Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

DIVERGENT...Ἀρχαία Τάξις Πραγμάτων! Δέν ἀπαρτίζεται ἀπό ἄνδρες αἱμάτων...«Ἀρχαία» καλεῖται κι ὅμως εἶναι τό μέλλον.
Τό σύστημα πού ἀναγνωρίζει, αὐτό τῶν Ἀγγέλων.
Κακίας ριζοτόμος, ἀρετῆς φυτοκόμος,
ὁ Νόμος τοῦ Φωτός, ἀλαστόρων ὁ τρόμος!
Στύλος ἀκλόνητος μέσα στήν πτώση.
Αὐτή πού θά σώσει καί θά δώσει τήν ὤση.


Βρισκόμαστε στην αρχή αυτών των μεγάλων “γεωπολιτικών” (έτσι τις ονομάζουν) εξελίξεων. Όπως και να τις ονομάζουν όμως, εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες γνωρίζουμε πως όλα αυτά, γίνονται με σκοπό να συρρικνώσουν και να αφανίσουν την Ορθοδοξία, για να επιβληθεί στον κόσμο χωρίς αντίσταση, η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Όλα αυτά όμως,( για να μας προετοιμάσουν), μας έχουν γίνει γνωστά από αιώνων μέσα από τις προφητείες των αγίων.
Από την στιγμή που δίδεται μία προφητεία , μέχρι την στιγμή που πραγματοποιείται, μεσολαβεί ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτός ο χρόνος είναι σαν μία πυκνή ομίχλη που καλύπτει την προφητεία και κάνει την ερμηνεία και την εξήγησή της να μοιάζει με γρίφο. Ότι και να λές λοιπόν ευρισκόμενος μέσα στην “πυκνή ομίχλη”, είναι φυσικό να περνάει απαρατήρητο. Όσο όμως πλησιάζουμε προς την πραγματοποίηση της προφητείας, η ομίχλη διαλύεται και μπορούμε να διακρίνουμε σε κάποια απόσταση.

Όταν δε φθάσουμε πολύ κοντά χρονικά, τότε μπορούμε να διακρίνουμε πολύ καθαρά, τα προφητευμένα γεγονότα, ακόμα και πριν αυτά γίνουν.


Σε αυτό το χρονικό σημείο βρισκόμαστε σήμερα, που μας επιτρέπει να διακρίνουμε στό άμεσο και κοντινό μέλλον, τα προφητευμένα γεγονότα. Βλέπουμε δηλαδή γύρω μας, να “ωριμάζουν” οι συνθήκες του “μεγάλου γενικού πολέμου”, που θα οδηγήσει αναπόφευκτα τα γεγονότα στην ΜΑΧΗ της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΌΛΕΩΣ, για τον έλεγχο των “στενών” και όσο θα προχωρούν τα γεγονότα, τόσο πιο ορατό θα γίνεται το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ.

Εκτός όμως από τις προφητείες των αγίων, που μας έχουν αποκαλύψει το σχέδιο του Θεού για τη Ελλάδα και ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, υπάρχουν και οι Σατανικές δυνάμεις της “Νέας Τάξης” ή όπως αλλοιώς θέλουν να αποκαλούνται, που προσπαθούν με τα δικά τους σχέδια να ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ και να ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ τις προφητείες.

Αυτά τα σχέδια δεν τα γνωρίζει ο κόσμος, γιατί τα καταστρώνουν στις μυστικές ΣΤΟΕΣ τους. Αυτά όμως θα τα αποκαλύψουμε σήμερα. Θα αποκαλύψουμε την μεγάλη παγίδα που έχουν στήσει για την Ελλάδα, με το Δάνειο. Θα αποκαλύψουμε τα νέα “σενάρια” που γράφουν, για να ρίξουν και να φυγαδεύσουν την Κυβέρνηση. Αυτά που “μαγειρεύουν” για τις εκλογές, αλλά θα πούμε και για τις προσπάθειες ΔΙΑΛΥΣΗΣ και ΑΡΠΑΓΗΣ της Ελλάδος, που τρείς φορές το προσπάθησαν και τρείς φορές .....ατύχησαν.


Πρέπει να ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ότι στα σχέδια των ΣΤΟΩΝ για την εξολόθρευση των Ελλήνων και τον αφανισμό της Ελλάδος , όλοι οι γνωστοί δημοσιογράφοι και όλα τα ΜΜΕ, βρίσκονται ενεργά ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ των Σατανιστών και έχουν έργο, να αποπροσανατολίζουν και να κοιμίζουν την κοινή γνώμη για να ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ.

ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ.

Θα αναφέρω ένα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ , για να καταλάβουμε την ΥΠΝΟΠΑΓΙΔΑ που μας έχουν στήσει και τα ΑΣΧΗΜΑ και τα ΒΡΩΜΕΡΑ παιχνίδια που μας παίζουν, για να μην αντιδρούμε. Άφησαν όλοι τους, (κυβέρνηση, αντιπολίτευση, στρατός, και μέσα “ενημέρωσης”) τον Ελληνικό λαό χωρίς καμία ενημέρωση στο θέμα των ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει καμία σοβαρή αντίδραση των Ελλήνων, στο έγκλημα της ΡΙΨΗΣ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ δυτικά της Κρήτης.

Επειδή τα ρεύματα της Μεσογείου είναι δυτικά-νοτιοδυτικά, ο εφιάλτης θα πλήξει την Κρήτη και την Πελοπόννησο. Αυτά τα χημικά όμως, ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ . Το είχε συμφωνήσει ο πρωθυπουργός της Έντυ Ράμα, με τον πρόεδρο Ομπάμα στο Ντουμπάϊ το 2013. Όταν όμως ήρθε η ώρα, η αντιπολίτευση του Μπερίσα το έκανε μέγα θέμα. Οι αρχηγοί του στρατού που γνώριζαν τις συνέπειες των χημικών διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Τα μέσα ενημέρωσης ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, προβάλλοντας τις προειδοποιήσεις των ειδικών. Ο κόσμος αφού ενημερώθηκε ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ. Όλα τα ΣΧΟΛΕΙΑ και τα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ της Αλβανίας ΕΚΛΕΙΣΑΝ. Μαθητές, φοιτητές και λαός σε όλες τις μεγάλες πόλεις, βγήκαν στους δρόμους. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Γιατί ακόμα και στην Αλβανία, η αντιπολίτευση λειτουργεί για να ελέγχει την Κυβέρνηση, ενώ εδώ οι ΑΘΕΟΙ Τσιπροσυριζαίοι ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ , αλλά βάζουν “πλάτη” και ΣΙΩΠΟΥΝ στις προδοσίες της Κυβέρνησης. Αυτά να μην τα ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ όταν θα έρθει η...... ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


Τό σχέδιο λοιπόν των Σατανικών Στοών, για να πετύχουν τον αφανισμό της Ελλάδος και να κάνουν σκλάβους τους Έλληνες , βασίζεται ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ και εφαρμόζεται για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στον κόσμο ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Με αυτό το σχέδιο, ΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ την Ελλάδα, δεν θα έχουμε ΠΟΤΕ την δυνατότητα της ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ.

Το σχέδιο τους ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, με ΟΛΟΥΣ τους ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ και τις ΠΑΓΙΔΕΣ που ΚΡΥΒΕΙ, δεν το γνωρίζουν οι Έλληνες , γιατί η “Αντιπολίτευση” και όλοι αυτοί που ΠΡΕΠΕΙ μας ενημερώνουν, ΕΚΤΕΛΟΎΝ τις ΕΝΤΟΛΕΣ της ΤΡΟΪΚΑΣ , για να μας κοιμίζουν και ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Το σχέδιο οπως είπαμε βασίζεται ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ και οι μηχανισμοί “ΣΤΗΡΙΞΗΣ” είναι το “εργαλείο” που χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν το χρέος. Την Ελλάδα, δεν την έβαλαν στο ΔΝΤ και στους μηχανισμούς “στήριξης”, για να την “σώσουν”, αλλά για να μας δημιουργήσουν ένα ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΧΡΕΟΣ χωρίς να έχουμε την δυνατότητα της ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, με στόχο να μας ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ την ΓΗ και να μας ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ. Άλλωστε το είπε δημόσια και ο Όλι Ρέν. “O στόχος μας είναι η κινητή και η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων”. Μόνο που αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ για να συμβεί, γιατί χρειάζονται ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ. Αυτές τις προϋποθέσεις προσπαθούν εδώ και τέσσερα χρόνια να δημιουργήσουν.


Πρέπει να το δούμε ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. Δεν είναι μόνο ένας μεγάλος κίνδυνος, αλλά ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ που θα μπορούσαμε να ζήσουμε. Δεν νομίζω να θέλει κανείς να γίνουμε ένας λαός σκλάβων ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ. Αλλά να γνωρίζετε ότι από το 2010, τρείς φορές φθάσαμε μία ανάσα από το να γίνουμε. ΤΩΡΑ θα επιχειρήσουν και ΤΕΤΑΡΤΗ. Και επειδή θα είναι ΠΟΛΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ , γι’ αυτό το γράφουμε ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ πως θα τους σταματήσει πάλι το άρθρο. Γιατί δεν θέλουν τα σχέδια τους να τα γνωρίζει ο κόσμος και όταν δημοσιοποιούνται και γίνονται γνωστά, τότε τα ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ . Το μόνο αρνητικό σήμερα, είναι ότι τώρα , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ για αναβολλές, γιατί έχει ξεκινήσει ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος.

Το σχέδιο τους από τον Ιούνιο του 2010, όπως το ανακοίνωσαν στις Σατανικές ΣΤΟΕΣ τους, έλεγε ότι “ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ με την ΕΛΛΑΔΑ, πρίν ξεκινήσουμε τον Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ”. Αυτό το να “τελειώσουν”, ΕΝΝΟΕΙ ότι έπρεπε να μας ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ σαν χώρα και να είμαστε ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ και ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ. Δεν περίμεναν βέβαια, ότι με τόσο “ΕΥΦΥΕΣ” σχέδιο που είχαν, θα αποτύγχαναν τρεις φορές να ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ την Ελλάδα.

ΤΟ “ΕΥΦΥΕΣ” ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ.

Το σχέδιο που θα αναλύσουμε και θα εξηγήσουμε ήταν απλό. Έπρεπε μόνο να δημιουργήσουν στην Ελλάδα ένα υπέρογκο δάνειο και να το καταστήσουν ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟ. Αυτό, ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ με τους ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ όρους των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ που θα ψήφιζε η Ελληνική Βουλή, θα τους ΠΑΡΕΧΕΙ την δυνατότητα, να ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ την ΓΗ της Ελλάδος.

Αυτόν τον στόχο είχαν από την αρχή και γι’ αυτό μας έβαλαν στο ΔΝΤ. Προσέξτε. Για να ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ένα ελεύθερο κράτος, προϋποθέτει απαραίτητα να υπάρχει ένα ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ κομμάτι γής, που θα του παρέχει την λεγόμενη ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. Αν αυτό ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ, με οποιοδήποτε τρόπο ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ, τότε δεν υπάρχει κράτος και ο λαός γίνεται δούλος, σε ότι ΕΠΙΤΑΣΕΙ ο κατακτητής ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.

Οποιοσδήποτε ΛΑΟΣ ή ΣΤΡΑΤΟΣ κατά την ιστορία κατακτούσε εδάφη, αποκτούσε και την κυριαρχία πάνω στα εδάφη αυτά και ο κάθε λαός γινόταν δούλος του κατακτητή.

Παλαιότερα την ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ενός κράτους, την επιχειρούσαν και την πετύχαιναν, μόνο δια της δυνάμεως των όπλων. ΠΡΟΣΕΞΤΕ όμως. ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ διά της δυνάμεως των όπλων, ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ να την ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ και να αμυνθείς. Αλλά και αν ο εχθρός ήταν ισχυρότερος στα όπλα και σε ΚΑΤΑΚΤΟΥΣΕ , ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ πάλι διά της δυνάμεως των όπλων, αργά ή γρήγορα να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ.

ΣΗΜΕΡΑ όμως ο παγκόσμιος Σατανισμός , έχει ΕΠΙΝΟΗΣΕΙ νέες μεθόδους για να μπορέσει να ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ των κρατών, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ να μπορούν ποτέ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ. Δεν πηγαίνει δηλαδή ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ με την δύναμη των όπλων, αλλά ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ με την ΔΎΝΑΜΗ του ΔΑΝΕΙΟΥ.


Αφού το δοκίμασαν και το εφάρμοσαν στην πράξη με τις τράπεζες και τις ιδιωτικές περιουσίες, το πέρασαν σε ψηλότερο επίπεδο. Είναι γνωστό πως όποιος εξ αιτίας ΥΠΕΡΟΓΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, αδυνατεί να πληρώσει την τράπεζα και χάσει την ακίνητη περιουσία του, αυτός ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να την ξαναπάρει ΠΟΤΕ πίσω, αφού η τράπεζα ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΤΙΑ για να πάρει ΓΗ. Αν με αυτόν τον τρόπο λοιπόν ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ένα κράτος, αυτό το κράτος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ. Ανέβασαν λοιπόν ΣΕ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ύψος το δάνειο της Ελλάδος για να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ. Ψήφισαν ΜΝΗΜΟΝΙΑ και πολυνομοσχέδια και παραχώρησαν ως ΕΓΓΥΗΣΗ στους δανειστές, την ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ της Ελλάδος. Ολα αυτά, έχουν ψηφιστεί με ΦΑΝΕΡΟ ΔΟΛΟ , από μία Κυβέρνηση ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ πλέον, ΔΩΡΟΔΟΚΗΜΕΝΗ και με τις “πλάτες” της αντιπολίτευσης. Αυτό ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ.

ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΣΧΥ.

ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. Όλα αυτά που έχουν ψηφίσει με δόλο οι βουλευτές και ΟΛΕΣ οι διαδικασίες ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ που έχουν ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ από την ΤΡΟΪΚΑ, είναι όλα ΠΑΡΑΝΟΜΑ και δεν μπορούν να σταθούν ΣΕ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. Γιατί; Πρώτον. Όταν η Ελλάδα μπήκε στο ΔΝΤ έπρεπε βάση του Συντάγματος, αυτή η ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ , να ψηφιστεί από τα 3/5 της Βουλής δηλαδή από 180+1 βουλευτές. Δεν έγινε αυτό και πρακτικά, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ από κεί και πέρα , είναι ΑΚΥΡΟ αφού τελείως ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ μπήκαμε στο ΔΝΤ. Δεύτερον. Το χρέος της Ελλάδος ΟΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ τον Μάϊο του 2011, ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΘΑΡΑ, ότι είναι ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ. Εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ δηλαδή, ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ , αφού και το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ τους το ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ.

Είναι λοιπόν όλα ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Αυτό όμως ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ για να τους ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ απο κει που ήρθαν. Όλοι τους προσπαθούν μόνο να μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ και να μας ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ. Ξέρετε ΓΙΑΤΙ;

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Και η παγίδα είναι να υπάρξει ΕΚΤΡΟΠΗ του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. Δηλαδή να ΠΕΣΕΙ με ΒΙΑΙΟ τρόπο η ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ κυβέρνηση. Αν γίνει αυτό ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ οι ΡΟΛΟΙ του ΝΟΜΙΜΟΥ και του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ. Σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται σε ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ με μία εκλεγμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση. (Είναι άσχετο και δεν εξετάζουμε τον δόλο και την σκοπιμότητα των ενεργειών τους, αλλά μόνο την νομιμότητα.)

Μπορεί όμως η κυβέρνηση να είναι νόμιμη, αλλά ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ μας, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ κατά το Διεθνές Δίκαιο, γιατί όπως είπαμε στην ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ υπάρχουν πολλές αντισυνταγματικές , παράνομες και ΔΟΛΙΕΣ συμφωνίες. Σε ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ λοιπόν ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να μας κάνουν ΤΙΠΟΤΑ. Αυτό που κάνουν, είναι ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να μας δίνουν συνέχεια ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΑΝΕΙΑ, αφού το χρέος δεν είναι ΒΙΩΣΙΜΟ και να περιμένουν πότε θα ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ η ΝΟΜΙΜΗ κυβέρνηση.

ΑΥΤΟ είναι από την αρχή ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ τους και αυτό περιμένουν και όπως είπα το έχουν επιχειρήσει μέχρι τώρα ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ. Γιατί αν πέσει με βίαιο τρόπο η ΝΟΜΙΜΗ κυβέρνηση, τότε ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ οι ρόλοι του νόμιμου και του παράνομου. Η Ελλάδα χανει την νομιμότητα της στην Διεθνή Κοινότητα και δεν μπορεί ΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ να διεκδικήσει κανένα ΔΙΚΙΟ της, αφού δεν την ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ κανένας. Ενώ τότε οι ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ από παράνομοι θα γίνουν ΝΟΜΙΜΟΙ. Γιατί θα Και αυτά τα έγγραφα τους παραχωρούν ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ των δανείων , τα εδαφη της ΕΛΛΑΔΟΣ.

Αν γίνει κάτι τέτοιο ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ την πατρίδα μας. Αυτή είναι ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ η παγίδα τους και αυτό περιμένουν 4 χρόνια. Ν Α ΠΕΣΕΙ δηλαδή ΜΕ ΒΙΑΙΟ και ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ τρόπο η νόμιμη κυβέρνηση. Και η Κυβέρνηση βέβαια από την πλευρά της , ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΙ τον λαό για να την ΡΙΞΕΙ.ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

Γι’ αυτό ΤΟ ΛΟΓΟ λοιπόν θα επιχειρήσουν για ΤΕΤΑΡΤΗ φορά την ΕΚΤΡΟΠΗ του πολιτεύματος, και όπως είπα το έχουν επιχειρήσει μέχρι τώρα τρεις φορές χωρίς αποτέλεσμα.

Μετά από τον Μάϊο του 2011 το χρέος της Ελλάδος φαινόταν καθαρά ότι είναι ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ. Οι δανειστές ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ότι δεν τους επιτρέπεται να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ να ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ την Ελλάδα και βάζουν σε εφαρμογή ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ για να ΡΙΞΟΥΝ την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (Παπανδρέου). Ήταν η πρώτη φορά και ήταν τον Αύγουστο του 2011 που είχαν σχεδιάσει το πραξικόπημα. Το είχαν “προφητεύσει” άλλωστε η “Washington Post” και η “Pravda” από τις αρχές του 2011. http://www.inewsgr.com/116/ti-symvainei-me-tis-diarroes-gia-praxikopima-stin-ellada-.htm Το γνώριζαν όλοι. Από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, πολιτικοί αρχηγοί, βουλευτές, μέχρι και δημοσιογράφοι, αλλά όλοι ...στο κόλπο.

Ήταν όλοι τους τόσο σίγουροι για το πραξικόπημα του Αυγούστου το 2011, που οι Κυβερνώντες, δεν έκαναν τον… κόπο να λειτουργήσουν ΕΚΕΙΝΟ το καλοκαίρι τα τυπογραφεία του Κράτους, ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ που άρχιζε τον Σεπτέμβρη. Δεν τους ένοιαζε ο Σεπτέμβρης, αφού τον Αύγουστο.....έφευγαν.

ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΟΜΩΣ.... ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ και τα σχολεία της Ελλάδος, άνοιξαν για πρώτη φορά εκείνη την χρονιά... ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑ. Το πραξικόπημα θα γινόταν απο 8 έως 12 Αυγούστου 2011 . Στις 25 Ιουλίου 2011 (15 μέρες πριν εκδηλωθεί), στείλαμε ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΡΘΡΟ και ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ για το επερχόμενο πραξικόπημα, καλώντας τους Έλληνες πατριώτες Στρατιωτικούς , ΝΑ ΤΟ “ΠΝΙΞΟΥΝ” ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΝΕΣΗ ΤΟΥ. Το στείλαμε από το blog των “ανωνύμων”. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=354001&cid=122

Αν δια των όπλων είχε ανατραπεί τότε η εκλεγμένη Ελληνική κυβέρνηση, και είχε “πέσει” η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αυτό που θα επακολουθούσε στην Ελλάδα, μόνο η λέξη “όλεθρος” μπορεί να το εκφράσει.

Η δεύτερη ήταν στις 20 Οκτωβρίου της ίδιας χρονιάς όταν οι “αντιεξουσιαστές” προβοκάτορες επιχείρησαν να κάψουν την Βουλή των Ελλήνων. Την πληροφορία δεν την είχαμε μόνο εμείς. Είχε διαρεύσει παντού. Αλλά δεν τους ενδιέφερε. Ήταν αποφασισμένοι αφού και τα ΜΑΤ είχαν εντολές να εγκαταλείψουν την φύλαξη της Βουλής, όπως και έκαναν. Η Βουλή είχε μείνει χωρίς αστυνομική φύλαξη, στην επίθεση των προβοκατόρων. Η πορεία του Π.Α.Μ.Ε εκείνη την ώρα, “στρατοπεδεύει” μπροστά από την Βουλή. Αν το έκαναν συνειδητά για να προστατέψουν την Βουλή ή ενεπλάκησαν τυχαία, αυτό θα το δείξει η ιστορία. Δέχονται επίθεση για να διαλυθούν και να φύγουν, πρώτα από προβοκάτορα της ασφάλειας που τον συνέλαβαν οι ίδιοι και στην συνέχεια από τους “αντιεξουσιαστές”. Αποφασίζουν να παραμείνουν στο σημείο και να εμπλακούν με τους αποφασισμένους να κάψουν τη Βουλή προβοκάτορες. Αποτέλεσμα: ένας νεκρός διαδηλωτής και 78 με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στον Ευαγγελισμό. Το κτίριο της Βουλής σώθηκε γιατί η συμπλοκή αυτή ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ στον χώρο της Βουλής. Κάηκε μόνο ένα τμήμα από το γκαράζ. Και τότε προειδοποιούσαμε με άρθρο για τις “εντολές” που είχαν τα ΜΑΤ να εγκαταλείψουν την φύλαξη της Βουλής, αλλά όπως το ανεβάζαμε, έτσι εξαφανιζόταν.

Την Τρίτη την ετοίμαζαν το καλοκαίρι του 2013, υποδαυλίζοντας Ισλαμική εξέγερση στην Αθήνα στα πρότυπα της Σουηδίας, αλλά έμεινε και αυτή στα ...χαρτιά, αφού και πάλι δημοσιεύσαμε άρθρο με τίτλο “Μεγάλη προβοκάτσια κατά της Ελλάδος” και προειδοποιούσαμε ΟΛΟΥΣ, για τον κίνδυνο της επικείμενης Ισλαμικής εξέγερσης. Θα το βρείτε με τον τίτλο στο “madatoforo” γιατί ο σύνδεσμος είναι μεγάλος.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Και με αυτό το άρθρο τώρα, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ τους Έλληνες, γιατί ο κίνδυνος για την Ελλάδα αυτή τη στιγμή και για τους δύο επόμενους μήνες είναι μεγάλος και μη ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ οι “ΑΓΟΡΕΣ” και το “ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ” γιατί είναι μία ΑΠΑΤΗ.

Αυτό το ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ και ο επικεφαλής του συμβουλευτικού (της Γερμανικής Κυβέρνησης) Ινστιτούτου, Οικονομικών Ερευνών (IfΟ) του Μονάχου, Χανς-Βέρνερ Ζιν, που ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ την Ελληνική κυβέρνηση για “ΑΠΑΤΗ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ της ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ” αναφορικά με το δήθεν "πρωτογενές πλεόνασμα" (να σημειώσουμε ότι και η Wall Street είχε άρθρο με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο). Ο επικεφαλής του IFO είπε μεταξύ άλλων: “Η ελληνική κυβέρνηση σαφώς δεν έχει πλεόνασμα στον προϋπολογισμό της, όπως μεταδόθηκε. Η Ελλάδα είναι ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ και θα είχε αναγκαστεί να ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ προ πολλού ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΑΝΕΙΑ .......”

Μην νομίζουμε λοιπόν πως ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ με το χρέος της Ελλάδος , επειδή ΟΛΟΙ τους μας κοιμίζουν και ΚΑΝΕΙΣ δεν μας λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ. Για ποιές “αγορές” μιλάνε, για ποιο “πλεόνασμα” και ποιούς νομίζουν ότι κοροϊδεύουν; Το χρέος έχει ξεπεράσει το 250% και είναι μή βιώσιμο. Η λέξη ανάπτυξη δεν υπάρχει αφού έχει αρνητικό πρόσημο του 4%. Αυτό λέγεται συνεχιζόμενη κατρακύλα που δημιουργεί συνεχώς νέους άνεργους. Οι συνεχιζόμενες δόσεις της “στήριξης”, μεγαλώνουν το χρέος, χωρίς να πηγαίνει τίποτα για ανάπτυξη. Από που θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και οι συνθήκες αποπληρωμής; ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥΣ για να δουν ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.


Από την στιγμή που μας έβαλαν στο ΔΝΤ , περίμεναν πως με τα πρώτα σκληρά μέτρα , θα γινόμαστε Αργεντινή και θα ΑΝΑΓΚΑΖΑΜΕ την ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ μας κυβέρνηση να ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ την χώρα και να περιέλθουμε σε χάος. Τότε θα γινόταν και η εξέγερση των μισθοφόρων Ισλαμιστών που έχουν πληρώσει και έχουν φέρει μέσα στην χώρα. Και θα ερχόταν και η επίθεση των Τούρκων για να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμα, που σχεδίαζαν για την Ελλάδα.

Δεν περίμεναν όμως πως θα έπεφταν οι ίδιοι, μεσα στην παγίδα που έστηναν για μας. Γιατί αφού δεν γίναμε “Αργεντινή” όπως σχεδίαζαν, αναγκάστηκαν να μας δίνουν συνεχώς μεγάλα πακέτα “στήριξης”, για να μην πτωχεύσουμε. Γιατί ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι ΗΡΘΑΝ να μας ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ, ώστε να μην πτωχεύσουμε. Δεν μπορούσαν να μας αφήσουν.

Όσο όμως στην Ελλάδα παραμένει η κατάσταση ΕΙΡΗΝΙΚΗ και ΑΣΦΑΛΗΣ για την εκλεγμένη Κυβέρνηση, τόσο οι δανειστές ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να μας αφήσουν να ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ. Γιατί όπως είπαμε, υποτίθεται πως ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ , αλλά για να μην ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ. Αλλά ούτε έπρεπε να ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ,αν το χρέος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ. Αυτοί όμως συνεχίζουν. Όπως καταλαβαίνουμε έχουν πέσει ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ μέσα στην παγίδα που έστηναν για μας.

Αυτό όμως δεν γίνεται να το συνεχίζουν ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ. Ήδη έχουν χάσει πολλά λεφτά και το ξέρουν. Ο χρόνος επίσης τους πιέζει αφάνταστα, γιατί τα γεγονότα στην Ουκρανία, ξετυλίγουν γρήγορα το “κουβάρι” των εξελίξεων στα Βαλκάνια. Ο Γ’ παγκόσμιος έχει ξεκινήσει και η Ελλάδα που ήταν ο πρώτος τους στόχος απο το 2010, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΙΑ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ “ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ” ΤΟΥΣ .

Θα επιχειρήσουν λοιπόν στην Ελλάδα, για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , σε μία τελευταία και απέλπιδα προσπάθεια , να φέρουν ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ σε ΕΚΤΡΟΠΗ. Σχεδιάζουν λοιπόν να δημιουργήσουν συνθήκες που ΘΑ ΕΞΑΓΡΙΩΣΟΥΝ πολύ τον Ελληνικό λαό. ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΞΗΣ: Ότι και να κάνουν, όσο ΠΑΡΑΝΟΜΟ και να είναι , όσο ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ και να είναι, όσο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ και να είναι, όσο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟ και να είναι , ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ εμείς να αντιδράσουμε ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.

Αυτοί δεν ΣΕΒΟΝΤΑΙ την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και θα το πληρώσουν. Εμείς όμως ΠΡΕΠΕΙ να την ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ για να ΜΗΝ το ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. Αυτοί ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ την ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ του πολιτεύματος, γι’ αυτό ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ και ΕΞΑΓΡΙΩΝΟΥΝ τον λαό. Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα τους. Όπως ΑΝΤΕΞΑΜΕ τέσσερα χρόνια, να αντέξουμε ακόμα ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ. Όλοι αυτοί είναι σκουλίκια που σέρνονται και ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ να μας κατεβάσουν στο ΕΠΙΠΕΔΟ τους. Εμείς οι Έλληνες πρέπει να ΜΕΙΝΟΥΜΕ στο ΥΨΟΣ μας και να κοιτάξουμε ΜΠΡΟΣΤΑ. Να είσαστε ΒΕΒΑΙΟΙ, ότι αυτά τα σκουλίκια ΔΕΝ θα τα ΔΟΥΜΕ και θα τα ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ.

Το σχέδιο που ετοιμάζουν για να ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ την χώρα , να ΕΞΑΓΡΙΩΣΟΥΝ τον λαό και να ΕΚΤΡΈΨΟΥΝ το πολίτευμα είναι εφιαλτικό. Θα το αναφέρω ως ένα “σενάριο” που είδα στον “ύπνο” μου, μόνο γιατί πρέπει να σεβαστώ αυτόν τον θεσμό που λέγεται “ανεξάρτητη” Δικαιοσύνη. Όχι επειδή το αξίζει, αλλά επειδή ΠΡΕΠΕΙ. Διότι ΠΡΕΠΕΙ να σεβαστώ τους θεσμούς και ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να πω στους ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ότι είναι και αυτοί προδότες , της χώρας που γεννήθηκε η ΘΕΜΙΔΑ.Είδα λοιπόν στον “ύπνο” μου ένα όνειρο που ήταν ΕΦΙΑΛΤΗΣ. Κατά μία περίεργη “σύμπτωση” και ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ που ετοίμαζαν το 2011, στον “ύπνο” μου το είχα δει. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν, γιατί τα “όνειρά” μου βγαίνουν ΑΛΗΘΙΝΑ.

Είδα, ότι ο Μάης είχε 11 και οι Δικαστές του Αρείου Πάγου, έβγαλαν μία απόφαση που βάζει ΒΟΜΒΑ στα ΘΕΜΕΛΙΑ της Ελληνικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Μία απόφαση που στρέφεται ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ κατά του Ελληνικού ΛΑΟΥ, αφού δημιουργεί ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ στη χώρα, με ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ συνέπειες. Είδα, ότι παραμονές των εκλογών ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ σε ένα ΝΟΜΙΜΟ πολιτικό ΚΟΜΜΑ, την συμμετοχή του στις ΕΚΛΟΓΕΣ. Δεν εξέτασα καθόλου το σκεπτικό της απόφασης διότι, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ. Εξέτασα όμως ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

Ποιός θα είχε ΣΥΜΦΕΡΟΝ από μία ΤΕΤΟΙΑ απόφαση;

Σίγουρα ΟΧΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Σίγουρα ΟΧΙ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

Τότε για ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ενεργούν οι ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ, όταν κατά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της Ελλάδος από το πρώτο άρθρο αναφέρει, πως “ Το πολίτευμα είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΟΛΕΣ οι ΕΞΟΥΣΙΕΣ πηγάζουν ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ και ενεργούν υπέρ των συμφερόντων ΑΥΤΟΥ;”

Κατάλαβα λοιπόν, ότι ΔΕΝ ενεργούν για τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ των Ελλήνων, αλλά για τα συμφέροντα των ΔΟΛΙΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, που, επιδιώκουν την ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ της χώρας και την εκτροπή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Αυτά σκεφτόμουν στον “ύπνο” μου, αλλά ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ είχε και συνέχεια. Αυτή η απόφαση πυροδότησε μεγάλες και έντονες διαμαρτυρίες, γιατί απαγόρευσαν την συμμετοχή, όχι σε κάποιο μικρό κόμμα, αλλά στο κόμμα που είχε το μεγαλύτερο πλειοψηφικό ρεύμα. Άλλωστε δεν κινδύνευαν από ένα μικρό κόμμα του 7%. Τις ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ όμως τις ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ και τις έντονες ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ και ήταν ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ. Ο στόχος τους άλλωστε, ήταν να δημιουργήσουν μία ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ για να ΠΈΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ. Κάτι σαν αυτό που συνέβη πρόσφατα στην .....Ουκρανία. Θυμήθηκα, ότι στην Ουκρανία στην πλατεία Ανεξαρτησίας, για να δημιουργήσουν ΕΚΡΗΞΗ ΒΙΑΣ, είχαν βάλει ξένους ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ελεύθερους σκοπευτές, για να πυροβολούν μέσα στο πλήθος και να ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ αθώους και ανυπεράσπιστους πολίτες. Και είδα τους ΙΔΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ, από την Graystone Ltd και από την Blackwater να τους έχουν φέρει από την ΟΥΚΡΑΝΙΑ, στην ΕΛΛΑΔΑ.

Αυτόν τον ΕΦΙΑΛΤΗ είδα και “ξύπνησα” ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ. Θυμήθηκα πως στην Ουκρανία , αλλά και στην Αργεντινή , μετά από την ΛΑΪΚΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ , έρχεται η δράση διάφορων ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ που εμφανίζονται από το ...πουθενά. Καλύτερα λοιπόν να είμαστε λίγο προσεκτικοί και προετοιμασμένοι. Ο χρόνος που το γράφω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ.

Ούτε είναι ΤΥΧΑΙΟ ότι περιμένουμε στις 11 Μαïου μία απόφαση του Αρείου Πάγου, που πιθανόν να ΤΙΝΑΞΕΙ στον ΑΕΡΑ την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΕΛΛΑΔΑ. Αν δεν είχαν προφανή ΔΟΛΟ και ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ , δεν θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο, γιατί ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ σε διαδικασία ΑΠΟΦΑΣΗΣ με ΝΑΙ ή ΟΧΙ , τέτοια ευαίσθητα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , όπου να μπορεί η απόφαση, να φέρει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε ΚΡΙΣΗ και την χώρα σε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ και σε πιθανή ΕΚΤΡΟΠΗ.

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ “ΠΑΙΖΟΥΝ” THN ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ “ΚΟΡΩΝΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ” , AYTO ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΔΟΛΟ. Έτσι κακοπροαίρετα και πονηρά πηγαίνουν από το 2009 , με σκοπό να μας ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ. Αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να φέρουν την Ελλάδα σε ΕΚΤΡΟΠΗ του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ και μετά να ξαμολήσουν τις παραστρατιωτικές ομάδες. Σε όποια χώρα κι αν το έκαναν, μέσα σε έξι μήνες την τελείωσαν. Αργεντινή, Τυνησία, Αίγυπτο, Λιβύη, Συρία, Ουκρανία.

Εδώ όμως είναι η πατρίδα του πολιτισμού, η γή της Δημοκρατίας , η χώρα των γραμμάτων και των επιστημών, τα ιερά χώματα των αγωνιστών και των μαρτύρων. Είναι η πατρίδα του Χριστιανισμού και το ΚΑΣΤΡΟ της Ορθοδοξιας.

Είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ μας και λέγεται Ε Λ Λ Α Δ Α.

Η Δύναμη μας είναι η ΓΝΩΣΗ και η αντίσταση μας , είναι η ΔΙΑΔΩΣΗ. Να προσέξουμε την παγίδα τους, να ΜΗΝ μας παρασύρουν στην Αντιδημοκρατική συμπεριφορά τους. Αυτοί δεν σέβονται την Δημοκρατία και θα το ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. Εμείς όμως είμαστε Έλληνες. Εδώ γεννήθηκε η Δημοκρατία και εμείς πρέπει ΠΡΩΤΟΙ, να την σεβαστούμε και να την διαφυλάξουμε, για να μην το πληρώσουμε.

Ας αφήσουμε τα σκουλήκια στίς τρύπες τους και ας νομίζουν ότι μπορούν να πετάξουν. Εμείς να κοιτάξουμε ψηλά, γιατί έχουμε ένα “ραντεβού” και να μην το ξεχνάμε.

Ένα “ραντεβού” με την ΙΣΤΟΡΙΑ και πρέπει να είμαστε όλοι ΕΚΕΙ.

Στην πόλη του Κωνσταντίνου. Την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Ιωάννης Λαμπρόπουλος Συγγραφέας-ερευνητής giannis_lampropoulos@yahoo.comΒακτηρία ἀπερίτρεπτη, μέσα στό χάος,
φάρος τηλαυγής, ὑπερκόσμιον φάος!
Αὐτή ἀγρυπνεῖ ὅταν ὁ κόσμος καθεύδει,
γρηγορεῖ ὅταν εἶναι σέ ρέμβη. Τροχοπέδη,
στά σκοτεινά τά σχέδια τῶν τεχνουργῶν,
τοῦ ὕπνου καί τῆς ἀπωλείας τῶν ψυχῶν!Ἀρχαία Τάξις Πραγμάτων!
Δέν ἀπαρτίζεται ἀπό ἄνδρες αἱμάτων.
Δέν ἐπιβάλλεται διά μέσου τῶν ὅπλων.
Μαρτυρία τοῦ Φωτός,
τοῦ ἐκ τοῦ Πατρός τῶν Φώτων!

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Iππο
Αδερφε θα σου θυμισω....
http://pistos788.blogspot.gr/2013/09/blog-post_28.html

Οσα υποστηριζει ο γραφων στην αρχη, στο τελος τα αναιρει.
Οι προφητειες ειναι ξεκαθαρες και η Αποκαλυψη επισης!!
Οπως εχω ξαναπει οποιος παιζει μετο φαινομενο της πεταλουδας μονο χειροτερα μπορει να κανει τα πραγματα!!!!
Η παραταση των εσχατων μονο να μας ισσοπεδωσει μπορει... Οχι να μας σωσει!!!
Οταν ο Ανθρωπος καταλαβει πως δεν ειναι κυριαρχος της πεδιαδας θα ερθει η λυτρωση.
Μηνυμα προς νεοσυλεκτους ερευνητες του πεδιου :
Προσευχηθητε για πραγματοποιηση του Θεληματος Του και ακολουθηστε Το !!!
Ξεκινηστε την Αντισταση κατα του συστηματος σταματωντας την τροφοδοσια του!!!
Αντι να ασχολειστε μονιμως με τις αρνητικες δυναμεις, Πρωτοτυπηστε και ασχοληθειτε για μια φορα με τις θετικες!!!
Τροφοδοτειστε το Φως!
Ενεργοποιηστε Το!
Αν δεν τελιωσει η εκκαθαριση δεν θα ολοκληρωθει η Αφυπνηση!!!

Προσεξτε τις πλανες και μην κοβετε δρομο στην εκπληρωση των προφητειων!!!

PISTOS 788 είπε...

Iππο!

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΕ...ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ...ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΕΦΥΡΕΣ...

ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΜΑΣ...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...

Οταν ο Ανθρωπος καταλαβει πως δεν ειναι κυριαρχος της πεδιαδας θα ερθει η λυτρωση...

...Δέν εἶναι ἡ ἀρχή τῆς ἐκ τοῦ κόσμου τούτου.
Δέν ἔχει στόχο τή συγκέντρωση πλούτου.
Δέν κάθεται ἐπί καθέδρας λοιμῶν, καί
δέν πορεύεται ἐν βουλῇ ἀσεβῶν.
Δέν ἀγαπᾶ ρήματα καταποντισμοῦ.
Δέν συντηρεῖ τό μεσότοιχον τοῦ φραγμοῦ.
Δέν εἶναι πονηρευομένων συναγωγή,
ἀπό τή γῆ στούς οὐρανούς, εἴν' ἡ διαφυγή!

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΙΠΠΟ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ...

PISTOS 788 είπε...

-Δεν ξαναπίνω τεκίλα,
από τότε που ξύπνησα σε ένα χωράφι στην Πάρο.

-Σιγά το πράγμα, που είναι το περίεργο;

-Ότι ήμουν διακοπές στην Κέρκυρα.

Ανώνυμος είπε...

Λυκαων...
Αδελφε Πιστε οπως σου εχω πει σας παρακολουθω καιρο και παντα ακουω την αποψη σου ομως πως δεν γνωριζουμε τοι το ''ονειρο''αυτο δεν ειναι απο την αλλη πλευρα??
Καταλαβαινω απολυτα τις ανυσηχιες πολλων ομως αδελφε θελει αρετη και τολμη η ελευθερια και καποιοι ''προσπαθουν''να καψουν τις προφητειες βαζοντας μπροστα τον Χριστο...Ο Χριστος μας μας εκανε ελευθερους τα παντα θα γινουν αρκεινα θελουμε..Εξαλου ο Ιδιος το ειπε στον πετρο οταν περπατουσε στην θαλασσα ο ιδιος στον αναπηρο ''σηκω και περπατα''η Πιστη σου σε εσωσε...Και σε αλλους παμπολλες οι αναφορες Του ξεκαθαρες...
Τι θελω να πω ας κανουμε εμεις οτι μας αναλογει αδελφε να του δειξουμε οτι θελουμε την ελευθερια και Αυτος θα αναλαβει τα υπολοιπα ..Κρινω με την ταπεινη μου αποψη οτι οι γνωμες των καθηγηταδων και των αναφοραντζιδων εμπεριεχουν ραγιαδισμο και ισως και πολυ σπεκουλα βαζοντας ταχα μου ως πλατη τον Χριστο μας...Ολοι θα δωσουν λογο και εμεις για οτι πραξαμε αρκει να πραξουμε ο φοβος που φυλαει τα ''ερημα'' λοιπον δεν ειναι του Θεου γιατι Εκεινος ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣ...
Με λιγα λογια πιστευω οτι ενα μικρο μερος του Ελληνικου λαου μια κρισιμη μαζα εχει ξυπνησει και περναει τα πανδεινα...Αντιθετοςμια αλλη μαζα καλυπτεται πισω απο μια ταχα μου θεολογικη ερμηνεια για να δικαιολογησει την δειλια της και τον ριψασπιδισμο της .Αποψεις σαν του καθηγητη δεν ξερω κατα ποσο ειναι ''καλοπροαιρετες''εν τελει και οχι ''καλυμμα''δια αυτους που τελικα δεν θελουν τα γεγονοτα η θελουν να πινουν φρεντοτσινο την ωρα που θα ''περπαταμε στην Πολη''...Αυτα τα λιγα απο εμενα ...
Σηκω και περπατα η Πιστης σου σε εσωσε...
Δυναμις και ας πραξουμε οτι μας αναλογει τα υπολοιπα Ξερει Εκεινος...

Ανώνυμος είπε...

Λυκαων...
Επειδή το Γένος μας έχει υποφέρει ξανά και ξανά μέσα από τα ίδια λάθη και δεν ακολουθεί την σοφή μέθοδο, να μαθαίνει από τα λάθη τον άλλων και ακόμα περισσότερο από τα λάθη του δικού του παρελθόντος, ας προσέξουμε όλοι μας και καθένας από εμάς ξεχωριστά μην πλανηθούμε από τη δική μας σκληροκαρδία, αμετανοησία και αδιαφορία.
Αν δεν θέλουμε να σωθούμε, ο Κύριος δεν μπορεί να μας σώσει παραβιάζοντας την ελευθερία μας.
Αν δεν θέλουμε το Γένος μας να Τον ακολουθήσει στην Ανάσταση, ο Κύριος δεν θα μας εξαναγκάσει να ξεφύγουμε από την σκλαβιά.
Κάθε μέρα που περνάει πολλοί αδελφοί περιμένουν να ξημερώσει η Ανάσταση του Γένους και το Ποθούμενο της φυλής μας, όμως εκτός από το να περιμένουν δεν κάνουν τίποτα άλλο, ενώ υπάρχουν τόσα που θα μπορούσαμε να κάνουμε.

Περιμένουν τα Γεγονότα πολλοί αδελφοί μας, ενώ το τραγικό είναι ότι τα Γεγονότα περιμένουν εκείνους.

Χωρίς επανευαγγελισμό και Μετάνοια αν δίνανε σήμερα την Πόλη στη βουτηγμένη μέσα στην αμαρτία και στη βλασφημία κοινωνία μας, που μεταξύ άλλων δεν μπορεί να κρατήσει ούτε τη Θράκη, δεν θα αργούσε μια τρίτη άλωση.
Δεν χρειάζεται μεγάλος αγώνας, δεν χρειάζεται να πιάσουμε τα όπλα, χρειάζεται όμως να εκμεταλλευτούμε την κάθε μέρα που περνάει και να συμβάλουμε στη Μεταμόρφωση της Κοινωνίας μας και των γύρω μας με λίγα λόγια και πολλές πράξεις, που θα τους οδηγούν στο Άγιο Δισκοπότηρο και στην Πνευματική Ζωή της Εκκλησίας.
Για να κάνουμε την Πόλη και την Αγιά-Σοφιά Βυζάντιο ξανά, θα πρέπει και εμείς οι ίδιοι να είμαστε Βυζαντινοί. Ρωμαίικοι δηλαδή και όχι ψευτορωμαίικοι.

Τα λιοντάρια του 1821 δεν περίμεναν την ημερομηνία των Γεγονότων, αλλά αποφάσισαν με λόγια και έργα να την ορίσουν οι ίδιοι και να γράψουν με χρυσά γράμματα τον Ευαγγελισμό της Παλιγενεσσίας του Γένους.

Σήμερα και μετά από τόσες αρρωστημένες δεκαετίες ψευτορωμαίικου χρειαζόμαστε να αναγγείλουμε μια νέα 25η Μαρτίου με λόγια αλλά και έργα.

Μην περιμένετε μοιρολατρικά. Την ημερομηνία της Ανάστασης του Γένους θα την ορίσουμε εμείς, όπως τα λιοντάρια του '21, με τις Πνευματικές πράξεις μας σε μια Πνευματική Επ-Ανάσταση αυτή την φορά. Ο Θεός περιμένει την Γενιά εκείνη, που θα πάρει την μεγάλη απόφαση, για να παρέμβει.

Οι λίγοι Χριστιανοί άλλαξαν κάποτε τον διεφθαρμένο και αμαρτωλό κόσμο πραγματοποιώντας το παραδοξότερο γεγονός. Τη γέννηση της Αγίας Ρωμανίας στα εδάφη της αντίχριστης αυτοκρατορίας.
Πάντα οι λίγοι άλλαζαν το κόσμο και οι πολλοί ακολουθούσαν, όπου τους πήγαινε και πάει το ρεύμα.
Δεν πρέπει λοιπόν να απογοητευόμαστε για το αν είμαστε λίγοι ή ανίσχυροι.


Πέντε άτομα να βρεθούμε στην πόλη μας, που οργανωμένα και συντονισμένα να οδηγούμε τους γύρω μας στην Πνευματική Ζωή της Εκκλησίας, και τα Γεγονότα θα ξεκινήσουν την ίδια στιγμή.


Από σήμερα λοιπόν μια Επ-Ανάσταση κατήχησης και Ιεραποστολής στην διαλυμένη Πατρίδα μας με πρωτότυπες ιδέες, που να απευθύνονται κυρίως στους χλιαρούς και αδιάφορους αδελφούς, που περιμένουν το έναυσμα για να ξεκινήσουν Πνευματική Ζωή.
Σκεφτείτε ιδέες και τρόπους, ώστε να ωθήσετε τους αδελφούς μας στο Πετραχήλι της Εξομολόγησης και στο Άγιο Δισκοπότηρο ξεκινώντας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ από τους εαυτούς σας.
Σκεφτείτε ιδέες και τρόπους και προωθήστε τους στα blogs της Ρωμιοσύνης, στους Ελληνορθόδοξους συλλόγους και πρωτίστως στην ενορία σας. Να είστε σίγουροι ότι, αν είναι εκ Θεού, κάποιος θα ανταποκριθεί.

Εναλλακτικά βοηθήστε τις προσπάθειες και ιδέες, που ήδη έχουν ξεκινήσει οι υπερασπιστές της Ρωμιοσύνης αγωνιστές Ιερείς, bloggers και Ελληνορθόδοξοι σύλλογοι αφύπνισης, και ελάτε να ξεκινήσουμε τώρα το Ποθούμενο Γεγονός:
Το όνειρο και προορισμό του Γένους να γεννά Αγίους και να κτίζει Αγιές-Σοφιές.

Γιώργος Θαλάσσης

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
yiorgosthalassis.blogspot.com

PISTOS 788 είπε...

Λυκαων...
Αδελφε Πιστε οπως σου εχω πει σας παρακολουθω καιρο και παντα ακουω την αποψη σου ομως πως δεν γνωριζουμε τοι το ''ονειρο''αυτο δεν ειναι απο την αλλη πλευρα??

11 ΜΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΧΕ ΒΑΣΗ...

...Αν δεν θέλουμε να σωθούμε, ο Κύριος δεν μπορεί να μας σώσει παραβιάζοντας την ελευθερία μας.

Αν δεν θέλουμε το Γένος μας να Τον ακολουθήσει στην Ανάσταση, ο Κύριος δεν θα μας εξαναγκάσει να ξεφύγουμε από την σκλαβιά...

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ...

...Χωρίς επανευαγγελισμό και Μετάνοια αν δίνανε σήμερα την Πόλη στη βουτηγμένη μέσα στην αμαρτία και στη βλασφημία κοινωνία μας, που μεταξύ άλλων δεν μπορεί να κρατήσει ούτε τη Θράκη, δεν θα αργούσε μια τρίτη άλωση...

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ...

Πέντε άτομα να βρεθούμε στην πόλη μας, που οργανωμένα και συντονισμένα να οδηγούμε τους γύρω μας στην Πνευματική Ζωή της Εκκλησίας, και τα Γεγονότα θα ξεκινήσουν την ίδια στιγμή.

" Αρκεί είς άνθρωπος ζήλω πεπυρωμένος ολόκληρον διορθώσασθαι Δήμον ...;"

Άγ. Ιωάννης ο Χρυσόστομος

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ...ΗΔΗ ΤΡΕΧΟΥΝ...

Δυναμις και ας πραξουμε οτι μας αναλογει τα υπολοιπα Ξερει Εκεινος...

ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

zkcome είπε...

Ντυθείτε την πανοπλία του Θεού, για να δύναστε να σταθείτε ενάντια στα τεχνάσματα του διαβόλου. Γιατί δεν είναι η πάλη μας με αίμα και σάρκα, αλλά με τις αρχές, με τις εξουσίες, με τους κοσμοκράτορες του σκότους τούτου, με τα πνευματικά κακά όντα στα επουράνια. Γι' αυτό, λάβετε πάνω σας την πανοπλία του Θεού, για να δυνηθείτε να αντισταθείτε κατά την ημέρα την κακή και, αφού τα εκτελέσετε όλα, να μείνετε σταθεροί. Σταθείτε, λοιπόν, αφού ζωστείτε γύρω από τη μέση σας με την αλήθεια και αφού ντυθείτε το θώρακα της δικαιοσύνης. Και να φορέσετε σαν υποδήματα στα πόδια την ετοιμασία για το ευαγγέλιο της ειρήνης. Πάνω απ' όλα λάβετε μαζί σας την ασπίδα της πίστης, με την οποία θα δυνηθείτε να σβήσετε όλα τα βέλη του Πονηρού τα φλογισμένα. Και δεχτείτε την περικεφαλαία της σωτηρίας και τη μάχαιρα του Πνεύματος, που είναι ο λόγος του Θεού.

PISTOS 788 είπε...

zkcome!

ΦΟΥΤΖΙ...

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ...ΖΚΕ...

ΚΑΛΟ ΑΟΙΓΕΥΜΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

Ωραιο αρθρο. Θα προσπαθησω πολυ συνοπτικα ομως να αφησω καποιες δικες μου διαφορετικες νοτες.

Εχουμε και αλλα σωματα οχι μονο φυσικο, π,χ, τα φαντασματα στα νεκροταφεια και οχι μονο ειναι τα κουκουλια του σωματος μας ειναι το αιθερικο σωμα αποτελουμενο απο μια αιθερια μορφη υψηλης συχνοτητας ρευματος και γινονται ορατα με φωτογραφικες πλακες μαγνησιου,το αιθερικο σωμα εχει μια ευφια ενως 5 χρονου παιδιου περιφερεται μεχρι να πεθανει και δεν μπορει να κανει τιποτα στους ζωντανους εκτος απο το να μεινουν στο τοπο απο την τρομαρα τους. καπως ετσι εχουμε και ενα αλλο σωμα οπου με αυτο συνεχιζουμε στην μεταθανατον ζωη για ενα χρονικο διαστημα οπου και αυτο μετα απο καιρο το αποχωριζομαστε,λεγεται αστρικο σωμα, μερικοι κανουν αστρικη προβολη και το χρησιμοποιουν σαν μεσο μεταφορας σε μακρινα μεροι και το φυσικο τους σωμα μοιαζει σαν νεκρο για 30 λεπτα συνηθως.
Οι ψυχικες δυναμεις που λεμε οπως η τηλεκινηση, ασυληπτη σωματικη δυναμη,επιβολη της θελησης μας σε αλλον κτλ εδρευουν σε αυτο το σωμα το αστρικο σωμα για να ενεργοποιηθουν απαιτουνται διαφορες ασκησεις διαλογισμου,υπνου,θελησης, νηστειας διατροφης, αναπνοης και οραματισμου που εχουν καποιο αντικτυπο-δραση στο αιθερικο και αστρικο σωμα οπου ενερργοποιουνται οι ψυχικες δυναμεις οταν συνδεονται τα αιθερικα και αστρικα τσακρα.Τσακρα σημαινει κεντρα δυναμεις, ειναι κατι σαν αεραγωγοι ενεργειας που διαποτιζουν τα σωματα αυτα με τροφη ενεργεια για να ζησουν. Λοιπον διαφοροι γιογκι πανε στα διαφορα τοπικα μεγαλα πανηγυρια και κανουν επειδηξεις οτι δεν τρυπιουνται ουτε καν με οπλο τριπανι κτλ,δεν αιμοραγουν,μετακινουν πραγματα,σηκωνονται στον αερα κτλ για να παρουν λιγα φραγκα για να ζησουν φυσικα αυτα τα κανουν και διαφοροι μαγοι και δινουν παρασταση και χαζευουν η εντυπωσιαζουν τον αδαη κοσμο ,αλλοι λενε οτι αυτα ειναι δαιμονικες δυναμεις, οχι δεν ειναι αλλα αυτο δεν σημαινει και οτι τις αποκλειω.
ΣΤις προφητειες του παϊσιου λεει οτι θα ερθει η στιγμη που μια γρια θα διωχνει 10 τουρκους με μια ροκα.Ροκα ειναι η καλαμισια σπατουλα που τιναζουμε τα χαλια. Ηθελε να πει πως θα ενεργοποιηθουν στους καταληλους δυναμεις στις απαραιτητες στιγμες και που δεν θα εχουν επαρση αν τις εχουν. Ολο αυτο το ειπα ηταν για αυτους που αποδεχονται παραξενα και προχωρημενα πραγματα,το ειπα με γνωμονα την αυξηση του κουραγιου και της ελπιδας. Δεν θα παμε χαμενοι,οταν χρειαστει ο Θεος θα δωσει δυναμεις,αρκει να γινει εσωτερικη δουλεια αλλιως δεν εχει,γιατι αυτα μας ακολουθουν ως ενα σημειο ακομα και στη μεταθανατον ζωη ΩΣ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΗΜΕΙΟ αλλα μπορουν να κανουν μονιμη ζημια στην εξελιξη μας ως ψυχες.

ΠΑντα πρωτα απο ολα πρεπει να γινει εσωτερικη καθαρση.Οποτε εδω ας εκμεταλευτουμε το Θεο σε κατι που λεει μεσω του Χριστου.Ζητητε και θα σας δοθει,μπορει καποιος να ζητησει Πατερα ανελαβε με τον πιο ταχυστο τροπο την εξελιξη μου και την καθαρση μου αν δεν τον εμπιστευεσαι μη το ζητας,αν τον εμπιστευεσαι καντο.
ΜΙΑ παροιμια λεει,αν δεν εχεις φιλο το Θεο φροντισε να το κανεις, ολα συγχωρουνται αρκει να τα μετανιωνεις.

ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
*Οταν καποιος πονεμενος και ταπεινωμενος παρακαλα και προσευχεται για να γινει καλα θα γινει,εκτος και αν προσευχεται αλλα το μυαλο του δεν ειναι στις αμαρτιες του αλλα στην θεραπεια του.Προσευχεται απο υστεροβολια,ας μην το κανει γιατι πολυ πιθανον δεν θα γινει καλα η οχι τοσο συντομα.

*Με την εξομολογηση καθαριζει το μολυσμενο υποσυνειδητο,με την πρωτη ευκαιρια θα εξηγησω εκτενως πως γινεται αυτο.

Ανώνυμος είπε...

*Μην κοντραρεστε με τους αλλους ειτε για θρησκευτικα θεματα πολιτικα και αλλα,γιατι ο αλλος προσπαθει να αμυνθει με το να σου αποδειξει το αντιθετο,και ετσι κλεινεται περισσοτερο.Ας τον μην κανεις υποδειξεις μην εχεις τετοια προθεση γινε φιλος θα μαλακωσει και θα ανοιχτει και θα ειναι δεχτικος.

*Ζητα να αποβληθει η κακια ή η αντιπαθεια που εχεις για καποιον,ειναι κουτο καποιος να χασει την αιωνια ζωη για
κατι τετοιο.

Οσο και να μελετα κανεις αν δεν βιωσει αγωνες η κανει αγωνες δεν θα συλλαβει διανοητικα αληθειες και πραγματα που μονο βιωματικα κατανοουνται,δεν θα πλατυνθει η κατανοηση του,για αυτο ενσαρκωνομαστε εδω,περνουμε μαθηματα.Προς αυτους που μονο κλαιγονται συνεχεια απραγοι! Αυτοι δεν εχουν καποια εξελιξη,μενουν στασιμοι.


Ας μην γινουμε χειροτεροι απο τους δαιμονες.Οι δαιμονες πανε στο αφεντικο τους και λενε δεν τα καταφερα,τουλαχιστον
εκανα αυτο και αυτο. Ετσι και εμεις οταν ερθει η στιγμη να κριθουμε ας εχουμε κατι κανει,να εχουμε κατι να δειξουμε
οτι κατι καναμε,μην μενουμε πνευματικα οκνυροι.

Μια ακομα ενδηξην οτι οι στοες διοικουνται απο σατανιστες. Απο το 2016 οταν θα συνταξιοδοτουνται 5 παπαδες θα
-----------------------------
περνουν-διοριζουν 1 παπα,ετσι σε βαθος χρονου θα εχουμε πολυ λιγους ιερεις οσπου να μην εχουμε,για λογους οικονομιας.Φυσικα δεν ειναι λογοι οικονομικοι αν ειναι ετσι ας μειωσουν πολυ τους μισθους των ιερεων,οχι τους
ιερεις.
----------------------
Μπαμπά, μπαμπά τι είναι περίοδος... Είναι όταν ο μπαμπάς έχει άδικο πριν ακόμα ξυπνήσει..

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΡΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟς

Μια ακομα ενδηξην οτι οι στοες διοικουνται απο σατανιστες. Απο το 2016 οταν θα συνταξιοδοτουνται 5 παπαδες θα περνουν-διοριζουν 1 παπα,ετσι σε βαθος χρονου θα εχουμε πολυ λιγους ιερεις οσπου να μην εχουμε,για λογους οικονομιας.Φυσικα δεν ειναι λογοι οικονομικοι αν ειναι ετσι ας μειωσουν πολυ τους μισθους των ιερεων,οχι τους ιερεις.

PISTOS 788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

*Ζητα να αποβληθει η κακια ή η αντιπαθεια που εχεις για καποιον,ειναι κουτο καποιος να χασει την αιωνια ζωη για
κατι τετοιο.

ΚΑΛΟΟ!!!...

Οσο και να μελετα κανεις αν δεν βιωσει αγωνες η κανει αγωνες δεν θα συλλαβει διανοητικα αληθειες και πραγματα που μονο βιωματικα κατανοουνται,δεν θα πλατυνθει η κατανοηση του,για αυτο ενσαρκωνομαστε εδω,περνουμε μαθηματα.Προς αυτους που μονο κλαιγονται συνεχεια απραγοι! Αυτοι δεν εχουν καποια εξελιξη,μενουν στασιμοι.

...Τῷ νικῶντι δώσω αὐτῷ φαγεῖν ἐκ τοῦ ξύλου τῆς ζωῆς...

ΣΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ,ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ...

PISTOS 788 είπε...

Ας μην γινουμε χειροτεροι απο τους δαιμονες.Οι δαιμονες πανε στο αφεντικο τους και λενε δεν τα καταφερα,τουλαχιστον
εκανα αυτο και αυτο. Ετσι και εμεις οταν ερθει η στιγμη να κριθουμε ας εχουμε κατι κανει,να εχουμε κατι να δειξουμε
οτι κατι καναμε,μην μενουμε πνευματικα οκνηροι.

Είπεν ο Κύριος την παραβολήν ταύτην· άνθρωπος τις απορών, εκάλεσε τους ιδίους δούλους και παρέδωκεν αυτοίς τα υπάρχοντα αυτού, και τω μεν έδωκε πέντε τάλαντα, τω δε δύο, τω δε εν, εκάστω κατά την ιδίαν δύναμιν, και απεδήμησεν ευθέως. Πορευθείς δε ο τα πέντε τάλαντα λαβών ειργάσατο εν αυτοίς και εποίησεν άλλα πέντε τάλαντα. Ωσαυτώς και ο τα δύο εκέρδησε και αυτός άλλα δύο. Ο δε το εν λαβών απελθών ώρυξεν εν τη γη και απέκρυψε το αργύριον του κυρίου αυτού. Μετά δε χρόνον πολύν έρχεται ο κύριος των δούλων εκείνων και συναιρεί μετ' αυτών λόγον. Και προσελθών ο τα πέντε τάλαντα λαβών προσήνεγκεν άλλα πέντε τάλαντα λέγων κύριε, πέντε τάλαντα μοι παρέδωκας· ίδε άλλα πέντε τάλαντα εκέρδησα επ' αυτοίς.

Εφη αυτώ ο κύριος αυτού· ευ, δούλε αγαθέ και πιστέ. Επ’ ολίγα ης πιστός, επί πολλών σε καταστήσω· είσελθε εις την χαράν του κυρίου σου. Προσελθών δε και ο τα δύο τάλαντα λαβών είπε· κύριε, δύο τάλαντα μοι παρέδωκας· ίδε αλλα δύο τάλαντα εκέρδησα επ' αυτοίς. Εφη αυτώ ο κύριος αυτού· ευ, δούλε αγαθέ και πιστέ· επ’ ολίγα ης πιστός, επί πολλών σε καταστήσω· είσελθε εις την χαράν του κυρίου σου. Προσελθών δε και ο το εν τάλαντον ειληφώς είπε· κύριε, έγνων σε ότι σκληρός ει άνθρωπος, θερίζων όπου ουκ έσπειρας και συνάγων όθεν ου διεσκόρπισας· και φοβηθείς απελθών έκρυψα το τάλαντον σου εν τη γη· ίδε έχεις το σον. Αποκριθείς δε ο κύριος αυτού είπεν αυτώ· πονηρέ δούλε και οκνηρέ· ηδείς ότι θερίζω όπου ουκ έσπειρα και συνάγω όθεν ου διεσκόρπισα, έδει ουν σε βαλείν το αργύριόν μου τοις τραπεζίταις, και ελθών εγώ εκομισάμην αν το εμόν συν τόκω· Άρατε ουν απ' αυτού το τάλαντον και δότε τω έχοντι τα δέκα τάλαντα.

Τω γαρ έχοντι παντί δοθήσεται και περισσευθήσεται, από δε του μη έχοντος και ό έχει αρθήσεται απ' αυτού.

ΜΕΤ.

Είπε ο Κύριος αυτή την παραβολή. Κάποιος άνθρωπος που ήταν έτοιμος για ταξίδι κάλεσε τους δούλους του και τους παράδωσε την περιουσία του. Και σ' άλλον μεν έδωσε πέντε τάλαντα σ' άλλον δύο και σ' άλλον ένα σύμφωνα με τη δύναμη του καθενός και αμέσως αναχώρησε. Εκείνος που πήρε τα πέντε τάλαντα πήγε και δούλεψε και μ' αυτά κέρδισε και άλλα πέντε. Έτσι έκανε και αυτός που πήρε τα δύο και κέρδισε άλλα δύο. Εκείνος όμως που πήρε το ένα, πήγε και έσκαψε στη γη και έθαψε το χρήμα του κυρίου του. Ύστερα από πολύ χρονικό διάστημα φτάνει ο κύριος των δούλων και λογαριάζεται μαζί τους. Και αφού ήλθε εκείνος που πήρε τα πέντε τάλαντα, έφερε και άλλα πέντε και λέγει στον κύριο· πέντε τάλαντα μου παράδωσες, να, εγώ κέρδισα και άλλα πέντε.

Του είπε ο κύριος του· μπράβο καλέ μου δούλε και πιστέ· ήσουν πιστός στα λίγα, εγώ θα σε εγκαταστήσω στα πολλά. Έμπα λοιπόν στη χαρά του κυρίου σου. Ήλθε και εκείνος που είχε πάρει τα δύο τάλαντα, και είπε. Κύριε, δύο τάλαντα μου παράδωσες· να που εγώ κέρδισα άλλα δύο τάλαντα. Τότε ο κύριος του είπε· Μπράβο δούλε καλέ και πιστέ. Φάνηκες πιστός στα λίγα, εγώ θα σε εγκαταστήσω πολλά. Τότε ήλθε και εκείνος που είχε πάρει το ένα τάλαντο, και είπε: Κύριε, ήξερα που είσαι ένας σκληρός άνθρωπος, θερίζεις εκεί που δεν έσπειρες και μαζεύεις από κει που σκόρπισες. Επειδή φοβήθηκα, πήγα και έκρυψα το τάλαντο σου στη γη, να, λοιπόν, παρ’ το γιατί είναι δικό σου. Και ο κύριος του αποκρίθηκε: δούλε πονηρέ και οκνηρέ, ήξερες πως θερίζω από κει που δεν έσπειρα και μαζεύω απ' εκεί που δε σκόρπισα. Έπρεπε λοιπόν να βάλεις τα λεφτά σου στους τραπεζίτες και εγώ, όταν θα επέστρεφα θα τα έπαιρνα πίσω με τόκο. Πάρτε απ' αυτόν το τάλαντο και δώστε το σε κείνον, που έχει τα δέκα τάλαντα.

Γιατί στον καθένα που έχει, θα δοθούν και άλλα και θα περισσέψουν. Από κείνον όμως που δεν έχει, θα του αφαιρεθεί και κείνο που έχει.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΡΟ ΔΥΝΑΤΑ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

BornGR είπε...


Στις μέρες μας είναι πολύ σημαντικό να διακρίνουμε τις καταστάσεις: πότε να σιωπούμε, πότε να μιλάμε, πότε να ομολογούμε, πότε να απολογούμαστε. Χρειάζεται η διάκριση που κατά τους Πατέρες μας είναι η κορωνίδα των αρετών. Ο άκαιρος λόγος και η παρρησία όταν δεν τα απαιτούν οι περιστάσεις, πολλές φορές δημιουργούν σκάνδαλα και καταστάσεις αδιέξοδες και εκρηκτικές, ενώ προδίδουν αλαζονικό, υπερφίαλο, ζηλωτικό, θρασύ και επιδεικτικό πνεύμα, εν τέλει πνεύμα φατριαστικό και έλλειψη πίστης, δηλαδή εμπιστοσύνης στη θεία πρόνοια. “Καιρός του λαλείν, καιρός του σιγάν”. Περισσότερο παρά ποτέ σήμερα, που, παρ όλη την πολυεπίπεδη κρίση είναι μια πολύ ευλογημένη περίοδος, χρειάζεται οι χριστιανοί να σιωπούν και να προσεύχονται.
Η προσευχή είναι σίγουρο ότι θα εξέλθει νικήτρια, αν πάρουμε στα σοβαρά εμείς οι χριστιανοί το θέμα της σωτηρίας μας και της σωτηρίας όλου του κόσμου. Η λειτουργική προσευχή που εκτοξεύεται και αγκαλιάζει τα ύψη των ουρανίων διαμονών και τα έγκατα του Άδη, κινεί τα μυστικά νήματα της ιστορίας και παρηγορώντας μας στο παρόν μας μεταθέτει ταυτόχρονα στο μέλλον, “εκεί” όπου η Αγάπη θα κλείσει την Ιστορία.

Η Τόλμη που έδειξαν ο Ιωσήφ και ο Νικόδημος, όπως και οι μυροφόρες γυναίκες ήταν βασικά κάτι εκ πρώτης όψεως μη αναμενόμενο. Θα περίμενε κανείς ανάλογη τόλμη να δείξουν οι “φανεροί” μαθητές του Χριστού. Κάτι τέτοιο δεν έγινε!!!
Ακολούθησαν τον Χριστό, άκουσαν τη διδασκαλία του, είδαν τις θαυματουργίες του, συν-μεταμορφώθηκαν στο Θαβώρ, αλλά στο τέλος τον εγκατέλειψαν. Πόσο θαυμάζει κανείς τη μακροθυμία του Χριστού, να αφήνεται στις επικήδειες φροντίδες των κρυφών του μαθητών! Πόσο επίσης επικίνδυνο και πρόωρο είναι να μέμφεται κάποιος άλλον αδελφό για έλλειψη παρρησίας ως προς το θέμα της ομολογίας της Πίστης!
Οι τολμηροί και θαρρετοί σίγησαν και οι αφανείς αρίστευσαν.!
“Πέπαυται τόλμα μαθητών, Αριμαθαίας δε αριστεύει Ιωσήφ”
Απόσπασμα: Φωνή Κυρίου αρ.Φύλ 18(3179)

Θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους μας να τεκμηριώσουμε την Πίστη μας...
Χριστός ΑνέστηΑνώνυμος είπε...

Ιππο

Πολυ σωστος ο BornGR !!!
Η προσευχή είναι σίγουρο ότι θα εξέλθει νικήτρια, αν πάρουμε στα σοβαρά εμείς οι χριστιανοί το θέμα της σωτηρίας μας και της σωτηρίας όλου του κόσμου. Η λειτουργική προσευχή που εκτοξεύεται και αγκαλιάζει τα ύψη των ουρανίων διαμονών και τα έγκατα του Άδη, κινεί τα μυστικά νήματα της ιστορίας και παρηγορώντας μας στο παρόν μας μεταθέτει ταυτόχρονα στο μέλλον, “εκεί” όπου η Αγάπη θα κλείσει την Ιστορία.
Θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους μας να τεκμηριώσουμε την Πίστη μας...

Θα τονισω μονο ακομα μια φορα πως η προσευχη πρεπει να ειναι κατ'εμε για πραγματοποιηση του Θεληματος Του !!! Εκεινος ξερει τι ειναι καλυτερο για ολους!!!

Δυναμις!!!

PISTOS 788 είπε...

BornGR!

ΑΡΕ ΜΠΡΑΔΕΡ...ΔΥΝΑΜΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ...

ΔΥΝΑΤΑ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΤ ΜΠΟΡΝΑΚΟ ΜΑΣ.

PISTOS 788 είπε...

Ιππο!

Θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους μας να τεκμηριώσουμε την Πίστη μας...

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ...

ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΙΠΠΟ ΜΑΣ!

ΔΥΝΑΜΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

Λυκαων...
Οπως ειχα προαναφερει ο Θεος μας εχει πλασει απολυτα ελευθερους ...
Μενει να δουμε λοιπον αν θελουμε πραγματικα τα γεγονοτα..

Δυναμις...

PISTOS 788 είπε...

Λυκαων!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ...

ΔΥΝΑΜΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

Λυκαων
Ολοι μας αδελφε μου...
Τα Αγαθα κοποις κτωνται...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (58) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (13) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (24) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (28) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (60) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (3) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (53) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (4) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (2) ΤΟΓΙΟ; (19) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.