Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ;

ΑΠΟ-Περικλή Αθανασόπουλο
Με το χτύπημα της Νορβηγίας η επερχόμενη παγκόσμια τάξη δίνει μια προειδοποίηση στην παγκόσμια διεθνή έννομη τάξη να ετοιμάζεται για πλήρη υποταγή…!!!
Δεν τους σταματάει τίποτα πλέον, μέσα στο 2012 θα δούμε πράγματα που δεν τα φανταζόμαστε…!!!
Τι χώρα είναι η Νορβηγία και τι ρόλο μπορεί να παίξει σήμερα στην διαμόρφωση του παγκόσμιου Ενεργειακού Χάρτη;
Η Νορβηγία είναι μια φιλήσυχη χώρα που σε όλη την ιστορία της έχει καταναλώσει τις κρατικές και ιδιωτικές υπηρεσίες στην ανάπτυξη της χώρας και στο ανέβασμα του ποιοτικού επιπέδου του Λαού της.
Η Νορβηγία είναι μια χώρα που σε περίπτωση ιδιωτικοποίησης μιας κρατικής επιχείρησης, τα εισπραχθέντα κέρδη μοιράζονται, με την λεγομένη «ανακατανομή του εισοδήματος» στο λαό.
Σχεδόν όλα τα κρατικά ομόλογα η πάσης φύσεως κρατικά κεφάλαια ανήκουν στα ασφαλιστικά της ταμεία, δηλαδή στον Νορβηγικό λαό.
Τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών ταμείων της Νορβηγίας αγγίζουν τα 2 τρις ευρώ, δηλαδή περίπου 7 φορές , ναι καλά διαβάζετε, 7 φορές του χρέους της Ελλάδας…!!!
Από τον περασμένο χρόνο η Νορβηγία έχει αγοράσει σχεδόν όλο το χρέος της Ελλάδας περίπου 300 δις Ευρώ, και περιμένει να το συμψηφίσει με την δυνατότητα που θα της δώσει η χώρα μας της εκμετάλλευσης και κυρίως της άντλησης του υποθαλάσσιου πλούτου μας.
Πέρα απ όλα αυτά όμως η Νορβηγία είναι η μόνη χώρα που διαθέτει την τεχνογνωσία εξόρυξης υποθαλάσσιων αντλήσεων σε βάθη άνω των 10.000 μέτρων.
Ακόμα και της Ρωσίας τις αντλήσεις τις πραγματοποιεί η Νορβηγία.
Η δεύτερη χώρα που έχει αντίστοιχες δυνατότητες είναι Οι Ηνωμένες Πολιτείες σε συνεργασία με τον Καναδά.
ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ;
Αν ληφθούν υπ όψη όλα τα παραπάνω, αντιλαμβανόμαστε ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην διαμόρφωση του παγκόσμιου Ενεργειακού Χάρτη, και κυρίως στην διαμόρφωση του στην ανατολική Μεσόγειο είναι η Νορβηγία…!!!
Η Νορβηγία είναι μια χώρα που δεν έχει οικονομία «φούσκα» αλλά πραγματική, και μπορεί όχι μόνο να σταθεί στις παγκόσμιες «ψευτο - αγορές», αλλά μπορεί να τις διαλύσει…!!!
Η Νορβηγία δεν έχει ανάγκη την «ψευτο-αξιολόγηση» από τους «ψευτο-οίκους» αξιολόγησης, γιατί απαντάει με την τεχνογνωσία της και με την εργατικότητά της…!!!
Με το χτύπημα της Νορβηγίας η επερχόμενη παγκόσμια τάξη δίνει μια προειδοποίηση στην παγκόσμια διεθνή έννομη τάξη να ετοιμάζεται για πλήρη υποταγή…!!!
Ο στόχος είναι: ελέγχουμε τα πάντα, και παράγουμε μόνο αυτό που θέλουμε, όπως το θέλουμε (μεταλλαγμένa), για να θρέψουμε αυτό που θέλουμε…!!!
ΤΑ ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ Μ.Μ.Ε…!!!
Τα Νορβηγικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι τρομοκρατημένα, γιατί ενώ γνωρίζουν από ποιόν και γιατί χτυπήθηκε η χώρα δεν μπορούν να το αναμεταδώσουν…!!!

Ας τους δείξουμε το δρόμο τουλάχιστον σε επίπεδο ιδεολογικής στήριξης, γιατί εμείς οι Έλληνες σε αυτή τη φάση τους χρειαζόμαστε να είναι δίπλα μας…!!!

Αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και οι ανακοινώσεις των Μ.Μ.Ε της Ρωσίας γιατί με την Νορβηγία έχουν πολύ στενές σχέσεις σε επίπεδο συνεργασίας για την ενέργεια…!!!
Πηγη-http://thoureios.blogspot.com/

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ....

11 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Βόμβα: Το Ιράν ξεκίνησε το εμπόριο πετρελαίου σε ευρώ χτυπώντας το δολάριο



Tο Ιράν μόλις υλοποίησε μία απειλή την οποία είχε εξαπολύσει πριν αρκετά χρόνια, δηλαδή να σταματήσει οριστικά το εμπόριο πετρελαίου σε δολάριο και να το διαπράξει μόνο στο τοπικό του νόμισμα και κυρίως στο ευρώ. Από την Τρίτη, πράγματι, ξεκίνησε η λειτουργία του Kish International Commodity Exchange όπου το Ιράν εμπορεύεται πετρέλαιο μόνο σε ριάλ και ευρώ και όχι σε δολάριο.

Την τελευταία φορά που ένα κράτος επιχείρησε να κάνει το ίδιο ήταν στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας και λίγο αργότερα δέχτηκε τη στρατιωτική επίθεση των ΗΠΑ και διαλύθηκε. Το κράτος αυτό ήταν το Ιράκ. Από τότε και για πρώτη φορά ένα κράτος επιχειρεί κάτι αντίστοιχο αλλά τώρα ίσως να έχει προλάβει να δημιουργήσει πυρηνική βόμβα, κάτι το οποίο το Ισραήλ θεωρεί ότι είναι πιθανό να έχει συμβεί πριν από μερικούς μόλις μήνες.

Η έναρξη των διαπραγματεύσεων του πετρελαίου στο ιρανικό χρηματιστήριο έφερε την πώληση μόλις 600.000 βαρελιών στην πρώτη ημέρα στην τιμή των 112 δολαρίων. Αυτό γιατί τα κράτη φοβούνται πως αν ξεκινήσουν επίσημα τη συνεργασία τους με το Ιράν θα θεωρηθούν εχθροί των ΗΠΑ. Όμως, σε βάθος χρόνου οι συνέπειες αυτής της κίνησης μπορεί να είναι εντυπωσιακές και να αλλάξουν το διεθνές γεωπολιτικό σκηνικό.

PISTOS788 είπε...

Το Ιράν όπως μεταδίδει το IRNA, το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων, αρνήθηκε ότι κατέρριψε αμερικανικό μη επανδρωμένο αερόχημα επάνω από το εργοστάσιο εμπλουτισμού ουρανίου. Το μόνο που κατέρριψε η αεράμυνά τους ήταν ένας ιπτάμενος στόχος.

Όπως ισχυρίστηκαν, τα αμερικανικά αεροσκάφη δε μπορούν να διαπεράσουν την ιρανική αεράμυνα. Η κατάρριψη φέρεται να έγινε πάνω από την εγκατάσταση εμπλουτισμού ουρανίου Φόρντο, δίπλα στην οποία βρίσκεται και στρατιωτική βάση, υπεύθυνη για την προστασία της σε περίπτωση επίθεσης. Το Ιράν αρνούνταν την ύπαρξή της μέχρι το 2009 που δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών αποκάλυψαν την ακριβή της τοποθεσία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

PISTOS788 είπε...

Εκτέλεση Ιρανού πυρηνικού επιστήμονα

Ιρανός επιστήμονας που εργαζόταν στο πρόγραμμα ανάπτυξης πυρηνικών αντιδραστήρων, δολοφονήθηκε σήμερα στην πρωτεύουσα του Ιράν Τεχεράνη, μετέδωσε το ιρανικό φοιτητικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Το πρακτορείο δεν κατονόμασε τον επιστήμονα που έχασε τη ζωή του, απλά σημείωσε ότι "Ιρανός πυρηνικός επιστήμονας δολοφονήθηκε σήμερα μπροστά από το σπίτι του (...) και η σύζυγός του τραυματίστηκε επίσης".

Πληροφορίες από την ιρανική πρωτεύουσα αναφέρουν ότι έχει εξαπολυθεί κυνηγητό για την ανακάλυψη των δραστών. Στο παρλθόν οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες έχουν εκτελέσει πολλές φορές επιχειρήσεις "έμμεσης" καταστολής προγραμμάτων απόκτηση όπλων μαζικής καταστροφής από εχθρικές χώρες.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

zkcome είπε...

ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΗΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΛΕΓΩΝ ΕΠΕΣΕΝ ΕΠΕΣΕ ΒΑΒΥΛΩΝ Η ΠΟΛΙΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΤΙ ΕΚ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΠΟΤΙΣΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ.

George Mantjoros είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΣ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ.....

Ανώνυμος είπε...

http://users.otenet.gr/~charatsi/pages/didaskal/end.htm


ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!

Υ.Γ: ΓΑΡΔΕΝΙΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΕΣ!ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΠΕΣΣΕΤΟ!ΧΑ!ΧΑ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΠΕΦΤΕΙ Η ΒΑΒΥΛΩΝΑ....

ΤΟΓΙΟ....

PISTOS788 είπε...

sagini

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΡΑΔΕΡ!

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΑΨΟΓΗ....

Η ΓΑΡΔΕΝΙΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ....ΝΙΟΥ ΛΟΥΚ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

peter


Η απληστια ειναι μια σατανικη τεχνη.Ενα αχρηστο χαρτι($) εχει θεοποιηθει απο το συστημα.Eχει γινει η ανταμοιβη που πρεπει να κυνηγα ο κοσμος.Εχουμε απομακυνθει εντελως απο το κυνηγι των πραγματικων ανταμοιβων της ζωης.Πρεπει παση θυσια να ξεχωριζουμε τις εννοιες της εμφανισης και της πραγματικοτητας.
Εαν στην νορβηγια προσευχοντουσαν ολοι μαζι για το καλητερο,για την χωρα τους κτλ σιγουρα δεν θα ειχανε τον φοβο απο το τωρινο μεγαλο αφεντικο.Θα πρεπει να σκεφτουν οι διοικητες της νορβηγιας να κανουμε πολεμο στα αφεντικα που μας τα εκαναν αυτα?η να μην κανουμε?

Βλεπω 2 επιλογες να εχει η νορβηγια.{α}Στον δρομο αλλα και στο καρατε αυτος που θα φαει το πρωτο κτυπημα θα του πεσει η ψυχολογια,χρειαζομαστε αιφνηδιασμο και φοβο.Tην ιδια ωρα ανατηναξη 200 στοχων στην Αμερικη να ειναι μνημια ιστορικα,αγαλματα κτλ δολοφονια οσο ποιο πολλων αμερικανων πολιτικων την ιδια ωρα επισης ανατιναξη γεφυρων και σιδηροδρομικων δρομων επισης την ιδια ωρα ανατηναξη αμερικανικων λιμανιων οπως και αεροδρομιων.Ολα να γινουν την ιδια ωρα.Ενα αφεντικο εχει πολλους εργαζομενους να τον μισουν η Αμερικη δυσκολα θα καταλαβει την νορβηγια.Οι νορβιγοι που θα τα κανουν θα πρεπει καποιο ποσοστο τους να δολοφονηθει εαν αρχιζουν να μιλανε και αυτο κινηται επυκινδυνα προς την νορβηγια και αυτο για να μαζευτουν οι υποληποι.Αν την καταλαβει τοτε η νορβηγια να πληρωσει πολλους σε ολο τον κοσμο να δημητηριαστουν και να κατηγορησουν την κοκα-κολα αλλα και αλλα της προϊοντα.Η κανουμε πολεμο η δεν κανουμε. {β) να κανει υπομονη μεχρι την παγκοσμια αλλαγη.

PISTOS788 είπε...

peter

δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις
ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΟΠΛΟ....
ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΕΡ,Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες