Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ LOST,ΚΑΙ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ....

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ....





Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ...



ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ....

11 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Αγεφύρωτο χάσμα στις σχέσεις Τουρκίας- Ισραήλ

Όλο και περισσότερο βαθαίνει το ρήγμα στις τουρκο-ισραηλινές σχέσεις, με αμφότερες τις κυβερνήσεις
των δύο χωρών να καταγγέλλουν ότι πολίτες τους παρενοχλήθηκαν και υπέστησαν εκφοβισμό στα αεροδρόμια της Κωνσταντινούπολης και του Τελ Αβίβ τη Δευτέρα.




Αφορμή για τη νέα πυροδότηση στις διμερείς σχέσεις στάθηκε η άρνηση του Ισραήλ να ζητήσει συγγνώμη για το αιματηρό ρεσάλτο στο τουρκικό πλοίο Mavi Marmara που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα το Μάιο του 2010.

Οι πρώτες καταγγελίες ήρθαν από την Τουρκία με τα μέσα ενημέρωσης να μεταδίδουν ότι Τούρκοι επιβάτες σε πτήση της Turkish Airlines δήλωσαν ότι παρενοχλήθηκαν κατά τον έλεγχο διαβατηρίων στο Τελ Αβίβ πριν αναχωρήσουν για την Κωνσταντινούπολη.

Ένας άνδρας δήλωσε ότι τον εξανάγκασαν να απαγγείλει μία προσευχή από το Κοράνι. Άλλοι ανέφεραν ότι τους έκαναν ταπεινωτικούς σωματικούς ελέγχους.


Λίγο αργότερα δεκάδες Ισραηλινοί επιβάτες πτήσεων μεταξύ Τελ Αβίβ και Κωνσταντινούπολης κατήγγειλαν ότι τέθηκαν προσωρινά υπό κράτηση και ανακρίθηκαν από τις τουρκικές Αρχές στο διεθνές αεροδρόμιο «Ατατούρκ».

«Οι επιβάτες που έφθασαν το πρωί της Δευτέρας με πτήση της εταιρείας Turkish Airlines οδηγήθηκαν σε χωριστές αίθουσες για να ανακριθούν ένας-ένας, αφού τους κατέσχεσαν τα διαβατήριά τους» ανέφεραν εκπρόσωποι του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών.

«Έπειτα από μιάμιση ώρα, μπόρεσαν να πάρουν πίσω τα διαβατήριά τους και τους δόθηκε άδεια να φύγουν. Είναι η πρώτη φορά που μας γίνεται γνωστό τέτοιο επεισόδιο και εξετάζουμε την υπόθεση» δήλωσαν οι εκπρόσωποι.

Ερωτηθέντες από ισραηλινούς ραδιοσταθμούς, ορισμένοι επιβάτες είπαν ότι τους χώρισαν από τους άλλους επιβάτες χωρίς να τους δώσουν εξηγήσεις και ότι υποβλήθηκαν και αυτοί σε ταπεινωτικούς σωματικούς ελέγχους.

Τα περιστατικά αυτά σημειώνονται τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση από την Τουρκία μιας σειράς αντιποίνων έπειτα από την άρνηση του Ισραήλ να ζητήσει συγγνώμη για τη φονική επιδρομή Τούρκων κομάντο στο πλοίο Mavi Marmara (9 νεκροί) στις 31 Μαΐου 2010.

Το οχηματαγωγό ήταν μέλος του διεθνούς Στόλου της Ελευθερίας και μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια προς την αποκλεισμένη Λωρίδα της Γάζας.

Η Τουρκία αποφάσισε να απελάσει τον πρέσβη του Ισραήλ στην Άγκυρα και να παγώσει τις στρατιωτικές σχέσεις με τον άλλοτε στρατηγικό σύμμαχό της.
Πηγη-http://anti-ntp.blogspot.com/2011/09/blog-post_8576.html

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Η φιλία που κερδίζεται με πορτοφόλι είναι αγορασμένη, αλλά όχι εξασφαλισμένη.

~Νικολό Μακιαβέλι~

Μεγάλο το ανακάτεμα, Παντού!.....θαρρείς και η μοναξιά έγινε κολυμβήθρα του Εγώ και το Σκάνδαλο, μοναδικός Ανάδοχος των αξιών.....με κούρασε αυτός ο θόρυβος, αν και είναι, σαφής και ενημερωτικός!

Κύριε Ελέησον

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ - ΜΑGIK είπε...

ΠΩΠΩ ΤΙ ΤΑΙΝΙΑΡΑ ΦΙΑΝΕΤΑΙ ΕΤΟΥΤΗ ΕΔΩ.... ΕΡΧΟΝΤΑΙΙΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΔΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Κ ..... ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕΕΕΕ....
ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥΣ...
Κ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ..

PISTOS788 είπε...

BornGR

Αποφασίζει ένα βράδυ ο Χριστός να επισκεφτεί τα Ζωνιανά. Χτυπάει μια πόρτα κάποιου και του ανοίγουν. Μόλις τον βλέπουν του λένε:
-Καλώς τονε τον σύντεκνο. Κάτσε να ξεκουραστείς.
-Ξέρετε, εγώ είμαι ο...
-Εδώ πρώτα καθόμαστε και μετά συστηνόμαστε.
Τι να κάνει ο Χριστός κάθεται.
-Βάλε Ρηνιώ μου να φάμε.
-Ναι αλλά ξέρετε, εγώ είμαι ο...
-Εδώ πρώτα τρώμε και μετά συστηνόμαστε.
Τι να κάνει ο Χριστός τρώει.
-Ρηνιώ φέρε μια ρακή να πιούμε που ΄ρθε ο ξένος.
-Μα ξέρετε εγώ είμαι ο...
-Εδώ πρώτα πίνουμε και μετά συστηνόμαστε.
Τι να κάνει ο Χριστός, πίνει και τις ρακές.
-Φέρε ωρέ Μανωλιώ τη νέα σοδειά για να την δοκιμάσουμε.
-Μα ξέρετε εγώ είμαι ο...
-Εδώ πρώτα καπνίζουμε και μετά συστηνόμαστε.
Τι να κάνει ο Χριστός, κατεβάζει δυο τζούρες…
-Και τώρα σύντεκνε, πες μας… Ποιος είσαι του λόγου σου;
-Ξέρετε. Εγώ είμαι ο Ιησούς Χριστός.
-Στο 'πα,δε στο 'πα ρε Μανωλιώ; Φέτος η σοδειά είναι άπαιχτη!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ - ΜΑGIK

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΜΑΤΖΙΚ....

ΠΑΡΕ ΕΝΑ....

Ένας άντρας έχει έξι παιδιά και είναι πολύ περήφανος για το κατόρθωμά του. Είναι τόσο περήφανος που αρχίζει να φωνάζει την γυναίκα του 'Μητέρα των έξι', παρόλο που δεν της αρέσει καθόλου.
Ένα βράδυ πάνε σε ένα πάρτι. Ο άντρας αποφασίζει πως είναι ώρα να φύγουν και φωνάζει την γυναίκα του μέσα στο πλήθος:
-Τι λες; Φεύγουμε Μητέρα των Έξι;
Η γυναίκα του, πολύ εκνευρισμένη για την αδιακρισία του, του φωνάζει επίσης:
-Όποτε θες, Πατέρα των Τεσσάρων.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

κεφάκια??!!!......δικό σου
Ο πλανητάρχης καθόταν στο γραφείο του κι ετοίμαζε το διάγγελμα του προς το λαό της FYROM όταν χτύπησε το τηλέφωνο.
- Εμπρός;
- Κύριε Μπους, εσείς; ακούστηκε στην άλλη άκρη της γραμμής μια φωνή με περίεργη προφορά. Εγώ είμαι ο Γιωρίκας και σας παίρνω να σας πω ότι σας κηρύσσουμε τον πόλεμο!
- Και πολύ καλά κάνεις που τηλεφώνησες να μου το πεις, απαντά ο Μπους.
- Για πες μου, Γιωρίκα, πόσο μεγάλος είναι ο στρατός σου;
- Αυτή τη στιγμή, λέει ο Γιωρίκας καθώς κάνει τη σούμα στο μυαλό του, εγώ, ο ξάδερφός μου ο Κωστίκας, ο κουμπάρος μου, ο γείτονάς μου ο Αλεξίκας και η ομάδα του ταβλιού από το καφενείο - οκτώ, συνολικά.
Ο George αναστενάζει.
- Οφείλω, Γιωρίκα, να σου πω ότι έχω δέκα εκατομμύρια ετοιμοπόλεμους άνδρες που με μια κουβέντα μου είναι διατεθειμένοι να δώσουν τη ζωή τους.
- Αλήθεια; Θα σας ξαναπάρω, λέει ο Γιωρίκας και κλείνει.
Δεν πέρασαν 24 ώρες και ο Γιωρίκας ξανατηλεφωνά.
- Κύριε Μπους, λέει, η κήρυξη πολέμου εξακολουθεί να ισχύει. Τώρα μαζέψαμε και κάποιον εξοπλισμό...
- Τι εξοπλισμό μαζέψατε, Γιωρίκα;
- Δύο αλωνιστικές, μια μπουλντόζα και το τρακτέρ του μπατζανάκη μου.
Για άλλη μια φορά, ο Μπους δεν αντέχει να μην αναστενάξει.
- Γιωρίκα, θα πρέπει να σου πω ότι έχω 160.000 τανκς, 140.000 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και από χτες που μιλήσαμε ο στρατός μου αυξήθηκε στο 10,5 εκατομμύρια.
- Διάβολε, λέει ο Γιωρίκας, τι να πω τώρα; Θα σας ξαναπάρω. Και κλείνει τοτηλέφωνο αλλά δυο μέρες αργότερα, να τον πάλι.
- Κύριε Μπους, παραμένει η κήρυξη πολέμου. Αυτή τη φορά αποκτήσαμε εναέριες δυνάμεις. Έχουμε τώρα και το ψεκαστικό του κοινοτάρχη, του βάλαμε και καραμπίνες επάνω. Α, ναι, μαζί μας είναι τώρα και η ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού.
- Εντυπωσιασμένος από την κλιμάκωση, ο Μπους μένει σκεπτικός για δευτερόλεπτα, βγάζει άλλον ένα στεναγμό και λέει:
- Γιωρίκα, δεν μπορώ να σου κρύψω ότι έχω 100.000 βομβαρδιστικά, 200.000 Στελθ, και οι βάσεις μας προστατεύονται από βλήματα εδάφους-αέρος. Και κάτι άλλο: από προχθές που μιλήσαμε, ο στρατός μου αυξήθηκε κατά άλλα δύο εκατομμύρια.
- Βρε ..., βρίζει ο Γιωρίκας. Θα ξαναπάρω, λέει και κλείνει το τηλέφωνο.

Δεν πέρασε πολλή ώρα και ξαναπαίρνει τηλέφωνο.
- Κύριε Μπους, δυστυχώς πρέπει να σας ανακοινώσω ότι αποσύραμε την κήρυξη πολέμου.
- Τι λες, Γιωρίκα, πολύ με στεναχωρείς. Γιατί, βρε παιδί μου; Τι έγινε; Αλλάξατε γνώμη;
- Να σας πω, απαντά ο Γιωρίκας, κάτσαμε και το κουβεντιάσαμε και είδαμε ότι δεν μπορούμε να θρέψουμε τόσα εκατομμύρια αιχμάλωτους.

PISTOS788 είπε...

BornGR

Να σας πω, απαντά ο Γιωρίκας, κάτσαμε και το κουβεντιάσαμε και είδαμε ότι δεν μπορούμε να θρέψουμε τόσα εκατομμύρια αιχμάλωτους.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ....

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Οι μετανάστες ενώ μπορούν να μπουν ευκολότερα στη Βουλγαρία, η οποία δεν έχει τα οικονομικά προβλήματα της χώρας μας, δεν το κάνουν και έρχονται στην Ελλάδα. Ο λόγος είναι απλός.

Η Βουλγαρία δήλωσε στην Ευρώπη ότι θα δεχθεί μόνον 3.000 μετανάστες, ενώ η Ελλάδα τέτοιον περιορισμό δεν έθεσε. Γνωρίζουν επομένως οι λαθρομετανάστες ότι θα νομιμοποιηθούν στην Ελλάδα.

Εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες νομιμοποιούνται τώρα μέσω ΙΚΑ. Με την ισχύ του εργόσημου θα μπορούν να προσέρχονται στα κατά τόπους ΚΕΠ και να προμηθεύονται Αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με καταγγελίες, δεκάδες χιλιάδες αγνώστου υπηκοότητας άτομα -υπολογίζονται γύρω στους 80.000- λαμβάνουν παράνομα συντάξεις χωρίς να το δικαιούνται. Βαλκάνιοι κυρίως, αλλά και άλλοι αλλοδαποί, με έναν μόνο μήνα εργασίας στην Ελλάδα και με πλαστά δικαιολογητικά, δηλώνουν ψευδώς ότι μένουν στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντας σύνταξη 700 ευρώ!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

PISTOS788 είπε...

ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Τα WikiLeaks αποκαλύπτουν την κατάντια μας: ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ..
Ποιες σχολές δημοσιογραφίας τα έπιαναν…
ΜΕ υποτιμητικό, σχεδόν προσβλητικό τρόπο αντιμετωπίζει η αμερικάνικη πρεσβεία στην Αθήνα τους έλληνες δημοσιογράφους,
παρά το γεγονός ότι -όπως παραδέχεται- προσπαθεί διαχρονικά να στρατολογήσει ορισμένους εξ αυτών για την προώθηση των στρατηγικών συμφερόντων των ΗΠΑ.

Αυτά προκύπτουν σαφώς από απόρρητα έγγραφα της πρεσβείας που αποκάλυψε ο γνωστός ιστότοπος WikiLeaks, προκαλώντας αίσθηση, αν και τα Μέσα Ενημέρωσης στη συντριπτική πλειοψηφία τους επιχείρησαν να υποβαθμίσουν τη σημασία των ντοκουμέντων, ενώ η ΕΣΗΕΑ δεν έβγαλε λέξη. Πιο συγκεκριμένα σε ένα από τα τηλεγραφήματα της πρεσβείας προς την Ουάσιγκτον οι δημοσιογράφοι περιγράφονται ως «ένα μάτσο κακοπληρωμένων που συνήθως έχουν πολλές δουλειές προκειμένου να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους».

Ακόμη ότι «δεν είναι ασύνηθες ένας δημοσιογράφος να εργάζεται στο γραφείο Τύπου του υπουργείου που καλύπτει», ενώ με ειρωνική διάθεση σχολιάζουν ότι «γνωρίζουν πολύ καλά τους αφέντες που υπηρετούν». Επίσης ότι «είναι αποδεκτό να λαμβάνουν δώρα ή χρήματα» και ότι «η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ήταν διαβόητη για την πληρωμή δημοσιογράφων προκειμένου αυτοί να γράφουν αρεστές ιστορίες».

PISTOS788 είπε...

Το ακόμη πιο… απαξιωτικό καταγράφεται σε τηλεγράφημα που έστειλε το 2008 ο τότε πρέσβης Ντ. Σπέκχαρντ όπου εμφανίζει τους έλληνες δημοσιογράφους έτοιμους να συνεργαστούν με την πρεσβεία, έναντι ανταλλαγμάτων προφανώς, για την προώθηση των αμερικανικών συμφερόντων στην Ελλάδα. Προσθέτει μάλιστα ο κ. Σπέκχαρντ ότι «δεδομένης της μεγάλης ανταπόκρισης που είχαμε μέχρι σήμερα, σχεδιάζουμε να μοχλεύσουμε πολλαπλασιαστικά αυτήν την έκθεση της επόμενης γενιάς ελλήνων δημοσιογράφων σε μοντέλα των ΗΠΑ».

Κάνει ειδική αναφορά στον Αλ. Παπαχελά, τον οποίο επαινεί (!) για την «καλοδιαλεγμένη παρουσίαση των θέσεων των ΗΠΑ», στην επέμβαση στη Γεωργία, ενώ με αφορμή συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή στον ΣΚΑΪ επισημαίνει ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος «είχε σπουδαία συνεισφορά στο να βγει το μήνυμα των ΗΠΑ προς τα έξω στην Ελλάδα».

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι η πρεσβεία υλοποιεί «πρόγραμμα στρατολόγησης» εν δυνάμει δημοσιογράφων από νέους που φοιτούν στις σχολές δημοσιογραφίας. Σε έκθεσή του προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τον Ιούλιο του 2006 ο τότε πρέσβης Τσαρλς Ρις αναφέρει μεταξύ άλλων: «Διαθέτουμε περισσότερους πόρους στις δοσοληψίες μας με τις σχολές δημοσιογραφίας και τους φοιτητές, ελπίζοντας ότι η επόμενη γενιά δημοσιογράφων μπορεί να είναι πιο ελεύθερη από τις προκαταλήψεις (σ.σ. έναντι της πολιτικής των ΗΠΑ) που χαρακτηρίζουν την παρούσα και τις προηγούμενες γενιές».

Στα τηλεγραφήματά τους οι εκάστοτε πρεσβευτές στην Αθήνα αναφέρονται στο «κλίμα αντιαμερικανισμού» που επικρατεί στα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης, το οποίο χαρακτηρίζουν αβάσιμο, αδικαιολόγητο και το αποδίδουν σ’ ένα μεγάλο βαθμό στις «θεωρίες συνωμοσίας» που ευδοκιμούν στην ελληνική κοινωνία!

PISTOS788 είπε...

Σε ένα από τα τηλεγραφήματα γίνεται εκτενής αναφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των Μέσων Ενημέρωσης στην Ελλάδα, όπου παρατίθενται στοιχεία και πληροφορίες στα όρια… συνοικιακού κουτσομπολιού. Πιο συγκεκριμένα οι αμερικανοί διπλωμάτες σημειώνουν: «Τα ιδιωτικά ΜΜΕ της Αθήνας ανήκουν σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που έχουν δημιουργήσει η κληρονομήσει περιουσίες από τη ναυτιλία, τις τράπεζες, τις τηλεπικοινωνίες, τον αθλητισμό, τα πετρέλαια, τις ασφάλειες κ.τ.λ. και που έχουν δεσμούς αίματος, γάμου ή μοιχείας με πολιτικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους και άλλους μεγιστάνες των ΜΜΕ και των επιχειρήσεων.

Για παράδειγμα, ο εφοπλιστής και επενδυτής στο Mega Channel Βαρδής Βαρδινογιάννης είναι ο καλύτερος φίλος του Χρ. Λαμπράκη, εκδότη των εφημερίδων “Το Βήμα”, “Τα Νέα”, “Athens News” και του in.gr και ο Λαμπράκης έχει συμβόλαια κατασκευής δημοσίων έργων. Τα δύο παιδιά του Βαρδινογιάννη έχουν παντρευτεί με μέλη των οικογενειών Γουλανδρή και Νομικού. Η αδελφή του Ελένη είναι παντρεμένη με τον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Κεφαλογιάννη που είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού Καραμανλή».
Πηγη -http://anti-ntp.blogspot.com/2011/09/blog-post_5584.html

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Ἡ ἀποδοχή ἀπό τήν θεσμοθετημένη Πολιτεία μέ τήν πομπώδη νομοθετική πρόβλεψη τοῦ διαχωρισμοῦ «σκληρῶν» καί «μαλακῶν» ναρκωτικῶν οὐσιῶν πού ἐξαγγέλει ἡ σημερινή Κυβέρνησις ἀποτελεῖ κακούργημα εἰδεχθέστατο σέ βάρος τῆς νέας γενεᾶς διότι καθιερώνει ἀξιακή κλίμακα στό πασίδηλο θανατηφόρο γεγονός τῶν ναρκωτικῶν μέ ὀλέθρια τά ἀποτελέσματα καί μετατρέπει τά κέντρα τῶν μεγάλων ἀστικῶν πόλεων σέ κέντρα ἐλεύθερης διακίνησης ἐξαρτησιογόνων οὐσιῶν γιά νά ἀπονευρώσει τήν ἠθική αὐτοσυνειδησία τῆς νέας γενεᾶς καί νά καταστείλει τήν σύμφυτη μέ τό νέον ἄνθρωπο ἀντίδρασι στήν καταδολίευση τῶν ἀνθρωπίνων ἀξιῶν.
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες