Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΒΑΒΥΛΩΝΑ=ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ...ΜΥΘΩΔΙΑ...ΠΥΛΕΣ-ΣΤΗΛΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ...ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ...

ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ...

ΔΗΛΟΣ-ΔΕΛΦΟΙ-ΔΩΔΩΝΗ...ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ...
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ...

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑNΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
Είναι ένα αστρονομικό μηχάνημα ακριβείας, με εκπληκτική μηχανική τελειότητα, μέσα σε ένα ξύλινο κιβώτιο με διαβαθμισμένες πλάκες στο εξωτερικό του. Εσωτερικά αποτελείτο από 30 αλληλοεμπλεκόμενους οδοντωτούς τροχούς, έκκεντρα τοποθετημένους. Τους τροχούς, που ήταν οργανωμένοι επικυκλοειδώς, έθετε σε κίνηση, με διαφορετική ταχύτητα τον καθένα, ένας περιστρεφόμενος χειροκίνητος άξονας.
Δείκτες σύμφωνα με τις επιγραφές έδειχναν την πορεία του Ήλιου, την πορεία και τις φάσεις της Σελήνης και των πλανητών στον ζωδιακό κύκλο. Ο Άγγλος φυσικός και ιστορικός της επιστήμης Derek De Solla Price που μελέτησε επί 25 χρόνια τον υπολογιστή διαπιστώνει την ύπαρξη ενός πολύπλοκου συστήματος διαφορικού οδοντωτού τροχού, ο οποίος δεχόταν δύο διαφορετικές περιστροφές, και αναλόγως «έβγαζε» αποτέλεσμα. Δηλαδή εκτελούσε μαθηματικές πράξεις με μηχανικό τρόπο
Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων συνοδευόταν και από μπρούντζινα φύλλα στα οποία οι ειδικοί διέκριναν τη λέξη «Ισπανία» και τη φράση «Φάρος της Αλεξάνδρειας». Ήταν λοιπόν σαν ένα εγχειρίδιο χρήσης στον οποίο αποκαλύφθηκαν περίπου 2.000 χαρακτήρες που σχημάτιζαν φράσεις, πολλές από τις οποίες είναι κομμένες. Ανάμεσα στους χαρακτήρες αποκωδικοποιήθηκε η λέξη «στηριγμός», η οποία αποτελεί έναν αστρονομικό όρο που σημαίνει την αλλαγή της κατεύθυνσης του πλανήτη στον ουρανό.


Οι τελευταίες έρευνες
Τα τελευταία χρόνια όμως οι έρευνες έγιναν, για πρώτη φορά, με τη βοήθεια πολλών ειδικών από διαφορετικά αλληλοσυμπληρούμενα πεδία και όχι από μεμονωμένους επιστήμονες, ενώ είχαν στη διάθεσή τους τα πιο εξελιγμένα μέσα. Με τη βοήθεια του μηχανισμού ψηφιακής απεικόνισης PTM Dome έγινε δυνατή η επανεμφάνιση σχεδόν σβησμένων κειμένων και στοιχείων της επιφάνειας του μηχανισμού που δεν είναι ευδιάκριτα ακόμα και με τα καλύτερα συστήματα συμβατικής και ψηφιακής φωτογράφησης.
Λίγο αργότερα η Βρετανική εταιρεία X-Tek έστειλε στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο τον πρωτοποριακό τομογράφο Blade Runner, βάρους 8 τόνων. Είναι ένα μηχάνημα που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε μόνο και μόνο για τη συγκεκριμένη έρευνα, κόστους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παθιάστηκε με το θέμα του μηχανισμού των Αντικυθήρων και προσέφερε δωρεάν τον τομογράφο.
Η εξέταση αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εσωτερικού του μηχανισμού. Διαβάστηκαν για πρώτη φορά έπειτα από δύο χιλιάδες χρόνια επιγραφές το πάχος των οποίων δεν ξεπερνά το ένα δέκατο του χιλιοστού.
Η νέα έρευνα
Η εξέταση του Υπολογιστή έγινε στην οδό Τοσίτσα, δίπλα από το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών, όπου και φυλάσσεται. Εκεί εγκαταστάθηκε τον Μάιο του 2006 ένας αξονικός τομογράφος της βρετανικής εταιρείας Χ-ΤΕΚ Systems και ο αμερικανικός μηχανισμός ψηφιακής απεικόνισης ΡΤΜ Dome Hewlett-Packard. Οι Έλληνες και ξένοι ειδικοί κατάφεραν να διακρίνουν τα γράμματα και τα στοιχεία του Μηχανισμού, που βρίσκονταν σχεδόν σβησμένα και κρυμμένα στη σκουριά εδώ και 2.000 χρόνια. Τα γράμματα είναι τόσο μικρά που δεν ξεπερνούν σε μέγεθος τα 2-3 χιλιοστά. Ήταν χαραγμένα σε φύλλα μπρούντζου τα οποία βρίσκονταν τοποθετημένα στο εσωτερικό του Μηχανισμού χωρίς ποτέ κανείς να καταφέρει να τα διακρίνει.
Είναι ένα αστρονομικό μηχάνημα ακριβείας, με εκπληκτική μηχανική τελειότητα, μέσα σε ένα ξύλινο κιβώτιο με διαβαθμισμένες πλάκες στο εξωτερικό του. Εσωτερικά αποτελείτο από 30 αλληλοεμπλεκόμενους οδοντωτούς τροχούς, έκκεντρα τοποθετημένους. Τους τροχούς, που ήταν οργανωμένοι επικυκλοειδώς, έθετε σε κίνηση, με διαφορετική ταχύτητα τον καθένα, ένας περιστρεφόμενος χειροκίνητος άξονας.
Δείκτες σύμφωνα με τις επιγραφές έδειχναν την πορεία του Ήλιου, την πορεία και τις φάσεις της Σελήνης και των πλανητών στον ζωδιακό κύκλο. Ο Άγγλος φυσικός και ιστορικός της επιστήμης Derek De Solla Price που μελέτησε επί 25 χρόνια τον υπολογιστή διαπιστώνει την ύπαρξη ενός πολύπλοκου συστήματος διαφορικού οδοντωτού τροχού, ο οποίος δεχόταν δύο διαφορετικές περιστροφές, και αναλόγως «έβγαζε» αποτέλεσμα. Δηλαδή εκτελούσε μαθηματικές πράξεις με μηχανικό τρόπο

Η ανακάλυψη
Ο μηχανισμός των Αντικυθήρων ανασύρθηκε από τον βυθό της θάλασσας το 1901 και γλίτωσε ως από θαύμα μαζί με άλλα εκθέματα του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου από τους Γερμανούς στην Κατοχή, για να μπει στα τέλη του 2005 σε ειδικό ψηφιακό τομογράφο ώστε να αποκαλυφθεί το εσωτερικό του.
Η ανακάλυψη του έγινε από Συμιακούς σφουγγαράδες καθώς επέστρεφαν το Πάσχα του 1900 με το καΐκι τους στα Δωδεκάνησα από τα νερά της Λιβύης, όπου είχαν πάει να βουτήξουν για σφουγγάρια. Στο ταξίδι του γυρισμού έπεσαν σε μια φοβερή φουρτούνα, που τους ανάγκασε να παρακάμψουν και να δέσουν σε υπήνεμο όρμο των Αντικυθήρων μέχρι να περάσει η αντάρα. Τις ημέρες που παρέμειναν εκεί, κάποιοι από τους σφουγγαράδες αποφάσισαν να εξερευνήσουν τον βυθό της περιοχής σε βάθος 43 μέτρων. Ένας από αυτούς ανέβηκε τρομοκρατημένος στο καΐκι για να αναφέρει στον καπετάνιο πως είδε το πόδι μιας νεκρής γυναίκας. Βεβαίως, δεν επρόκειτο για μακάβριο εύρημα αλλά για τμήμα ενός αγάλματος. Οι δύτες είχαν βρει κατά σύμπτωση ένα ρωμαϊκό ναυάγιο σε βάθος 60 μέτρων με πλουσιότατο φορτίο: κοσμήματα, αγάλματα μαρμάρινα και μπρούτζινα ήταν διάσπαρτα στον πυθμένα. Ανάμεσά τους ήταν τα γνωστά σήμερα γλυπτά ο Έφηβος των Αντικυθήρων και ο Φιλόσοφος των Αντικυθήρων. Η ανέλκυσή τους με την έλλειψη των τεχνικών μέσων την εποχή εκείνη ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Ένας σφουγγαράς έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο τραυματίστηκαν σοβαρά αλλά η επιχείρηση ολοκληρώθηκε το 1901 με αυτοθυσία, συνέπεια και πλήρη ενημέρωση των ελληνικών αρχών από την πρώτη στιγμή. Τα ανασυρθέντα αντικείμενα μεταφέρθηκαν αμέσως στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.
Ανάμεσά τους ήταν και το περίεργο εύρημα: ένα κουτί (20×30x8 εκ.) με μπρούτζινα και ξύλινα μέρη που είχαν παραμορφωθεί από τη διάβρωση. Το 1902, ο αρχαιολόγος Στάης το εξέτασε με μεγαλύτερη προσοχή για να ανακαλύψει με έκπληξη ότι τα μεταλλικά μέρη του έχουν περίγραμμα οδοντωτών τροχών. Οι κατοπινοί ερευνητές διαφώνησαν σε πολλές περιπτώσεις μεταξύ τους αλλά όλοι ήταν σίγουροι ότι επρόκειτο για τον πιο σύνθετο μηχανισμό της αρχαιότητας που χρονολογείτο περίπου έναν αιώνα π.Χ., και ότι δεν είχε ανακαλυφθεί σε κανένα μέρος του κόσμου τίποτα παρόμοιο για τα επόμενα 1.300 χρόνια. Κανείς όμως δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα τι ήταν. Άλλωστε, οι μελετητές δεν είχαν ιδιαίτερα εξελιγμένα μέσα έρευνας και δια του γυμνού οφθαλμού ήταν εξαιρετικό παρακινδυνευμένο να βγάλουν συμπεράσματα.
Αργότερα ερεύνησε το Μηχανισμό ο Derek de Solla Price με τη βοήθεια επιστημόνων από τον Δημόκριτο κατά τη δεκαετία του ‘50. Ο Βρετανός μάλιστα είχε προχωρήσει και σε μια ανακατασκευή του αντικειμένου, της οποίας η ορθότητα αμφισβητήθηκε αργότερα. Όσο δεν υπήρχε μια τεκμηριωμένη και συνολική απάντηση για το μυστηριώδες αντικείμενο, τόσο γίνονταν πιο ακραίες οι εκδοχές για τη φύση και την προέλευσή του. Άλλωστε ένας από τους ερευνητές που ενδιαφέρθηκε να μάθει περισσότερο για τον μηχανισμό ήταν και ο περίφημος Εριχ Φον Νταίνικεν που μιλούσε για εξωγήινους.

ΓΙΑ Ε-ΞΥΠΝΑ ΜΑΤΙΑ...

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ...
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ...

21 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Γιατί, ενώ πολλά έχουν λεχθεί και γραφτεί για το γεγονός αυτό, ελάχιστα είναι εκείνα τα οποία γνωρίζουμε γι' αυτό καθ' αυτό το έργο- τόσο για τη μουσική του, όσο και για τα λόγια του - κυρίως γι' αυτά. Λόγια τα οποία απαγγέλλονταν από μια πολυάριθμη χορωδία 150 ατόμων -αριστερά οι άνδρες και δεξιά οι γυναίκες και από δύο υψίφωνους, οι οποίοι είχαν έρθει ειδικά για τον σκοπό αυτό από τις Η.Π.Α., για να συνοδεύσουν με τις μοναδικές φωνητικές τους επικλήσεις, εκείνες της χορωδίας που. ταξιδεύοντας μαζί επάνω στη μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου, συνόδευσαν την αποστολή της NASA «Mars Odyssey Mission» προς τον πλανήτη Άρη.

Ολόκληρη η συναυλία, από την παραμικρή λεπτομέρεια μέχρι και την ακριβή ώρα που θα παιζόταν το κάθε τμήμα της Μυθωδίας, σχεδιάστηκε και χρηματοδοτήθηκε πλήρως από τη NASA, τη γνωστή Εθνική Αμερικανική Υπηρεσία Διαστήματος.

Η NASA επέλεξε την Ελλάδα -για την ακρίβεια, το ζήτησε σχεδόν ενάμισι χρόνο πριν από την Ελληνική Κυβέρνηση για να δημιουργήσει με τη βοήθεια της αριστουργιματικής μουσικής του Βαγγέλη Παπαθανασίου, μέσα από τον Ναό του Ολυμπίου Διός, τις «κατάλληλες συνθήκες» προκειμένου η αποστολή της προς τον Πλανήτη Άρη να στεφθεί με επιτυχία!

Εκείνες ακριβώς της ώρες, η αποστολή έμπαινε στην πιο κρίσιμη φάση της: της προσέγγισης του διαστημοπλοίου σε κατάλληλο επίπεδο, ώστε να προετοιμαστεί για είσοδο σε τροχιά γύρω από τον κόκκινο πλανήτη. Πράγμα που τελικά όχι μόνο έγινε επιτυχόν, αλλά, επιπλέον, ενώ η απο στολή ήταν προγραμματισμένη να τελειώσει την Τρίτη 31 Αυγούστου του 2004, μετά τη λεπτομερή χαρτογράφηση του Άρη, απο φασίστηκε να συνεχιστεί «τουλάχιστον» μέχρι και το τέλος της τρέχουσας δεκαετίας!

Διαπιστώθηκε μάλιστα η άψογη τεχνική κατάσταση του δορυφόρου, όσο και το ότι τα καύσιμα του Οδυσσέα, σύμφωνα με «νεότερους σωστότερους υπολογισμούς» της NASA φάνηκε ότι μπορούν να διαρκέσουν για τουλάχιστον μία ακόμα δεκαετία. (Είναι φανερό ότι το πρόγραμμα σκόπευε πολύ μα κρύτερα απ' ότι ανακοινώθηκε). Αποφασίστηκε λοιπόν ότι θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται για επιστημονικές μετρήσεις που αφορούν στον Άρη, αλλά και για να παίζει τον ρόλο ενός επικοινωνιακού διαμεσολαβητή μεταξύ Γης και μελλοντικών αποστολών...

PISTOS788 είπε...

Η Μυθωδία αποτελείται συνολικά από 10 μέρη και μια εισαγωγή, ενώ διαρκεί κάτι περισσότερο από μία ώρα. Μέχρι προ σφάτως, όσες προσπάθειες κι αν είχαν γί νει, στάθηκε αδύνατο να βρεθούν τα «λόγια» της χορωδίας και των υψιφώνων, αφού ακόμα και ο ίδιος ο Βαγγέλης Παπαθανασίου πλην πολύ χαλαρά και «υποτονικά»--υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν γραμμένοι στίχοι, αλλά «φωνητικές παρεμβάσεις».

Ωστόσο, όσο περισσότερο ακούει κάποιoς το έργο, τόσο εντονότερη έχει την αίσθηση ότι τα «λόγια» κάτι λένε. Αυτό είχε συμβεί και στον γράφοντα πολλές φορές στο παρελθόν και η εντύπωση ήταν, τρόπον τινά, εκείνη ενός... ακουστικού «ντε ζαβού».

Για αρχή, λοιπόν, καλό θα ήταν να εισέλθετε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της Μυθωδίας (www.mythodea.com (http://www.mythodea.com)) και να ακούσετε το πρώτο μέρος της συμφωνίας, το οποίο αρχίζει να «παίζει» αυτόματα, μόλις φτάσετε στη σελίδα. Ακόμα καλύ τερα, φροντίστε να προμηθευτείτε το CD και, στην ησυχία του προσωπικού σας χώρου, ακούστε τη συμφωνία μέρος - μέρος και συγκεντρωθείτε στα λόγια.

Από το 2003. έχουν γίνει από πολλούς αρκετέςπροσπάθειες για να αποκρυπτογρα φηθούν τα λόγια της Μυθωδίας. Ωστόσο, η σημαντικότερη δουλειά φαίνεται ότι έχει γίνει από τη διαδικτυακή persona με το όνομα Εχετλαίος, (www.geocities.com/ehetlaios/)Ο (http://www.geocities.com/ehetlaios/%29%CE%9F) Εχετλαίος με ειδική κάρτα ήχου και κατάλληλο σόφτγουερ κατόρθωσε να απομονώσει τις διάφορεε συχνότητες των μερών του έργου και να αποκωδικοποιήσει το «λιμπρέτο» της Μυθωδίας!
Παρακάτω παραθέτουμε τα «λόγια» αυτά, που μέσα από μια συναυλία πλήρως οργα¬νωμένη και χρηματοδοτημένη από τη NASA, συνόδευσαν τη σοβαρότερη αποστολή της έως σήμερα προς στον Άρη. Συναυλία η οποία, τη στιγμή της εκτέλεσής της, εκπε¬μπόταν με ειδικά δορυφορικά κάτοπτρα της NASA προς το ουράνιο στίγμα της περιοχής του πλανήτη Άρη και του διαστημοπλοίου της NASA που τον πλησίαζε! (*)

Μέρος 1o:
ο) ΔΙ.... Α Ε.... ΛΑ (10 φορές)
ΕΛΑ
ΔΙ... Α Ε... ΡΩ... ΤΑ
ΕΣΥ ΠΑΙ ΔΕΙ... ΕΛΑ
ΕΣΥ ΠΑΙ ΔΕΙ
ΖΗ... ΤΟ ΣΥ Ε... ΛΑ
ΕΣΥ ΠΑΙ ΔΕΙ (2 φορές)
ΔΙ..Α ΣΥ ΘΕ ΜΟΥ
ΕΣΥ ΠΑΙ ΔΕΙ (3 (φορές)
ΕΣΟ ΜΕΝ ΣΥ
ΕΣΥ ΠΑΙ ΔΕΙ (3 (φορές)
ΕΝ ΖΗΝ ΘΕ... ΟΣ (2 (φορές)
ΖΗ... ΤΟ TE ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΕ (2 φορές)
ΜΟΝΗ ΤΕ ΤΟΥ ΔΙΑ ΜΕΝ (2 (φορές)
ΠΑΙ ΖΕΥ ΠΑΙ ΔΗ ΠΑΙ ΔΗ (2 (φορές)

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ
μοναχού Αρσενίου Βλιαγκόφτη

Είπαμε ότι στη βάση όλων των αιρέσεων βρίσκεται η υπερηφάνεια. Απ' αυτήν ακριβώς γεννιέται και η υπερβολική εμπιστοσύνη του ανθρώπου στον εαυτό του και στην προκειμένη περίπτωση η πίστη ότι με την κτιστή διάνοιά του ο άνθρωπος θα βρει μόνος του την αλήθεια. Βλέπετε, συνιστά στους Κολοσσαείς ο Απόστολος, μη τις υμάς εσταί ο συλαγωγών δια της φιλοσοφίας και κενής [=κούφιας] απάτης, κατά την παράδοσιν των ανθρώπων, κατά τα στοιχεία του κόσμου και ου κατά Χριστόν.....

Δεν μπορώ να δω ποιο μακριά από τους Υποκριτές "Ιουδαίους" στην προσμονή του Βασιλιά τους!
Έχει κάποιο νόημα το «Μυστήριο της Ανομίας» πέρα από το να δημιουργεί το έδαφος για Μετάνοια?.....γιατί φαντάζει "υπερΆλογο" όλο αυτό το Θεατρικό, στην απλή διάνοια πιστών και Ά-πιστων!
Δε πα να ΄ρθει και ο Αβραάμ Πάπας?!!!
Το Θέλημα του Υιού θα γίνει πάλι! Αλίμονο στον Άνθρωπο που θα χάσει την Πίστη του.
Όπως και να ΄χει η ανάρτηση είναι πλήρης γνώσης Και ανάλυσης για αναζήτηση.....Καλή φώτιση στους Αδερφούς και δει σε μένα τον αμαρτωλό!
Καλό βράδυ εν Ειρήνη

Trinity είπε...

Εγώ λοιπόν αυτό που μπορώ να φανταστώ είναι πως οι Αρχαίοι Ελληνες , με τα όσα λίγα γνωρίζουμε σήμερα, είχαν τόσο προηγμένες γνώσεις , που σίγουρα κατάγονται από 'Θεούς' , εννοώντας όντα ανωτέρας ευφυίας . Επίσης φαίνεται πως πραγματικά οι θέσεις των πλανητών , οι εκλείψεις και όλα αυτά να έπαιζαν πολύ σημαντικό ρολο στην επικοινωνία τους με τον έξω κόσμο, ακόμη και ίσως στα διαστρικα τους ταξίδια. Και όπως μάθαμε, δεν ήταν ο μόνος λαός . Βλέπουμε τι γίνεται σήμερα με το 2012 , που έχει προκύψει απο τους Ινκας (και πολλούς άλλους λαούς)

Trinity είπε...

Επίσης στο μυαλό μου περιμένω την Δευτέρα παρουσία να γίνει με .... Διαστημόπλοιο (μην γελάτε, αλλά από μικρή που διάβαζα την γραφή, έτσι μου έβγαινε!!).

Τώρα τελευταία νιώθω τεράστια την ανάγκη και σχεδόν κοντεύω να γράψω την δική μου Μυθωδια , φωναζοντας:

ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΑ.

ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ...

Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ανησυχία και ανασφάλεια χαρακτηρίζει όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έρχομαι σε επαφή.

Προσευχόμαστε - ¨κραυγάζοντας¨-
και αναμένουμε-κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι μας...

ταξιδιώτισσα

Ανώνυμος είπε...

peter

1 Εγω που ανελυσα την μυθωδια αλλα εβγαλα,λεει.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΔΙ...Α
ΤΣΙ...ΜΠΑ ΤΡΙΑ(.!.) (3 ΦΟΡΕΣ)
ΕΣ..Υ ΠΑΙ...ΔΙ ΘΑ ΦΑ...Σ
ΓΙΑ..ΟΥΡ..ΤΙ ΠΟΛΥ (1 ΦΟΡΑ)
ΣΕ ΘΕ..ΛΟΥ..ΝΕ ΟΙ ΝΤΡΟ..ΜΠΕΣ ΣΟΥ
ΠΑ..ΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑ..ΛΤΟΥΣ ΣΤΟ..Ν
ΚΟ....ΛΟ...Ν ΣΟΥ (1 ΦΟΡΑ αλλα με κυπριαν προφορανν)
ΔΙ..Α Ε..ΛΑ ΓΙΑ ΠΑ..ΣΑ..ΡΕ..ΛΑ
Παντως αμα ερθει ο Διας λογικα θα ξεκηνησει παλι τα κολπα του να μεταμορφονετε σε παπαγαλο βοδι κοτα παγονι δεινοσαυρο γαιδουρι
βροχη ιποπποταμο κοπροσκυλο[ραν ντα πλαν] κατσαριδα πονι κτλ κτλ για να πηδηξει γκομενες τζαμπα κοπος....πλεον η Ελλαδα τα πηγαινει καλα σε παραγωγη-γκομενας.
Εξισου και η ΑΤΑΚΑ τζουλια πηδηξου να ξεχρεωσουμε.Αντε να ερθει ο Διας να μου φυγει και η περιεργια.
Παντως το ευχαριστο νεο απο ολα αυτα ειναι οτι τα πληρωσε η ΝΑSA και οχι ο ελληνικος λαος.

2 Απο οσο καταλαβαινω ο υπολογιστης των αντικηθυρων ηταν για να κανουνε ταξιδια,να βρισκουν το σωστο timing για καποιους ειδους επικοινωνια η ταξιδι,και για να καταλαβαινουνε διαφορα γεγονοντα κοσμικα καταλαβαινοντας τι ωρα ειναι[κυριως κοσμικα συμπαντικα και ηλιακα]γιατι αυτοι χρειαζονταν εναν συντονισμο με αυτα που ηθελαν να κανουνε.

3 Εαν σε μια οικογενεια ο ενας στηριζει τον αλλον οποτε πεφτει ψυχολογικα κτλ τοτε ολοι θα ειναι ανεβασμενοι.Θα πρεπει να κρυβουμε και να πολεμαμε την απαισιοδοξια μας διοτι οτι φανερωνουμε και κανουμε το διονιζουμε διοτι ειμαι κοινωνικοι πομποι.

4 Οποιος κανει σεξ βαραει το κεφαλι του τρωει πατατες βλεπει τηλεοραση παιζει στο pc κανει μπουγαδα κτλ κτλ οπου και εαν ειναι οτι και εαν κανει οταν ειναι 12 το βραδυ ας αφιερωνει 1 λεπτο σε μια δυνατη προσευχη με πολυ αγαπη,να προσευχετε !!ολα να αλλαξουν και να γινουν προς το καλητερο!!,ο Θεος ξερει πως να γινουν καλητερα και να ζηταμε να στραφει ο κοσμος προς τον Θεο [να ξενερωσει λιγο με τον υλισμο]Και να φανταζετε οπτικοποιει οτι ο Χρηστος ειναι πανω απο την Ελλαδα την βοηθα και την υπερασπιζετε.

PISTOS788 είπε...

BornGR

Δε πα να ΄ρθει και ο Αβραάμ Πάπας?!!!
ΓΕΛΑΣΑ...ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

Έχει κάποιο νόημα το «Μυστήριο της Ανομίας» πέρα από το να δημιουργεί το έδαφος για Μετάνοια?....

ΒΑΣΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ...ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΥΧΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ...
ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΥΧΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...
ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΓΕΡΝΑΕΙ,ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ,ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ...
ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΘΕΟΣ...ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ...
ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ;ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ...
ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ;
ΑΥΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΥΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ...ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΕ...ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ...

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ,ΤΟΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ,ΜΗ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...

ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ;ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΚΥΡΗΓΜΑ;
Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ;

ΤΟΓΙΟ;

και δει σε μένα τον αμαρτωλό!

ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΜΕΤΑ-ΝΟΗΣΕΙ...
ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΕΠΑΝΩ...ΠΑΡΤΥ

ΕΑΝ ΔΥΟ;ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ...
ΕΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ;

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...

ΤΟΓΙΟ;

ΜΠΡΑΔΕΡ ΦΟΥ-ΤΖΙ-ΤΣΟΥ...ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ...

PISTOS788 είπε...

Trinity-1

Ο Μακαριστός Χριστόδουλος, σε μια απο τις ομιλίες του είπε κατα λέξη: «Σταθήτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας!».

Ποιός άραγε έχει σκεφτεί τι εννοούσε; Τι ήξερε ο Χριστόδουλος; Ποιά είναι τα Πρωτοτόκια; Ποιοί τα διεκδικούν;
Γιατί εμείς και τα παιδιά μας δεν γνωρίζουμε οτι δικαιούμαστε τα πρωτοτόκια;

Αφορμή για να ερευνήσω αυτό το θέμα ήταν η συνομιλία στο διαδίκτυο μεταξύ ενός Ελληνόπουλου και ενός παιδιού απο «Αγγλία» υϊός Τραπεζίτη. Το παιδί απο την Αγγλία ζητά απο τον Ελληνα να του μιλάει και να του γράφει ελληνικά, γιατί μαθαίνει αρχαία ελληνικά! Το ελληνόπουλο του μιλούσε αγγλικά. Όλοι γνωρίζουμε οτι τα παιδιά μας γράφουν στο διαδίκτυο με greeklish...

Παραξενεύτικα! Γιατί θέλει να μάθει αρχαία ελληνικά; Μετά βρήκα οτι υπάρχουν αρκετές ανακοινώσεις σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες: «Μάθετε αρχαία ελληνικά».

Αυτές όμως οι ανακοινώσεις απευθύνονται στην ελίτ, που κυβερνά απο το παρασκήνιο την ανθρωπότητα. Δεν απευθύνεται ούτε σε Ελληνες, ούτε σε Γερμανούς, ουτε σε Εγγλέζους. Και δεν μαθαίνουν απλά να διαβάζουν αρχαία ελληνικά, αλλά να τα ομιλούν.


Ενω στην Ελλάδα το Υπουργείο Παιδείας εδω και αρκετές δεκαετίες, υπονομεύει την εκπαίδευση, καταργεί τόνους, μειώνει τις ώρες διδασκαλίας και το κυριότερο το παιδί μας μετα απο δώδεκα χρόνια στο θρανείο το παιδί μας δεν μπορεί να διαβάσει, ουτε και το πιο απλό αρχαίο κείμενο.

Μην απορείτε. Μέσα στα υπουργεία μας υπάρχουν άνθρωποι με ελληνικά ονόματα, αλλά δεν είναι Ελληνες. Οι υπουργοι και οι πρωθυπουργοί είναι απλά άσχετοι και διακοσμητικοί. Μετα απο μια τετραετία θα φύγουν

.
Το θέμα της γλώσσας είναι πολύ σημαντικό. Και δεν εννοώ το φιλολογικό σκέλος. Αφορά τα «Πρωτοτόκια». Σε παλαιότερη έρευνα στο διαδίκτυο βρήκα οτι ο κ. Μπίλ Γκέϊτς, ονόμασε τα αρχαία ελληνικά ως την «γλώσσα των Θεών». Τι γνωρίζει ο Μπίλ Γκέϊτς που δεν το ξέρει ο Υπουργός Παιδείας και οι Ακαδημαϊκοί μας;

Γιατί η Μυθωδία του Παπαθανασίου στάλθηκε στα αρχαία ελληνικά στο διάστημα;(ξέρουμε οτι αυτό διαψεύστηκε, κάναμε ομως προσωπική έρευνα και σας βεβαιώνουμε οτι το κείμενο της Μυθωδίας πράγματι είναι γραμμένο στα αρχαία ελληνικά. Είναι εύκολο να το ερευνήσετε και εσείς με έναν υπολογιστή).

PISTOS788 είπε...

Trinity-2

Γιατί δεν στάλθηκε, η Μυθωδία στο διάστημα, στα Ισπανικά, στα Γαλλικά, στα Κινέζικα ή στα..Εβραϊκά;


Γιατί είχε σαν φόντο ελληνικούς ναούς και το πρόσωπο του Δία; Εμείς θα περιμέναμε το μύνημα να σταλεί προς τον Ρά! Προς τον Άνουβι! Προς τον Γιαχβέ! Προς τον Κοετζακοάτλ!

Και όλο αυτό το εγχείρημα το χρηματοδότησε με αρκετά εκατομμύρια δολάρια η ΝΑΣΑ.

Όλα τα προηγούμενα δεν σας φαίνονται περίεργα;
Έκαναν ολόκληρη τελετή που κόστησε εκατομμύρια, για να σταλεί ένα μύνημα στο διάστημα στα αρχαία ελληνικά!!!

Εν ολίγοις τα ίδια αυτά κέντρα που αφελληνίζουν την Ελλάδα, φροντίζουν να αποκτούν τα ίδια, προφίλ ελληνικό.

Διεκδικούν τα «Πρωτοτόκια».
Ο νοών νοείτο
ΠΗΓΗ-http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΜΑ...ΜΙΚΡΟ
ΤΩΡΑ ΘΑΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ...ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ...
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ Η ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ

ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ...
ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ...


ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Tbg9deUWz64



ΛΕΙΠΕΙ ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΦΩΝΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ!

ΕΚΕΙΝΟΙ--ΝΑΣΑ ΔΕΟΝΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ--ΕΜΕΙΣ ΔΕΟΜΑΣΤΑΝ,ΔΕΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ!

ΚΑΝΕ ΣΙΓΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ,ΒΑΛΕ ΦΩΝΗ ΒΑΛΕ ΨΥΧΗ!ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΝΑ'ΡΘΕΙ!
ΕΛΑ ΔΙΑ!ΕΛΑ ΘΕΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟΓΕΝΗ ΣΤΗΝ ΓΗ!
ΩΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ!

ΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΜΥΘΩΔΙΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΣΥ!ΕΣΥ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΞΑΝΑ!ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ!


Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ!ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ!ΧΑΜΩ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ,ΟΠΟΙΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!

ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ!ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ!
ΑΜΗΝ!


http://www.youtube.com/watch?v=_YqHGFtnMOI&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=tGPN2Z-bgS0&NR=1

PISTOS788 είπε...

peter

1-Παντως το ευχαριστο νεο απο ολα αυτα ειναι οτι τα πληρωσε η ΝΑSA και οχι ο ελληνικος λαος.
ΤΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ...

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ...
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ...
ΑΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ...

2-ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!

3-ΣΩΣΤΑ...ΠΟΙΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ;
Μπορεί να μη το συνειδητοποιήσεις τη στιγμή που θα συμβεί, αλλά μια κλωτσιά στα μούτρα ίσως είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να σου συμβεί.
Walt Disney

4-ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ...ΗΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...

ΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ...

ΠΕΤΕΡ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!

PISTOS788 είπε...

telitsa-paylitsa

Sing, Sing, Sing
ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ-ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ

ΤΕΛΙΝΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...

Sing, Sing, Sing
ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ-ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

peter

Toυλαχιστον...
1 η μυθωδια κοστησε καπου στο 1 δις+ ενω τα τζαμια ειναι ποιο φτηνα
2 θα εχουμε και κατι να ανατηναξουμε...η μονοτονια κουραζει...
3 ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ τζαμι ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ...
ΑΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ..Κατοικει μεσα ο μωαμεθ......

ΚΑΛΟ ΣΑΛΑΜΑΛΕΚΟΥΜ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=otHVsAwH9Bs


Η ΜΟΝΑΧΗ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ!

ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΜΕ!ΤΡΙΝΙΤΥ-ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΑ- ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΩΝΑΖΩ!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ!ΞΕΡΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΟ!ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ!

ΑΕΡΑΑΑ,ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!

Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!

ΠΙΣΤΕ ΔΩΣΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΓΑΡΔΕΝΙΑ
ΜΟΥ!ΤΟ ΕΜΑΙΛ--ΛΑΘΟΣ.

PISTOS788 είπε...

peter

ΥΠΑΡΧΕΙ

ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ-ΚΑΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ...

ΚΑΛΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ-ΚΑΚΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ...

ΚΑΛΟΣ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ-ΚΑΚΟΣ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ...

ΚΑΛΟΣ ΑΘΕΟΣ-ΚΑΚΟΣ ΑΘΕΟΣ...

ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΘΑ ΚΥΤΤΑΞΕΙ
Ο ΘΕΟΣ...
ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ...

ΣΑΛΑΜΑΛΕΝΚΟ ΠΕΤΕΡ ΜΟΥ!

ΥΓ-ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ...
ΑΝΑΤΙΞΕΙΣ ΛΑΘΕΜΕΝΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΕΡ!

PISTOS788 είπε...

telitsa-ΠΑΥΛΙΤΣΑ

ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΧΗΣ...ΑΝΙΚΗΤΟ...

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ...ΠΥΡ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΤΕΛΙΝΙ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

BornGR
http://www.youtube.com/watch?v=I-fCuYpy0YQ&feature=related

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΔΥΝΑΤΟ!!!

PISTOS788 είπε...

Είναι ένα μηχάνημα που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε μόνο και μόνο για τη συγκεκριμένη έρευνα, κόστους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παθιάστηκε με το θέμα του μηχανισμού των Αντικυθήρων και προσέφερε δωρεάν τον τομογράφο.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες