Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

SECRETUM SECRETORUM -ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ





ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΜΥΣΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ…


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ,ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ.

ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΑΝΔΡΑ Ή ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΕΠΤΑ ΚΕΝΤΡΑ-ΤΣΑΚΡΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΚΕΝΤΡΑ-ΤΣΑΚΡΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ.

ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗΣ ΕΓΚΡΑΤΗΣ ΩΣΤΕ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΘΕΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ…

ΕΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΞΗΣ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΕΝΤΡΑ.
ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ.
ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ,ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ



ΚΑΘΑΠΕΡ ΓΑΡ ΤΟ ΠΕΡΙΕΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΝ ΔΙΑ ΣΩΛΗΝΟΣ ΥΔΩΡ ΟΡΘΙΟΝ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΥΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΘΛΙΒΟΥΣΗΣ ΒΙΑΣ ΕΠΙ ΤΑ ΑΝΩ ΦΕΡΕΤΑΙ,ΟΥΚ ΕΧΟΝ ΟΠΗ ΔΙΑΧΥΘΗ,ΚΑΙ ΤΑΥΤΑ ΚΑΤΩΦΕΡΟΥΣ ΑΥΤΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΝ ΟΥΣΗΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ,

ΟΥΤΩ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΙΟΝ ΤΙΝΟΣ ΣΩΛΗΝΟΣ ΣΤΕΓΑΝΟΥ ΤΗΣ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΥΤΟΝ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΠΕΡΙΣΦΙΓΓΟΥΣΗΣ ΑΝΑΛΗΦΘΗΣΕΤΑΙ ΠΩΣ ΥΠΟ ΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΙΣΘΑΙ ΦΥΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑΝ,ΟΥΚ ΕΧΩΝ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΡΡΥΗ.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΧΥΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΧΘΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ Σ’ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΛΑΦΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ.

ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΕΓΑΝΟ ΣΩΛΗΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΡΘΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ,ΜΟΛΟΝΟΤΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΦΕΡΗΣ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΦΙΓΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ,ΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΕΓΑΝΟ ΣΩΛΗΝΑ,ΘΑ ΑΝΥΨΩΘΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙ ΤΑ ΥΨΗΛΑ,ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΤΡΑΠΕΙ.

ΜΥΣΤΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΝΥΣΣΗΣ

11 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

"Η ψήφιση του νομοσχεδίου συνιστά, συνεπώς, εκτροπή από τη συνταγματική, την ευρωπαϊκή και τη διεθνή νομιμότητα."
Συνεπώς ο Ελληνικός Λαός δεν έχει καμμία υποχρέωση να τηρήσει τίποτε από τα υπογεγραμμένα και σύντομα θα τα και θα τους ακυρώσει...
ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 5 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΩΝ

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
Των καθηγητών Συνταγματικού Δικαίου

Γιώργου Κασιμάτη, Ομότιμου Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών
Ανδρέα Δημητρόπουλου, Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών
Γιώργου Κατρούγκαλου, Καθηγητή Πανεπιστημίου Θράκης
Ηλία Νικολόπουλου, Καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου
Κώστα Χρυσόγονου, Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης


Αισθανόμαστε την υποχρέωση να επισημάνουμε προς τη Βουλή και τον ελληνικό λαό ότι το κείμενο, το οποίο καλείται σήμερα να ψηφίσει η λαϊκή αντιπροσωπεία παραβιάζει κατάφωρα θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος και του ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου για τους λόγους που ακολουθούν:


1. Η παρούσα Βουλή εκλέχθηκε τον Οκτώβριο του 2009 κάτω από εντελώς διαφορετικές πολιτικές προϋποθέσεις και η λαϊκή εντολή προς αυτή, κατά την έννοια του άρθρου 41 του Συντάγματος, ήταν διαμετρικά αντίθετη από όσα προβλέπει τώρα το κατατεθειμένο κείμενο. Λείπει, συνεπώς, η δημοκρατική νομιμοποίηση για την ψήφισή του.
2. Το περιεχόμενο του κειμένου, που καλείται να ψηφίσει η Βουλή είναι προϊόν οικονομικού και πολιτικού εκβιασμού, εκ μέρους των εκπροσώπων των δανειστών, κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου (άρθρο 52 της Διεθνούς Σύμβασης της Βιέννης του 1969).

3. Το κείμενο που κατατέθηκε για ψήφιση δεν αποτελεί κατά το Σύνταγμα ούτε σχέδιο νόμου, δεδομένου ότι δεν περιλαμβάνει διατάξεις νομοθετικού περιεχομένου ούτε σχέδιο νόμου κυρωτικού διεθνούς σύμβασης, δεδομένου ότι δεν περιέχει το υπογεγραμμένο κείμενο της διεθνούς σύμβασης. Πρόκειται για κείμενο προγράμματος, που επιχειρείται να δεσμεύσει ανεπίτρεπτα επί δεκαετίες το μέλλον της χώρας. Παρουσιαζόμενο, συνεπώς, ως δεσμευτικό κείμενο νόμου, παραβιάζει την αντιπροσωπευτική αρχή και την κατά το Σύνταγμα άσκηση της νομοθετικής λειτουργίας (άρθρο 26 Σ).

4. Το κείμενο επιχειρείται να υπερψηφιστεί κατά παράβαση του άρθρου 29 του Συντάγματος, στο βαθμό που επιβάλλεται κομματική πειθαρχία χωρίς προηγούμενη εσωτερική ψηφοφορία και απόφαση συλλογικών κομματικών οργάνων.

5. Η πρόβλεψη ότι οι νέες δανειακές συμβάσεις θα ισχύουν από την υπογραφή τους, χωρίς κύρωση από την Βουλή, παραβιάζει τα άρθρα 28 παρ. 2 και 36 παρ. 2 του Συντάγματος, καθώς και το διεθνές δίκαιο.

6. Οι συνταγματικές και οι διεθνούς δικαίου εγγυήσεις σεβασμού και προστασίας της εθνικής κυριαρχίας προσβάλλονται επιπλέον: (α) Με την επανάληψη - όπως και στη Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης της 10.5.2010 - της ρήτρας παραίτησης από τις ασυλίες της εθνικής κυριαρχίας, (β) με τον υπερδανεισμό της χώρας και την άμεση στέρηση της δυνατότητας ικανοποίησης των βασικών αναγκών του ελληνικού λαού και της αξιοπρεπούς διαβίωσης των ελλήνων πολιτών, (γ) με τη σώρευση «επαχθούς» δανεισμού και (δ) με την εφαρμογή του αγγλικού δικαίου και όχι του δημοσίου διεθνούς δικαίου που διέπει τις διεθνείς συμβάσεις των κρατών. Συνεπώς, το κείμενο που καλείται η Βουλή να ψηφίσει παραβιάζει στον πυρήνα τους τις συνταγματικές εγγυήσεις της εθνικής κυριαρχίας, της λαϊκής κυριαρχίας και της δημοκρατικής αρχής (άρθρο 1 του Συντάγματος).

7. Τα μέτρα που προβλέπει το προς ψήφιση κείμενο ότι θα επιβληθούν στον ελληνικό λαό παραβιάζουν τις αρχές της ισότητας των βαρών, του κοινωνικού κράτους δικαίου (άρθρα 4 παρ. 5 και 25 παρ. 1 του Συντάγματος) και τις εγγυήσεις των κοινωνικών δικαιωμάτων των Ελλήνων (άρθρα 22 και 23 του Συντάγματος). Παραβιάζουν επίσης θεμελιώδεις εγγυήσεις της Συνθήκης της Λισαβόνας (του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων) και του διεθνούς δικαίου, καθώς και εγγυήσεις του διεθνούς εργατικού δικαίου.

Η ψήφιση του νομοσχεδίου συνιστά, συνεπώς, εκτροπή από τη συνταγματική, την ευρωπαϊκή και τη διεθνή νομιμότητα.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Αδερφέ μου....δεν μου το έλεγες μια μέρα νωρίτερα?!!!
Η εγκράτεια είναι "ΣΑΝ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΣΤΟ ΚΑΜΙΝΙ"
Οι καθαροί τον Θεόν όψονται.

Βρήκα μια ωραία ιστορία όχι σχετική με το μεγάλο μυστικό, αλλά σχετική με την εμφάνιση του Θεού, στους ταπεινούς-αμαρτωλούς την καρδία.

«Αγαπήσωμεν αλλήλους, ίνα εν ομονοία ομολογήσωμεν»
Καλημέρα Μπράδερ

http://www.vembos.gr/Theos.htm

zkcome είπε...

Ο ΔΕ ΚΑΡΠΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΧΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΧΡΗΣΤΟΤΗΣ ΑΓΑΘΩΣΥΝΗ ΠΙΣΤΙΣ
ΠΡΑΟΤΗΣ ... ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ... ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΙΟΥΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ.
ΟΣΟΙ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΟΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ.
ΕΑΝ ΖΩΜΕΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΣ ΠΕΡΙΠΑΤΩΜΕΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=DsQg-bpVifA&feature=related


ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ!

ΤΟ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ!

ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ 6 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΤΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ!

Ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ!

Η ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΜΕ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!

ΑΓΩΝΙΖΩΜΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Πριν λιγο καιρο ακουγα μια γυναικα να παραπονιετε για πανω απο 30 λεπτα κανοντας φασαρια και κυριγμα(φωναχτα)στο σκυλο της γιατι τις τρωει τα λουλουδια,ειχε πολυ γελιο εδειχνε γελεια ητανε σαν να μιλαγε για φιλοσοφια σε μια μαϊμου. Βλεπουμε λοιπον μια τεραστια διαφορα-χασμα συνηδειτοτητας που ειχε η γυναικα και ο σκυλος,ε ε ε οι κοντοφθαλμοι-υλιστες-στενομυαλοι που ζουν σε αγνοια η πνευματικο σκοτος ειναι οι σκυλοι και αυτοι που εχουν φτασει η φτανουν την πνευματικη φωτιση και εχουν αποδεσμευτει απο τα κατωτερα ενστικτα ειναι οι γυναικες με βαση του παραδειγματος που ειπα πιο πανω με τον σκυλο.
Ειχα ζητηση στην προσευχη μου να δω(μια γευση) πως ειναι να εχεις διευρημενη συνηδητοτητα,μετα απο 3 μερες για κανα μισο-λεπτο ενιωθα ποσο απιστευταααα σωστα σοφα ειναι τα παντα φτιαγμενα με αγαπη και πως ολα ρεουν τελεια ενω ειχα ενα συναισθημα απιστευτης ειρηνης ησυχιας ευτυχιας χαρας ηρεμιας πληρωτητας ολοκληρωτητας μετα ξαφνηκα εφυγαν τα παντα και δεν ξαναεγινε αυτο.

Εαν δεν μπορουμε να αποδεσμευτουμε απο τα κατωτερα ενστικτα μας μπορουμε να το ζητησουμε(εγω ειμαι στην κατηγορια των μ@λ@κισμενων δειλιαζω να το κανω,να το ζητησω,να αποδεσμευτω,παρω την αποφαση).


Με τους ερωτευμενους τι γινετε?βγαινουν χαμενοι?

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ...

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΟΟ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

Μεθυσμένος σε σουβλατζίδικο:

- Ένα γύρο απ' όλα.
- Πίτα;
- Άσε, λιώμα


ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

telitsa-paylitsa

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΩΣΤΕ ΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΙ ΘΕΟΥ...ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ...ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...

ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ,
ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΥΓΡΩΝ...ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΟ...ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...

Trinity είπε...

Καλημερα: Καλη αρχή στον Καμμένο, θα εχει πολλους μαζι του

PISTOS788 είπε...

Trinity!

ΣΙΓΟΥΡΑ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες