Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΘΗΡΙΟ,Ο ΑΛΛΟΣ ,Ο ΦΙΜΠΟΝΑΤΣΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ....

Καὶ τὴν ἐξουσίαν τοῦ πρώτου θηρίου πᾶσαν ποιεῖ ἐνώπιον αὐτοῦ. καὶ ποιεῖ τὴν γῆν καὶ τοὺς ἐν αὐτῇ κατοικοῦντας ἵνα προσκυνήσωσι τὸ θηρίον τὸ πρῶτον, οὗ ἐθεραπεύθη ἡ πληγὴ τοῦ θανάτου αὐτοῦ.


ΤΟ 1945 ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ…


Ο ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ LEONARDO PISANO ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΦΙΜΠΟΝΑΤΣΙ,ΕΖΗΣΕ ΠΡΙΝ 800 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ,ΚΗΡΥΤΤΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΝΤΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ.

ΩΣΤΟΣΟ Ο ΦΙΜΠΟΝΑΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΝΤΑΝ ΜΠΡΑΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ –ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΦΙΜΠΟΝΑΤΣΙ- ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ-Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ-

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Ο ΦΙΜΠΟΝΑΤΣΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 1945 ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ…
ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΜΠΟΝΑΤΣΙ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ <<Ο ΑΛΛΟΣ>>ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ Ή ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ…



<< Ο ΑΛΛΟΣ>> ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΜΠΟΝΑΤΣΙ,ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ .



ΑΥΤΟΙ ΟΙ <<ΑΓΓΕΛΟΙ>>ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ…





καὶ ποιεῖ σημεῖα μεγάλα, καὶ πῦρ ἵνα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβαίνῃ εἰς τὴν γῆν ἐνώπιον τῶν ἀνθρώπων. 14 καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου, λέγων τοῖς κατοικοῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς ποιῆσαι εἰκόνα τῷ θηρίῳ, ὃς εἶχε τὴν πληγὴν τῆς μαχαίρας καὶ ἔζησε. 15 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι.



καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.


῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´.








56 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Η Χρυσή Αυγή ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ το ΚΚΕ

Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία των Κοινωνικών Παντοπωλείων της Χρυσής Αυγής στο Ίλιον στην Αθήνα και γίνεται το έλα να δείς!!! Χιλιάδες συμπολίτες μας άνεργοι ή πολύτεκνοι σπεύδουν από το πρωί να προμηθευτούν πακέτα δωρεάν τροφίμων, επιδεικνύοντας την κάρτα ανεργίας τους ή βεβαίωση ότι είναι πολύτεκνοι.

Το σημαντικότερο:
τα τρόφιμα αγοράστηκαν από την κρατική επιχορήγηση (χρήματα που παίρνει το κάθε κόμμα ανάλογα με τα ποσοστά του στις εκλογές) που έλαβε η Χρυσή Αυγή και είναι ΟΛΑ από Έλληνες παραγωγούς και ελληνικές εταιρίες!!

Repeat: “αγοραστήκαν από την κρατική επιχορήγηση που πήρε η Χρυσή Αυγή»!!!

Αλήθεια…

Που είναι το ΚΚΕ? Το ανθρωπιστικό κόμμα του Περισσού που «μάχεται» για τα δικαιώματα της εργατιάς και της λαϊκής τάξης..;

Από τα 30 και πλέον χρόνια που εισέρχεται στη βουλή και από όλες τις επιδοτήσεις που μάζεψε δεν περίσσεψε ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ, ΕΝΑ ΕΥΡΩ βρε αδερφέ για τη λαϊκή τάξη;

Που είναι η κυρία Κανέλλη που έδινε παραστάσεις από το βήμα της βουλής με ένα γάλα και ένα καρβέλι για την ακρίβεια και την εξαθλίωση της λαϊκής τάξης?? Αλλά θα μου πείς που να κατεβαίνει τώρα από τα ΒΠ στο Ίλιον να μοιράσει τρόφιμα!

Άσχετα αν συμμεριζόμαστε ή όχι τις απόψεις της Χρυσής Αυγής η σημερινή ενέργεια τους αποτελεί ένα γερό χαστούκι στο επί χρόνια σάπιο & στείρο λαϊκισμό της υποτιθέμενης αριστεράς.

Ε ρε Jumbo που σας χρειάζεται!

zkcome είπε...

1 ΚΑΙ ΜΟΙ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΘΑΡΟΝ ΠΟΤΑΜΟΝ ΥΔΑΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ ΩΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΝ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ
2 ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΗΤΟ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΦΕΡΟΝ ΚΑΡΠΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΘ ΕΚΑΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΜΝΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ
3 ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΑΝΑΘΕΜΑ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΕΝ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΑΥΤΟΥ ΘΕΛΟΥΣΙ ΛΑΤΡΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟΝ
4 ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΙΔΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ
5 ΚΑΙ ΝΥΞ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΣΙ ΧΡΕΙΑΝ ΛΥΧΝΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ ΗΛΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ
6 ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣ ΕΜΕ ΟΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΙΝΩΣΙ ΤΑΧΕΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Θα γουσταρα πολυ ενα debate με εμενα και την κανελη η οποινδηποτε αλλον. Χαιρομαι για την ψηφο μου.
------------------

Θα πω πολλες βλακειες αλλα οπως και να εχει αυτα πιστευω και θελω.Δεν ξερω τι μπορει να πεxτει στο προσεχως μελλον με εξωγιηνους η φιλους η εχθρους εξωγιηνους κτλ ομως θα ηθελα να μην συμμετηχαν στην μαχη μας με την αλλην πλευρα, το βλεπω σαν ζαβολια ειναι σαν να βαζεις κωδικους στο παιχνιδι σαν να κλεβεις. Εμεις και ο Θεος και στην αλλην πλευρα η αλλη ομαδα-σκοτεινη πλευρα οι εξωγιηνοι και εγω δεν ξερω ποιοι αλλοι ας παρουν τις θεσεις των οπαδων οχι των παικτων.
Αν ερχονταν αυτη η γυναικα που λεει θελουμε ειρηνη. Θα της ελεγα εχεις να μας δωσεις γνωσεις πληροφοριες οπλα τεχνολογια σοφια πνευματικη καθοδηγηση? κατι που να μας βοηθουσε? Αν ναι καλως! Αν οχι δρομο,εχουμε μια μαχη να δωσουμε, τωρα αν μας θες τοσο πολυ δωσε μας στοιχεια επικοινωνιας για να κανονισουμε υπερδιαγαλαξιακες διακοπες στο μελλον. Χρυσος κανονας στην μαχη των ανθρωπων τις γης δεν χωνεσε!!! κατσε στον ομορφο πλανητη σου τραβα για ψωνια φτιαξε τα νυχακια σου πηγαινε βολτα αν θες ψοφα δεν με νοιαζει η στην τελικη κανε τον θεατη. Εκτος και αν τα πραγματα ειναι τοσο μα τοσο μα τοσο περιπλοκα που ειναι οι παντες χωμενοι.

------------------
Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι λεει δεν τα ποιανω ολα,

ἐπὶ τῆς γῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου, λέγων τοῖς κατοικοῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς ποιῆσαι εἰκόνα τῷ θηρίῳ, ὃς εἶχε τὴν πληγὴν τῆς μαχαίρας καὶ ἔζησε. 15 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΑΛΕΥΘΗ...

ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ DEBATE,ME ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ...

ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΠΟΛΛΑ...ΟΡΕΞΗ ΚΡΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ...

Η ΧΡΗΣΗ ΑΠΟΚΡΥΦΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ,ΘΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΤΡΟ!

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Καπου ειχα διαβασει (καινη διαθηκη η καποιο βιβλιο καλογερου) οτι ο Θεος σιχενεται την αδικια και στην 2 παρουσια θα δωσει απαντησεις σε οσους νομιζουν οτι αδικηθηκαν. Που σημαινει οτι θα πεσουν τρελα debate.
Ισως τοτε θα εχουμε την μεγαλη ευκαιρια να χωθουμε στο debate και εμεις.

Εχουν τοποθετησει γυρω απο τον πλανητη δορυφορους με βιντεοπροβολεις που δειχνουν ολογραμματα μαζι με ηχο αν θελουν, μπορουν να δειξουν εισβολη εξωγηινων, θρησκευτικους ηγετες κτλ Για παραδειγμα στο Ζουρισταν(συνορα Αφγανισταν και Πακισταν) εβαλαν στον ουρανο τον ΜΠινλαντεν με τον Μωαμεθ βγηκαν τοτε ολοι οι ταλιμπανεζοι απο τις σπηλιες και τις κρυψωνες και τοτε οι Αμερικανοι τους σκοτωσαν ολους με τους ισχυροτατους βομβαρδισμους. http://www.youtube.com/watch?v=YZYzyLqWeps Ομως οι ταλιμπανεζοι ουτε ιντερνετ ειχανε ουτε γνωσεις εμεις ομως εχουμε και τα 2 και ο κοσμος δεν θα τσιμπησει ετσι ευκολα. Βεβαια αυτα δουλεουν με ηλεκτρομαγνητικα κυματα, υπαρχουν και κυματα που δεν ειναι ηλεκτρομαγνητικα και εκπεμπονται απο ανθρωπους.

Ενα αλλο ειδος τεχνολογιας-αποκρυφης ειναι οτι μπορουν να μιλουν μεσα στο κεφαλι του ανθρωπου με τετοιο τροπο ωστε να επηρεαζονται τα κεντρα εγκεφαλου οπου εδρευει η λογικη και η αποφαση. Και αυτο με ηλ/μαγνητκα κυματα γινεται αλλα μονο αν ο ανθρωπος θα επηρεαζονταν προς το συμφερον του κακου + οτι θα ηταν μακρυα απο το Θεο.

Οι ρωσοι εχουν κανει αρκετα πειραματα και μελετες για τα μυστηρια για την προσευχη τον αγιασμο τι γινεται πως αντιδρα το σωμα τι γινεται σε αλλα επιπεδα δυστηχως αυτες τις ερευενες και τα αποτελεσματα τα εχουν σβησει μαζι με το site και πλεον για να τα βρεις θα πρεπει να ξερεις πολυ καλα ρωσικα. Δαπανουν εκατομυρια σε μαλακισμενες ερευνες και δεν μελετουν επισημος οι επιστημονες τι γινεται στο ανθρωπινο εγκεφαλο οταν στρεφεται προς τον Θεο-Πατερα η στην αλλην πλευρα, και οχι μονο αυτα αλλα και αλλα πραγματα που θα εσωζαν τον ανθρωπο απο πολυ κοπο πονο ταλαιπωρια κτλ. Που θα παει καποια στιγμη θα αλλαξει.
Οι ανθρωποι εχουν μια δυναμη που δεν περιοριζεται απο τους φυσικους νομους αυτη ειναι η ανθρωπινη τεχνολογια.

Πρεπει να καταλαβει ο κοσμος οτι οι τεχνιτοι παραδησοι οδηγουν στην τρελα και την καταστροφη αυτο το βλεπουμε και απο τους ανθρωπους των πολεων οι πιο σαλεμενοι εκει βρισκονται.


Περισσοτερες πληροφοριες για το blue beam εχω βαλει στο site μου στην ενοτητα Απλες αληθειες http://informal.ucoz.com/

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ.


ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΦΑΣ.ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ.

ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 3 ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ.

ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.



ΠΕΤΡΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ.

ΠΕΤΡΟ ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ!


ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΙΚΡΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ?

Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ!ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ.


ΘΗΡΙΟΝ = ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ = ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΠΟΙΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ = ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΜΙΧΑΛΙΟΛΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ.ΧΑ!ΧΑ!ΜΑΚΑΡΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΗ!ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΓΝΗ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ!


Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ-Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΛΗΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.


ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΗΓΕΤΕΣ.


ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ.


ΘΑ ΒΑΛΕΙ Χ Α Ρ Α Γ Μ Α--ΤΟΝΙΖΩ Χ-Α Ρ-Α-Γ-Μ-Α ΣΤΟ ΧΕΡΙ Η ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ.

ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΕΤΡΟ ΑΡΝΗΣΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ!


ΘΑ ΚΑΜΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΘΕΟ-ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΕΤΡΟ!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΚΟΜΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ -Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΘ ΘΕΟΥ!


ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ= ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ

ΜΑΥΡΟ ΑΛΟΓΟ= ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΚΙΤΡΙΝΟΠΡΑΣΙΝΟ ΑΛΟΓΟ= ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΛΟΓΟ= ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ

ΕΣΥ ΠΕΤΡΟ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΛΟΓΟ!

ΣΤΟ ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ!

ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΝΕΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΙΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ!


ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ!


ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Αποσπάσματα απο το βιβλίο «ΟΙ ΓΚΟΥΡΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ»

Μετά απο μέρες,πήγα πάλι στον γέροντα.Γέροντα έτσι και έτσι.Αυτό μου συνέβηκε.Με κοίταξε με πολλή αγάπη.Μου έπιασε το χέρι και κοιτούσε μέσα στα μάτια μου.Ένιωθα την μεγάλη του αγάπη,το μεγάλο του ενδιαφέρον για μένα προσωπικά.Μή φοβάσαι,οι δαίμονες είναι!!πάνε να σε φοβίσουν,να μην πάρεις τον καλό δρόμο!Δεν επιτρέπει ο Θεός να σου κάνουν κακό!Τους έχει δεμένους!Μόνο να φωνάζουν σαν τα σκυλιά μπορούν.Μη φοβάσαι!

Την άλλη μέρα,πήγα να δω τον π. Παίσιο.Του είπα το συμβάν.Κάτσε να σου φέρω ενα πιστόλι,μου είπε γελώνταςΜπαίνει μέσα στο κελλί του και μου φέρνει ένα μικρό κομποσχοινάκι,33άρι,με 33 κόμπους,όσα τα χρόνια του Χριστού και με έναν σταυρό.Ξέρεις μου λέει, αυτό πετάει πνευματικές σφαίρες.Κάθε φορα που λές την ευχή ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ,είναι σαν να πυροβολείς το διάβολο και δεν σε πλησιάζει.Πάρτο να το έχεις για άμυνα!

Ο πόλεμος όμως,δεν τελείωσε.Συνεχίζεται σε καθε μήκος και πλάτος της γής όπου υπαρχουν άνθρωποι.Η λύσσα του αορατου εχθρού είναι μεγάλη και θελει να τραβήξει στην κολαση όσους περισσότερους μπορεί.Την ίδια στιγμή που έχει πείσει τον σημερινό ζαλισμένο άνθρωπο οτι δέν υπαρχει,τον έχει ρίξει με τα μουτρα στην λατρεία της υλης και του πλουτου του οποίου ειναι κλειδοκράτωρ!Τον εχει ρίξει στον αποκρυφισμο, στην μαγεία,στα μεντιουμ και την μασωνία και καθε είδους παραθρησκεία που είναι τα παιδιά του,και του σιγοψυθιρίζει το αιώνιο ψέμα που είπε και στους πρωτοπλάστους μεσα στην Εδέμ...ποιός θεός?Δεν υπάρχει θεός,δεν είναι.Εσείς είστε θεοί,ο άνθρωπος είναι θεός αρκεί να με ακούσετε,αρκει να κάνετε ότι σας πώ.Πότε με τέχνη και μαεστρία,δώρα και υποσχέσεις,πότε με φοβέρες και απειλές θέλει να παρασύρει τους πάντες στον όλεθρο.Ο Χριστός όμως,είναι παντοδύναμος.Τον έχει συντρίψει για χάρη μας πάνω στον σταυρό!Αρκεί εμείς,να μη λοξοκοιτάμε και φερόμαστε πολύ ανόητα και αχάριστα...

...Είναι τρελοί αυτοί οι Έλ-ληνες!!!
Yio bro....μου έλειψες!

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΑΚΟΥΝΕ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΠΡΟΧΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ...ΔΙΑ ΠΑΣΑ ΧΡΗΣΗ...

ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕϊΤ...ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΧΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...

PISTOS788 είπε...

telitsa-paylitsa

ΕΠΕΙΔΗ ΦΡΟΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΩΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑΝ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗ ΕΙΣ ΗΜΑΣ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

BornGR!

ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟ ΜΟΥ...

ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ Ο ΘΕΟΣ...ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ....ΤΟΓΙΟ;;;

PISTOS788 είπε...

Ο κόσμος της Αγγλίδας φεμινίστριας δημοσιογράφου, CinnamonHeathcote-Drury, αναποδογύρισε κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, και όλη η ‘προοδευτική’ της κουλτούρα της κλονίστηκε σοβαρά.

Αυτό είναι το σκηνικό. Μια Βρετανίδα φεμινίστρια δημοσιογράφος (φωτογράφος για την ακρίβεια) βλέπει μπροστά της, στο ταμείο ενός super market, μια έγκυο γυναίκα με μαντίλα να κουβαλάει ένα μεγάλο αριθμού από ψώνια. Η φεμινιστική της συνείδηση την οδηγεί να επέμβει, καθώς οργισμένη βλέπει τον σύζυγο της μουσουλμάνας να στέκεται άπραγος χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα για να βοηθήσει την καταπονημένη γυναίκα του με τα ψώνια.


Έτσι αποφασίζει.....
να μιλήσει στον άντρα αιφνιδιαστικά και να του πει ότι πρέπει να βοηθήσει και αυτός στο κουβάλημα. Αλλά, χωρίς να χάνει και καιρό, τον προσπερνάει και αρχίζει να βοηθά τη μαντιλοφορούσα γυναίκα, διότι, "αυτό σημαίνει φεμινισμός - γυναίκες να βοηθούν γυναίκες"


Όμως η κίνησή της δεν φαίνεται να… συγκίνησε τον άντρα, ούτε και τη γυναίκα του, οι οποίοι δεν είχαν όρεξη για "κοινωνικά μαθήματα". Και, όπως κάνουν τόσοι πολλοί μουσουλμάνοι στη Βρετανία, χρησιμοποίησαν τον φιλελευθερισμό των Βρετανών εναντίον τους. Το ζευγάρι άρχισε να φωνάζει «ρατσισμός!» και η δημοσιογράφος συνελήφθη για «έγκλημα μίσους». Προηγουμένως ο άντρας την είχε βρίσει και η γυναίκα την είχε χαστουκίσει και την είχε κλωτσήσει…

PISTOS788 είπε...

Όπως και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι, έτσι και αυτή η γυναίκα σκέφτηκε να ακολουθεί τις προδιαγραφές των φιλελεύθερων αρχών. Ήταν, βλέπετε, η ‘βασίλισσα του φεμινισμού’, που τα ήξερε όλα και φρόντιζε για τη «δεινή κατάσταση των μειονοτήτων», όπως της έμαθαν. Έλα όμως, που την κατηγορούν τώρα για «ρατσισμό» και για «έγκλημα μίσους», ακόμη! Τι στο καλό, πήγε στραβά;

Δεν ήξερε, ότι η αδιαφορία αυτού του μουσουλμάνου άνδρα μπροστά στην σύζυγό του που σήκωνε όλα τα βάρη είναι χαρακτηριστική σε πολλές μουσουλμανικές κοινωνίες; Ότι τα ψώνια είναι μια «γυναικεία δουλειά»; Ότι οι γυναίκες συχνά είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας; Και ότι στον ανδροκρατούμενο μουσουλμανικό κόσμο, οι γυναίκες κάνουν όλές τις δουλειές για το σπίτι και τα παιδιά;

Νόμιζε η φεμινίστρια δημοσιογράφος ότι με την ιδεολογία της επρόκειτο να φοβερίσει τον μουσουλμάνο. Ωστόσο, ακόμη και αν νόμιζε ότι θα έδινε σε αυτόν τον ‘σοβινιστή’ ένα μικρό μάθημα ‘δυτικού φιλελευθερισμού’, η ιδεολογία της είναι αυτή που επέτρεψε αμέτρητους παράνομους μετανάστες να έρθουν και να εγκατασταθούν στην χώρα της, φέρνοντας μαζί τους, τους σοβινιστικούς τους τρόπους και φέροντας σε αδιέξοδο την νοοτροπία της ότι όλοι οι πολιτισμοί είναι «ίδιοι» και κάθε κουλτούρα είναι «καλή», είτε η δική μας η δυτική, είτε των «άλλων».

Η ‘φιλελεύθερη’ ιδεολογία της είναι υπεύθυνη που δεν έδωσε σε αυτό το ζευγάρι των μουσουλμάνων κανένα λόγο για να υιοθετήσουν τις δικές της πολιτιστικές διαδρομές. Έτσι, γιατί αυτός ο άνθρωπος δηλαδή, θα πρέπει να βοηθήσει τη μουσουλμάνα σύζυγό του; Η κουλτούρα του δεν του επιτρέπει κάτι τέτοιο, και η κουλτούρα της δημοσιογράφου του λέει ότι η κουλτούρα του είναι "εντάξει".

Το γεγονός ότι το μουσουλμανικό ζευγάρι χρησιμοποίησε στη συνέχεια την αδυναμία της κουλτούρας της δημοσιογράφου για να της επιτεθεί κατηγορώντας την ως υπαίτια «εγκλημάτων μίσους», κάνει το περιστατικό αστείο.

Στις πολυπολιτισμικές κοινωνίες που υποστηρίζουν την «ισότητα» και τον «σεβασμό στην διαφορετικότητα», οι αυτόχθονες ιθαγενείς κάτοικοι θα είναι πιο …ένοχοι από τους υπόλοιπους, ειδικά στο άκουσμα της διάπραξης ενός «εγκλήματος μίσους» που θα καταγγείλει κάποιος τριτοκοσμικός (λαθρο) μετανάστης.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ,ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ?

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ?

ΠΙΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΙΧΑΖΕΙ?

ΒΟRN GR ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΓΙΟΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

ΜΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ? ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ?ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟ Χ Α Ρ Α Γ Μ Α?ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 2.000.ΟΟΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ!

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ!

ΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΔΟΓΜΑ Η ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΒΕΒΑΙΑ!

ΟΜΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΘΕΤΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!ΠΙΣΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΨΗΛΑ!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

telitsa-paylitsa.

Μετά από μεγάλους αγώνες των συνδικαλιστών της Αριστεράς, η οποία υποτίθεται ότι ποτέ δεν κυβέρνησε μέχρι σήμερα, έκλεισαν εδώ και χρόνια όλες οι μεγάλες βιομηχανικές μονάδες στην Ελλάδα.

Τώρα ήρθε η ώρα να κλείσει και η Ελληνική Χαλυβουργία. Η επιχείρηση δεν αντέχει αλλο το να μην λειτουργεί, αφού ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, που δεν κυβερνούν, κρατούν κλειστή την εταιρεία.

Διορία 48 ωρών δίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδιοκτησία του εργοστασίου της Ελληνικής Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο στο υπουργείο Εργασίας προκειμένου να βρεθεί λύση και να μην κλείσει το εργοστάσιο.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ

Ποιός όμως ο σκοπός του αγώνα;
πηγη-http://www.liako.gr/news/home/38436-2012-07-16-12-32-24.html

ΟΥΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...

ΦΩΝΑΖΕ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ... ΚΑΙ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...

έκλεισαν εδώ και χρόνια όλες οι μεγάλες βιομηχανικές μονάδες στην Ελλάδα....

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ...ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΦΥΣΙΚΑ...

ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ,ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ-ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ- ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ...ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ...

ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΠΕΤΡΟΒΟΛΗΜΑ...

ΟΣΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ...ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ...ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥΣ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Ειχα δει ενα αλλο σκηνικο οταν ημουν 15 στο φαληρο κοντα στο γηπεδο μπασκετ, ειναι ενας τυπας και ριχνει 4 δυνατα χαστουκια στην γυναικα του η γυναικα ζαλιζετε και βγαζει λιγο αιμα απο την μυτη το βλεπει αυτο ο κοσμος και επεμβαινει ενας κανοντας μια παρατηρηση. Του ειπε ηρεμησε ρε φιλε. Αυτος νευριασε και του ορμιξε και πλακωθηκαν, αυτος που χτυπησε την γυναικα του εφαγε το ξυλο μετα ομως σηκωνετε η γυναικα και παει να χαστουκι τον τυπο εδειρε τον αντρα της δεν τα καταφερε και του ελεγε τρελα μπινελικια. Πιο πολυ νευριασμενη ηταν η γυναικα παρα ο αντρας της που εφαγε ξυλο. Ο τυπος που εδειρε τον συζυγο εκανε τον σταυρο του και ελεγε δεν ειναι δυνατον να ειναι αληθεια αυτα. Οσο το σκεφτομαι χαχα γελαω αν και δεν ειναι καθολου φυσιολογικο αυτο αλλα η ηληθιοτητα καμια φορα με προκαλει.

Αν η γυναικα μουλσουμανα δεχοτανε την βοηθεια της φεμινηστριας ισως να τραβαγε τρελη κακομεταχειρηση και ξυλο απο τον αντρα της αργοτερα για παραδειγματισμο για να μην τον ξαναπροσβαλει η κατι τετοιο φανταζομαι.


------------------------

Πως ειναι δυνατον να μην επιλεξεις το κοκκινο ντεην ντεην οταν εισαι εργαζομενο και σου κλεινουν την επιχειρηση κατι παπαρες? Για παραδειγμα εαν ημουν εργαζομενος στην χαλυβουργικη και οχι μονο εκει και την εκλειναν με απεργιες κτλ θα προτιμουσα το λευκο αλογο και θα προσευχομουν και θα παροτρυνα πολλους οσο πιο πολλου γινεται. Αν ομως εβλεπα οτι δεν γινεται αλλιως τοτε διαλεγω κοκκινο αλογο= μπουφαν μηχανης κρανος προστατευτικα για ποδια γενετικα οργανα κτλ μεσα απο τα ρουχα η μια ολοσωμη στολη motocross με κοκαλα και ενα ωραιο πτυσομενο γκλοπ και επιθεση ποδια κεφαλι ποδια κεφαλι δεν σοβαρευονται το παμε και σε πιο αγριο style.Εννοειτε μονος χωρις παρεα για να μην μαθευτει ποιος ειμαι. Τοσες βιομηχανιες εχουν κλεισει απο αυτες τις μ...κιες αυτο δεν το σκεφτηκε καποιος βιομηχανος η εργαζομενος.
Και ειναι απορια μου γιατι ξερω πως ειναι να και να μην σε πληρωνουν και να μην εχεις λεφτα αλλα και να εχεις φαει ξυλο.

Εαν δεν εχουμε τοση καθαρη καρδια ωστε να αλλαξουν τα πραγματα η δεν προσευχετε ο κοσμος εαν δεν βλεπουμε αλλη επιλογη αντε να μην βαλουμε την βια, και τι να κανουμε?

---------
Το ΚΚΕ πρεπει να καταργηθει σαν κομμα και σαν ιδεα. Εχει γινει ειδη σε 10 χωρες πολωνια αν καποιος φωναζει για κουμουνισμο μπορει να τον δολοφονησουν πολωνος μου το ελεγε.
Το κκε βοηθησε πολυ στην καταστροφη του ποντου αλλα και της μικρας ασιας αν δεν το εκανε θα ειμασταν υπεδρυναμη, οπως βοηθησε και στο να χασουμε την μακεδονια, εχει βοηθησει το ξενο κεφαλαιο κλεινοντας επιχειρησεις οπως κανει τωρα. Στην ουσια τι καλο εχει κανει? Πρεπει να καταργηθει και οχι μονο αυτο! Μα εχουμε δημοκρατια αμα ειναι ετσι να φτιαξουμε και ναους για τους σατανιστες ειναι λιγοι στην ελλαδα αλλα θελουνε και αυτοι το ναο τους. Και ο σατανισμος και ο κουμουνισμος παρ ολου που δεν εχουν σχεση μεταξυ τους κανουν κακο στο εθνος σε ολα τα επιπεδα δεν πρεπει να καταργουνται? Ειναι φασιστικο αυτο που λεω?

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΑΠΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ.

ΤΟ SITE ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΝΕΙΣ.

ΕΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΝΑΝΙΓΝΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΧΡΟΙΑ!



Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΦΩΝΑΖΕ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ!

ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΡΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΥΑΙ ΤΑ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΝ ΤΥΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ!


Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ.

ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ!ΣΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ!

ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΣ!??

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ!

ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

ΟΠΩΣ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!


ΚΑΘΕ ΠΑΘΟΣ--ΣΥΝΗΘΕΙΑ--ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ!
ΟΤΑΝ ΔΕΧΤΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΛΛΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΛΛΩ!

ΠΩΣ?ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ!ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ!

ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΕ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ?

ΟΜΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΓΙΟΥΣ!

ΠΕΤΡΟ ΑΝΕΒΑ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΝΤΕΗΝ-ΝΤΕΗΝ!
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ!

ΒΓΗΚΕ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!


ΑΝ ΠΙΣΤΕ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ!ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ!

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ!

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΣΩΣΤΗ Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ...

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΙΑ...

ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΙΑ...

ΑΛΛΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΑΛΟΓΑ...ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ...ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟ ΑΛΛΟ...

PISTOS788 είπε...

telitsa-paylitsa!

ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ...

Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

πετρος
Συγνωμη που ειναι μεγαλο το κειμενο.

Σε αυτο το κοσμο ηρθαμε μικροι θεοι κατα χαρη Θεου, αυτος ειναι και ο σκοπος της δημιουργιας μας, για γινει αυτο πρεπει να περασουμε απο το σταδιο της καθαρσης της φωτησης και της θεωσης(ενωση με το Θεο). Για να γινει κατι τετοιο πρεπει να κανουμε αγωνα πνευματικο οσο ζουμε και φυσικα χρειζομαστε να λαβουμε την χαρη του Αγιου πνευματος να πιστεψουμε στον Χριστο. Να μελεταμε γραφες, για να σωσουμε τους δικους μας και εμας απο τα δεσμα του διαβολου. Η αμαρτια ειναι μια αστοχια ειναι ενα λαθος που καναμε πανω στον προορισμο μας για τον οποιο φτιαχτηκαμε, καθε αμαρτια εχει το δικη της βαρυτητα. ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ.


Με την διαφθορα που εχει φτασει στα υψοι αν λεγαμε ψυφηστε τι θα θελατε γενικα το ειπα θα ειχαμε νομους καταστροφικους. Οτιδιποτε φθειρει ενα κρατος πρεπει να καταργητε, εαν οχι τοτε φθειρετε το εθνος του κρατους. Φαντασου τα προβατα να θελουν να κυκλοφορουν το βραδυ στα βουνα δημοκρατικα πραγματα! αλλα ο φασιστας βοσκος δεν το επιτρεπει φταιει ο βοσκος?Οταν φθαρθουν τα κρατοι τοτε μπορεις να επιβληθεις να περασεις σκοτεινα σχεδια κτλ. Αν εχεις δει το batman 2 ο joker εφθειρε ενα μεγαλο εισαγγελεα οταν το καταφερε επιτελους αυτο μπορουσε να περναει τα δικα του σκοτεινα σχεδια μεσα στην πολη.Γιατι να πειναει ενας λαος και να βλαστημαει και να μην εχει σωστη παιδεια και οικονομια και να ευχαρηστει το Θεο? Το κκε μιλα ειρωνικα περι πιστης αγιων κτλ αν ψαξει καποιος στο site τους περι αγιων κτλ θα πεις ελεος!
Τις ταινιες του harry potter δεν μπορουμε να τις καταργησουμε αλλα μπορουμε να καθοδηγησουμε τα παιδια. Με τις ταινιες του harry potter εχουμε αυξηση αγορας βιβλιων περι μαγειας κατα 40%. Κομματα ομως θα μπορουσαμε να καταργησουμε οπως και ανθρωπους σε σημαντικες θεσεις.

Ειναι χαζο καποιος να κοματιζετε για μια ζωη η οποια ειναι τοσο συντομη. Αλλα ειναι σωστο να καταργει με τον τροπο που μπορει και να κατηγορει-αναγγελει πραγματα που φθειρουν-διαλυουν ενα κρατος γιατι ετσι φθειρετε και ο λαος και γινεται ευαλωτος προς τον αντιπαλο. Δεν εχω καποιο κολημα με κκε χρυση αυγη κτλ απλα ταζομαι υπερ του εθνους και των πραγματων που κρατουν ορθα και προς τον Θεο ενα κρατος,ισως καποια φορα και να ξεφευγω αλλα ξαναισιωνω. Αρκετοι κκεδες και οχι μονο εγιναν αθεοι και ειρωνικοι και εχω και πολυ δικο μου ανθρωπο που με στεναχωρει αυτο οχι οτι ειναι κατα τις πιστης αλλα και γιατι εχει χαλασει ως ανθρωπος για εμενα. Θεωρω αμαρτια καποιος να μην προσπαθει εστω αμυδρα η εστω να ηθελε θεωρητικα με το μυαλο τουνα καταργηθει κατι οπως το κκε ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Απλα μεσα απο την μελετη μου εχει κανει πολυ μεγαλα κακα.


Δεν ειμαι καποιος αγιος να λυνω τα πραγματα μονο με προσευχη, ειμαι καποιος που προσπαθει και πνευματικα και πρακτικα με διαφορους τροπους να κανει κατι υπερ του κρατους γιατι το χρωσταω στους προγονους και στους απογονους μας, αν δεν το κανω δεν θα διαφερω απο ενα πυθικο, ο πυθικος την μπανανα και το δεντρο του θα θελει αντε και καμια πιπερατη πυθικινα.
Σαφως και ο διαβολος θελει να τα καταργησει ολα για να φερει την παγκοσμιοποιηση και να περασουν οι νομοι του σε ολα τα κρατοι. Στην αποκαλυψη εχουμε και ενα τελος διαφορετικο απο το γνωστο με τα τσιπακια. Ειναι το τελος οπου ενα λευκο νεφος θα παρει τους καλους και δεν θα ζησουν ασχημα πραγματα, για να γινει αυτο θελουμε παρα παρα πολλους καλους, αν εχουμε ορθα κρατοι αν καταφερουμε να τα εχουμε ορθα=ορθες ψυχες γιατι να μην πετυχουμε αυτο το τελος?Γιατι να περιμενουμε το τελος με τα τσιπακια κτλ και να μην παλεψουμε για το αλλο τελος. Πολυ δυσκολο να μην πεφτουν μπινελικια σε ζορικες καταστασεις.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΡΟ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Χ Α Ρ Α Γ
Μ Α.

ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ Χ Α Ρ Α Γ Μ Α.Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ.

ΑΛΛΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Χ Α Ρ Α Γ Μ Α.
ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ!


ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΕΤΡΟ.ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΟΒΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΣΩΣΤΕΣ!ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ!

Ε!ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ!ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ!ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ?


ΑΛΛΑ ΠΕΤΡΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!ΕΣΥ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ?ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ - ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΣ.


ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΜΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΓΙΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΞΕΙ!ΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ-ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΑΨΕΙΣ!

ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΩΡΕ!ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ

ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ

ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

PISTOS788 είπε...

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

Κάποιοι υλοποιούν στις μέρες μας έναν εφιάλτη που έχουν ετοιμάσει προ πολλών ετών για την ανθρωπότητα και τα «ελεύθερα» έθνη. Όμως οι «σπουδαίοι» αυτοί τύποι δεν έχουν μήτε θάρρος μήτε πίστη σε κάποιο έθνος και τον άνθρωπο. Κι έτσι οι δειλοί διεθνείς εξουσιομανείς σπείρανε τις κρίσεις οικονομιών και αξιών προκειμένου να περάσουν στη ζωή του μισολιπόθυμου πολίτη τον εφιάλτη που λέγεται παγκόσμιος ηλεκτρονικός έλεγχος ή άλλως πως «μεγάλος αδερφός».
Οι παρακολουθητές της ζωής μας έχουν όνομα και σχέδιο. Είναι ο γνωστός μας σιωνιστικός νεοταξισμός και το σχέδιό του είναι η διαβόητη παγκόσμια διακυβέρνηση....
Σκοπός των τύπων αυτών που υπάρχουν στις αγορές και τους διεθνείς οργανισμούς συνεργασίας και επίλυσης τάχα των παγκόσμιων προβλημάτων που οι ίδιοι φυτεύουν είναι η ανάδειξη του παγκόσμιου υπερκράτους στη θέση των εθνικών κρατών. Και τι χρειάζεται άραγε ένα κράτος για να σταθεί όρθιο; Μα φυσικά μαζί με την ενέργεια έναν μηχανισμό ασφάλειας των ελεγχόμενων πολιτών.



Το βρώμικο παιχνίδι με την ενέργεια στην Ελλάδα το ζούμε ήδη όταν η μια πλουτοπαραγωγική πηγή μετά την άλλη μπαίνουν στο μάτι του παγκόσμιου άρπαγα αντί να αναπτυχθεί η πατρίδα μας σε υπερδύναμη. Όμως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες με την ανύπαρκτη εθνική συνείδηση και την υπερεπάρκεια δοσιλογισμού δεν σταματούν εδώ. Η συνθηκολόγηση επεκτείνεται στον πειθαναγκασμό του λαού μας με τον έλεγχο από κοινού στομαχιού και νου. Η ύπαρξη του Έλληνα Πολεμιστή που σκέφτεται ελεύθερα και πράττει απρόσκοπτα με γνώμονα το πατριωτικό καθήκον και το εθνικό συμφέρον ενοχλεί σφόδρα την παγκοσμιοποίηση.

PISTOS788 είπε...

Και έτσι πριμοδοτείται η δράση του νεοταξίτη ρουφιάνου που έχει αποκτήσει θεσμικό ρόλο και διεθνείς εκπροσώπους. Υποτιμούν σκοπίμως την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και έχουν χάσει μες στην αλαζονεία τους κάθε μέτρο σύγκρισης. Οι νικητές των παγκόσμιων πολέμων στο όνομα της ελευθερίας στήνουν το διεθνή χωροφύλακα ρισκάροντας κάτι που στην πραγματικότητα επιθυμούν. Έναν ακόμη παγκόσμιο πόλεμο που θα ισοπεδώσει σύνορα, ιστορία και ψυχές.


Αλλά επειδή θέλουν να επικρατήσουν εκ των προτέρων, εγκαθιστούν τα γνωστά ηλεκτρονικά «μάτια». Τις ηλεκτρονικές κάμερες, τις ηλεκτρονικές κάρτες, την είσοδο των δορυφόρων στην καθημερινότητα. Και από κοντά ακολουθεί ο έλεγχος στην τροφική αλυσίδα.


Ο πόλεμος είναι το κατάλληλο μέσο για την δικαιολόγηση του ηλεκτρονικού ρουφιάνου. Και η οικονομική ανέχεια είναι το κατάλληλο μέσο για να πιέσουν τους λαούς με τον κίνδυνο της λιμοκτονίας. Άθλια καθεστηκυία τάξη για μια σατανική ανάπλαση του κόσμου. Μια παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία που δεν έχει κανένα πρόβλημα συνείδησης να προχωρεί ενσυνειδήτως στην μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού δεν έχει κανένα κώλυμα ηθικής τάξεως να σαρώσει τα έως χθες πολυθρύλητα και προστατευόμενα προσωπικά δεδομένα.


Ήδη οι κεκαλυμμένες φορολογικές ατασθαλίες και η «ξαφνική» ανάγκη συμμαζέματος των μνημονίων φέρνει στον προθάλαμο την περίφημη φοροκάρτα, μια κάρτα κατάφορτη από τον οικονομικό «φάκελο» του «ελεύθερου» ελληνικού λαού. Οι συμβατικές ταυτότητες οδεύουν προς βαθμιαία αντικατάσταση από μια νέου τύπου «ταυτότητα» που θα χρησιμεύει και σαν ταξιδιωτικό έγγραφο. Ένα πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ταυτότητα αφού θα έχει μόνο ονοματεπώνυμο και αριθμό, άνευ πίστεως και πατρίδος. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο «κεντρικός υπολογιστής» του συστήματος. Η γενικευμένη ψηφιοποίηση των συναλλαγών πολίτη και «κράτους» τιτλοφορείται ως δίκαιη και γρήγορη εξυπηρέτηση που όμως δεν θα παρέχεται δίχως την δουλική υπηρέτηση και τον εξευτελισμό της αξιοπρέπειας.

PISTOS788 είπε...

Τα προβλήματα βέβαια δεν βρέθηκαν τυχαία στη θέση τους. Τοποθετήθηκαν πρώτα αυτά για να ακολουθήσουν οι προσχεδιασμένες λύσεις. Έπρεπε για την σκύλευση του Ελληνικού Έθνους να «αποτύχει» το ελληνόφωνο «κράτος», το γνωστό μας ψευτορωμέϊκο. Έτσι συνέβη στον ευλογημένο τόπο μας, έτσι συμβαίνει παντού μες στην κοινωνία των «ελεύθερων» εθνών. Οι «απελευθερωτικοί» πόλεμοι φέρανε τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα και στη συνέχεια κατέφτασαν οι κάμερες και οι δορυφόροι. Η τρομοκρατία είναι ο πρόθυμος βοηθός και το πρόσχημα στο χτίσιμο των έσχατων λεπτομερειών της μεγαλύτερης φυλακής του κόσμου, του ίδιου του κράτους «μας».


Το 2013 μαθαίνουμε πως στις ΗΠΑ, την νέα «Ρώμη» της αντίχριστης πτώσεως των λαών, θα υποχρεωθούν οι πολίτες να λάβουν το περίφημο τσιπάκι στο σώμα τους. Η ασφάλεια του πολίτη είναι πάλι το πρόσχημα. Ο έλεγχος της βουλήσεως και της φυσικής παρουσίας, η μετατροπή του ανθρώπου σε ασυνείδητο ον γίνεται τάχα για το καλό του. Όλως «τυχαίως» οι «ευεργετικοί» μέθοδοι κάποια στιγμή φτάνουν και στην αυλή μας. Ήδη «ψήνεται» ο υποχρεωτικός εφοδιασμός των αυτοκινήτων με ειδικό σύστημα δορυφορικού εντοπισμού έως το 2015.


Οι μεγάλοι πειρασμοί φτάνουν στον καθημερινό επισιτισμό. Ο κώδικες σαν τον γνωστό αλιμεντάριους με την αποστέρηση των τροφών από τις βιταμίνες, ο περιορισμός στην οικιακή και τη βιολογική καλλιέργεια, ο «κρατικός» έλεγχος στο βρόχινο νερό όταν οι υδάτινοι πόροι ξεπουλιούνται στους ξένους, είναι «φρούτα» που δηλητηριάζουν τη ζωή μας στα πλαίσια του ίδιου βρώμικου πόλεμου.


Είναι καιρός να αποκτήσουμε αληθινά ελεύθερο και αυθεντικά εθνικό κράτος. Να αποκτήσουμε την επάρκεια αγαθών και τον απόλυτο έλεγχο της εθνικής μας κοινότητας σε ένα κράτος φυλετικό και λαϊκό. Είναι η ώρα της Ισχυρής Ελλάδος του Εθνικοκοινωνισμού.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟ!ΝΑ ΤΟ! ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΟ ΕΝΑ!ΧΑ!ΧΑ!

http://www.greektube.org/content/view/153706/2/

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΑΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ!

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ.

ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΙ ΟΝΟΜΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ!


http://www.greektube.org/content/view/153706/2/

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 100 ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ!

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ!ΑΧ!ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΕΕ!

ΘΑ ΞΕΡΕΙ!ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΑΡΤΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΑ!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ!ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΜΕ!
ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΟΛΗ!

ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ!ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ!ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ!

PISTOS788 είπε...

Η φρενοβλάβεια της «αντιρατσιστικής» ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ


Του Θύμιου Παπανικολάου

Μια άγρια «αντιρατσιστική» θύελλα ξέσπασε από όλες τις πόρνες του καθεστώτος (πολιτικές, δημοσιογραφικές και κυρίως αυτές με τις «αριστερές» φορεσιές) εναντίον της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου, επειδή η άμοιρη διατύπωσε, αντιγράφοντας, μάλλον, την άκρως σατιρική ατάκα:...


«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα.. Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου..θα τρώνε σπιτικό φαγητό»!!!
Τα μεγάλα στόματα της «δημοκρατίας» και της «ανθρώπινης ευαισθησίας», τα κραυγαλέα λαρύγγια της «προόδου» και των υπόδουλων «αριστερών» στοχαστών, οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και οι επιδοτούμενοι πράκτορες του νεοταξικού φασισμού (του πλανητικού ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ), όλοι αυτοί «ΕΘΙΓΗΣΑΝ» με το «ρατσισμό» της αθλήτριας και έπεσαν, σαν λυσσασμένες ύαινες, αλλά και με κραυγές «αντιρατσιστικής» παράκρουσης, να την κατασπαράξουν!!!

Ένα σατιρικό ανεκδοτάκι ανυψώθηκε σε μείζον πολιτικό ζήτημα και οδήγησε στον αποκλεισμό της αθλήτριας από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Αυτή η ενορχηστρωμένη ΕΠΙΘΕΣΗ της «αντιρατσιστικής» φρενοβλάβειας, από όλες τις νεοταξικές δυνάμεις των ποικίλων «αντιρατσιστικών» δικτυώσεων, εναντίον της Παπαχρήστου, δεν είναι δίχως δόλο και υπολογισμό: Αποτελεί και αυτή (η επίθεση) έναν κρίκο στην αλυσίδα των καθεστωτικών πραξικοπημάτων.
Για την πραξικοπηματική αλυσίδα διαβάστε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6564
Είναι ένα «αντιρατσιστικό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ του πλανητικού ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, με πολυεδρικούς στόχους:
α). Να συγκαλύψει, επικαλύψει και αποκρύψει τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ρατσισμό των ευρω-χουντικών καθεστωτικών δυνάμεων. Ένα θηριώδη και κτηνώδη ΡΑΤΣΙΣΜΟ εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας και του λαού της…
Εδώ ζούμε τη μαλθουσιανή ΦΡΙΚΗ της άγριας και μοχθηρής λεηλασίας και καταστροφής του ελληνικού λαού, την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ εξόντωσή του (ο φασιστικός ρατσισμός των διεθνών ληστών και δημίων σε ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ και βάρβαρη επέλαση) ΚΑΙ τα δωσίλογα ανδρείκελα, καθώς και τα επιδοτούμενα «αριστερά τάγματα» του «αντιρατσισμού, αναγάγουν σε μείζον «αντιρατσιστικό» πολιτικό ζήτημα το ανέκδοτο μιας αθλήτριας…
ΠΛΗΡΗΣ αναστροφή της πραγματικότητας: Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ του διεθνούς ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου, ιδιαίτερα το χρηματιστηριακού, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ σαν «αντιρατσισμός» και τα πολύχρωμα ιερατεία της εξουσίας, τα επιδοτούμενα όργανα των μαφιών του χρήματος και οι ποικίλες παραλλαγές της νεοταξικής «αριστεράς»,

PISTOS788 είπε...

ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ από λακέδες του πλανητικού φασισμού (ρατσισμού), σε φανατικούς «εχθρούς» του «ρατσισμού» («αντιρατσισμός»).
Τέτοια φρενοβλάβεια «αντιρατσιστικής» ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και ΑΠΑΤΗΣ: Ο Ελληνικός λαός δολοφονείται ανελέητα, η Ελλάδα διαλύεται συθέμελα (ρατσισμός δολοφονικής μοχθηρίας) και οι «εκτελεστές» και οι «ιμάντες» της ρατσιστικής επέλασης εναντίον του ελληνικού λαού, όλες οι πόρνες της Νέας Τάξης, ΩΡΥΟΝΤΑΙ «αντιρατσιστικά» εναντίον μιας ατομικής περίπτωσης (Παπαχρήστου) που ξεστόμισε ένα ανεκδοτάκι…
β). Έξω, όμως, από την ΑΠΑΤΗ της δόλιας αναστροφής των πραγμάτων, η «αντιρατσιστική» ψύχωση των υπαλλήλων του νεοταξικού φασισμού έχει και μια άλλη παράμετρο: Αυτή της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ «αντιρατσιστικής» ΦΙΜΩΣΗΣ, των πραξικοπηματικών «αντιρατσιστικών» ΔΙΩΞΕΩΝ.
Βγαίνουν πλέον από το οπλοστάσιο της Νέας Τάξης και των εκτελεστικών της οργάνων τα βαρέα όπλα εναντίον της ΟΡΓΗΣ του ελληνικού λαού που καθημερινά διογκώνεται: Τα «αντιρατσιστικά» πραξικοπήματα και διώξεις.
Το καθεστώς που κλιμακώνει την πραξικοπηματική του αυθάδεια, θα αρχίσει να χρησιμοποιεί μια πολυεδρική πραξικοπηματική επίθεση. Μία συνιστώσα αυτής της πραξικοπηματικής επίθεσης είναι και οι «αντιρατσιστικές» ΔΙΩΞΕΙΣ…
Σε αυτό το εφιαλτικό έργο θα έχει επιπλέον στηρίγματα και την «αριστερά» ΣΥΝΟΛΙΚΑ, η οποία, για άλλη μια φορά, θα δώσει το άλλοθι και το τεκμήριο…
ΟΛΑ μελετημένα. Τα σημερινά πραξικοπήματα της πλανητικής Νέας Τάξης (ο σύγχρονος φασισμός) θα έχουν τις ευλογίες και τη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ της ενσωματωμένης «αριστεράς» και των πολύχρωμων ιερατείων της «προόδου»…
γ). Τέλος, δεν πρέπει να μα διαφύγει και τούτο: Τέτοιας πράξεις «αντιρατσιστικής» φρενοβλάβειας και ΑΠΑΤΗΣ ρίχνουν νερό στο μύλο της «Χρυσής Αυγής»: Ενισχύουν στα μέγιστα το παρακρατικό παρακλάδι της Νέας Τάξης, του πλανητικού φασισμού.
Το παρακρατικό αυτό παρακλάδι είναι και αυτό ένα από τα γρανάζια της στρατηγικής των νεοταξικών πραξικοπημάτων που σχεδιάζονται εναντίον της Ελλάδας.
Το ενισχύουν, συνεπώς, για να παίξει το ρόλο του αύριο, πολύ σύντομα…
Μόνο που οι τεχνοκράτες της παγκόσμιας φασιστικής εξουσίας (Νέα Τάξη) δεν υπολογίζουν, ως συνήθως, σωστά. Δεν θέλουν να πιστέψουν ότι το σύστημά τους καταρρέει τελεσίδικα και οι λαοί θα ξεχυθούν στους δρόμους (δεν θα αργήσουν). Τότε ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να τους σώσει και ΟΛΑ τα εφιαλτικά σχέδιά τους θα καταρρεύσουν και αυτά.
Η ΤΑΞΗ τους είναι κτισμένη στην άμμο…

πηγη-http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6574

PISTOS788 είπε...

Αν η Βούλα Παπαχρήστου…

netakias

Αν η Βούλα Παπαχρήστου.….

ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έλεγε σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ, ότι οι Ελληνες είναι Τεμπέλιδες και Διεφθαρμένοι θα είχε κερδίσει επάξια μια θέση στους Μεγάλους Στοχαστές.

ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έγραφε ότι ο Κολωκοτρώνης είχε γκόμενο φυσικά και θα είχε χιούμορ και θα γινόταν ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.





ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έγραφε για συνωστισμούς και ότι «Οι κλέφτες (σ.σ.n.με μικρό “Κ”!) συγκροτούν ένοπλες ομάδες, κάνουν επιθέσεις σε εμπορικές αποστολές, σε κρατικούς (σ.σ.n.οχι Τούρκους) αξιωματούχους” θα γινόταν ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ γιατί όχι και Αρχηγός.

ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έπλεκε το εγκώμιο του ακροδεξιου Βορίδη, εξυβριζε τον Χριστόδουλο και οδηγούσε Φεράρι θα ήταν σίγουρα ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.

ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ήξερε τι εκπροσωπει το αρχαίο πνεύμα αθάνατο και τα ολυμπιακα ιδεώδη θα έβγαζε κι αυτή 1.000.000,00εκ € στο εξωτερικό και θα ήταν φίλη και με τον Χριστοφοράκο…. (εδω)

αλλά δυστυχώς η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ είναι μια κοπέλα σαν εμάς, του κοινούς Ελληνες (γι αυτούς) που αφιέρωσε την ζωή της τα τελευταία 10 χρόνια για να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες……

Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ είναι για όλους του Ελληνες ήδη Ολυμπιονίκης γιατί, εμείς που “δεν ξέρουμε” από Ολυμπιακά Ιδεώδη, αρκούμαστε σε ένα κλάδο ελαίας και δεν θαμπωνόμαστε από το χρώμα του χρυσού….

ΥΓ-Τελικά όμως, τους πείραξε το tweet με το ανέκδοτο που “προσεβαλε” την χώρα ή το άλλο tweet της ιδίας για τον Ακη; Τον Ακη που τιμά την χώρα και το πολιτικό σύστημα;

tweet 23 jul

βούλα Παπαχρήστου ‏@papaxristoutj
Να δεις τελικά που την πισίνα στον κορυδαλό την φτιάξανε..για να πέζει με τα υποβρυχιά του ο Άκης!!!:-p
netakias.wordpress.com

Ανώνυμος είπε...

πτερος

Κανε αυτα που μπορεις και αυτα που δεν μπορεις θα τα κανει ο Θεος, κανονισα διακοπες κομπλε ωραιες και οικονομικες δυστηχως διαφορα πραγματα αλλαξαν τροπη και χαλασαν, προσευχηθηκα παλεψα και εδωσα τον καλητερο μου εαυτο σε 2 μερες κιολας οι διακοπες εγιναν πολυ ωραιες.
1 Πως ειναι δυνατον να αποχτησεις κατι οταν δεν πιστευεις οτι θα το αποχτησεις.
2 Πολλες φορες η ζωη ειναι το συνολο των σκεψεων και αισθηματων που εχουμε ως ανθρωποι.
Αυτα καταλαβα μεσα απο αυτη την αλλαγη που πηραν οι διακοπες μου.

-------------------------
τελιτσα
Νομιζα πως το τσιπακι και χαραγμα ειναι το ιδιο αν και δεν μου ταιριαζαν στο μυαλο. Η σκεψη που ειχες ηταν ολοσωστη!!! Δεν ειμαι μαμακιας αλλα εχω αδυναμια γιατι την αγαπω επειδη με αγαπα και επειδη για αυτο που ειμαι το οφειλω σε αυτην και τον Θεο αν δεν υπηρχε θα ημουν σιγουρα σε καμια φυλακη, η θα ημουν πρεζακιας , η θα ημουν σε καμια συμμορια, η χακερ-κλεφτης γενικα σιγουρα κατι ασχημο χωρις συζητηση. Ειναι τοσο σημαντικη οσο ο αριστοτελης για τον μεγα αλεξανδρο. Ωραιο παραδειγμα ποτε μου δεν ειχα σκεφτει ετσι τα πραγματα.

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

πετρος

http://olixnos.blogspot.gr/2012/04/blog-post_08.html


Eπισης η ασπαρταμη ειναι ενα τελειο εντομοκτονο. Εδω ειναι ενα λινκ με ολα τα συντηριτικα που υπαρχουν και με λεπτομερεια τι κανει το καθενα. Στην ουσια απλα δεν πρεπει να τρωμε βιομηχανικες τροφες. http://socialsolidarity.files.wordpress.com/2007/09/prosthetaepsilon.pdf

PISTOS788 είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

PISTOS788 είπε...

Πακιστάν – Στοκχόλμη αεροπορικώς: 300 ευρώ... Γιατί, λοιπόν, έρχεσαι Ελλάδα με 10.000 ευρώ το κεφάλι; (Εαν «πράγματι» έχεις προορισμό την Στοκχόλμη)

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος




Πόσο «ηλίθιος» μπορεί να νοιώσει κάποιος (ότι τον θεωρούνε «κάποιοι άλλοι») διαβάζοντας τον παραπάνω τίτλο;




«Απλέ Έλληνα καθημερινέ Πολίτη», είσαι σίγουρος ότι αντέχεις την Αλήθεια;




Ναι, ξέρω:




«…Γνώσεσθε την Αλήθειαν και η Αλήθεια ελευθερώσει υμάς…" (Κατά Ιωάννην, Η’ – 32)




Πατώντας σ’ αυτό, επιμένεις στις «ιδεοπαθείς ψευδαισθήσεις» σου:




- Αρχηγοί μας, θέλουμε να μας λέτε την αλήθεια.




Τόλμα ν’ ακούσεις όμως – με τα «εσωτερικά σου αυτιά» - την απάντησή τους:




- Ώστε θέλετε την Αλήθεια…. Ποιος από σας καλοί μου υπήκοοι αντέχει την αλήθεια όμως;

Αφήστε να σας πούμε καλύτερα ένα ψέμα ν’ αποκοιμηθείτε…Πιστέψτε μας, θα νοιώσετε πολύ καλύτερα…(Το εγκόλπιο του καλού Πολιτικού Χαμαιλέοντα)




(Θες απόδειξη σ’ αυτό; Διάβασε πάλι τον τίτλο του άρθρου και νοιώσε για λίγο ακόμη το πόσο ηλίθιο σε θεωρούν).




Κι αφού τόση πολλή έλξη σου ασκεί η «μαγευτική Σειρήνα της Αριστεράς Προστάτιδας των Λαθρομεταναστών», άκου τι πίστευε «περί αληθείας» και ο Μέγας Επαναστάτης των Μπολσεβίκων, ένας από τους «Υλιστικούς Θεούς» τους. Πόσο «αδίστακτος» ήταν με τον «χειρισμό των χρήσιμων ηλιθίων γύρω του»:

PISTOS788 είπε...

«Την αλήθεια;» ρώτησε ο άνδρας με τα γυαλιά με τον ατσάλινο σκελετό και το υπογένειο. Ένα κυνικό χαμόγελο χαράχτηκε στο πρόσωπό του. «Όχι! Αυτό που πρέπει να δημιουργήσουμε είναι μια ψευδαίσθηση της αλήθειας! Η επανάσταση είναι μια τέχνη και όπως όλες οι τέχνες έχει τους κανόνες της» (Λένιν, προ της Ρωσικής Οκτωβριανής Επανάστασης του 1917-(Έρικ Ντούρσμιντ, «Το Σφύριγμα της Λεπίδας», εκδ. Ενάλιος)

Όσο για τους Μαρξ και Ένγκελς, έτρεχαν στα λιμάνια, με τους εργάτες της Διεθνούς Ένωσης Εργατών και με το ίδιο καράβι έδιωχναν τους αλλοδαπούς που έφερνε το κεφάλαιο, νόμιμα ή παράνομα (δεν έκανε «διάκριση» ο Κάρολος), ως «απεργοσπάστες» και τους καλούσαν να αγωνιστούν εκεί, στη χώρα τους, για να ανατρέψουν τους καπιταλιστές, αντί να τους ευνοούν με την εισαγωγή τους σε άλλη χώρα.

Η Ελληνική Αριστερά λοιπόν γιατί δεν ακολουθεί τις «ιδεολογικές κατευθύνσεις» των «θεωρητικών της Ιστορικών Ηγετών»;

Τι «διεθνή (νεοταξίτικα) παιγνίδια» εξυπηρετεί;

Τώρα που μπήκες στο «πνεύμα Καθημερινέ μου Πολίτη» πάμε και στο δια ταύτα:

Ας υποθέσουμε πως είσαι Αφγανός, Πακιστανός, Αφρικανός ή ότι άλλο θέλεις (που δεν θα ήθελες, αλλά «θυσιάσου» χάριν του κειμένου).

PISTOS788 είπε...

Ας πούμε ότι διαθέτεις κάμποσες χιλιάδες δολάρια (αδιάφορο αν πούλησες τη σπηλιά σου, τις κατσίκες σου, την αδερφή σου, ναρκωτικά, αν σκότωσες ή σου τά’ δωσε ο πλούσιος άραβας νονός σου) και λες:




«ρε συ δεν πάω στην πολιτισμένη Δύση να γλιτώσω τις διώξεις εδώ και να βρω και την τύχη μου; Απόλεμοι βουτυρομπεμπέδες είναι αυτοί οι άπιστοι εκεί στη Δύση, θα κάνω ότι γουστάρω...»




Εκεί επάνω που το συζητάς – γιατί δεν είσαι και τόσο μαλάκας, κάποιες κουβέντες θα κάνεις με κάποιους πιο «εγκεφαλικούς» της κενωνίας σου εκεί κάτω στο Africa ή εκεί μέσα στα βάθη της Σαμαρκάνδης – σου «εξηγεί» το «όνειρο» ο «αρχι» της φυλής σου, ότι δηλαδής, «άλλο Δύση», «άλλο Βορράς» και (προς Θεού) «άλλο Νότος». Μπροστά απ’ όλα αυτά βεβαίως σου έχει βάλει και το «προσδιοριστικό Ευρω» (για να βεβαιωθεί ότι «κατανόησες» πως μιλάτε για το «Ευρώπη» και όχι για κάτι άλλο)...

Αφού το «εμπέδωσες» λοιπόν, κατέληξες πως ο ΑΝΣΚ σου (μάθε και καμιά στρατιωτική ορολογία φιλειρηνιστή μου αν δεν την γνωρίζεις, θα σου χρειαστεί «εκεί που πάμε» (θες δε θες, εσύ «οδηγείς» μην το ξεχνάς ούτε λεπτό), «Αντικειμενικός Σκοπός» σημαίνει) είναι ο «Πλούτος» και όχι η Φτώχεια». Τέτοια έχεις κι εκεί που είσαι. Γιατί να σπάσεις τα πόδια σου και πιθανόν τα «νώτα» σου για άλλη μια «φτώχεια»; Ε, δεν είσαι και τόσο ηλίθιος. Κι ας λένε οι «λευκοί».

Βάζεις λοιπόν στόχο τον πλούσιο Βορρά. Στο έδειξαν στο χάρτη, στο «τόνισαν» και το τονίζεις κι εσύ διαρκώς στον εαυτό σου για να «μην το ξεχάσεις». Δεν σ’ ενδιαφέρει ο «υπανάπτυκτος Ευρωπαϊκός Νότος». Ηλίθιος είσαι να πας στον φτωχό Νότο; Από φτώχεια σε φτώχεια θα πας;

Κόβεις λοιπόν Αζιμούθιο για ΒΟΡΡΑ....ΚΑΙ ΜΟΝΟ....

Φυσικά, αν έχουν δίκαιο οι «κακές γλώσσες» και τελείς «εκπαιδευμένος κι εν αποστολή», δεν το συζητάμε καθόλου, «ξέρεις πάρα πολύ καλά το τι σου γίνεται, που και γιατί πας»....υπερ το δέον καλά θα λέγαμε...

Αλλά είπαμε, αυτά τα λένε οι «κακές γλώσσες»....

PISTOS788 είπε...

Αφού είσαι ένας «καλοπροαίρετος μεταναστάκος» λοιπόν, τι σε εμποδίζει, με «τόσα λεφτά» στο πουγγί, να πας στην πρεσβεία πχ της Βρετανίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Σουηδίας ή όποια άλλη χώρα κάνεις κέφι (καλοντυμένος εννοείται) και να ζητήσεις «τουριστική βίζα»;

Ωπ! Τόσο απλό «απλέ Πολίτη» μου!

Πλένεσαι καλά καλά, βάζεις τα ρούχα σου σε μια πολιτισμένη δυτική βαλίτσα, παίρνεις το αεροπλάνο της γραμμής, απολαμβάνεις τις ευγενείς υπηρεσίες και χαμόγελα της όμορφης αεροσυνοδού, της λες κι ένα μεγαλόπρεπο ευχαριστώ (ευκαιρία να το «παίξεις και κάποιος» για πρώτη φορά στη ζωή σου) και ....αποβιβάζεσαι μια χαρά και χωρίς προβλήματα, άνετος, κεφάτος, καθαρός και προπάντων ασφαλής μέσα σε λίγες ώρες, στην «γη της επαγγελίας». Στην καρδιά της Στοκχόλμης! Και βρίσκεσαι κύριος, με 9.000 ευρώ στην τσέπη (πρόσεξε, το εισόδημα ενός ολόκληρου έτους για εκατομμύρια Ευρωπαίους), να περιφέρεσαι ανάμεσα σε χιλιάδες δίμετρες ξανθιές υπέροχες υποψήφιες σουηδέζες χανούμισές σου (βλέπεις, δεν έχεις σκοπό ν’ αφήσεις πίσω στο patrida και τις θρησκευτικές σου αντιλήψεις, όλα κι όλα).

Όλο κι όλο το κόστος, χμμμ 20 τα ρούχα + χμμ 20 το φαγητό + χμμ 100 ο ύπνος + χμμ + ....+ 300 το πολύ το εισιτήριο charter της τελευταίας στιγμής, χμμμ...άντε και 500 επιπλέον απρόβλεπτα....ωπ, νάτο, το πολύ 1.000 ευρώ το συνολικό κόστος του «μαγικού ταξιδιού».

Αφού λήξει η τουριστική βίζα παραμένεις εκεί ως λαθρομετανάστης.

Αυτό δεν ήθελες;




Σε τι σε χαλάει αυτό ρε λαθρο-πονηρέ που μας κοροϊδεύεις κατάμουτρα κι εσύ και οι εγχώριοι υποστηρικτές σου;




Αφού και τον «άλλο δρόμο», τον «δύσκολο» (των 10,000 δολαρίων το «κεφάλι», μόλις ως την Ελλάδα παρακαλώ) να επιλέξεις, αν φτάσεις στον προορισμό σου (την Σουηδία) και πάλι λαθρομετανάστης θα είσαι.

Ποιός ο λόγος λοιπόν να επιλέξεις την «δύσκολη κι επικίνδυνη διαδρομή» μέσα απο βουνά και πολέμους, κλεφτρόνια και φονιάδες και να πληρώσεις κι από πάνω κάμποσες χιλιάδες ευρώ;

PISTOS788 είπε...

Κι όλα αυτά για να έρθεις στην «υπανάπτυκτη Ελλάδα»;

Όπου γνωρίζεις ότι θα ζήσεις στην μιζέρια και πάλι και δεν πρόκειται να «ξεκολλήσεις» απο εδώ με τίποτα;

Μα τόσο ηλίθιος θα ήσουν; Ε, δεν λέει....κάποιο «λάκκο έχει η φάβα»....

Με το συμπάθειο, αλλά μάλλον «κάποιοι» μας «δουλεύουν σε ψιλό γαζί» εδώ πέρα...




Τι έχουν να πουν οι πολυπολιτισμικοί εγχώριοι προστάτες τους γι’ αυτά; Κι αυτό τυχαία ανθρώπινη ηλιθιότητα (ουπς, συγγνώμη κύριοι, «απρονοησία» ήθελα να πω) από μέρους των «καημένων λαθρο» είναι;




Κι άντε και επιλέγουν αυτή την δύσκολη διαδρομή. Πες ότι είναι «μαζόχες». Γουστάρουν τα «δύσκολα». Ή είναι .... «άνοες» (όλο «περίεργες και δύσκολες λέξεις» θα με κάνετε να βρίσκω σήμερα για να μην «σας τους κακοποιήσω λεκτικά» - που το βρήκα αυτό πάλι;)...

Γιατί μωρέ επιμένουν ως προς την Ελλάδα σαν προορισμό;

Γιατί πχ δεν πάνε και στην «ομόδοξή» τους Ισλαμική Αλβανία; Εκτός του ότι μια χαρά πάει εκεί η «αλβανοισλαμικοουτσεκάδικη μαφία» και δεν θα δυσκολεύονταν να «αποβιβαστούν από τα πλοία» και να πάρουν κατόπιν τον «ορεινό δρόμο για τας Ευρώπας δια μέσω «φιλικών Ισλαμικών κρατών» - βλ. Κόσοβο, Βοσνία), ποιά Αλβανική κυβέρνηση θα τολμούσε να δυσαρεστήσει την Ισλαμική Διεθνή μη δεχόμενη τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες; Ευκολότατα θα έβγαζαν «αλβανικά, κοσοβάρικα ή βοσνιακά χαρτιά» σε λίγο καιρό και θα μετακινούνταν άνετα «διευρωπαϊκώς».

Και γιατί τάχα δεν μοιράζονται σε πολλούς προορισμούς πέριξ της κεντρικής Ευρώπης για να μην «καρφώνονται» κιόλας;

Γιατί αυτή η «εμμονή» με τον Μεσογειακό Νότο (και κυρίως με την Ελλάδα);




Μήπως επειδή στον αναμενόμενο Πόλεμο αυτή θα είναι η Πρώτη Ζώνη Πυρός των Μουσουλμανικών κρατών και επιθυμούν σφόδρα να έχουν πλήθη ετοιμοπόλεμων Μουτζαχεντίν μέσα σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Μάλτα, Πορτογαλία, Κύπρο για να πλήξουν εκ των μετόπισθεν τις Ευρωπαϊκές αμυντικές δυνάμεις της Πρώτης Ευρωπαϊκής Γραμμής; Και κυρίως Ελλάδα, ξανατονίζεται. Διότι πάλι εδώ θα γίνει το μεγάλο ιστορικό μπαμ....Η Τουρκία να είναι καλά που φροντίζει γι’ αυτό «επιστάμενα».

PISTOS788 είπε...

Κι ακόμη περισσότερο, εαν ήθελαν, υπάρχουν κι άλλες διαδρομές που το «χρήμα των πετρελαίων» εύκολα «θα τους άνοιγε». Οι τοπικές μαφίες να είναι καλά.

Υπάρχει η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Ουκρανία, η Μολδαβία. Και κατόπιν βεβαίως θα μπορούσαν να «πιέσουν απ’ ευθείας» στην Κεντρική Ευρώπη. Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχία.

Γιατί δεν το κάνουν λοιπόν;

Γιατί αυτή η «Ισλαμική Εμμονή» με τον Ευρωπαϊκό Νότο και δη κυρίως με την Ελλάδα (και την Κύπρο βεβαίως - ξανατονίζεται).




Άστο το Δουβλίνο 2 Πατριώτη...Παγίδα κι αυτό το ρημάδι....


Όσον αφορά στο Δουβλίνο 2....Την περιβόητη συμφωνία που τους απαγορεύει να φύγουν από την Ελλάδα με προορισμό την ΕΕ.

Από παντού ακούγεται το αίτημα να «αρθεί» αυτή η συμφωνία ώστε να πάρουν χαρτιά οι λαθρο και να ξεκουμπιστούν να πάνε στην ΕΕ.

Κατ’ αρχήν, αν ήθελαν πραγματικά να πάνε εκεί θα είχαν πάει εύκολα και άνετα βάσει του πιο πάνω σκεπτικού.

Κατά δεύτερον, ακόμη κι αν εφοδιαστούν με χαρτιά απο την Ελλάδα δεν θα πάρουν ποτέ βίζα από τις χώρες της ΕΕ. Άρα και πάλι εδώ, σ’ αυτόν τον έρμο τόπο θα «κολλήσουν».

Κατά τρίτον, αντε και τους δόθηκε βίζα απο τους «βόρειους» και πήγε εκεί το πρώτο μεγάλο κύμα λαθρομεταναστών από την Ελλάδα.

Άντε και «άδειασε» η Ελλάδα από τους λαθρο.

Τι «μήνυμα» θα περάσει προς τις «χώρες προέλευσής» τους;

«Μάγκες, άνοιξε ο δρόμος, ελάτε»...

PISTOS788 είπε...

Τότε είναι που πραγματικά θα γεμίσουμε λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Είμαστε αναγκασμένοι να αναγνωρίσουμε μια αδήριτη, στυγνή πραγματικότητα:

Η «απαγόρευση εισόδου» λαθρο στην ΕΕ έχει δύο σκέλη:

Το ένα λέγεται «Δουβλίνο2» και απαγορεύει το «πέρασμά τους από τον Νότο στο Βορρά». Από μόνο του είναι μια «δυνατή Αποτροπή Μετανάστευσης» που για να «λειτουργήσει όμως» πρέπει να «συνλειτουργήσει και το δεύτερο μέρος του έργου».

Αυτό το άλλο, λέγεται «Ελληνική Πολιτική Βούληση» να διώξει όλους τους λαθρο από την χώρα και να μην επιτρέψει την είσοδο σε κανέναν άλλον.

Το πως θα τα επιτύχει αυτά είναι ένα άλλο θέμα.

Κυρίως δικό μας. Που απαιτεί όμως πολύ βαριά.... «κότσια»...για να «θωρακίσεις» τα σύνορα και να πεις «ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ»....

«...Λαθρομετανάστη μείνε στην Τουρκία, κακό του κεφαλιού σου που δεν πήρες το αεροπλάνο από την πατρίδα σου για Σουηδία με το 1/10 των εξόδων και το 1/1000 των κινδύνων που έκανες και υπέστης ως εδώ από την διαδρομή που επέλεξες (ή που επέλεξαν «άλλοι» για σένα) πονηρέ....»

PISTOS788 είπε...

Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι πως δεν είναι θεμιτό (sic! Για να μην πω τίποτα «βαρύτερο», κρατιέμαι ακόμη) να γεμίσουμε την Ελλάδα (και κυρίως τη Μεθόριο) κέντρα Λαθρομεταναστών που θα πλημμυρίσουν τα σύνορά μας με μια πολυάριθμη Πέμπτη Ισλαμική εχθρική (φιλοτουρκική) φάλαγγα.

Μια πανίσχυρη (ΕΧΘΡΙΚΗ το ξαναλέω) δύναμη που την ώρα του Ελληνοτουρκικού πολέμου θα την λιανίσει αυτή την έρμη τη χώρα μας.

Άσε που πριν καν σκάσει ο πόλεμος, όλα αυτά τα μιλιούνια (νομιμοποιημένων συν τω χρόνω και με την βοήθεια ισλαμικών «επενδυτικών» κεφαλαίων) λαθρομουσουλμάνων θα δηλώσουν όλοι «Έλληνες Τούρκοι» και θα σηκώσουν «Παντιέρα Αυτονομίας» (πχ Θράκη, Αιγαίο).

Η Ελλαδική (λαθρομεταναστολάγνα) Πολιτική είναι πλέον ιδιαζόντως επικίνδυνη για

την ίδια την Εθνική Ασφάλεια της Χώρας.

Αρνείται να παραδεχτεί ότι όχι μόνον έχουμε μπροστά μας έναν Μεγάλο Πόλεμο αλλά πρωτίστως ότι αυτός έχει ήδη αρχίσει κι εκτυλίσσεται (καταστροφικά, φθοροποιά, θανάσιμα κι αιματηρά) μέσα στις ίδιες τις γειτονιές μας.

Καθημερινά.

Εναντίον Ελλήνων.

Και με μεγάλους και ισχυρούς «εγχώριους» συμμάχους δυστυχώς στο πλευρό του(ς) εναντίον των Ελλήνων.

Κι όμως! Η Ελλαδική «Αρμοστεία» αντί να προστατεύει τους Έλληνες, τους «διώκει»

PISTOS788 είπε...

Η κυβέρνηση, αντί να καταργήσει το επαίσχυντο λαθρονομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ, ετοιμάζει και νέο «φιλολαθρο-νομοθετικό οπλοστάσιο» που άρχισε ήδη να το αποκαλεί«ρατσιστικό ιδιώνυμο».

Και σε αδρές πλην σαφείς γραμμές προδιαγράφει το τι θα είναι αυτό.




Κάθε Πατριώτης που τολμάει να «εξεγερθεί δια του λόγου» κατά του εθνικού εγκλήματος της «λαθρομετανάστευσης» θα θεωρείται πως «καλεί τον Ελληνικό (το γένος) πληθυσμό σε βιαιότητες κατά των λαθρομεταναστών» και θα διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.




Αυτό μας επιφυλάσσουν οι κύριοι Πολιτικοί.

Κι αυτό προαναγγέλουν.

Κάθε φορά, δηλαδή, που θα τολμάει Έλληνας Πατριώτης να αντιδράσει δια του λόγου στο διαδίκτυο ή σε κάποια συγκέντρωση κατ’ αυτού του Εθνικού Εγκλήματος της λαθρομετανάστευσης, αυτομάτως και αυτεπαγγέλτως θα κινείται η διαδικασία του αυτοφώρου εναντίον του για κακουργηματική πράξη.




Υποκίνηση σε ταραχές, ηθική συναυτουργία σε έγκλημα κατά ζωής...




Να μερικοί «ευφάνταστοι» και «προκλητικοί» χαρακτηρισμοί που περιμένουν από μέρα σε μέρα τον Έλληνα Πατριώτη που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί ενάντια στους λαθρομετανάστες εξοργισμένος από την ωμή εγκληματικότητά τους, θυμωμένος πραγματικά απ’ την εισβολή τους στην Πατρίδα του.

Όχι.

Αυτός ο άνθρωπος, για τους Κυβερνήτες μας δεν είναι Εθνικός Αγωνιστής, δεν είναι Πατριώτης. Είναι ένας εγκληματίας Φασίστας που πρέπει να κυνηγηθεί μέχρις εξοντώσεως. Ψυχικής, κοινωνικής, οικονομικής, φυσικής.

PISTOS788 είπε...

Θυμάστε την αστεία φράση του GAP «το όπλο είναι γεμάτο πάνω στο τραπέζι»;

Ε, λοιπόν τώρα οι κυβερνήτες μας μ’ αυτή την εξαγγελία προανήγγειλαν ουσιαστικά πως είναι έτοιμοι να «τραβήξουν το όπλο».

Θα πρέπει όμως κάποιος να τους θυμίσει πως στον «κόσμο των Όπλων» βασιλεύει ένας κυρίαρχος κανόνας:




«...εαν τραβήξεις το όπλο θα πρέπει να είσαι και έτοιμος να το χρησιμοποιήσεις. Αλλιώς, καλύτερα να μην το τραβήξεις καθόλου»....




Εν κατακλείδι:




Ιδού η αμετανόητη Ελλαδική Πολιτεία των λαθρομεταναστόφιλων Πολιτικών.

Ιδού οι Πράξεις της, ιδού η Απραξία της, ιδού ο ανθελληνικός Βίος της....

Δοξάστε τους εσείς που τους στηρίζετε...




Όσο για «εσας εκεί έξω» που έχετε την «Θεσμική Δύναμη» να κάνετε «Εθνικά Πράγματα» και επιλέγετε την Σιωπή και το Περιθώριο της «Αδράνειας» φοβούμενοι την «Δαμόκλειο Σπάθη» των Πολιτικών, σκεφτείτε αυτό:




«…Όταν παραδώσετε το κεφάλι μου στον Ροβεσπιέρο, ποιος θα βρίσκεται εκεί για να προστατεύσει το δικό σας;…»

(Φουσέ, Γαλλική Επανάσταση)


Γιώργος Ανεστόπουλος


Ανώνυμος είπε...

πετρος

Να υπογραμμησω οτι, μαρξ, λενιν, ενγκλες, ηταν καπιοι απο τους θεμελιωτες πολλων απλυτων πιστευω και κομματων αυτοι ηταν κατα των μεταναστων και πολλες φορες πηγαιναν σε ποριες για να διωχνουν τους μεταναστες γιατι θα εφερναν το κεφαλαιο οπως ελεγαν. Στην ουσια προδιδουν τους ιδιους τους ηγετες τους και τα πιστευω τους. Ολοι αυτοι οι ψευτοανθρωπιστες στην πραγματικοτητα ειναι οι ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΗΘΙΟΙ του συστηματος το οποιο προσπαθει να εξαφανησει την ελλαδα κτλ γνωστα.


Διαβαζα καποιο σχετικα δισνοητο αρθρο οπου ελεγε ο τουρκος υπουργος εξωτερικων οτι μολις φτασουν στην Συρια οι προσφυγες τους 100.000 θα κανει πολεμο επισημα στην Συρια, και λεει πως τωρα ειναι 70.000.

Aνυπομονω απιστευτα ως τις μερες που θα αλλαξουν ολα μερα με την μερα της μετραω ουτε στο στρατο δεν εκανα ετσι.

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ.

ΟΥΤΕ 100 ΔΕΝ ΜΕΙΝΑΝΕ...ΥΠΟΜΟΝΗ...

ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ...ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ...

ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΑ...

ΖΚΕ...

PISTOS788 είπε...

Κάποιοι που νομίζουν ότι κρατούν το «αριστερόμετρο» και το «δημοκρατικόμετρο», καταγγέλλουν ως «ακροδεξιούς», «φασίστες» και «εθνικιστές» όσους τολμούν να ορθώσουν λόγο ενάντια στη λαθρομετανάστευση.

Επειδή αυτοί οι «τύποι» εκθέτουν και διαστρεβλώνουν το σοσιαλισμό, την Αριστερά και την ευρύτερη δημοκρατική παράταξη, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν....



Ουδέποτε ο σοσιαλισμός ήταν υπέρ της λαθρομετανάστευσης. Όλοι οι «κύριοι» αυτοί που θέλουν ανοιχτά σύνορα και παριστάνουν τους «αριστερούς», τους «σοσιαλιστές» και τους «δημοκράτες», όπως θα διαβάσετε στα αποκαλυπτικά κείμενα που ακολουθούν, στην πραγματικότητα εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Μεγάλου Κεφαλαίου εις βάρος των εργατών και των μη προνομιούχων!

Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παριστάνουν τους σοσιαλιστές, τους αριστερούς και τους δημοκράτες!

Διαβάστε τα άρθρα και διαδώστε την παρούσα ανάρτηση, για να μάθει όλος ο ελληνικός λαός την αλήθεια:

ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ και μετανάστες

Σε μία εποχή που η λαθρομετανάστευση αποτελεί και θέμα αλλά και πρόβλημα στην ταλαιπωρούμενη από πολλά προβλήματα Ελλάδα, πιστεύω ότι είναι χρήσιμο να μάθουμε τη θέση του Μαρξ περί του συγκεκριμένου θέματος :

• Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας.

• Ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου.

• Η μετανάστευση διαιρεί την εργατική τάξη της χώρας υποδοχής σε τόσα εχθρικά στρατόπεδα όσες και οι εθνοφυλετικές ομάδες διότι η κάθε μία καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Έτσι αναστέλλεται η εργατική επανάσταση και διαιωνίζεται η καπιταλιστική κυριαρχία

• Η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείται αφ’ ενός ως απεργοσπαστικός μηχανισμός αφ’ ετέρου με τον εργατικό υπερπληθυσμό – πλεόνασμα που δημιουργεί ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου.

• Η Α’ Διεθνής Ένωση Εργατών έβαλε πρακτικά τέλος στις μεθοδεύσεις των βιομηχάνων και υποχρέωνε τα συνδικάτα να διώχνουν τους ξένους εργάτες πίσω στις χώρες τους με το πρώτο καράβι.

• Οι μεταναστευτικοί νόμοι είναι τα μανιφέστα των εργοστασιαρχών.

Ερώτημα λοιπόν αποτελεί το για ποιό λόγο το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ) και ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν τη συλλήβδην νομιμοποίηση των μεταναστών, αντίθετα στις “διδαχές” του Μαρξ.

Μαρξ, Ένγκελς, Λένιν κατά της μετανάστευσης

ΠΗΓΗ-http://thalamofilakas.blogspot.gr/2012/08/blog-post_803.html

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Eπειδη πολλες φορες κατηγορουμαστε ως φασιστες, ακαρδοι, δεν αγαπαμε κτλ, η δεν εχουμε ζησει σαν αυτους και δρουμε ετσι και 1000 αλλες τετοιες παγιδες συζητησεων.

Πιστευω οτι ισχυουν τα εξης!
Nα αγαπαμε αλλα να λειτουργει και το μυαλο μας,πρεπει να συνεργαζονται αυτα τα 2,να μην δινουμε διαμαντια σε χοιρους. Π,χ, αν εγω εχω καποια διαμερισματα στην πολυκατοικια μου και τα νοικιαζω σε καποιους ταλαιπωρους αφγανους αν εμενα μου βιασουν την κορη μου που μενω στο ισογειο δεν θα φταινε αυτοι αλλα εγω. Εφοσον τους αγαπω ας δωσω καποιες τροφες η ρουχα σε αυτους ας μην τους δωσω στεγη και ας θελω η λυπαμε η αγαπω. Και τα λιονταρια αγαπαω αλλα δεν τα θελω σπιτι μου. Ετσι οπως δεν θελω να φαω κατι που θα μου κανει κακο στο σωμα μου ετσι δεν θα θελω να βαλω και κατι στο σπιτι μου και στο κρατος μου.

Το να μας υποχρεωνουν να τα ανεχτουμε αυτα ειναι φασισμος ειναι μια μορφη βιας κατα των δικαιωματων μου σαν ελληνας πολιτης χωρια οτι ειναι αντιδημοκρατικο. Επισης μια τετοια σταση συμπεριφορας κρατους αλλα και κομματων τι παραδειγμα τι υποδειγμα γινεται για εμας τους νομιμους πολιτες,οταν νομιμοποιειται η παρανομια?



PISTOS788 είπε...

Ρατσιστική επίθεση "αντιρατσιστών" σε τέσσερις Έλληνες επειδή ήταν… κοντοκουρεμένοι

Το αληθινό τους ρατσιστικό πρόσωπο έδειξαν σήμερα κατά την διάρκεια του «αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου» οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και αφρικανοί και ασιάτες αλλοδαποί όταν ως νέα Τάγματα Εφόδου και ελέγχου ιδεολογικής ορθότητας επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τέσσερεις Έλληνες πολίτες στην Ομόνοια επειδή έτυχε να είναι… κοντοκουρεμένοι.

Με περίσσεια δημοκρατική και ανθρωπιστική ευαισθησία οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και οι φίλοι τους
ξυλοκόπησαν χωρίς να έχουν προκληθεί ή χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος τέσσερις ανυποψίαστους Έλληνες πολίτες οι οποίοι έτυχε να περπατούν στα «κατεχόμενα»… συγγνώμη στην Ομόνοια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τέσσερις Έλληνες ουσιαστικά λιντσαρίστηκαν από εκατοντάδες αλλοδαπούς και επαγγελματίες «αντιρατσιστές». Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας της φρίκης που έζησαν οι τέσσερις Έλληνες πολίτες για τους οποίους το μόνο σίγουρο είναι ότι κανένας δεν θα βγάλει κάποια ανακοίνωση για τον τραυματισμό ενός εξ αυτών ούτε θα ασχοληθεί για τα ανθρώπινα δικαιώματα τους γιατί πολύ απλά είναι ….Έλληνες.

Τελικά τα Τάγματα Εφόδου στα οποία αναφέρθηκε ο υπουργός Ν. Δένδιας είναι εδώ και δεν είναι σίγουρα ελληνικά.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΟ,Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Τελικα απο οσο εμαθα και ειδα ενα βιντεακι αλλα δεν το βρισκω τωρα. Ηταν ενας ακυρος και μαλλον δικος τους εφαγε 2 μπουνιες απο τον πακιστανο και εκλαιγε. Το γεγονος ξεκινησε απο καποιον πακιστανο που επιτεθηκε και ξεσηκωσε τα πλυθοι οταν ειδε καποια ατομα που εμαοιζαν με φασιστες(τους ταυτοποιουν με το look). Οταν τελικα εγινε λαθος ετρεξαν οι πακιστανοι να τον βοηθησουν κατι τετοια εδειχνε το βιντεο. Τωρα για τους αλλους 3 δεν ξερω. Οπως και να εχει πλεον θεωρω την Αθηνα επικυνδυνο μερος,ιδιως τα βραδια. Χαχα σαφως και δεν θα αναφερθουν για το αδικο ξυλο που εδωσαν, τι ανθρωπινα δικαιωματα να εχουν οι ελληνες.


Πατριωτης ειναι αυτος που αγαπα την πατριδα του. Εθνικιστης ειναι αυτος που ειναι ερωτευμενος με την πατριδα του, και οπως ξερουμε ο ερωτευμενος φτανει και σε ακροτητες για να υπερασπιστει αυτο που αγαπα. Ολοι θα φταναμε η φτασαμε καποτε στα ακρα καποιες φορες για αυτο που αγαπαμε αρα ολοι ειμαστε των ακρων. Αυτος ειναι και ο λογος που ειμαι πολλες φορες των ακρων η ειμαι ξεφευγω και γινομαι υπερβολικος.

Mysteri planet είπε...

Χαίρετε Η PISTΕ 788 ότι και να κάνει ο διάβολος δεν πρόκειται να μας αφανίσει,το χάραγμα του θηρίου δεν θα το πάρει κανείς με το ζόρι αλά μόνο στου αφού θα δεχτή το καθεστώς ότι ο αριθμός του θηρίου 666 είναι καλοπροαίρετος και θα ξεχάσει πια να υμνεί το Κύριο Αληθινό Τριαδικό Θεό.ότι και να ετοιμάζει ο Διάβολος είτε διαστημόπλοια στον ουρανό , είτε σου κάνη όλα τα χατίρια ποτέ να μην δεχτής τον αριθμό αυτού 666 , Να υμνείς πάντα τον Τριαδικό Θεό και τον Ιησού Χριστό , και το Πανάγιο Πνεύμα πάντοτε , όταν είσαι άρρωστος , όταν περνάς καλά , και όταν δεν περνάς καλά , να προσευχόσαστε για τον άνθρωπο και ας είναι και ο εχθρός σου . Να εκκλησιάζεστε και να χαριτόνεστε με τα Μυστήρια της Θείας Λατρείας , όσο και αν αισθάνεσαι αμαρτωλός , όσο και είναι μεγάλα τα αμαρτήματά σου , μη δειλιάσεις μη φοβηθείς , ο Θεός θα δεχτεί με χαρά την μετάνοιά σου , γιαυτό να είσαι σίγουρος ! ποτέ λοιπόν μην ξεχάσετε να υμνείτε το Θεό , αγαπητοί αναγνώστες και ακολουθήστε την εκκλησία αυτού γιατί τίποτε δεν μπορεί να την συντρίψει , θα υπάρχει πάντοτε . Λόγια από την ανάρτησή μετά από πολύ καιρό ! Και όπως λες στα σχολιάσου , οι χρήσιμοι ηλίθιοι θα κάνουν το έργο τους , μόνο να προσευχόμαστε να μην γίνουμε και εμείς σαν αυτούς και δεν το πάρουμε χαμπάρι ! Ο Θεός μεθ΄΄ ημών δικτυακέ φίλε έλα να πεις την γνώμη σου και στο χώρο μου. Mysteri planet

PISTOS788 είπε...

Mysteri planet!

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ...

ΕΡΧΟΜΑΙ...

PISTOS788 είπε...

Mysteri planet!


ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ...ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΛΥΜΠΙ...

ΠΡΟΣΕΥΧΗ,ΥΠΟΜΟΝΗ,ΠΙΣΤΗ...ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟ-ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

ΥΓ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΑΛΛΑ Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΣΕ...

Ναι !!! με ακόυτε ; είπε...

Ο πλανήτης δίνη μάχη ενάντια σε σκοτεινές δύναμης ,χάσαμε προς το παρόν τη μάχη αλά όχι τον πόλεμο ! Ένας είναι ο Νικητής Ο ΩΝ Αδιαίρετος Τριάδα Πατήρ Υιός Άγιο Πνεύμα . Με όλη μας την καρδιά να υμνούμε τον Κύριο Ιησού Χριστό και Τον Πατέρα αυτού , μια μέρα το σκότος θα χαθεί για πάντοτε αμήν.
STAR GETE Phone

ENAS PALIOS FILOS JANAGIRISE

PISTOS788 είπε...

ναι!!!με ακούτε;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕ.

ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΜΑΧΗ ,ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..

ΕΞΗΛΘΕ ΝΙΚΩΝ...ΚΑΙ ΙΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΤΟΡΙΑ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΨΗΛΑ ,ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ , ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ...."ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ" ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ , ΚΑΘΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ "ΜΑΓΑΖΑΚΙ" ΕΕΕΕ!!!!ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΙ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ .ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ .....ΓΙΑΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ = ΠΕΙΝΑ ...Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΧΑΡΙΝ ΘΕΟΣ.ΑΡΑ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΕΕΕΕ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΜΕΣΣΙΑ" ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝΕ ΨΩΜΙ ΕΕΕΕΕΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΦΡΑΤΖΟΛΑ .....ΤΟ ΜΑΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ Η ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΤΖΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ .ΚΑΛΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΜΑΓΚΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ , ΤΗΝ ΔΟΞΑ , ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ,ΤΑ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ (ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ 1+1 ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ) ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΕ ΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΥΛΟ ΜΕ ΥΛΗ .....ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΧΕΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ .ΟΤΑΝ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 86 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ Ο SATAN ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΚΟΙΤΗ , ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΩΦΕΣ ,ΕΕΕΕ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΛΑΝΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΩΑΚΙΑ ......ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙΑ ΕΞΩ ΣΑΣ....ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΘΕΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΟΘΕΙ .ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ. ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ....

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες