Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Να Θυμάσαι: Κάθε Φορά Που Κάποιος Σε Πουλάει, Η Αξία Σου Ανεβαίνει.

 











Το Πιο Θλιβερό Με Την Προδοσία Είναι Ότι Ποτέ Δεν

Προέρχεται

Από Τους Εχθρούς Σου.






Κανείς Δεν Τη Βλέπει Σαν Συνωμοσία, Όταν Παίρνει Μέρος Σ’

Αυτήν.

Και Μετά, Γίνεται Σκοπός...





Να Θυμάσαι: Κάθε Φορά Που Κάποιος Σε Πουλάει, Η Αξία Σου

Ανεβαίνει.







Υπάρχουν Κάποιοι Χειρότεροι Από Τους Ανίκανους:

Είναι Αυτοί Που Είναι Ικανοί Για Όλα






















2 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Ο πιο νεοταξίτης πρωθυπουργός από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους


Μετά την επανάσταση του ΄21, οι πολιτικάντηδες υπάκουαν πάντοτε στις προσταγές των ξένων και ντόπιων κέντρων εξουσίας, αλλά το ρεκόρ υποταγής, το δικαιούνται εκείνος που έκανε τις περισσότερες ανατροπές στη ζωή των Ελλήνων στο μικρότερο χρονικό διάστημα.

Αυτό το άπιαστο ρεκόρ, κατέχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που μπροστά του ωχριούν μεγάλα ονόματα του κομμουνισμού και της αθεΐας, όπως ο Στάλιν, ο Μάο τσε Τουνγκ, ακόμη και ο ίδιος ο Λένιν.

Μέσα σε μερικούς μήνες και υπό την ανοχή όλων των βουλευτών και των στελεχών του κόμματός του:

1΄Έκλεισε και άδειασε από κόσμο τις εκκλησίες

2. Κατήργησε τον επιτάφιο

3. Κατήργησε την Ανάσταση

4. Κατήργησε τις παρελάσεις

6. Απαγόρευσε την κυκλοφορία το βράδυ

7. Έκλεισε τα ξενυχτάδικα

8. Επιβάλλει πρόστιμα για ότι του καπνίσει

9. Μπουκάρει η αστυνομία όπου θέλει, ό,τι ώρα θέλει

10. Από 2021 σας παίρνει και τα σπίτια.

11. Έκλεισε όλα τα μαγαζιά (παλιό αριστερό όνειρο)

12. Κατέστρεψε όλες τις επιχειρήσεις (ακραίο αριστερό όνειρο)

13. Έκλεισε τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή (τους χάϊδευε ο Τσίπρας)

14. Επέβαλε λογοκρισία σε όλα τα sites

15. Ελέγχει απόλυτα όλα τα κανάλια (ούτε να το ονειρευτούν δεν μπορούσαν οι αριστεροί) που σαν μόνη αποστολή φαίνονται να έχουν την προώθηση των εμβολιασμών

16. Πήρε τους λαθρομετανάστες από τα νησιά και τους πήγε σε ξενοδοχεία στην ενδοχώρα.

17. Μετά το σώου της δήθεν μάχης του Έβρου, άνοιξε τα σύνορα και αμέτρητοι λαθροεισβολείς (μαζί με Τούρκους κομμάντος και Τζιχαντιστές) μπαίνουν ανενόχλητοι στην Ελλάδα και κατοικούν σε όλα τα άδεια σπίτια που νοικιάζονται από ΜΚΟ, γι αυτό και είναι σχεδόν αδύνατον να βρεις σπίτι να νοικιάσεις.

18. Έκανε ιεράρχες να προωθούν στο εκκλησιαστικό ποίμνιο τα εμβόλια

19. Έκανε την εκκλησία να δέχεται μόνο εμβολιασμένους.

20 Χώρισε τους Έλληνες στην Αρία φυλή των μπολιασμένων και στους “βδελυρούς” ανεμβολίαστους.

21. Έκανε τους εμβολιασμούς υποχρεωτικούς με την απειλή της απώλειας της εργασίας σήμερα και ίσως όπως πάει της ελευθερίας αύριο

22. Πέρασε τον νόμο Τσιάρα για την συνεπιμέλεια, τα αποτελέσματα του οποίου, δεν είδαμε δυστυχώς ακόμη και ο οποίος θα κάνει τη ζωή μπαμπάδων, μητέρων και παιδιών μαρτύριο.

23. Πέρασε το νόμο του Χατζηδάκη για τα εργασιακά που θα κλείσει αμέτρητες επιχειρήσεις, ενώ θα μετατρέψει τους εργαζόμενους σε όσες μείνουν ανοικτές, σε ψηφιακά ρομποτάκια μέσω της ψηφιακής κάρτας εργασίας.

24. Ψηφιοποίησε αντί να καταργήσει τον ακροαριστερό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ για την Αλληλέγγυα οικονομία που έχει σαν σκοπό την αποανάπτυξη (αντί για την ανάπτυξη την οποία ψευδώς υποσχόταν).

25. Πρώτος σε παγκόσμια κλίμακα, με τους υπόλοιπους να ακολουθούν καταϊδρωμένοι, θέσπισε το πιστοποιητικό FREEDOM PASS των εμβολιασμένων, χωρίζοντας την Αρία φυλή των υγειονομικών βομβών (μπολιασμένοι) από τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Έπεται συνέχεια. Υπάρχει κάποιος νεοδημοκράτης η φωνή του οποίου δεν ακούστηκε ως τώρα, να τον σταματήσει;;; (γιατί από τους υπόλοιπους των άλλων κομμάτων δεν είδαμε αντίδραση)

el.gr

PISTOS788 είπε...


Γράφει η Δρ. Ελένη Παπαδοπούλου.

Αγαπητέ εμβολιασμένε,
που σήμερα έχεις στραφεί με μανία εναντίον των συμπολιτών σου,
επειδή δεν εμβολιάζονται όπως εσύ,
επειδή όπως λες δεν νοιάζονται για τον συνάνθρωπο, εσύ,

που σήμερα έχεις στραφεί κατά αυτών που χειροκροτούσες στα μπαλκόνια πριν λίγο καιρό, αυτών, που φροντίζουν τον ηλικιωμένο γονιό σου, τον άρρωστο συγγενή σου, αυτών που σε άκουσαν όταν πονούσες, που σε γιάτρεψαν όταν αρρώστησες, που ήταν στην πρώτη γραμμή όλο αυτόν τον καιρό, εκτεθειμένοι, για να κρατήσουν τα νοσοκομεία όρθια

εσύ που θέλεις να πέσουν κεφάλια, γιατί αρνούνται να εμβολιαστούν,
εσύ λοιπόν, ακόμη να καταλάβεις πόσο αναλώσιμος είσαι για το παρεάκι των ελίτ που διασκεδάζει παίζοντας με τις ζωές μας;

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα είσαι εσύ αύριο στο στόχαστρο;
Πριν ένα χρόνο χειροκροτούσε η κυβέρνηση στα μπαλκόνια τους υγειονομικούς.
Τώρα τους παραδίδει βορά στον όχλο.

Νομίζεις ότι αύριο δεν θα είσαι ο δημόσιος υπάλληλος που θα θέλουν να λιντσάρουν οι ιδιωτικοί, γιατί πιστεύουν ότι σε πληρώνουν τζάμπα ή ο επιχειρηματίας που πιστεύουν ότι τους πίνει το αίμα ή ο εργαζόμενος που δεν δουλεύει όσο πρέπει ή ο συνταξιούχος βάρος της κοινωνίας ή...ή...ή.....;

Μπορώ να βρω ένα εκατομμύριο λόγους για τους οποίους το παρεάκι που σήμερα σου δίνει το προνόμιο να ακούς Κιάμο με πιστοποιητικό υγείας αύριο θα σε κρεμάσει ανάποδα.

Αυτοί που στοχοποίησαν τα παιδιά ως δολοφόνους των γονιών και των παπούδων τους, αυτοί που διαστροφικά αποδίδουν σε υγιείς ανθρώπους την ταμπέλα του άρρωστου και δημιουργούν Σπιναλόγκες, λες να έχουν κάποιον ηθικό φραγμό να στραφούν εναντίον της άλφα ή βήτα ομάδας με κάποιο πρόσχημα;

Δεν καταλαβαίνεις αγαπητέ εμβολιασμένε που με αποκαλείς ψεκ, ανεύθυνο, δολοφόνο, ξενοδόχο θανάτου, τζαμπατζή και λαθρεπιβάτη της κοινωνικής υγείας ότι για αυτούς ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ; Και εσύ.

Δέχεσαι αγαπητέ εμβολιασμένε να συμμετέχεις στην ανθρωποφαγία και εύχεσαι ψόφους, ΜΕΘ και αρρώστιες στους συμπολίτες σου.

Δέχεσαι να υποστείς τον εξευτελισμό να σε σκανάρουν για να πιεις έναν καφέ, να πας ένα σινεμά, να δεις ένα θέατρο.
Και νομίζεις μέσα στο μυαλό σου, όπου κυριαρχεί ο φόβος, ότι αυτό είναι για το καλό της κοινωνίας, ότι επιτελείς έργο.

Εργο επιτελείς. Αυτό που σου έχει αναθέσει το παρεάκι των ελίτ εν αγνοία σου. Να φτιάξεις αυτή την δυστοπική κοινωνία του Οργουελ.

Να αναβιώσεις τις πιο σκοτεινές εποχές της ιστορίας, όταν ο φόβος έκανε τον κάθε ένα καταδότη, θύτη, ποταπό. Αυτό είναι το όνειρο σου;

Βρίθει η ιστορία μας από παραδείγματα ανθρώπων που ισχυρίστηκαν ότι έσωζαν την ανθρωπότητα εφαρμόζοντας δικτατορίες. Και ο Ροβεσπιέρος έστησε γκιλοτίνες και πήρε τα κεφάλια χιλιάδων ανθρώπων που θεωρήθηκαν εχθροί της Επανάστασης, αλλά στο τέλος το δικό του κεφάλι έκλεισε αυτόν τον κύκλο αποκεφαλισμών. Και πόσοι άλλοι. Μέχρι τότε οι μάζες παραλληρούσαν και υπάκουαν τυφλά.

Αν έχεις μία στάλα αξιοπρέπεια, που πιστεύω ότι έχεις, αναλογίσου απλά τι συμβαίνει.
Και χαμήλωσε τους τόνους.
Σκέψου αν αύριο θα είσαι εσύ αυτός που θα δείχνουν με το δάχτυλο ως αντικοινωνικό, βάρος της κοινωνίας, τζαμπατζή και ψεκασμένο.
Και πράξε ανάλογα.

ΠΗΓΗ-http://www.press-gr.com/2021/07/blog-post_510.html

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες