Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΡΗΜΟ,ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...

ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΛΙΓΟ ΑΙΘΙΟΠΙΑ,ΛΙΓΟ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ.
ΟΛΑ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ…ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ…ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΤΑΙΝΙΑ,ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ…

Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΜΒΛΥΝΕΤΑΙ.ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΗΜΩΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟΥΣ.
ΓΕΓΟΝΟΤΑ... ΝΕΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ..., ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ...ΤΙ ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ…
Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ…
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΥΧΡΟΙ,ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ,ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΜΗ…ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ…



Καθώς στεκόταν μπρος στην τάξη της την Ε’ δημοτικού, την πρώτη ημέρα του σχολείου η κυρία Τζοβάννα είπε στα παιδιά ένα ψέμα. Όπως οι περισσότερες δασκάλες, κοίταξε τους μαθητές της και είπε ότι τους αγαπούσε όλους το ίδιο.
Αλλά αυτό ήταν αδύνατον, διότι εκεί στην μπροστινή σειρά, βυθισμένο στο κάθισμα του ήταν ένα μικρό αγόρι, ο Μάνος Μανούσας. Η κυρία Τζοβάννα είχε παρακολουθήσει τον Μάνο την προηγούμενη χρονιά και είχε προσέξει ότι ο Μάνος δεν έπαιζε καλά με τα άλλα παιδιά. Τα ρούχα του ήταν τσαλακωμένα. Πάντα φαινόταν ότι χρειαζόταν μπάνιο. Και ο Μάνος μπορούσε να είναι πολύ δυσάρεστος.

Στο σχολείο που δούλευε η κυρία Τζοβάννα έπρεπε να επιθεωρήσει του κάθε μαθητού το ιστορικό. Άφησε του Μάνου το ιστορικό να το διαβάσει τελευταίο. Όταν όμως διάβασε το ιστορικό που έγραφαν οι προηγούμενες δασκάλες έμεινε έκπληκτη!
Η δασκάλα της Α’ δημοτικού έγραφε: «Ο Μάνος είναι ένα φωτεινό παιδί με έτοιμο πάντα το χαμόγελο. Κάνει τις εργασίες του σωστά και προσεγμένα, και έχει καλούς τρόπους… είναι χαρά να τον έχουμε κοντά μας».


Η δασκάλα της Β’ δημοτικού έγραφε: «Ο Μάνος είναι άριστος μαθητής. Αγαπητός από τους συμμαθητές του, αλλά φαίνεται προβληματισμένος εξ αιτίας της μητέρας του που έχει μια ανίατη ασθένεια, η ζωή στο σπίτι θα είναι δύσκολη».
Η δασκάλα της Γ’ δημοτικού έγραφε: «Ο θάνατος της μητέρας του ήταν πολύ σκληρός και οδυνηρός για αυτόν. Προσπαθεί να κάνει καλά τις εργασίες του, αλλά ο πατέρας του δε δείχνει πολύ ενδιαφέρον. Η ζωή του σπιτιού σύντομα θα τον επηρεάσει εάν δε παρθούν ορισμένα μέτρα».
Η δασκάλα της Δ’ δημοτικού έγραφε: «Ο Μάνος έχει αποσυρθεί και δεν δείχνει ενδιαφέρον για το σχολείο. Δεν έχει πολλούς φίλους και πολλές φορές κοιμάται στην τάξη».

Διαβάζοντας όλα αυτά η κυρία Τζοβάννα κατάλαβε το πρόβλημα και ντράπηκε πολύ για τον εαυτό της. Αισθάνθηκε ακόμη χειρότερα, όταν οι μαθητές της της έφεραν χριστουγεννιάτικα δώρα. Όλα ήταν διπλωμένα σε πολύχρωμα χαρτιά με ωραίους φιόγκους, εκτός από του Μάνου. Το δώρο του ήταν άγαρμπα διπλωμένο σε μια καφετιά χοντρή σακούλα του μανάβη. Η κυρία Τζοβάννα δυσκολεύτηκε να το ανοίξει εν μέσω των άλλων δώρων.

Μερικά παιδιά άρχισαν να γελάνε όταν εβγαλε από τη σακούλα ένα βραχιόλι που λείπανε μερικές από τις ψεύτικες αδαμάντινες χάντρες και ένα μπουκάλι ένα τέταρτο γεμάτο άρωμα. Αλλά έπνιξε τα γέλια των μαθητών καθώς είπε θαυμαστικά πόσο όμορφο ήταν το βραχιόλι φορώντας το στο χέρι της και βάζοντας μερικές σταγόνες στον καρπό του χεριού της.

Ο Μάνος έμεινε λίγο παραπάνω στο σχολείο στο σχόλασμα για να πει «κυρία Τζοβάννα σήμερα μυρίζατε όπως ακριβώς μύριζε η μαμά μου». Όταν έφυγαν τα παιδιά έκλαιγε για περίπου μισή ώρα. Από εκείνη την ημέρα η κυρία σταμάτησε να διδάσκει ανάγνωση, γραφή και αριθμητική. Έδειχνε ιδιαίτερη προσοχή στο Μάνο. Καθώς δούλευε μαζί του το μυαλό του ζωντάνευε. Όσο πιο πολύ τον ενθάρρυνε τόσο πιο γρήγορα ανταποκρινόταν. Εως το τέλος του χρόνου ο Μάνος είχε γίνει ένα από τα πιο έξυπνα παιδιά της τάξης του, και παρόλο το ψέμα ότι θα αγαπούσε όλα τα παιδιά το ίδιο η κυρία Τζοβάννα ευνοούσε το Μάνο ιδιαίτερα.

Μετά από ένα χρόνο βρήκε ένα σημείωμα κάτω από την πόρτα της. Ήταν από το Μάνο. Της έλεγε ότι ακόμη ήταν η καλύτερη δασκάλα που είχε ποτέ στη ζωή του. Πέρασαν έξι χρόνια πριν πάρει άλλο σημείωμα από το Μάνο. Της έγραφε ότι τελείωσε το Λύκειο και ήταν τρίτος στην τάξη του, και ότι ακόμη ήταν η καλύτερη δασκάλα που είχε ποτέ στη ζωή του.

Μετά τέσσερα χρόνια πήρε άλλο ένα σημείωμα που της έλεγε ότι παρόλο που τα πράγματ ήταν αρκετά δύσκολα κατάφερε να επιμείνει και να συνεχίσει τις σπουδές του, και ότι σύντομα θα αποφοιτούσε από το πανεπιστήμιο με τις μεγαλύτερες διακρίσεις. Την διαβεβαίωνε ότι αυτή ήταν η πιο αγαπητή δασκάλα που είχε σε όλη του την ζωή.
Πέρασαν ακόμη τέσσερα χρόνια και έφτασε ακόμα άλλο ένα γράμμα. Αυτή τη φορά εξηγούσε ότι αφού πήρε το δίπλωμα του αποφάσισε να προχωρήσει πιο πολύ ναι να κάνει διδακτορικό. Στη γράμμα εξηγούσε ότι αυτή παρέμεινε η πιο καλή και αγαπητή δασκάλα που είχε ποτέ στη ζωή του. Μα τώρα το όνομα του ήταν πιο μακρύ Dr. Εμμανουήλ Σ. Μανούσος.

Η ιστορία δεν τελείωνε εκεί. Υπήρξε ακόμη ένα γράμμα εκείνη την άνοιξη. Ο Μάνος της ανακοίνωνε ότι είχε γνωρίσει μια υπέροχη κοπέλα την οποία θα παντρευόταν. Της εξηγούσε ότι ο πατέρας του είχε πεθάνει πριν μερικά χρόνια και αναρωτιόταν αν θα συμφωνούσε να παραβρεθεί στο γάμο και να καθόταν στη θέση της μητέρας του γαμπρού. Βεβαίως η κυρία Τζοβάννα δέχτηκε. Μαντέψτε! Στο γάμο φορούσε εκείνο το βραχιόλι που της είχε δώρίσει κάποια Χριστούγεννα – χρόνια πίσω. Ναι, εκείνο το βραχιόλι που έλειπαν οι αδαμάντινες πέτρες. Και βεβαιώθηκε ότι φορούσε το ίδιο άρωμα που θυμόταν ότι φορούσε η μητέρα του Μάνου στα τελευταία τους Χριστούγεννα μαζί.

Όταν συναντήθηκαν αγαλιάστηκαν με στοργή. Ο κύριος Μανούσος ψιθύρισε στο αυτί της κυρίας Τζοβάννας «Σας ευχαριστώ κυρία Τζοβάννα που πιστεύατε σε μένα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με κάνατε να νιώθω σπουδαίος και μου δείξατε πως εγώ μπορούσα να διαφέρω».
Η κυρία Τζοβάννα με δάκρυα στα μάτια ψιθύρισε: «Μάνο μου λάθος κατάλαβες. Εσύ ήσουν που δίδαξες σε εμένα πώς να διαφέρω. Δεν ήξερα πώς να διδάσκω μέχρι που σε γνώρισα».

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΓΙΟΥΣ,ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ...GERHARD TERSTEEGEN.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΗΛΙΑΣ ΕΨΑΧΝΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ--ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΡΗΜΙΕΣ!
ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΨΑΧΝΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ!ΕΓΙΝΕ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!
ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ!ΕΓΙΝΕ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!
ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ!

ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕ ΕΙΤΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ
ΕΙΤΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ!ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ!
ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΖΟΒΑΝΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Του Χρήστου Γιανναρά
Στον γεωγραφικό χώρο που ορίζουν οι ακτές του Αιγαίου και το ενδιάμεσο αρχιπέλαγος, γεννήθηκε, για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, η κριτική σκέψη.

Δηλαδή η ανάγκη να επαληθεύεται η γνώση, να διακρίνεται το σωστό από το λάθος, η πραγματικότητα από την ψευδαίσθηση, την πλάνη, το ψεύδος. Και «κριτήριον αληθείας» για τους Ελληνες ήταν πάντοτε το «κοινωνείν»: η εμπειρική συμμαρτυρία, ο γλωσσικός συντονισμός της εμπειρίας – «όταν πάντες ομοδοξούσι και έκαστος επιμαρτυρεί».
......
Αν κάποιος θέλει να ψηλαφήσει εμπειρικά τη μεταφυσική αναζήτηση ως άθλημα κοινωνίας και όχι ως ιδιωτική αρέσκεια, μπορεί να αξιοποιήσει το λείμμα: Ας ξεχωρίσει μιαν εκκλησιά, όσο γίνεται λιγότερο «εκσυγχρονισμένη». Και να χώνεται εκεί, σε μια γωνιά, εφτά μέρες, πρωί - βράδυ.

Ισως του χαριστεί η εμπειρία και γεύση της μετοχής.
όλο το άρθρο: http://www.oodegr.com/oode/filosofia/metoxi_idiotia_1.htm

Ζούμε ή νομίζουμε ότι ζούμε? Ωραίοι οι Deep Για Deep.... purple!
Αλήθειες που πονάνε και ιστορίες που συγκινούν!
Σε πλήρη κοινωνία σε βρίσκω Μπράδερ
Καλημέρα

PISTOS788 είπε...

telitsa-paylitsa

ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ...ΖΗΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΥΡΗΣΕΤΕ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΕΣΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ...

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΣΟΥ...

PISTOS788 είπε...

BornGR!

Ας ξεχωρίσει μιαν εκκλησιά, όσο γίνεται λιγότερο «εκσυγχρονισμένη». Και να χώνεται εκεί, σε μια γωνιά, εφτά μέρες, πρωί - βράδυ.

ΠΟΛΥ,ΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΡΟ ΜΟΥ,ΔΙΚΟ ΣΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Ο υπνος ειναι κατι ευχαριστο, και φροντιζουν καπιοι να κανουν αυτον τον υπνο, να τον κανουν υπνο διαρκεειιααςς. Λογικο να ζουμε σε μια εποχη διχως αξιες γιατι ο ανθρωπος επαψε να ασχοληται να ενδιαφερεται για τα πνευματικα για 2 κυριους λογους πιστευω (1)την βιομηχανικη επανασταση που εφερε τον καταναλωτισμο και ολα τα υπολοιπα και (2)την ματαιοδοξια, την μεμψιμοιρια του, τον φοβο να δει την ασχημια του εαυτου του και να το παλεψει ,να φτιαχνει δικα του πραγματα για να απαλυνει τον πονο αντι να στραφει στον ουρανο. Να μην εφαρμοζει την πιο απλη εντολη και ευκολη κιολας ΖΗΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΥΡΗΣΕΤΕ... Ζητα να αλλαξεις... ζητα να μαθεις... Η μονη απαντηση που βρισκω ειναι γιατι δεν ξερουν.

Ελεγε ο Αριστοτελης, οι μεγαλοι ανθρωποι μιλανε για ιδεες, οι μεσαιοι μιλανε για γεγονοντα, οι μικροι μιλανε για το τι κανουν οι αλλοι. Γιατι οι μεγαλοι ανθρωποι που ειπε ο Αριστοτελης να ειναι σημερα(αριθμητικα)μονο για δειγμα? γιατι να μην ειναι ολοι σαν και αυτους(τους μεγαλους ανθρωπους)?

zkcome είπε...

Ιδού ο δούλος μου που διάλεξα,
ο αγαπητός μου
στον οποίο ευαρεστήθηκε η ψυχή μου.
Θα θέσω το Πνεύμα μου πάνω του
και δίκαιη κρίση στα έθνη θ' αναγγείλει.
Δε θα φιλονικήσει ούτε θα κραυγάσει,
ούτε θ' ακούσει κανείς στους πλατιούς δρόμους τη φωνή του.
Καλάμι συντριμμένο δε θα σπάσει
και φιτίλι που καπνίζει δε θα σβήσει,
ωσότου κάνει τη δίκαιη κρίση να νικήσει.
Και στο όνομά του έθνη θα ελπίζουν.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=LD706WY5Yfw



ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΖΟΒΑΝΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΕΚΠΛΗΞΗ!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ...ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΓ.ΠΑΙ.Τ.ΘΕ...

PISTOS788 είπε...

zkcome!

Θα θέσω το Πνεύμα μου πάνω του
και δίκαιη κρίση στα έθνη θ' αναγγείλει.
Δε θα φιλονικήσει ούτε θα κραυγάσει,
ούτε θ' ακούσει κανείς στους πλατιούς δρόμους τη φωνή του.
Καλάμι συντριμμένο δε θα σπάσει
και φιτίλι που καπνίζει δε θα σβήσει,
ωσότου κάνει τη δίκαιη κρίση να νικήσει.
Και στο όνομά του έθνη θα ελπίζουν.

ΕΙΣΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ DJ!!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

telitsa-paylitsa

ΘΑ ΤΟ ΔΩ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΟ ΤΕΛΙΝΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!

PISTOS788 είπε...

Ποινικές διώξεις για το σχέδιο "Πυθία"!

14-03-2012 17:41:15




Είναι μία είδηση που βάζει τα πράγματα στη θέση τους και εξηγεί το "γιατί" συμβαίνουν πράγματα και "θαύματα" στη χώρα μας τα τελευταία 2,5 χρόνια. Με απόφαση του εισαγγελέα πρωτοδικών Σ.Ορνεράκη ο οποίος ερεύνησε τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως το καλοκαίρι του 2011, ασκούνται ποινικές διώξεις κατά παντός υπευθύνου για το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή! Πριν όστις αναφερόταν σε αυτό το σχέδιο θεωρούνταν ή γραφικός ή συνομωσιολόγος τώρα όμως είναι επίσημο με τη βούλα του εισαγγελέα.

Η αρχική έρευνα ολοκληρώθηκε και πλέον η υπόθεση θα ανατεθεί σε τακτικό ανακριτή ο οποίος θα κληθεί να συνεχίσει την έρευνα για να στοιχειοθετήσει τα βασικά συμπεράσματα της δημοσιογραφικής έρευνας.

Υπήρξε σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή; Ποιοι μελετούσαν τρόπους για να "παρέμβουν" στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα; Ποιους θα εξυπηρετούσε πιθανή αποσταθεροποίηση της χώρας;

Τα ερωτήματα αυτά θα κληθεί να απαντήσει, αμέσως ή εμμέσως, η δικαστική έρευνα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν τον Ιούνιο του 2011 στο περιοδικό "Επίκαιρα", το Φλεβάρη του 2009, η ΕΥΠ ενημέρωσε την τότε κυβέρνηση Καραμανλή ότι η Υπηρεσία έλαβε γνώση από τη Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) πως μία «ομάδα Εργασίας» 19 Ρώσων που έδρασε στην Ελλάδα, εντόπισε και αποκάλυψε σχέδιο δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού «με σκοπό την αναβολή ή τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας». Αφορμή για την ενεργοποίηση της ρωσικής ομάδας, που οδηγήθηκε στα ίχνη όσων φέρονται ότι σχεδίαζαν τη δολοφονία του Κ. Καραμανλή, ήταν η «απόπειρα τηλεφωνικής υποκλοπής συνομιλιών μεταξύ των κυρίων Κ. Καραμανλή, Β. Πούτιν και Τζ. Παρβάνοφ».

PISTOS788 είπε...

Σύμφωνα με το έγγραφο της ΕΥΠ, σε μια τουλάχιστον περίπτωση οι ομάδες των πρακτόρων της ρωσικής υπηρεσίας FSB, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους άνδρες που παρακολουθούσαν το αυτοκίνητο του τότε Ελληνα πρωθυπουργού στην περιοχή της Νέας Μάκρης, μεταξύ 20 και 25 Απρίλη του 2008. Η ρωσική υπηρεσία κάνει λόγο για την ύπαρξη σχεδίου με τον ονομασία «Πυθία 1», που περιλάμβανε τέσσερα σημεία: «Πολιτική αποσταθεροποίηση (υπόθεση Βατοπεδίου). Επιχειρηματική αποσταθεροποίηση (υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας και απαγωγές επιχειρηματιών). Κοινωνική αποσταθεροποίηση (κοινωνική αναταραχή και τρομοκρατικές ενέργειες). Διάφορα προβλήματα στην εξωτερική πολιτική».

Το ίδιο έγγραφο της ΕΥΠ, περιλαμβάνει εκτιμήσεις των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με τις οποίες «η σημερινή γενιά τρομοκρατών είναι ελεγχόμενη από τις Δυτικές Υπηρεσίες». Γίνεται ειδική αναφορά στην ομάδα παρακολούθησης του πρώην πρωθυπουργού και εκτιμάται ότι ανερχόταν σε 20 άτομα, με την επισήμανση ότι «δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο», ενώ σε μια περίπτωση παρακολούθησης διαπιστώθηκε η παρουσία και δύο ακόμη νέων ατόμων, «που ήταν μάλλον Βρετανοί».

Στο όχημα που εγκατέλειψε αυτή η ομάδα και στη συνέχεια ερευνήθηκε από τους Ρώσους πράκτορες, σύμφωνα πάντα με έγγραφο της ΕΥΠ, βρέθηκαν στοιχεία που αφορούν στην καταγραφή της διαδρομής που ακολουθούσε στη μετακίνησή του ο πρώην πρωθυπουργός, χάρτες, κιάλια νυχτερινής παρατήρησης, εκρηκτική ύλη C-4, όπλα TOKAREV και KALASNIKOF, υλικά καμουφλάζ, υλικά μακιγιάζ, συστήματα επικοινωνίας συγχρονισμένα στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ. και άλλα υλικά.

PISTOS788 είπε...

Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν για εξέταση στα Κεντρικά της Μόσχας και με βάση τις αναλύσεις που έγιναν, οι ρωσικές υπηρεσίες ενημέρωσαν ότι υπήρχε «οργανωμένο σχέδιο παρακολούθησης του Στόχου (Κ. Καραμανλής) το οποίο οργανώθηκε από Δυτικές Υπηρεσίες με τη συμμετοχή και της ομόλογης Υπηρεσίας του Ισραήλ. Το εν λόγω σχέδιο υλοποιήθηκε κυρίως από Ελληνες.
Ο αντικειμενικός σκοπός του ήταν η πραγματοποίηση επίθεσης σε βάρος του Στόχου, με ειδικότερο σκοπό την αναβολή ή τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας».

Ας αρχίσουμε όλοι να αντιστοιχούμε τα γεγονότα στο μυαλό μας και η απάντηση γιατί πάθαμε ότι πάθαμε θα λάμψει ξεκάθαρα στο νού μας.

George Mantjoros είπε...

Εξαιρετικα καλο αδελφε το θεμα με το Μανο.Μιλαει στην καρδια.
Ομως οι μικροι Μανοι σημερα απειλουνται σοβαρα πλεον απο δυναμεις διαφθορας και εξοντωσης.
Πρεπει η δραση να ξεκινησει..... τωρα.

PISTOS788 είπε...

sagini

Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ...ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

πετρος


Αν βαζαμε σε οτιδιποτε ενα ταμπελακι με την τιμη που αξιζει να εχει θα βλεπαμε οτι την μεγαλητερη τιμη δεν την εχουν τα πετραδια τα ορυκτα κτλ αλλα οι καρδιες σαν και αυτες που λεει η ιστοριουλα,ομορφη ιστορια.

Ο χοντρος επρεπε να καταλαβει οτι αυτο ειναι αυτονοητο οτι θα το παθενε,επρεπε να ειχε ζητηση προστασια απο τους ρωσους και κυριοως απο τον ιδιο τον Θεο. Η πραξη του θα εφερνε σαν ντομινο παγκοσμιες αλλαγες, η αλλη πλευρα δεν θα τον αφηνε ετσι... Νομιζω οτι παιζονται και αλλα... Δηλαδη αυτο με τον χοντρο ειναι μια ειδηση παλια και μας την πλασαρουν συνεχεια σημερα αυτες τις ημερες, εφημεριδες προχτες η τηλεοραση κτλ. Νομιζω οτι θελουν να τον κανουν να φανει οτι ηταν πολυ καλος πολιτικος αλλα ανωτερες εξωτερικες δυναμεις δεν τον αφησαν και ο λογος για να κερδισει ψηφους η Νεα Δημοκρατια.Εχουν ακουστει και κατι σχολια και ικασιες να ξαναερθει ο καραμαλης η να συνεργαστει με τον καρκινομουρη τον Σαμαρα. Γενικα κανουν το οτιδιποτε για να σκορπιστουν οι ψηφοι για αυτο εξηγειτε οτι κανει κομμα και η τζουλια(η γνωστη πορνοσταρ). Οι ψηφοι πρεπει να σκορπιστουν για να χωριστουν σε διαφορα κομματα και να βγει νηκητης Πασοκ η Νεα δημοκρατια γιατι αυτα τα 2 κομματα ακομα εχουν τα μεγαλητερα ποσοστα.

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΑΥΤΟ ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ...ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ...

ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΣΤΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ....


Ο ΓΡΑΨΑΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ...ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ


ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .....


Secret Real Truth.

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες