Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Το Καθετί Μπορεί Να Γίνει Ενδιαφέρον Αν Το Κοιτάξεις Για Αρκετή Ώρα...

ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ??? ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ???
Το Καθετί Μπορεί Να Γίνει Ενδιαφέρον Αν Το Κοιτάξεις Για Αρκετή Ώρα...
Δεν Μπορείς Να Νικήσεις, Δεν Μπορείς Να Πάρεις Ισοπαλία Και Δεν Μπορείς Να Βγεις Από Το Παιχνίδι. Harlan Ellison
Η Παγίδα Είχε Μια Αποτρόπαια Τελειότητα. Στήβεν Κινγκ
Αν Δεν Είσαι Πρόθυμος Να Ρισκάρεις Για Το Ασυνήθιστο, Θα Πρέπει Να Συμβιβαστείς Με Το Συνηθισμένο. Jim Rohn
Αν Δεν Έχεις Μπερδευτεί, Δεν Έδωσες Τη Δέουσα Προσοχή. Tom Peters
ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ???
Η Παγίδα Είχε Μια Αποτρόπαια Τελειότητα. ΜΑΡΙΟΣ...

12 σχόλια:

PISTOS788 είπε...


Εξευτέλισε τους στρατιώτες ο Τ.Μπάιντεν: Αφού τον προστάτεψαν τους έστειλε σε παγωμένο γκαράζ χωρίς τουαλέτα!

Τους έδιωξε «σαν σκυλιά» από το Καπιτώλιο ενώ τους ετοιμάζει για Ιράκ

Ήδη από την πρώτη ημέρα ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αποφάσισε να εξευτελίσει τον αμερικανικό Στρατό, καθώς έδιωξε τους στρατιώτες που τον προστάτευαν από το Καπιτώλιο και τους έβαλε να κοιμηθούν σε ένα παγωμένο γκαράζ, χωρίς τουαλέτα.

Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου έχουν πλήξει το «πρεστίζ» του αμερικανικού Στρατού, στον οποίο η διοίκηση Μπάιντεν συμπεριφέρεται σαν σκυλί. Άλλωστε παλαιότερα ο Τζο Μπάιντεν είχε αναφερθεί στους στρατιώτες ως «ηλίθιους μπάσταρδους».

Όπως αναφέρει στρατιωτική πηγή: «Την τελευταία εβδομάδα το τάγμα μου κοιμόταν στο πάτωμα στην καφετέρια της Γερουσίας. Σήμερα η Γερουσία μας έδιωξε και μας μετέφερε σε ένα κρύο γκαράζ. 5000 στρατιώτες. 1 πρίζα. Ένα μπάνιο. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η Αμερική του Joe Biden αντιμετωπίζει τους στρατιώτες».

Χθες δεκάδες γερουσιαστές και βουλευτές περπατούσαν στις γραμμές μας τραβώντας φωτογραφίες, σφίγγοντας τα χέρια μας και ευχαριστώντας μας για την υπηρεσία μας. Μέσα σε 24 ώρες δεν μας είχαν άλλο ανάγκη και μας πέταξαν στη γωνία ενός γκαράζ. Αισθανόμαστε απίστευτα προδομένοι».

Μάλιστα αυτό συμβαίνει τη στιγμή που σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Τζο Μπάιντεν ετοιμάζει την αποστολή χιλιάδων στρατιωτών στο Ιράκ, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο βίας στη Μέση Ανατολή που θα επηρεάσει και την Ελλάδα, αφού θα «υποδεχθεί» στο έδαφός της χιλιάδες νέους παράνομους μετανάστες.

ΠΗΓΗ-https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/956252_exeytelise-toys-stratiotes-o-tmpainten-afoy-ton-prostatepsan-toys

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

Το να εισαι καλος ανθρωπος ή καλος χριστιανος θες μια ζωη ενω το να γινεις ηρωας δεν ειναι απαραιτητο να θες μια ζωη, μπορει να θες μοναχα μια στιγμη. Θα επρεπε εστω ενας στρατιωτικος που τον προσεχε στην ορκομωσια να τον σκοτωνε. Αυτο θα εφερνε χαος αλλα θα ηταν μια καλη αρχη για πολλα πραγματα.
Ισως πεθανει ο μπαηντεν λεγεται πως εχει καρκινο σε προχωρημενο σταδιο.

Για εμενα αν κατι θα αλλαζε τον κοσμο και θα τον εκανε σωστο και δικαιο θα ηταν υπηρχε φιλοτιμο στην ψυχη των ανθρωπων.

PISTOS788 είπε...

Πετρος!

Η Παγίδα Είχε Μια Αποτρόπαια Τελειότητα...


Τρισευτυχισμένος και ασφαλής δείχνει πλέον ο πλανήτης μετά την μετάβαση τών πυρηνικών όπλων σε έμπειρα και στιβαρά χέρια.

Βέβαια είναι απορίας άξιο το τι γύρευαν 320.000 Κινέζοι στρατιώτες στα σύνορα του Καναδά με τις Η.Π.Α. οι μισοί και οι άλλοι μισοί στα σύνορα με το Μεξικό. Αυτό μάλλον θα μάς το πεί το εγγύς μέλλον.

Γεγονός πλέον η ορκωμοσία της πρώτης γυναίκας αντιπροέδρου, μάλιστα Ινδή, μάλλον δεύτερης γενεάς, μιά ιδιαίτερα καταπονημένη Ινδή λοιπόν θα τελεί χρέη προέδρου σε περίπτωση που το ια χειροτερέψει.

Επιτέλους τα χρώματα του ουράνιου τόξου επέστρεψαν στον πλανήτη, ο γνωστός Μπιλάκος θα αξιωθεί να ολοκληρώσει το πρόγραμμα του σχετικά με τον covid-19 και τήν μείωση του πληθυσμού στο πλανήτη του.

Επιτέλους όλοι αυτοί που βρίσκονται σε σύνδρομο στέρησης θα μπορέσουν να έχουν όσο αδρενοχρώμιο χρειάζονται για να διατηρούνται φρέσκοι.Τα παιδιά θα επιτελέσουν άλλη μια φορά το εργο τους λοιπόν, άλλωστε γι αυτό γεννήθηκαν.

Όλοι αυτοί πού είναι στοιβαγμένοι στα σύνορα κάθε κράτους και αδημονούν να εισέλθουν επιτέλους θα το κάνουν, θα πάρουν τις περιουσίες που τούς ανήκουν από τούς δημιουργούς τους.

Θα πέσει το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, ελάτε άπαντες μαζί μας διαμηνυει ο νέος Πρόεδρος των Η.Π.Α., έγινε και το χατήρι τού Κυριάκου ο οποίος είχε παροτρύνει τον Αρχιεπίσκοπο τών Η.Π.Α. να στηρίξει Μπάϊντεν, έτσι ανοίγεται διάπλατα ο δρόμος για τον περιορισμό όσων δεν κάνουν το εμβόλιο και δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, φυσικά να υποθέσω ότι ισχύει και για τούς λαθρομετανάστες πού καραδοκούν στα όποια συνορα.

Επιτέλους ξανά θα οργανωθούν με νέα δύναμη και κουράγιο τα gay pride σε όλο τον πλανήτη, θα πάψουν οι μουσουλμάνοι τίς εκατομμύρια κλειτοριδεκτομές δια νόμου.

Το χασίς και όλα τα υπόλοιπα ναρκωτικά θα ανακτήσουν επιτέλους την θέση πού τούς ανήκει σε κάθε κοινωνικό ιστό πού μπορούν να μολύνουν.

Δυο δις Κινέζοι θα σκεφτούν σοβαρά να μετοικήσουν στη δύση και να μην αφήσουν τίποτα βρώσιμο, ούτε κατσαρίδα, η βασιλεία τής Κίνας άρχεται και έρχεται..

Η Γερμανία θα εντείνει τον αγώνα της εναντίον τής Ελλάδος χρησιμοποιώντας τήν Τουρκία, και χωρίς κανένας μάλιστα να τής ανακόπτει τήν πορεία.

Αλλωστε 8 κυβερνήσεις παραιτήθηκαν σε μιά μέρα, μέσα σε αυτές η Ολλανδική και η Ιταλική.

PISTOS788 είπε...


Αλλη μια τετραετία ξεκινά για τα λαμόγια, πού αποδεικνύουν περίτρανα ποιοί ευθύνονται για τα αποτελέσματα των υποτιθέμενων εκλογών, άλλοτε ιερό δικαίωμα όλων των δημοκρατικών κοινωνιών.

Συνηθισμένοι πλέον στα περιοδικά lockdown δεν νομίζω να ενοχληθήτε και πολύ από το γενικό και μόνιμο που έρχεται. Σχετικά με τον λοιμό που βιώνουμε κανείς λόγος, είναι και αυτό μέσα στον επαναπροσδιορισμό του ανθρωπίνου είδους. Με μια μικρή εμβολιακή μετάλλαξη άλλωστε θα είναι όλα κομπλέ, σπεύσατε λοιπόν χωρίς καθυστέρηση.

Τώρα θα μου πείς εντάξει και τι να γίνει, δεν είναι δα και τόσο ιλιγγιώδεις οι επαναπροσδιορισμοί, το πολύ πολύ να ανάβουμε τίποτα φωτιές ανα τετράγωνο να ζεσταινόμαστε και να τρώμε συγκυριακά αποφάγια αφού έχουμε ολοκληρώσει το πλιάτσικο σε κάθε χώρο που βρίσκεται φαγητό, άλλωστε ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιό δυνατό.

Πιθανόν να έχουμε έξαρση στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις πού πλέον δεν θα αποτελούν πταίσμα, όπως ακόμα βιασμοί ενηλίκων και ανηλίκων, από ή πρός τού γονέα 1 και γονέα 2, ίσως αν δεν συμμετέχεις ενεργά στα gay pride και στην παραγωγή Αδρενοχρωμίου να μην μπορείς να ταξιδέψεις ή να προσληφθείς σε δουλειά, ειδικά στην τηλεόραση.

Επιτέλους ο άριστος χειρούργος θα εξομοιωθεί με αυτόν που τρέμει το χέρι του και βρωμάει οινόπνευμα σε όλο το νοσοκομείο, με κλειστά χειρουργεία άλλωστε είναι ακριβώς όμοιοι ο άριστος και ο πανάριστος.

Έφτασε η μέρα που θα βγαίνεις από την καλύβα σου, γιατι το σπίτι σου θα το έχει ο Χασάν ο μετανάστης, και θα αντικρύζεις όλη αυτή την ομορφιά που μπορούν να παρέχουν οι κάθε λογής πρεζάκηδες και χασικλήδες, θα ελίσσεσαι ανάμεσά τους και στα σκουπίδια τους σαν αίλουρος, θα είσαι σε πολεμική επιφυλακή για κάθε λογής κακούργο ή δολοφόνο κοσμοί τον ευρύτερο περίγυρό σου.

Ακόμα όμως θα υπάρχει η αυστηρά αστυνόμευση τής πολιτείας, οι αρχές θα είναι πάντα παρούσες σε όλα αυτά, μην τυχόν έχεις πουθενά κανένα φυλαγμένο ιερό και όσιο και το χρησιμοποιήσεις εναντίον οποιουδήποτε, μην σε πιάσει καμιά μανία και τη δείς άνθρωπος, θα είναι εκεί να περιφρουρεί και να φυλάσσει το επαναπροσδιορισμένο είδος από εσένα, ξεπεσμένο ανθρώπινο δίποδο του κερατά.

PISTOS788 είπε...


Φυσικά είμαι πεπεισμένος ότι η μάχιμη ικανότητά σας βρίσκεται στο ζενίθ, γιατί, πού ξέρεις, μπορεί να χρειαστεί να υπερασπιστείτε όλους αυτούς τούς υπεράριστους και επαναπροδιορισμένους που ανέφερα πιο πάνω, γιατί, ξέρετε, είναι και κομματάκι δύσκολο να εμπλέκονται οι υπεράριστοι με τίς μπανάλ διαδικασίες τής υπεράσπισής τους.

Το μόνο ανοιχτό ενδεχόμενο ακόμα είναι αυτό τής τοποθεσίας, που θα διεξαχθεί ίσως η αναμέτρηση, θα είναι μήπως η μεσόγειος? Ο Περσικός κόλπος ίσως; Μήπως η Νότια Αφρική, Καιηπτάουν μεριά; Θα δούμε. Μπορεί να είναι και η Κριμαία, ποιός ξέρει, γιατί παραιτήθηκε η Ρωσική κυβέρνηση.

Τέσπα θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι, εσείς σε κάθε περίπτωση να είστε καλά και αγαπάτε αλλήλους …όχι όλους εεεε?

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ.

ΠΗΓΗ-https://katohika.gr/ellada/isychia-taksi-epitelous-asfaleia/

ΥΠΟΜΟΝΗ...Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ...ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΕΚΠΕΣΟΝΤΑ...ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ...

zkcome είπε...

Βγήκε λοιπόν ο Ιησούς έξω, φορώντας το αγκάθινο στεφάνι και το πορφυρό ιμάτιο. Και τους λέει ο Πιλάτος: «Ιδού ο άνθρωπος»

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ...

ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ...

ΤΟΓΙΟ....

ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ....

PISTOS788 είπε...


Οι Έλληνες ευρωβουλευτές των ΚΙΝΑΛ, ΝΔ, ΚΚΕ και ΚΙΝΑΛ έκαναν ξανά «πλάτες στην Τουρκία», αφού αρνήθηκαν να ψηφίσουν τροπολογίες που κατέθεσε η ομάδα ID (Σαλβίνι, Λεπέν, Afd κ.α.) η οποία καλούσε σε τερματισμό των σφαγών εναντίον των Χριστιανών παγκοσμίως και την καταδίκη της Τουρκίας για τις εισβολές σε Λιβύη και Ναγκόρνο Καραμπάχ!

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που 18 Έλληνες από του 21 ευρωβουλευτές ψηφίζουν υπέρ των τουρκικών συμφερόντων, καθώς πριν ένα μήνα ψήφισαν εναντίον της ανακύρηξης των Γκρίζων Λύκων ως τρομοκρατική οργάνωση!

Όπως και πριν ένα μήνα έτσι και τώρα οι προτάσεις εναντίον της Τουρκίας και υπέρ της Ελλάδας υπερψηφίστηκαν μόνο από τον ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης Ε.Φράγκο και από τους ανεξάρτητους Γ.Λαγό και Α.Κωνσταντίνου.

Μάλιστα εντύπωση προκάλεσε πως οι -υποτίθεται- ανήκοντες στο δεξιό κόμμα Λαϊκό Κόμμα, ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν ψήφισαν υπέρ της προστασίας των χριστιανικών κοινοτήτων, παρόλο που πολλοί «ομόσταβλοι» συνάδελφοί τους από το Λαϊκό Κόμμα το έκαναν, καθώς δεν υπήρχε ζήτημα κομματικής πειθαρχίας.

ΠΗΓΗ-https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/956709_oi-ellines-eyrovoyleytes-ektos-trion-psifisan-xana-yper-tis-toyrkias

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

❤Ειχα πολύ καιρό να περάσω απο την αγαπημένη μπλοκογειτονιά μας.Ειδα φως και είπα ν αφησω ευχες για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία στο σπιτικο σου.❤Εξαιρετική η αναρτησή σου.

PISTOS788 είπε...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS !

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

PISTOS788 είπε...


Νίκος Χειλαδάκης
Τώρα αρχίζει ο... «χορός των δαιμόνων»

Η ανάρτηση της ορκωμοσίας του Τζον Μπαιντενστο YouTube έδειξε μια σκληρή πραγματικότητα για την νέα ηγεσία του Λευκού Οίκου.

Τα dislike ήταν δέκα φόρες περισσότερα, (δεκάδες χιλιάδες), από τα like, με αποτέλεσμα κάποιοι αιθεροβάμονες του νέου προέδρου να απαιτήσουν να κατέβει για να μην συνεχιστεί αυτό το νέο φιάσκο πριν καλα καλά αναλάβει τα καθήκοντα του ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Χαρακτηριστικό σε όλη αυτή την ιστορία είναι δυο πράγματα :

Πρώτον: Αυτοί που πανηγύριζαν την έξωση του Τραμπ ήταν όλοι αυτοί που είχαν οδηγήσει τις ΗΠΑ σε αμέτρητους πολέμους, την είχαν φτάσει στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, ενώ είχαν προωθήσει με λύσσα όλες τις διαστρωμένεςαρχές της Νέας Τάξης και μάλιστα ήθελαν να τις επιβάλλουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δεύτερον: Η αποχώρηση του Τραμπ από τηνΟυάσιγκτον δεν σήμαινε με τίποτα και αυτό το γνωρίζουν καλα οι νέοι ένοικοι του Λευκού Οίκου, ότι το σύστημα που είχε φέρει για πρώτη φορά στην εξουσία τελειώνει εδώ. Αντίθετα για πολλούς τώρα αρχίζει ο νέος γύρος αντιπαράθεσης, καθώς έχει κτιστεί ένα μεγάλο ανθρώπινο τείχος υποστηρικτικών του που είναιανεξάρτητοι από το διεφθαρμένο αμερικανικό πολιτικό σύστημα.

Αλλά το πιο επικίνδυνο τώρα με την νέα κατάσταση, την οποία έσπευσαν να εξυμνήσουν χαρακτηριστικά όλα τα ελληνόφωνα ανθελληνικά ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια, είναι ότι επανέρχεται μια αντιρωσική υστερία της αμερικανικής προεδρίας. αυτή που είχεεκδηλωθεί με γλαφυρό τρόπο με το σύστημα Ομπάμα Κλίντον με όλες τις συνέπειες για την παγκόσμια ειρήνη.

Αυτό φάνηκε με τραγελαφικότρόπο όταν έγινε γνωστό πως η κυρία Κλίντον,που είχε χάσει τις εκλογές από τον Τραμπ και έτρεφε πολλά απωθημένα εναντίον του, είχε επικοινωνήσει με την κυρία Πελόζι, άσπονδη επίσης εχθρό του Ντοναλντ Τραμπ και της είπεμε στόμφο πως αυτοί που διοργάνωσαν ταεπεισόδια στον Λευκό Οίκο ήταν…οργανωμένοιαπό τον πρόεδρο της Ρωσίας, Πούτιν, «Round Up the Usual Suspects; Don’t Forget Putin». Μάλιστα!

Από εδώ και πέρα οι τύχες των ΗΠΑ, αλλά και γενικότερα του κόσμου, θα κρέμονται από μια κλωστή, καθώς οι αδίστακτοι νέοι αφέντες δεν θα τους καεί καρφί εάν εξαπολύσουν ένα νατοϊκό πόλεμο με την Ρωσία με όλες τις ανεξέλεγκτες συνέπειες. Τα ερεθίσματα πολλά,όπως : Ουκρανία, Γεωργία, Βαλτική, κλπ.

Η μόνη ελπίδα είναι πως το σύστημα του Τραμπ θα μπορέσει να ορθωθεί και να αντιμετωπίσει με επιτυχία όλον αυτό τον χορό των διαμονών που εγκαταστάθηκε ξανά στην αμερικανική πρωτεύουσα και που πρώτη τον άρχισε ην γνωστή σατανίστρια Λαίδη Γκάγκα

Ίδωμεν!

zkcome είπε...

Ντυθείτε την πανοπλία του Θεού, για να δύναστε να σταθείτε ενάντια στα τεχνάσματα του διαβόλου. Γιατί δεν είναι η πάλη μας με αίμα και σάρκα, αλλά με τις αρχές, με τις εξουσίες, με τους κοσμοκράτορες του σκότους τούτου, με τα πνευματικά κακά όντα στα επουράνια. Γι' αυτό, λάβετε πάνω σας την πανοπλία του Θεού, για να δυνηθείτε να αντισταθείτε κατά την ημέρα την πονηρά και, αφού τα εκτελέσετε όλα, να μείνετε σταθεροί.

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες