Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Λύκος Δοράν Οιός Περιβεβλημένος. -Λύκος Με Προβιά Προβάτου.


 

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ


\



ΚΑΤΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.

ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΩ.




ΤΙ ΕΙΔΕΣ?




ΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ...








Η κυρία Μέρκελ θέλει να πάρει τη ρεβάνς των πολιτικών και οικονομικών ταπεινώσεων που υπέστη στη διάρκεια της θητείας του Αμερικανού Προέδρου.


Είναι ο μόνος που χαρακτήρισε «τοκογλύφους» τους Γερμανούς, και είπε στην Καγκελάριο ότι θα επιβάλλει δασμούς σε όλα τα γερμανικά προϊόντα και κυρίως στη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας κάτι που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού.

Τέσσερα χρόνια οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης, τα αφεντικά του διαδικτύου, το Βερολίνο και το Πεκίνο, επιδιώκουν να φθείρουν και να ανατρέψουν τον Ντόναλντ Τραμπ, επειδή χαλάει τη συνταγή της Γερμανίας και της λέσχης των billionaires που θέλουν να παράγουν τα προϊόντα τους στην απάνθρωπη ενδοκίνα (εκεί που ζούνε και κοιμούνται άνθρωποι σε κλουβιά) και να αφήνουν ανέργους εκατομμύρια Αμερικανούς και Δυτικούς πολίτες.

Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας κάτι που είναι μπροστά σου, το ψηλαφείς με το χέρι σου, κάτι που το υφίστασαι στη ζωή σου, βλέποντας ποιοι το «τρέχουν» και ποιοι κερδίζουν βουνά από χρυσάφι βάζοντας φίμωτρο σε εκατομμύρια ανθρώπους. Ποιοι απέκρυψαν επιμελώς τη δραπέτευση του ιού από την πόλη Ουχάν; Οι Κινέζοι και ο ΠΟΥ. Ποιοι φωνάζουν μέχρι σήμερα, ποιοι είναι υπεύθυνοι για τα lockdown, τα εκατομμύρια των ανέργων και τη διάδοση του πανικού; Όσοι δουλεύουν με τον Μπιλ Γκέιτς, τον Τζορτζ Σόρος, το ίδρυμα Κλίντον, τους πολιτικούς και οικονομικούς αντιπάλους του Τραμπ, την κυρία Μέρκελ και το Πεκίνο. Εάν τυχόν επανεκλεγεί ο Τραμπ, την ίδια ημέρα οι μάσκες θα ριφθούν στην πυρά και θα σχηματίσουν καιόμενους λόφους σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Εάν βγει ο αντίπαλός του, θα επιστρέψουν με μεγάλη δύναμη οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και θα κερδίσουν δισεκατομμύρια αυτοί που έστησαν το σλόγκαν «μείνετε στο σπίτι – μείνετε ασφαλείς».




Ενώ η αρμάδα του τουρκικού στόλου αρμενίζει ανεμπόδιστα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου και Καστελορίζου, ολόκληρη η ελληνική κοινωνία υποχρεώθηκε από την κυβέρνηση-παράρτημα της Καγκελαρίας του Βερολίνου να φορέσει μάσκα, να μην κυκλοφορεί νύχτα και στις «κόκκινες» περιοχές, να πεινάσει περισσότερο, αφού έχουν διαλυθεί όλες οι επιχειρήσεις εστίασης και τα εμπορικά καταστήματα. Κανονικά θα έπρεπε να έχουν επέμβει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και όλοι οι εισαγγελείς της χώρας για τον αποπροσανατολισμό εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών. Κάθε απόγευμα όλα τα μέλη της ελληνικής κοινωνίας δέχονται μια καταιγίδα ψεμάτων από τα χρυσοπληρωμένα κυβερνητικά κανάλια. Ακούνε έναν αριθμό κρουσμάτων που δήθεν αυξάνεται, για να συνοδεύεται ο αριθμός με περισσότερο τρόμο και φόβο.

Όλοι έχουν καταλάβει ότι ανάλογα με τον αριθμό τεστ που κάνεις, τόσους θετικούς φορείς θα βρεις. Εάν καθημερινά προβαίνεις σε περισσότερα τεστ, είναι εύλογο ότι θα έχεις μεγαλύτερο αριθμό φορέων. Η πλαστή εικόνα της ενημέρωσης κορυφώνεται με το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία ανάλυση, κανένα ρεπορτάζ για αυτούς που είναι διασωληνωμένοι ή καταλήγουν. Ουδείς μας λέει αν οι διασωληνωμένοι είναι καρκινοπαθείς ή καρδιοπαθείς ή έχουν υποστεί εγκεφαλικά επεισόδια ή άλλες σοβαρές ασθένειες. Ουδείς γνωστός τηλεπαρουσιαστής ρωτάει αν αυτοί που πέθαναν, «έφυγαν» μόνο από covid19 ή/και με covid19 ή από τη βαριά ασθένειά τους. Κανείς «δημοσιογράφος» δεν κάνει τέτοιες ερωτήσεις. Είναι απαγορευμένες. Έπρεπε να έχουν επέμβει όλοι οι εισαγγελείς, γιατί, όπως λένε οι εντατικολόγοι, για να φτάσει κάποιος στη διασωλήνωση πρέπει να έχει βαρύ υποκείμενο νόσημα και όχι μόνο covid19. Κανένα τηλεοπτικό κανάλι, κανένας τηλεπαρουσιαστής περιέργως δεν αναρωτιέται, γιατί απλούστατα ο φόβος του κορονοϊού χρησιμοποιείται ως παραβάν για τη συντελούμενη ταπείνωση και προδοσία στα εθνικά θέματα.



Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, ούτε ακραίες θέσεις και απόψεις, όταν λες ότι ο πρωθυπουργός και η οικογένειά του είναι στενοί φίλοι και συνεργάτες των Γερμανών από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Από την περίοδο της Κατοχής. Ουδέποτε ο Μητσοτάκης (όπως και πατέρας του) είπε κάτι ή ψέλλισε εναντίον της ανθελληνικής γερμανικής πολιτικής. Ούτε μια κουβέντα δεν έβγαλε όταν ψαλιδίζονταν οι συντάξεις των συμπατριωτών του, όταν σχημάτιζαν ουρές για να πάρουν δωρεάν λίγα λαχανικά και όταν αυτοκτονούσαν εξαιτίας της αναξιοπρεπούς διαβίωσης. Ο σημερινός πρωθυπουργός συμπεριφέρεται ως κοινός δωσίλογος, ως «μαριονέτα» των Γερμανών. Η πολιτική και οικονομική παρέα του είναι τα μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ. Είναι οι άνθρωποι του Γερμανού πράκτορα Σημίτη. Είναι ο Μιχάλης Χριστοφοράκος που δραπέτευσε στη Γερμανία. Είναι όσοι θέλουν να δώσουμε το μισό Αιγαίο στην Τουρκία. Αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Είναι συνωμοσία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι η «μαριονέτα» που άφησε τον Ερντογάν να επισημοποιήσει στον ΟΗΕ την ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης. Είναι ο Κουίσλινγκ τον οποίο αποκάλυψε ο Ζόραν Ζάεφ λέγοντας ότι δούλεψε σκληρά για τα συμφέροντα των Σκοπιανών και την άρση του γαλλικού εμπάργκο. Είναι ο μοιραίος πολιτικός επί των ημερών του οποίου γίνεται όλη η προετοιμασία για τη διχοτόμηση του Αιγαίου. Είναι ο κολλητός του ανθελληνικού ιδρύματος Τζορτζ Σόρος, ο οποίος υπήρξε δωσίλογος και καταδότης των Γερμανών στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η εξαδέλφη του, Αντιγόνη Λυμπεράκη, είναι διευθύντρια στο ελληνικό παράρτημα της οργάνωσης του γύπα Solidarity Now. Έχει μέσα στην κυβέρνησή του ως υπουργό επί των χρηματοπιστωτικών υποθέσεων, τον κύριο Γιώργο Ζαββό, ο οποίος είναι αδελφός του Στέλιου Ζαββού εκπροσώπου του Σόρος στην Ελλάδα. Έφτιαξε, επίσης, χρυσοφόρες σχέσεις με τον Μπιλ Γκέιτς και την Microsoft. Εργάζεται ως «dealer» διαφόρων συμφερόντων, δισεκατομμυριούχων και πολυεθνικών. Μοιράζει πολύ χρήμα στους εργολάβους των Αθηνών με πρώτη εταιρία την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ λόγω τον σχέσεων που έχει ο πεθερός του Γεραπετρίτη με τον μεγαλομέτοχο της εταιρίας κύριο Περιστέρη. Όπου υπάρχει «δουλειά» που διευκολύνει τα συμφέροντα των Γερμανών και ελάχιστων κροίσων, ο Μητσοτάκης «τρέχει» προφανώς με το αζημίωτο. Όσα κάνει ούτε ανάπτυξη φέρνουν ούτε τις χαμένες θέσεις εργασίας ούτε επαναφέρουν την αξιοπρέπεια στο προτεκτοράτο. Μέρα με την ημέρα θυμίζει περισσότερο, αυτός και ορισμένοι υπουργοί του, τον Τσολάκογλου και τους άλλους δωσιλόγους στην Κατοχή. Έτσι και εκείνοι βάπτιζαν ακραίους όσους πεινούσαν και όσους ήταν αντίθετοι στη γερμανική μπότα. Τώρα η φασιστική Ευρώπη, η Ευρώπη της Μέρκελ, των τραπεζών και των lockdown δέρνει τα εκατομμύρια των διαμαρτυρομένων, γιατί αντιδρούν στις μάσκες και ζητάνε ψωμί. Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας ότι η γερμανόφιλη κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτελείται από καραμπινάτους ριψάσπιδες που εύκολα δίνουν θάλασσα και νησιά στους Τούρκους. Τα κανάλια είναι μπουκωμένα από λεφτά για να μην ερευνούν και να μην ψάχνουν.




Οι παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου βλάπτουν, κυοφορούν τον covid19. Η πολιορκία στο Εφετείο, το σαρδέλιασμα των Ελλήνων πολιτών στα λεωφορεία και στα Μετρό, δεν μεταδίδουν τον ιό! Ούτε απόδοση συμβολικών τιμών για αυτούς που χάθηκαν στον πόλεμο κατά του φασισμού. Η κυβέρνηση των κλώνων των γερμανόφιλων της Κατοχής (Μητσοτάκης, Πικραμμένος, Σκυλακάκης, κ.ά. ) δεν θέλει να θυμούνται οι Έλληνες τον αγώνα κατά του Ναζισμού. Βλέπετε ο πρωθυπουργός μεγάλωσε με Γερμανίδες νταντάδες. Η πρώτη γλώσσα που έμαθε ήταν τα γερμανικά, και ο μπαμπάς του δεν το έκρυβε, το φώναζε ότι είχε ιδιαίτερες σχέσεις με το Βερολίνο και τους Γερμανούς. Όπως και οι Σημίτιδες. Ο αδελφός του Σημίτη, ο καθηγητής Σπύρος Σημίτης, ήταν επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας Συντάγματος, δηλαδή του Γερμανικού FBI.

Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας κάτι που το βλέπεις και το πιάνεις. Ο Μητσοτάκης μιλάει για τον κορονοϊό όταν σφίγγουν τα λουριά και ο Ερντογάν αποδεικνύει στην πράξη ότι δεν σέβεται τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα. Οι αργυρώνητοι λοιμωξιολόγοι έχουν εξαφανιστεί από τα τηλεοπτικά παράθυρα, γιατί έχουν αντιληφθεί ότι συνέβαλαν στην ισοπέδωση της εθνικής οικονομίας και ότι ο Μητσοτάκης τους χρησιμοποιεί ως παραβάν στα εθνικά θέματα. Αντιλήφθηκαν οι περισσότεροι ότι κολυμπούν μέσα σε λίμνη γελοιότητας.

Ο διάσημος καθηγητής του Stanford Ιωάννης Ιωαννίδης, σε συνέντευξή του στη «δημοκρατία», δήλωσε ότι είναι χαμηλότερη από τις αρχικές εκτιμήσεις η θνητότητα του κορονοϊού και ότι είναι ολέθρια τα κυβερνητικά μέτρα. Σε παγκόσμιο επίπεδο ανέρχεται στο 0,15% συνολικά και στο 0,03 στα άτομα κάτω των 70 ετών. Η μελέτη του καθηγητή Ιωαννίδη αποδεικνύει ποιοι είναι οι συνωμότες, ποιοι διέλυσαν την παγκόσμια οικονομία και ποιοι κάποια στιγμή θα απολογηθούν.

*Το κείμενο του Γιώργου Τράγκα δημοσιεύθηκε στην «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» (26/10/2020)






Είμαστε αυτό που προσποιούμαστε, γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε τι προσποιούμαστε.

Κουρτ Βόνεγκατ






19 σχόλια:

Trinity είπε...

Οταν φυγει ο φοβος μενει μονο Εκεινος

PISTOS788 είπε...

Trinity!

Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΡΟΣ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ...

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΕ ΜΕ...

ΖΧΕ...

PISTOS788 είπε...

Η κυβέρνηση απαγόρευσε τις παρελάσεις κι έχει αφήσει μόνο τις τελευταίες ημέρες: Παράνομους μετανάστες να κάνουν πλιάτσικο στη Σάμο, Ιρακινούς, Νιγηριανούς και Πακιστανούς να κάνουν πορείες στην Αθήνα, ακροαριστερούς να κρεμούν ταμπέλες σε καθηγητές και τώρα ισλαμιστές να πραγματοποιούν εξτρεμιστικές συγκεντρώσεις, με την Ελλάδα να μετατρέπεται ταχύτατα σε χώρα της Μέσης Ανατολής.

PISTOS788 είπε...

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συμμετείχε στην σημερινή ανακοίνωση των νέων απαγορεύσεων του κορωνοϊού και «κούνησε το δάχτυλο» στους Έλληνες και στους επιχειρηματίες λέγοντας πως «σκάβουν τάφους» αν δεν υπακούν στις νέες απαγορεύσεις.

Ο κ.Χρυσοχοϊδης δεν είπε «λέξη» για τις ανενόχλητες συγκεντρώσεις αλλοδαπών, ισλαμιστών, ακροαριστερών και για τα πλιάτσικα παράνομων μεταναστών στη Σάμο που έχουν αναστατώσει τις τελευταίες ημέρες την Ελλάδα και έχουν εξοργίσει τους «κλειδωμένους» και υβριζόμενους από τα ΜΜΕ, Έλληνες πολίτες.

Συγκεκριμένα ο κ.Χρυσοχοϊδης δήλωσε:


«Θέλω να σας πω ότι χθες η Αστυνομία έκανε 48.000 ελέγχους για μάσκα κι αποστάσεις»

«Όποιος διασκεδάζει, πίνει, τρώει χωρίς να τηρεί τα μέτρα, σκάβει τάφους. Όποιος μαγαζάτορας σκέφτεται την είπσραξη της τελευταίας μέρας και παρανομεί, σκάβει τάφους»

«Είμαστε υποχρεωμένοι και ταυτόχρονα αποφασισμένοι να μην αφήσουμε εκδήλωση τέτοιων συμπεριφορών και περιστατικών»

«Συμπεριφορές να φεύγουμε από νομό σε νομό και να πηγαίνουμε σε κάποιον άλλο νομό όπου τα μαγαζιά είναι ανοιχτά δεν θα γίνουν ανεκτές.Οι έλεγχοι του Σαββατοκύριακου θα είναι περαιτέρω σαρωτικοί και εντατικοί όλη η αστυνομία είναι στο δρόμο και θα είναι στο δρόμο από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ μέχρι τον τελευταίο αρχιφύλακα. Περιμένουμε από τους πολίτες ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Η ανυπακοή είναι ανεύθυνη πράξη», δήλωσε σε αυστηρό τόνο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

PISTOS788 είπε...


Του Γιώργου Τράγκα

Η ζωή μας τείνει να γίνει χειρότερη από εκείνοι των φυλακισμένων του Κορυδαλλού ή άλλων σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας. Οι κρατούμενοι προαυλίζονται, παίρνουν τον καθαρό αέρα τους και μάλλον έχουν δικαίωμα μεγαλύτερης επαφής και συναναστροφής από ότι εμείς. Όπως πάνε τα πράγματα, τα τοπικά lockdown θα διαδεχτεί το γενικό lockdown.

Οι δημοσιογράφοι συμμετέχουν στην μεγαλύτερη προδοσία σε βάρος του ελληνικού λαού. Καναλάρχες και παρουσιαστές ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Ίσως το μεγαλύτερο για τον αφανισμό, την αποτέφρωση της ελληνικής οικονομίας. Από σήμερα, όπως λέγεται, θα περιοριστεί η λειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης, ενώ ακούγονται πάλι ηλιθιότητες από την πλευρά των χρυσοπληρωμένων λοιμωξιολόγων.

Χθες αποδείχτηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το επιτελείο του καθοδηγούν μεγάλες ιστοσελίδες και κανάλια, με οδηγίες για το πώς θα παρουσιάζονται οι ειδήσεις για τον covid19 και τι πρέπει να γράφουν ή να μην γράφουν οι δημοσιογράφοι. Χθες εστάλη κείμενο από το Μαξίμου σε μεγάλες ιστοσελίδες, όπως το Protothema, το capital, το liberal, και άλλα γνωστά φιλοκυβερνητικά σάιτ του διαδικτύου.

Κάτω από την κυβερνητική ανακοίνωση που εδόθη ως ρεπορτάζ, φαγητό μασημένο όπως λέμε στη δημοσιογραφική γλώσσα, είχαν γράψει διάφορες οδηγίες για το πώς θα γίνει rewriting, επεξεργασία του κειμένου.

Έγραψαν, λοιπόν, από κάτω ότι «πέραν των προφανών ειδήσεων δίνουμε μεγάλη έμφαση στη στήριξη του Τσιόδρα έναντι των επιθέσεων από τον Τσίπρα. Δίνουμε ξεχωριστή έμφαση σε αυτό, διότι την ώρα της μεγάλης συστράτευσης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη το γεγονός ότι επιλέγουν να στοχοποιούν τους επιστήμονες, και ο Τσίπρας στοχοποιεί τον Τσιόδρα, είναι απαράδεκτο».

PISTOS788 είπε...


Φαίνεται ότι οι νεαροί δημοσιογράφοι ή οι κουρασμένοι, καταπονημένοι συνάδελφοι που παρέλαβαν την ανακοίνωση και τις οδηγίες, δεν είδαν, προφανώς από βιασύνη, την τελευταία παράγραφο με τις εκτός κειμένου οδηγίες.

Σήκωσαν, λοιπόν, στις φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες τις εντολές του Μαξίμου. Και έγινε χαμός. Έγιναν ρεντίκολο και το Μαξίμου και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του. Η αντιπολίτευση προέβη σε ομαδικά πυρά και έπεσε πολύ γέλιο σε όλο το διαδίκτυο. Κάποιες ιστοσελίδες, όπως το efsyn.gr, επιχείρησαν να διασκεδάσουν τις αποκαλύψεις για την πληρωμένη πλύση εγκεφάλου.

Ωστόσο, αποδείχθηκε ποιος είναι πίσω από την καταστροφή της εθνικής οικονομίας και από την ατμόσφαιρα Χούντας που ζούμε. Ποιος είναι ο μαέστρος, ο ενορχηστρωτής της απόλυτης καύσης, της ολοκληρωτικής καταστροφής του ελληνικού πληθυσμού. Είναι ο κολλητός της Microsoft, του Μπιλ Γκέιτς και του Τζορτζ Σόρος. Είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτός έδωσε οδηγίες να τριπλασιαστούν τα τεστ για να ανέβουν τα ποσοστά των φορέων και να τεθούν σε καραντίνα ολόκληρες περιοχές της πατρίδας μας.

Δίπλα του σε πολύ βρώμικους δρόμους λοιμωξιολόγοι – «μαριονέτες», οι οποίοι ενημέρωναν με αντιφατικές πληροφορίες τον πληθυσμό, και συνιστούσαν πότε να βάζουμε μάσκα και πότε μην τις φοράμε, γιατί είναι εστία μόλυνσης και δημιουργεί την ψευδαίσθηση της ασφάλειας.

PISTOS788 είπε...


Χθες αποκαλύφθηκε από την γκάφα των συναδέλφων στις ιστοσελίδες, ότι ο Τσιόδρας και οι υπόλοιποι λοιμωξιολόγοι χρησιμοποιούνται με πολιτικά και όχι υγειονομικά κριτήρια. Επίσης τεκμηριώθηκε ότι οι παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων, παίρνουν οδηγίες ποσοτικές και ποιοτικές για το πότε θα υποστηρίξουν την κυβέρνηση και πότε θα αποκρύψουν ουσιώδεις πληροφορίες από την κοινή γνώμη.
Συναρμολογείται ήδη το ψηφιδωτό της αντιλαϊκής επιχείρησης που έχει να κάνει με την ρευστοποίηση των αστικών περιουσιών και τον απόλυτο έλεγχο του πληθυσμού. Τώρα καταλάβαμε γιατί κατεβαίνουν οι διαφορετικές απόψεις από το διαδίκτυο, γιατί επιβάλλονται πρόστιμα σε όσους δεν φοράνε καλά τη μάσκα, γιατί απαγορεύονται οι συναθροίσεις και γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη υποβάλλει σε πειράματα «ηλεκτροσόκ» 100 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες.

Όσα γίνονται δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τον ιό ούτε με την μηδαμινή θνητότητά του ούτε με το εμβόλιο που θα αργήσει πολύ. Όσα συμβαίνουν έχουν σχέση με την αλλαγή του φυσιολογικού τρόπου ζωής. Επιδιώκεται μια νέα κανονικότητα με ένα παγκόσμιο ξεζούμισμα των μεσαίων στρωμάτων υπέρ των πολυεθνικών συμφερόντων. Ο Μητσοτάκης είναι εμφανές, και σιγά σιγά καθίσταται γεγονός πέραν κάθε αμφιβολίας, ότι κάνει μπίζνες. Είναι πιόνι όχι μόνο της κυρίας Μέρκελ αλλά και των γνωστών μελών της λέσχης των δισεκατομμυριούχων. Δουλεύει για λογαριασμό του Σόρος, του Γκέιτς και φυσικά είναι η μεγάλη «μαριονέτα» της Καγκελαρίας του Βερολίνου. Είναι αυτός που διάλεξε το χειρότερο σενάριο για τους Έλληνες, που ήξερε ακριβώς τι έρχεται και τι θα συμβεί, που γνώριζε από τον Τσιόδρα όλες τις πληροφορίες για την πανδημία, που απέκρυψε να τις μεταφέρει στον ελληνικό λαό. Είναι αυτός που έβαζε τον Τσιόδρα να καθησυχάζει τον κόσμο λέγοντας ότι ο ιός δεν έχει δραπετεύσει από την Κίνα και ότι κάθε χρόνο έτσι κι αλλιώς έχουμε «μια πανδημία γρίπης».

Όσα γίνονται είναι μια «υγειονομική δικτατορία» που έχει άμεση σχέση με τα υπερκέρδη και την εξουσία που επιδιώκουν ο Γκέιτς, ο Μπέζος, ο Ζάκερμπεργκ και μερικοί άλλοι.

Αυτά που συμβαίνουν δεν έχουν ξανασυμβεί ούτε επί Χούντας

PISTOS788 είπε...


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελίσσεται σε μοιραίο άνθρωπο για την οικονομία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Ολοένα και περισσότερα βγαίνουν στη φόρα για την «μαύρη προπαγάνδα» και την πληρωμένη πλύση εγκεφάλου για τον στατιστικά ανύπαρκτο ως θανατηφόρο νόσο, τον κορονοϊό. Ο ίδιος ο Μητσοτάκης και το επιτελείο του είναι οργανωτές εκτεταμένης επιχείρησης παραπληροφόρησης που έχει να κάνει με τη διάχυση του φόβου στην ελληνική κοινωνία. Αποκαλύπτονται ολοένα και περισσότερα στοιχεία για το οργανωμένο σχέδιο επιβολής φασιστικού ελέγχου στη ζωή μας και εξαφάνισης των συνταγματικών και ατομικών ελευθεριών και μιας αρρωστημένης πολιτικά ατμόσφαιρας που έχει να κάνει με τη διεύρυνση των ανισοτήτων και τη ρευστοποίηση όλων των αστικών περιουσιών.

Χθες το βράδυ επρόκειτο να παίξει στον ALPHA εκπομπή του κυρίου Σρόιτερ με καλεσμένο τον τραγουδιστή κύριο Πετράκο. Ο κύριος Πετράκος, προφανώς με ομάδα φίλων του, πραγματοποίησε μια έρευνα γύρω από τα στατιστικά στοιχεία και τα όσα συνέβησαν στην περίοδο του κορονοϊού. Η εκπομπή τελικά δεν μεταδόθηκε με εντολή άνωθεν. Αυτά που συμβαίνουν παραμονές αμερικανικών εκλογών είναι πρωτοφανή. Δεν έχουν ξανασυμβεί ούτε επί Χούντας.

Με εντολές Μαξίμου, δίνεται στα πληρωμένα μέσα ενημέρωσης προπαγανδιστικό υλικό για το πώς πρέπει να προβάλλεται ο κύριος Τσιόδρας και πώς πρέπει τα δελτία ειδήσεων και οι ιστοσελίδες να αναφέρονται στον ιό και στα lockdowns. Υπάρχουν εντολές να κατεβαίνουν όλα τα άρθρα και τα σχόλια των διαφωνούντων ή αυτών που έχουν οποιαδήποτε διαφορετική άποψη για τον covid19, από το ελεύθερο υποτίθεται διαδίκτυο. Και αυτό δείχνει, όπως καταγγέλλει ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ και άλλοι διάσημοι, τον έλεγχο που προσπαθούν να επιβάλλουν οι γύπες του διαδικτύου και ορισμένοι δισεκατομμυριούχοι στους λαούς της Ευρώπης και γενικά στον παγκόσμιο πληθυσμό.

PISTOS788 είπε...


Είναι εμφανές πλέον ότι ο Μητσοτάκης πληρώνει εκατομμύρια τα κανάλια για να συντηρούν με τα ίδια βίντεο και την ίδια έμφαση τρόμου όλο τον κόσμο μακριά από κοινωνικές συναναστροφές, πορείες, διαμαρτυρίες και συγκεντρώσεις. Δίνουν οδηγίες σε μεγάλες ιστοσελίδες, όπως το protothema, το capital, το liberal, και άλλες, που χθες προσπάθησαν να δικαιολογηθούν για την μεγάλη γκάφα που αποκάλυψε τις εντολές που παίρνουν μαζί με το υλικό που ανεβάζουν.

Είναι πρωτοφανές στα χρονικά του Τύπου, πολιτική κυβέρνηση να καθοδηγεί σε ιατρικά θέματα τον ελεγχόμενο Τύπο και να δίνει οδηγίες για την προβολή καθηγητών της ιατρικής. Αυτό δεν το είχε κάνει ούτε ο Γκέμπελς στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή να διώκονται από τα πειθαρχικά όργανά τους και τους συλλόγους τους ιατροί και άλλοι επιστήμονες οι οποίοι διαφωνούν με όσα λέγονται για τον covid19 και αναρτούν και επιχειρούν να δημοσιοποιήσουν τις απόψεις τους. Είναι πρωτοφανής η περίπτωση επιχείρησης φίμωσης και εγκλεισμού και περιορισμού της κίνησης ενός ολόκληρου λαού για λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με τη σοβαρότητα ή τη θνητότητα του κορονοϊού.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η ομάδα των πληρωμένων λοιμωξιολόγων που καταστρέφουν συστηματικά τη δημόσια οικονομία για να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα παραχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων, παρακάμπτει τις επίσημες ιστοσελίδες και τις οδηγίες του ΠΟΥ. Παρακάμπτει και αγνοεί τα επίσημα στοιχεία Επιτροπής Δημόσιας Υγείας και έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με όλες τις έρευνες διακεκριμένων καθηγητών που φωνάζουν σε όλο τον κόσμο ότι ο ιός πλήττει πρώτα τη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα και μετά την υγεία.
Ουδείς τηλεοπτικός σταθμός αναφέρει ή σχολιάζει τις επίσημες ανακοινώσεις της Επιτροπής Δημόσιας Υγείας. Ουδείς τηλεπαρουσιαστής ρωτάει για το πόσοι από τους 600 νεκρούς που είχαμε υποτίθεται από covid19, είχαν προχωρημένο καρκίνο ή καρδιαγγειακά ή βαριά εγκεφαλικά.

PISTOS788 είπε...


Όλοι οι παρουσιαστές αποκρύπτουν με εντολές άνωθεν τους 100 χιλιάδες θανάτους που είχαμε εντός του έτους από άλλα νοσήματα, όπως επίσης αποκρύπτουν ότι αυτοί οι οποίοι καταγράφηκαν ως θάνατοι από covid19 είναι σε ποσοστό 96% θάνατοι από προχωρημένες άλλες ασθένειες που χρεώθηκαν στον κορονοϊό. Εδώ, λοιπόν, βλέπουμε τσουβάλια με λεφτά να μεταφέρονται σε πληρωμένα κανάλια. Εδώ βλέπουμε μια διεθνή επιχείρηση φίμωσης των πληθυσμών από κάποιους πασίγνωστους κυρίους και κάποια κέντρα που θέλουν οπωσδήποτε να αξιοποιήσουν το φόβο των πληθυσμών. Να επαναφέρουν με μεγαλύτερη ένταση την Παγκοσμιοποίηση. Να εκλέξουν τον απόλυτα ελεγχόμενο κύριο Μπάιντεν στις ΗΠΑ. Να επιβάλλουν καθεστώτα φόβου και απόλυτης παθητικοποίησης.

Από σήμερα μπαίνουν νέοι περιορισμοί στη ζωή μας χωρίς ουσιαστικά κανένα λόγο. Οι επιχειρήσεις εστίασης θα καταστραφούν οριστικά και αμετάκλητα. Εκατομμύρια άνθρωποι θα περιέλθουν σε χειρότερη πλέον αναξιοπρεπή διαβίωσης. Η ύφεση θα κρατήσει για πολλά χρόνια, επειδή αυτό θέλουν τα αφεντικά του Μητσοτάκη. Επειδή αυτό του λένε οι πάτρωνές του. Ποδοπατεί την ελευθερία έκφρασης σε όλη τη χώρα. Ποδοπατεί και ισοπεδώνει τη Δημοκρατία, βιάζει και παραβιάζει καθημερινά το Σύνταγμα των Ελλήνων με τη βοήθεια μιας ανύπαρκτης Προέδρου της Δημοκρατίας την οποία επέλεξαν και τοποθέτησαν. Θα πρέπει το σύνολο της Αντιπολίτευσης να αντιληφθεί ότι οδηγούμεθα σε μια μακρόχρονη τυραννία. Θα πρέπει όλοι μας να ξεπεράσουμε το φόβο και την προπαγάνδα. Θα πρέπει πρώτα να αποτινάξουμε τον ιό της φοβίας και να υπερασπιστούμε τα συνταγματικά μας δικαιώματα.
Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μάθαμε ότι η κυβέρνηση αυτή πλήρωσε 20 και πλέον εκατομμύρια τα κανάλια για να μας κλείσουν μέσα στα σπίτια.

PISTOS788 είπε...


Για να καταστρέψουν την κοινωνική και οικονομική ζωή. Για να προχωρήσουν σ εκτεταμένη απορρύθμιση της αγοράς με όπλο τον φόβο. Είναι δεδομένο ότι επιχειρούν τον οικονομικό θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων προκειμένου οι γύπες να αποκτήσουν τον πλήρη διεθνή οικονομικό έλεγχο και φυσικά τον έλεγχο των μαζών.
Ήδη υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση των υπαρχόντων νομισμάτων με ψηφιακά νομίσματα.

Ο Μητσοτάκης συμμετέχει σε μια διεθνή επιχείρηση αλλαγής της κανονικότητας του τρόπου ζωής των ανθρώπων. Έχει οδηγίες από συγκεκριμένα κέντρα, όπως είναι το Βερολίνο και μια ομάδα γνωστών δισεκατομμυριούχων που θέλουν να επιβάλλουν μια πρωτοφανή απορρύθμιση της αγοράς και μια νέα εγκατάσταση οικονομικού και πληθυσμιακού ελέγχου. Αυτό θέλουν να το επιβάλλουν όπως οι Ναζί στον Β’ Π.Π. μέσω του τρόμου, του απόλυτου φόβου και του επιχειρήματος ότι προστατεύουν την υγεία του κόσμου. Είναι μια παραλλαγή της περίφημης θεωρίας του υπερανθρώπου και της καθαρότητας των κοινωνιών από τις μολυσμένες γραμμές αίματος. Μια θεωρία ναζιστικού περιεχομένου που οδήγησε στα ολοκαυτώματα και στα κρεματόρια.
Εάν ψάξετε σε όλα τα σπίτια της γειτονιάς σας, εάν ρωτήσετε την πολυκατοικία σας, εάν ψάξετε σε όλες τις πόλεις και τα χωριά, θα βρείτε ελάχιστους που έχουν συμπτώματα covid19 και μάλλον αυτά θα είναι γρίπης ή άλλης ίωσης. Όσοι ανιχνεύονται ως φορείς, είναι ασυμπτωματικοί και τους έχουν βάλλει σε καραντίνα, ενώ είναι ενεργοί άνθρωποι, ικανοί να εργαστούν και να βγάλουν το ψωμί τους ή τουλάχιστον να αναπνέουν ελεύθερα και να προσέχουν να μην έρθουν σε επαφή με άλλους. Εάν κάνουμε όλοι τεστ απλής γρίπης, θα βρεθούν πολλαπλάσιοι φορείς.

Η αποκαλυπτόμενη κυβερνητική τάση να φιμώνει τους πάντες, δείχνει ότι η «μαύρη προπαγάνδα» της κυβέρνησης αποσκοπεί να κρύψει ότι επιχειρείται βίαιη απορρύθμιση της αγοράς. Με καταστροφή της υπάρχουσας οικονομίας στην οποία επάνω θα οικοδομηθεί μια καινούργια, με ελάχιστους κατέχοντες και εκατομμύρια πληβείους.

crashonline.gr

zkcome είπε...

Προσέχετε από τους ψευδοπροφήτες, οι οποίοι έρχονται προς εσάς με ενδύματα προβάτων, ενώ από μέσα είναι λύκοι άρπαγες. Από τους καρπούς τους θα τους αναγνωρίσετε.

PISTOS788 είπε...

zkcome!


Γίνεσθε οὖν φρόνιμοι ὡς οἱ ὄφεις καὶ ἀκέραιοι ὡς αἱ περιστεραί...

ΤΟΓΙΟ???

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΑΣ!!!

Iππο είπε...

Ζεψου στην ψυχη σουκ αφησε τη να σε οδηγησει. Μονο με κλειστα τα ματια θα βρειτε το δρομο.
Κρατα την ανασα σου,αφησε τις σκεψεις να πεταξουν. Αφησε τις ελευθερες καθως πετας μαζι τους.
Στροβιλησου και δες πανοραμικα.
Η γοητευτικη μελωδια καλει την ψυχη εξω απο το σχήμα της.
Εξω απο τα ενδότερα σου εμφανιζεται ενα μονοπατι.
Ψηλα στο Ιαματικο Βουνο εννεα γυναικες περιμενουν.

Στο πρωτο σταυροδρομι στασου...
Ασε τα ενδυματα κ ολα τα υπαρχοντα σου. Εκει που πας, δε χρησιμευουν...
Στο δευτερο σταυροδρομι στασου...
Ασε πισω το χρονο και τις βαριες σκεψεις.
Εκει που πας, δε χρησιμεύουν...
Στο τριτο σταυροδρομι στασου...
Ασε πισω τους φοβους σου.
Ασε ολα τα προσωπεια σου να πεσουν.
Εκει που πας, δε χρησιμεύουν...

Γυμνο, στην κορυφη, το βουνο σε αναγνωριζει...
Βόρεια κυματίζει ενας Αετος ε τη φορα του ανεμου...
Οι γυναικειες μορφες χορευουν για σενα, τραγουδουν για σενα ψαλλοντας ρουνους δυναμης.
Πληγες και ασθενειες ολων των ειδων εξαφανιζονται.

Ενσωματωνεσαι με το μπλε του βουνου, οπου ουτεο ηλιος, ουτε το φεγγαροφως μπορουν να φτασουν. Στο απατητο δασος και στην ακολυμβητη θαλασσα.
Ρεεις μες στους ποταμους, κυλας στην παλίρροια του ωκεανού.
Στον ανεμο χανεσαι.

Το Ιαματικό Βουνο υπαρχει αιώνια.
Ανακουφιζει αρρώστιες και πονους.
Οποιος του επιτεθει, βρσκει ισοβια τιμωρία.

Αφησε πισω σου την κορυφη, οπου τα ποταμια και τα ρυάκια τρεχουν βορεια καθως κατεβαινεις.

Αυτο το Βουνο θεραπεύει όσους το ανεβουν...
https://youtu.be/VEizKmZlUAw

Δυναμις!!!

PISTOS788 είπε...

Iππο!

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΑΣ,ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ,ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!

zkcome είπε...

Z.K

zkcome είπε...

自然の美しさ

zkcome είπε...

神の偉大さ

PISTOS788 είπε...

zkcome!

Η ομορφιά της φύσης...


Το μεγαλείο του Θεού...

foytzi-style...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες