Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Πολλοί Χωρίς Τιμωρία... Κανένας Χωρίς Αμαρτία...



Μεταξύ της Δικαιοσύνης και της Απονομής Δικαιοσύνης Υπάρχει ένας Ολόκληρος Κόσμος που τις Χωρίζει...
Emmeline Pankhurst


Δύο Κακά, η Απληστία και οι Κλίκες είναι η Καταστροφή κάθε Δικαιοσύνης.
Thomas More


Τους δε νόμους τοις αραχνίοις ομοίους· και γαρ εκείνα, εάν μεν εμπέση τι κούφον και ασθενές, στέγειν· εάν δε μείζον, διακόψαν οίχεσθαι.



Οι Νόμοι μοιάζουν με τον Ιστό της Αράχνης: αν πέσει πάνω του κάτι Ελαφρό και Αδύναμο, το Συγκρατεί· αν όμως Πρόκειται για Κάτι Μεγαλύτερο, Σκίζει τον Ιστό και Φεύγει...

ΣΟΛΩΝ!


Οι Τύψεις για τα Πράγματα που Κάναμε Μπορεί να Θεραπευτούν με τον Καιρό.

Οι Τύψεις για τα Πράγματα που δεν Κάναμε Μένουν για Πάντα Αγιάτρευτες...




ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ...


Ο Χρόνος Στήνει το Σκηνικό. Η Μοίρα Γράφει το Σενάριο. Αλλά μόνο Εμείς Μπορούμε να Διαλέξουμε το Χαρακτήρα μας.


12 σχόλια:

zkcome είπε...

Και είδα τους νεκρούς, τους μεγάλους και τους μικρούς, να έχουν σταθεί μπροστά στο θρόνο. Και βιβλία ανοίχτηκαν, και άλλο βιβλίο ανοίχτηκε, το οποίο είναι της ζωής. και κρίθηκαν οι νεκροί από τα γραμμένα στα βιβλία κατά τα έργα τους. Και έδωσε η θάλασσα τους νεκρούς που ήταν σ' αυτήν, και ο θάνατος και ο άδης έδωσαν τους νεκρούς που ήταν σ' αυτούς. και κρίθηκαν καθένας κατά τα έργα τους. Και ο θάνατος και ο άδης ρίχτηκαν στη λίμνη της φωτιάς. Αυτός είναι ο θάνατος ο δεύτερος: η λίμνη της φωτιάς. Και αν κάποιος δε βρέθηκε στη βίβλο της ζωής γραμμένος, ρίχτηκε στη λίμνη της φωτιάς.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

...Και αν κάποιος δε βρέθηκε στη βίβλο της ζωής γραμμένος, ρίχτηκε στη λίμνη της φωτιάς...

ΦΟΥ-ΤΖΙΖ...

PISTOS788 είπε...


Περί Μακρόν και άλλων δαιμονίων (ή δαιμόνιων)!

Με αφορμή τον Μακρόν, τον Πρόεδρο της Γαλλίας, που αυτές τις μέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο των ειδήσεων, καθώς στη Γαλλία φαίνεται ότι ο γαλλικός λαός, από τα μικρομεσαία και δεινοπαθούντα στρώματα, ξεσηκώνεται εναντίον του και των αντιλαϊκών πολιτικών του (αυθορμήτων ή μη), παρατίθενται μερικές σκέψεις για το «μοντέλο» αυτό πολιτικού.

Το «μοντέλο» Μακρόν εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια, ως δήθεν αντίδοτο στους πολιτικούς παλαιάς κοπής, γενεών και αντιλήψεων: πρόκειται για το νέο (συν πλην σαράντα), ωραίο (μπροστά στους τυφλούς σαφώς κυριαρχεί ο μονόφθαλμος) και χαριτωμένο μοντέρνο τύπο με προχωρημένες και «προοδευτικές» απόψεις που συνάδουν με τον πολιτιστικό μαρξισμό ασχέτως πολιτικού χώρου που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί.

Σίγουρα είναι οπαδός του δόγματος της «πολιτικής ορθότητας», προωθώντας πολιτικές για ανοιχτά σύνορα και ανοιχτές κοινωνίες δίχως ταμπού με έντονη στήριξη των δικαιωμάτων «εναλλακτικού «σεξουαλικού προσανατολισμού», ποστάροντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πόζες με τους LGBT, είναι υπέρ της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης στη χώρα του, νομοθετεί υπέρ της μουσουλμανοποίησης, στοχοποιεί τον Χριστιανισμό, και υποστηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο την απαλλαγή της κοινωνίας από τα «στεγανά» της και του λαού που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί από κάθε έννοια παράδοσης, ιστορίας και εθνολογικής ομοιογένειας.

Με δύο λόγια: είναι οπαδός της παγκοσμιοποίησης και κάνει ο,τι μπορεί για να την προωθήσει, τασσόμενος, φυσικά, υπέρ των τραπεζικών συμφερόντων και των πολυεθνικών εταιρειών των γνωστών οικογενειών που διαχειρίζονται αυτόν τον πλανήτη.

PISTOS788 είπε...


Ο τύπος του Μακρόν αναπαράγεται σε διάφορες ποικιλίες, από Ομπάμα έως Ρέτνσι, (πρώην της Ιταλίας και ήδη ξεχασμένος), και φυσικά Τσίπρα (στο παρόν) ή Μητσοτάκη (στο μέλλον, όπως κάποιοι σχεδιάζουν στο καλά δουλευμένο σενάριο «δώσε στο πόπολο ελπίδα να συντηρείται το σύστημα»), και ενώ εμφανίζεται ως η ποθούμενη «ανάταση» αλλά όχι και «ανάσταση», στην πραγματικότητα κρύβει έναν εξαιρετικό άσο στο μανίκι του: διαθέτει την απροκάλυπτη στήριξη των επικυριάρχων του πλανήτη αυτού, αρκεί βέβαια να χορεύει στους ρυθμούς που του υπαγορεύουν.

Τα χαρακτηριστικά του: εμφανίζεται από το πουθενά ή σχεδόν πουθενά (ψάχνοντας στο βιογραφικό του θα βρούμε… καταληψίας στο σχολείο, τραπεζικός υπάλληλος των Ρότσιλντ, δικηγόρος με εκλεκτικές συγγένειες με προεξέχουσες βασιλικές οικογένειες ή απλά διαθέτει ένα βαρύγδουπο πολιτικό όνομα, με έναν πατέρα παλιότερο πρωθυπουργό).

Περιττό βέβαια να αναφέρουμε ότι το περασματάκι του από τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ το έχει κάνει οπωσδήποτε, όπως και κάποιο μεταπτυχιακό στο Χάρβαρντ ή ένα γύρο πέριξ του Στάνφορντ.

Όσον αφορά το επάγγελμά του μέχρι την εμφάνισή του στην πολιτική σκηνή, τις περισσότερες φορές ή δεν είναι κάτι αξιοπρόσεκτο (Μακρόν οικονομικός επιθεωρητής και μετά υπάλληλος στην τράπεζα του Ρότσιλντ) ή είναι αρκετά ασαφές και σε μια γκρίζα ζώνη (πού ακριβώς έχουν δουλέψει οι γηγενείς πολιτικοί είπαμε;). Λογικό βέβαια είναι, καθώς -ας είμαστε ειλικρινής- ποιος αφήνει μια μεγάλη καριέρα και μερικές υποψηφιότητες για νόμπελ ιατρικής και χημείας για να πάει στην απαξιωμένη εδώ και πολλά χρόνια πολιτική;

Στα προσωπικά του τώρα θέματα, εμφανίζει κι εκεί αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με προεξέχον ότι ενώ στηρίζει αναφανδόν τα δικαιώματα των «εναλλακτικού φύλου» και σεξουαλικών προτιμήσεων και παρεκκλίσεων ατόμων, ο ίδιος εντούτοις εμφανίζεται ποιο μετριοπαθής, έχοντας επιλέξει για σύντροφο ή σύζυγο γυναίκες που είτε έχουν δική τους δυναμική προσωπικότητα (πχ Μισέλ Ομπάμα), είτε μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια άξια κοινωνικού σχολιασμού (πχ η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Μπριζίτ Μακρόν από τον σύζυγό της και ο αξιοπερίεργος-τουλάχιστον-τρόπος με τον οποίο γνωρίστηκαν) ή απλά πρόκειται για μια όμορφη καλοντυμένη παρουσία (πχ Σοφί Γγρεγκουάρ Τρυντώ) με την οποία μπορεί να ποζάρει σε στυλ σταρ διεκδικώντας το όσκαρ του πιο ωραίου ζευγαριού.

Παρένθεση: παρότι προωθείται εξαιρετικά έντονα και πιεστικά η κάθε μορφής σεξουαλική παρέκκλιση και ελευθεριότητα μέσω της θέσπισης νομοθετημάτων ώστε να «κανονικοποιηθεί» και να θεωρείται ως κάτι το απόλυτα φυσιολογικό από τις παρούσες και μελλοντικές γενιές, εντούτοις στις μεγαλύτερες και σημαντικότερες χώρες οι ιλουμινάτι δεν έχουν ακόμη προωθήσει το μοντέλο του γκέι πρωθυπουργού παρά μόνο σε κάποιες περιφερειακής σημασίας χώρες (πχ Λουξεμβούργο, Σερβία, σκανδιναβικές χώρες κ.α.).

PISTOS788 είπε...


Σε άλλες περιπτώσεις το όνομα του πατέρα παλιότερου πρωθυπουργού, όπως Τρυντώ στον Καναδά ή παλιότερα Μπους στις Η.Π.Α., εγγυάται -ή παραπλανά- ότι ο κανακάρης θα συνεχίσει από το σημείο που το άφησε ο πατέρας για τους παλιότερους ψηφοφόρους αλλά και τους νεότερους που βλέπουν ένα γνωστό επώνυμο να έχει πάρει την όψη νέου, μοντέρνου και κεφάτου πολιτικού να μιλάει για «ριζοσπαστικά» μέτρα, πχ. απελευθέρωση των ναρκωτικών για ψυχαγωγική χρήση, μωρά χωρίς φύλο και αλλαγή φύλου από τα 15 (έλεος!)

Στο ίδιο άλλωστε επικοινωνιακό μοντέλο βασίζεται και η προώθηση ετέρου γόνου στα καθ’ ημάς με το σλόγκαν «τι γκόμενος είσαι» (καθόλου στημένο, όχι).

Στην εν λόγω περίπτωση, συνδυάζεται το όνομα με την θελκτική εμφάνιση, ως εγγύηση για το μαζάνθρωπο, ηλικιωμένο νοσταλγό της δεξιάς και τη γυναίκα-ψηφοφόρο θαμώνα κουτσομπολίστικων εκπομπών.

Ο τύπος Μακρόν λοιπόν είναι ωραίος (και σωστά αφού απευθύνεται πρωτίστως σε γυναίκες ψηφοφόρους αλλά και ενδιάμεσες κατηγορίες όπως ομοφυλόφιλους, μετροσέξουλα κλπ που και αυτοί, δικαίως, θέλουν ένα όμορφο προσωπάκι στην πολιτική), νέος, φρέσκος, δροσερός και υποτίθεται αγνός, χωρίς να έχει συμμετοχή στο αμέσως προηγούμενο πάρτι διαφθοράς και οικονομικών σκανδάλων στη χώρα του.

Υποτίθεται πάντα, γιατί, όπως προαναφέρθηκε, μια προσεκτική ματιά στο βιογραφικό του θα δείξει εκλεκτικές συγγένειες με δομημένα κέντρα εξουσίας, ενίοτε και του παρασκηνίου.

Και κάνει και άλλα ωραία: ενώ στην αρχή, πριν εκλεγεί εννοείται, εμφανίζεται επαναστάτης, δυναμικός χαρακτήρας που «τα χώνει» στο σύστημα αλλά ταυτόχρονα προωθεί το νέο σύστημα, δηλ. ανοιχτά σύνορα, ανεξέλεγκτη μετανάστευση σε βάρος του εγχώριου πληθυσμού, με πρόσχημα πάντα «ανθρωπιστικά κριτήρια» και όχι φυσικά οικονομικά (η λογική θα ρωτούσε αν όντως υπάρχουν δουλειές για τον εισαγόμενο πληθυσμό) και δικαιώματα «υπερηφάνειας» μιας μειοψηφίας που παλεύει δαιμονισμένα να καταστεί κυρίαρχη κοινωνική ομάδα που θα επιβάλλει στους άλλους τις απόψεις της, εντούτοις στη συνέχεια (αφού εκλεγεί) ξεχνάει εκείνον τον ωραίο, δυναμικό ρόλο που έκανε τα πλήθη να παραληρούν και ξεκινάει να επιβάλλει τις ίδιες και χειρότερες νεοφιλελεύθερες πολιτικές που πριν κατηγορούσε στους προηγούμενους παλαιάς κοπής και παλαιών αντιλήψεων «διεφθαρμένους», όπως τους κατονόμαζε, πολιτικούς.

Και που έφεραν βεβαίως τις χώρες τους στην κατάσταση που τις παρέλαβε αυτός (για να βάλει τον επιταχυντή καταστροφής και να τις κατεβάσει στο ναδίρ, σαν να έχει βάλει ένα ιδιότυπο στοίχημα με την ιστορία ποιος καταστρέφει γρηγορότερα, αποτελεσματικότερα και ταχύτερα).

PISTOS788 είπε...


Και αν σε άλλες περιπτώσεις απομακρύνθηκε γρήγορα (Ρέντσι στην Ιταλία) ή σε άλλες θα απομακρυνθεί βιαίως μετά από ξεσηκωμό του λαού και αντάρτικό πόλεων (Γαλλία) ενώ σε άλλες δεν θα απομακρυνθεί ο,τι και να κάνει σε βάρος του λαού (Ελλάδα), αφού πολύ απλά ο λαός έχει γίνει ζόμπι και δεν αντιδρά πια σε τίποτα, αναρωτιέται κανείς πόσους τέτοιους τύπους έχουν ως απόθεμα οι επικυρίαρχοι για να επιβάλλουν (στην αρχή με βελούδινο τρόπο) τον «γενναίο νέο κόσμο» που οραματίζονται για όλους ανεξαιρέτως, με μια θρησκεία, μια κυβέρνηση, ένα φύλο.

Η απάντηση είναι προφανής: άπειρους.

Το πρόβλημα, όμως, σε τελική ανάλυση, δεν είναι αυτοί!

Το πρόβλημα είναι ο μαζάνθρωπος που αδυνατώντας να ξεφύγει από τα στεγανά της φυλακής που του έφτιαξαν και τη μεταμφίεσαν σε «δημοκρατική κοινωνία», εξακολουθεί να μην αντιλαμβάνεται ότι ΌΛΟΙ ανεξαιρέτως οι πολιτικοί του πλανήτη είναι ίδιοι, με μικρές παραλλαγές, παίζοντας τον ίδιο ρόλο στην προσχεδιασμένη και μεθοδευμένη με προσεκτικά και παμπόνηρα βήματα εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας δικτατορίας, όταν, φυσικά, θα φύγει και το τελευταίο πέπλο νομιμοφάνειας και σοβαροφάνειας.

Αδυνατώντας λοιπόν να ξεφύγουν από το προσχεδιασμένο μοντέλο να αναζητούν και να εναποθέτουν μια ψεύτικη ελπίδα κυριολεκτικά όπου να’ ναι, οι λαοί που δεν κατανοούν τα σχέδια της νέας τάξης των πραγμάτων και των πιόνιων που αυτή χρησιμοποιεί, δεν μπορούν να διακρίνουν πίσω από τη βιτρίνα και προάγουν εσαεί το καταναλωτικό μοντέλο κοινοβουλευτικής δημοκρατίας που τους προσφέρουν (με μικρές παραλλαγές προς τα υποτιθέμενα δεξιά ή αριστερά, μαρξισμός και καπιταλισμός, σε τελική ανάλυση, είναι η άλλη όψη του ίδιου ακριβώς νομίσματος), μέχρι την πλήρη κατάρρευσή του (ήδη έχει ξεκινήσει η οικονομική-χρηματοπιστωτική)

Η μόνη ελπίδα είναι η αφύπνιση και η επίγνωση αλλά και η κατά μέτωπο αντιμετώπιση της πραγματικότητας: να μην στηρίζουν τις ψεύτικες ελπίδες τους σε αχυράνθρωπους που όσο γρήγορα προωθήθηκαν στα ύπατα αξιώματα τόσο γρήγορα και θα τους απογοητεύσουν, για ακόμη μια φορά.

Αλλά η μνήμη είναι κοντή πάντα…

ARGYRO

ΠΗΓΗ-https://katohika.gr/diethni/peri-makron-kai-allon-daimonion-i-daimonion/

PISTOS788 είπε...


Επιστολή στον Α.Τσίπρα έστειλε η μητέρα του Νικόλα που δολοφονήθηκε στου Φιλοπάππου- Ζητά απαντήσεις σε 5 «γιατί»


Μια δραματική επιστολή με αποδέκτη τον πρωθυπουργό έστειλε η μητέρα του φοιτητη Νικόλα Μουστάκα που δολοφονήθηκε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στου Φιλοπάππου από αλλοδαπούς ληστές. Η κυρία Λίνα Μουστάκα με αφορμή την ονομαστική εορτή του παιδιού της, σε μια de profundis εξομολόγηση μιλά για τον πόνο της απώλειας ενώ αναφέρεται και στους δράστες επισημαίοντας ότι η χώρα θυμίζει “ξέφραγο αμπέλι” με την ΕΛ.ΑΣ να κωφεύει και να αδρανεί.

Όλη η επιστολή της μητέρας του Νικόλα:

“Αθήνα, 6 Δεκεμβρίου, 2018
Προς : Τον Πρωθυπουργό
κ. Αλέξη Τσίπρα

Ανήμερα του Αγίου Νικολάου και βιώνοντας αντί για την χαρά της γιορτής τον υπέρτατο πόνο της απώλειας, με άδεια για πρώτη φορά και δυστυχώς για πάντα την μητρική μου αγκαλιά, σας ενημερώνω ότι μετά την ολοκλήρωση της δικογραφίας για την δολοφονία του γιου μου Νικόλα στου Φιλοπάππου, πληροφορηθήκαμε και επισήμως από το περιεχόμενό της, ότι και οι τρεις υπόδικοι ήταν γνωστοί στην ΕΛ.ΑΣ.

Πριν την εγκληματική τους δράση στον αρχαιολογικό χώρο, δεν ήταν πρότυπα «φιλήσυχων μεταναστών». Διότι, όπως προκύπτει από το αρχείο της Ελληνικής Αστυνομίας :

Ο ένας εξ αυτών, ο, κατά δήλωσή του, ανήλικος Πακιστανός Younas Imtisal, έχοντας συλληφθεί, στις αρχές του χρόνου στο κέντρο της Αθήνας, για ληστεία και παράνομη οπλοφορία, «τιμωρήθηκε» με «βαρύτατες ποινές» : Να εμφανίζεται, δηλαδή, στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας μια φορά την εβδομάδα, αν και ήταν αγνώστου διαμονής!!!!!!!!!!!!

Ο Ιρακινός Abdeen Sajjad Khaleel Ibrahim ή Sajjad, αν και είχε συλληφθεί για κλοπή, επίσης αφέθηκε ελεύθερος να συνεχίσει την εγκληματική του δράση. Ο ίδιος, κατά την εξέτασή του, δήλωσε : «Στα δυόμιση χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα, μένω σε σπίτι που μας νοικιάζουν!!!!! και δεν δουλεύω, γιατί αν δουλεύω δεν μπορώ να παίρνω το επίδομα του πρόσφυγα»!!!!

Ο ενήλικος Πακιστανός Qadeer ή Ahmed Ahmad ή Qadeer, είχε συλληφθεί στις 17/8/2016 για παράβαση του Νόμου περί παράνομης εισόδου στην χώρα . Δύο χρόνια μετά και συγκεκριμένα στις 19/4/2018 συνελήφθη εκ νέου για παράβαση του Νόμου περί παράνομης εισόδου και διετάχθη η απέλασή του. Το ερώτημα είναι απελάθηκε ή όχι ; Και εάν όχι, γιατί ; Μήπως απελάθηκε και επανήλθε δριμύτερος ; Ποιός γνωρίζει άραγε στην αφύλακτη χώρα μας πότε εισέρχονται και πότε εξέρχονται παρανόμως «οι υπήκοοι τρίτων χωρών» ;

PISTOS788 είπε...


Στην συνέχεια, και από την στιγμή που αφέθηκαν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, οι τρεις φυσικοί αυτουργοί εξακολούθησαν ανενόχλητοι την εγκληματική τους δράση. Πιο συγκεκριμένα, πριν την στυγερή δολοφονία του Νικόλα μου, έχοντας συστήσει συμμορία, είχαν διαπράξει τουλάχιστον άλλες 12 εγκληματικές ενέργειες τρομοκρατώντας και ληστεύοντας ΄Ελληνες και τουρίστες στον λόφο του Φιλοπάππου.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Η Κυβέρνησή σας, με την τακτική των ανοικτών και επομένως ανύπαρκτων συνόρων, και χωρίς να αναρωτηθεί ποτέ εάν ο ελληνικός λαός επιθυμεί να καταντήσετε την χώρα του ένα «ξέφραγο αμπέλι», υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες τους «καλεσμένους της». Τους προσφέρει σίτιση, δωρεάν διαμονή, αφορολόγητα επιδόματα και κοινωνική ασφάλιση, δείχνοντας παράλληλα τον δρόμο της εξόδου από την χώρα σε χιλιάδες νέους συμπολίτες μας. Επιπροσθέτως, «σεβόμενη την αξιοπρέπειά τους», τους επιτρέπει να παρανομούν ατιμωρητί προκειμένου να «συμπληρώνουν τα προς το ζην».

Ταυτόχρονα, πολλοί από τους παρανόμως εισελθόντες, «νιώθοντας ευγνωμοσύνη και θέλοντας να ευχαριστήσουν» την χώρα που τους φιλοξενεί, επιδίδονται σε εγκληματικές ενέργειες και σκοτώνουν τους πολίτες της. Προσφέρουν, προφανώς, τις υπηρεσίες τους σε ένα κράτος για το οποίο τα Ελληνόπουλα –πλην ολίγων και εκλεκτών- αποτελούν βαρίδια. Είναι ανεπιθύμητα και άρα αναλώσιμα.

Ο γιoς μου, πάντως, δεν εισήλθε στην Σκωτία ούτε λαθραία, ούτε «παράτυπα». Εισήλθε με το διαβατήριό του και ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Στην Σκωτία, ο Νικόλας, δεν προέβη σε σύσταση εγκληματικής συμμορίας για να ληστεύει και να σκοτώνει τους πολίτες της χώρας που τον φιλοξενούσε. Αντιθέτως, ένιωθε ευγνωμοσύνη και σεβόμενος τους νόμους, σπούδαζε και παράλληλα εργαζόταν, προσπαθώντας να εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή διαβίωση. Και, εσείς, εδώ, η ίδια του η Πατρίδα, του κόψατε με τόσο βάναυσο και ανάλγητο τρόπο τα φτερά που είχε ανοίξει.

Η ΕΛ.ΑΣ. ήταν ενήμερη για την παραβατικότητα και την υψηλή επικινδυνότητα που επικρατούσε στον λόφο του Φιλοπάππου. Η περιοχή, ένας οργανωμένος αρχαιολογικός χώρος, που βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτά από την Ακρόπολη και έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, είχε μετατραπεί σε άντρο ανομίας. Η ΕΛ.ΑΣ. μολονότι γνώριζε, μετά από εκατοντάδες περιστατικά, ότι την περιοχή λυμαίνονται συμμορίες αλλοδαπών, που υπό την απειλή αιχμηρών αντικειμένων ληστεύουν ΄Ελληνες και τουρίστες, είχε επιλέξει να κωφεύει και να αδρανεί. Καλυπτόμενη, προφανώς, από τις απαντήσεις σας, κ. Τσίπρα, σε Επίκαιρες Ερώτησεις στη Βουλή περί του ζητήματος της δημόσιας ασφάλειας (17/2/2017 και 3/11/2017)), που δηλώσατε : Στην μεν πρώτη ότι το θέμα της εγκληματικότητας είναι «ανεπίκαιρο», στη δε δεύτερη ότι η αναφορά στην «δήθεν έξαρση της εγκληματικότητας» είναι συνώνυμη της «ακροδεξιάς ρητορικής του φόβου».

PISTOS788 είπε...


Συνεχίζετε, κ.Τσίπρα, να πιστεύετε ότι κακώς θίγεται το ζήτημα και αδίκως εκφράζονται ανησυχίες ; Όλα βαίνουν καλώς ;

(Με το ίδιο αλαζονικό και προκλητικό ύφος απαντήσατε στην πρόσφατη Επίκαιρη Ερώτηση -23/11/2018- βαφτίζοντας, επίσης, την αναφορά στα θέματα βίας και παραβατικότητας στα ελληνικά Πανεπιστήμια «ψάρεμα στα θολά νερά μιας ακροδεξιάς αντίληψης» και δηλώνοντας ότι «αρκεί μια κλήση ενός φοιτητού για να παρέμβει η Αστυνομία».

Τα οργανωμένα και σοβαρά κράτη, κ. Τσίπρα, που σέβονται τους πολίτες τους, πριν «την κλήση στην Αστυνομία», έχουν προνοήσει για την τήρηση της ευταξίας, της νομιμότητας και της ασφάλειας. Ασκούν πολιτικές πρόληψης και αποτροπής. Κατά τα λεγόμενά σας, και ο γιος μου, την ώρα που δεχόταν επίθεση με ένα σπασμένο μπουκάλι και μαχαίρι στον λαιμό του, θα έπρεπε να «πάρει την άδεια των κακοποιών» και να καλέσει την Αστυνομία για να τον βοηθήσει!!!!!!).

Συνεχίζοντας, σας ενημερώνω ότι η Κυβέρνησή σας εξακολούθησε να αγνοεί επιδεικτικά τις προειδοποιήσεις εντός του Κοινοβουλίου, όπου είχε προταθεί η διενέργεια περιπολιών και η διαρκής φύλαξη του χώρου και δεν μπήκε καν στον κόπο να ασχοληθεί και να απαντήσει σε Eρώτηση Βουλευτού, που κατατέθηκε στις 30-4-2018, με θέμα τις επιθέσεις συμμοριών σε τουρίστες που επισκέπτονται τον λόφο του Φιλοπάππου.

Εξακολούθησε, επίσης, να αγνοεί επιδεικτικά την κραυγή απόγνωσης των αρχαιολόγων αλλά και των αρχαιοφυλάκων, που έστελναν διαρκώς υπομνήματα ζητώντας 24ωρη αστυνόμευση του χώρου, καθώς είχαν πέσει και εξακολουθούν να πέφτουν και οι ίδιοι θύματα επιθέσεων.

Αναρωτιέμαι, αν όλα αυτά δεν συνιστούν ένα κράτος υπό πλήρη διάλυση, τότε τι συνιστούν ;

Πώς μπορεί αυτή η Πολιτεία να θεωρείται συντεταγμένη, όταν επιμένει να καλωσορίζει πλήθος ατόμων, χωρίς να γνωρίζει το όνομά τους, την χώρα προέλευσής τους και την ηλικία τους ; Παραχωρώντας απλώς στην FRONTEX μόνο την δακτυλοσκόπησή τους ώστε όταν κάποια στιγμή κατορθώσουν και διαφύγουν από την Ελλάδα και συλληφθούν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, να επιστραφούν και πάλι εδώ στην χώρα – αποθήκη ;

Αλήθεια, αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι ομάδες αυτές δεν κινούνται προς τα όμορα ή και παρακείμενα κράτη της Ασίας αρκετά εκ των οποίων είναι και πολύ πλούσια και ομόθρησκα ή ακόμα και ομόγλωσσά τους; Γιατί άραγε όλοι επιλέγουν «να λιάζονται στις πλατείες» της Ευρώπης; Δεν σας απασχολεί το γεγονός ότι, εκτός από τους πρόσφυγες, εισέρχονται στην ανοχύρωτη χώρα μας και επικίνδυνα εξτρεμιστικά στοιχεία;

PISTOS788 είπε...


Κύριε Πρωθυπουργέ,

Εχετε αντιληφθεί ότι το πρώτιστο καθήκον μιας ευνομούμενης Πολιτείας είναι η διασφάλιση της προστασίας της ζωής των πολιτών της ; Εάν ναι, σας ερωτώ :

Γιατί η ΕΛ.ΑΣ., αν και γνώριζε την παράνομη δραστηριότητα των συγκεκριμένων κακοποιών και αφού είχε τα στοιχεία τους, τους άφηνε να συνεχίζουν ανενόχλητοι αντί να σταματήσει με κάθε τρόπο την εγκληματική τους δράση και να προβεί άμεσα στην απέλασή τους ;

Γιατί η Πολιτεία δεν είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα εγγυώντο την ακίνδυνη και ασφαλή επίσκεψη σε έναν τόσο κεντρικό και πολυσύχναστο κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο ;

Γιατί η ΕΛ.ΑΣ., αν και είχε στην διάθεσή της σωρεία καταγγελιών για ληστείες και απόπειρες ληστειών στην συγκεκριμένη περιοχή, δεν είχε προβεί στην λήψη των ενδεδειγμένων μέτρων όχι μόνον φύλαξης και προστασίας του αρχαιολογικού χώρου αλλά και εξάρθρωσης των συμμοριών που δρούσαν ανεξέλεγκτα ;

Γιατί, από την στιγμή που οι δύο Γερμανίδες τουρίστριες (οι οποίες δέχθηκαν επίθεση πέντε μέρες πριν, από τους ίδιους κακοποιούς και ακριβώς στον ίδιο χώρο που σκότωσαν τον γιο μου) αν και προσκόμισαν τις φωτογραφίες των δραστών, η ΕΛ.ΑΣ. δεν προέβη στην σύλληψή τους ;

Γιατί το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης (;) και Προστασίας (;) του Πολίτη περίμενε πρώτα να χυθεί το αίμα του παιδιού μου για να επιθεωρήσει τον λόφο του Φιλοπάππου ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος και να λάβει (;) εκ των υστέρων επιπλέον μέτρα για την «αποτελεσματική» αστυνόμευση της περιοχής ;

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Ευκόλως μπορείτε να εννοήσετε, όπως και ο κάθε ΄Ελληνας, ο έχων τον κοινόν νουν, ότι το έγκλημα κατά του γιου μου ήταν και προδιαγεγραμμένο και προαναγγελθέν. Και η Πολιτεία φέρει ακέραια την ευθύνη για όλα όσα θα έπρεπε να έχουν γίνει και δεν έγιναν προκειμένου να αποτραπεί η δολοφονία του.

Ως μητέρα του νεαρού πολίτη αυτής της χώρας, που χάθηκε τόσο πρόωρα, άδικα, απάνθρωπα και οδυνηρά, βιώνοντας, μάλιστα, τον απόλυτο τρόμο τις τελευταίες του στιγμές, σας κατηγορώ για το γεγονός ότι ο Νικόλας μου στερήθηκε του δικαιώματος να ζει, να ονειρεύεται και να δημιουργεί και για το γεγονός ότι βυθίσατε την οικογένειά του σε μια ανείπωτη θλίψη και οδύνη.

Λαμπρινή Μουστάκα
Η Μητέρα του Νικόλα”

Σ είπε...

Αυτοί η Δημοκράτες του σατανά πλέον,αποδεδειγμένα, τετραπλασιάζουν τις δολοφονιες εναντίον Χριστιανών. Υ.Γ. Δεχόμαστε να μας αφανιζουν έναν έναν και με το νόμο... ΓΙΑΤΙ;;; Σταυροφορία τώρα η ποτέ.-

PISTOS788 είπε...

Σ!

Αυτοί η Δημοκράτες του σατανά πλέον,αποδεδειγμένα ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ...

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ...

ΑΝΑΜΟΝΗ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες