Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Αυτοί την δουλειά τους, και ‘μεις την δική μας. Αυτοί με τον σατανά, και ‘μεις με τον Χριστό. Αυτοί με την ήττα, και ‘μεις με την νίκη.

 








ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ...


Με πυρηνικό πόλεμο φέρνουν την «Νέα Εποχή»



Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

 

Η χρήση πυρηνικών όπλων έχει ληφθεί. Η επιταχυνομένη επιδείνωση όλων των καταστάσεων είναι δεδομένη αν και τα πολεμικά γεγονότα συμβαίνουν μόνο στο Βόρειο ημισφαίριο. Οι λαοί δέχονται επιθέσεις και εκφοβίζονται (bulling, στα βαρβαρικά) διαρκώς και ποικιλοτρόπως. Δέχονται κακόβουλες επιθέσεις κατά κύματα κυρίως από τις κυβερνήσεις τους που υπηρετούν τ’ αφεντικά τους αρκούντως δουλοπρεπώς. Οι λαοί βιώνουν πανδημίες, εξαθλίωση, έλλειψη τροφίμων και τώρα πόλεμο.

 Πόλεμος. Το τελευταίο σκαλοπάτι βαρβαρότητος και παρακμής του ανθρώπου, αν και οι παγκοσμιοποιητές δεν συγκαταλέγονται στους ανθρώπους. Γι αυτούς ο πόλεμος, όπως και το χρήμα, είναι ένα εργαλείο στα χέρια τους ώστε να επιτύχουν στα σατανικά σχέδιά τους, ως σατανιστές που είναι. Ας δεν ήθελαν πόλεμο, θα κατέστρεφαν τα εργοστάσια κατασκευής όπλων. Στον μέγα-πόλεμο που ετοίμασαν θέλουν να παρακάμψουν πολλά εμπόδια ώστε να επιταχύνουν τις διαδικασίες για την εδραίωση της Νέας, αν και παμπάλαιας, Τάξης τους, θυσιάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους στον σατανά τους. Ένας πυρηνικός πόλεμος είναι τώρα για την ελίτ ότι καλύτερο, απίστευτα επιθυμητός και βολικός, αλλά αδιανόητος για τον μέσο άνθρωπο που πιστεύει ότι θα λύσει τα προβλήματά του ψηφίζοντας «μαριονέτες» μια φορά κάθε 4 χρόνια.

 Τα πλεονεκτήματα ενός πυρηνικού πολέμου είναι πολλά για τους παγκοσμιοποιητές. Ας δούμε κάποια εξ αυτών και όπως θα γίνει αντιληπτό, ο πόλεμος για την ελίτ είναι ευλογία. «Σατανική ευλογία».

 

1. Κατ’ αρχήν ένας πυρηνικός πόλεμος τώρα έχει ιστορικό προηγούμενο. Σύμφωνα με αρχαιολόγους, υπάρχουν ενδείξεις στην Γη ότι και παλαιότερα υπήρξαν καταστροφές με πυρηνικά όπλα. Ολόκληροι πολιτισμοί έχουν χαθεί από πυρηνικές καταστροφές και ξεκίνησε η ζωή από το μηδέν, διότι η εξουσία ήταν και είναι το πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι οι τότε άνθρωποι είχαν την γνώση για να κατασκευάσουν τέτοια όπλα. Ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι; Οι πρόγονοι των σημερινών παγκοσμιοποιητών.

 

2. Άλλο επιθυμητό αποτέλεσμα του πυρηνικού πολέμου για την ελίτ είναι το ότι θα καταστραφούν οι γεωργικές καλλιέργειες και θα μολυνθούν τεράστιες εκτάσεις γης και υδάτων. Επομένως, οι παγκοσμιοποιητές, που θέλουν το «καλό» μας, καθόσον δηλώνουν «φιλάνθρωποι», θα επιβάλουν άμεσα τα μεταλλαγμένα τρόφιμα. Φυτικά υβρίδια και συνθετικό κρέας. Την χειρότερη τροφή που μόνο άρρωστα μυαλά μπορούσαν να επινοήσουν. Θ’ απαγορευθεί η καλλιέργεια γης από τους ανθρώπους και θα σκοτώσουν τα ζώα διότι θα πουν ότι είναι μολυσμένα με ραδιενέργεια. Πάλι με την τρομοκρατία και τον φόβο θ’ αλλάξουν τις άμεσα τις διατροφικές μας συνήθειες ώστε να έχουν δούλους τους ανθρώπους εκβιάζοντάς τους με την τροφή και το νερό.

 

3. Επίσης, έχουν ως σκοπό να ρίξουν πυρηνικές βόμβες κυρίως σε μεγάλες, σε πληθυσμό, πόλεις. Η σχετική «προφητική» κάρτα των ιλλουμινάτι είναι χαρακτηριστική, σύμφωνα με την οποία όπως ευθαρσώς δηλώνουν, ο πόλεμος θα υποκινηθεί απ’ τους ίδιους. Απεικονίζονται στην σχετική κάρτα τα σύμβολά τους (πυραμίδα και μάτι) στο «μανιτάρι» που δημιουργεί μια πυρηνική έκρηξη ανάμεσα σε ουρανοξύστες. Ένας πόλεμος που θα γίνει αφού προηγουμένως κάτι σημαντικό συμβεί στην Φινλανδία (ένταξη στο ΝΑΤΟ;).




Οι πυρηνικές εκρήξεις σε μεγαλουπόλεις θα έχουν ως αποτέλεσμα την ραγδαία μείωση του παγκοσμίου πληθυσμού, και ειδικά της λευκής φυλής καθόσον θα πρέπει οι άνθρωποι στο μέλλον να είναι πιο σκούροι από την ελίτ, όπως ακριβώς παριστάνεται σε αιγυπτιακές τοιχογραφίες. Η μείωση του πληθυσμού της γης είναι διακαής πόθος τους, κάτι που δεν κρύβουν, και μπορούν να το κάνουν και με πυρηνικό πόλεμο. Οι καταστροφές των μεγάλων πόλεων και των αγροτικών εκτάσεων θα έχουν ως αποτέλεσμα τις μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών σε τόπους που έχουν προκαθορισθεί από την ελίτ. Σε ειδικές πόλεις. Εκεί θα στοιβαχθούν οι άνθρωποι και θα υπάρχουν, δεν θα ζουν.


Θα είναι και φυλακισμένοι, και ακτήμονες, και μεταλλαγμένοι, και δικτυωμένοι, και «ηλίθιοι». Δεν θα μπορούν να δραπετεύσουν από ‘κει εφ’ ποτέ. Τυχόν πολυκατοικίες κλουβιά που ενδεχομένως να έχετε δει σε φωτογραφίες σε διάφορες πόλεις και που είναι καταπράσινες εξωτερικά με φυτά, δεν φτιάχθηκαν φυσικά για το «καλό του περιβάλλοντος», αλλά το τελετουργικό προβλέπει κατασκευές από την πρώτη πόρνη Βαβυλώνα και σε μας είναι γνωστές ως «κρεμαστοί κήποι».


Θέλουν οι εξουσιαστές απ’ τους ανθρώπους μόνο τις ψυχές τους, ως ενέργεια για τους ίδιους, διότι η ψυχή είναι το μόνο που δεν μπορούν να δημιουργήσουν με την τεχνολογία τους. Καταλάβατε πόσο μεγάλο είναι το «παιχνίδι»

φαντάζομαι.

Επίσης, για να μην μπορούν τώρα οι άνθρωποι να δραπετεύσουν στην εξοχή, φρόντισαν να μην υπάρχουν καύσιμα την δεδομένη περίοδο! Τι ωραία που τα σχεδιάζουν όμως! Η κρίση καυσίμων είχε προαποφασισθεί όπως μας πληροφορούν από το 2015, πάλι μια σχετική κάρτα των ιλλουμινάτι. Η έλλειψη ενέργειας σε συνδυασμό με τον πανικό εκ μέρους των ανθρώπων θα έχει ως συνέπεια τον εγκλωβισμό τους στις πόλεις. Επιπλέον, στην Ελλάδα έχουν τοποθετήσει στρατόπεδα συγκέντρωσης αντιορθοδόξων «επενδυτών» στις εισόδους – εξόδους πόλεων.

Εκπαιδεύτηκαν ήδη οι άνθρωποι να υπομένουν στον διαρκώς μεταβαλλόμενο τρόμο και φόβο. Εκπαιδεύτηκαν να μένουν αδρανείς και φυλακισμένοι στα σπίτια τους, οπότε τώρα με την έλλειψη ενέργειας δεν θα τους κακοφανεί και τόσο. Το κρίσιμο σημείο είναι ότι όταν θα δοθεί το σύνθημα για το απόλυτο χάος πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι οι άνθρωποι συγκεντρωμένοι σε ορισμένα σημεία. Οι τερα-πόλεις είναι ωραίοι στόχοι για την ελίτ.




4. Η επόμενη παρενέργεια ενός πυρηνικού πολέμου είναι η πιο σημαντική, και η πιο ολέθρια, για την ανθρωπότητα με ανυπολόγιστες συνέπειες. Μέχρι τώρα ήταν γνωστό σε αρκετούς ότι με μια πυρηνική έκρηξη μεταφέρετο μίας μορφής ενέργεια, ένας παλμός, πολύ μακρύτερα του πεδίου των καταστροφών, μέσω των ηλεκτροφόρων συρμάτων σε μεγάλες αποστάσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταστρέφονται ΟΛΕΣ οι ηλεκτρικές συσκευές που ήταν συνδεδεμένες στο δίκτυο, δηλαδή, ήταν στην πρίζα. Αυτό γινόταν παλιά. Τώρα, εκσυγχρονιστήκαμε!

Σήμερα, πέραν του ηλεκτρικού δικτύου, υπάρχει νέου τύπου δικτύωση. Αυτή είναι το ασύρματο δίκτυο πέμπτης γενεάς ή 5G. Είναι ύποπτο το ότι τις κεραίες 5G τις τοποθετήθηκαν ύπουλα και κρυφά, δηλαδή όπως λειτουργούν οι κακοποιοί, όταν είχαν αμπαρώσει τα πλήθη στα σπίτια τους λόγω της βολικής πανδημίας τους. Αυτό σημαίνει ότι το 5G είναι απαραίτητο εργαλείο με κρυφές σ’ εμάς δυνατότητές του, που τους εξυπηρετεί και δεν δημιουργήθηκε για να χαζολογεί «τζάμπα» ο καθείς στο ιντερνέτ 1. Εξ άλλου έρχεται το internet 2 όπως θα δούμε παρακάτω.

Μέσω του 5G μπορούν να εκπέμψουν συχνότητες έως 18 GHz (3Χ6 Γιγαχέρτζ). Αυτό που δεν ξέρουμε τώρα, αλλά το υποπτευόμεθα, είναι ότι ο παλμός των πυρηνικών εκρήξεων θα μπορεί να μεταδοθεί μέσω του wi-fi, ίσως και υποβοηθούμενος από δορυφόρους, την εμπλουτισμένη με μέταλλα ατμόσφαιρα, μέχρι και από το HAARP 1 και 2, και έτσι θα καταστρέψουν ΟΛΕΣ τις ηλεκτρονικές συσκευές που έχουν δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης. Θα σβηστούν όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε κάθε συσκευή. Αρχεία και προγράμματα θα χαθούν για πάντα. Δεν τοποθέτησαν τυχαία wi-fi μέχρι και στις ηλεκτρικές κουζίνες! Για σκεφθείτε το!

Το να χάσουν τα πλήθη τα αρχεία τους είναι μικρό το κακό, ίσως να ‘ναι και καλό, σε σχέση με τον πραγματικό τους στόχο. Αλλά ας δούμε λίγο παραπέρα. Θα καταστρέψουν τις ηλεκτρονικές συσκευές, άρα και τα αρχεία, των τραπεζών με αποτέλεσμα όλα τα τραπεζικά προϊόντα, αποδεικτικά στοιχεία, τραπεζικοί λογαριασμοί, κλπ, να καταστραφούν. Τα κράτη θα χάσουν όλα τα αρχεία τους, άρα οι πολίτες όλην τους την περιουσία. Οι εταιρείες θα χάσουν περιουσία και κυρίως την τεχνογνωσία τους. Οι μεγάλες υποδομές, π.χ. αεροδρόμια, λιμάνια, δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν, τα καινούργια αυτοκίνητα θα ακινητοποιηθούν, και δεν υπάρχει τέλος στις συνέπειες.

Αλλά και πάλι δεν είναι αυτά τα χειρότερα. Το σπουδαιότερο που θέλουν να καταστρέψουν, τον πραγματικό πλούτο που θέλουν ν’ αφανίσουν, είναι η γνώση. Η γνώση θ’ ανήκει πλέον μόνο στην ελίτ. Θέλουν ν’ αφαιρέσουν την γνώση από τους ανθρώπους, οι οποίοι ήδη εκπαιδεύτηκαν και γι αυτό, παραγεμίζοντάς τους τα κεφάλια με άχρηστες γνώσεις. Τις πιο σημαντικές γνώσεις πολλοί τις έχουν στο… κινητό. Φυσικά, θα έχουμε επανάληψη της Ιστορίας. Θα κάψουν μεν την «νέα βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας», που είναι οι υπολογιστές ανά τον κόσμο, αλλά οι υπολογιστές της ελιτ θα είναι μια χαρά στα υπόγεια του «νέου Βατικανού» και θα έχουν αποθηκευμένα όλα τα αρχεία που υπάρχουν μέχρι τώρα στην γη. Όλη η γνώση του πλανήτη, γνώση αιώνων, γίνεται κτήμα τους. Υπάρχει μια αφρικανική παροιμία που λέει ότι «όταν πεθαίνει ένας ηλικιωμένος, χάνεται μια βιβλιοθήκη». Σκεφθείτε τι θα σημαίνει για τους ανθρώπους η διαγραφή της γνώσης. Σκοταδισμός. Μεσαίωνας. Αδιανόητες καταστάσεις μας περιμένουν.

5. Θα θέσουν σ’ εφαρμογή κατόπιν το ιντερνέτ 2, όπως το ονόμασαν, το οποίο φυσικά δεν θα έχει καμία σχέση με το τωρινό, δεν θα έχει τίποτα από τα παλιά αρχεία, αλλά επίσης ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΝ οι απλοί άνθρωποι να «σερφάρουν» όπως τώρα. Θα είναι οι άνθρωποι τμήμα του ιντερνέτ, επειδή θα τσιπαριστούν. Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα φανταστείτε.

6. Αυτό το οποίο αδυνατούν να ερμηνεύσουν προς το παρόν διάφοροι ερευνητές είναι το πως θα διαγράψουν το γονίδιο 1p36 από το DNA των ανθρώπων. Η διαγραφή του γονιδίου αυτού έχει σαν αποτέλεσμα την μετάλλαξη του ανθρώπου σε ένα νέο είδος όντος, που σήμερα είναι γνωστό ως… «ζόμπι». Στις ΗΠΑ ήδη έχουν κάνει ασκήσεις αντιμετώπισης επιθέσεων από ζόμπι. Θα διαγράψουν το γονίδιο με συχνότητες μέσω 5G ή μέσω πυρηνικών, ή με συνδυασμό και των δύο τεχνολογιών; Σε μας είναι άγνωστος ο τρόπος, είναι γνωστές οι προθέσεις τους.

7. Τέλος, μια πυρηνική καταστροφή είναι καλή ευκαιρία για άμεση εφαρμογή των νέων –κρυφών προς το παρόν – νέων τεχνολογιών που τις έχουν έτοιμες. Να συμπλέξουν επιτέλους και τους ανθρώπους με την τεχνητή νοημοσύνη, όπως οι παγκοσμιοποιητές την ρύθμισαν για να τους ικανοποιεί. Διότι και η τεχνητή νοημοσύνη, είναι κατασκεύασμα. Δεν φύτρωσε από μόνη της. Ο Μπιλ Γκέιτς, το «φιλάνθρωπο παγκόσμιο κοπρόφιδο», είχε δηλώσει σχετικά ότι, δεν φαντάζεται ο μέσος άνθρωπος τι νέα όπλα και τι τεχνολογία θα παρουσιάσουμε στον πόλεμο και μετά τον πόλεμο!





Μια ιδέα γι όλ’ αυτά μας την έδωσε όπως πάντα το πρωτοπόρο Χόλυγουντ με την ταινία “Mad Max 4”, αν και τα δρώμενα στην ταινία θα μοιάζουν με παιδική χαρά μπροστά στην πραγματικότητα. Όποιος την μελέτησε, εννοεί.

Αν δει κάποιος ψύχραιμα τα γεγονότα, με βάση τα δρώμενα στον πλανήτη, θα δούμε ότι πραγματοποιείται το σχέδιο του Θεού. Η Ιστορία, είπαμε, επαναλαμβάνεται. Τιμωρούνται τα Σόδομα και τα Γόμορα, αποτυγχάνουν στην ολοκλήρωση των σχεδίων τους οι σατανιστές, και στους εναπομείναντες ανθρώπους έρχεται το μυαλό στην θέση του. Που όπως λέει και κάποιος ιερωμένος που ετοιμάζεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην διάδοση της αλήθειας, την ανάταξη και διάδοση της Ορθοδοξίας στον κόσμο μετά τον πόλεμο, όταν η Ελλάς θα είναι πρωτεύουσα χώρα, ότι «αυτό που ξεκίνησε να γίνεται δεν είναι ξεκαθάρισμα, αλλά ξεσκαρτάρισμα. Το σκάρτο θα φύγει». Από τη άλλη, η ψυχρή λογική μας λέει ότι, ευτυχώς ή δυστυχώς που υπάρχουν και οι «αφελείς» ή «γίδια» κατά το κοινώς λεγόμενο, διότι αυτοί θα είναι ο εύκολος στόχος και ασπίδα σωτηρίας για πολλούς. Αυτό υπαγορεύουν οι αμείλικτες χαοτικές καταστάσεις.

Ιστορικά, την προσπάθεια της παγκοσμιοποιήσεως, διότι δεν είναι πρώτη φορά που επιχειρείται, την καταστρέφει η Ελλάς. Η υπερδύναμη Ελλάς. Από την Ατλαντίδα (αν τολμούν ας αποκαλύψουν την αλήθεια για το τι έγινε στην Ατλαντίδα) μέχρι σήμερα, το μεγαλύτερο εμπόδιό τους είμαστε εμείς οι Έλληνες! Πάλι εμείς θ’ αναλάβουμε την υποχρέωση να σηκώσουμε τον πλανήτη στα πόδια του, διότι όσες καταστροφές και να καταφέρουν, ας είναι και πυρηνικές, δεν είναι η ώρα τους και αυτή την φορά. Μετά από καμιά 40αριά χρόνια, ίσως.

Αυτοί την δουλειά τους, και ‘μεις την δική μας. Αυτοί με τον σατανά, και ‘μεις με τον Χριστό. Αυτοί με την ήττα, και ‘μεις με την νίκη.

Χρήστος Μαντζιάρης











4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πετρος
Η εποχη του Νωε, η εποχη του Λωτ, η εποχη της βαβηλωνας, οι ανθρωποι ηταν κακοι σκληροκαρδοι και πορνοι χωρις σημαδια αλλαγης προς το θετικο μονο προς το χειροτερο, αλλα και τοτε στον αρχαιοτητα που ανατηναχτηκε ο βεζουβιος ηταν το κεντρο του πλανητη της πορνειας για οτι θελεις απο γυναικες μεχρι παιδια και ζωα, τοτε με το τσουναμι το 2004 στην Σρι λανκα τα παιδια τους πολλοι γονεις τα εδιναν για πορνεια και μεσα στο κολπο ηταν και ο προεδρος της unicef ειχαν βγει αργοτερα και φωτογραφιες φαινονταν τι εκφυλομουτρο ηταν, πνηγικαν πανω απο 200.000 κοσμος και μαλιστα στο πικ του πορνοτουρισμου. Θελω να πω πως το προβλημα δεν ειναι ενας κατακλυσμος , ενα τσουναμι, ενας τρομερος σεισμος ή ενα ηφαιστειο ή ενας πυρηνικος πολεμος. Το προβλημα ειναι η μαζικη πνευματικη διαφθορα της μαζας, και εδω φερνουν τεραστια ευθυνη και οι πνευματικοι ηγετες οι οποιοι επρεπε να ειναι πρωτη γραμμη, και οχι να ειναι μοναχα 5-6 ιερεις.

Υπαρχει το πλανο Con plan 8888 ειναι σταρτιωτικες εκπαιδευσεις για ζομπι και επιχειρησεις κατα των ζομπι. Δεν ξερω αν εχει νοημα να μπω σε πολλες λεπτομερειες πως ακριβως μπορουν να διαγραφονται τα γονιδια. Για να μπορεσει να γινει η μεταλλαξη πρεπει να υπαρξει λιγο πρεπει να πεσει για λιγο εστω το ανοσοποιητικο για αυτο βαζουν πρωτεινες που εχει ο ιος AIDS οπως ειναι οι πρωτεινες GP120, και PGP, γιατι το ανοσοποιητικο αποτρεπει την ολη διαδικασια, μετα τα νανολιπιδια εισβαλουν μεσα στα γονιδια, σε νανοεπιπεδο ειναι το DNA για αυτο αργησαν και να το ανακαλυψουν, δεν το εβλεπαν. Αυτο που λενε οτι παει μονο στα συκωτια των κυτταρων(ριβοσωματα) δεν μου στεκει γιατι δεν εχει αναγκη νανοτεχνολογια αλλα micron. Γενικα ολο αυτο ειναι μια πατεντα μια τεχνολογια CRISPR, που μπορει να επηρεαζει τα γονιδια.

Εχουν βρει τροπους να σβηνουν το γονιδιο VMAT2 και το PAX 5 τα οποια εχουν αμεση σχεση με την πνευματικοτητα και την ταση του ανθρωπου να εινια προς τον θΕΟ, ΕΙΝΑΙ σαν να προσπαθουν να κανουν εναν ανθρωπο που να μην θελει τον Θεο και την πνευματικοτητα, φτιαχνουν ενα νεο ειδος ανθρωπου. Οσο για το 1Ρ36 ειχαν δει οτι αυτο ελειπε σε ατομα που ειναι πολυ ΑΜΕΑ πολυς βαριθας μορφης που αμα φανε μπορει να πνιγουν, που δεν μιλανε που τελειως χαζα σαν ζομπι. Ειδαν οτι αν αφαιρεθουν απο τον ανθρωπο εχουμε ενα ζομπι, δεν εχει συνειδηση ουσιαστικη, τρωει λιγο και μπορει να δαγκωσει και να φαει τα παντα, και ας πεθανει.

Μπορουν να γινουν πολλα πραγματρα, ο Dr Lieber και ο Dr Venter εριναι οι νεοι επιστημονες μια επιστημης που λεγεται τεχνητη ζωη. Σε πειραματα σε ζωα, τους κοβουν το κεφαλι και συνεχιζουν να ζουν κανονικα σαν να μην τρεχει τιποτα, ειναι ενα ειδος ζομπι. Πως ζουν? η νανοτεχνολογια μεσα τους εχει αναλαβει την διαχειρηση ολης της ζωης αυτου του σωματος.

Η αληθεια ειναι οτι εχουν βγει και θα βγουν απιστευτες τεχνολογιες, οι οποιες δεν ξερω καν αν μπορει να τις αποδεχτει ο μεσος ανθρωπος, τεχνολογιες πως βλεπουμε στην σειρα black mirror.

PISTOS788 είπε...


Πετρος!

ΟΣΑ ΜΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ,ΚΑΙ ΑΥΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ...

ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΡΟ...ΔΥΝΑΤΑ...

zkcome είπε...


....... Δεν θέλω λοιπόν εσείς να γίνεστε συμμέτοχοι των δαιμονίων. Δεν δύναστε να πίνετε το ποτήρι του Κυρίου και το ποτήρι των δαιμονίων, δεν δύναστε να μετέχετε στο τραπέζι του Κυρίου και στο τραπέζι των δαιμονίων ....... Όλα επιτρέπονται, αλλά δεν συμφέρουν όλα, όλα επιτρέπονται, αλλά δεν οικοδομούν όλα.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ...ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες