Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ;

Δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια όλα τα παρακάτω, μου του έστειλαν και με τη σειρά μου το αποστέλλω και σε εσάς για πληροφόρηση.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ;

ΤΟ 1947 ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΡΟΪΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΛΟΜΟΝΟΣΟΦ.

ΑΥΤΗ Η ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ.
ΤΟ 1982 ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑΣ ΣΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ.
ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΗΠΑ (ΛΟΓΩ ΑΡΚΤΙΚΗΣ) ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ(ΛΟΓΩ ΑΙΓΑΙΟΥ).

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΡΟΣΕΙΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΤΕ Η
ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΟΡΟΣΕΙΡΑΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΡΟΪΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΗ Η ΑΡΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ.

ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 25% ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΘΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΙ ΗΠΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.

ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ(ΜΕ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ
ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ 25 ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ(ΩΣ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΚΤΙΚΗΣ.

ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ (ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ) ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΕΚΛΕΙΣΕ ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.

ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ. ΜΑΣ ΕΣΚΑΨΑΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ. ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ GAZPROM ΓΙΑ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΝΗ. ΟΜΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΕΡΜΑ Η ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ Η ΑΡΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ (ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ).
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΔΥΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ:
1. ΤΟ 2010 ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑΙ.
2. ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2011 ΤΟ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΔΑΛΩΣ..........(ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ).

ΕΡΩΤΗΣΗ 1Η: ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ;

ΕΡΩΤΗΣΗ 2Η: ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ;

17 σχόλια:

PISTOS 788 είπε...

Το 2011 συμπληρώνονται 300 χρόνια από τη γέννηση του θεμελιωτή της ρωσικής επιστήμης Μιχαήλ Λομονόσοφ.
Η μεγαλοφυΐα του εκδηλώθηκε σε πολλούς τομείς της επιστήμης και των τεχνών- στη φυσική, τη χημεία, την αστρονομία, τη γεωγραφία, τη μεταλλουργία, τη γεωολογία, τη λογοτεχνία, την ιστορία και τη ζωγραφική. Η μοριακή κινητική του θεωρία της θερμότητας προκαθόρισε σε μεγάλο βαθμό την σύγχρονη αντίληψη για την δομή της ύλης. Κάτι περισσότερο. Η ανακάλυψη απ' αυτόν της ατμόσφαιρας στον πλανήτη της Αφροδίτης θεωρείται και σήμερα από τους αστρονόμους κάτι το απίθανο για εκείνη την εποχή. Ακριβώς ο Λομονόσοφ ίδρυσε το πρώτο Πανεπιστήμιο της Ρωσίας- το Μοσχοβίτικο, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο ανεκτίμητη συμβολή στην ανάπτυξη της Παιδείας της Ρωσίας.από: Palmografos.com - Ακολουθώντας τα ίχνη του Λομονόσοφ

BornGR είπε...

-- Μπόρες, μπόρες θά ΄ναι. Θά δώσουμε όμως εξετάσεις...

Σ΄ αυτόν τόν πόλεμο όλοι θά γυρίσουν νικημένοι. Ο Ελληνικός στρατός θά παραμείνει θεατής. Γήπεδο θά είναι ή Παλαιστίνη, τάφος τους ή Νεκρά Θάλασσα. Αυτό θά είναι καί τό πρώτο ημίχρονο...

Θά υπάρξει μετά καί συνέχεια.... τό δεύτερο ημίχρονο...

Ο κόσμος θά φθάσει σέ αδιέξοδο, καί τότε όλοι θά ζητούν νά μάθουν γιά τό Ευαγγέλιο καί τίς Γραφές. Θά λυπηθεί ό Χριστός τόν κόσμο, καί μέ ένα ξεχωριστό σημείο πού θά δείξει, πολλοί θά πιστέψουν.

Τότε, θά ψάχνει κανείς νά βρεί άπιστο!

-- Γέροντα, στό απολυτίκιο τού προφήτου Ηλιού λέει, ότι είναι ό δεύτερος πρόδρομος τής Παρουσίας Χριστού.

Είναι γνωστό, ότι ό προφήτης Ηλίας δέν κοιμήθηκε, όπως καί ό Ενώχ. Θά έλθει πάλι ό προφήτης Ηλίας στήν Γή;

Ο Γέροντας χαμογέλασε.

-- Ο προφήτης Ηλίας τροχάει καί ετοιμάζει τήν μαχαίρα του! Καί μάλιστα πρώτα θ΄ αρχίσει από τούς Πατριάρχες, δεσποτάδες, παπάδες, καί μοναχούς!

-- Καί από τούς λαϊκούς πάτερ Παϊσιε...

-- Τά δικά σας είναι αγνοήματα, ενώ τά δικά μας είναι αμαρτήματα.

Ο προφήτης Ηλίας τροχάει τό μαχαίρι του, όμως χρειάζεται προσοχή, γιατί μερικά πράγματα αλλοιώς τά λένε οί Πατέρες τής Εκκλησίας κι΄ αλλοιώς τά ερμηνεύει ό κόσμος.
Νά διαβάσετε τούς προφήτες τί λένε...Τόν Ιωήλ,τόν Ζαχαρία, τόν Ιεζεκιήλ, τόν Δανιήλ...Τά λένε όλα πώς θά γίνουν!
πηγή:http://www.rel.gr/index.php?rpage=paisios&rpage2=showkeimeno.php&link_id=16
Η μερίδα του Λέωντος..........
πολύ καλή η ανάλυση....για να δούμε
όμορφο βράδυ....καλή ξεκούραση αδερφέ μου

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ - ΜΑGIK είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΥΠΙΔΑ Κ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Κ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΙΣ:
ΚΑΜΙΑ ΡΩΣΙΑ Η ΚΑΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΚΑΝΕΝΑ ΗΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ Κ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΑ.
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΛΙΒΥΗ , ΑΙΓΥΠΤΟ , ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΡΙΑ ,ΚΥΠΡΟ Κ ΕΜΑΣ.
ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΤΡΕΨΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣΤΑ Κ ΒΑΛΑΝΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΥΛΕΣ ΤΟΥΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ Κ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΝΟΗΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΧΩΡΙΣ ΕΜΦΥΛΙΟ Κ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΔΙΟΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ Κ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΥΡΙΟΙ.
ΟΥΤΕ Η ΓΑΛΛΙΑ ΟΥΤΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΘΕΛΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ,ΑΛΛΑΛΟΥΜ Κ ΤΑΡΑΞΙΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ.
ΑΡΑ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ,ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ Κ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΙΑΖΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ 10 ΜΥΡΙΩΝ.
ΔΕΙΤΕ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ -ΑΙΓΥΠΤΟΣ , ΚΑΝΤΑΦΙ-ΛΙΒΥΗ Κ ΣΥΡΙΑ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΑΙΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ Κ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ. ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΟΦΕΡΑΝΕ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ Η Η ΣΥΡΙΟΙ Η ΛΥΒΙΟΙ. ΑΝ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ.
ΕΜΕΙΣ Κ Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΔΝΤ Κ Η ΚΥΠΡΟΣ , ΕΞΥΠΝΗ , ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΤΑΕΙ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ. ΟΜΩΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ Κ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΠΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ , ΟΠΟΤΕ Κ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ, ΜΕΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Κ Ο ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.
ΑΡΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ Κ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ,ΠΡΟΣΓΕΙΟΝΟΜΑΣΤΕ , ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΡΩΣΙΑΣ Κ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ Κ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ Κ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ Κ ΟΛΟΙ ΑΠΟ 2 ΑΜΑΞΙΑ ΕΙΧΑΜΕ , ΑΛΒΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΘΕΛΑΜΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΛΙΕΣ , ΛΑΠΤΟΠ , ΤΙΜΠΕΡΛΑΝΤ Κ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΛΟΙ ΘΕΛΑΜΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΟΝ.
Ε , ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ Κ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΛΛΑ Κ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΜΥΑΛΟ . Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΞΥΠΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΡΑΖΕΙ Κ ΝΑ ΛΟΥΦΑΖΕΙ.
ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.
Κ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΣ , ΟΠΟΥ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ Κ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ Κ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ..
ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Κ ΕΝΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ... ΞΥΠΝΑΤΕ Κ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ ΠΙΑ.
ΟΛΟΙ ΕΝΑ.. Κ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ....ΕΛΛΗΝΕΣ..

PISTOS 788 είπε...

BornGR

Είναι γνωστό, ότι ό προφήτης Ηλίας δέν κοιμήθηκε, όπως καί ό Ενώχ. Θά έλθει πάλι ό προφήτης Ηλίας στήν Γή;

Ο Γέροντας χαμογέλασε.

Ο προφήτης Ηλίας τροχάει καί ετοιμάζει τήν μαχαίρα του!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑΣ...

ΚΑΛΟΒΡΑΔΥ ΜΠΡΟΟ!!!

PISTOS 788 είπε...

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ - ΜΑGIK

Η ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ «ΑΡΚΤΟΥ»

Χρονιά-σταθμός στην παγκόσμια ιστορία προβλέπει πως θα είναι το 2011 για την ανθρωπότητα η ρωσική εφημερίδα «Πράβδα», σε άρθρο του Stanislav Mishin που δημοσιεύθηκε στις 6-1-2011, με μεγάλες οικονομικές καταρρεύσεις, γεωπολιτικές ανατροπές και αιματηρούς πολέμους, με επίκεντρο την ισλαμική Τουρκία του Ερντογάν!

Το άρθρο, δεν δημοσιεύτηκε τυχαία, αλλά προετοιμάζει τη ρωσική κοινή γνώμη για μέρες πολέμου και θριάμβου, για μέρες της «Αικατερίνης της Μεγάλης» και του «Μεγάλου Πέτρου», μια και η «άρκτος» έχει ζωντανέψει για τα καλά και δεν ανέχεται πια τα «χάρτινα» παιχνίδια των Αμερικάνων και των «Σακαασβίλιδων», ούτε τις συνεχείς τρομοκρατικές ενέργειες(αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο) που μυρίζουν «Άγκυρα», διεθνές πλέον κέντρο προστασίας του Ισλαμισμού και τροφοδότη των Τσετσένων, Κοσσοβάρων, Αλβανών, Βοσνίων, και άλλων ισλαμιστών! Πρόκειται για τη μεγάλη αναμέτρηση του - Ορθοδόξου κυρίως - Χριστιανισμού με το Ισλάμ, πριν χαθεί με τη συστηματική προώθηση ισλαμιστών «μεταναστών», κάθε δυνατότητα ανάσχεσης ενός μαθηματικά προδιαγεγραμμένου θανάτου, καθώς τα σχέδια του Πανισλαμισμού, που αποκάλυψε πρόσφατα το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και έθεσαν σε συναγερμό τις ξένες Πρεσβείες και κινητοποίησαν ξαφνικά την Κυβέρνηση να περιφράξει μία από τις «τρύπες» του Έβρου, έκαναν επιτακτική την ανάγκη Ελλαδο-Ισραηλινο-Κυπρο-Ρωσικής πολιτικής, οικονομικής και στρατιωτικής συνεργασίας, μπροστά στο Παγκόσμιο Ισλαμικό Κράτος που ετοιμάζει η Τουρκία των Ερντογάν-Νταβούτογλου! Αρκεί να σκεφθεί κανείς πως η αθρόα μετακίνηση μουσουλμάνων «λαθρομεταναστών» που έφτασαν ήδη στην Ελλάδα το 1.000.000, είναι παρωνυχίδα μπροστά στο «τσουνάμι» μετακίνησης 200.000.000 Μουσουλμάνων που σχεδιάζεταιπρος Ισραήλ, Ρωσία, Ελλάδα και άλλες Βαλκανικές χώρες, μέσα στα επόμενα χρόνια, κάτω από τη μπαγκέτα του Αχμέτ Νταβούτογλου! Η μεγάλη αυτή μετακίνηση, που έχει ήδη αρχίσει και η Ελλάδα αισθάνεται πλέον βαριά την αφόρητη πίεσή της, ονομάζεται ωμά «Μουσουλμανικός Εποικισμός»!

PISTOS 788 είπε...

ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εντύπωση προκαλεί πάντως πως στην Πράβδα, δεν εμφανίζεται ολόκληρο άρθρο, που ετοιμάστηκε από τον συντάκτη του στις 31 Δεκεμβρίου 2010 και δημοσιεύτηκε στις 6-1-2011 στην εφημερίδα! Όλως περιέργως λείπει ένα πολύ εντυπωσιακό κομμάτι, το οποίο αποκαλύπτουμε και παραθέτουμε πιο κάτω και εμπεριέχει προβλέψεις για σοβαρότατες εξελίξεις στα εσωτερικά της Ελλάδας, στα πλαίσια του Μνημονίου, με ανάμιξη της ίδιας της Ρωσίας!Ίσως γι΄ αυτό κρύφτηκε!
Τι γράφει όμως με λίγα λόγια στα κυριότερα σημεία η Ρωσική Εφημερίδα για το 2011, που προκαλούν ήδη παγκόσμιο σεισμό; (σημ. στις παρενθέσεις παρακάτω με τα γκρι γράμματα, είναι δικά μας σχόλια, διευκρινήσεις ή εξηγήσεις)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΗΠΑ – ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΙΡΑΝ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ – ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ

Το άρθρο διαβλέπει οικονομική εξασθένιση των ΗΠΑ λόγω της κατάρρευσης (κραχ) της Αμερικανικής Δημοτικής Αγοράς Ομολόγων (μόνο η πολιτεία της Καλιφόρνια έχει έλλειμμα όσο ακριβώς και η Ελλάδα!), μεγάλες αναταραχές καιΕμφύλιο Πόλεμο στο Μεξικό, που θα επεκταθεί στις παραμεθόριες αμερικανικές περιοχές και στο Τέξας (το οποίο για να προστατευθεί από το κύμα προσφύγων και εγκληματικότητας) θα κινηθεί για να κλείσει τα σύνορά του, τη στιγμή που η Ομοσπονδιακή Αμερικανική Κυβέρνηση θα του το απαγορεύσει, ενώ θα προσπαθήσει στη συνέχεια να ελέγξει τη βιομηχανία του, με πρόφαση την ποιότητα του αέρα, ώστε να βυθίσει την οικονομία του, οδηγώντας την Πολιτεία να ανακηρύξει τελικά την Ανεξαρτησία της!

PISTOS 788 είπε...

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΕ Η ΠΡΑΒΔΑ

ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ

Το αρχικό άρθρο, στο μυστικό σημείο τώρα που δεν δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πράβδα, τόνιζε πως το 2011 θα είναι για την Ελλάδα ένα έτος κατάρρευσης, πολέμου, αναταραχών, αλλά και αναγέννησης!

Η οικονομική υποδούλωση, που επιβάλλεται από την ΕΕ, αλλά και οι ισλαμιστές «έποικοι» (λαθρομετανάστες) θα προκαλέσουν μεγαλύτερες και χειρότερες αντιπαραθέσεις, με την Κυβέρνηση να γίνεται όλο και πιο αδύναμη και ανίκανη!

Ακόμη, ο πόλεμος του Ισραήλ με Χεζμπολάχ-Τουρκία, που θα μεταφερθεί στην Κύπρο θα δώσει στην Ελλάδα την ευκαιρία να αποκαταστήσει έστω και προσωρινά την ενότητά της.

Από τους Έλληνες Στρατιωτικούς θα αναδειχθεί μια ενωτική και ικανή ηγεσία, μέσα σε μια θάλασσα αναρχίας και μάταιης ανοησίας!

Το γεγονός ότι Τούρκοι Μουσουλμάνοι, καθώς και μη-Τούρκοι Μουσουλμάνοι (εν. λαθρομετανάστες) θα αναμιχθούν δρώντας εναντίον της Ελλάδος, θα δώσει στη χώρα κάθε λόγο για να απαλλαγεί από αυτές τις εθνικές απειλές!
Με την κατάρρευση της τουρκικής πολεμικής προσπάθειας (θα δούμε παρακάτω τι θα συμβεί στην Τουρκία), το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, υποστηριζόμενο από την Εκκλησία και με οικονομικές εγγυήσεις από τη Ρωσία, θα καταλάβει την εξουσία!

Η Ευρώπη θα εξοργιστεί και θα επιχειρήσει με μια γρήγορη κίνηση να ρίξει το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, μέσα από μια «έγχρωμη επανάσταση», με επικεφαλής τους αναρχικούς και τους Μουσουλμάνους! (μια πρόβα έγινε ήδη στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2008)

Όταν αυτή η προσπάθεια αποτύχει θεαματικά, η Ελλάδα θα κηρυχτεί εκτός Ευρωζώνης και θα έχει τεταμένες σχέσεις στο εσωτερικό της ΕΕ, στην καλύτερη περίπτωση!

PISTOS 788 είπε...

Η Ελλάδα θα διευρύνει περαιτέρω τον στρατό της και θα εργαστεί από κοινού με τη Ρωσία, αποτελώντας έτσι και μια χερσαία γέφυρα της με τη Σερβία, η οποία θα συσφίξει τη συμμαχία της με τη Ρωσία.

ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Η Ρωσία, γράφει πάντα το ρωσικό άρθρο, λόγω της Τουρκικής εμπλοκής, καθώς και των Ελλήνων και των Κούρδων, θα βγει ως ο κύριος σύμμαχος του Ισραήλ,εναντίον των Τούρκων αρχικά και στη συνέχεια κατά των υπολοίπων Ισλαμιστών!

Έτσι βέβαια η Ρωσία θα χάσει τη μεγάλη επιρροή της στους Άραβες ισλαμιστές, αλλά θα κερδίσει πάρα πολύ σε Ορθοδόξους Χριστιανούς και άλλες χριστιανικές ομάδες, καθώς και τους Εβραίους! (πρόκειται για προαναγγελία θεαματικής στροφής της πάγιας ρωσικής εξωτερικής πολιτικής)ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Η Ρωσία λοιπόν το 2011 θα συμμετέχει σε μια αρχικά πολιτική και στη συνέχεια σε μια σύντομη στρατιωτική αντιπαράθεση στη Μαύρη Θάλασσα με τους Τούρκους!


Αν και η Τουρκία είναι χώρα-σύμμαχος του ΝΑΤΟ, το ΝΑΤΟ δεν θα κάνει βήμα, αφού δύο άλλες χώρες-σύμμαχοι του ΝΑΤΟ (Ελλάδα και Βουλγαρία) θα συμμετέχουν (εν. στον πόλεμο)!
(Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Ρωσία θα περιμένει την εμπλοκή της Ελλάδας - Βουλγαρίας με την Τουρκία για να παρέμβει, ώστε να είναι εξασφαλισμένη η μη Νατοϊκή παρέμβαση, αφού σύμφωνα με άρθρο της «συμμαχίας» αν μια νατοϊκή χώρα δεχθεί επίθεση από τρίτη χώρα, τότε όλο το ΝΑΤΟ δέχεται επίθεση και οφείλει να τη συνδράμει. Εάν όμως εμπλέκεται Νατοϊκή με Νατοϊκή χώρα, το ΝΑΤΟ μόνο συμβουλές μπορεί να δίνει. Αυτό είναι το κομβικό σημείο της Ρωσικής Εμπλοκής κατά της Τουρκίας… Αλλά και από την άλλη, στο κάτω θέρετρο του Πολέμου, εάν η Ρωσία προστρέξει σε βοήθεια του Ισραήλ, ποιο ΝΑΤΟ θα κινηθεί, όταν ΝΑΤΟ σημαίνει ΗΠΑ και ΗΠΑ σημαίνει Ισραήλ;

Σημειώνουμε πως στο μικρό Ισραήλ ζουν χιλιάδες Εβραίοι που μετοίκησαν από τη Ρωσία και αποτελούν πλέον γέφυρα μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και αυθεντικοί Ρώσοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί των Αγίων Τόπων. Και για τις δύο πληθυσμιακές ομάδες, έχει δικαίωμα ενδιαφέροντος και «προστασίας» η Ρωσία από κάθε τρίτη (ισλαμική) απειλή… Αυτό «μεταφράζεται» σε «δικαίωμα στρατιωτικής αρωγής ή επέμβασης»…)

PISTOS 788 είπε...

Η ρωσική εμπλοκή θα γίνει κυρίως με τη μορφή Πολεμικού Ναυτικού και Αεροπορικών Δυνάμεων, αλλά και επιδρομές Πεζοναυτών στις τουρκικές παράκτιες περιοχές, προαναγγέλλει ρητά το ρωσικό άρθρο!

Το αποτέλεσμα θα είναι μια ισχυρότερη ρωσική παρουσία στα Βαλκάνια, ιδιαίτερα με την Ελλάδα και τη Σερβία σταθερά στη ρωσική σφαίρα και τηΒουλγαρία να ολισθαίνει προς την ίδια κατεύθυνση, καταλήγει.

5 + 2 ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

(Εκ των παραπάνω, συνάγεται ότι η Τουρκία θα αντιμετωπίσει πέντε εξωτερικούς πολέμους, έναν ανταρτοπόλεμο αντίστασης και έναν εσωτερικό ανταρτοπόλεμο ταυτόχρονα, από Ισραήλ, Ρωσία, Κύπρο, Ελλάδα, Βουλγαρία, Χριστιανούς του Λιβάνου και Κούρδους. Η Ρωσία λοιπόν θα έχει εμπλακεί υπέρ του Ισραήλ και κατά των Τούρκων σε τρίτη χώρα, στο Λίβανο, στο Νότιο Μέτωπο, γεγονός που θα ωθήσει την Κύπρο σε άμεση επίθεση κατά των Τούρκων κατακτητών του βορείου τμήματος της Νήσου, κατάσταση που με τη σειρά της θα φέρει εμπλοκή της Ελλάδας, αλλά και της Βουλγαρίας κατά της Τουρκίας, ωθώντας πλέον τη Ρωσία να χτυπήσει κατευθείαν την ίδια την Τουρκία από το Βόρειο Μέτωπο, από τη Μαύρη Θάλασσα, ενώ και οι Κούρδοι θα χτυπούν εσωτερικά)


ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Β. ΚΥΠΡΟΥ

ΙΜΒΡΟΥ - ΤΕΝΕΔΟΥ

PISTOS 788 είπε...

ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ...

ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ....

Ο προφήτης Ηλίας τροχάει καί ετοιμάζει τήν μαχαίρα του!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΟΟ ΜΑΤΖΙΚ!

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ - ΜΑGIK είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕΓΑΛΕ ΑΔΕΡΦΕ.΄
ΔΕΝ ΛΕΩ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΠΡΑΒΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ Κ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ 11 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ..ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΣΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ Κ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.. Κ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΝΑΤΟ ΙΣΟΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΑΦΟΥ ΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Κ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΡΩΣΙΑ.. Κ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΞΟΥΣΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΤΝΤΙΡΗΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ.ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ Κ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ Κ ΓΕΝΙΚΑ Κ ΟΣΑ ΚΡΑΤΗ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ... ΔΕΝ ΛΕΩ Η ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΣΗΤΗ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Κ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΗΛΛΟΥΛΙΑ.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ Α ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΙΟΣ ΘΑΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ. ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΡΧΗΓΟ. ΠΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.. ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΟΧΙ.. Κ ΕΠΙΣΕΙΣ ΙΣΧΥΕΙ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΙΤ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..

zkcome είπε...

ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ'ΗΜΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ΄ΗΜΩΝ.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΟΜΕΝ ΧΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

PISTOS 788 είπε...

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ - ΜΑGIK

ΥΠΟΜΟΝΗ...

ΔΥΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΑΜΑ

11-11-2011...

21-12-2012...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΟΟ!

PISTOS 788 είπε...

zkcome

ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΗΘΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΟΝ ΘΕΟ....

ΤΟΓΙΟΤΟΜΙ!!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

BornGR είπε...

καὶ εἶπεν ὁ Ἰησοῦς τῷ ἑκατοντάρχῷ· Ὕπαγε, καὶ ὡς ἐπίστευσας γενηθήτω σοι.

PISTOS 788 είπε...

Τι κρύβεται πίσω από τον σεισμό στην Τουρκία;
24 Οκτωβρίου 2011Ο Ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας ανέφερε στο Κρεμλίνο σήμερα, πώς οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στη Τουρκία, για λόγους πού έχουν σχέση με την μαζική εισβολή των Τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στο βόρειο Ιράκ, χρησιμοποιώντας το λεγόμενο Σεισμικό Οπλο.
Σύμφωνα με την αναφορά , Ρωσικά επιστημονικά όργανα που είναι
εγκατεστημένα μέσα και γύρω από την Μαύρη Θάλασσα, ανίχνευσαν της τελευταίες
36 ώρες…. ραγδαία αύξηση της θερμοκρασίας της ιονόσφαιρας, πού κορυφώθηκε
δύο ώρες πρίν ο σεισμός χτυπήσει την ανατολική Τουρκία.
Η αύξηση της θερμοκρασίας της ιονόσφαιρας είναι σήμα κατατεθέν ότι είχε ενεργοποιηθεί το γνωστό σύστημα ΗΑΑRP , υπερόπλο μαγνητικού παλμού ,με έδρα τις εγκαταστάσεις στην Αλάσκα , πού προκαλεί ισχυρούς σεισμούς.
Το εν λόγω χτύπημα είχε σκοπό να διαταράξει σοβαρά η και να αναστείλει την εξέλιξη των μαζικών πολεμικών επιχειρήσεων του τουρκικού στρατού εναντίων των Κούρδων στο Β. Ιράκ, καθώς αυτές βάζουν σε κίνδυνο τις ισορροπίες και επιλογές των ΗΠΑ στην περιοχή .
Οι ΗΠΑ επίσης φοβούνται για μια γενικευμένη σύρραξη στην περιοχή μετά και
από τις κατηγορίες των Τούρκων ότι η αύξηση της δύναμης των Κούρδων
οφείλεται κυρίως από την υποστήριξη του Ισραήλ προς αυτούς.
Οι Ρώσοι αναλυτές θεωρούν ότι το master plan των ΗΠΑ είναι ο διαμελισμός
μιας σειράς κρατών και η επαναφορά τους στην πριν από τον πρώτο παγκόσμιο
πόλεμο κατάσταση . Ήδη, τα τελευταία 25 χρόνια διαμέλισαν στα “εξ ων
συνετέθησαν” την Σοβιετική Ένωση, την Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ
και τώρα την Λιβύη. Ακολουθούν Τουρκία, Συρία, Ιράν, και κατόπιν Σαουδική
Αραβία.
Σημειώνεται ότι υπερθέρμανση της ιονόσφαιρας παρατηρήθηκε και πριν από τον
καταστροφικό σεισμό της Ιαπωνίας.
Όσον αφορά την τεχνολογία και εξέλιξη του υπερόπλου πρόκλησης σεισμικών
καταστροφών έχει ιστορία δεκαετιών και πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τους
Σοβιετικούς κατά της Περσίας τού Σάχη, προκαλώντας σεισμό ( με υπόγεια
έκρηξη ατομικής βόμβας και οδηγώντας το ωστικό κύμα στη Περσία) μεγέθους 7,4
ρίχτερ, τον Σεπτέμβριο του 1978. Οι Αμερικανοί απάντησαν τον Απρίλιο του
1979 με τα νέα τους σεισμικά όπλα, προκαλώντας σεισμική δόνηση 7,2 ρίχτερ
στην Γιουγκοσλαβία.

Ανώνυμος είπε...

emaine poytin giganta

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (4) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (53) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (21) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (28) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΥΑΙ (2) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (58) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (1) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (52) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (4) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (1) ΤΟΓΙΟ; (17) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.