Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Το Nα Eκπαιδεύσεις Kάποιον Στο Μυαλό Αλλά Όχι Στην Ηθική Είναι Σαν Να Προετοιμάζεις Μια Απειλή Για Την Κοινωνία.

 









ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ...




Έπρεπε να σκύψω, να σκύψω, να σκύψω. Τόσο που η μύτη μου να ενωθεί με τη φτέρνα μου. Έτσι βολικά κουλουριασμένος, να κυλώ και να φθάσω.

Κανάγιες!

Κώστας Καρυωτάκης



















Το Nα Eκπαιδεύσεις Kάποιον Στο Μυαλό Αλλά Όχι Στην 

Ηθική Είναι Σαν Να Προετοιμάζεις Μια Απειλή Για Την 

Κοινωνία.

Θεόδωρος Ρούζβελτ







4 σχόλια:

zkcome είπε...


....... Ντυθείτε την πανοπλία του Θεού, για να δύναστε να σταθείτε ενάντια στα τεχνάσματα του διαβόλου. Γιατί δεν είναι η πάλη μας με αίμα και σάρκα, αλλά με τις αρχές, με τις εξουσίες, με τους κοσμοκράτορες του σκότους τούτου, με τα πνευματικά κακά όντα στα επουράνια. Γι' αυτό, λάβετε πάνω σας την πανοπλία του Θεού, για να δυνηθείτε να αντισταθείτε κατά την ημέρα την κακή και, αφού τα εκτελέσετε όλα, να μείνετε σταθεροί. Σταθείτε, λοιπόν, αφού ζωστείτε γύρω από τη μέση σας με την αλήθεια και αφού ντυθείτε το θώρακα της δικαιοσύνης. Και να φορέσετε σαν υποδήματα στα πόδια την ετοιμασία για το ευαγγέλιο της ειρήνης. Πάνω απ' όλα λάβετε μαζί σας την ασπίδα της πίστης, με την οποία θα δυνηθείτε να σβήσετε όλα τα βέλη του Πονηρού τα φλογισμένα. .......

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΦΟΥΤΖΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...


συνετιῶ σε καὶ συμβιβῶ σε ἐν ὁδῷ ταύτῃ, ᾗ πορεύσῃ, ἐπιστηριῶ ἐπὶ σὲ τοὺς ὀφθαλμούς μου.

Ακούω να απαντάς εις εμέ, Κυριε, και να μου λέγης· Θα σε φωτίζω και θα σε καθοδηγώ στον

δρόμον, που πρέπει να βαδίζης. Θα στηρίζω ευμενώς εις σε τους οφθαλμούς μου.

ΤΟΓΙΟ...

Ανώνυμος είπε...

Το προφανές είναι ότι η Ουκρανία δεν ανήκει ούτε στο ΝΑΤΟ, ούτε στην Ε.Ε. Η Ουκρανία είναι η κρατική οντότητα που ίδρυσε ο Λένιν και έχει αποκόψει σε καμιά χρονική στιγμή στην ιστορία της τον ομφάλιο λώρο με την σοβιετία. Οι δυτικοί για δικά τους συμφέροντα ήθελαν να πάρουν την Ουκρανία με το μέρος τους και εκμεταλεύτηκαν τους Πολωνο-ουκρανούς(φιλοευρωπαϊκό γερμανικό φύλο) εναντίον των ρωσικών φύλων. Τα τάγματα του Αζόφ ήταν η ποιο εξτρεμιστική ομάδα στην Ουκρανία που είχε ως σκοπό να διχάσει την Ουκρανία, όπως και τα κατάφερε τελικώς. Η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ έχει τα τελευταία χρόνια στην εξουσία έναν "χρήσιμο ηλίθιο" για τα σχέδια της, τον προδότη της χώρας του Ζελένσκι, την αδειάζει διεθνώς κάθε μέρα διότι δεν επιθυμούσε ποτέ την ειρήνη, ούτε πριν τον πόλεμο ούτε μετά από αυτόν. Σκοπός τόσο του ΝΑΤΟ όσο και της Ε.Ε. είναι να φθείρουν την Ρωσία διότι την θεωρούν εχθρό γεω-πολιτικό, οικονομικό, πολιτιστικό, θρησκευτικό. Εμείς σε αυτόν τον πόλεμο δεν είχαμε λόγο να συμμετέχουμε. Μπορούμε απλά να κοιτάμε τα χάλια μας σε όλους τους τομείς. Επίσης έχουμε αδέλφια κι αυτά είναι οι Κύπριοι. Επίσης όπως τα έχει καταφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ούτε μεσολαβητικό ρόλο όπως έχει η Τουρκία διότι αυτό προϋποθέτει έστω και για τους τύπους ουδετερότητα, που δεν υπάρχει με υπαιτιότητα του πρωθυπουργεύοντος Κ. Μητσοτάκη.

Είναι ένας πόλεμος που κανονικά δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να εμπλέξει την χώρα μας σε όλη αυτή την ιστορία παίρνοντας μάλιστα σαφής και απόλυτη θέση υπέρ μιας μόνο εκ των δύο αντιμαχόμενων πλευρών, προκαλώντας τον διχασμό στην ελληνική κοινωνία. Τον ίδιο διχασμό προώθησε και σε άλλα θέματα όπως τα εμβόλια, με το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών. Τον ίδιο διχασμό προκαλεί η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη και σε άλλα ζητήματα. Είναι μια κυβέρνηση διχασμού της κοινωνίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η προσωποποίηση του εμφυλίου πολέμου. Μια πολιτική με κομμουνιστικά πρόστιμα(ταξικά) και φιλοευρωπαϊκή νεο-φιλελευθερη ρητορική.

Η σωστή πλευρά της ιστορίας είναι ότι η Ελλάδα ανήκει και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ. Άρα αν το ΝΑΤΟ δεν μας βοηθήσει με την Τουρκία είναι υποχρεωμένη να το κάνει η Ε.Ε. διότι αποτελούμαι κράτος-μέλος της. Δεν είμαστε ίσα και όμοια η Ελλάδα, κ. Άδωνι Γεωργιάδη με την Ουκρανία και μην υποβιβάζεις τον ελληνικό έθνος σε επίπεδο κρατικής οντότητας. Γιατί κ. Γεωργιάδη κάναμε ως χώρα τις συμφωνίες Ελλάδας-ΗΠΑ και Ελλάδα-Γαλλία; Για να εξυπηρετήσουμε τα αμυντικά συμφέροντα μας, δεν τις κάναμε; Γιατί τώρα ζητιανεύουμε αλληλεγγύη από την Ουκρανία και την Ε.Ε. Είστε στα καλά σας; Για σοβαρευτείτε λίγο.

Θέλω να τονίσω ότι ως Έλληνες δεν έχουμε τους ίδιους δεσμούς της Ουκρανίας με το Ισραήλ, ούτε οι Έλληνες αποτελούν φοινικικό φύλο, ούτε Χαζάροι. Να πάνε λοιπόν οι Ισραηλινοί να διαπραγματευτουν μεταξύ των δύο, που τους ξέρουν καλά και τους δύο. Μόνο η Ταυρίδα ήταν στην αρχαιότητα, ελληνική(όχι στην νεότερη ιστορία). Αλλά τι λέω, οι 'μακεδονομάχοι" δεν κατάφεραν να προστατεύσουν ούτε την Μακεδονία(στη ελληνική επικράτεια) από τους Σκοπιανούς γείτονες που την εποφθαμιούν, με την Ταυρίδα θα ασχολούμαστε. Εδώ δεν έχετε καταφέρει να προστατεύσετε τους Έλληνες και τους ομογενείς που ζουν στην Ουκρανία, απομακρύνοντας τους από τον χώρο των επιχειρήσεων. Κατά τα άλλα κόπτεστε αν θα έχουν ψήφο οι ομογενείς. Και να έχουν ψήφο οι ομογενείς, δεν θα σας ψηφίσουν, έχετε τελειώσει, απλά δεν το ξέρετε.

PISTOS788 είπε...

Ο/Η Ανώνυμος!

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες