Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Ξανά με Ορκίζω πως το Γρίφο Αυτό θα Ξαναλύσω...



Όταν Φιλιώνεις με τον Ίσκιο Σου,

Το Φως Κοντά Σου Είναι Παράταιρο.

Φτύνεις τα Πάντα Γύρω Σου

Κι Είναι Αμήχανο το Σύμπαν Ολάκερο.



Αν Όσα 'Τύχαν Μέθυσαν τον Καιρό,

Δίκαια Κάποιοι με Λένε Τυχερό

Μ' αν Όσα 'Γίναν με 'Κάναν Πιο Γερό,

Τέλος μου, Έλα και Θα σε Καρτερώ.


Αν Όσα Είπαν, Τ' Άντεξα και Μπορώ,

Δίκαια Κάποιοι Με Λένε Πονηρό.

Αν Όσα Γίνουν, Αξίζω να Χαρώ,

Έλα, Ομορφιά μου, Και Θα σε Καρτερώ.



Ξαναμαγαρίζω, την Αλήθεια Σου Γυρίζω Πίσω.

Ξανά με Ορκίζω πως το Γρίφο Αυτό θα Ξαναλύσω,

Ξανασφυρίζω ένα Μινόρε Που Μου 'Στειλες Πίσω

Και σου Γυρίζω τα Όμορφα Σωρό.




Κι Όταν Τελειώνουν Όλα Αυτά,

Γεύση Πικρή Που Δεν Μπορώ

Κι Αν Ντρέπεσαι Κι Έχεις τα Μάτια Σου Κλειστά,

Άνοιξέ τα, Θα σε Καρτερώ.




ΙΠΠΟ!



8 σχόλια:

Iππο είπε...

Δυστυχως στερουμενοι πολεμους και κακουχιες τα τελευταια χρονια καλομαθαμε...
Αυτη ειναι η φυση μας αλλωστε...
Οταν δεν εχουμε πραγματικες συμφορες, βαφτιζουμε συμφορα το καθε μικρο ξεβολεμα μας...
Δεν αντεχουμε το ξεβολεμα, δεν αντεχουμε τους μικρους μας σταυρους και αγανακτουμε με τη ζωη μας, το συστημα, τα αφεντικα, τους αλλους ανθρωπους κτλ κτλ....
Οχι πως εχουμε αδικο να αγανακτουμε, αλλα δεν πιστευω πως βρισκεται εκει το ζουμι της ζωης αυτης.
Μπλοκαρουμε τη μυηση μας και τα "στεφανακια" μας ... και οταν ερθει η ωρα να τα χρειαστουμε δε θα υπαρχει τπτ και θα κοπανιομαστε σαν κακομαθημενα παιδακια στο πατωμα ενος πολυκαταστηματος.....
Στερουμαστε πνευματικοτητας αληθινης... κρατωντας μια δηθεν ψαγμενη μασκα ως παντιερα, που δεν εχει βαθος, ουτε μας γεμιζει δυναμη υποστηρικτικη και καπως ετσι καταρρεουμε ως πυργος απο τραπουλοχαρτα στο παραμικρο φυσημα....
Μας ενοχλουνε ολα εκτος απο τον τεμπελη, καλομαθημενο εαυτο μας... Δεν σκευτηκαμε ποτε να κατσουμε μια ωρα παραπανω στην εκκλησια να προσευχηθουμε, ενω ανετα θα κατσουμε σε μια καφετερια ωρες να καπνιζουμε... Απαξιωσαμε την εξομολογηση και βολευομαστε να κλαιγομαστε στην καθε συντροφια που θα μας τυχει για το πως μας καταντησαν και τι πρεπει να τους κανουμε....
Και λιγοστευουμε .... δραματικα....
Για ενα διαστημα συναντουσα πολυ κοσμο που αφυπνιζονταν και σιγα σιγα εμοιαζε σαν φλογα να φουντωνει... Υστερα ενας ενας αρχισαν ολοι να κουραζονται....
Και πραγματικα βρισκομαι σε μια φαση που δεν δυναμαι να κανω κατι γ αυτους....
Ευχομαι και προσευχομαι να ξανα μαζευτουμε ... Να μας φωτισει ο ΜεγαλοΔυναμος να επιστρεψουμε στην δικη Του Δυναμη και οχι στα γηινα χαρτινα στηριγματα...
Οσα γραφω ειναι παντα προσωπικες αποψεις και οπτικη δε θελω κανενας να τα περνει ως κυρηγμα και να με παρεξηγει... Μια σαλεμενη ειμαι κι εγω δειξτε επιεικεια....

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Flogosfotos.blogspot.com%2F2017%2F03%2Fblog-post_210.html%3Ffbclid%3DIwAR0O9zpQbH2hLItEHLOWorsaE4oFbdVsMHg3t5mKTMxEyLdCpvyJbtbzNuw&h=AT0xw8l87Cysn7iFo7bDM3Jak_3aVwaAbj4oQuyQJW7arIXsWeUO3kYR-s6tGkwsyGAjcglxb08y8kyCURlJrz45QSkURHEHH2K_K6G7e4RE_XclEU-PThR43UeHy-FzEGbFs05-v3yrmpsKu2Y


https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D8m4TV2dTrPE%26fbclid%3DIwAR0t2FzX6ZOREy7eOKbp7JHkrPhrxd6HoUVBVOWvQLCBT5vIW9mlWhqlpWU&h=AT3VhQQynAH24qkvil-MnA2zdQXZJBGj_FAvokXN_U67VUPwB_rp9qqnBsXbt9Ifyj-dXofRdGUV1KOo9Fn4Cn0l6PVEgeEly9yXhrI7V08xUbBgGDrckbH-c20-U1rWXiwyDgGqarTbvjgpIxg

Δυναμις!!!

PISTOS788 είπε...

Iππο!

«Τότε, η βασιλεία των ουρανών θα είναι όμοια με δέκα παρθένες, οι οποίες, αφού πήραν τα λυχνάρια τους, βγήκαν σε συνάντηση του νυμφίου.

Όμως, απ' αυτές πέντε ήσαν φρόνιμες, και πέντε μωρές. Οι οποίες μωρές, αφού πήραν τα λυχνάρια τους, δεν πήραν μαζί τους λάδι. οι φρόνιμες, όμως, πήραν λάδι στα δοχεία τους μαζί με τα λυχνάρια τους. Και επειδή ο νυμφίος καθυστερούσε, νύσταξαν όλες και κοιμόνταν.

Στο μέσον, όμως, της νύχτας έγινε μια κραυγή: Να! ο νυμφίος έρχεται. βγείτε έξω σε συνάντησή του.

Τότε, σηκώθηκαν όλες εκείνες οι παρθένες, και ετοίμασαν τα λυχνάρια τους. Και οι μωρές είπαν στις φρόνιμες: Δώστε μας από το λάδι σας. επειδή, τα λυχνάρια μας σβήνουν. Και οι φρόνιμες απάντησαν, λέγοντας: Μήπως και δεν φτάσει για μας και για σας. γι' αυτό, καλύτερα πηγαίνετε σ' αυτούς που πουλάνε, κι αγοράστε για τον εαυτό σας. Και ενώ έφευγαν για να αγοράσουν, ήρθε ο νυμφίος. και οι έτοιμες μπήκαν μαζί του μέσα στους γάμους, και η θύρα κλείστηκε.

Και ύστερα, έρχονται και οι υπόλοιπες παρθένες, λέγοντας: Κύριε, Κύριε, άνοιξέ μας. Και εκείνος απαντώντας είπε: Σας διαβεβαιώνω, δεν σας γνωρίζω. Αγρυπνείτε, λοιπόν, επειδή δεν ξέρετε την ημέρα ούτε την ώρα, κατά την οποία έρχεται ο Υιός του ανθρώπου.»

ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ...ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...ΔΥΝΑΤΑ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΙΠΠΟ ΜΑΣ!

zkcome είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Trinity είπε...

Αληθεια ειναι οτι κοντευουμε να καουμε στο ζεσταμα..αλλα οφειλουμε να ευχαριστουμε κατα πανταντον Κυριο και Θεο μας γιατι σε Αυτον ανηκουμε και ουτε μια ανασα μας δεν οριζουμε. Η καθημερινότητα μας ως χριστιανοι οφείλει να ειναι υπηρεσια στον Λογο του. Τωρα εαν επιτρέψει μεσω της δικής μας γενιάς να ιδρυσει την επι της γης βασιλεία του και να μας δωσει την υπέρτατη χαρά να Τον συναντήσουμε ζωντανοί. .. Εκεινος γνωρίζει. .και εμεις αναμένουμε

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,Η ΥΠΟΜΟΝΗ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΑΣ!

PISTOS788 είπε...

Trinity!

ΘΑ ΜΠΟΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ...ΝΑ ΕΙΜΑΖΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΠΕΙΝΑ-ΑΡΡΩΣΤΙΑ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ

ΑΛΛΑ...

ΟΠΟΤΕ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ,ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΝΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΑΣ!

PISTOS788 είπε...

Σκληρή μάχη για τον Σταυρό και την πίστη τους δίνουν οι κάτοικοι στην Λέσβο λες και ζούνε σε ξένη χώρα.

Πριν λίγο έγινε γνωστό πως στην αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου έχουν συλληφθεί 33 πολίτες επειδή έστησαν σήμερα το πρωί στη θέση Απελή στα Τσαμάκια ένα νέο Σταυρό, στη θέση του παλιού που κάποιοι είχαν καταστρέψει.

Συγκεκριμένα, χτες βράδυ μεγάλη ομάδα Eλλήνων προσπάθησε και κατάφερε να τοποθετήσει ένα τεράστιο σταυρό πάνω από 15 μέτρα στη θέση Απελή.

Αρχικά οι άνδρες της αστυνομίας που πήγαν στο σημείο του συμβάντος προχώρησαν στη σύλληψη δύο πολιτών, όμως οι υπόλοιποι που βρίσκονταν εκεί, θέλησαν να προσαχθούν όλοι μαζί , μην εκθέτοντας τους δύο συμπολίτες τους.

Συνολικά 33 άτομα κρατούνται στην αίθουσα συσκέψεων της Αστυνομίας.

Οι παραπάνω συνελήφθησαν αφού τοποθέτησαν το μεγάλο μεταλλικό σταυρό, που ας σημειωθεί ότι κατασκευάσθηκε και μεταφέρθηκε από τη Χίο μαζί με μια μεγάλη τσιμεντένια βάση με τη χρήση γερανού.

Με τις κατηγορίες της αυθαίρετης κατάληψης δημοσίου κτήματος, περί αυθαιρέτων κατασκευών και της απείθειας θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα οι 36 πολίτες της Λέσβου.

Δηλαδή η Αστυνομική διεύθυνση της Λέσβου δεν ανακάλυψε όσους κατέβασαν το Σταυρό γεγονός που συνιστά ποινικό αδίκημα αλλά συνέλαβε 40 Ελληνες που τον τοποθέτησαν ξανά!

Να επισημάνουμε οτι για την τοποθέτηση του Σταυρού έχει υποβληθεί μήνυση γιατί ενοχλούσε λέει τους αλλοδαπούς!

Τι είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο Μ.Σαλβίνι για το θέμα

Oπως είχε αναφέρει το pronews.gr, ο Μ.Σαλβίνι σε παρέμβαση του είχε πει:

«Ο Σταυρός ενοχλεί τους μετανάστες, δεν άρεσε σε μια ΜΚΟ και τον κατεδάφισαν, τι ηλιθιότητα. Μια κοινωνία που επιτίθεται στις δικές της ρίζες, είναι μια κοινωνία χωρίς μέλλον. Ελπίζω οι κάτοικοι της περιοχής να τον ξαναστήσουν αυτόν τον υπέροχο Σταυρό στο ύψωμα πάνω από την θάλασσα»

«La croce infastidisce gli immigrati", non piaceva a una Ong e la abbattono. Che idiozia!!! Una società che offende le proprie radici è una società SENZA FUTURO. Spero gli abitanti del luogo rimettano in piedi questa splendida croce a picco sul mare.» ήταν το ακριβές μήνυμα στα ιταλικά.

PISTOS788 είπε...

Εκτός ελέγχου είναι πλέον το κλίμα με τους μετανάστες. Οι Ελληνες παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους από την στιγμή που το κράτος λείπει.


Το πρωί φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο στον αέρα, για να φύγουν μετανάστες από την ιδιοκτησία του κοντά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης. Όπως υποστηρίζει, είχαν πάει για να του σφάξουν ζώα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή είναι η 2η σύλληψη του κτηνοτρόφο μέσα σε 1 χρόνο. Η πρώτη, είχε γίνει τον Φεβρουαρίου του 2018 για τον ίδιο λόγο και τότε ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε να δικαστεί τον Απρίλιο του 2019.

Ο 56χρονος, πηγαίνοντας σήμερα στο χωράφι του εντόπισε μέσα σε αυτό μετανάστες να σφάζουν, όπως αναφέρει ο ίδιος, πρόβατα. Εκείνος για να τους απομακρύνει, πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα στον αέρα και οι μετανάστες εξαφανίστηκαν, αναφέρει το lesvospost.

Μετά από λίγο, στο σημείο έφτασε η αστυνομία, καθώς τους είχε γίνει καταγγελία από τους ίδιους τους μετανάστες για τους πυροβολισμούς, όπου και συνέλαβαν για 2η φορά τον 56χρονο κτηνοτρόφο. Η κινητοποίηση της αστυνομίας έγινε, αφού οι μετανάστες υπέδειξαν τα φυσίγγια στις αστυνομικές αρχές.


Έξω από το δικαστήριο της Μυτιλήνης, από νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι της Μόριας, διαδηλώνοντας υπέρ του κατηγορούμενου και δηλώνοντας την πλήρη αντίθεση τους. Στις δηλώσεις εκπροσώπων τους, τάχθηκαν υπέρ του συγχωριανού τους και έκαναν λόγο για τους χωρίς περιορισμούς λειτουργία του καταυλισμού.

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες