Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ KAI TO MIND CONTROL.


ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ- ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ , ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΗ ΕΝΤΟΛΗ….

ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ
ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ…
ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ-ΟΠΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ….

Το μακάβριο τρομοκρατικό μακελειό στη Νορβηγία αποτελεί την αφετηρία μιας μεταμφίεσης της τρομοκρατικής στρατηγικής των διεθνών μυστικών υπηρεσιών: Η «τρομοκρατία» του Ισλάμ (τύπου Μπιν Λάντεν), αλλάζει δέρμα και μεταμφιέζεται σε «τρομοκρατία» ρατσιστικής παράνοιας και ναζιστικού φυλετικού μίσους.
Τώρα ο τρομοκρατικός «δαίμονας» δεν είναι ο Μπιν Λάντεν (αυτός επιτέλεσε το ιστορικό, πρακτορικό του έργο), αλλά μια «Διεθνής» φυλετικού μίσους και θανάτου.

Το νέο τρομοκρατικό τέχνασμα των διεθνών μυστικών υπηρεσιών παίζει με δύο «δαίμονες»: Από τη μια είναι ο «δαίμονας» του Ισλαμισμού (η απειλή εξισλαμισμού της Ευρώπης) και από την άλλη ο «δαίμονας» μιας «διεθνούς» φυλετικής φρενοβλάβειας που απειλεί την Ευρώπη στο όνομα ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ της «ισλαμικής απειλής»…
Το νέο αυτό τακτικό τέχνασμα της τρομοκρατικής στρατηγικής των μυστικών υπηρεσιών είναι πολιτικά επεξεργασμένο και στηρίζεται στο μέγα και υπαρκτό κίνδυνο για τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό, αυτόν των ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΩΝ εθνικών λαϊκών ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ και ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ.

Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ και η αποτέφρωση των εθνικών κοινωνιών η οποία συνοδεύεται με την πιο άγρια, ιστορικά, και βάρβαρη καταλήστευση των λαών, καθώς και με την ολοκληρωτική ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των εθνικών-κρατών και κοινωνιών (βλέπε Ελλάδα), θα προκαλέσει ωκεάνια κύματα λαϊκής ΟΡΓΗΣ, ρωμαλέα και θυελλώδη κοινωνικά και εθνικά ΚΙΝΗΜΑΤΑ.

Η ΑΙΧΜΗ αυτής της πλανητικής ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας είναι τα «ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ» και το καταστροφικό νεοταξικό «εργαλείο» της «πολυπολιτισμικότητας», της λαθρομετανάστευσης και του εποικισμού των χωρών.

Τα επιτελεία του πλανητικού κεφαλαίου γνωρίζουν πολύ καλά το τι έρχεται, τα κοινωνικά και εθνικά ηφαίστεια που είναι έτοιμα να εκραγούν.

Κατασκευάζουν, λοιπόν, έγκαιρα τα ιδεολογικά και πολιτικά τους όπλα και θωρακίζουν τους κατασταλτικούς και διωκτικούς μηχανισμούς τους.

Ο «Ρατσισμός» είναι το κυρίαρχο νεοταξικό ιδεολόγημα και το «σκιάχτρο» του «ναζιστικού φυλετισμού» νεκρανασταίνεται γιατί γίνεται «επίκαιρο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ-http://resaltomag.blogspot.com/2011/07/blog-post_26.html

Βεβαίως, πάνω στο κυρίαρχο νεοταξικό ιδεολόγημα της «ρατσιστικής» απειλής έχουν δουλέψει δεκαετίες τώρα με μπροστάρηδες τα «αριστερά» κόμματα.

14 σχόλια:

zkcome είπε...

Και έγινε ξαφνικά από τον ουρανό ήχος όπως ακριβώς φυσά βίαιος άνεμος και γέμισε όλο τον οίκο όπου κάθονταν. Και φάνηκαν να διαμερίζονται σ' αυτούς γλώσσες σαν φωτιάς και κάθισε καθεμιά πάνω σε καθέναν ξεχωριστά από αυτούς, και γέμισαν όλοι Πνεύμα Άγιο και άρχισαν να λαλούν άλλες γλώσσες καθώς το Πνεύμα τούς έδινε να εκφράζονται.
Τότε στην Ιερουσαλήμ κατοικούσαν συνεχώς Ιουδαίοι, άντρες ευλαβείς από κάθε έθνος που είναι κάτω από τον ουρανό. Όταν έγινε λοιπόν η βοή αυτή, συγκεντρώθηκε το πλήθος και κυριεύτηκε από σύγχυση, γιατί άκουγαν καθένας ξεχωριστά στη δική του διάλεκτο να μιλούν αυτοί. Έμεναν λοιπόν εκστατικοί και θαύμαζαν, λέγοντας: «Ιδού, όλοι αυτοί που μιλούν δεν είναι Γαλιλαίοι; Και πώς εμείς τους ακούμε, καθένας στη δική μας διάλεκτο, στην οποία γεννηθήκαμε; Πάρθοι και Μήδοι και Ελαμίτες και όσοι κατοικούν στη Μεσοποταμία, στην Ιουδαία και στην Καππαδοκία, στον Πόντο και στην επαρχία της Ασίας, στη Φρυγία και στην Παμφυλία, στην Αίγυπτο και στα μέρη της Λιβύης που είναι κοντά στην Κυρήνη, και όσοι Ρωμαίοι παρεπιδημούν, Ιουδαίοι και προσήλυτοι, Κρητικοί και Άραβες, ακούμε να μιλούν αυτοί στις δικές μας γλώσσες τα μεγαλεία του Θεού». Έμεναν λοιπόν εκστατικοί όλοι και απορούσαν, λέγοντας ο ένας προς τον άλλο: «Τι θέλει να σημαίνει αυτό;»

zkcome είπε...

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ MIND CONTROL.

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΜΑΪΜΟΥ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ;

Στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε του λεγόμενου μανιφέστου του Νορβηγού δράστη,η ημερομηνία δείχνει Σάββατο 23 Ιουλίου, ενώ οι επιθέσεις έγιναν την Παρασκευή 22 Ιουλίου, και ο δράστης συνελήφθη σχεδόν αμέσως. Είχε προγραμματίσει τη δημοσίευση για την επομένη, έχοντας τόση σιγουριά ότι τα πράγματα θα γίνουν σύμφωνα με τους υπολογισμούς του ή είναι «μαϊμού» το μανιφέστο; Θα φανεί στην ανάκριση.
Υπάρχουν και άλλα ερωτήματα που ανάρτησε το οlympia.gr, σύμφωνα με τα οποία ο Νορβηγός δράστης δεν είναι όπως παρουσιάζεται. Σε αναρτήσεις του στο διαδίκτυο, εμφανίζεται:
Ως «ακτιβιστής» και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.
Ως «ένθερμος αντιρατσιστής», που κατηγορούσε όποιον προέβαινε σε φυλετικές διακρίσεις!
Με δεκάδες σχόλια του σε "συντηρητικά" φόρουμς, όπου ξιφουλκούσε εναντίον νεοναζιστών και ρατσιστών, διωκτών ομοφυλοφίλων!
Θεωρούσε απαραίτητη την δικαίωση των ομοφυλοφίλων και την εξάλειψη του ρατσισμού για να "περάσει η δράση στο επόμενο επίπεδο"!
Δεν είναι περίεργη προσπάθεια να σβηστούν τα σχόλια του για να χαθεί το πραγματικό ιδεολογικό του στίγμα!

PISTOS788 είπε...

Ο Αντερς Μπρέιβικ, αυτό το οφθαλμοφανές κατασκεύασμα και κατευθυνόμενο πιόνι των αυτοκρατορικών μηχανισμών του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ φασισμού που επελαύνει, άνοιξε τους κρουνούς της διατεταγμένης ΥΣΤΕΡΙΚΗΣ προπαγάνδας για να εκτοξευθούν, κατά ριπές, τα ιδεολογήματα-«σκιάχτρα» του χρηματιστηριακού «διεθνισμού»: Της «ρατσιστικής απειλής» του «ακροδεξιού κινδύνου» και των «εθνικιστικών» λαϊκών ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ…
Ο στόχος, σε επίπεδο προπαγανδιστικού σεληνιασμού, επετεύχθη.

Σαν αφηνιασμένες σφήκες τα κόμματα και τα έμμισθα παπαπαγαλάκια των ΜΜΕ χύνουν χείμαρρους δηλητήριου προκειμένου να νεκρώσουν την πολιτική σκέψη, να αναστρέψουν ολοκληρωτικά την πραγματικότητα, να συγκαλύψουν τους παραγωγούς και τους σκηνοθέτες του νορβηγικού εγκλήματος, να εμφανίσουν το ψεύδος σαν αλήθεια.

Κυρίως, όμως, να επικαλύψουν και να αποκρύψουν τούτο: Ότι οι λαοί βιώνουν τον πλέον φρικτό και βάρβαρο φασισμό της ιστορίας και την πιο τερατώδη ρατσιστική παράνοια από τους παγκόσμιους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς του χρήματος (Νέα Τάξη), από τα κυβερνητικά και κομματικά τους προτεκτοράτα και από τα δημοσιογραφικά και πνευματικά τους ιερατεία…

PISTOS788 είπε...

Υπάρχει χειρότερος φασιστικός εφιάλτης και πιο φρικτό ρατσιστικό έγκλημα από αυτό που βιώνουν σήμερα οι λαοί από τις μαφίες του χρήματος;

Είναι ποτέ δυνατόν να κλείνουμε τα μάτια στο τερατώδες έγκλημα που διαπράττεται στην Ελλάδα ΠΟΛΥΕΔΡΙΚΑ, στη ρατσιστική λαίλαπα κατά του ελληνικού λαού και να ξεπλένουμε αυτό το ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ έγκλημα με το κατασκευασμένο, από τους διεθνείς μας δημίους, νορβηγικό έγκλημα και από το ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ «σκιάχτρο» της «ακροδεξιάς απειλείς», καθώς και των «κλούβιων αυγών» των εμπόρων της «ρατσιστικής» κατανάλωσης;

Η δωσίλογη και κατοχική κυβέρνηση των ανδρεικέλων, η οποία εκτελεί συμβόλαια μαζικού θανάτου του ελληνικού λαού, τον γδέρνει κυριολεκτικά ζωντανά, η οποία, με φασιστικό κυνισμό ξεπουλάει την Ελλάδα και την καθιστά προτεκτοράτο της διεθνούς μαφίας του χρήματος, τι ΕΙΝΑΙ;

Η χρεοκοπία της Ελλάδας και των άλλων χωρών που βρίσκονται καθ’ οδόν τι είναι: Δεν είναι ο πιο αποτρόπαιος οικονομικός και πολιτικός φασισμός, ο πλέον δόλιος διότι καλύπτεται με κοινοβουλευτικά ντεκόρ, δεν είναι το πιο αποκρουστικό και φρενοβλαβές ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ έγκλημα κατά του ελληνικού λαού και των άλλων λαών;

PISTOS788 είπε...

Η γνωστή τρομοκρατική συνταγή: Κατασκευάζουμε τρομοκράτες «μπαμπούλες» για να ξεπλένουμε τα θηριώδη εγκλήματά μας, να μετατοπίζουμε τη σκέψη στα χολιγουντιανά θεάματά μας και να μπολιάζουμε την κοινωνία με τα δηλητήρια των κυρίαρχων ιδεολογημάτων και ψευδών, ιδεολογήματα στιγματισμού των λαϊκών κινήσεων και αντιστάσεων, καθώς και των ιστορικών, πολιτιστικών και εθνικών μας κατακτήσεων…

Επιστρατεύθηκαν, λοιπόν, όλοι οι υστερικοί του καθεστώτος, ιδιαίτερα το πλέον σάπιο κομμάτι του (κόμματα, ΜΜΕ), καθώς και οι πολύχρωμοι, επιδοτούμενοι «μπράβοι» του «αντιρατσισμού», να πείσουν τον ελληνικό λαό να τσιμπήσει το δόλωμα των διεθνών μυστικών υπηρεσιών: Ότι η Ευρώπη απειλείται ΟΧΙ από το κράτος και παρακράτος του διεθνούς ιμπεριαλισμού (τους πραγματικούς λήσταρχους και παρανοϊκούς ρατσιστές), αλλά από κάποιους «παλαβούς», της «ρατσιστικής» παράνοιας, τους «ακροδεξιούς» και λοιπούς «συνωμότες ψυχασθενείς».

PISTOS788 είπε...

Το κυριότερο: Συγκαλύπτουν και παρασιωπούν, σκανδαλωδώς, ότι τα τρομοκρατικά αυτά υποπροϊόντα, τύπου Αντερς Μπρέιβικ, δεν αποτελούν απλώς τα σκύβαλα του ίδιου του συστήματος, αλλά ενεργά γρανάζια του, οργανωμένα και κατευθυνόμενα πιόνια των διεθνών μυστικών υπηρεσιών, τα οποία επιτελούν συγκεκριμένο έργο: στρατηγικών νεοταξικών σχεδιασμών, ιδεολογικής και πολιτικής τρομοκράτησης, καθώς και προώθησης ιδιαίτερων πολιτικών στόχων και ιδιαίτερης παραγωγής και αναπαραγωγής των ιδεολογημάτων της παγκοσμιοποίησης.

Ούτε καν, σαν υπόθεση εργασίας, δεν τίθεται από κανένα υπάλληλο του καθεστώτος και των ΜΜΕ, το απλό ερώτημα:

Μήπως όλη αυτή η τρομοκρατική επίθεση στη Νορβηγία ήταν οργανωμένη από τους μηχανισμούς της αυτοκρατορίας;

Μήπως όλο αυτό το τελετουργικό τρομοκρατικό θέαμα υποκρύπτει γενικότερους, αλλά και ειδικούς ιδεολογικούς και πολιτικούς στόχους;

Μήπως το διαβόητο «μανιφέστο» του «παρανοϊκού» είναι ένα δόλιο στρατήγημα, δουλεμένο και συνταγμένο από πολιτικά επιτελεία και μυστικές υπηρεσίες;

ΚΑΝΕΝΑ τέτοιο ερώτημα δεν τίθεται. Δολοφονούνται αγρίως και η Ιστορία της τρομοκρατίας και η Θεωρία και οι πασίγνωστες εμπειρίες, καθώς και τα ίδια τα γνωστά ντοκουμέντα της CIA, το πλήθος των αποκαλύψεων για την σκηνοθετημένη τρομοκρατία των μυστικών υπηρεσιών.

Παραληρούν, απλώς για τον «ψυχασθενή τρομοκράτη», τον «παρανοϊκό ρατσιστή» και για τις «ακροδεξιές απειλές»!!!

Το ίδιο κάνανε και στο γκρέμισμα των Δίδυμων Πύργων. Τότε απλώς οι «παρανοϊκοί» ήταν κάποιοι Μουσουλμάνοι και η «απειλή», για τον κόσμο, ήταν η «ισλαμική τρομοκρατία»…

Σήμερα οι πάντες γνωρίζουν ποιοι γκρέμισαν τους πύργους και ποιοι είναι η πραγματική απειλή: Η Νέα Τάξη και οι μηχανισμοί της…

Παρά το πλήθος των στοιχείων της πλαστής τρομοκρατίας, απτόητα τα πάσης φύσεως παπαγαλάκια συνεχίζουν το ίδιο βιολί, μάλιστα με μεγαλύτερη υστερία.

Έχουν κινητοποιηθεί, σαν λυσσασμένες ύαινες, οι δεδηλωμένοι πράκτορες της Νέας Τάξης και οι πολύχρωμοι αμερικανοτσολιάδες για να αξιοποιήσουν το τρομοκρατικό έργο των μυστικών υπηρεσιών και το «μανιφέστο», προκειμένου να στιγματίσουν και συκοφαντήσουν τις αντιστάσεις της ελληνικής κοινωνίας, την ελληνική ιστορία, τον πολιτισμό της και την Ορθοδοξία…

Τα ταυτίζουν με τη «ρατσιστική παράνοια»: ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ…

πηγη-http://resaltomag.blogspot.com/2011/07/blog-post_27.html

PISTOS788 είπε...

zkcome

OPEN MIND ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ.....

PISTOS788 είπε...

Σ. Σπανουδάκης: Είμαστε φωτεινός λαός, γι’ αυτό μας πολεμάνε

Μιλάει μόνο με τη μουσική του. Και τα λέει όλα.
Μέσα από αυτόν τον κώδικα επικοινωνεί με τις χιλιάδες των ακροατών του.
Μιλάει σπάνια.
«Θέλω να παράγω μουσική η οποία να απαλύνει τις ψυχές των ανθρώπων. Τ' άλλα όλα… περιττά. Και όσα λέω και όσα εκτός μουσικής κάνω, μάλλον κακό παρά καλό κάνουν κυρίως σε μένα», εξομολογείται στο... newsbomb.gr.

Δεν έκρυψε ποτέ τις απόψεις και τα «πιστεύω» του. Η ειλικρίνειά του παρεξηγήθηκε και πλήρωσε πολλές φορές την ελευθερία του λόγου του.

«Οι πολιτικοί μας λένε «πατρίδα», κι εμένα μου σηκώνεται η τρίχα όταν τους ακούω. Ο καθένας ονομάζει πατρίδα εκείνο που ο ίδιος νομίζει. Βλέπεις λέω «οι πολιτικοί μας». Δεν λέω το ΠΑΣΟΚ. Την θέση μου για το ΠΑΣΟΚ την διατύπωσα σε εποχές που μου κόστισε πάρα
πολύ. Δεν είναι ο αγώνας μου να βγει η Ν.Δ. και να φύγει το ΠΑΣΟΚ, γιατί και τα δύο είναι κόμματα. Και κόμμα στην ελληνική γλώσσα είναι κάτι που κομματιάζει. Βρίζω και φωνάζω για αυτούς που πειράζουνε αυτό που λέγεται Ελλάδα, αυτό που λέγεται ιστορία, αυτό που λέγεται Ορθοδοξία! Με αυτούς τα΄χω σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν. Και το μόνο όπλο που έχω για να τους πολεμήσω είναι η μουσική μου».
Πιστεύει πως μέσα από την ιστορία μας θα΄πρεπε να βρούμε το τι θα κάνουμε σαν λαός και σαν άνθρωποι.

«Βρισκόμαστε – δόξα τω Θεώ - σε μία φριχτή φάση η οποία όμως έχει πολλή ελπίδα μέσα της. Για μένα η μεγαλύτερη παγίδα που βάζει ο σατανάς στους ανθρώπους είναι ο φόβος. Ο φόβος είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Εάν ξεφύγουμε από τον φόβο θα δούμε ότι υπάρχει ένα χέρι πίσω από όλα αυτά που δεν θα μας αφήσει να χαθούμε. Είμαστε φωτεινός λαός. Γι’ αυτό μας πολεμάνε. Για αυτό μας πετάνε τα σκοτάδια! Δεν πρέπει να μασήσουμε. Δεν πρέπει να ακούσουμε ούτε τους πολιτικούς μας ούτε τους πνευματικούς μας ανθρώπους. Πρέπει να ακούσουμε μόνο την ψυχούλα μας».

PISTOS788 είπε...

Ο Σταμάτης λέει πάντα την αλήθεια του έστω κι αν ενοχλεί, έστω κι αν δεν είναι ευχάριστος σε κάποιους.

«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε έξυπνους και μορφωμένους ανθρώπους. Αυτοί καταστρέψανε τον κόσμο! Και όταν λένε για διάφορους πολιτικούς που περιφέρονται γαϊδουροειδώς και με αλήτικη συμπεριφορά, ότι είναι πάντως πολύ έξυπνοι, αυτό με τρομάζει. Δεν θαυμάζω την εξυπνάδα και την καπατσοσύνη. Θαυμάζω την αγνή καρδιά, την πίστη, την αγάπη…».
Μιλάει για όλα αυτά που τον ενοχλούν.

«Δεν μπορείς να λες πως καταλαβαίνεις τις θυσίες του Ελληνικού λαού κυκλοφορώντας με τους αστυνομικούς που στερείς από τον Ελληνικό λαό, τρώγοντας τα λεφτά του…»

Ανώνυμος είπε...

peter


Μια εξελικτηκη μικρογραφια των δυδιμων πυργων εχουν.Καποιος που δεν ξερει ποιο,αλλα και τι ειναι κακο,δεν μπορει να ξερει ουτε ποιο ειναι το καλο,ομως για τον κοσμο και τις εμπηριες μας που ζουμε αποκταμε καποιες γνωσεις και οι ριζες αυτων των γνωσεων ειναι στην αντηληψη μας.Οποτε εαν κουμανταρουμε την ριζα-αντιληψη τοτε κουμανταρουμε και της γνωσεις αρα και τις πραξεις,γιατι οι πραξεις μας στηριζονται στα πιστευω των γνωσεων μας.Π.χ. αν πλασουμε εναν ανθρωπο καθως μεγαλωνει να πιστευει οτι οι παλιανθρωποι πρεπει να φανε πολυ ξυλο για να γινουνε αντρες.Θα εχουμε εναν ανθρωπο που οι γνωσεις του θα παρουν το καλουπι της αντιληψης του.Οτι γνωσεις και να του δωσεις θα προσαρμοζονται στην αντιληψη του,και ετσι οπως αντιλαμβανομαστε ετσι πρατουμε και πιστευουμε.Επισης εχουμε διαφορους μηχανισμους στον ψυχισμο μας που δουλευουν σαν ασφαλειες και μας σταματανε να κανουμε αποτροπεα πραγματα γιατι δεν θα τα αντεχαμε,ομως εαν μπουμε σε βαθυτερα στρωματα της ψυχης και της πειραξουμε βαζοντας ενα[πρεπει,αυτο ειναι το καλο] τοτε απενεργοποιουμε αυτες τις ασφαλειες-φρενα. Ενα παρομοιο ειχε γινει πρην μερικα χρονια,οπου ενα κινεζος μπηκε σε ενα νηπιαγωγειο και εσφαξε 60 νηπεια,και? τι ειπανε?οτι ειχε ψυχολογικα προβληματα[κλασικα]μετα θαφτηκε το θεμα.


Οι σημερινες κοινωνιες δεν βασιζονται στο πνευμα της αληθειας της ελευθεριας και της αγαπης,και αυτο σημαινει γκρεμισμα και ξαναχτισιμο,μεσα απο μια παγκοσμια αλλαγη,αλλιως δεν θα αλλαξει κατι και εαν δεν αλλαξει φτανουμε στον αφανισμο.Οταν μονο στην Ελλαδα εχουμε καταναλωση πανω 11 εκατομυρια κουτια αντικαταθλιπτικα το χρονο,αυτο και μονο δειχνει πολλα και πανω απο 500 αυτοκτονιες Ελληνων το χρονο.

Ανώνυμος είπε...

Η ποιότητα των σκέψεών μας καθορίζει και την ποιότητα της ζωής μας.

Γι' αυτό είναι απαραίτητο το " Γνώθι σ' αυτόν".
Με τη βοήθεια αυτή και την συνδρομή του Παναγίου Πνεύματος μπορούμε ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουμε από πού προέρχεται κάθε σκέψη και ανάλογα να την κρατάμε ή να απορρίπτουμε.

ΔΙΆΚΡΙΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ.
Την εύχομαι σε όλους.

ΙΩΆΝΝΗΣ

PISTOS788 είπε...

peter

ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ....

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ-ΝΟΗΣΕΙ....ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ...ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ....

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ!

PISTOS788 είπε...

ΙΩΆΝΝΗΣ

Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ=ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ...

ΑΣ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες