Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Κι Εμείς Φωνάζαμε Ζήτω και Γεια Σαν Κάθε Μέρα...




...ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ...ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ...ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ...



...Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ...ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...



...BLACK FRIDAY...ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ...



ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΟ...ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ...


Μπήκαν στην Πόλη οι Οχτροί
Τις Πόρτες Σπάσαν οι Οχτροί
Κι Εμείς Γελούσαμε στις Γειτονιές
Την Πρώτη Μέρα



Μπήκαν στην Πόλη οι Οχτροί
Αδέρφια Πήραν οι Οχτροί
Κι Εμείς Κοιτούσαμε τις Κοπελιές
Την Άλλη Μέρα


Μπήκαν στην Πόλη οι Οχτροί
Φωτιά μας Ρίξαν οι Οχτροί
Κι Εμείς Φωνάζαμε στα Σκοτεινά
Την Τρίτη Μέρα


Μπήκαν στην Πόλη οι Οχτροί
Σπαθιά Κρατούσαν οι Οχτροί
Κι Εμείς τα Πήραμε για Φυλαχτά
Την Άλλη Μέρα


Μπήκαν στην Πόλη οι Οχτροί
Μοιράσαν Δώρα οι Οχτροί
Κι Εμείς Γελούσαμε σαν τα Παιδιά
Την Πέμπτη Μέρα


Μπήκαν στην Πόλη οι Οχτροί
Κρατούσαν Δίκιο οι Οχτροί
Κι Εμείς Φωνάζαμε Ζήτω και Γεια
Σαν Κάθε Μέρα



ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ...ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ...


ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΥΡΙΖΑ...



Μπήκαν στην Πόλη οι Οχτροί
Κρατούσαν Δίκιο οι Οχτροί
Κι Εμείς Φωνάζαμε Ζήτω και Γεια
Σαν Κάθε Μέρα...



ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ...


ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ...


ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ...ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...



16 σχόλια:

Iππο είπε...

Το mood of the day ειναι οτι οπως κιαν εχουν τα πραγματα, πανε βαση σχεδιου...
Καλα παμε και πραγματικα νιωθω πως ειμαστε πολυ κοντα.
Λιγη υπομονη και αρκετη ψυχραιμια...
Χωρις αυτο να σημαινει οκνηρια...
Συνεχιζουμε δυνατα.
Κατι βαρβατο ερχεται να εχουμε ψυχραιμια, πνευματικη ηρεμια και διαυγεια...

''Όλοι θέλουμε την πρόοδο, αλλά αν είσαι σε λάθος δρόμο, πρόοδος σημαίνει να κάνεις μεταβολή και να γυρίσεις πίσω στο σωστό δρόμο... Σ’ αυτήν την περίπτωση, αυτός που γύρισε πίσω πιο γρήγορα, είναι ο πιο προοδευτικός...'' ~ C.S. Lewis

https://www.youtube.com/watch?v=xmVzeriU5m0
Δυναμις!!!

Σ είπε...

Και η 29η επέτειο του μογγολου για πρώτη και τελευταία φορά στην Κωνσταντινούποληηηη... Υ.Γ. μεμετια, η τελευταία οθωμανική τσόντα σας θα είναι.-

PISTOS788 είπε...

Iππο!

ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ...ΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ...ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ...ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΚΑΛΟ!!!

PISTOS788 είπε...

Σ!

ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ ΑΜΗΝ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ Σ!

zkcome είπε...

Ήταν τότε μερικοί Έλληνες από εκείνους που ανέβαιναν για να προσκυνήσουν στην εορτή. Αυτοί λοιπόν πλησίασαν το Φίλιππο, που ήταν από τη Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας, και τον παρακαλούσαν λέγοντας: «Κύριε, θέλουμε να δούμε τον Ιησού». Έρχεται ο Φίλιππος και το λέει στον Ανδρέα. Έρχονται ο Ανδρέας και ο Φίλιππος και το λένε στον Ιησού. Τότε ο Ιησούς τούς αποκρίνεται λέγοντας: «Έχει έρθει η ώρα να δοξαστεί ο Υιός του ανθρώπου.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου. ΤΟ ΦΑΝΕΡΟ...

Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην. ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΑΣ!



PISTOS788 είπε...

Το τι συμβαίνει στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι λίγο πολύ γνωστό. Έτσι η Λένα Διβάνη απαντάει στον Κώστα Γαβρόγλου για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΣΟΕΕ και για τις ύβρεις που δέχτηκε από παράνομους αλλοδαπούς που πωλούν παρανόμως παράνομα προϊόντα εντός της Σχολής

Συγκεκριμένα, ακούγοντας τον Υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου να ζητά από τους μαθητές να διώξουν τον «Ρουβίκωνα» από τη Φιλοσοφική και να διεκδικήσουν τους χώρους τους, η συγγραφέας Λένα Διβάνη αποφάσισε να μοιραστεί δημοσίως την δική της εμπειρία από το Πανεπιστήμιο.

Λέγοντας πως ο Υπουργός Παιδείας δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς φοβόμαστε, η καθηγήτρια και συγγραφέας περιγράφει με αφοπλιστική ειλικρίνεια τη συνομιλία που είχε με ντίλερ του λαθρεμπορίου έξω από την ΑΣΟΕΕ.

«Προς κύριο Γαβρόγλου, υπουργό Παιδείας, που ακούω να μιλάει στο ραδιόφωνο τώρα και να λέει ότι οι φοιτητές και οι καθηγητές πρέπει να «διεκδικήσουν το χώρο τους» για να λυθούν τα προβλήματα της παραβατικότητας και δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς φοβόμαστε».

ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Περπατάω στην Πατησίων, έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Βλέπω μέσα από την κλειδωμένη πόρτα ένας τύπος να πουλάει παπούτσια και δίπλα ένα φιλαράκι του να πουλάει τσιγάρα ή κάτι άλλο αόρατο.

Πλησιάζω και του λέω: «Πολύ ωραία. Εσύ είσαι μέσα και κάνεις λαθρεμπόριο κι εγώ που είμαι καθηγήτρια δεν μπορώ να μπω μέσα».

ΑΥΤΟΣ=( έξαλλος που του διέκοψα το ντηλ):" Αστο ντιάλο ρε μα@γκι@@νο! Ελα από ντω να σου πω! Ελα από ντω μωρή".

Το έβαλα στα πόδια βέβαια γιατί ντεν είμαι και τόσο μα@γκι@@ένο να κάτσω να τις φάω από τη μαφία.

Να μην ξανακούσω όμως για διεκδίκηση του χώρου μου γιατί θα γίνω...».

ΠΗΓΗ-https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/722670_asto-ntialo-re-malgkino-allodapoi-evrisan-kathigitria-poy

PISTOS788 είπε...

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ...

Έχουν ξεφύγει οι ρομά στο Πυρί Βοιωτίας που βγήκαν στο δρόμο και εκτός από τους οδηγούς πετροβολούσαν και τα περιπολικά των αστυνομικών, ενώ ταυτόχρονα μέσα από τον καταυλισμό ακούγονταν πυροβολισμοί.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε χθες η γέφυρα του Πυρίου με πάνω από 20 άτομα ρομά να πετροβολούν αρχικά διερχόμενα αυτοκίνητα και στη συνέχεια τα περιπολικά της αστυνομίας.

Η ένταση ξεκίνησε περίπου στις 15:45 όταν δεκάδες νεαροί κυρίως ρομά προερχόμενοι από τον παρακείμενο καταυλισμό, κατέλαβαν το οδόστρωμα εμποδίζοντας την κυκλοφορία, ενώ με πέτρες κι άλλα αντικείμενα επιτέθηκαν σε βάρος διερχόμενων οχημάτων.

Σε κάποιες περιπτώσεις υπήρξαν διαπληκτισμοί, οι περισσότεροι όμως οδηγοί εγκατέλειψαν έντρομοι το σημείο με υλικές ζημιές στα οχήματά τους. Σε μία περίπτωση όμως οι ρομά κατάφεραν να ακινητοποιήσουν αυτοκίνητο και να κατεβάσουν με τη βία τον οδηγό τον οποίο και λήστεψαν αφαιρώντας του το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον άτυχο άνδρα αφαίρεσαν το σημαντικό ποσό των 2.800 ευρώ.

Με την εμφάνιση της αστυνομίας, που ειδοποιήθηκε από τα προηγούμενα θύματά τους, ξεκίνησε πετροπόλεμος από τον οποίο προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δύο περιπολικά, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος αστυνομικός.

Το πλέον ανησυχητικό στην υπόθεση ήταν ότι την ίδια ώρα από τον καταυλισμό ακουγόντουσαν πυροβολισμοί προφανώς για να αποτρέψουν την είσοδο αστυνομικών στο γκέτο τους.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σημείο (γέφυρα) έχει χρησιμοποιηθεί ως ενέδρα σε ανυποψίαστους οδηγούς, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχοτυν τραυματιστεί και άτομα πέρα από τις καταγεγραμμένες κλοπές και ληστείες!

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θηβών, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση για ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών.

Σ είπε...

Άλλος ένας Ισαάκ θυσιάστηκε για την πατρίδα. Κωνσταντίνος Κατσιφας.-

Iππο είπε...

Κριμα το παλικαρι... κοσμος μαζευεται στην Αλβανικη πρεσβεια ....

PISTOS788 είπε...

Σ!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ...

PISTOS788 είπε...

Iππο!

...ΑΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ...

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ...

Σ είπε...

Του χρωστάμε μια επέλαση μες την Αλβανία... Καλη Ανάσταση ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ. Υ.Γ. εφιάλτη Κοτζιά η παραιτησεις δεν φερνουν απώλεια μνήμης.-

Iππο είπε...

Αδερφε μου, δε ξερω αν εχει περασει ποτε απ το μυαλο σου αν η υπομονη που κανουμε ειναι κατα βαθος οκνηρεια... Αν εχεις νιωσει πως ισως κατι επιπλεον πρεπει να κανεις ως χρεος προς αυτους που θυσιάζονται για τα ιερα κ τα οσια σου... Εγω το σκευτομαι συχνα...
Μακαρι ο Θεος να μας φωτισει το θελημα Του.
Καλη του Ανασταση!!!
Αν πεθανεις πριν πεθανεις...
Δε θα πεθανεις οταν πεθανεις...

PISTOS788 είπε...

Σ!

ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ...

PISTOS788 είπε...

Iππο!

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΩΡΑ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΚΝΗΡΙΑ...ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ...

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ...

ἐνδύσασθε τὴν πανοπλίαν τοῦ Θεοῦ πρὸς τὸ δύνασθαι ὑμᾶς στῆναι πρὸς τὰς μεθοδείας τοῦ διαβόλου·

ὅτι οὐκ ἔστιν ἡμῖν ἡ πάλη πρὸς αἷμα καὶ σάρκα, ἀλλὰ πρὸς τὰς ἀρχάς, πρὸς τὰς ἐξουσίας, πρὸς τοὺς κοσμοκράτορας τοῦ σκότους τοῦ αἰῶνος τούτου, πρὸς τὰ πνευματικὰ τῆς πονηρίας ἐν τοῖς ἐπουρανίοις.

διὰ τοῦτο ἀναλάβετε τὴν πανοπλίαν τοῦ Θεοῦ, ἵνα δυνηθῆτε ἀντιστῆναι ἐν τῇ ἡμέρᾳ τῇ πονηρᾷ καὶ ἅπαντα κατεργασάμενοι στῆναι.

στῆτε οὖν περιζωσάμενοι τὴν ὀσφὺν ὑμῶν ἐν ἀληθείᾳ, καὶ ἐνδυσάμενοι τὸν θώρακα τῆς δικαιοσύνης,

καὶ ὑποδησάμενοι τοὺς πόδας ἐν ἑτοιμασίᾳ τοῦ εὐαγγελίου τῆς εἰρήνης,

ἐπὶ πᾶσιν ἀναλαβόντες τὸν θυρεὸν τῆς πίστεως, ἐν ᾧ δυνήσεσθε πάντα τὰ βέλη τοῦ πονηροῦ τὰ πεπυρωμένα σβέσαι·

καὶ τὴν περικεφαλαίαν τοῦ σωτηρίου δέξασθε, καὶ τὴν μάχαιραν τοῦ Πνεύματος, ὅ ἐστι ρῆμα Θεοῦ, –
διὰ πάσης προσευχῆς καὶ δεήσεως, προσευχόμενοι ἐν παντὶ καιρῷ ἐν Πνεύματι, καὶ εἰς αὐτὸ τοῦτο ἀγρυπνοῦντες ἐν πάσῃ προσκαρτερήσει καὶ δεήσει περὶ πάντων τῶν ἁγίων,

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ...ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΙΠΠΟ ΜΑΣ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες