Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

ΕΧΩ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΕΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ...



Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...


Ήρθα μόνος στο Δρόμο της Πίστης μου .

Αλλά Ποιος είναι Αυτός ο Εαυτός μου μέσα στο Σκοτάδι;


Παραμέρισα για ν' αποφύγω την Παρουσία του

Αλλά δεν του Ξέφυγα.


Κάνει την Σκόνη να Σηκώνεται από την Γη με το Σίγουρο Βάδισμα του.

Προσθέτει τη Δυνατή του φωνή σε κάθε λέξη που Προφέρω.


Είναι ο Μικρός μου Εαυτός, ο Αφέντης μου που δεν Γνωρίζει Ντροπή.


Αλλά εγώ Ντρέπομαι να Περάσω την Πόρτα Σου

με την Συντροφιά του.

ΤΑΓΚΟΡ.



ΔΕΞΟΥ ΜΕ ΚΥΡΙΕ,

ΔΕΞΟΥ ΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΟ

ΑΣΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΙΣ ΟΡΦΑΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,

ΑΠΛΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ

ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ.



ΕΧΩ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΕΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ

ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ...


ΑΣΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΩ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ

ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ



ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΜΟΥ,

ΚΥΡΙΕ,ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΟΥ




ΣΥΡΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ




8 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Γεωργία Μπιτάκου
Προς Ε.Κουντουρά: Την Ελλάδα τη φυλάει η Παναγιά και η τιμωρία θα είναι αμείλικτη

ου να το φανταζόσουν Παύλο Μελά όταν με δάκρυα στα μάτια φίλαγες τα παιδιά σου για να φύγεις για τα ιερά χώματα της Μακεδονίας και εκεί να ξεψυχήσεις, για τη λευτεριά της , πως θα ερχόταν η μέρα που μια αδιάφορη, απαίδευτη, πλασιέ εσωρούχων, θα σήκωνε το χέρι της και με ένα προδοτικό ΝΑΙ , θα αμαύρωνε το αίμα σου που ακόμα νοτίζει τη γη του Αλεξάνδρου ....

Νομίζω εάν τα ξέρες αυτά, θα καθόσουν εκεί στα παιδάκια σου δίπλα, στη βιλάρα σου στην Κηφισιά, στο πρωθυπουργικό γραφείο του πεθερού σου, στις ανέσεις σου και στην ευτυχία που σου είχε χαρίσει ο Θεός ...αλλά ήσουν Έλληνας αληθινός και ΑΝΘΡΩΠΟΣ που θυσιάστηκε για το Έθνος το Δίκαιο την Αλήθεια!

Ωστόσο υπάρχουμε και εμείς ....που ΔΕΝ ξεχνάμε τι μας πρόσφερες ....εάν μας βοηθήσει και ο Θεός - εάν δεν μας έχει και Αυτός σιχαθεί - θα σε δικαιώσουμε .....και θα δώσουμε την ψυχή μας στο όνομά σου...

Υπάρχει ακόμα ο Έλληνας με φιλότιμο και Ελλάδα στα κύτταρά του...

Η «συνείδηση» σου Έλενα, σου λέει να αναγνωρίσεις ως Μακεδόνες τους Σλαβοαλβανοτουρκους που από πίσω τους κρύβονται Τουρκοι και Γερμανοί να έχουν πρόσβαση στα λιμάνια μας και να ελέγχουν τα βιβλία, τα αρχαιολογικά ευρήματα και τις εκδηλώσεις μας που τιμούν τους γνησιους Μακεδόνες που είναι μόνο οι Έλληνες .

Η «συνειδηση» σου, τι λέει για τις κατηγορίες του πρώην αρχηγού σου πως διακινήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τον Κοτζιά , που πήγαν αυτά ; Σε αυτούς που έπρεπε να μηδίσουν;

Η «συνείδησή» σου, τι λέει για το 90% των Ελλήνων που έχει αρρωστήσει με αυτή την προδοσία και φασιστικά του επιβάλλουν κάτι που δεν θέλει;

Σε εκβιάζουν, σε απειλούν με κάτι και ξέχασες όσα έλεγες για τις διαχωριστικές γραμμές στα εθνικά θέματα;

Έστω και αργά γίνε ηρωίδα γιατί έχεις παιδιά καλύτερα να πεινάσουν και να μείνεις άφραγκη αλλά θα είναι υπερήφανα που είχαν μάνα Ελληνίδα ! Σεβάσου τον κόσμο που σε έκανε υπουργό και άκουσέ τον έστω και την τελευταία στιγμή !

Την Ελλαδα τη φυλάει η Παναγιά και η τιμωρία θα είναι αμείλικτη!

Ποτέ οι προδότες δεν ευτύχησαν διάβασε Ιστορία γιατί όταν έπρεπε να διαβάζεις ήσουν στις πασαρέλες !

Έστω και τελευταία στιγμή δόξασε όσους θυσιάστηκαν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας !Κανε όσα ορκίστηκες ή εάν δεν μπορείς εξαφανίσου από την Ελλάδα το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν!

Θα σε υμνούμε και θα σε δοξάζουμε που έσωσες την Πατρίδα από τον όλεθρο που της έχουν παραγγείλει αυτοί που προσκύνησες!

zkcome είπε...

Καθένας που πίνει από το νερό τούτο θα διψάσει πάλι. Όποιος όμως πιει από το νερό που εγώ θα του δώσω δε θα διψάσει στον αιώνα, αλλά το νερό που θα του δώσω θα γίνει μέσα του πηγή νερού που θα αναβλύζει για ζωή αιώνια.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΑΣΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΩ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ

ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΑΣ!

PISTOS788 είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ, ΑΠΟ

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ...ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ...

ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο αστυνομικός με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, επειδή αμύνθηκε απέναντι στον οπλισμένο και σεσημασμένο Ρομά χθες το απόγευμα στην Κηφισιά κατά την διάρκεια συμπλοκής.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος που έπεσε νεκρός είναι σεσημασμένος Ρομά για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά την διάρκεια οικογενειακού επεισοδίου το 2009 στο Ζεφύρι, ενώ ερευνάται εάν εμπλέκεται σε άλλες έκνομες ενέργειες.

Σε βάρος του αστυνομικού της Ομάδας ΔΙΑΣ σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αλλά ο εισαγγελέας θα αποφανθεί για την κατηγορία με βάση τα στοιχεία της προανάκρισης.

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος Ρομά που ήταν στο επεισόδιο.

Πρόκειται για έναν 45χρονο, ο οποίος έχει απασχολήσει τις αρχές για απάτες.

Για το αιματηρό συμβάν, ο αστυνομικός, στην κατάθεσή του αναφέρει ότι την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του είδε δύο Ρομά να επιβιβάζουν 82χρονη γειτόνισσά του σε ΙΧ και τους καταδίωξε, μέχρι που κατάφερε να τους σταματήσει. Ο ένας βγήκε από το αυτοκίνητο και συνεπλάκησαν. Όπως αναφέρει ο αστυνομικός, ο άνδρας, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, του πρότεινε περίστροφο, γι’ αυτό αυτός έβγαλε το πιστόλι του και πυροβόλησε πρώτος.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, πυροβόλησε δύο φορές προς τα πάνω για εκφοβισμό και άλλες δύο φορές προς το έδαφος κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

Δεν κατάλαβε ότι τραυματίστηκε ο δράστης, καθώς ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε μαζί με τον συνεργό του και ο ίδιος παρέλαβε την 82χρονη με το αυτοκίνητό του και την πήγε στο σπίτι της, ενώ εν τω μεταξύ είχε ειδοποιήσει την Άμεση Δραση.

Ο 36χρονος Ρομά μεταφέρθηκε 45 λεπτά αργότερα στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου εξέπνευσε μετά από λίγο.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, φέρει ένα διαμπερές τραύμα από σφαίρα με οπές χαμηλά στην πλάτη και στο στήθος. Από την ιατροδικαστική εξέταση θα διαπιστωθεί ποια είναι η πύλη εισόδου και ποια η πύλη εξόδου του βλήματος. Ο 45χρονος, ο οποίος ήταν μαζί με τον συνεργό του Ρομά, αναζητείται.

Οπως ανέφερε χτες ο αστυνομικός, οι τρεις τσιγγάνοι κακοποιοί επιχειρούσαν να απαγάγουν(!) την ηλικιωμένη γυναίκα επιβιβάζοντάς την με τη βία μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Ο αστυνομικός τους ακλούθησε και λίγη ώρα μετά υπήρξε συμπλοκή, ενώ οι κακοποιοί άφησαν την ηλικιωμένη μέσα στη μέση του δρόμου.

Πρόκειται για δεύτερο κρούσμα κατά αστυνομικού μετά την υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου. Είναι φανερό πως ο συνδικαλισμός που κατέστρεψε την ΕΛ.ΑΣ δεν μπορεί πλέον καν να υπερασπίσει τον λόγο ύπαρξης του, δηλαδή την προστασία των αστυνομικών απέναντι σε αυθαιρεσίες...

Iππο είπε...

Ωραια η ελπιδα αλλα και επικινδυνη...
Δεν ειναι παντα παραγωγικη...
Πολλες φορες απλα μας κραταει πισω.
Υπηρχε μια παραβολη για εναν ναυαγο που περιμενε το Θεο να τον σωσει μες στη θαλάσσα και εδιωχνε τις βαρκες που ερχονταν να τον σωσουν. Οταν πεθανε μετα απο μερες στη θαλασσα ρωτησε το Θεο γτ δεν τον εσωσε και ο Θεος του απαντησε "ποιος νομιζεις οτι εστελνε τις βαρκες;"....
Συν Αθηνα και χειρα κινει.....
Δεν μπορουμε να περιμενουμε το Θαυμα χωρις δρασεις...
Ποιες ειναι οι βαρκες που μας στελνει ο Θεος στην περιπτωση μας;
Καλη η απομονωση, η περισυλλογη, το κηρυγμα, οι προφητειες κτλ κτλ....
Τι πραξεις κανουμε ομως ;;; Τι δρασεις;;;
Πως διεκδικουμε αυτο που νομιζουμε οτι δικαιουμαστε;
Πως θα αξιζουμε αυτο που ελπιζουμε πως μας μας αξιζει;
Ειμαστε οι πραξεις μας. Ειμαστε τα εργα μας...
Ποια ειναι τα εργα μας;;;;
Ποσα "λογια" εξισωνονται με ΕΝΑ εργο;;;
Ποιες ειναι οι φωνες που με τραβανε πισω;
Ποιος ειναι ο μικρος μου εαυτος;
Μηπως αυτος που λεει μονο λογια;;;;
Το ψευτορωμεικο θα πεσει....
Δε θα σχολιασω καν τη Μπιτακου οποιος θελει μπορει να ψαξει που ηταν μεχρι πριν 2 χρονια....
Οτι λεω το λεω με αγαπη και με σεβας...
Αλλα καλο ειναι να κρινουμε τα εργα μας καθε βραδυ....
Δυναμις!!!
https://www.youtube.com/watch?v=AMScTXuwFIk

PISTOS788 είπε...

Iππο!

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ...

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ...ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ...

ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

Σ είπε...

Τα παιδιά του Θεού να ετοιμαστούν για την μεγάλη σύγκρουση με τούς ρυπαρους, που έχουν τετοια μορφή που δεν θα αντέξει να θωρεί ανθρωπος.Υ.Γ. Εμείς οι ΕΛ πλάι πλάι με τον ΕΧΕΤΛΟ.-

PISTOS788 είπε...

Σ!

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ...

ΜΠΡΑΒΟ Σ!...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες