Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ...


Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου
το μεράκι το κρυφό
αν σε χάσω θα πεθάνω
απ`τον κόσμο θα χαθώ.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ...ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΗΚΑ...



αν σε χάσω θα πεθάνω
απ`τον κόσμο θα χαθώ.

Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου
η καρδιά που αγαπώ
το καντήλι της ζωής μου
που αν σβήσει θα σβηστώ.

14 σχόλια:

ANAZHTHΣH είπε...

Εξαιρετικό ¨Το νησί¨και με εντυπωσιάζει-συγκινεί και το γεγονός ότι έχει τόση θεαματικότητα...

Κι εγώ το έχω βρει Πιστέ μου και μαζί ψάχνουμε-προσδοκούμε το αιώνια και συμπαντικά Όμορφο...

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=gfGIoSP4Bjw&feature=related


ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΙΩΘΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ.ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΟΠΟΥΛΑ!
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΛΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ!


ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ,ΓΥΡΩ ΣΤΑ 16 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΩΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΛΙΤΩΣΑ ΑΠΟ ΠΛΗΓΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΣΤΑ 24 ΜΟΥ.

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΕΔΙΔΕ ΧΑΡΑ!ΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ Η ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΥΤΑΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ,ΘΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΕΙ!



ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΝΑ ΑΞΙΩΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ,ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΩΝΤΑΙ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΝΥΜΦΕΥΩΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΦΩΤΟΣ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

PISTOS788 είπε...

ANAZHTHΣH

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕ-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ...ΦΩΣ...


ΤΥΧΕΡΗ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ!

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλιτσα

ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ,ΕΓΙΝΕ ΘΕΡΜΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ...
ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ...

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ,ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΘΕΙ...

ΕΚΕΙΝΟΣ ...ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ,ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ...

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Take A Little Piece Of My Heart
Για ποιον άλλον???.....για την Εύα.........Αδάμ!
γιατί είσαι το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου (το πλευρό μου).

Πριν το ζητήσουμε, καλό θα είναι να ξέρουμε και τι θα το κάνουμε!
Η υπόδειξη έγινε από έναν ξεχωριστό Άνθρωπο, Εύα.........να είναι πάντα καλά!!!
http://www.youtube.com/watch?v=MCmZ2jrQooE&feature=related

PISTOS788 είπε...

BornGR

Πριν το ζητήσουμε, καλό θα είναι να ξέρουμε και τι θα το κάνουμε!
ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΤΟΜΟ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗ...Ο

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

PETER
Οταν ημουν 14, ηλπιζα οτι μια ημερα θα ειχα ενα κοριτσι να καθεται διπλα μου στο σινεμα.
Οταν ημουν 16, βρηκα ενα κοριτσι, αλλά δεν υπηρξε κανενα παθος μεταξυ μας.
Στην σχολη, όταν ημουν 19 βρηκα ενα κοριτσι με παθος και ερωτικη φλογα, αλλα ηταν παρα πολυ συναισθηματικη. Ηθελε να το κανουμε συνεχεια με ολους τους τροπους, με βοηθουσε στα διαγωνισματα αλλα ηταν μια βασιλισσα του δραματος, η οποια φωναζε ολη την ωρα και απειλουσε οτι θα αυτοκτονησει αν εχανε το ετος. Μονο περιεργεια.
Ετσι αποφασισα οτι χρειαζομουν ενα θερμο κοριτσι με ερωτικη φλογα και παθος που να απολαμβανει τη ζωη. Ετσι αποφασισα οτι χρειαζομουν ενα σταθερο κοριτσι.Οταν ημουν 27, βρηκα ενα πολυ σταθερο κοριτσι αλλα ηταν παρα πολυ βαρετη. Ειχα καλη δουλεια, καναμε εκδρομες, της αγοραζα πραγματα αλλα ηταν πολυ προβλεψιμη και δεν την συγκινουσε τιποτα. Τα θεωρουσε ολα δεδομενα. Βασικα, την ενδιεφερε η καριερα της. Η ζωη μου ητανε τοσο βαρετη που αποφασισα οτι χρειαζομουν ενα κοριτσι με καποιο ενθουσιασμο.
Οταν ημουν 32, βρηκα ενα συναρπαστικο κοριτσι, αλλα δεν θα μπορουσα να συμβαδισω με αυτην. Αναποφασιστη, ορμουσε από ενα πραγμα στο αλλο, μη μενοντας ποτρ σε τιποτα. Απο ανασφαλεια, εκανε επιπολαιες επιλογες και φλερταρε με το καθενα που συναντουσε. Με καταντησε θλιμμενο αλλα και ευτυχη. Ηταν πολυ ενδιαφερουσα και πολυ ενεργητικη, αλλα χωρις κατευθυνση. Ετσι αποφασισα να βρω ενα κοριτσι συγκροτημενο.
Οταν εγινα 36, βρηκα ενα εξυπνο, συγκροτημενο και κοινωνικα φιλοδοξο κοριτσι που τα ποδια της πατουσαν σταθερα στο εδαφος. και την παντρευτηκα. Ηταν ομως τοσο συγκροτημενη και προγραμματισμενη που με χωρισε και πηρε ολα τα πραγματα που μου ανηκαν.
Ειμαι τωρα 44 χρονων και ψαχνω ενα απλο ξανθο κοριτσι με αγαλματενιο κορμι, ατελειωτα ποδια και πολυ μεγαλα βυζια. Καλα δεν κανω;
Eγω ειμαι στην τελευεταια προταση...Οι δικες μου θελανε service ητανε παραξενα modela κατι σαν τα SKODA

PISTOS788 είπε...

PETER

ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΟΥ...
ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ...

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...

Βέβαια, στην εποχή μας, που υπάρχει πλήρης ισοπέδωση των ηθών λόγω ασυνειδησίας των λειτουργιών που λαμβάνουν χώρα στην ερωτική επαφή, ο άνθρωπος νομίζει ότι είναι ελεύθερος να πηγαίνει από δω κι από κει σαν πεταλουδίτσα, χωρίς να έχει κάποιο κόστος αυτό, καθώς νομίζει ότι γίνεται μια σωματική μόνο ένωση στο σεξ.

Αυτό που συμβαίνει με τις διάφορες ‘πεταλουδίτσες’, ή μάλλον με τους πεταλούδους, που πηγαίνουν από ‘λουλούδι’ σε ‘λουλούδι’, είναι ότι κλέβουν μέρος απ’ την ουσία των γυναικών με το σεξ. Ακόμα και σε αφοσιωμένες σχέσεις γίνεται αυτή η κλοπή, καθώς το σεξ είναι ο Νο1 τρόπος βαμπιρισμού, όταν γίνεται με λάθος κίνητρο - που συνήθως βαμπιρικά γίνεται. Προσοχή: Νο1 τρόπος βαμπιρισμού, όχι Νο2 ή Νο3. Κι αυτό γιατί αντλεί κανείς απ’ την ουσία του άλλου. Και φυσικά ένας κλέφτης, μπορεί να πλουτίζει προσωρινά, όμως σταδιακά πτωχεύει και χάνει τα δικαιώματά του.

Στην παραπάνω κλοπή οι γυναίκες δεν είναι θύματα – είναι συνένοχοι απ’ τη στιγμή που την επιτρέπουν. Και οι συνένοχοι παίρνουν συνήθως την ίδια ποινή με τον κύριο κλέφτη.

Οι γυναίκες με αυτή τη κλοπή που επιτρέπουν, χάνουν το χάρισμά τους, την ομορφιά και αγνότητά τους, καθώς χάνουν κομμάτια από τη βασική τους ενέργεια, από την ουσία τους. Και χωρίς χάρισμα, ενέργεια και ομορφιά, δεν μπορούν να ‘θρέψουν’ τους άντρες, οι οποίοι μένουν κι αυτοί με τη σειρά τους λειψοί, ανικανοποίητοι.

Έτσι έχουμε αυτή την ενεργειακή πτώχευση στις μέρες μας, που κάνει τους ανθρώπους ακόμα πιο βαμπιρικούς, αρνητικούς, καταθλιπτικούς, συγχυσμένους και κακόμοιρους, και φυσικά, με μπόλικες ασθένειες που δημιουργούνται λόγω της ενεργειακής απώλειας, αλλά και λόγω της ενεργειακής μόλυνσης - κυρίως στις γυναίκες, οι οποίες είναι δέκτες ενεργειών και με το σεξ φορτώνονται τα ‘σκουπίδια’ των αντρών (γι’ αυτό παρατηρείται και τόσο μεγάλη έξαρση των γυναικολογικών προβλημάτων, αφού γίνεται τέτοια συχνή εναλλαγή συντρόφων στις μέρες μας.

Και οι άντρες όμως παρουσιάζουν προβλήματα λόγω της κακής χρήσης της σεξουαλικής ενέργειας, όπως πρόωρη ανικανότητα, προβλήματα προστάτη κλπ.). Αλλά και τα δυο φύλα μοιράζονται ενέργειες, σκεπτομορφές, ακόμα και οντότητες ο ένας του άλλου μέσω του σεξ. Οι σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες άλλωστε, δείχνουν ότι υπήρξε μετάδοση οντοτήτων, καθώς οι ιοί και τα βακτήρια κλπ, είναι τα σώματα αστρικών οντοτήτων.

Έτσι θέλει τρομερή προσοχή και ωριμότητα η σεξουαλική διαχείριση και διάθεση του εαυτού...

Ανώνυμος είπε...

Peter
Τελεια πηρα το κειμενο θα χρειζομουνα

ευχαριστω

PISTOS788 είπε...

Peter

ΟΚ!

Ανώνυμος είπε...

PETEr
Υστερα απο αρκετους προβληματισμους λογο εσωτερικης αλλαγης κατεληξα στο εξης συμπερασμα,υστερα απο διαφορες σχεσεις που εχω κανει ειτε σοβαρες ειτε οχι ειτε απο βλαμενες γυναικες ειτε απο πραγματικα αφυπνισμενες ομορφες η μετριες.Καταληγω-νιωθω αντιλαμβανομε οτι δεν μου χρειαζονται[εξαιρωντας την σαρκικη επαφη] μια συντροφος,οσο και να με βοηθηση στηριξει κτλ πραγμα που εχει γινει,πλεον μου ειναι περιτο εννοω μη απαραιτητο απο τις τελευταιες μου αναγκες θα ελεγα οτι ειναι για εμενα μια σχεση και δεν ειναι επειδει εχω πληγωθει απογοητευτει βαρεθει-γενικα κτλ κτλ.Αυτο ειναι το αποτελεσμα πολλων εμπηρειων και σκεψεων και αλλαγης μεσα μου.
Οποτε τειθετε ενας μεγαλος προβληματισμος ο οποιος ειναι.Γιατι αυτη η αλλγη?γενικα ενα μεγαλο γιατι.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Το θέμα μας δεν είναι τόσο οι "άλλοι", αλλά πρώτα το "Εγώ," γιατί τον κόσμο δεν τον βλέπουμε όπως είναι, αλλά όπως είμαστε.
Δεν είναι Αγάπη η Φιληδονία!
Η Αυτογνωσία οδηγεί στην εταιρογνωσία!

Ξυπνάω το πρωί και νιώθω μια φασαρία στο κεφάλι μου να μου λέει:
- Tι είναι αυτό το πράσινο στο κεφάλι σου;
- Είναι ένας μυαλοφάγος!
- Και γιατί κλαίει;
- Γιατί πεινάει!
.....τι μένει να δώσω λοιπόν στον/στην "σύντροφο"? οεο?

PISTOS788 είπε...

PETEr

ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ...

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ...
ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ...
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ...

ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΕΡ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

Δεν είναι Αγάπη η Φιληδονία!
Η Αυτογνωσία οδηγεί στην εταιρογνωσία!

Η αγάπη είναι ένα σπάνιο λουλούδι. Συμβαίνει μόνο μερικές φορές. Εκατομμύρια εκατομμυρίων ανθρώπων ζουν με την αυταπάτη ότι αγαπιουνται, νομίζουν ότι αγαπούν. Είναι σπάνιο, επειδή μπορεί να συμβεί μόνο όταν δεν υπάρχει φόβος. Ποτέ πριν. Αυτό σημαίνει ότι η αγάπη μπορεί να συμβεί μόνο σ' ένα βαθειά πνευματικό άτομο. Το σεξ γίνεται με όλους. Οι γνωριμίες γίνονται με όλους. Όχι όμως και η αγάπη.

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες