....

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

PISTOS 788 είπε...

ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ...ΑΠΟ sagini

ΚΙΝΗΘΗΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ

Εκατομμυριούχος στη Άνδρο

Έτσι μεγαλώσαμε όλοι οι Ελληνες. Με πρότυπο τον δυτικό τρόπο ζωής. Δυτικός πολιτισμός. Ένας όρος που έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον στην ανθρώπινη ιστορία και αναφέρεται στο δήθεν πολιτισμένο κόσμο, αρχικά την Ευρώπη ενώ αργότερα προστέθηκαν και οι ΗΠΑ...
Σύμφωνα με τους επιστήμονες όλος ο κόσμος πρέπει να προσπαθεί να μοιάζει στη Δύση, διότι μόνο ο δυτικός κόσμος είναι πολιτισμένος, μόνο ο δυτικός κόσμος πραγματοποιεί πρόοδο και οι άνθρωποι που κατοικούν σε χώρες όπως η Αμερική, η Αγγλία, η Γερμανία, η Γαλλία, ακόμα και η Ελλάδα τα έχουν όλα, ή τουλάχιστον έχουν πρόσβαση σε όλα.
Τι είμαστε όμως αλήθεια εμείς οι πολίτες της Δύσης, αν όχι υποπροϊόντα μιας αρρωστημένης εμμονής στο λάιφστάιλ; Τι είμαστε αν όχι παραγωγικές και καταναλωτικές μονάδες που τρέφουμε και συντηρούμε το αρρωστημένο σύστημα της αστικής δήθεν δημοκρατίας. Γεννιόμαστε και μαθαίνουμε ότι επιτυχία σημαίνει μια καλή δουλειά, που θα παρέχει τη δυνατότητα υψηλού μισθού και άρα απόκτησης περισσότερων ΑΧΡΗΣΤΩΝ αγαθών. Ένα σπίτι 200 τ.μ.,με πισίνα εάν είναι δυνατόν,και ας βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, όπου χωράνε να ζήσουν ως και 15 άνθρωποι,αλλά κατοικείται από δύο, πανάκριβα ρούχα, «πολύτιμα» γιατί έχουν πάνω την μάρκα κάποιου τύπου και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Πολυτελές ΙΧ,ακριβό σκάφος κλπ.
Αργά αλλά σταθερά, δίχως να γίνεται αντιληπτό γινόμαστε αντικείμενα των αντικειμένων μας. Εξαρτόμαστε από αυτά, δουλεύουμε σαν σκλάβοι για να τα αποκτήσουμε και να τα διατηρήσουμε. Εδώ και πάνω από διακόσια χρόνια ολόκληρες γενιές ανθρώπων δούλεψαν σαν σκλάβοι όλη τους τη ζωή βασιζόμενοι στην αόριστη υπόσχεση των ισχυρών ότι αν δουλέψεις θα ανταμειφτείς και πέθαναν σκλάβοι. Δεν γνώρισαν την ελευθερία.
Ξυπνάμε το πρωί μέσα στο άγχος, τρέχουμε σαν παλαβοί αδιαφορώντας για τα πάντα γύρω μας ώστε να είμαστε στην ώρα μας στη δουλειά και να μην απολυθούμε γιατί στη σύγχρονη δυτική κοινωνία δεν μπορείς να καλλιεργείς αυτά που τρως ,πρέπει να τα αγοράζεις για αυτό δουλεύεις σαν το σκυλί εννιά και δέκα ώρες την ημέρα, γιατί αν δεν το κάνεις θα πεθάνεις της πείνας, αλλά δεν είναι αυτό που σε νοιάζει.

PISTOS 788 είπε...

Ήδη σε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ απαγορευευται η ιδιοκαλλιεργεια νομο.Με όλα αυτά τα πλαστικοποιημένα και μεταλλαγμένα προϊόντα μπορείς να τραφείς, όμως αυτό που σε πειράζει είναι ότι δεν θα μπορείς να αγοράσεις καινούργια ρούχα, καινούργιο υπολογιστή ή καινούργια τηλεόραση.
Να μην υποβαθμιστεί το επίπεδο της ζωής σου, το οποίο όμως αγνοείς πως είναι ήδη υποβαθμισμένο και αρρωστημένο.
Συνεχίζεις λοιπόν να ζεις μέσα στην ματαιοδοξία της Δυτικής κοινωνίας, μακριά από τη φύση την οποία καταστρέφεις και παραβιάζεις τους νόμους της με κάθε τρόπο. Φτώχεια, δολοφονίες, ανεργία και εξαθλίωση των συμπολιτών σου δεν σε νοιάζουν, για το γεγονός ότι αυτήν ακριβώς τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές κάποιο παιδάκι πεθαίνει σε κάποια άλλη πλευρά του πλανήτη αβοήθητο, από πείνα και δίψα δε δίνεις δεκάρα τσακιστή, αρκεί εσύ να συνεχίσεις να ζεις μέσα στην χρυσή φυλακή σου, που σου προσφέρει τη δήθεν αφθονία σου. Να οδηγείς ένα καλό αυτοκίνητο, να έχεις μια καλή, με πολλά χρήματα δουλειά, το όνομα κάποιου τύπου στο βρακί σου, αυτά σε νοιάζουν.
Όμως τίποτα δεν κρατάει για πάντα και τώρα που το σύστημα πνίγηκε στην ίδια του την αφθονία και όλα πάνε κατά διαόλου, κοιτάς με τρόμο να σου παίρνουν τα «κεκτημένα» σου, τον μισθό σου να πέφτει,τις ώρες εργασίας να αυξάνονται με την απειλή της απόλυσης να κρέμεται πάνω από το κεφάλι σου, τις τράπεζες να σε πιέζουν για την αποπληρωμή των δόσεων των δανείων σου, με τα οποία στην καλύτερη αγόρασες κάποιο ακίνητο, ενώ στη χειρότερη τα σπατάλησες για να αγοράσεις άχρηστες αηδίες.
Πώς αισθάνεσαι λοιπόν νεοέλληνα, άνθρωπε της Δύσης;

Πράγματι πολύ δύσκολα,ασφυκτικά. Γίναμε όλοι απαισιόδοξοι χωρίς καμία ελπίδα για το μέλλον. Καθημερινός κατήφορος. Όλα πάνε προς το χειρότερο. Ανησυχία για το αύριο. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας. Θα μας τα πάρουν όλα πίσω οι τράπεζες. Χάνουμε την δουλειά μας το εισόδημα, την ελευθερία μας. Καταλάβαμε ότι μας έκαναν θύματα τους,αλλά είναι πλέον αργά.
Όλοι ξέρουμε ότι θα γυρίσει πολλά χρονιά πίσω η ζωή μας.
Όλοι βλέπουμε σοβαρά την μετανάστευση σαν λύση για το μέλλον των παιδιών μας και πάλι.

Και εγώ παιδί μιας πόλης με βαρύ ιστορικό όνομα αλλά σήμερα μες την ομίχλη την καταχνιά,την σαπίλα.

Πήρα απόφαση εύκολα ,με συνείδηση ήσυχη. Ξεκίνησα.
Κινήθηκα ανάποδα......ανατολικά.

Θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου σαν εκατομμυριούχος στο Αιγαίο,στην Άνδρο. Τη γη των παππούδων μου.
Να βλέπω στη θάλασσα την ανατολή. Τα κύματα της σοροκάδας τον χειμώνα.
Το Αρχιπέλαγος. Με τη βαρκούλα μου τη Σαγήνη , στις μπουνάτσες για συρτή.Κολυμπι σε νερά κρυσταλλένια και παραλίες μοναδικές,ονειρεμένες.
Τον ήλιο να φωτίζει το νησί μου αλλά να δύει στην πόλη μου.
Να καλλιεργώ για να φάω. Άγρια χόρτα και αυγά μάτια από το κοτέτσι μου. Να με ξυπνάνε τα κοκόρια μου. Να φωτογραφίζω τα ψάρια μου στη στέρνα. Να πίνω τσίπουρο σπιτικό με φίλους αγαπημένους. Να ακούω νησιώτικο βιολί. Χωρίς ρολόι στο χέρι και χωρίς κινητό. Με γελαστές καλημερες στους χωριανούς μου. Χαρές γνήσιες Αιγαιοπελαγίτικες χωρίς τηλεόραση.
Θαλασσινός αέρας ζόρικος, με αρμύρα.
Θεέ μου σε ευχαριστώ.

Εκατομμυριούχος.

PISTOS 788 είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΕ ΟΥΡΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ-ΜΑΣ...

PISTOS 788 είπε...

ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΠΑΠΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Peter

Γενικα θετω ενα ερωτημα εμεις ποσο γεματοι ειμαστε?και με τι?Oυτε μια τριχα δεν μας πεφτει εαν δεν το επιτρεψει ο Θεος.Αυτο σημαινει οτι ο Θεος μας αγαπα τοσο που κοιταζει ακομα και αυτες τις αμεληταιες λεπτεμερεις.Εαν εστω και λιγο νιωθει καποιος πως κατι δεν παει καλα,πως αυτα που ζητα ισως να μην ειναι 100% σωστα,η εστω το οτιδιποτε δεν του στεκι καλα στο μυαλο,ας ζητηση απο τον Θεο ενα σημαδι για το τι ειναι καλητερο για αυτον και τους δικους του.
Εαν απαγορευτει η ιδιοκαλιεργεια...Τοτε δεν θα μπορουμε να φυτευουμε στην γη μας.Ομως θα μπορουμε να εχουμε γλαστρες με λαχανικα κτλ.Οχι επειδει θα μας το επιτρεπουνε αλλα επειδει θα μπορουμε να τις κρυβουμε η να τις δυνουμε στον γειτονα.Ενας γειτονας τις φυτευει και μοιραζει σε ολους τροφη και οι αλλοι τον προστατευουν με το να μην μιλανε και να προσευχονται για αυτον,καπως ετσι μπορουνε να παιξουνε μπαλα.


http://www.youtube.com/watch?v=pzQ82Ny1ToI

PISTOS 788 είπε...

Peter

ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΕΤΕΡ.

ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ...

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ-ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ...ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ...ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ...

ΟΜΟΡΦΟ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (4) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (53) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (21) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (28) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΥΑΙ (2) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (58) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (1) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (52) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (4) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (1) ΤΟΓΙΟ; (17) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.