Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Α, Φτάνει Πια! Πρέπει Να Λέμε Την Αλήθεια Στα Παιδιά...



Κύριε, Βόηθα Να Θυμόμαστε...

Πως Έγινε Τούτο το Φονικό...



Την Αρπαγή Το Δόλο την Ιδιοτέλεια...

Το Στέγνωμα Της Αγάπης...



Κύριε, Βόηθα Να Τα Ξεριζώσουμε...


Στο Παιδί μου Δεν Άρεσαν Ποτέ Τα Παραμύθια...



Και Του Μιλούσανε Για Δράκους Και Για το Πιστό Σκυλί

Για τα Ταξίδια Της Πεντάμορφης Και Για Τον Άγριο Λύκο



Μα Στο Παιδί μου Δεν Άρεσαν Ποτέ Τα Παραμύθια...

Τώρα, τα Βράδια, Κάθομαι Και Του Μιλώ...



Λέω Το Σκύλο Σκύλο, Το Λύκο Λύκο, Το Σκοτάδι Σκοτάδι...


Του Δείχνω Με το Χέρι τους Κακούς, Του Μαθαίνω...



Α, Φτάνει Πια! Πρέπει Να Λέμε Την Αλήθεια Στα Παιδιά...

Μ. Αναγνωστάκης.


Κύριε, Βόηθα να Θυμόμαστε

Πως έγινε Τούτο το Φονικό

Την αρπαγή το Δόλο την Ιδιοτέλεια,

Το Στέγνωμα της Αγάπης






Κύριε, Βόηθα να τα Ξεριζώσουμε...


13 σχόλια:

Iππο είπε...

Γραμμενο το 2008 το κειμενο που εβαλε η Βασω στο βιντεο της ....
Κι ακομα κατακοποι πασχιζουμε την επανασταση αυτη...
Και στην πορεια ο κοσμος για να επαναστατησει εφερε τον συριζα...
και να ξαναπω, μετα θα φερει τον κουλ(ι)η... φρεσκοσιδερωμενο...
Θιγει και ενα τιτανοτεραστιο ζητημα... την καταρα μας τη διχονια τη δολερη, το διαιρει και βασιλευε...
Δε τελειωνει Αδερφε μου αυτο... δεν εξαλειφεται απο το κυτταρο μας... αυτο επνιξε και την επανασταση του '21... αυτο και τον Παπαδοπουλο που σηκωσε την Ελλαδα στα ποδια της και προσπαθησε να ξεριζωσει το κομουνιστικο ζιζανιο....
Νενεκοι και Εφιαλτες θα υπαρχουν παντα... ο καθενας να δουλευει για το δικο του "μαγαζακι" και φοβαται να κουνηθει μηπως τον καπελωσει αλλο "μαγαζακι".... και τελικα μας εφαγαν οι "πολυεθνικες" παντα με το αναλογο αντιτιμο στον καθε "μαγαζατορα".
Κατασπαραξαμε τους ηρωες μας, τους φιλοσοφους μας, και στην συνεχεια τους Αγιους μας, τους Διδασκαλους Πατερες μας.... την Πιστη και την Ιστορια μας... Την ιδια την πατριδα μας, τα χωματα που μας γεννησαν και μας εθρεψαν, τον Ιδιο το Χριστο μας. Κατασπαραξαμε τη σκεψη μας και την ψυχη μας και τωρα "λιμοκτονουμε" πανω στα αποκαϊδια μας... στα κουφαρια μας...
Κι ακομα δε βρηκαμε τι φταιει....
ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΑΣ....

Μη σου πω τι τραβανε τα παιδια οταν γνωριζουν την αληθεια απο το συστημα... απο το δημοτικο ακομα....
Μεγαλη γαγγραινα το εκπαιδευτικο συστημα....

Αυτο το εμεις και οι αλλοι παντα με χτυπαγε στα μελιγγια δε μπορω να το χωνεψω... δε χωραει στην αντιληψη μου... δε το αντεχω, γι αυτο σταματησα να πολυμιλαω στον κοσμο...
Μα "εμεις" ειμαστε οι "αλλοι" για τους αλλους... τι δε καλαβαινει ο κοσμος;;;
Αν δεν ειναι μαζι μας, ειναι εναντιον μας..
μα, μηπως δεν ειμαστε κι εμεις εναντιον τους, εφοσον δεν ειμαστε μαζι τους;;;
Ειναι σαν το, η κοτα εκανε το αυγο; ή το αυγο την κοτα;;
Παλι πηρα φορα...

Κι ενα κλεμμενο:
Αυτοί οι συνδικαλιστές της Ελληνικής αστυνομίας πρέπει να παίρνουν ψυχοφάρμακα δεν εξηγείται αλλιώς η ανοησία τους.
Συγκέντρωση κατά των χτυπημάτων των Αναρχοάπλυτων μπαχαλάκηδων λέει..!
Κάτι τέτοιες ώρες θυμάσαι πως τσουβάλιαζαν δεκάδες εθνικιστών-πατριωτών γνωστών και αγνώστων λες και είχαν πιάσει τον Εσκομπάρ..
Αλήθεια ο κύριος η κυρία όπως θέλετε πείτε τον Λώλης τι άποψη έχει επί του ζητήματος;;

Δυναμις!!!
https://www.youtube.com/watch?v=yYm8mKbGRz0

zkcome είπε...

Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή. Κανείς δεν έρχεται προς τον Πατέρα παρά μόνο διαμέσου εμένα. Και ό,τι ζητήσετε στο όνομά μου αυτό θα το κάνω, για να δοξαστεί ο Πατέρας μέσω του Υιού. Αν κάτι μου ζητήσετε στο όνομά μου, εγώ θα το κάνω».

PISTOS788 είπε...

Iππο!

Γραμμενο το 2008 το κειμενο που εβαλε η Βασω στο βιντεο της ....
Κι ακομα κατακοποι πασχιζουμε την επανασταση αυτη...

ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ 1Ο ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ....

ΧΕΙΜΑΡΟΣ...

ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΩΡΙΜΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ...

ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ...ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ...ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΤΕΧΕΙ...ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ...

ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ;;;ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ;;; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ;;;

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ...

ΑΜ ΔΕ...

ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ...

Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή. Κανείς δεν έρχεται προς τον Πατέρα παρά μόνο διαμέσου εμένα. Και ό,τι ζητήσετε στο όνομά μου αυτό θα το κάνω, για να δοξαστεί ο Πατέρας μέσω του Υιού.

Αν κάτι μου ζητήσετε στο όνομά μου, εγώ θα το κάνω» ΕΡΧΟΥ ΚΥΡΙΕ...ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ ΑΜΗΝ.

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΙΠΠΟ!

ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΜΟ-ΝΑ-ΧΟ...

ΤΟΓΙΟ...

ΑΨΟΓΟΣ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΑΣ...

Σ είπε...

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΏΝ. ΜΟΛΏΝ ΛΑΒΈ ρε σαυρακια αφυλλα, ανωμαλα, αγέλαστα. Καμενε εφιάλτη, προδότη, Ιούδα ισκαριωτη. Υ.Γ. Οι αλλαγές στην ζωή μας μετά το 1974 πολλές, κακες,σατανικες και ολες προς τον πάτο, γι'αυτό οι αριστεροί: προσεχως...σαπούνι μυρωδάτο.-

PISTOS788 είπε...

Σ!

ΕΛΛΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ...

...γι'αυτό οι αριστεροί: προσεχως...σαπούνι μυρωδάτο.

ΕΑΝ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...

ΑΛΛΗ ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ...ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ...

ΕΙΔΑΛΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ...ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟ

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ...ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ...

Σ είπε...

Την λευτεριά ρωτησανε ποιας μάνας είναι γέννα και είπε πώς την γέννησε το Ελληνικό το αίμα. Υ.Γ. Και αυτοί, και οι κρονιοι στις τρυπες τους.-

PISTOS788 είπε...

Σε μια ασυνήθιστα σκληρή δήλωση προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης και την απομάκρυνση του Νίκου Κοτζιά.


Η πρώην πρόεδρος της Βουλής επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα καθώς σημείωσε ότι εκτελεί συμβόλαιο θανάτου (!) και ότι είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, να αναλάβει όλες τις εξουσίες, προκειμένου να υλοποιήσει τις εντολές που έχει λάβει από το εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της σημειώνει:

zoe kontsantopoulou
«Ο @atsipras εκτελεί συμβόλαιο θανάτου της χώρας κ των Ελλήνων. Θα αναλάβει κ όλες τις εξουσίες για να υλοποιήσει τις εντολές.
Οι εκκαθαρίσεις Υπουργών που προηγουμένως ήταν εκλεκτοί κ συνένοχοι στην προδοσία αποκαλύπτουν μια Κυβέρνηση Μαφίας»

PISTOS788 είπε...

Νέο μήνυμα προς τους ευρωπαϊκούς θεσμούς έστειλε από την Μόσχα, όπου βρίσκεται, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι με ευθεία αναφορά στην Τουρκία και στο Κυπριακό:

«Επιβάλλουμε κυρώσεις στην Ρωσία για ενδεχόμενες παραβιάσεις σε βάρος της Ουκρανίας και χρηματοδοτούμε, τρέχουμε από πίσω και προσπαθούμε να πείσουμε να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια ξένη χώρα (σ.σ.: η Τουρκία) η οποία έχει θέσει υπό στρατιωτική κατοχή μία από τις 27 χώρες μέλη της Ε.Ε. (σ.σ.: Κύπρος). Πρόκειται για κάτι το ασύλληπτο».

«Ας μην διανοηθούν να μας στείλουν επιτρόπους, τρόικες και μικρούς και μεγάλους ιδιοκτήτες οι Βρυξέλλες», τόνισε ο Σαλβίνι, ο οποίος δήλωσε βέβαιος ότι ο ιταλικός δημόσιος προϋπολογισμός θα εγκριθεί και από το ιταλικό κοινοβούλιο και θα τεθεί σε εφαρμογή.

Σε ότι αφορά τις οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, τις χαρακτήρισε «οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική παραφροσύνη».

Σ είπε...

Και η Ζωή και ο Σαλβινι πατριώτες...ΜΠΡΑΒΟ και στους δυο. Η Ζωή έδειξε από την αρχή ότι είναι απόγονος μαχητων Ελληνων.Υ.Γ. Πιστοποιημένη Ελληνίδα ΕΥΓΕ.

Iππο είπε...

Μηνυμα εληφθει..
Ετοιμοι εσμεν...

https://www.youtube.com/watch?v=hD5hIqeKNVE
Δυναμις!!!

PISTOS788 είπε...

Ιππο!

ΚΑΛΟ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ...

PISTOS788 είπε...

Του Ευάγγελου Δ. Κόκκινου


«Ο σταυρός ενοχλεί τους μετανάστες, δεν αρέσει στις ΜΚΟ και τον ρίχνουν! Τι ηλιθιότητα! Μια κοινωνία που προσβάλλει τις ρίζες της είναι μια κοινωνία χωρίς μέλλον. Ελπίζω οι κάτοικοι του τόπου να ξαναστήσουν αυτόν τον υπέροχο σταυρό στην κορυφή πάνω από τη θάλασσα ώστε να δηλώνει σε όποιον έρχεται, ότι εδώ είμαστε Ευρώπη”.

Αυτός δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας και γραμματέας της Λέγκα, Ματτέο Σαλβίνι, με ανάρτησή του στο twitter, δείχνοντας για άλλη μια φορά τον δρόμο στους εθνομηδενιστές που κατακλύζουν την Ελλάδα αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο Ιταλός πατριώτης πήρε θέση για το ζήτημα του Σταυρού στη Λέσβο, για τον οποίο έγινε παρέμβαση από τις ΜΚΟ και τους λοιπούς φιλοϊσλαμιστές, με αίτημα την απομάκρυνσή του από την περιοχή και είπε όσα θα έπρεπε να έχουν πει οι έλληνες πολιτικοί και τα στελέχη της κυβέρνησης.

Είδατε καμία παρέμβαση από τον Α. Τσίπρα, ή τον Κ. Μητσοτάκη; Από βουλευτές των μεγάλων κομμάτων; Ο Σαλβίνι πήρε θέση υπέρ Ορθοδοξίας και Ελλάδας!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες