Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΡΕΞΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ....ΤΡΕΞΤΕ...

Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...



Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME

23 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Οι 100 ημέρες που θα αλλάξουν τη χώρα και η τελεσθείσα εσχάτη προδοσία.

Στις επόμενες 100 ημέρες η χώρα αλλάζει. Πρακτικά έχουμε "τέλος εποχής". Και οι αλλαγές αυτές θα είναι επώδυνες: Η χώρα ήδη έχει πτωχεύσει, (καμία ξένη τράπεζα δεν δέχεται πλέον εγγυητικές επιστολές ελληνικών τραπεζών, ούτε καν της Εθνικής Τράπεζας!). Το ότι διάγουμε από τον περασμένο Ιούλιο και τυπικά κατάσταση «περιορισμένης χρεοκοπίας» έχει αποκρυβεί από το λαό.
Το ότι μπορεί να αναγκαστεί να αποχωρήσει η χώρα από τη ευρωζώνη (αρκεί να πάψει να εγγυάται η ΕΚΤ τα ελληνικά ομόλογα) κανείς επίσημος δεν το συζητά, όπως δεν συζητούσαν και την προσφυγή στο ΔΝΤ, τις απολύσεις στο δημόσιο, την πτώχευση, έστω και περιορισμένη κλπ.

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ» δήλωσε πριν λίγο ο ο Χόρστ Ζεεχόφερ, πρωθυπουργός της Βαυαρίας και επικεφαλής του Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης, μιας εκ των τριών παρατάξεων που συμμετέχουν στον κυβερνητικό σχηματισμό της Γερμανίδας καγκελαρίου.

Το ακόμα πιο φοβερό είναι ότι λένε πως «Πτωχεύουμε γιατί δεν εφαρμόζουμε τους στόχους του Μεσοπρόθεσμου». Κανείς δεν μπαίνει στο κόπο να σκεφθεί πόσο εφαρμόσιμα ήταν εξ αρχής αυτά τα μέτρα…

Και αν η κυβέρνηση πλέον έχει συνηθίσει να λέει ψέματα ή να κρύβει από τον ελληνικό λαό την αλήθεια είναι απίστευτη η «συνωμοσία σιωπής» των παραδοσιακών ΜΜΕ και η διαστρέβλωση ή η απόκρυψη της αλήθειας που επιφυλάσσουν στους Έλληνες πολίτες. Εξακολουθούν να συγκαλύπτουν ή να διαστρεβλώνουν τα γεγονότα επιμένοντας να αγνοούν ότι αυτή η τακτική μας οδήγησε εδώ που βρισκόμαστε σήμερα.

Μέχρι το τέλος του έτους το «πιστωτικό γεγονός» δηλαδή η ολική πτώχευση της χώρας, είναι σφόδρα πιο πιθανό να συμβεί από το να μην συμβεί. Το χειρότερο όλων όμως δεν είναι η τρικυμία στην χώρα. Το χειρότερο όλων είναι η έλλειψη καπετάνιου που να πάρει στα στιβαρά του χέρια του τιμόνι της χώρας και να την οδηγήσει σε ασφαλές λιμάνι. Η κυβέρνηση άγεται και φέρεται από τους ξένους επικυρίαρχους, ενώ η εγχώρια οικονομική ελίτ, αβαντάρει όλη αυτή την κατάσταση κραυγάζοντας «απολύστε τους δημοσίους υπαλλήλους».

Περίπου ένα εκατομμύριο άνεργοι δηλώνουν ευχαριστημένοι που μερικές δεκάδες ίσως και εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι τώρα στο δημόσιο σε λίγο θα τους … κάνουν παρέα, καθώς αγνοούν ότι για κάθε εργαζόμενο που θα χάσει την δουλειά του στο δημόσιο, θα απωλέσουν την δουλειά τους δύο εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, λόγω μείωσης της κατανάλωσης.

Δημιουργούν ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα στην κοινωνία μεταξύ των εργαζομένων και των ανέργων, δηλαδή των εχόντων να φάνε (αυτό σημαίνει «εργαζόμενος σήμερα στην Ελλάδα: αυτός που έχει να φάει και μέχρι εκεί) και των απελπισμένων που πεινάνε. Είπε το απίθανο χθες ο υπουργός Οικονομικών Ε.Βενιζέλος ότι «Τα ελλείμματα δεν αυξήθηκαν, αυξήθηκαν τα επιδόματα ανεργίας και οι ανάγκες ενίσχυσης του ΙΚΑ λόγω μείωσης αποδοχών και απολύσεων». Και δεν βρέθηκε ούτε ένας, ούτε ένα κόμμα για να τον ρωτήσει ποιος ευθύνεται για το ένα εκατομμύριο ανέργους και τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα. Όπου βέβαια την αποκλειστική ευθύνη την έχει η κυβέρνηση.

PISTOS788 είπε...

Τα χθεσινά μέτρα που ανακοίνωσε ο Ε.Βενιζέλος κανονικά θα αρκούσαν για να κατεδαφιστεί όχι μία, αλλά … πέντε κυβερνήσεις και αυτό θα συμβεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Οι πιθανότητες να ψηφιστούν από την Βουλή τα όσα ανακοίνωσε ο Ε.Βενιζέλος χθες ως αποφάσεις του υπουργικού συμβουλίου, είναι πολύ λιγότερες απ’ότι θέλουν να πιστεύουν στην κυβέρνηση.

Με το πολιτικό σκηνικό να πρόκειται να γκρεμιστεί συνολικά (δεν πρόκειται να κατεδαφιστεί μόνο το ΠΑΣΟΚ, οι δονήσεις θα είναι το ίδιο ισχυρές και για τη Ν.Δ. και για όποιο κόμμα συμμετάσχει στην κυβέρνηση που θα προκύψει τις επόμενες εκλογές) ουδείς ξέρει πραγματικά τι ξημερώνει στη χώρα, την ώρα που οι πολιτικοί της στο σύνολό τους αδυνατούν να αντιληφθούν ότι οι πραγματικοί κίνδυνοι έχουν να κάνουν με την ασφάλειά της και με τον επαπειλούμενο κίνδυνο απώλειας εδαφών και δικαιωμάτων που απορρέουν από την κατοχή εδαφών.

Οποιοδήποτε άλλο κράτος μετά τις πρόσφατες δηλώσεις Ερντογάν, Νταβούτογλου, Μπαγίς θα είχε τουλάχιστον διακόψει την αυτοκτονική πολιτική μείωσης των αμυντικών δαπανών.

Εδώ η άρνηση – ναι, πρέπει να το πούμε – των ΕΛΠΕ να εφοδιάζουν με καύσιμα εφ’εξής τις Ένοπλες Δυνάμεις λόγω χρεών (ενημέρωσαν σχετικά την περασμένη Παρασκευή τα Eπιτελεία) θεωρείται «ανάξιο λόγου θέμα»…

Μήπως κάποιοι πολιτικοί θα πρέπει να ενημερωθούν ότι τα δικαστήρια με την κατηγορίας της εσχάτης προδοσίας εξακολουθούν να υφίστανται στο ελληνικό νομικό πλαίσιο;

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

. Πῶς δὲ καὶ οἱ κατὰ τὸ δοκεῖν πτωχοὶ γεγονότες – ὥσπερ Χριστὸς ὁ Θεός, πλούσιος ὤν, ἐπτώχευσε δι᾿ ἡμᾶς- , αὐτοὺς ἡμᾶς ἐλεοῦντες τὸν δι᾿ ἡμᾶς γενόμενον ὡς ἡμεῖς ἐλεεῖν λογιζόμεθα; Νόει μοι καλῶς τὸ λεγόμενον. Ἐγένετο ὁ Θεὸς διὰ σὲ πτωχὸς ἄνθρωπος, γενέσθαι χρεωστεῖς καὶ σύ, ὁ πιστεύων εἰς αὐτόν, ὅμοιος ἐκείνῳ πτωχός. Πτωχὸς ἐκεῖνος κατὰ τὴν ἀνθρωπότητα, πτωχός σύ κατά τήν Θεότητα. Σκόπησον (ἐξέτασε) τοίνυν πῶς θρέψεις αὐτόν, πρόσεχε ἀκριβῶς.
ΑΓ. ΣΥΜΕΩΝ

http://www.youtube.com/watch?v=KJfSGIbvA8A

Πάρα πολύ Δυνατό Αδερφέ μου!!!

zkcome είπε...

ΤΟΤΕ ΑΠΟΚΡΙΘΕΙΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΙΔΟΥ ΗΜΕΙΣ ΑΦΗΚΑΜΕΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΟΙ ΗΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕΝ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΕΙΣ ΗΜΑΣ;
Ο ΔΕ ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΗΘΩΣ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΟΤΙ ΣΕΙΣ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝΤΕΣ ΜΟΙ ΕΝ ΤΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΣΗ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ ΑΥΤΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΩΔΕΚΑ ΘΡΟΝΟΥΣ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΤΑΣ ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.
ΚΑΙ ΠΑΣ ΟΣΤΙΣ ΑΦΗΚΕΝ ΟΙΚΙΑΣ Η ΑΔΕΛΦΟΥΣ Η ΑΔΕΛΦΑΣ Η ΠΑΤΕΡΑ Η ΜΗΤΕΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΕΚΝΑ Η ΑΓΡΟΥΣ ΕΝΕΚΕΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΛΑΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΖΩΗΝ ΑΙΩΝΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ.

ΔΙΟΤΙ ΟΣΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΑΥΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΣΤΙΣ ΑΠΟΛΕΣΗ ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΑΥΤΟΥ ΕΝΕΚΕΝ ΕΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΥΡΕΙ ΑΥΤΗΝ.

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ zkcome...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.
ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ.

ΠΟΛΥ ΦΟΥΤΖΙ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΠΡΑΔΕΡ,ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

PISTOS788 είπε...

Ο Μανώλης Γλέζος «καταργεί» το Μ. Αλέξανδρο!!!

Ο ΚΡΕΤΙΝΙΣΜΟΣ κάποιων «αριστερών» ειδώλων είναι από τις πλέον απωθητικές «ιδιότητες» , διότι αποτελεί το κατακάθι της ακραίας καθεστωτικής αλλοτρίωσης και απάτης.
Τα «αριστερά» ηρωικά «σύμβολα» έχουν πάθει τέτοια ζημιά, έχουν τόσο πολύ αλλοιωθεί και αλλοτριωθεί από την καθεστωτική τους ενσωμάτωση που όχι μόνο δεν είναι σε θέση να διακρίνουν ΤΙΠΟΤΕ εκτός από το είδωλό τους, αλλά καταναλώνουν ασύστολα κούφιες και ανόητες ρητορικές κορώνες, πιστεύοντας ότι λένε εξυπνάδες «δημοκρατικές» και «αντιεξουσιαστικές»…
Ο φλύαρος και βλακώδης βερμπαλισμός του αστού δημοκράτη (αριστερός το παίζει), Μανώλη Γλέζου σπάει κόκκαλα!!!

Το καθεστωτικό αυτό είδωλο που πέραν από τις κοινοβουλευτικές δημοκρατικές σκιές δεν βλέπει τίποτα, βρόντηξε και άστραψε πάλι: Είπε «ηρωικό» ΟΧΙ στην προτομή του Μ. Αλεξάνδρου στην..Πάρο!

Γιατί; Διαβάστε:

«Από την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου και πιο πριν του πατέρα του Φιλίππου καταργήθηκε η δημοκρατία. Αρνούμαστε λοιπόν την διαστρέβλωση της ιστορίας».

πηγη-http://resaltomag.blogspot.com/2011/09/blog-post_08.html

PISTOS788 είπε...

Aιχμάλωτο 12 αλλοδαπών στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα το 13χρονο κορίτσι. Ευτυχώς βρέθηκε σώο χάρις την λυσσαλέα μάχη του Μανώλη Σφακιανάκη.

Ο Έλληνας που έχει διαλύσει την βρωμερή κάστα των βιαστών ανηλίκων. Από την ώρα που ανέλαβε την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει εξαρθρώσει εκατοντάδες περιπτώσεις, χωρίς να κολώσει ή να υποκύψει σε πιέσεις λόγω των “ονομάτων” ή της
κοινωνικής θέσης.

Ο Σφακιανάκης είχε πάρει προσωπικά την υπόθεση της εξαφάνισης του 13χρονου κοριτσιού από τον Πειραιά, σαν από ένστικτο. Έτσι, όταν ο απαγωγέας έκανε το λάθος να την συνοδέψει για μία και μοναδική φορά σε ένα internet cafe, σήμανε συναγερμός και η ΔΗΕ εντόπισε το ίχνος.

Πόρτα πόρτα κινήθηκαν οι αστυνομικοί σαρώνοντας την περιοχή και όταν έφτασαν στο επίμαχο διαμέρισμα δέχτηκαν την επίθεση των αλλοδαπών. Κατάφεραν και συνέλαβαν 6 από αυτούς, μαζί με τον άνθρωπο που την είχε απαγάγει, ηλικίας 30 χρονών.

Το θλιβερό είναι πως όλοι σύντομα θα κυκλοφορούν ελεύθεροι παρέα με τα υπόλοιπα κτήνη που έχουν συλληφθεί στο παρελθόν. Και αυτός είναι ο μεγαλύτερος καημός του διοικητή και της ομάδας του, που παίζουν το κεφάλι τους για να προστατεύσουν ΠΑΙΔΙΑ από τα ανθρωποειδή και ο όποιος νομοθέτης τα επαναφέρει στην κοινωνία.

Σημ1. Περιττεύει να μιλήσουμε για τους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα.

Σημ2. Και βέβαια έχουμε τα πλήρη στοιχεία και τις φωτογραφίες του κοριτσιού. Το να δημοσιοποιείς όμως τα στοιχεία μετά από τέτοια είδηση, το αφήνουμε στα μεγαλοδημοσιογραφικά απόβλητα του διαδικτύου. Κάποια στιγμή, θα πληρώσουν.
Πηγη-http://anti-ntp.blogspot.com/2011/09/12-13.html

PISTOS788 είπε...

Τούρκοι κομάντος εκτέλεσαν καταδρομική επιχείρηση στην περιοχή Λεύκα Κύπρου, περνώντας χωρίς να γίνουν αντιληπτοί ανάμεσα από τις γραμμές του ΟΗΕ έφτασαν σε μη επανδρωμένο φυλάκιο της ΕΦ έκλεψαν ελληνικές και κυπριακές σημαίες και μόλυναν με συνθήματα τους τοίχους του φυλακίου.
Είναι σαφές ότι η όλη επιχείρηση εντάσσεται στην απόπειρα της Τουρκίας να κλιμακώσει την....
ένταση στο νησί ενόψει των γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ.
Eίναι επίσης αυτονόητο ότι θα είχαμε "λουτρό αίματος" αν γίνονταν αντιληπτοί από τους Εθνοφρουρούς, αν και φαίνεται ότι παρακολουθούσαν το φυλάκιο και ήξεραν ότι εκείνη την ημέρα δεν είχε φρουρά.
Το περιστατικό αυτό είναι ένα ακόμα αποτέλεσμα της εγκατάλειψης της ΕΦ από την κυβέρνηση Χριστόφια όπου έφτασαν στο σημείο, άκουσον-άκουσον, να αφήσουν τις σημαίες σε μη επανδρωμένο φυλάκιο αφύλακτες! Η αφασία και η έλλειψη ασφάλειας, σε όλο της το μεγαλείο!
Το υπουργείο Άμυνας της Κύπρου διέταξε έρευνα για το περιστατικό, ενώ η υπόθεση απασχολεί και την Αστυνομία. Ανάστατοι από την τουρκική επιδρομή οι κάτοικοι της περιοχής, ζητούν να επανδρωθούν ξανά κάποια φυλάκια.
πηγη-http://anti-ntp.blogspot.com/2011/09/blog-post_1563.html

ΤΟΓΙΟ;....

Trinity είπε...

Μου κάνουν τρομερη εντυπωση οι αστυνομικοί που συνεχιζουν , παρ'ολα οσα τραβανε , οτι εξακολουθουν να φυλανε τα ρεμαλια της βουλης...

PISTOS788 είπε...

Η SOFTEX έστω και αργά εκδικείται την… Αννούλα

Anti-ntp:Να παραιτηθει η Αννουλα της Νεας Ταξης και της Bilderberg δεν υπαρχει περιπτωση. Καλα ειναι στο υπουργειο παιδειας που θα το ριμαξει και αυτο
Θυμάσαι Αννούλα μια Παρασκευή πριν μερικά χρόνια που ξεπούλησες τη SOFTEX και τους εργαζόμενους και τη Δευτέρα βρέθηκες Επίτροπος στην Ε.Ε;
Φυσικά θα έμαθες πια ήταν η κατάληξή της, οι αγοραστές επενδυτές έκλεσαν το εργοστάσιο στη Δράμα, που έδινε το χαρτί για τα σχολικά βιβλία, απέλυσαν το προσωπικα των 1200 εγαζομένων της.... Δράμας, έκλεισαν το εργοστάσιο και η Δράμα πήρε την “κάτω βόλτα” της ανεργίας, από τότε δεν μπορεί να σηκώσει… κεφάλι.
Οι αγοραστές (;) της “Λεοντίου Συμβάσεως”, δεν επένδυσαν ούτε ένα ευρώ, η εταιρεία υπολειτουργεί – μόνο στον βοτανικό – και η Ελλάδα δεν έχει πια καμιά χαρτοβιομηχανία.
Τώρα βγαίνεις και φωνάζεις ότι μίλησες γραπτά και προφορικά με τους αρμόδιους, λες και είσαι ένας υπαλληλάκος, αλλά αυτοί σε άδειασαν και ξέμεινες από χαρτί για τα σχολικά βιβλία.
Κάποτε η SOFTEX έδινε για χρόνια το χαρτί για τα σχολικά βιβλία και όλα ήταν εντάξει και φτηνό καλό χαρτί και δουλειά για εκατοντάδες εργαζόμενους.
Τώρα ψάχνεις για χαρτί σε άλλες χώρες καλύτερες από τη δική σου που θα μας κοστίσει χρυσό.
Βλέπεις η SOFTEX έστω και αργά σε εκδικείται.
Υ.Γ. Που σκέψη όμως να παραιτηθείς.
Στάθης Σαραφόπουλος

PISTOS788 είπε...

Trinity

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΛΑΟ...
ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ....

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΩΝ....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΤΟΥΣ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΡΙΝΙΤΥ!

PISTOS788 είπε...

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, είπε ότι «το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων, που ταλαιπωρούν δέκα εκατομμύρια πολίτες με την βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν».(από τον Τύπο)

Είμαι μία εκ των διαρκώς καθυβριζόμενων Δημοσίων Υπαλλήλων.

Υπηρετώ την Εκπαίδευση 12 χρόνια. Έχω αξιολογηθεί πολλάκις από τους μαθητές μου, τους συναδέλφους, τους προϊσταμένους μου, τις τοπικές κοινωνίες, όπου δούλεψα, ως τουλάχιστον επαρκής.

Δεν είναι δική μου ευθύνη που το Κράτος είναι ανίκανο, ως αμιγώς κομματικός μηχανισμός που είναι, να θέσει αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης και μάλιστα αδικούμαι απ΄ αυτήν τη πρακτική.

Έζησα και δούλεψα 4 χρόνια στα Ψαρά που ο υπουργός αγνοεί κατά που πέφτουν.

Έχω δουλέψει πριν το Δημόσιο 16 χρόνια στον Ιδιωτικό τομέα όπου και σε όλες τις εργασίες που έκανα αξιολογήθηκα θετικά.
Πληρώνω κανονικά τους φόρους μου 30 χρόνια, δεν χρηματοδοτήθηκα ως ΜΚΟ, δεν έλαβα κρατική επιδότηση κανενός τύπου όταν έρρεε το χρήμα, δεν πήρα δωράκι από υποβρύχιο ούτε αντάλλαξα λίμνη με τη Μονή Βατοπεδίου.

Έχω εργαστεί σε ΟΛΕΣ τις δουλειές από που πέρασα ,εκτός ωραρίου και πέραν αμοιβής, όταν υπήρξε ανάγκη (στο Δημόσιο δεν είχα ούτε καν την ηθική επιβράβευση).

Δεν έχω κάνει στη θητεία μου στο Δημόσιο ούτε μία ώρα αμειβόμενου ιδιαίτερου μαθήματος σε μαθητή.

Μού έχουν γίνει τους τελευταίους 20 μήνες, 5 περικοπές οριζόντιου τύπου στις αμοιβές μου που ως εκπαιδευτικού είναι οι χαμηλότερες στο Δημόσιο και αυτή τη στιγμή είναι χαμηλότερες του αντίστοιχου συναδέλφου σε ιδιωτικό σχολείο.

Λοιδορούμαι συστηματικά από ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει ποτέ φόρο, ζουν πάμπλουτα και λένε ότι "δεν γουστάρουν να με πληρώνουν πια".

Ο μόνιμος χαρακτηρισμός που μου αποδίδεται είναι "κοπρίτης".

Με το νέο μισθολόγιο θα φτάσω στα όρια της εξαθλίωσης και με την εργασιακή εφεδρεία δεν μου επιτρέπεται καν να απολυθώ απευθείας, να πάρω την αποζημίωση μου καθώς και ό,τι έχω αποδώσει για το εφάπαξ μου και να φτιάξω μια δουλειά δική μου έξω, στην αγορά.

Σήμερα ο Λοβέρδος συλλήβδην με έβαλε στους αποδιοπομπαίους τράγους που ευθύνονται για τα πάντα σ΄ αυτή τη χώρα..

PISTOS788 είπε...

Ο κος υπουργός δεν έχει αξιολογηθεί ποτέ στην Ελλάδα για το έργο το δικό του και των κυβερνήσεων του κόμματός του που διέλυσαν τη χώρα (παρακαλώ να μην μου φέρετε ως επιχείρημα ότι αξιολογείται δια της ανά τετραετίας ψήφου διότι θα καγχάσω)
Κε υπουργέ είμαι σίγουρη ότι εάν τα μέλη των κυβερνήσεων σας έδιναν στον ΑΣΕΠ η πλειονότης ούτε κλητήρες δεν θα διοριζόσασταν.

Όμως , 20 μήνες τώρα, σας αξιολογεί η τρόικα ,ο δικός σας ΑΣΕΠ, και σας έχει αξιολογήσει ως άχρηστους αλλά σας διατηρεί στην εξουσία ως βολικούς και ταπεινούς υπαλλήλους.

Αγαπητέ υπουργέ που πάσχετε από σύνδρομο αδικημένου καλλιτέχνη μελοδραματικής ταινίας, θα σας έπρεπε μία μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση καθώς και αστική αγωγή για αποζημίωση αλλά οι φοβερές συνδικαλιστικές μας ενώσεις δεν διαθέτουν μήτε τμήμα νομικής υποστήριξης, αφού χρόνια τώρα αποτελούν το αριστερό σας χέρι.

Σας παραδίδω στη χλεύη των σκεπτόμενων ανθρώπων και των έντιμων εργαζόμενων γνωρίζοντας ότι όλοι οι μικροαστοί νοικοκυραίοι θα επικροτήσουν με ζητωκραυγές τις ισοπεδωτικές επικοινωνιακές τακτικές.

Θα σας έλεγα : Ντροπή σας , αλλά η έννοια της ντροπής προϋποθέτει την ύπαρξη Αρχών και Συνείδησης που ως φαίνεται δεν διαθέτετε.

Εγώ πάντως δεν θα ξεχάσω τους δραματικούς λίβελους σας-άξιους δευτεροκλασσάτου ηθοποιού- και θα σας αναμένω όταν θα έχει παρέλθει η Εξουσία απ΄τα χέρια σας και θα φτάσει η ώρα της αληθινής λαϊκής αξιολόγησής σας.
Σοφία Λαμπίκη

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Ομολογώ ότι δεν γνώριζα ότι η "Anna Bilderberg" συμμετείχε με οποιονδήποτε τρόπο στην εκκαθάριση της SOFTEX!!!!
Εάν είναι αλήθεια,.........τι έχει μείνει ποια?!!!!!.....
Γέροντος Παϊσίου
Ενώ ζούσε εκτός κόσμου, αγωνίσθηκε όσο λίγοι για το καλό της Πατρίδος. Αξιοθαύμαστη ήταν η δραστηριότητα και η προσφορά του στα εξωτερικά εθνικά θέματα μας. Μιλούσε εναντίον των ανθελληνικών ρευμάτων, των πλαστογράφων της ιστορικής αληθείας, και κυρίως εναντίον των αδίκων εδαφικών διεκδικήσεων σε βάρος της Ελλάδος, των Σκοπιανών, «Πανσλαυϊστών», Αλβανών, Τούρκων κ.ά. Έλεγε: «Ο ένας θέλει την Θεσσαλονίκη, ο άλλος θέλει να φθάση μέχρι την Λάρισα, ο άλλος θέλει το Αιγαίο. Μα τέλος πάντων δεν υπήρχε ποτέ Ελλάδα;».

Επεσήμαινε τούς εθνικούς κινδύνους, πριν ακόμη φανούν. Βοήθησε πολλούς να δουν ξεκάθαρα τις ξένες προπαγάνδες σε βάρος της Πατρίδος, και όσοι είχαν θέσεις και ευαισθησία έλαβαν τα ανάλογα μέτρα.

Γλυκύτατε Χριστέ μου,. μην Εγκαταλείπεις τον Κόσμο σου

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΔΕ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.
ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
http://www.youtube.com/user/KritikiPolitia?blend=21&ob=5


ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ!
ΣΤΟ ΝΕΑ ΤV ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ WWWCONNECTWITHKIDS ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΣΤΟ INTERNENT!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ!

ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΝΑ 11ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ INTERNENT!KAI ALLA ΠΟΛΛΑ!

ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΤΙ ΕΠΟΧΕΣ ΖΟΥΜΕ!!!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Κάπου στο 1995 έκανα την πρώτη μου επίσκεψη στο Άγιο Όρος μαζί με έναν φίλο και το παιδί του (ηλικίας 7-8 ετών) προσπαθώντας να βρει μια λύση στο πρόβλημα της υπνοβασίας που είχε το παιδί τότε. Ο γέροντας που συναντήσαμε και μας φιλοξένησε, το πρώτο πράγμα που ρώτησε ήταν «πόσες ώρες τηλεόραση βλέπει το παιδί»!

Μετά από τις συμβουλές του, η οικογένεια του φίλου περιόρισε τις ώρες που τα παιδιά εκτίθονταν στην τηλεόραση και το πρόβλημα της υπνοβασίας υποχώρησε, μέχρι που εξαφανίστηκε.

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 500 ΠΑΙΔΙΑ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΚΕΜΟΝ...MIND CONDROL...ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ....

ΕΥΧΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ,ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΖΟΥΜ ΣΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ....ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

12 Καὶ εἶδον, ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν ἕκτην· καὶ ἰδού, ἔγεινε σεισμὸς μέγας, καὶ ὁ ἥλιος ἔγεινε μέλας ὡς σάκκος τρίχινος, καὶ ἡ σελήνη ἔγεινεν ὡς αἷμα· 13 καὶ οἱ ἀστέρες τοῦ οὐρανοῦ ἔπεσαν εἰς τὴν γῆν, καθὼς ἡ συκῆ ῥίπτει τὰ ἄωρα σῦκα αὑτῆς, σειομένη ὑπὸ μεγάλου ἀνέμου. 14 Καὶ ὁ οὐρανὸς ἀπεχωρίσθη �ὡς βιβλίον τετυλιγμέ­νον,� καὶ πᾶν ὄρος καὶ νῆσος ἐκινή­θησαν ἐκ τῶν τόπων αὑτῶν· 15 καὶ οἱ βασιλεῖς τῆς γῆς, καὶ οἱ μεγιστᾶνες, καὶ οἱ πλούσιοι, καὶ οἱ χιλίαρχοι, καὶ οἱ δυνατοὶ, καὶ πᾶς δοῦλος, καὶ πᾶς ἐλεύθερος, ἔκρυψαν ἑαυτοὺς εἰς τὰ σπήλαια καὶ εἰς τὰς πέτρας τῶν ὀρέων, 16 καὶ λέγουσι πρὸς τὰ ὄρη καὶ πρὸς τὰς πέτρας, Πέσατε ἐφ᾽ ἡμᾶς, καὶ κρύψατε ἡμᾶς ἀπὸ προσώπου τοῦ καθημένου ἐπὶ τοῦ θρόνου, καὶ ἀπὸ τῆς ὀργῆς τοῦ ᾽Αρνίου· 17 διότι ἦλθεν ἡ ἡμέρα ἡ μεγάλη τῆς ὀργῆς αὐτοῦ· καὶ τίς δύναται νὰ σταθῇ;


Καλό βράδυ σε όλους!

Ανώνυμος είπε...

Κάθε φορά που αποφασίζουμε, αταλάντευτα και αμετάκλητα, να πραγματοποιήσουμε το οποιοδήποτε πράγμα στη ζωή μας, τότε αυτόματα ανοίγει και ο αντίστοιχος δρόμος για την πραγματοποίησή του.

Άρα εμείς ανοίγουμε, με τις αποφάσεις μας, το δρόμο που κάθε φορά θέλουμε να διαβούμε.

Στις σημερινές συγκυρίες και παράδοξες καταστάσεις που ζούμε ποιος άραγε θα ήταν ο καταλληλότερος δρόμος στον οποίο θα τρέχαμε για τη ΖΩΗ μας;

Μα αυτός που οδηγεί στην αγκαλιά του ΘΕΟΥ.

Ματθαίου 11:12
«ἀπὸ δὲ τῶν ἡμερῶν Ἰωάννου τοῦ βαπτιστοῦ ἕως ἄρτι ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν βιάζεται, καὶ βιασταὶ ἁρπάζουσιν αὐτήν.»

Ο δρόμος για την κατάκτηση της Βασιλείας του Θεού θα ανοίξει με την αμετάκλητη απόφασή μας να την κατακτήσουμε.
Από εμάς εξαρτάται η ΖΩΗ μας ή ο θάνατός μας.
Είμαστε ελεύθεροι να διαλέξουμε.
Η αγκαλιά του Θεού μας, μας περιμένει ανοικτή.

Ας την γεμίσουμε.

ΙΩΑΝΝΗΣ

PISTOS788 είπε...

Ανώνυμος

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....

ΚΑΙ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΑΠ'ΑΥΤΩΝ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝ ΔΑΚΡΥΟΝ ΑΠΟ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΑΥΤΩΝ,
ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΥΚ ΕΣΤΑΙ ΕΤΙ,
ΟΥΤΕ ΠΕΝΘΟΣ ΟΥΤΕ ΚΡΑΥΓΗ ΟΥΤΕ ΠΟΝΟΣ ΟΥΚ ΕΣΤΑΙ ΕΤΙ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΗΛΘΟΝ....

ΓΕΝΟΙΤΟ -ΓΕΝΟΙΤΟ ΑΜΗΝ!

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ-Η ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ

«ἀπὸ δὲ τῶν ἡμερῶν Ἰωάννου τοῦ βαπτιστοῦ ἕως ἄρτι ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν βιάζεται, καὶ βιασταὶ ἁρπάζουσιν αὐτήν.»

Ο δρόμος για την κατάκτηση της Βασιλείας του Θεού θα ανοίξει με την αμετάκλητη απόφασή μας να την κατακτήσουμε.
Από εμάς εξαρτάται η ΖΩΗ μας ή ο θάνατός μας.
Είμαστε ελεύθεροι να διαλέξουμε.
Η αγκαλιά του Θεού μας, μας περιμένει ανοικτή.

Ας την γεμίσουμε.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ....

ΓΕΝΟΙΤΟ-ΓΕΝΟΙΤΟ ΑΜΗΝ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ-ΖΚΕ....

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες