Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Εκεί Θα Με Βρεις...



Αν Ποτέ ο Κόσμος σου Αρχίσει να Καταρρέει...


Όποτε ο Κόσμος σου Αρχίσει να Καταρρέει...



Αν Ποτέ ο Κόσμος σου Αρχίσει να Καταρρέει...


Τότε θα με Βρεις...



Είσαι Χαμένος Μέχρι να Βρεθείς...

Κολυμπάς Μέχρι να Πνιγείς...

Να Ξέρεις ότι Όλοι Πέφτουμε Κάτω...


Αγαπάς Μέχρι να Μισήσεις...

Είσαι Δυνατός Μέχρι να Σπάσεις...

Να Ξέρεις ότι Όλοι Πέφτουμε Κάτω...



Αν Ποτέ ο Κόσμος σου Αρχίσει να Καταρρέει...

Όποτε ο Κόσμος σου Αρχίσει να Καταρρέει...

Όποτε ο Κόσμος σου Αρχίσει να Καταρρέει...

Εκεί θα με Βρεις...


Να Ξέρεις ότι Όλοι Πέφτουμε Κάτω...



Ναι, ο Θεός Αγαπά την Ψυχή σου και τα Πονεμένα Κόκαλα σου...

Πάρε μια Ανάσα, Κάνε ένα Βήμα, Συνάντησε με Παρακάτω...


Εκεί θα με Βρεις...


ΙΠΠΟ!

11 σχόλια:

Iππο είπε...

Βαδιζουμε και πεφτουμε,
μαθαινουμε, αποτυγχανουμε.
Ξαναστεκομαστε, μαχομαστε.
Βοηθαμε, μισουμε, ακουμε και αποχωρουμε.
Αγαπαμε,βυθιζομαστε, χορευουμε, γελαμε,
ανθιζουμε, εκπλησουμε.
Ελπιζουμε, προσευχομαστε, ζουμε και φευγουμε.

Διασχιζουμε τις θαλασσες της ζωης και πιστευουμε
πως οι καταιγιδες θα μας οδηγησουν στην πατριδα μας.
Οι διαυλοι θα ανοιξουν και θα μας καλεσουν με την Υποσχεση!!!

Συνεχιζουμε αχρι καιρου...

https://www.youtube.com/watch?v=DyREJ9PpD7M

Δυναμις!!!

zkcome είπε...

Ποιος άνθρωπος από εσάς, που έχει εκατό πρόβατα και χάσει ένα από αυτά, δεν εγκαταλείπει τα ενενήντα εννιά στην έρημο και δεν πηγαίνει προς το χαμένο, ωσότου να το βρει; Και όταν το βρει, το θέτει πάνω στους ώμους του χαίροντας και, αφού έρθει στον οίκο του, συγκαλεί τους φίλους και τους γείτονες, λέγοντάς τους: "Συγχαρείτε με, γιατί βρήκα το πρόβατό μου το χαμένο". Σας λέω ότι έτσι θα γίνει χαρά στον ουρανό για έναν αμαρτωλό που μετανοεί παρά για ενενήντα εννιά δίκαιους οι οποίοι δεν έχουν ανάγκη μετάνοιας.

PISTOS788 είπε...

Iππο!

...Διασχιζουμε τις θαλασσες της ζωης και πιστευουμε
πως οι καταιγιδες θα μας οδηγησουν στην πατριδα μας.
Οι διαυλοι θα ανοιξουν και θα μας καλεσουν με την Υποσχεση!!!

...καὶ ῥύσεταί με ὁ Κύριος ἀπὸ παντὸς ἔργου πονηροῦ καὶ σώσει εἰς τὴν βασιλείαν αὐτοῦ τὴν ἐπουράνιον...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΟΜΟΡΦΟ....

PISTOS788 είπε...

zkcome!

... οἶδα γὰρ ᾧ πεπίστευκα, καὶ πέπεισμαι ὅτι δυνατός ἐστι τὴν παραθήκην μου φυλάξαι εἰς ἐκείνην τὴν ἡμέραν...

ΤΟ-ΚΙ-Ο...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΑΣ!

PISTOS788 είπε...

H Iταλία αλλάζει. Η σαθρά δομημένη Ευρώπη τελειώνει. Η Ρώμη πλέον δεν παίζει και στέλνει μηνύματα τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.


Με πολιτικό σεισμό κατά της λιτότητας, «προειδοποιεί» την Ευρώπη ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων και υπουργός Εργασίας της Ιταλίας Λουίτζι Ντι Μάιο, ο οποίος, αναφερόμενος στις ενστάσεις της Κομισιόν επί του προϋπολογισμού, σημειώνει δηκτικά ότι αυτή η Ευρώπη σε έξι μήνες θα έχει τελειώσει.

Σχολιάζοντας την επιστολή του επιτρόπου οικονομικών υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί και του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις, ο κ. Ντι Μάιο σημείωσε:

«Οι προβλέψεις (της ιταλικής κυβέρνησης) δεν γίνονται υποθετικά. Είμαστε βέβαιοι ότι με την ανάπτυξή μας θα καταφέρουμε να αποπληρώσουμε το χρέος και να μειώσουμε το έλλειμμα. Η κυβέρνηση τις ερχόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσει διάλογο με την Ευρώπη, αλλά δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο Β», είπε ο Ντι Μάιο και πρόσθεσε:

«Περιμέναμε ότι ο προϋπολογισμός αυτός δεν θα άρεσε στις Βρυξέλλες, αλλά σε έξι μήνες αυτή η Ευρώπη θα έχει τελειώσει. Δεν υπάρχει plan b. Για μένα δεν υπάρχει θέμα εξόδου της Ιταλίας από την ευρωζώνη όπως και συμμετοχής της στην Ευρωπαϊκή Ενωση.


Η Κομισιόν είναι που έχει έξι μήνες ζωής, μετά από το οποίο διάστημα αυτά τα ζητήματα δεν θα απασχολούν κανέναν (…) Θα υπάρξει τέτοιος σεισμός σε όλες της χώρας κατά της λιτότητας, που θα αλλάξουν οι κανόνες αμέσως μετά τις ευρωεκλογές (…) Τώρα αρχίζει η φάση του διαλόγου, αλλά δεν πρόκειται να γυρίσουμε πίσω. (….) Πρέπει να είναι σαφές ότι η κυβέρνηση δεν οπισθοχωρεί».

Παράλληλα και ο υπουργός Οικονομικών Τζοβάνι Τρία συμπλήρωσε ότι θεωρεί πως θα ξεκινήσει ουσιαστικός διάλογος και σε ό,τι αφορά το θέμα του δημοσίου ελλείμματος.

«Θα αποτιμήσουμε τον ιταλικό προϋπολογισμό αμερόληπτα και θα προτείνουμε αλλαγές, αν είναι απαραίτητο», πρόσθεσε.

Δικαίωμα των Ιταλών η αυτοάμυνα:

«Ένας κλέφτης εισέρχεται στο σπίτι, την επιχείρηση ή το κατάστημα σας και υπερασπίζεστε τον εαυτό σας; Θα έχετε το δικαίωμά σας να το πράξετε ενώ ο παραβατικός (και οι συγγενείς του) δε θα είναι σε θέση να ζητήσουν ούτε ένα ευρώ αποζημίωσης.

Επίσης, δεν θα καταλήξετε σε δίκη για χρόνια και δε θα πληρώσετε από την τσέπη σας: το κράτος θα καλύψει τα δικαστικά έξοδα εκείνων που υπερασπίστηκαν τη ζωή τους.»

Σ είπε...

Κλείνει τα στρατόπεδα, και ανοίγει γραφεία του π....ρουβίκωνα αρχίζοντας απ' την φιλοσοφική σχολή. Και θα δέχονται κόσμο από της 10:00εως10:30. Υ.Γ. Ανδρεα τοσο αντέχουν τα φλώρα soft.-

PISTOS788 είπε...

Σ!

ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ...

ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ Σ!

PISTOS788 είπε...

Η ενοχή να είναι κάποιος κανονικός Έλληνας.

ν ο Ζακ Κωστόπουλος είχε έρθει σε συμπλοκή με έναν Πακιστανό και είχε πεθάνει λίγο αργότερα, κανείς από αυτούς που φωνάζουν σήμερα δεν θα είχε βγάλει άχνα


Aπό τον Ναπολέων Λιναρδάτο*


Ο καταστηματάρχης, ο γιατρός, ο υδραυλικός, ο δικηγόρος, ο περιπτεράς, ο υπάλληλος είναι τα νέα μαύρα πρόβατα
Aν έχεις γεννηθεί από Ελληνες γονείς, αν είσαι ετεροφυλόφιλος, χριστιανός ορθόδοξος και εργάζεσαι για να ζήσεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου, τότε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και ιδιότητες συνιστούν το κατηγορητήριο που ανά πάσα στιγμή η πολιτική τάξη, τα ΜΜΕ και το κράτος τους είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν.


«Αυτός που λιντσάρισε τον Ζακ στο κοσμηματοπωλείο λέγεται Γιώργος κι είναι ωραίος τύπος, έτσι καλαμπουρτζής, όξω καρδιά» έγραψε η Ελενα Ακρίτα.
Μετά έγραψε για όλους τους κανονικούς Ελληνες όπως ο «Νίκος που χαρίζει καραμέλες στα παιδάκια», η «Μαρία που πάει εκκλησία», ο κυρ Στέφανος, το Αλικάκι.
Αυτόν τον καθημερινό κανονικό Ελληνα «τον βλέπεις κάθε μέρα, τον χαιρετάς κάθε μέρα, τον συμπαθείς κάθε μέρα και πιο πολύ.
Αυτός που λιντσάρισε τον Ζακ είναι ο διπλανός σου».


Για την κυρία Ακρίτα και τους ομοϊδεάτες της, αν είσαι Έλληνας νοικοκυραίος, είσαι ένοχος μέχρις αποδείξεως του εναντίου. Ειδικά αν το υποτιθέμενο θύμα δεν είναι ένα μέσος πολίτης, αλλά κάποιος από τις προνομιούχες ομάδες, τότε η ενοχή σου είναι τελεσίδικη.

Βέβαια αν ο Ζακ Κωστόπουλος είχε έρθει σε συμπλοκή με έναν Πακιστανό και είχε πεθάνει λίγο αργότερα, κανείς από αυτούς που φωνάζουν σήμερα δεν θα είχε βγάλει άχνα. Θα είχαν μάλιστα κατακεραυνώσει όσους θα τολμούσαν να αναφερθούν στο γεγονός ως ρατσιστές και ξενοφοβικούς. Υπάρχει αυστηρή ιεραρχία στη θυματοποίηση και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Κωστόπουλος δεν θα είχε καμία ελπίδα αγιοποίησης.


Τουλάχιστον κάποτε η Αριστερά κατηύθυνε το μίσος και τον φθόνο προς την άρχουσα τάξη, τους καπιταλιστές και γενικώς τους κρατούντες. Αλλά στην Ελλάδα, μιας και έχουμε μια κρατικοδίαιτη ολιγαρχία, δηλαδή κάτι σαν τα μούτρα τους, η μόνη διέξοδος για το μίσος που καλλιεργούν είναι η μεσαία τάξη.

Ο καταστηματάρχης, ο γιατρός, ο υδραυλικός, ο δικηγόρος, ο περιπτεράς, ο υπάλληλος είναι τα νέα μαύρα πρόβατα.


«Ητανε Ζακ, ήτανε και Zackie, στους νοικοκυραίους θα βάλουμε γκαζάκι» το πλακάτ στη διαδήλωση για τον Ζακ Κωστόπουλο. Ακολούθησαν επιθέσεις σε μαγαζιά. Κανένας φυσικά στα ΜΜΕ δεν αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν ανθρωπιστές εναντίον της βίας να είναι τόσο επιρρεπείς στην άσκησή της.

Την επόμενη μέρα οι νοικοκυραίοι θα πρέπει να βγουν και να μαζέψουν τα σπασμένα.
Θα πρέπει να δουλέψουν για να ζήσουν και να πληρώσουν φόρους σε ένα κράτος που τους εχθρεύεται και το οποίο με τη σειρά του συντηρεί με τον ιδρώτα τους τούς επαναστάτες των βορείων προαστίων.

Αυτοί που ανέφερε η κυρία Ακρίτα, ο Γιώργος, ο Νίκος, το Αλικάκι, ο κυρ Στέφανος, θα πρέπει καθημερινά να σηκώνουν τον δικό τους σταυρό, για να πληρώνουν γενικώς, όπως πλήρωναν επί χρόνια τη σύνταξη άγαμης θυγατέρας στην ευκατάστατη αριστερή κυρία Ακρίτα.


Iππο είπε...

Και δυστυχως το προβλημα παει ακομα παραπερα σε σημειο να σε εξαγριωνει....
Πως ο κ.Γιαννης, ο Νικος, και το Αλικακι... Πιστευουν πως θα τους σωσει ο κουλης.. Επιλεγοντας φοβισμενοι να μην βγουν ποτε απο την ασφαλη νιρβανα τους που τους επιτρεπει να φυτοζωουν χωρις να χρειαστει να μπουν στον κινδυνο να σκεφτουν ή μη χειροτερα να αποκοπουν απο την μαζα...
Ακουσα προσφατα και το τραγελαφικο "τους εχω ψηφισει ολους την επομενη φορα θα δοκιμασω το φαηλο...."
Να κλαψω να γελασω ή να πανικοβληθω Θεε μου;;;;

Iππο είπε...

Μη σου πω οτι θα δουμε πανικοβλητο τον χρυσοχοο να κανει ακρως "μη αναμενομενες" κινησεις ωστε να ξανακερδισει μια θεση στην "κανονικη κοινωνια" τους και να μη στιγματιστει...

PISTOS788 είπε...

Iππο!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝΝ ΛΑΟ ΜΑΣ...ΜΙΑ ΦΛΟΓΑ ΘΕΛΕΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ...

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΘΕΟΣ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ Η ΦΩΤΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ...

ΥΓ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες