Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ…Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΤΖ.ΛΙΦΤΟΝ –ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ,ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΡΩΤΕΪΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ.
ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΕΦΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ,ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ, Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ…


ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΡΑ ΣΑΝ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑ ΦΙΛΟΠΟΝΟΥΣ.

ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΠΕΡΞΕΓΑΣΤΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ…


ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ.
ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΕ ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΑ,ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ ΠΑΡΑ ΓΡΑΜΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ.

ΑΝΑΠΛΑΘΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.
ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΟΥΣ.


ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΪΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΔΑ.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΙΚΜΠΑΣΑΝΗΣ-ΗΘΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ.…ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΩ ΩΣ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΑΠ’ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗ ΧΑΡΗ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΛΑ.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΝΟΗΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΤΜΑΝ.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΖΗΣΩ.
ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΟΥ;ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ,ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ν’ΑΦΗΝΕΙ ΔΙΨΑΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ,
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙΡΟ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ,ΠΑΡΑΓΕΜΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΑΣΗ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ…
ΕΡΜΑΝ ΕΣΣΕ.

9 σχόλια:

BornGR είπε...

Η Αλλαγή της πραγματικότητας, με την εικονική-ηδονική-εγωκεντική, (κτλπ σε παύλες), έχει δημιουργήσει τους "νέους" ανθρώπους της "νέας τάξης πραγμάτων" όπως θέλουν να την ονομάζουν! Εφόσον οι περισσότεροι (όπως τα γεγονότα δείχνουν) λειτουργούμε, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, με μικρή ή μεγαλύτερη συμμετοχή, έχουμε γίνει μέρος αυτής της πραγματικότητας θέλοντας και Μη. Το νιώθω και το βιώνω και με τις 5 αισθήσεις μου.....
Είπε κάποτε ο Ζαμπέτας
Και τον Εθνικό Ύμνο να τους παίξω, αυτοί τσιφτετέλι θα χορεύουνε!
http://www.youtube.com/watch?v=KRAMNWzfjcg&feature=share
"ONE DAY"....ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΕΦΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ

Η μπόρα που έρχεται θέλει να ποτίσει την γη, κι ας μην μας τρομάζει! Δεν Tου δίνουμε άλλη επιλογή, δεν θέλουμε, να αλλάξουμε τίποτα! και όταν το πείσμα του κακομαθημένου παιδιού οδηγεί όλη την οικογένεια στην καταστροφή, οφείλει ο "Πατέρας" να πάρει τα μέτρα του για την προστασία της οικογένεια και να δώσει αυτή, την Δύσκολη, αλλά μεγάλη ευκαιρία στο Αγαπημένο του Παιδί...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙΡΟ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ,ΠΑΡΑΓΕΜΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΑΣΗ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ…!!!
"Μαράν αθά" = "ο Κύριος έρχεται"
Αδερφέ η Αγάπη πάντα Ελπίζει!
Καλό βράδυ

Ανώνυμος είπε...

Ιππο

Μέσα στην μεθυσμένη του οργή ο Ευγένιος έχυσε λίγο κρασί στο κεφάλι του Τζών, λέγοντας: "Είμαι ο Ιωάννης ο Βαπτιστής!" Έπειτα σηκώνοντας τη γροθία του στον ουρανό εκεί στην κορυφή του βουνού, καταράστηκε το Θεό και Τον προκάλεσε να τον καταδικάσει στην κόλαση. "Βλέπεις, τίποτα δεν έγινε!" ούρλιαξε κοιτάζοντας με αγριεμένα μάτια την αναστατωμένη Άλισον. Οι άλλοι το πέρασαν για αστείο, η Άλισον όμως μπορούσε να δεί στα μάτια του Ευγένιου τη φρικτή του πάλη με το Θεό. Μέσα στην απελπισία του, έμοιαζε να πιστεύει ότι άξιζε να καταδικαστεί για πάντα απ' την οργή του Θεού, αρκεί να μπορούσε εμπειρικά να βεβαιωθεί ότι ο Θεός πράγματι υπήρχε, αντί να παραμένει σε μια στάσιμη κατάσταση αδιαφορίας. Αν ο Θεός τον καταδίκαζε να πάει στην κόλαση, τότε για μια τουλάχιστον ευτυχισμένη στιγμή, θα ένιωθε το άγγιγμα του Θεού και θα γνώριζε με βεβαιότητα ότι Εκείνος προσεγγίζεται."

Είναι μέγαλο πράγμα κανείς, να μπορέσει να διακρίνει μέσα από αυτό το γεγονός, το πάθος με το οποίο η ψυχή του π. Σεραφείμ Ρόουζ, κατα κόσμο Ευγένιο, αναζητούσε το Θεό. Η επιθυμία του Ρόουζ, να βρεί τον Θεό, μην μπορώντας να εκπληρωθεί, ήταν ουσιαστικά αυτή η οποία τον έκανε να τον πολεμάει. Με την επιθυμία αυτή λοιπόν της ψυχής ο Θεός τελικά εμφανίστηκε στον π. Σεραφείμ παρουσιάζοντας του την χάρη του. Σε έναν άνθρωπο πέρασε από την επίγεια κόλαση η χάρης του Θεού αποκαλύπτεται, γιατί ο Θεός βλέπει την πρόθεση την καρδίας μας και για αυτό τελίκα μας αποκαλύπτεται.

http://www.youtube.com/watch?v=dKG7wCp2JUw

Ανώνυμος είπε...

Ένας αφοσιωμένος Μουσουλμάνος Άραβας μπήκε σε ένα μαύρο ταξί στο Λονδίνο. Ζήτησε κοφτά από την ταξιτζή να απενεργοποιήσει το ραδιόφωνο, επειδή, όπως συνάγεται από τη θρησκευτική διδασκαλία του, δεν πρέπει να ακούει μουσική, επειδή την εποχή του προφήτη δεν υπήρχε μουσική και κυρίως Δυτική μουσική που είναι η μουσική των άπιστων.

Ο ταξιτζής σβήνει ευγενικά το ραδιόφωνο, σταματάει το ταξί και ανοίγει την πόρτα.

Οπότε ο Μουσουλμάνος Άραβας τον ρώτησε, "Τι κάνεις;"
Και ο οδηγός απάντησε,

"Στην εποχή του προφήτη δεν υπήρχαν ταξί, έτσι άντε γαμήσου και περίμενε για μια καμήλα!"

Δυναμις !!!

PISTOS 788 είπε...

BornGR!

Η μπόρα που έρχεται θέλει να ποτίσει την γη, κι ας μην μας τρομάζει! Δεν Tου δίνουμε άλλη επιλογή, δεν θέλουμε, να αλλάξουμε τίποτα! και όταν το πείσμα του κακομαθημένου παιδιού οδηγεί όλη την οικογένεια στην καταστροφή, οφείλει ο "Πατέρας" να πάρει τα μέτρα του για την προστασία της οικογένεια και να δώσει αυτή, την Δύσκολη, αλλά μεγάλη ευκαιρία στο Αγαπημένο του Παιδί...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙΡΟ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ,ΠΑΡΑΓΕΜΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΑΣΗ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ…!!!
"Μαράν αθά" = "ο Κύριος έρχεται"

ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΠΡΑΔΕΡ...

Εκείνος ήθελε διακοπές στη Φολέγανδρο.
Εκείνη ήθελε διακοπές στη Σκιάθο. Τελικά συμβιβάστηκαν!
Βρήκαν μια μέση λύση! Θα πάνε Σκιάθο...!!!

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS 788 είπε...

Ιππο!

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!

Η Άλισον όμως μπορούσε να δεί στα μάτια του Ευγένιου τη φρικτή του πάλη με το Θεό.
Μέσα στην απελπισία του, έμοιαζε να πιστεύει ότι άξιζε να καταδικαστεί για πάντα απ' την οργή του Θεού, αρκεί να μπορούσε εμπειρικά να βεβαιωθεί ότι ο Θεός πράγματι υπήρχε, αντί να παραμένει σε μια στάσιμη κατάσταση αδιαφορίας.
Αν ο Θεός τον καταδίκαζε να πάει στην κόλαση, τότε για μια τουλάχιστον ευτυχισμένη στιγμή, θα ένιωθε το άγγιγμα του Θεού και θα γνώριζε με βεβαιότητα ότι Εκείνος προσεγγίζεται."

ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ...

ΜΠΡΑΒΟ ΙΠΠΟ ΜΑΣ!

ΚΑΛΟ...

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΪΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΔΑ.
Αυτοι οι ανθρωποι εχουν μεγαλο ΕΓΩ,γινονται πολλες ιντερνετικες κοκορομαχιες για λιγη σημασια και μερικα like

Εχω χασει καθε ελπιδα και πιθανοτητα που πιστευα οτι η μαζα θα αλλαζε τα πραγματα. Ελπιζω πλεον μονο στο Θεο.
Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα κανω εγω η κλανια οτι περναει απο το χερι μου να βοηθησω.

Μαλλον αυτο το ποσοστο ειναι το ποσοστο ολοκληρωσεις του ανθρωπου για να φτασει να γινει ιος του Θεου,και να μπει και αυτος στο club.
Aυτο που με εξοργιζει δεν ειναι ο απειρος δρομος που εχουμε ακομα,αλλα αυτη η αδικια που γινεται! Που βαζουν παγιδες και τρικυκλοποδιες στην ανθρωποτητα, και δεν της δινουν την ευκαιρια να διξει ποσο πραγματα μπορει κανει.

Καπου ειδα προχτες σε ενα αρθρο οτι πλεον ως κρατος φαληρισαμε,οποτε ισως αυτο να εννοει η γιαγια, οτι ως οικονομια καταρευσαμε πληρως και ''δικαιωματικα'' ανηκουμε σε αλλους.

Θα μου αρεσε η ιδεα να ημουν στην θεση του καπετανιου μου ηρθαν πολλες ιδεες...
-------------
Δυναμις !!!
χααχαχαχαχαχαχαχαχα
-------------------------
25 ευρώ η είσοδος στα νοσοκομεία ; Με ποτό ή χωρίς ;

Όταν βαριέμαι, πηγαίνω στα μελίσσια και οργανώνω τις εργάτριες σε συνδικάτα.

ταξιδιώτισσα είπε...

"Ποτέ ν' αναζητούμε δεν θα πάψουμε
Κι ο τελικός προορισμός κάθε αναζήτησής μας
Είναι να φτάσουμε στον τόπο αυτόν απ' όπου ξεκινήσαμε
Και να τον γνωρίσουμε για πρώτη φορά…"

ας μας φωτίζει σ΄αυτή την πορεία γνωριμίας με τον εαυτό μας κι Εκείνον...

καλημέρα!

PISTOS 788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

Εχω χασει καθε ελπιδα και πιθανοτητα που πιστευα οτι η μαζα θα αλλαζε τα πραγματα.
Ελπιζω πλεον μονο στο Θεο.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ...

Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα κανω εγω η κλ@νια οτι περναει απο το χερι μου να βοηθησω.

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΣΗΣ...

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΕΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ...ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΣΙΑ...ΣΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΤΡΟ-ΔΥΝΑΜΙΣ...


-Μωρό μου πες μου κάτι για να νιώσω σαν αληθινή γυναίκα.
-Δεν ξέρεις να παρκάρεις!

PISTOS 788 είπε...

ταξιδιώτισσα!

ΟΜΟΡΦΟ!!!

...Είναι να φτάσουμε στον τόπο αυτόν απ' όπου ξεκινήσαμε
Και να τον γνωρίσουμε για πρώτη φορά…"

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (4) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (54) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (22) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (28) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (59) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (1) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (53) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (4) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (1) ΤΟΓΙΟ; (17) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.