Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΗΔΗ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΔΙΑΚΟΠΩΝ ΔΙΧΟΝΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΙΩΝ.


Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΜΟΥ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ,ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ.
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ,ΣΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ.
ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ.


ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ,ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ,ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΘΥΣΙΕΣ,ΟΤΙ ΠΙΝΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΩΝ,ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΞΟΡΚΙΖΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ…

ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΑΡΠΑΖΑΝ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΙΣ ΑΡΕΝΕΣ,ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΑΘΛΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ…
ΚΟΙΤΑΞΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ
-ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ…
ΖΙΛΜΠΕΡ ΣΙΝΟΥΕ.


Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ.
ΑΝ ΟΙ ΛΟΓΙΣΜΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΙ,ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ,
ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΑΝ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ,ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΝΗ ΛΟΓΙΣΜΩΝ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΙΡΗΝΗ ΟΥΤΕ ΓΑΛΗΝΗ.


ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΟΙ ΛΟΓΙΣΜΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΑ Ή ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ…
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΛΚΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ,ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ.


Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΥΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟ…
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΘΡΑ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

ΚΑΙ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ,ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΩΝ…
ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΟΥΛΟΣ Ή ΜΙΣΘΩΤΟΣ…


Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΗΔΗ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΔΙΑΚΟΠΩΝ ΔΙΧΟΝΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΙΩΝ.

Η ΜΗΤΕΡΑ –ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΟΝΟ ¨ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΟ¨ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ…
ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ¨ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ¨.
ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ ΤΟΥ ΕΣΣΕΞ.


ΑΝ ΟΙ ΛΟΓΙΣΜΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟΙ,ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟΙ,ΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΟΛΟΤΕΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΑΘΟ,ΤΟΤΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ-ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ,Σ’ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Σ’ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ…
ΣΥΜΒΑΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ Ή ΣΠΕΙΡΑΜΕ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ;


9 σχόλια:

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

«ερεύνησα τον εαυτό μου»

Δεν είμαι το αποτέλεσμα των περιστάσεών μου. Είμαι το αποτέλεσμα των αποφάσεών μου.


Το μόνο πράγμα που γνωρίζει ο άνθρωπος ήταν και είναι, η ίδια του η άγνοια.

Όλες οι ανθρώπινες έννοιες είναι προβολές του ανθρώπινου πνεύματος γι'αυτό σε τελική ανάλυση πολλές φορές είναι απατηλές. Δεν βλέπουμε την πραγματικότητα , την αντιλαμβανόμαστε (όπως νομίζουμε εμείς πως είναι). Ο,τι βλέπουμε είναι μια ερμηνεία της πραγματικότητας, που βασίζεται σε υποκειμενικά, ελαττωματικά ή προκατειλημμένα παραδείγματα. Αυτό έχει επιπτώσεις όχι μόνο στο πώς καταλαβαίνουμε τον κόσμο, αλλά και πώς καταλαβαίνουμε τους ανθρώπους... Όταν κάποτε ρώτησαν τον Ηράκλειτο πώς γνωρίζει όσα γνωρίζει απάντησε: «ερεύνησα τον εαυτό μου»... O Σωκράτης, μέσω της μεθόδου διαλόγου που είχε αναπτύξει, εκμαίευε (εξ ου και Μαιευτική Μέθοδος) από τον συνομιλητή του την αλήθεια/γνώση που είχε μέσα του αλλά δεν γνώριζε. Ο άνθρωπος δε μπορει να αναζητά αυτό που δε γνωρίζει γιατί τότε δεν ξέρει τί να αναζητήσει αλλά ούτε αυτό που γνωρίζει μπορεί να αναζητά γιατί το ξέρει ήδη. Ο άνθρωπος τίποτε νέο δε μαθαίνει, παρά μόνο παίρνει συνείδηση των όσων ήδη γνωρίζει. Η γνώση (μάθηση) είναι ανάμνηση (ενθύμιση) , υπάρχει λοιπόν η ανάμνηση μέσα μας...

υ.γ ....κακές αναμνήσεις μας ζώνουν και όσο δεν υπάρχει εξομολόγηση να τις κάψει...δεν βρίσκουμε τον οδηγό! ...συνεχίζουμε να σκοτώνουμε την ίδια την ζωή, όσο μετατοπίζουμε το πρόβλημα απέναντι!

«ερεύνησα τον εαυτό μου»!

ΕύΣτοχος και επίΚαιρος ..Αδερφέ μου!

zkcome είπε...

ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΡΑΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗΝ.

PISTOS788 είπε...

BornGR!

Δεν είμαι το αποτέλεσμα των περιστάσεών μου.
Είμαι το αποτέλεσμα των αποφάσεών μου.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ...


Χωρίζει ένας γύφτος την γκόμενά του και της λέει "Αμα θες μπορούμε να μείνουμε ξαδέρφια"...!!!

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ...

ΕΝ ΤΩ ΦΟΒΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΠΙΣ ΙΣΧΥΡΑ,ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΝ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Το κακο με τους ανθρωπους ειναι οτι δινουν πολυ σημασια στο υλικο μερος,αυτο το ανχος σε εμποδιζει να κανεις σχεδια. Και οταν κανεις σχεδια προσπαθεις με την λογικη να κατανοησεις πως θα καταφερεις το σχεδιο η ονειρο. Ενω ο τροπος ειναι να ζητας καθοδηγηση και στην πορεια θα σου βγουν δυναμεις και εφοδια να τα καταφερεις αν κρατας σταθερη την πιστη και τον στοχο. Ο τροπος σκεψεις επιδρα πανω στο πνευμα, το συνολο των σκεψεων αντικατοπτριζει την ζωη του ανθρωπου,κατα μεγαλο μερος.
Ανεξαρτητος του τι γινεται εξω πρεπει ο καθε ανθρωπος να αποχτησει μια εσωτερικη ειρηνη να ειναι συνδεδεμενος με το Θεο. Αν θες να μαθεις ποσο πλουσιος εισαι μετρα ολα οσα εχεις τα οποια δεν αγοραζονται,και αν αυτο δεν σε ενθαρυνει γιατι ολα αυτα τα εχουν πολλοι,τοτε θυμισου οτι ο μεγαλητερος πλουτος ειναι να ζεις σε μια κατασταση ειρηνης. Ειναι κατι που δεν το εχουν οι πλουσιοι και οσοι το εχουν το εκτιμουν πολυ. Δεν αμπελοφιλοσοφω εχει τυχει και να εχω και να μην εχω χρηματα και αλλα πολλα και ναι και οχι,ομως το να εισαι σε μια κατασταση ηρεμιας και χαρας ανεξαρτητος του τι γινεται εξω και τριγυρω σου θα δεις οτι ειναι τρομερος πλουτος. Για εμενα αυτο πρεπει πρωτα να καταφερει, αν το καταφερει στην συνεχεια θα διευρυνθει το πνευμα και θα αντιλαμβανεται ολες αυτες τις παγιδες,και θα ειναι ικανος για ενα καλητερο αυριο.

-------------
Ο δυτικος τροπος σκεψεως εχει επηρεασει πολυ τον κοσμο, θεωρει τα παντα αψυχα εκτος απο τον ανθρωπο και αυτο με ενδιασμους. Οτιδιποτε εχει συναισθημα εχει και συνειδηση, εχει αποδηχτει οτι τα φυτα εχουν συνειδηση και συναισθηματα,(the scret life of the plants). To ιδιο συμβαινει και με τους πλανητες εχουν μια συνειδηση αρα και ενα πεδιο. Οι δονησεις τις συνειδησεις των ανθρωπων οταν σε μαζικο επιπεδο συμπλεουν-ομονωουν προς το θετικο το αγνο,αυξανουν τις δονησεις της Γης και ετσι εχουμε προσβαση και σε ανωτερες διαστασεις της ζωης, και ενα μικρο βοηθημα δινει και ο ηλιος με την υπερλειτουργια του η οποια ανεβαζει τους παλμους(του μαγνητικου πεδιου) της Γης που απο 7 πηγαν 13. Για αυτο την λενε μητερα επειδη προστατευει τα οντα της τα σπλαχνα της αλλα κυριως επειδη ειναι και αυτο μια συνειδηση.

-------------------
Πολύ πετυχημένη η κίνηση της Eurobank να μοιράσει σχολικά είδη στα παιδάκια αφού πρώτα έχει πάρει..... το σπίτι των γονιών τους.

Τα οικογενειακά τραπέζια είναι πολύ γεμάτα αρκεί να προλάβεις να φας πριν τον τσακωμό.
---------------------
ειναι σημαντικο !!!!!! http://www.analystsforchange.org/2013/09/blog-post_7098.html?spref=fb
Θα επιπροσθετα πως ειναι ενα καλο κολπο για να παραμεινουν στην εξουσια και καλα ως σταθεροποιητες-διαιτητες ωστε να εχουν χρονο να τα πουλησουν ΟΛΑ.

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...ΚΑΙ ΠΡΟΧΩ...

ΜΠΡΑΒΟ!!!

Ανεξαρτητως του τι γινεται εξω πρεπει ο καθε ανθρωπος να αποχτησει μια εσωτερικη ειρηνη να ειναι συνδεδεμενος με το Θεο...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ...

Η άλλη δίπλα 150 κιλά λέει "θα φάω ένα τόστ να με κρατήσει"...
Τι είναι μανδάμ το τοστ να σε κρατήσει;
Άγκυρα;

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΕΤΡΟ!

PISTOS788 είπε...

Συγκλονιστική ομιλια του προέδρου Πουτιν!

Valdai, Σεπτέμβριος 20, Interfax -
«Οι άνθρωποι θα χάσουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια τους, χωρίς τις αξίες που κατοχυρώνονται στο χριστιανισμό και άλλες θρησκείες , χωρίς ηθικά πρότυπα που χρειάστηκαν χιλιετίες για να λάβουν μορφή»
ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Πιστεύουμε ότι είναι φυσικό και πρέπον να υπερασπιστούμε αυτές τις αξίες. Κάθε μειοψηφία αξίζει το σεβασμό για τη χαρακτηριστική της ταυτότητα, αλλά τα δικαιώματα της πλειοψηφίας δεν πρέπει να τίθενται υπό αμφισβήτηση», δήλωσε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια συνάντησης της λέσχης συζήτησης Valdai.

Πιστεύει, ότι η Ρωσία δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς πολιτιστική και εθνική αυτοδιάθεση. Διαφορετικά, η χώρα δεν θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις εξωτερικές ή εσωτερικές
προκλήσεις, δεν θα μπορέσει να είναι επιτυχής στον παγκόσμιο ανταγωνισμό.

“Τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στον κόσμο, αποτελούν μιά ακόμη σοβαρή πρόκληση για τη Ρωσική ταυτότητα. Υπάρχουν πτυχές εξωτερικής πολιτικής και πτυχές ηθικής φύσης σε αυτά. Είχαμε τη δυνατότητα να δούμε πολλές Ευρω-Ατλαντικές χώρες πραγματικά να ξεκινούν μια πορεία αποκήρυξης τών ριζών τους, συμπεριλαμβανομένων των χριστιανικών αξιών, που συνιστούν τη βάση δυτικού πολιτισμού “, δήλωσε ο Πούτιν.

“Αυτό περιλαμβάνει την άρνηση των ηθικών αρχών και κάθε παραδοσιακής ταυτότητας – εθνικής, πολιτιστικής, θρησκευτικής, ή ακόμα και σεξουαλικής», είπε.

«Προωθούνται πολιτικές που που βάζουν στην ίδια κατηγορία τίς πολυμελείς οικογένειες και τις “οικογένειες” του ίδιου φύλου , την πίστη στον Θεό και την πίστη στον Σατανά.
Κάνωντας υπερβάσεις σχετικά με το τί είναι πολιτικά ορθό φτάσαμε στο σημείο όπου υπάρχουν σοβαρές συζητήσεις σχετικά με την καταχώριση κομμάτων που έχουν σαν αντικείμενο την προπαγάνδα της παιδεραστίας. Οι άνθρωποι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες ντρέπονται και φοβούνται να μιλήσουν για τη θρησκεία τους, οι Εορτές έχουν καταργηθεί είτε τους έχουν δοθεί άλλα ονόματα, ονόματα που κρύβουν δειλά τη φύση αυτών των Εορτών, και γίνωνται επιθετικές προσπάθειες για να επιβάλλουν αυτό το μοντέλο και στον υπόλοιπο κόσμο », δήλωσε ο Πούτιν.

«Αυτή είναι μια πορεία προς τόν ξεπεσμό και πρωτογονισμό, σε βαθιές δημογραφικές και ηθικές κρίσεις»

πηγη-
http://olympia.gr/2013/09/21/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bf/

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Ωραιος ο Πουτιν.Πολυ σωστα λογια φτασαμε στο σημειο να γινεται στα εδρανα ενως κρατους-βουλης, συζητηση για το πως να νομιμοποιηθει η ασελγια σε 12 χρονα κοριτσακια και αγορακια. Να παντρευονται οι gay με θρησκευτικο γαμο, δηλαδη να ευλογηθει τι; ο κολος τους? Καλα δεν φοβουνται αυτην την βλασθημη αποφαση τους, να ζητηουν ευλογια κυριου για την ανωμαλια τους?
Διαφθαρθηκαν οι αρχες που φροντιζαν ο ανθρωπος να ειναι ανθρωπος.


Θα ηταν πολυ ομορφη η ζωη αν ειχαν αφαιρεθει μερικες 10αδες ζωες μεσα στα τοσσα δις ζωών. Αν δολοφονουνταν μεσα στην ιστορια μερικοι βασιλεις, ηγετες,νομοθετες,στρατιτωτικοι,ιερεις γενικως τα καθηκια της ανθρωπινης ιστοριας. Θα ηταν πολυ διαφορετικος και ομορφοτερος ο κοσμος. Αν ημουν ταξιδιωτης του χρονου αυτο θα εκανα,και θα ημουν πραγματικα ευτυχισμενος και απολυτα αμετανοητος.


-γιωργο να βαλω μπραζιλιαν!
-οχι!
-μα γιατι?
-ΤΙ,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΙΑΓΙΑ?

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΙΣΘΗΡΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ...ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΡΕΗΤ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΝΤΑΡΑ...ΑΠΙΣΤΙΕΣ-ΧΩΡΙΣΜΟΙ-ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ...ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑΡΘΕΙ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΕΤΡΟ!

ΚΑΛΟ!

Όταν με παίρνουν στο σταθερό του σπιτιού και με ρωτάνε “που είσαι;” τους λέω “κλείσε οδηγάω θα σε πάρω σε λίγο”.

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες