Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Οι Άνδρες αυτοί, στον Θείον εκείνον Τόπον Έφαγον και Έπιον Φιλοξενηθέντες εις Θείον Συμπόσιον...Τόγιο;...



Καὶ Μωυσῇ εἶπεν· ἀνάβηθι πρὸς τὸν Κύριον σὺ καὶ Ἀαρὼν καὶ Ναδὰβ καὶ Ἀβιοὺδ καὶ ἑβδημήκοντα τῶν πρεσβυτέρων Ἰσραήλ, καὶ προσκυνήσουσι μακρόθεν τῷ Κυρίῳ·

Είπεν ο Θεός στον Μωϋσήν· “άνεβα στο όρος προς εμέ συ, ο Ααρών, ο Ναδάβ, ο Αδιούδ και οι εβδομήκοντα από τους γεροντοτέρους Ισραηλίτας. Θα προσκυνήσουν εμέ τον Κυριον

από μακρυνής αποστάσεως.


καὶ ἐγγιεῖ Μωυσῆς μόνος πρὸς τὸν Θεόν, αὐτοὶ δὲ οὐκ ἐγγιοῦσιν· ὁ δὲ λαὸς οὐ συναναβήσεται μετ᾿ αὐτῶν.

εἰσῆλθε δὲ Μωυσῆς καὶ διηγήσατο τῷ λαῷ πάντα τὰ ῥήματα τοῦ Θεοῦ καὶ τὰ δικαιώματα· ἀπεκρίθη δὲ πᾶς ὁ λαὸς φωνῇ μιᾷ λέγοντες· πάντας τοὺς λόγους, οὓς ἐλάλησε Κύριος,

ποιήσομεν καὶ ἀκουσόμεθα.


Καὶ ἀνέβη Μωυσῆς καὶ Ἀαρὼν καὶ Ναδὰβ καὶ Ἀβιοὺδ καὶ ἑβδομήκοντα τῆς γερουσίας Ἰσραήλ
καὶ εἶδον τὸν τόπον, οὗ εἱστήκει ὁ Θεὸς τοῦ Ἰσραήλ·
καὶ τά ὑπὸ τοὺς πόδας αὐτοῦ ὡσεὶ ἔργον πλίνθου σαπφείρου καὶ ὥσπερ εἶδος στερεώματος τοῦ οὐρανοῦ τῇ καθαριότητι.

Είδον όμως τον τόπον, όπου εστάθη ο Θεός του Ισραήλ. Και ο τόπος αυτός εφαίνετο σαν να ήτο κατασκευασμένος από πλίνθους σαπφείρου. Είχε δε την διαύγειαν και την λάμψιν του καθαρού ουρανού.


καὶ τῶν ἐπιλέκτων τοῦ Ἰσραὴλ οὐ διεφώνησεν οὐδὲ εἷς· καὶ ὤφθησαν ἐν τῷ τόπῳ τοῦ Θεοῦ καὶ ἔφαγον καὶ ἔπιον.

Κανείς από τους άρχοντας του ισραηλιτικού λαού, που ανέβησαν στο όρος όχι μόνον δεν απέθανεν αλλ' ουδέ την φωνήν του έχασε από την παρουσίαν του Θεού. Οι άνδρες αυτοί, στον Θείον εκείνον Τόπον Έφαγον και Έπιον Φιλοξενηθέντες εις Θείον Συμπόσιον...


ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ...


Ο ΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΤΗΝΟΥΣ...


ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ...ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ...




Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΘΕΟΙ ΕΣΤΕ... ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΥΨΙΣΤΟΥ ΠΑΝΤΕΣ...


ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΩΜΕΝΟΣ....




ΕΧΕΙΣ ΟΠΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΠΥΛΗ...



ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ...


ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...


Το μόνο που θέλω να πω είναι
Ότι δεν νοιάζονται πραγματικά για εμάς


ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ...





Σκίνχεντς, άνθρωποι με νεκροκεφαλές.
Όλοι έχουν χειροτερέψει.
Κατάσταση επιδείνωσης.
Όλοι κατηγορούνε.


Στα δελτία των ειδήσεων,
παντού σκυλοτροφή.
Σε πυροβόλησα, σε καθάρισα.
Όλοι έχουν τρελαθεί.


ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...


ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ...


Είσαι πάντα ελεύθερος να αλλάξεις γνώμη και να διαλέξεις ένα διαφορετικό μέλλον...


΄Ή ένα διαφορετικό παρελθόν....



12 σχόλια:

zkcome είπε...

Και σας λέω δεν θα πιω από τούτο το γέννημα της αμπέλου ως την ημέρα εκείνη, όταν θα το πίνω μαζί σας καινούργιο μέσα στη βασιλεία του Πατέρα μου.

zkcome είπε...

Αποκρίθηκε ο Θωμάς και του είπε: «Ο Κύριός μου και ο Θεός μου!» Του λέει ο Ιησούς: «Επειδή με έχεις δει, έχεις πιστέψει; Μακάριοι όσοι δε με είδαν και όμως πίστεψαν».

zkcome είπε...

Χάρη σ' εσάς και ειρήνη από τον Είναι και τον Ήταν και τον Ερχόμενο, και από τα εφτά πνεύματα που είναι μπροστά στο θρόνο του, και από τον Ιησού Χριστό, που είναι ο μάρτυρας ο πιστός, ο πρωτότοκος των νεκρών και ο άρχοντας των βασιλιάδων της γης.
Σ' Αυτόν που μας αγαπά και μας έλυσε από τις αμαρτίες μας με το αίμα του, και μας έκανε βασιλεία, ιερείς για το Θεό και Πατέρα του, σ' Αυτόν η δόξα και το κράτος στους αιώνες των αιώνων. αμήν

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΥΠΕΡ-ΠΤΗΣΕΙΣ ΦΟΥΤΖΙ...

ΤΟ-ΚΙ-Ο...ΤΟΓΙΟ...

Iππο είπε...

http://anazhthseis-elena.blogspot.com/2013/09/blog-post_6603.html

PISTOS788 είπε...

Ιππο!

Σε βρηκα.

Θα Σε κοιτάζω εγώ, θα ματώνεις Εσύ, θα φωνάζουν οι άλλοι φωνές σκυλιών, θα απλώνει το ρούχο Της η Κυρά να σκεπάσει Εσένα από τα γαυγίσματα, εμένα από τον φόβο κι΄εγώ -λέει- θα κρατιέμαι από τον Σταυρό, μην Σε χάσω (νομίζοντας ότι Σε έχω βρει...).
Οι εξουσίες θα με διατάζουν να είμαι πολίτης ευπειθής στο μίσος τους για Σένα.
Οι Ρεπουσαίοι και οι μετ'αυτών, θα με διατάζουν να μην έχω γλώσσα, πατρίδα, ιστορία, παρελθόν, απαντοχές.
Τότε θα κρεμαστώ στα ποδαράκια Σου, θα αγκαλιάσω το Αίμα και θα ρωτήσω:


Σε βρήκα Κύριε;
Γιατί αν δεν Σε βρήκα, πώς θα πορευτώ δίχως πατρίδα, ανάσα, ελπίδα;
Πώς θα περάσω ανάμεσα στα σκυλιά δίχως Σου, Χριστέ;
Τουλάχιστον περίμενέ με, την ώρα που θα αλυχτούν εναντίον μου και μετά έλα να Σε βρω.....

ΕΛΕΝΑ...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!! ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΙΠΠΟ ΜΑΣ...

ΥΓ.ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ...

Σ είπε...

Οι θυσίες...Μάτι... του πάκι του προέδρου...δεν θα πάνε χαμένες... Λέει. Υ.Γ. αρχισαν να επισημοποιουνε τις θυσίες, οι εφιάλτες - ψευτικοι Ελληνες,ψευτοπολιτικοι.-

PISTOS788 είπε...

Σ!

Ιστορική στιγμή για την Ιταλία, o M.Σαλβίνι υπέγραψε την απέλαση Ιμάμη με την κατηγορία του εξτρεμισμού. Μάλιστα ο ίδιος δημοσίευσε και την φωτογραφία με την υπογραφή του εγγράφου(με απλό στυλό) απέλασης γράφοντας "πήγαινε στο σπίτι σου"! Ο ενθουσιασμός των Ιταλών είναι διάχυτος κάτι που αποτυπώνεται συνέχεια και στις δημοσκοπήσεις. Πρώτο κόμμα η Λέγκα.

Ο υπουργός εσωτερικών της Ιταλίας και επικεφαλής της Λέγκα, Ματτέο Σαλβίνι ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να υπογράφει τα έγγραφα της απέλασης ενός αλλοδαπού ιμάμη.

Την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος ο Μ.Σαλβίνι.

Όπως σημειώνει ο Ιταλός υπουργός ο ιμάμης οδηγείται σε απέλαση λόγω προτροπής για τρομοκρατικές ενέργειες σε ιταλικό έδαφος.

Σύμφωνα με ιταλικές πηγές, ο ιμάμης που εκδιώχθηκε είναι ο Ahmed Elbadry Elbasiouny Aboualy, αιγύπτιος 35 ετών. Ήταν στην Ιταλία από το 2005 και παρά το εξτρεμιστικό του κήρυγμα παρέμενε ανενόχλητος.

Τον ιμάμη όμως πλέον τον "τσίμπησε" η ιταλική αστυνομία όπου έκανε την δουλειά της.

Οι υποψίες των Αστυνομικών επιβεβαιώθηκαν από ανάλυση φακέλων και τηλεφώνων σε υπολογιστές που χρησιμοποιούσε.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές της Ιταλίας, ο ιμάμης είχε επιτεθεί το 2009 στην Daniela Santanchè κατά την διάρκεια διαδήλωσης για τον φερετζέ των μουσουλμάνων γυναικών ενώ είχε επικίνδυνες "επαφές" με τον Mohamed Game, τον συγγραφέα της επίθεσης σε θέση του Στρατού στην Santa Barbara στο Μιλάνο.

"Θυμάμαι πολύ καλά αυτόν τον κύριο που μου έσπασε δύο πλευρά στο όνομα της θρησκευτικής ειρήνης" έγραψε η Daniela Santanchè.

Επιπλέον ο ιμάμης είχε επαφές και με παράνομα τζαμιά και ισλαμικά "πολιτισμικά κέντρα" για διάδοση τζιχαντισμού.

Μην ξεχνάμε πως ο επικεφαλής της Λέγκας είχε εκφράσει και παλαιότερα την υποστήριξη του στον καγκελάριο της Αυστρίας όσο αφορά απελάσεις ιμάμηδων και "λουκέτα" σε τζαμιά λέγοντας ότι «αυτοί που εκμεταλλεύονται την πίστη τους για να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια μιας χώρας πρέπει να απελαθούν».

ΤΟ ΣΑΝΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ...ΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ...

Iππο είπε...

http://www.imkastorias.gr/index.php/o-mitropolitis/2013-09-10-09-20-52/poimantika-keimena/item/3017-o-evaisthitos

PISTOS788 είπε...

Ιππο!

Ζητούνται...ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΙΠΠΟ ΜΑΣ!

Σ είπε...

Άντε να προλάβουμε τους φλουφλικωνες γιατι μπουκαρουν και σε εκκλησίες... τωρα που γεμισε συμμαχους φλουφλικων στην Μυτιλήνη. Υ.Γ. Τελεία και παυλα θα τους βαρω με ταυλα. -Κατάλαβαν αυτοί.-

PISTOS788 είπε...

Σ!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες