Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Το Πιο Δύσκολο Να Δεις Είναι Αυτό Που Είναι Μπροστά Στα Μάτια Σου.

 



Συνέβη Κάτι για το Οποίο είναι Δύσκολο να Μιλήσουμε και 

Αδύνατο να Σιωπήσουμε.

Έντμουντ Μπερκ.









Αν Aλλάξεις τον Tρόπο που Bλέπεις τα Πράγματα,

Τα Πράγματα που Βλέπεις θα Αλλάξουν.

Wayne WDyer





Το Πιο Δύσκολο Να Δεις Είναι Αυτό Που Είναι Μπροστά

Στα Μάτια Σου.






7 σχόλια:

zkcome είπε...

Έχω δει το Πνεύμα να κατεβαίνει σαν περιστέρι από τον ουρανό, και έμεινε πάνω σ' αυτόν. Κι εγώ δεν τον ήξερα, αλλά εκείνος που με έστειλε να βαφτίζω σε νερό, εκείνος μου είπε: “Πάνω σ' όποιον δεις το Πνεύμα να κατεβαίνει και να μένει πάνω του, αυτός είναι που βαφτίζει σε Πνεύμα Άγιο”. Κι εγώ έχω δει και έχω μαρτυρήσει ότι αυτός είναι ο Υιός του Θεού.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

οὕτως ἐν τῷ ἁγίῳ ὤφθην σοι τοῦ ἰδεῖν τὴν δύναμίν σου καὶ τὴν δόξαν σου.

ΤΟΓΙΟ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

Θα μπορουσες να πας πισω στον χρονο πριν 20 χρονια και να πεις στον κοσμο ότι οι δυδιμοι πυργοι δεν επεσαν από αεροπλανα, αλλα τους γκρεμισαν με θερμικες βομβες που ειχαν τοποθετηθει στις κολωνες! (οι οροφοι επεφταν με την ταχυτητα που θα επεφτε ένα πιανο. Οι κολωνες στα συντρίμμια ηταν λιωμενες και δεν βρεθηκαν ιχνοι αεροπλανου οχι συντρίμμια). Ότι τα αεροπλανα ηταν αυτή εδώ η τεχνολογια. Στο 0:23 https://www.youtube.com/watch?v=4N0Ewb_OVsU ΌΧΙ θα σε πουν τρελο και μαλακα. Ειχα 20 γατες εξω από το σπιτι σε 2 χρονια τις ξεπαστρεψαν ολες εκτος από μια! Και ζει εδώ και 11 χρονια, δεν είναι ουτε η πιο εξυπνη από τις άλλες, ουτε η πιο ομορφη η πιο δυνατη ή η πιο γρηγορη, επεζησε και επιζει για ένα λογο είναι καχυποπτη. Αυτό σωζει και πολλους απο εμας, ειμαστε καχυποπτοι! Δεν γινεται να νοιαζονται τοσο πολύ για εμας, αυτοι που δεν νοιαζοντα για εμας. Βρωμαει η υποθεση.

Στις φτωχες χωρες πυροβολουν με σφαιρες στις πολιτισμενες στο μυαλο με πληροφορια. Ενας διασημος ξενος δημοσιογραφος ελεγε, κατι σωστο, μονο οι ανοητοι κανουν πολεμο με tanks την στιγμη που υπαρχει η τηλεοραση.

Η Αμερικη με μεγαλη διαφορα είναι πρωτη στο κοσμο σε αυτοκτονιες ιατρων. Γιατι όταν κανεις μαλακιες βαζεις στο κεφαλι σου καρβουνα, το ποτε θα αναψουν είναι το προβλημα, δηλαδη το ποτε θα ξυπνησουν οι τυψεις.
https://macedonianet.gr/aftoktonise-o-giatros-tomas-gentzes-den-antecho-allo-ta-psemata/?fbclid=IwAR02tUR1gxTHhjrBvKYaxuYGDKLF__trLlBrzySDCWnABCmIOtFheLY_RGc


Λεει ο FDA όχι στην τριτη δοση, εμεις λεμε δυνατα όχι εμεις θα την κανουμε https://www.youtube.com/watch?v=CmTBuWjmJfs

O ιδιος ο αντιπρορδρος της pfizer. https://www.youtube.com/watch?v=CmTBuWjmJfs

Γνωστος μου σε ψιλικατζίδικο μου λεει 8 ατομα πελατες εχουν πεθανει μεσα σε 1 μηνα, ξαφνικα, ηλικιωμενοι που εκαναν το εμβολιο.

PISTOS788 είπε...


Πετρος!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ....

ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ,ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

ΥΠΟΜΟΝΗ ,ΕΠΙΜΟΝΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ...

PISTOS788 είπε...


Του Ανδρέα Τσιφτσιάν

Όλη η αλήθεια σε μια φωτογραφία.



Ήταν η εποχή που η αριστερά κυμάτιζε ελληνικές σημαίες χωρίς ενοχές.



«Η γη είναι δική μας», γράφει το πανό. Ελληνικές σημαίες παντού.



«Έξω το ΝΑΤΟ», γράφει στον τοίχο. Που να ξέρανε τότε με ποιανού στήριξη και με ποια Συμφωνία θα γινόταν η διεύρυνσή του στα Βαλκάνια.



Ο Λαός της αριστεράς ήταν, είναι και θα είναι εξόχως πατριωτικός. Ελάτε να σας πω για αριστερούς που γνώρισα στη ζωή μου, για αγωνιστές της ταξικής πάλης και της Ελλάδας, για παλικάρια που έπεφταν στη φωτιά για να θυσιαστούν και για τα δύο, για ανθρώπους που είχαν τη μαγεία και τη γοητεία να σε εμπνέουν, κυρίως με το παράδειγμά τους.



Έγινε όμως προσπάθεια να εκμαυλιστεί, να διαφθαρεί και να αλλάξει την πατριωτική του συνείδηση, αυτός ο Λαός. Να αναθεωρήσει και να επαναπροσδιορίσει την έννοια του «πατριωτισμού» με ελευθεριάζουσες περιγραφές. Μια προσπάθεια από πάνω προς τα κάτω. Όχι αντίστροφα.



Βιασμός συνείδησης. Άρνηση της ίδιας της ιστορίας της αριστεράς.



Πηγαίνετε στους εορτασμούς του Πολυτεχνείου σήμερα και, προσέξτε αν υπάρχει ελληνική σημαία, που, αν τολμήσεις να την υψώσεις, δεν θα φύγεις ζωντανός.



Ένα τσαντίρι με παράγκες από κομματικά μπλοκς και πάγκους με ενημερωτικό υλικό και φυλλάδια που μοιράζονται σε κάθε «ενδιαφερόμενο». Τί γράφουν αυτά; Τίποτα! Ποτέ δεν χαραμίστηκαν τόσες λέξεις για να περιγράψουν το τίποτα. Νεκρό πολιτικό κεφάλαιο. Λέξεις και συνθήματα κενού νοήματος. Κι όταν βρίσκεις κάποιο νόημα, αυτό είναι προκλητικά διχαστικό:



«Είμαστε πατριώτες, αλλά πατρίδα δεν είναι το εθνικό κράτος, πατρίδα είναι η εργατική τάξη». Ω, τί ύβρις! Ω, τί ασέβεια σε τούτον τον χώρο.



Τα έγραφαν και τα αντιστασιακά φυλλάδια του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ αυτά; Έχετε διαβάσει τί έγραφαν; Αξιολύπητοι αρνητές της ίδιας σας της ιστορίας, παραχαράκτες συνειδήσεων.



Οι τροτσκιστές από δω, οι μαοϊστές από κει, οι σταλινικοί πιο πέρα, οι αναρχικοί (χωρισμένοι κι αυτοί σε «μαύρους» και «κόκκινους»), οι μαρξιστές-λενινιστές απέναντι από τους λενινιστές-μαρξιστές, οι αντίφα σε άλλη γωνία, η σάρα, η μάρα και το κακό συναπάντημα.



«Αριστερή» πραμάτεια σε πάγκους για τα πανηγύρια. «Αριστερόστροφος φασισμός». Έτσι τους αποκάλεσε ο Μίκης. Όλους αυτούς.



Στήσαμε κι εμείς πάγκο κάποτε, την αλήθεια μου τη λέω. Νιώθω ταπεινή περηφάνια όμως ότι κατέθεσα κι εγώ Στεφάνι μαζί με συντρόφους μου. Τραγουδήσαμε μαζί με σηκωμένη τη γροθιά : «Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες, οδηγοί της ελπίδας, οι πρώτοι νεκροί…».



Ανατριχιαστική κι οξύμωρη αλήθεια. Στους τάφους μέσα βρίσκεται η ελπίδα.



Δεν το μετανιώνω. Και πάλι θα το έκανα. Με πικραίνει μόνο ότι δεν μπορούσαμε να κρατάμε ελληνική σημαία σε τούτη τη «σφηκοφωλιά».



Τη χρονιά εκείνη δεν παιζόταν Θεοδωράκης από τα μεγάφωνα. Σφακιανάκη έπαιζαν. Τον θεωρούσαν εξωμότη τον Μίκη.



Έτσι γιορτάζεται το Πολυτεχνείο σήμερα.



Με πάγκους και παράγκες, χωρίς ελληνικές σημαίες.



Εμείς όμως, θα το γιορτάζουμε όπως τότε, όπως συνέβαινε πάντα, τότε που ο δημοκρατικός Λαός δεν είχε γίνει ακόμα «ετερόκλητο πλήθος», τότε που οι λαϊκοί και ταξικοί αγώνες γινόταν ακόμα υπό τη σκιά της Γαλανόλευκης, τότε που ο ήλιος ήταν βέβαιος για τον κόσμο,



τότε που οι λέξεις δεν ντρέπονταν για το νόημά τους.



«Η γη είναι δική μας», γράφει το σύνθημα.



Τούτο το χώμα, λοιπόν, είναι δικό τους και δικό μας. Των νεκρών μας και προγόνων μας… και δικό μας. Δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει.



Αυτό είναι η Πατρίδα. Βρίσκεται εκεί που μπαίνει της καμπάνας το σκοινί.



Αυτό… και καμιά «εργατική τάξη». (Έχασε πια κι αυτή το νόημά της).



Το Πολυτεχνείο ζει, αλλά όχι εκεί που νομίζετε.



Ανδρέας Τσιφτσιάν

Οικονομολόγος

ΠΗΓΗ-https://katohika.gr/ellada/to-polytechneio-zei-sti-syneidisi-tis-simaias-einai-nekro-choris-aftin/

Ανώνυμος είπε...

Petros

Όταν πας να κανεις το εμβολιο για να κυκλοφορεις ελευθερα δεν σημαινει ότι εισαι ελευθερος, σημαινει ότι εχεις προνομιο. Άλλο προνομιουχος άλλο ελευθερος. Την ελευθερια δεν την παιρνεις από καποιον αλλα εσυ την αυτοκαθαριζεις εσυ αποφασιζεις για εσενα. Ο προνομιουχος είναι αυτος που από ατομα εξουσιας παραχορουνται επιπλεον δικαιωματα ως ανταμοιβη για την υπακοη, τα οποια βεβαια μπορουν να του τα παρουν οποιαδηποτε στιγμη. Η εξουσια αποφασιζει για τα προνομια για παραδειγμα, η κυβερνηση στην αρχη εδινε δικαιωματα οποιος κανει την πρωτη δοση του εμβολιου θα εχει ελευθερια και 150 ευρω. Μετα η εξουσια θα αλλαξει σχεδια και θα πει δευτερη δοση εμβολιου για να τα εχεις, μετα θα πει κάθε εξι μηνες εμβολιο.
Με τα εμβολια δεν παιρνεις ελευθερια παιρνεις προνομια τα οποια μπορει να αφαιρεσει.. Κανοντας ότι λεει η κυβερνηση και ο κάθε μπαμπουϊνος στην τηλεοραση δινεις την δυναμη σου σε αυτους, χανεις το αυτοεξουσιο σου. Οσο κανεις εμβολια παιζεις το παιχνιδι τους, το παιχνιδι που λεγεται πανδημια και οσο το παιζεις τοσο θα συνεχιζει. Μαθε να σκεφτεσαι να κρινεις και το όχι σου να είναι ΟΧΙ. Το δεν κανω άλλη δοση να σημαινει ΔΕΝ κανω άλλη δοση.
Μην ανταλαζεις την ελευθερια σου για τα προνομια.

PISTOS788 είπε...


Petros!

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ!!!!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες