Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Αν Δεν Αλλάξεις Κατεύθυνση, Μπορεί Να Καταλήξεις Εκεί Που Πήγαινες...




ΤΙΚ-ΤΑΚ...ΤΙΚ-ΤΑΚ...



Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...


Αν Δεν Αλλάξεις Κατεύθυνση, Μπορεί Να Καταλήξεις Εκεί Που Πήγαινες...

ΛΑΟ ΤΣΕ!







Ηγέτης είναι Αυτός που Οδηγεί τους Ανθρώπους Εκεί που Θέλουν να Πάνε.

Μεγάλος Ηγέτης είναι Αυτός που τους Οδηγεί εκεί που Δεν είχαν Ποτέ Φανταστεί ότι θα ήθελαν να Πάνε...



Οι Φάροι δεν Τρέχουν στις Ακτές Ψάχνοντας ποιο Καράβι να Σώσουν, Απλά Στέκονται και Φωτίζουν...



ZKE...





8 σχόλια:

zkcome είπε...

Εισέλθετε από τη στενή πύλη. γιατί είναι πλατιά η πύλη και ευρύχωρη η οδός που οδηγεί στην απώλεια και πολλοί είναι που εισέρχονται από αυτή. Στενή είναι η πύλη και θλιμμένη η οδός που οδηγεί στη ζωή, και λίγοι είναι εκείνοι που τη βρίσκουν!

PISTOS788 είπε...

zkcome!

Ἐγὼ πατὴρ, ἐγὼ ἀδελφὸς, ἐγὼ νυμφίος, ἐγὼ οἰκία, ἐγὼ τροφὴ, ἐγὼ ἱμάτιον, ἐγὼ ῥίζα, ἐγὼ θεμέλιος, πᾶν ὅπερ ἂν θέλῃς ἐγώ· μηδενὸς ἐν χρείᾳ καταστῇς.

Ἐγὼ καὶ δουλεύσω· ἦλθον γὰρ διακονῆσαι, οὐ διακονηθῆναι.

Ἐγὼ καὶ φίλος, καὶ μέλος, καὶ κεφαλὴ, καὶ ἀδελφὸς, καὶ ἀδελφὴ, καὶ μήτηρ, πάντα ἐγώ· μόνον οἰκείως ἔχε πρὸς ἐμέ.

Ἐγὼ πένης διὰ σέ· καὶ ἀλήτης διὰ σέ· ἐπὶ σταυροῦ διὰ σὲ, ἐπὶ τάφου διὰ σέ· ἄνω ὑπὲρ σοῦ ἐντυγχάνω τῷ Πατρὶ, κάτω ὑπὲρ σοῦ πρεσβευτὴς παραγέγονα παρὰ τοῦ Πατρός. Πάντα μοι σὺ, καὶ ἀδελφὸς, καὶ συγκληρονόμος, καὶ φίλος, καὶ μέλος.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ!

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΑΣ!!!

Σ είπε...

Φωτιά και θειάφι στα ερπετά, όπως παλιά, οι Άγιοι Πατέρες μας έτσι τούς αφανιζαν.

PISTOS788 είπε...

Σ !

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ...

PISTOS788 είπε...

Στα 15 είσαι ώριμος να διαλέγεις φύλο αλλά όχι πατρίδα

Του Μάνου Χατζηγιάννη


“Η νιότη ζητάει αθανασία, δεν την βρίσκει, συμβιβασμό δεν καταδέχεται, κι από περηφάνια αρνιέται τα πάντα. Όχι κάθε νιότη. Η νιότη η λαβωμένη από την αλήθεια” έλεγε ο Καζαντζάκης.

Αυτή η περήφανη νιότη μοιάζει πιο διχασμένη από ποτέ στον τόπο μας τούτες τις μέρες.

Και είναι διχασμένη όχι μονάχα γιατί οι μισοί νεολαίοι βροντοφωνάζουν για την Μακεδονία και οι υπόλοιποι τους πετούν στον Καιάδα σαν απόβλητους.

Ο διχασμός της νεολαίας είναι ουσιαστικά διχασμός τους στο πρόσωπο των ενηλίκων.


Για την κυβέρνηση οι νέοι είναι ώριμοι όταν την βολεύει… Για την κυβέρνηση , λοιπόν, η αναγνώριση ταυτότητας φύλου στην ηλικία των 15 ετών είναι πρόοδος, αλλά η υπεράσπιση της εθνικής ταυτότητας αναχρονισμένο και επικίνδυνο . Το δικαίωμα στον “αυτοπροσδιορισμό” ερμηνεύεται κατά το δοκούν. Αυτή η κομματική νεύρωση των αριστερομπερδεμένων υποδηλώνει πως στις πλάτες των παιδιών , από τα οποία δεν μπορείς να κρυφτείς γιατί έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα, παίζεται ένα θρασύδειλο και εμετικό παιχνίδι.

Στο νόμο που ψήφισε πριν ένα χρόνο η κατ΄ επίφασιν αριστερή κυβέρνηση αναφέρεται πως το κριτήριο με βάση το οποίο το δικαστήριο θα αποφασίσει την “διόρθωση” φύλου είναι: “η προσωπική αίσθηση του σώματος, καθώς και η κοινωνική και εξωτερική έκφραση του φύλου, τα οποία αντιστοιχούν στη βούληση του προσώπου”.

Δηλαδή για τους κυβερνώντες και τους υπόλοιπους πνευματικούς και ηθικούς “κατσαπλιάδες” είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και ουσιαστική ατομική επιλογή η αλλαγή της ταυτότητας φύλου για έναν έφηβο, αλλά επ΄ ουδενί δεν ισχύει το ίδιο όταν πρόκειται για εθνικά θέματα.

Βασικός ισχυρισμός της κυβέρνησης στο νομοθετικό έκτρωμα αυτό είναι η “ελευθερία της ατομικής επιλογής”, το ατομικό δικαίωμα για την αλλαγή φύλου χωρίς καμία κοινωνική ευθύνη και στήριξη. Αντίστοιχη ελευθερία για την επιλογή του να παραμείνεις δηλωμένος Έλληνας Μακεδόνας στην αλα καρτ δημοκρατία των ψευτοπροοδευτικών προφανώς και δεν υφίσταται.

Η κυβέρνηση, που διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ενάντια σε κάθε τι που μπορεί να προσβάλλει τις ΛΟΑΤ κοινότητες και ποινικοποιεί τις ρατσιστικές ταμπέλες εις βάρος τους, βάζει η ίδια την ταμπέλα του “φασίστα” σε παιδιά που τα θυμάται μόνο όταν είναι να τα εκμεταλλευτεί.

Είναι φασίστες λοιπόν οι διαμαρτυρόμενοι νεολαίοι αλλά δεν είναι οι κουκουλοφόροι μπαχαλάκηδες, που έχουν κατά βάση την ίδια ηλικία, μιας και όπως η Αριστερά γνωρίζει καλά, η εκπαίδευση των ψευτοπαλικαράδων σαν κι αυτούς που τις προάλλες τα έκαναν γης μαδιάμ στο Πολυτεχνείο ξεκινάει από το….αναρχικό νηπιαγωγείο.

Στην ηλικία των 15 ετών οι αντιλήψεις βασίζονται στην λειψή ατομική εμπειρία του καθενός και της καθεμιάς. Οι ίδιες αυτές αντιλήψεις αναπαράγονται κοινωνικά μέσα από το οικογενειακό, το σχολικό και ευρύτερα μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον και βέβαια μέσα από τα social media. Πως λοιπόν ο 15χρονος που κρατάει την ελληνική σημαία και φωνάζει “η Μακεδονία είναι ελληνική” είναι εν δυνάμει Χρυσαυγίτης, ανώριμος και πλανεμένος, αλλά ο 15χρονος που έχει για παράδειγμα πρότυπο τον Τζέισον-Αντιγόνη είναι ώριμος και συνετός;

Η επένδυση στην δήθεν χειραφέτηση των νέων δεν μπορεί να γίνεται με όρους υποκειμενικούς και καιροσκοπικούς. Στα φτερά της ανεξαρτησίας τους οφείλουμε να προσθέσουμε τις ρίζες της υπευθυνότητας, όχι τα ανεμομαζώματα της περιστασιακής ασυναρτησίας.

Σ είπε...

Την νεολαία έριχναν πάντοτε... Ήρθε η ώρα να την βρούν από την νεολαία. Υ.Γ. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ Τσε Γκεβάρα της φαπας και τής καρπαζιας

PISTOS788 είπε...

Σ!

ΑΥΤΟΙ...ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ...

Υ.Γ. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ Τσε Γκεβάρα της φαπας και τής καρπαζιας

ΣΩΣΤΟΣ!!!

Σ είπε...

Αρχίζουν το διχασμό βορρά-νότου, Θεσσαλονίκη-Αθηνα. Αδέλφια μήν πέσετε στο παραμύθι τους, τώρα Ένωση όλοι. Υ.Γ. Με μολύβι ή μαθητές, με μπαρούτι οι μεγάλοι.

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες