Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ;


















ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΟΙ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ...

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που ενημερώνονται και ενημερώνουν...

ταξιδιώτισσα

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=p6s5eivVJ5Y#!
Γνωστά.......
έρχεται και η "κάρτα του πολίτη".!.!.!....
Ξεδιπλώνεις πολύ όμορφα τα πράγματα Αδερφέ μου

Unknown είπε...

Mου θυμιζει το συμβολο της πουλαδας,εμβλημα των αλεξιπτωτηστων.Εμενα προσωπικα ειτε ειναι θεοι ειτε δεν ειναι καρφι δεν μου κεγαιτε ουτε θα μου καιγοτανε αν ζουσα στην αρχαιοτητα.Υποταχθηκαν λογο φοβου και επειδει δεν γνωριζαν τον πραγματικο θεο,οσοι γνωριζαν τον θεο δεν υποταχθηκαν.Βεβαια οταν θα μαζευτει ενας ικανος αριθμος αφυπνισμενων ανθρωπων οι οποιοι θα ειναι γεματοι αγαπη και συμπονια....Τοτε θα ανεβει επιπεδο το μορφογενητικο πεδιο και ο κοσμος θα αρχισει να ξυπναει και να μην τσιμπαει και θα τεινει αλλα και θα γνωρισει σε βαθος την πνευματικοτητα.

Unknown είπε...

Θα ηθελα σε crop cycle την προτομη[profil]μου χαχα η αμφας δεν με χαλαει.Οποτε αν λατρευτω ισως ετσι αποχτησω και καμια θαυμαστρια.Σακηηηηηηηη Σακηηηηηηηη

zkcome είπε...

ΠΕΡΙ ΔΕ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΙΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΗ ΤΙΣ.
ΔΙΟΤΙ ΣΕΙΣ ΕΞΕΥΡΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΩΣ ΚΛΕΠΤΗΣ ΕΝ ΝΥΚΤΙ ΟΥΤΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΛΕΓΩΣΙΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΤΕ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠ ΑΥΤΟΥΣ ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΚΑΘΩΣ ΑΙ ΩΔΙΝΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΕΚΦΥΓΕΙ.
ΑΛΛΑ ΣΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΕΝ ΣΚΟΤΕΙ ΩΣΤΕ Η ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΦΘΑΣΗ ΩΣ ΚΛΕΠΤΗΣ.
ΠΑΝΤΕΣ ΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΥΙΟΙ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΝΥΚΤΟΣ ΟΥΔΕ ΣΚΟΤΟΥΣ.
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΜΗ ΚΟΙΜΩΜΕΘΑ ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΛΛ ΑΣ ΑΓΡΥΠΝΩΜΕΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΓΚΡΑΤΕΥΩΜΕΘΑ.
ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ ΚΟΙΜΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘΥΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ ΜΕΘΥΟΥΣΙΝ.
ΑΛΛ ΗΜΕΙΣ ΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΣ ΕΓΚΡΑΤΕΥΩΜΕΘΑ ΕΝΔΥΘΕΝΤΕΣ ΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
ΔΙΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΩΡΙΣΕΝ ΗΜΑΣ ΕΙΣ ΟΡΓΗΝ ΑΛΛ ΕΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΙΝ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΑΥΤΟΣ ΔΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΙΘΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΙΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΜΕΜΠΤΩΣ ΕΝ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΕΥΤΥΧΩΣ...

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ,ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΑΣΤΗΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ...

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΝΑ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ...
ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΝΕΑ ΓΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΟΥΡΑΝΟ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

PISTOS788 είπε...

peter

Τοτε θα ανεβει επιπεδο το μορφογενητικο πεδιο και ο κοσμος θα αρχισει να ξυπναει και να μην τσιμπαει...

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ...ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΑ...

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ...

ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ...


ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΗΤΕΡ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ!

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ...
ΖΚΕ...ΤΟΓΙΟ;

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΡΩΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΥΖΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ;



ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ...

ΦΟΥΤΖΙΤΣΟΥ!

Star gat Pantokratoria είπε...

Ο Παντοκράτορας του σύμπαντος αναμένετε να πάρει τη νίκη στα χέρια του .

PISTOS788 είπε...

Star gat Pantokratoria

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ!

ΘΑΡΣΕΙΤΕ ΕΓΩ ΝΕΝΙΚΗΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ...

ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ...

ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΝΕΑ ΓΗ...ΚΑΙ ΝΕΟ ΟΥΡΑΝΟ...
ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΔΕ ΙΔΗΤΕ ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ,ΤΟ ΛΑΛΗΘΕΝ ΥΠΟ ΔΑΝΙΗΛ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ,ΙΣΤΑΜΕΝΟΝ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ,ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΝΤΗ ΙΟΥΔΑΙΑ,ΑΣ ΦΕΥΓΩΣΙΝ ΕΙΣ ΤΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΑΣ ΜΗ ΚΑΤΑΒΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ,ΜΗΔ'ΑΣ ΕΙΣΕΛΘΗ ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΗ ΤΟ ΙΜΑΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ.ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΔΕ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ Η ΦΥΓΗ ΥΜΩΝ ΕΝ ΧΕΙΜΩΝΙ.ΚΕΦ.ΙΔ ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Unknown είπε...

PISTOS 788

ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ...

εννοεις οτι εχει ετοιμασει γυναικες και αντρες πνευματικα για πολεμο και για ανηκοδομηση οικουμενη
ή
οτι εχει ετοιμασει σωστους αντρες και γκομενες για αναπαραγωγη νεων διαφορετικων ανθρωπων?

Unknown είπε...

γνωριζω συν φοιτητη νου που πληροθηκε για να κανει σχεδια παρομια σε χωραφια. μονοι μας τα κανουμε.

ελπιζω μονο στο μελλον ( ΣΥΝΤΟΜΑTOTA ) να γινει μια αφυπνηση + αλλαγη σε ολα !

οτι νανε

PISTOS788 είπε...

telitsa-τελίνι

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟ...

Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

peter

ΤΟ ΠΡΩΤΟ...

PISTOS788 είπε...

paccos-ael

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥ!

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ...ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ...ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΘΟΛΟΥΡΑ...ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...

Η ΑΛΛΑΓΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ...

ΕΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ...ΟΛΑ...

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

PISTOS788 είπε...

μυστικιστικές θεωρίες σχετικά με τον Χίτλερ, την τεχνολογία που ανέπτυσσε και τις συναντήσεις του με πλάσματα του κάτω και έξω κόσμου είναι τόσο πολλές που θα μπορούσαν να γεμίσουν βιβλίο μόνες τους. Μία από αυτές, σύμφωνα με την οποία οι Ναζί είχαν αναπτύξει την τεχνολογία που τους επέτρεπε να κατασκευάζουν αεροσκάφη με την αεροδυναμική και τη μορφή των ιπτάμενων δίσκων, υποστηρίζει ότι είχαν προσγειωθεί στη σελήνη ήδη από το 1942, και μάλιστα ότι διατηρούσαν αεροπορική βάση εκεί. Η βάση αυτή θα έθετε τα θεμέλια για τη γνωριμία του Φύρερ με εξωγήινους πολιτισμούς. Όταν ο στρατάρχης Ζούκοφ μπήκε στο Βερολίνο, μετά από τρεις ημέρες είπε (είναι αδύνατον να συνειδητοποιήσω αυτά που είδαν τα μάτια μου στα υπόγεια της Καγκελαρίας).

PISTOS788 είπε...

Η εταιρεία Βριλ, είναι μια μυστική εταιρεία της Γερμανίας..
Είναι τόσο θρυλική που κανείς δεν ξέρει αν υπήρξε ή αν υπάρχει ακόμα..
Ουσιαστικά ποιο μυστική από την άλλη μυστική εταιρεία τη Θούλη η οποία ήταν και ο προθάλαμος του Ναζισμού.

Ο μύθος πάει ως εξής..
Η εταιρεία αυτή ήταν μασονική αποκρυφιστική.
Ασχολούνταν με τον πνευματισμό και είχε ισχυρά διάμεσα.
Κάποια από αυτά τα διάμεσα κατάφεραν και επικοινώνησαν με οντότητες που κατάγονται από το άστρο του Αλντεμπαράν. Ένα πραγματικό γιγαντιαίο άστρο από τον αστερισμό του Ταύρου που απέχει 65 έτη φωτός από τη Γη και φαίνεται από τη Γη. Βρίσκεται δηλαδή κοντά για τα αστρονομικά δεδομένα.
Αυτές οι οντότητες (εξωγήινοι) τους έδωσαν σχέδια μέσω αυτόματης γραφής για να μπορέσουν να κατασκευάσουν αντιβαρυτικά σκάφη.. Με τη βοήθεια μερικών επιστημόνων που ήταν μέλη της εταιρείας και μέσω της Ναζιστικής βιομηχανίας μπόρεσαν και κατασκεύασαν ιπτάμενους δίσκους όπως τα μοντέλα Vril-1 Vril-2 και αργότερα τα Χανεμπού.
Τα τελευταία μοντέλα ήταν πολύ πετυχημένα μπορούσαν να πετάξουν με μεγάλες ταχύτητες και σε μεγάλες αποστάσεις αλλά είχαν πτητικούς περιορισμούς που δεν τα επέτρεπαν να χρησιμοποιηθούν στον πόλεμο. Παρόλα αυτά σύμφωνα με τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν είχαν προσπαθήσει να τα ενσωματόσουν με πυροβόλα.

PISTOS788 είπε...

Μετά τον πόλεμο και αφού οι Ναζί κατάρρευσαν υπάρχει η θεωρία ότι κατάφεραν και διέφυγαν από τους συμμάχους και κατέλληξαν σε βάση των Ναζί στην ανταρκτική. Από εκεί ο μύθος λέει ότι μια ομάδα της Βριλ ξεκίνησαν για ένα ταξίδι με αυτούς τους δίσκους μέχρι το άστρο του Αλντεμπαράν.

Θούλη οργάνωση περιείχε ισχυρούς γερμανούς που τρελαίνονταν με τον αποκρυφισμό και έκαναν συχνά πνευματιστικές συνεδρίες στους Βαυαρικούς πύργους.. Ήταν ένα θεοσοφικό παρακλάδι που παρήγαγε επίσης την κοσμοθεωρία του Ναζισμού και της Αρείας Υπερβορειας φυλής..και στρατολογήθηκαν πολλοί από αυτούς στο Ναζιστικό κόμμα.
Να προσθέσω επίσης την πληροφορία ότι υπήρχε και Κενταύριο τάγμα των SS, ο Χίτλερ ήταν ενθουσιώδης του αποκρυφισμού και της αρχαίας ελλάδας επίσης και ο Χίμλερ, αυτά τα τάγματα κατά την περίοδο της κατοχής έκαναν έρευνες στο Βόλο με σκοπό αποκατάσταση επικοινωνίας με τους Κενταύριους Ιωλκού καθώς σύμφωνα με το θρύλο εκεί βρίσκεται η τοποθεσία στην οποία φυλακίστηκαν υπόγεια (στα τάρταρα)

Ανώνυμος είπε...

Πολυ μυστηριωδης εισαι Πιστε αλλα μου αρεσεις!!!

PISTOS788 είπε...

Ανώνυμος!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες