Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ...


ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ...ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΑ...ΘΕΜΑΤΑ...


Του Δημήτρη Ιατρόπουλου
Επιλεγμένοι, «ειδικά» σπουδασμένοι, από χρόνια «έτοιμοι»...υπηρετούν τα αόρατα αφεντικά, σε όλη τους τη ζωή!
Ο Θίασος παίζει σε όλα τα ταμπλό! Άλλα έχουν σχεδιάσει, άλλα λένε στον κόσμο, άλλα κουβεντιάζουν μεταξύ τους. Είναι όλοι καταχαρούμενοι, του κάκου έψαξα να βρω στα χιλιάδες τηλεοπτικά ειδησάρια που μας στέλνουν καταιγιστικά απ τις Βρυξέλλες, ή απ’ όπου συνεδριάζουν, μια αγχωμένη φάτσα, μια προβληματισμένη φυσιογνωμία.
Όλοι τους, αναιδέστατα, θρασύτατα, παρουσία του δυστυχούντος πόπολου, χαριεντίζονται, ακκίζονται, φιλιούνται περιπαθώς, χαμογελάνε, κλείνουν ο ένας στον άλλο το μάτι, αγκαλιάζονται, και μετά σοβαροποιούνται, και κάθονται στις πολυθρόνες τους, «αποφασίζοντας» πόσο και πως θα τσακίσουν παραπέρα τους λαούς «τους»...
Μετά τη «σύσκεψη»...
Μόλις τελειώσουν τη «σύσκεψη», εξέρχονται των πολυτελών μεγάρων, οι σεκιουριτάδες τους ανοίγουν με ιερή συγκίνηση, (γιατί κι αυτοί κονομάνε τρελά), τις πόρτες των πανάκριβων αυτοκινήτων, και καταπλέουν στα αριστοκρατικά εστιατόρια, όπου ξεχύνονται τα χαβιάρια, οι σολομοί, τα σπέσιαλ μεζεκλίκια κι οι σαμπάνιες.
Κάνουν προπόσεις για το καλό της…ανθρωπότητας και αποχωρούν για τα πολυτελή ξενοδοχεία τους. Κοιμούνται με φρουρούς που ξενυχτάνε έξω απ την πόρτα. Στις σουίτες, που πριν μπούνε, έχει περάσει η ασφάλεια κι έχει ψάξει πόντο-πόντο όλους τους τοίχους, τους περιμένουν διάφορα σπέσιαλ χωνευτικά κι ένας ολόκληρος ηλεκτρονικός παράδεισος με εικονοτηλέφωνα, ειδικούς κομπιούτερ, ασύρματες επικοινωνίες.
Ο πιο άσχημος Θίασος!






Πιστοί υπάλληλοι..
Διαπιστευμένοι υπαλληλίσκοι των αόρατων Αφεντικών. Που τους ελέγχουν επί 24ώρου βάσεως. Τους στέλνουν τη ντιρεκτίβα της ημέρας, τι θα πούνε σήμερα και πού, και με ποιο τρόπο θα παίξουν και σε ποιο γήπεδο. Είναι «διορισμένοι» όλοι τους, επιλεγμένοι, «ειδικά» σπουδασμένοι, από χρόνια «έτοιμοι», έχουν ψηφιστεί από τους «λαούς τους», κι οι λαοί τους, έχουν «οδηγηθεί» να τους ψηφίσουν, με επιστημονική πλύση εγκεφάλου, με βομβαρδιστική χρήση των Μέσων, που ελέγχονται απολύτως, σ όλο τον πλανήτη, από τα Αφεντικά.
Τα Αφεντικά που όσο κι αν σκάνε από δω κι από κει κάποια ονόματα, στην ουσία είναι άγνωστα, αόρατα, παντοδύναμα, καλά κρυμμένα σε περιοχές της Γης, που κανείς δορυφόρος δεν ελέγχει, καμιά υπηρεσία δεν ενοχλεί, ενώ ένας ολόκληρος μυστικός στρατός φυλάει διακριτικά σε ακτίνα αρκετών χιλιομέτρων, τις απόκρυφες κατοικίες τους...
Η «στημένη» ιστορία...
Όμως ο Θίασος είναι εδώ, παρών και φορτωμένος δόξες, τιμές, πολυτελή διαβίωση και τεράστια δημοσιότητα. Τους φτάνει αυτό. Να υπηρετήσουν τα Αφεντικά για όλη τους τη ζωή και να ονομαστούν «ηγέτες» ή «πολιτικές προσωπικότητες».
Και να «τους γράψει η ιστορία» με τον τρόπο που γράφεται η στημένη ιστορία κι όχι η αληθινή, που σκάει πάντα μετά από χρόνια και εξομολογείται την αλήθεια που μας έκρυβε για γενιές ολόκληρες, τόσο για τον καθένα από τα μέλη του Θιάσου όσο και για το πραγματικό παιχνίδι των Αφεντικών του..
«Εργατοπατέρες»; Χα,χα...
Και οι Λαοί, λοιπόν; Και οι διαδηλώσεις, τα συλλαλητήρια, οι εξεγέρσεις;
Όλα στημένα! Οι εργατοπατέρες, το δεύτερο επίπεδο υπαλλήλων του Θιάσου, είναι εδώ να ελέγξουν τις ανθρωπομάζες. Και όσες μάζες ξεφεύγουν, ε, αυτές ας πορευτούν μοναχές τους. Τα Μέσα θα κάνουν την πλύση του αιώνα στις κρανιακές τους κάψες.


Δεν θα θέλατε να είχατε μια δουλειά σαν τη δική μου; Αυτό που έχεις να κάνεις, όλο κι όλο, είναι να επινοήσεις ένα αριθμό λέξεων. Επιπλέον, μπορείς να επαναλαμβάνεις λέξεις! Και ούτε καν χρειάζεται να είναι αλήθεια!
Dave Barry~ (Αμερικανός δημοσιογράφος)

12 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Γράφει ο hellraiser

Πως γινεται να χρεωκοπησει και να ζητιανευει δανεικα μια χωρα
που "πλεει" πανω σε μια ανεξαντλητη θαλασσα πετρελαιου(στην διαρκεια της κατοχης ερευνες των Γερμανων στο κοιτασμα πετρελαιου της Θασου ειχαν αποδωσει στο εν λογω κοιτασμα την δυνατοτητα αντλησης 900.000 βαρελιων ετησιως,με τα τοτε μεσα,με τις τοτε τεχνολογικες δυνατοτητες και μιλαμε μονο για την περιοχη της Θασου),που εχει εκμεταλλευσιμα κοιτασματα σπανιων γαιων αξιας 4 τετρακις εκατομμυρια δολαρια(4.000.000.000.000.000),
που εχει την γεωπολιτικη θεση που εχει(την πλεον κομβικη στον κοσμο),
που εχει ολη αυτη την ανεκτιμητη πολιτιστικη κληρονομια,την μητερα γλωσσα ολων των γλωσσων,
πως γινεται αυτη λοιπον η χωρα να δηλωνει πτωχευση,κατερρευση κι ανευ ορων υποταγη στους παγκοσμιους τοκογλυφους;

PISTOS788 είπε...

Επίκαιρη ερώτηση Βελόπουλου για τη Σύμβαση Cooper και τη δέσμευση των ορυκτών της Ελλάδος

Προς την κ. Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής ΑλλαγήςΘέμα: Ποιες ακριβώς είναι οι δεσμεύσεις της Ελλάδος, από την Σύμβαση «Cooper»;Συμφώνως με δημοσιεύματα του τύπου και αναρτήσεις ειδησιογραφικών ιστοσελίδων του διαδικτύου, επισημαίνεται ότι, η Ελλάς έχει υπογράψει και δεσμεύεται από την Σύμβαση «Cooper», της οποίας η χρονική ισχύς, εκπνέει την 31η Δεκεμβρίου 2010, ενώ η διάρκεια της ήταν για 70 έτη!
Με βάση τις ίδιες δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην Σύμβαση αυτή, δεσμεύονται τα λεγόμενα «στρατηγικά ορυκτά» της.... Ελλάδος, μαζί με τον υδάτινο μας πλούτο, από ένα Αμερικανικό consortium εταιρειών! Μάλιστα τονίζεται πως η ανωτέρω Σύμβαση, τηρείται εδώ και πολλά έτη, στο υπουργείο Βιομηχανίας.ΕΡΩΤΑΤΑΙ1. Ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δημοσιευμένα στοιχεία και οι πληροφορίες, περί Συμβάσεως «Cooper»;
2. Στην καταφατική περίπτωση που όντως ισχύει η Σύμβαση αυτή, μπορεί να μας πληροφορήσει το υπουργείο, ποιες ακριβώς είναι οι δεσμεύσεις της Ελλάδος; Η 70ετής ισχύς της Συμβάσεως, αληθεύει ότι εκπνέει, την τελευταία ημέρα του επομένου μηνός Δεκεμβρίου; Ποιοι απαρτίζουν αυτό το Αμερικανικό «consortium» εταιρειών; Τι προτίθεται να πράξει η κυβέρνηση;


http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/11/cooper.html

PISTOS788 είπε...

Γράφει ο Νίκος Καράς

Υπάρχει μια σύμβαση η οποία λήγει φέτος. Σύμβαση αρκούντως σοβαρή που δείχνει ότι αυτή η χώρα από την δουλεία δεν έφυγε ποτέ! Γιατί; Μα γιατί λείπουν οι Έλληνες πολιτικοί.

Η σύμβαση λέγεται COOPER!

Ο μακαρίτης ο Μπάτσης στο βιβλίο που είχε γράψει το 1947 με τίτλο “Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα”, αποκάλυψε την ύπαρξη της λεγόμενης “συμβασης cooper”(υπεγραφη το 1940 και ληγει το 2010 και είμαι περίεργος να δω αν οι ξεφτιλισμένοι οι πολιτικάντηδες θα την ανανεώσουν!

Υπάρχει στο υπουργείο βιομηχανίας και παραδίδεται-σαν “ιερό κείμενο”-απο υπουργό σε υπουργό!), βάσει της οποίας τα λεγόμενα “στρατηγικά ορυκτά” της Ελλάδας καθώς και ο υδάτινος μας πλούτος, τιθενται υπό την αιγίδα ενός Αμερικανικού consortium εταιρειών! Το αποτέλεσμα αυτής της αποκάλυψης ήταν να τουφεκιστεί ο Μπάτσης μαζι με τον Μπελογιάννη το 1952!

Απο τους 12 που ήταν για “ντουφέκι”, επέλεξαν μόνον 3, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Μπατσης! Kαταλάβατε γιατί κανένας πολιτικός δεν αποτολμά να ακουμπήσει τα παρθένα κοιτάσματα ορυκτού πλούτου που βρίσκονται στην Ελλάδα. Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη με σιδερο-χρωμιο και νικελιο και δεν παράγουμε ούτε γραμμάριο ανοξείδωτου χάλυβα.

Υ.Γ. Γι αυτό δεν βγάζουμε τίποτε μέχρι να τα δώσουν στους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ;

http://olympia.gr/από το Geopolitics and Daily News

PISTOS788 είπε...

Ένας νέος τελειώνει το Λύκειο και δεν έχει καθόλου όρεξη για Πανεπιστήμιο. Ο πατέρας του νέου, πλούσιος πολιτικός, με μεγάλη δύναμη στην κυβέρνηση, απειλεί τον γιο του:
-Δεν θέλεις να σπουδάσεις ρε τεμπελόσκυλο; Λοιπόν εγώ δεν συντηρώ κοπρίτες, γι' αυτό και θα δουλέψεις, κατάλαβες;..
Έχοντας την ισχυρή οικονομική και πολιτική θέση ο πατέρας κινεί τα νήματα για να βρει μία θέση στον γιο του.
Παίρνει στο τηλέφωνο τον Παπακωνσταντίνου (Υπουργό Οικονομίας):
-Γιώργο, θυμάσαι τον γιο μου; Λοιπόν, τέλειωσε το λύκειο και ο τεμπέλης δεν θέλει να σπουδάσει. Θα μπορούσες να του βρεις μια θέση να αρχίσει να δουλεύει,μήπως εν τω μεταξύ βρει το δρόμο του και αποφασίσει να σπουδάσει; Το θέμα είναι να βρεθεί κάτι που θα τον κάνει να δουλέψει σκληρά, να μήν κάθεται και τα ξύνει. κατάλαβες;
Μερικές μέρες αργότερα ο Παπακωσταντίνου λέει:
- Έτοιμη η δουλειά για τον γιο σου. Δεξί χέρι του Προέδρου της Δημοκρατίας και 20.000 ευρώ το μήνα, τέλεια έτσι;
- Τι λε ρε Παπακωνσταντίνου, αυτό είναι υπερβολικό. Πρέπει να τον αρχίσουμε πιο χαμηλά, και με τέτοια τρελλά λεφτά αυτός ο τεμπέλης θα γίνει χειρότερος.
Περνάει λίγη ώρα. Τηλέφωνο ο Παπακωνσταντίνου:
- Φίλε του βρήκα κάτι πιο σεμνό. Ιδιαίτερος Γραμματέας Υπουργού. Ο μισθός είναι πιο σεμνός, μόνο 10.000 ευρώ το μήνα.
- Οοοοοχι ρε Παπακωνσταντίνου. Μόλις που έβγαλε το Λύκειο. Δεν θέλω η ζωή του να είναι τόσο εύκολη με την πρώτη ευκαιρία. Θέλω να αισθανθεί την ανάγκη να σπουδάσει, κατάλαβες;
Την επόμενη μέρα:
- Φίλε, του βρήκα δουλειά ως Διευθυντής του Τμήματος Προμηθειών στο Υπουργείο Οικονομικών και ο μισθός θα είναι μόνο 6,000 το μήνα.
- Μα ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ρε Γιώργο, βρες μου κάτι πιο σεμνό, κάτι στα 600 με 700 ευρώ το μήνα.

- Μα τι λές τώρα, αυτό είναι αδύνατο.

- Γιατί;;;;;;;

- Γιατί αυτές οι θέσεις δίνονται μόνο με διαγωνισμό και χρειάζεται να έχει Βιογραφικό κάποιου επιπέδου, με τέλειες γνώσεις Αγγλικών, Πανεπιστημιακό δίπλωμα, τουλάχιστον ένα Masters ή PHD στο εξωτερικό, θέληση να δουλεύει υπερωρίες άνευ αποδοχών, και φυσικά προϋπηρεσία. Φίλε μου αυτές οι θέσεις των 600 ευρώ δεν βρίσκονται εύκολα.

Ανώνυμος είπε...

Peter

Για αυτο το λογο...για αυτα τα ωραια μ....α ετοιμαζω κατι πολυ ιδιαιτερο που θα αλλαξει σχεδον τα παντα.Θα το φυσανε και δεν θα κρυωνει.χεχε

Στο matrix που ειναι γεματο συμβολισμους.Ο Νιο βλεπει την αγαπημενη του να παθαινει σε ενα ονειρο του και ετσι εγινε.Ομως εκανε κατι τελευταια στιγμη χακαρε το matrix.Εαν μπορεις να γινεις συν-δημιουργος στην εξελιξη και την ροη του συμπαντος τοτε μπορεις και να το χακαρεις η να το πλασεις αναλογος.

kiriakid είπε...

Όταν είχε γίνει βασιλεύς ο Φωκάς ο τύραννος και άρχισε εκείνες τις αιματοχυσίες με τον Βονόσο τον δήμιο, υπήρχε κάποιος μοναχός στην Κωνσταντινούπολη, άγιος άνθρωπος, που έχοντας πολλή παρρησία προς τον Θεό, σαν να δικαζόταν με τον Θεό και του έλεγε με απλότητα: «Κύριε, γιατί έκανες τέτοιον βασιλέα;» Και τότε, αφού το έλεγε αυτό για αρκετές ημέρες, τού ήλθε φωνή εκ Θεού που έλεγε: «Διότι δεν βρήκα άλλον χειρότερο».

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.

Ο ΘΕΟΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ.ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ!

ΘΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ!ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ!

ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΜΕ ΑΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ!

Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!
ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ
ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ!
Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ.ΜΗΝ ΕΚΔΙΚΕΙΣΘΕ!

ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ
ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΣΩΤΗΡΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΟ!

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ!

ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ!ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΩΝΤΑΙ!ΚΑΛΩΣ ΠΟΙΕΙΤΕ ΥΠΕΡ ΕΚΕΙΝΩ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΡΕΧΟΥΝ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!



http://www.youtube.com/watch?v=Mk67qFNItwQ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=lf1bHRASVUQ&feature=related


Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ!ΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ!ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΝΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΗ!

ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΘΕΟ!

ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΑΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΛΑΙΕΣ,ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ!

ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥΣ!

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

10 ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ 7 ΚΕΡΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΘΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!

Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΝΟΗΣΟΥΝ!

ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ?

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ?

ΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΑΣ ΤΑ ΜΕΡΜΥΓΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ!



http://www.youtube.com/watch?v=lf1bHRASVUQ&feature=related

PISTOS788 είπε...

Peter

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΕΤΕΡ...

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΥΠΕΡΟΠΛΑ...

ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ!!!

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!

PISTOS788 είπε...

kiriakid

«Κύριε, γιατί έκανες τέτοιον βασιλέα;» Και τότε, αφού το έλεγε αυτό για αρκετές ημέρες, τού ήλθε φωνή εκ Θεού που έλεγε: «Διότι δεν βρήκα άλλον χειρότερο».

ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ
ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ!
Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ.ΜΗΝ ΕΚΔΙΚΕΙΣΘΕ!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΤΕΛΙΝΙ,

ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ...ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...ΑΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ...
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΡΑΠΟΥΝ...


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΕΛΙΝΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΕΛΘΕ ΛΑΕ ΜΟΥΘ ΕΙΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΟΥ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΗ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!

ΤΑΜΕΙΟ--ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΛΙ!
ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ,ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ,ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΓΑΘΟ!


ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!Η ΚΡΥΦΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ!

ΚΛΕΙΣΟΥ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΟΥ,ΕΝΝΟΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ
ΕΝΤΩ ΚΡΥΠΤΩ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΝΤΩ
ΦΑΝΕΡΩ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες