Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟΠΟΣ –ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ-ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ ΟΡΗ-ΛΟΦΟΣΕΙΡΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑΣ-ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ

ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1950
ΝΕΑΡΟΣ ΒΟΣΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΜΕΝΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΡΑΧΟΥ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΕΥΡΕΘΗ ΣΤΗΝ Ν.ΑΦΡΙΚΗ ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ 35 ΕΤΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΕΑΡΟΥ ΒΟΣΚΟΥ.
ΑΜΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΔΥΟ ΓΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΗΛΘΑΝ ΕΠΛΗΣΙΑΣΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
Ο ΒΡΑΧΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΤΣΟΠΡΙΝΙΑ,ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ.
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΛΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΓΙΔΙΑ.

ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ.ΓΥΡΙΣΑ ΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΘΗΚΑ ΜΕ ΦΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΥΞ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ.ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ 100-150 ΜΕΤΡΑ.ΤΟΤΕ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ.
ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ,ΟΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΠΗΛΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ.
ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΕΠΙΝΑΝ ΝΕΡΟ.
…ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΣΑΝ ΠΟΥΛΙΑ Η ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ …ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ.
ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΔΑ.ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΙ ΕΙΔΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ.
ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ,ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ ,ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ 300 ΔΟΛΛΑΡΙΑ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ ΗΡΘΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΦΟ.ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΗ,.
ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΜΕ ΠΑΧΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟ…
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ…ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ Ν.ΑΦΡΙΚΗ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΟΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΝΕΤΑ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ Ν.ΑΦΡΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΑΡΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΝ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ.



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

peter


Σχετικα με το προηγουμενο θεμα.Πως ειναι δυνατον να αναιβεις το εβερεστ οταν επικεντρωνεσε στο ποσο δυσκολο ειναι.Πως ειναι δυνατον να αποκτησεις κατι οταν δεν πιστευεις οτι μπορεις να το αποκτησεις η να καταφερεις?
------------------------------
Tυχερος ο βοσκος δεν τον εκτελεσαν τον εκαναν να ζησει πλουσιοπαροχα.Αμα ειχε λιγο μυαλο και διευρημενο πνευμα δεν θα μιλαγε αλλα θα τα μελετουσε οσο δεν πηγαινε,ισως και να τα χρησιμοποιηουσε. Τα αγαλματα τι ητανε ζωων?ανθρωπων? Πλεον εχω ακουσει τοσα για UFO και εχω δει φωτο που και να τα δω δεν θα ξαφνιαστω,η αμα κανω καμια σημαντικη δουλεια ουτε που θα κοιταξω τον ουρανο,και ας φωναζουν ολοι οχ ενα ufo.

Εκει που θα εχει γελιο θα ειναι να γινει καμια συγκρουση με τα ufo στον αερα να δουμε μετα τι θα λενε.

Νιωθω ωρες ωρες σαν να ζω στο μεσαιωνα και η μυστηκη τεχνολογια να ειναι τα αεροσκαφοι.χαχα

zkcome είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΔΟΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΤΑΒΑΙΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΗΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗΝ ΩΣ ΝΥΜΦΗΝ ΚΕΚΟΣΜΗΜΕΝΗΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΑΥΤΗΣ.
ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΜΕΓΑΛΗΝ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΙΔΟΥ Η ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΚΗΝΩΣΕΙ ΜΕΤ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΕΙΣΘΑΙ ΛΑΟΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΜΕΤ ΑΥΤΩΝ ΘΕΟΣ ΑΥΤΩΝ.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Πολλοί από εσάς θα έχουν ακούσει την ιστορία του Γέροντα Παϊσίου στο Άγιον Όρος. Όταν κάποιος τον επισκεπτόταν στο σπιτάκι του δίπλα από τις Καρυές, το έβρισκε πάντα ανοικτό να τον περιμένει, έβλεπε το φαγητό στη φωτιά και καταλάβαινε ότι θα είχε πάει κάπου κοντά και δεν θα αργούσε να επιστρέψει. Καθόντουσαν και τον περίμεναν για πολύ ώρα μέχρι που ανησυχούσαν και ψάχνανε γύρω για να τον βρούνε. Και μόλις ξαναγυρνάγανε στο σπιτάκι τον βλέπανε να κάθεται σε μία καρέκλα και να χαμογελά. Κάποιος καθόταν εκεί μία ώρα περίπου, σ' ένα μικρό δωματιάκι, δίχως να προσέξει τον Πατέρα Παΐσιο ο οποίος καθόταν ακριβώς απέναντί του, αλλά για εντελώς ανεξήγητο λόγο του ήταν αόρατος. "Ποιος ξέρει ποιον περίμενες να δεις, κι εμένα τον ταπεινό δεν με πρόσεξες..." έλεγε ο Γέροντας.
Αστροπλοιο ο Γέροντας!!!

Πήρα το μάθημά μου "όλα τα εξετάζουμε μέχρι τέλους", και δεν αφήνουμε την τελευταία μπουκιά στο πιάτο!!!!
Καλό βράδυ Αδερφέ

PISTOS788 είπε...

peter

Τα αγαλματα τι ητανε ζωων?ανθρωπων?
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ...

Αμα ειχε λιγο μυαλο και διευρημενο πνευμα δεν θα μιλαγε αλλα θα τα μελετουσε οσο δεν πηγαινε,ισως και να τα χρησιμοποιουσε...
ΣΩΣΤΟΣ...

Νιωθω ωρες ωρες σαν να ζω στο μεσαιωνα και η μυστικη τεχνολογια να ειναι τα αεροσκαφη

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΤΕΡ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΔΟΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΤΑΒΑΙΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΗΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗΝ ΩΣ ΝΥΜΦΗΝ ΚΕΚΟΣΜΗΜΕΝΗΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΑΥΤΗΣ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ...ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΥΤΖΙ...

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΕΛΘ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ...

Πήρα το μάθημά μου "όλα τα εξετάζουμε μέχρι τέλους", και δεν αφήνουμε την τελευταία μπουκιά στο πιάτο!!!!

Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ,ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑΙΖΕ ΕΔΙΝΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ...ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΑΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ...ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ....

PISTOS788 είπε...

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα Πατρών από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, δύο (02) αλλοδαποί, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επειδή όμως η έξοδος -από την κατ’ ευφημισμό χώρα- σε αντίθεση με την είσοδο, δεν είναι ελεύθερη, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα αναφερόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα και οι αλλοδαποί μετά την πάροδο της σύντομης κράτησής τους θα αφεθούν ελεύθεροι –και στο πλαίσιο της καταναγκαστικής αφομοίωσης να «ενσωματωθούν» με το υπόλοιπο της κοινωνίας, μη έχοντας άλλη λύση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

στελιοs είπε...

τα αγαλματα ειναι 2.5 εωs 3 μετρα μαυρα και παριστανουν το διαολο και κατι μορφεs αλοκοτεs

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες