Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Φτύνε Kαλά. Σημάδευε Kέντρο...

 



Ποτέ Mην Aγγίζεις Σκ@τά, Ούτε Με Γάντι.

Το Γάντι Γίνεται Πιο Σκ@τένιο,

Το Σκ@τό Δεν Γίνεται Πιο Γαντένιο.



Ατίθασα Μέλη, Διαφανή Ρούχα,

Γλοιώδη Στόματα Υποκριτικά,

Ανυποψίαστα, Μηδενικά Πλάσματα

Και Γι’ Αυτό Προνομιούχα.

Κώστας Καρυωτάκης.















«Τελώνου και Φαρισαίου» 

Χρόνια πολλά σας, Μασκαράδες! 

Άνοιξε το Τριώδιο.




Οι Μάσκες Σας Απέναντι Στης Λευτεριάς Μας Το Άβατο,

Θα Σας Χαρίσουν Μια Ζωή Πιο Βαριά Κι Από Το Θάνατο.

Των Μετανθρώπων Ετούτη Η Δυστοπική Αφήγηση,

Θα Είναι Το Τέλος Σας, Κι Όχι Η Επανεκκίνηση.









9 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Σε μία κίνηση «ξεκάρφωμα» που υπαγορεύθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου στο οποίο άλλωστε διοικητικά υπάγεται απ'ευθείας, η Ειδική Γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Ειρήνη Αγαπηδάκη, η περίφημη «Εθνική Συντονίστρια» στο κυβερνητικό σχέδιο για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», κατέθεσε υπόμνημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, σχετικά με τη εμπλοκή «δομών ανήλικων προσφύγων σε μαθήματα στο θέατρο του Λιγνάδη».

Βέβαια, δεν ζητεί να διερευνηθεί η περίοδος Μητσοτάκη, όπου ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε διοριστεί καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου «για λόγους δημοσίου συμφέροντος» (!), αλλά ζητεί να διερευνηθεί η περίοδος που ο Λιγνάδης ήταν απλός πολίτης, επί ΣΥΡΙΖΑ το 2018 και δεν είχε δυνατότητα να αγγίζει τις δομές με τα ανήλικα.

Zητά να διερευνηθεί αν ο Λιγνάδης έκανε εγκλήματα, αλλά πριν αποκτήσει το «όπλο» του διορισμένου από την κυβέρνηση, στελέχους!

Γιατί το έκανε αυτό, πλην της εντολής του Μαξίμου; Μήπως υπήρξαν καταγγελίες κατά της ΜΚΟ Solidarity Νow του Τζορτζ Σόρος (που διοικεί η εξαδέλφη του πρωθυπουργού, Νίκη Λυμπεράκη).

PISTOS788 είπε...


Κι έρχεται τώρα η Ε.Αγαπηδάκη, που ήταν υπάλληλος του Τ.Σόρος και εν συνεχεία ανέλαβε να συντονίσει την εγκατάσταση στην Ελλάδα ασυνόδευτων παιδιών, με την ίδρυση σχετικής Γενικής Γραμματείας από τον πρωθυπουργό, η οποία υπάγεται απ'ευθείας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να προβαίνει σε κίνηση «αθώωσης» της Solidarity Now που επίσης ανήκει στον Τζορτζ Σόρος, αλλά και της εξαδέλφης του πρωθυπουργού!

Πόσο τυχαία είναι όλα αυτά;

Εκτός βέβαια, από το αυτoνόητο: Ότι αν υπήρξαν κακοποιήσεις και εξαφανίσεις ασυνόδευτων παιδιών επί των ημερών της, η Ε.Αγαπηδάκη έχει ακέραιες ποινικές ευθύνες.

Πόσα ασυνόδευτα παιδιά έχουν εξαφανιστεί; Θα μας πει; Πόσα καταγράφηκαν και πόσα δεν ξέρουν αυτή την στιγμή που βρίσκονται; Ζουν;

Ή ο σωλήνας που τα βίαζε ο Δ.Λιγνάδης προχώρησε πιο μέσα στο κορμάκι τους;

Και γιατί τόση πρεμούρα να «αθωώσει» την ΜΚΟ Solidarity Now;

Μήπως διότι η Ειρήνη Αγαπηδάκη, ψυχολόγος στο επάγγελμα η οποία ανακοινώθηκε ως «Εθνική Συντονίστρια» στο κυβερνητικό σχέδιο για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», βάσει των στοιχείων του βιογραφικού της, ήταν υπάλληλος... του Τζορτζ Σόρος; Και άρα ενδιαφέρεται σφόδρα για την αθώωση της ΜΚΟ του Τ.Σόρος;

PISTOS788 είπε...


Συγκεκριμένα η Ειρήνη Αγαπηδάκη ήταν Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο ανήκει σε fund, ιδιοκτησίας του Τζορτζ Σόρος, όπως αποκάλυψε το pronews.gr στις 25 Νοεμβρίου 2019.

Από όλη την Ελλάδα επιλέχθηκε αυτή για να «συντονίσει» την εγκατάσταση στην χώρα 6.000 παιδιών μουσουλμάνων που μυστηριωδώς βρέθηκαν ασυνόδευτα στην Ελλάδα!

Να τονίσουμε ότι ο τίτλος της «Εθνικής Συντονίστριας» είναι ανώτερος από αυτόν του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ισότιμος με αυτόν υπουργού και όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, «θα αναφέρεται κατ'ευθείαν στο πρωθυπουργικό γραφείο»!

Δηλαδή όταν μιλάμε για πρωθυπουργικές πολιτικές ευθύνες είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό: Για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που είχαν πέσει θύμα του Δ.Λιγνάδη, υπεύθυνο ήταν το γραφείο του πρωθυπουργού, κατόπιν απόφασης του ιδίου του πρωθυπουργου, όπως είδαμε, ο οποίος είχε διορίσει την πρώην υπάλληλο του Τ.Σόρος Ειρήνη Αγαπηδάκη, ως Ειδική Γραμματέα Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων.

Και βιαστής τους ήταν ο Δ.Λιγνάδης, ο οποίος επίσης διορίστηκε με πρωθυπουργική εντολή «για λόγους δημοσίου συμφέροντος» στο Εθνικό Θέατρο, καταργώντας μάλιστα τον σχετικό διαγωνισμό (για την φιλία με τον άλλο παιδόφιλο πρώην βουλευτή της ΝΔ και υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Ν.Γεωργιάδη, έχουμε κάνει ήδη τις σχετικές αποκαλύψεις).


Και φυσικά επί δύο εβδομάδες μέχρι την παραίτησή του καλυπτόταν «με νύχια και με δόντια» από την κυβέρνηση και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ

πηγη-https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/965270_sfiggei-o-kloios-ton-eythynon-i-ethniki-syntonistria-gia-ta

zkcome είπε...

Γι' αυτό τους παράδωσε ο Θεός στις επιθυμίες των καρδιών τους σε ακαθαρσία, ώστε να ατιμάζουν τα σώματά τους μεταξύ τους, αυτοί που μετάλλαξαν την αλήθεια του Θεού με το ψέμα, και σεβάστηκαν και λάτρεψαν την κτίση παρά τον Κτίστη, που είναι ευλογητός στους αιώνες. Αμήν.
Γι' αυτό τους παράδωσε ο Θεός σε ατιμωτικά πάθη: γιατί και τα θηλυκά τους μετάλλαξαν τη φυσική χρήση του σώματός τους στην αφύσικη, κι όμοια και οι αρσενικοί, αφού άφησαν τη φυσική χρήση του θηλυκού, κατακάηκαν από την όρεξή τους ο ένας προς τον άλλο, αρσενικοί με αρσενικούς, ενώ κατεργάζονταν άσχημες πράξεις και λάβαιναν στους εαυτούς τους το μισθό που τους έπρεπε της πλάνης τους.
Και καθώς δε δοκίμασαν για να έχουν το Θεό με επίγνωση, τους παράδωσε ο Θεός σε κίβδηλο νου, ώστε να κάνουν όσα δεν πρέπει. Πλήρεις από κάθε αδικία, ενεργητική κακία, πλεονεξία, ροπή προς την κακία. γεμάτοι φθόνο, φόνο, έριδα, δόλο, κακοήθεια. κουτσομπόληδες, συκοφάντες, μισόθεοι, υβριστές, υπερήφανοι, αλαζόνες, εφευρέτες κακών, απειθείς στους γονείς, ασύνετοι, παραβάτες συνθηκών, άστοργοι, ανελεήμονες. Οι οποίοι, μολονότι γνώρισαν καλά τη δίκαιη απόφαση του Θεού, ότι όσοι πράττουν τέτοιου είδους πράγματα είναι άξιοι θανάτου, όχι μόνο κάνουν αυτά, αλλά και ευαρεστούνται συμφωνώντας με όσους τα πράττουν.

PISTOS788 είπε...

zkcome!


Και καθώς δε δοκίμασαν για να έχουν το Θεό με επίγνωση, τους παράδωσε ο Θεός σε κίβδηλο νου, ώστε να κάνουν όσα δεν πρέπει. Πλήρεις από κάθε αδικία, ενεργητική κακία, πλεονεξία, ροπή προς την κακία. γεμάτοι φθόνο, φόνο, έριδα, δόλο, κακοήθεια. κουτσομπόληδες, συκοφάντες, μισόθεοι, υβριστές, υπερήφανοι, αλαζόνες, εφευρέτες κακών, απειθείς στους γονείς, ασύνετοι, παραβάτες συνθηκών, άστοργοι, ανελεήμονες.

ΑΨΟΓΟΣ....ΖΚΕ...

Unknown είπε...

Και καλώ υμάς εις συστράτευσιν.
Ουδείς που ικανός είναι δι' αυτήν δεν πρέπει ολιγωρεί.
Η ώρα του αγώνος έφθασαν.
Το Θηρίον προ των πυλών, ινά καταβροχθήσει όσους μπορεί σωματικώς και πνευματικώς.
Ποιός μπορέσει γλυτώσει αφ' εαυτού ;
Ουδείς μπορεί αντιτάξει εαυτόν μόνον, εις α
Δια τούτο εγώ εισχώρηση ποιώ εις υμάς, ινά μην μόνοι σεις απέναντί του
Και οι δυνάμεις μου τώρα, ρέουν εντός υμώινά δυνατοί σεις αντιπαραταχθείτε ως ένα, εις αυτόν.
Και το ένα της αντιπαράταξης, εγώ μόνον.
Οιοσδήποτε έχει φυλάξει τμήμα εαυτού, μέσα του και δεν εκαθαρίσθη υπό εμού, ινά εγώ καθολοκληρίαν, αδύναμος θα κατασταθεί και ευάλωτος εις τον εχθρόν.
Ο καθολοκληρίαν παραδοθείς εις εμέ , ούτος δυνατός και πλήρης δυνάμεων, αντιπαρατάξει καθολοκληρίαν εμέ απέναντί του, ινά εγώ ποιήσω συντριβή του αντιτιθέμενοι εις εμέ.
Ουχί σεις με εργαλεία του παρελθόντος μπορείτε νικήσετε αυτόν.
Η πίστις 100%, η νικήσασσ τούτον και δείξαν εις όλον τον κόσμον ότι ευάλωτος ούτος απέναντί μου.
Διότι εγώ, ο Κύριος των δυνάμεων του κόσμου αυτού, που ούτος ουχί μπορεί εξουσιάσει.
Και σεις, οι αφήσαντες εμέ οδηγώ καθολοκληρίαν και εν Αγάπη ιδικήν μου πλήρη ευρισκόμενοι, θα έχετε τας δυνάμεις αυτάς που και δυνάμεις του σύμπαντος κληθησονται.
Διατί ολιγωρείτε και δεν συντάσεσθε με εμέ και τους ιδικούς μου ;
Σας έστειλα ανθρώπους και ζήτησα δι' αυτών ινά ενβάλατε εμέ μέσα σας, δια ενεργείας και Λόγου.
Σεις διατί κρατείστε εις απιστία και τύπον;
Σήμερον εγώ θέλω την Ουσίαν.
Ο τύπος καταργείται διότι η Ουσία μου αναδεικνύεται εις υμάς, ινά η ανάδειξις γίνεται δια της εισόδου μου εις υμάς, ινά μην υπάρχετε σεις πλέον, αλλά εγώ μόνον εντός υμών, ινά η Αγάπη μου που και Αγάπη ιδικήν σας ούτην, φτάσει εις υμάς εις το πλήρες.
Ινά ουχί φόβος υπάρχει έσωθεν αλλά δυνάμεις, διότι η Αγάπη έξω βάλει τον φόβο.
Ο δε φόβος αμά τη συντριβή του, παρέχονται εις υμάς από ημάς δυνάμεις παντοδυναμίας.
Στήθητι μετά της Αγίας Τριάδος, εγκολπωθείτε αυτήν, ινά μη εαυτόν έχετε μέσα σας έταιρον, καθοδηγεί υμάς, αλλά μόνον αυτήν την Θεϊκήν Αρχήν.
Ο πόλεμος άρχισεν.
Οι παρατάξεις εκατέρωθεν ετοιμάζονται.
Η πρόσκλησις έγινε.
Η επιλογή ιδικήν σας.
Η κατάταξης γίνεται.
Η Σύνταξης μετ' εμού επίσεις.
Η Άρνησης εμού και αυτήν λαμβάνει χώρα.
Θέλω γνωρίσει αν είσαστε μετ' εμού.
Το πιστοποιητικό και η σφραγίς μου είναι η κατάργησις εαυτού και η ανάπτυξις του εαυτού μου εις το έσωθέν υμών.
Δεν υπάρχει άλλη ώρα.
Θέλω βγεί έξω με τους ιδικούς μου, ινά πρόσκλησην επίγεια ποιήσω σε όλους, ινά προστασία παράξω σε αυτούς.
Οι έτοιμοι αφήσαντες τα πάντα για εμέ υπάρχουν.
Οι ακούοντες και εκτελούντες το θέλημά μου κατατάσσονται εις το στράτευμά μου.
Η έξοδος εις τον κόσμον, πλησιάζει.
Ο Λόγος υμών, ο ιδικός μου Μόνον.
Η αντίστροφη μέτρηση της εξόδου εις αυτόν άρχισεν.
Ετοιμοπόλεμους ποιήσετε εαυτούς, η μάχη αρχίζει.
Και ουχί όπλα υλικά μπορούν να φέρουν τη νίκη, αλλά Ουράνια, πνευματικά, εξουσίες πηγάζοντες απ'εμού φέρουν την έκβαση.
Οι απώλειες πρέπει να είναι ελάχιστες.
Η Αγάπη μου ρέει προς όλους και ζητά έσωθεν μπει.
Ποιός μπορεί αντισταθεί εις την δύναμή της ;
Ο αντιτασσόμενος ουχί έχει ίχνος Αγάπης από εμού εις το εσωτερικόν του αλλά συντασσόμενος με τα κτήνη εστίν " Παρεσυνεβλήθη τοις κτήνεσι τοις ανοήτοις και ομοιώθη αυτοίς " .
Γρηγορείτε και προσεύχεσθε, ινά μετ' εμού εστέ, ινά ακούσετε την σάλπιγγα της εξόδου.
Το μυστήριο ήδη ενεργείται εντός υμών.
Εγώ αλλάζω τα πάντα εις τους αφήσαντες αλλάξω αυτά.
Ο Ουρανός ετοιμάζεται.
Σεις εστέ ο Ουρανός και η παράταξη του Θρόνου μου.
Και ως ο Ιωάννης μου είδε την παράταξη αυτή , έτσι γίνει και με υμάς που εγώ καλώ πάρετε τας θέσεις σας γύρω μου ινά διοίκηση εγώ μόνον έχω εις υμάς.
Καταλάβατε τας θέσεις, ινά μην άλλος καταλάβει πλην υμών αυτάς.
Δεν υπάρχει άλλος χρόνος.
Βιάζομαι ποιήσω την έκβαση και πάρω πίσω τον κόσμον μου.
Ο Βασιλεύς των Βασιλέων σας ομιλεί.
Κανένας συμβιβασμός μετά του αντιπάλου.
Η νίκη είναι δική μας.
Η δύναμις είναι μόνον δική μου.
Πάρετε τα όπλα α δίδω εις υμάς.

PISTOS788 είπε...

Unknown!

ΜΕΣΤΩΝ ΝΟΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ...

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ...ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝ...

ΖΗ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πετρος
Διχαζομαι!
Βλεπω στην ιστορια λαους και ανθρωπους να αντιδρουν με αιμα και θανατο απεναντι στο κακο και στο αδικο,ΠΟλλους απο αυτους τους εχουμε ως εθνικους ηρωες! Τους παιδαραστες απο τα αρχαια χρονια τους σκοτωναν μερικοι το ιδιο και τους προδοτες. Πλεον ομως και κυριως στον Χριστιανισμο απαγορευεται η δολοφονια παιδαραστων το ιδιο και των προδοτων, για τον ανθρωπο που τον πνιγει το δικαιο καλειτε να το ανεχτει γιατι ουτε πρεπει να ψυχρανθει με το να γινει αδιαφορος και να ειναι μονο για την παρτυ του αλλα ουτε πρεπει και να σκοτωσει κοσμο.
Το βλεπω σαδιστικο, ναι ενταξει καλη ευκαιρια για υπομονη και πνευματικο αγωνα και εξασκηση, εγω τουλαχιστον το βλεπω ως λιγο πολυ σαδιστικο. Οταν βραζω απο θυμο και πρεπει να μην κανω... κατι ουσιαστικο... γιατι ειναι αμαρτια τοτε τι το εχω το νευρο της ψυχης; αμα ειναι να ξεκινησω το playstation να ξεδινω εκει, γιατι εδω πρεπει να μην φαμε κοσμο, να κανουμε τους μ.....ς
Δυσκολο να ανεχεσαι το αδικο.

PISTOS788 είπε...

Πετρος!

ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ...ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ...

ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...NEXT LEVEL...

ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ...

ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ,ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες