Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Η Εμπιστοσύνη Του Αφελούς Είναι Το Πιο Χρήσιμο Εργαλείο Του Ψεύτη.

 



























5 σχόλια:

zkcome είπε...


Προσέχετε από τους ....... οι οποίοι έρχονται προς εσάς με ενδύματα προβάτων, ενώ από μέσα είναι λύκοι άρπαγες. Από τους καρπούς τους θα τους αναγνωρίσετε. Μήπως μαζεύουν από αγκάθια σταφύλια ή από τριβόλια σύκα; Έτσι, κάθε δέντρο αγαθό κάνει καρπούς καλούς, ενώ το σάπιο δέντρο κάνει καρπούς κακούς. Δε δύναται δέντρο αγαθό να κάνει καρπούς κακούς ούτε δέντρο σάπιο να κάνει καρπούς καλούς. Κάθε δέντρο που δεν κάνει καλό καρπό κόβεται εντελώς και ρίχνεται στη φωτιά. Άρα, βεβαίως, από τους καρπούς τους θα τους αναγνωρίσετε.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΜΙΑ ΔΥΣΩΔΙΑ ΕΧΕΙ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...

Αλλ’ ουδέν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου.

Κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο.

PISTOS788 είπε...


Με μια σκληρή ανακοίνωση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης θύμα των κακουργηματικού ποινικού χαρακτήρα παρακολουθήσεων του κινητού του τηλεφώνου από την ΕΥΠ που είχε ως άμεσο πολιτικό προϊστάμενο, άρα και υπεύθυνο, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητεί από το τελευταίο να απολογηθεί για τους λόγους που διέπραξε αυτό το έγκλημα.

Δηλαδή απορρίπτει την εκδοχή του «Δεν γνώριζα» που διατύπωσε ο Κ.Μητσοτάκης.

Σε γραπτή του δήλωση, ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναρωτιέται ποια σκιά ακριβώς φωτίστηκε από την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον μέμφεται γιατί δεν αναφέρθηκε καν στο Predator και ζήτησε να ανακοινωθεί άμεσα ο λόγος παρακολούθησης του από την ΕΥΠ.

Όλη η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη

«Με την σημερινή του δήλωση ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε και πάλι άμοιρος ευθυνών υιοθετώντας το αφήγημα ενός «νόμιμου λάθους» για να δικαιολογήσει μια αξιόποινη πράξη και την ευθεία παραβίαση της συνταγματικής πρόνοιας για το βουλευτικό απόρρητο. Επιδίωξε, δε, απροκάλυπτα να καθοδηγήσει τις εξελίξεις.

Ήταν εμφανής η αγωνία του κ. Μητσοτάκη να βρεθεί στο απυρόβλητο ο τέως Διοικητής της ΕΥΠ ενώ απέδωσε την αντικειμενική πολιτική ευθύνη στον γενικό γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, υποβαθμίζοντας την στο επίπεδο της αμέλειας.

Αφού στη Δημοκρατία δεν επιτρέπονται σκιές, ποια σκιά φωτίσατε, κύριε Μητσοτάκη; Τη σκιά του Predator που ούτε καν αναφέρατε;

Ο Πρωθυπουργός απέφυγε μεθοδικά να δώσει εξηγήσεις για τον παρακρατικό βραχίονα, που είχε στηθεί.

Το κατασκοπευτικό «υπερόπλο» Predator επιχειρήθηκε να παγιδεύσει το κινητό μου τηλέφωνο ενώ λίγες μέρες πριν είχα τεθεί σε καθεστώς παρακολούθησης από την ΕΥΠ.

Και αν δεν υπήρχε η επίσημη έκθεση της ειδικής υπηρεσίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δεν θα μαθαίναμε τίποτα για αυτές τις σκοτεινές πρακτικές.

Τα παραμύθια χωρίς κινεζικό δράκο περί εμπλοκής της Αρμενίας και της Ουκρανίας στην παρακολούθηση μου, σας το απάντησαν οι πρεσβείες τους με τον πιο επίσημο και εξευτελιστικό για σας τρόπο.

Κύριε Μητσοτάκη, ζητώ να ανακοινωθεί άμεσα ο λόγος παρακολούθησης μου από την ΕΥΠ, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζετε με περίσσιο θράσος νόμιμη κατά παράβαση του απορρήτου των επικοινωνιών μου ως ευρωβουλευτή και υποψήφιου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Δεν θα δεχτώ καμία συγκάλυψη. Δεν θα επιτρέψω να ευτελίσει ο κ.Μητσοτάκης μια υπόθεση κομβική για τη διάκριση των εξουσιών στη χώρα μας.

Δεν είναι ένα προσωπικό ζήτημα όπως έχω πει πολλές φορές. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Είναι η αγωνία κάθε πολίτη να ζει και να μεγαλώνει τα παιδιά του σε περιβάλλον δικαιοσύνης και απόλυτου σεβασμού των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Θα συνεχίσω τον αγώνα προκειμένου η Δικαιοσύνη, η ελληνική Βουλή και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί να φέρουν στο φως όλη την αλήθεια.

Ο Πρωθυπουργός σήμερα προσπάθησε να κερδίσει χρόνο. Όμως ο χρόνος μετρά πια αντίστροφα για αυτόν. Σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αλήθεια.

ΠΗΓΗ-https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kinal/nikos-androulakis-na-anakoinothei-amesa-o-logos-pou-me-parakolouthouse-i-eyp/

Trinity είπε...

Μια εικονα του παραδεισου, δυο εχθροι αγκαλια..η Σιβι και ο Αλ...
Ποτε Χριστε μου θα ερθεις?
Ποτε Χριστε μου θα τελειωσει η εχθρα της φυσης και των ανθρωπων?
Ποτε Χριστε μου θα σε αγκαλιασουμε και θα ενωθουμε με τους αγαπημενους που περασαν απο εκει?
ΕΛΘΕΤΩ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ!
Σε παρακαλω...

PISTOS788 είπε...

Trinity!


ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ...

ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ...


Ησαΐας Δ΄ 2 «τη δε ημέρα εκείνη επιλάμψει ο θεός εν βουλή μετά δόξης επί της γης του υψώσαι και δοξάσαι το καταλειφθέν του Ισραήλ»

Ποία είναι αυτή η ημέρα η μεγάλη κατά την οποίαν "θα επιλάμψει ο Θεός επί της γης με δόξα εν βουλή";

Είναι ακριβώς αυτή η ημέρα την οποίαν οραματίζεται ο μέγας οραματιστής Ησαΐας. Τότε που θα αλλάξει ο κόσμος αυτός, τότε που θα αποφασίσει η βουλή του Θεού να επιλάμψει εις τον κόσμο, να επιλάμψει εις τας καρδίας των ανθρώπων το φως του Ευαγγελίου, αυτό το βιβλίο το οποίον περιφρονείται από όλο τον κόσμο και από εμάς τους ιδίους οι οποίοι είμεθα Ορθόδοξοι Χριστιανοί, δεν το μελετούμε επισταμένως το Ευαγγέλιο ώστε να εισέλθει μέσα μας το φως αυτό του Ευαγγελίου, το ανέσπερο, το αιώνιο, το πραγματικό φως, το Ευαγγέλιο του Χριστού.

Όταν λοιπόν επιλάμψει αυτό το φως εις τας καρδίας των ανθρώπων, τότε μετά δόξης ο Θεός θα έλθει επί της γης, μετά δόξης μεγάλης. ….. Τότε λοιπόν όταν όλοι οι άνθρωποι φωτισθούν με το φως του Ευαγγελίου, τότε θα έλθει η δόξα του Θεού επ’ αυτούς και ο Θεός θα είναι η δόξα των ανθρώπων.
Τότε, λέγει, "θα υψώσει το καταλειφθέν Ισραήλ", θα το σηκώσει από το βάραθρο της αμαρτίας, θα το σηκώσει μέσα από τα πάθη και την κακία, θα το σηκώσει από την άγνοια εις την οποίαν ευρίσκεται σήμερον ο άνθρωπος.

Και ερωτάται, ποίος είναι εκείνος ο οποίος έχει την γνώση του Θεού και την σοφία του απείρου, εφ’ όσον έχει παραμερισθεί η σοφία του Θεού, ο λόγος του Θεού, το Ευαγγέλιο;
Ουδείς!

Από αυτή λοιπόν την άγνοια θα σηκώσει υψηλά ο Θεός το ανθρώπινο γένος ολόκληρον και θα το φωτίσει και θα του μεταδώσει την σοφία αυτήν, την μεγάλη την ιδικήν Του σοφία, την γνώσιν και την δύναμη. Θα ανυψώσει ολόκληρο το ανθρώπινο γένος εις τους αιθέρες της πραγματικής ζωής, της αιωνίου ζωής.


Ησαΐας Δ΄ 4 «ότι εκπλυνεί Κύριος τον ρύπον των υιών και των θυγατέρων ……»

Θα πλύνει ο Θεός τον άνθρωπο, την ψυχή του ανθρώπου, την καρδιά του, όπως λέγει και εις το πρώτον του κεφάλαιο [εδ. 18] ο Ησαΐας, «εάν αι αμαρτίαι σας είναι ως το πορφυρούν, θέλουσι γίνει λευκαί ως χιών˙ εάν είναι ερυθραί ως κόκκινον, θέλουσι γίνει ως λευκόν μαλλίον».

Θα πλύνει λοιπόν ο Θεός την διάνοια του ανθρώπου, τον νουν του ανθρώπου ώστε να μη βλέπει και να μη σκέπτεται πλέον το κακό και την αμαρτία, δεν θα υπάρχει τρόπος του αμαρτάνειν τότε.

Δεν θα γίνει αυτή η πλύσις η οποία γίνεται σήμερον επιστημονικώς [πλύσις εγκεφάλου] ώστε να λησμονήσει ο άνθρωπος το παρελθόν του. Το παρελθόν του πρέπει να το γνωρίζει και να το θυμάται ο άνθρωπος δια να ξέρει τι έπραξε εις την ζωή του και πόσο κακό έκαμε εις τον εαυτόν του όλο το διάστημα εκείνο κατά το οποίον ευρίσκετο εις την αμαρτία, όμως θα πλυθεί ο εγκέφαλος του ανθρώπου από το ότι δεν θα ενθυμείται το κακό, δεν θα αμαρτάνει.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΑΣ!!!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες