Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Κυριος Διαλύει Και Εκμηδενίζει Τας Σκέψεις Και Τας Αποφάσεις Των Αμαρτωλών Εθνών Και Ματαιώνει Τα Σχέδια Των Πονηρών Αρχόντων.



Λόγω Γαρ Ησαν, Ουκ Έργω Φίλοι.


Γιατί Ήταν Φίλοι Στα Λόγια, Όχι Στην Πράξη.

Ευριπίδης





ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...















Η ΦΑΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ...


ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΝΑΥΑΓΟΥΝ...


ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΝ ΛΟΓΟΝ...



Επιβεβαιώνεται με τρομερή ακρίβειά η προόρηση του Άγιου Παϊσίου, ο οποίος στα τέλη της δεκαετίας του '80 είχε προβλέψει την διάλυση της τότε ΕΟΚ, από τους Άγγλους (Brexit) και τους Αμερικανούς (Ν.Τραμπ) οι οποίοι συνεργάζονται και ενεργούν σαν ένας λαός (Αγγλοσάξωνες ) όταν είδαν ότι «σηκώνει κεφάλι πάλι ο Χίτλερ». Είναι σαφές ότι ο άγιος εννοεί την Γερμανία.

Η προόρηση του αγίου όπως ειπώθηκε έχει ως εξής: «Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ ...Δεν θα κρατήσει και πολλά χρόνια ...Θα την διαλύσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι, αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται ...Σου λέει, τι γίνεται εδώ; Σηκώνει πάλι κεφάλι ο Χίτλερ; Έτσι θα την διαλύσουν ...

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com


ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ...ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ...ΘΕΤΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ... ΤΟΥ

ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ...



Κύριος Διασκεδάζει Βουλὰς Εθνῶν, Αθετεῖ Δὲ Λογισμοὺς Λαῶν Καὶ Αθετεῖ Βουλὰς Αρχόντων·

Κυριος Διαλύει Και Εκμηδενίζει Τας Σκέψεις Και Τας Αποφάσεις Των Αμαρτωλών Εθνών

Και Ματαιώνει Τα Κακόβουλα Σχέδια Των Πονηρών Αρχόντων.


Η Δὲ Βουλὴ Τοῦ Κυρίου Εἰς Τὸν Αἰῶνα Μένει, Λογισμοὶ Τῆς Καρδίας Αὐτοῦ Εἰς Γενεὰν Καὶ Γενεάν.




Μακάριον Τὸ Εθνος, Οὗ Εστι Κύριος ὁ Θεὸς Αὐτοῦ, Λαός, Ον Εξελέξατο Εἰς Κληρονομίαν Εαυτῷ.


8 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Διαβάστε το αξίζει από τον Σεργιο Ιωαννη.(Τελικά εμείς θα βγάλουμε το φίδι απο την τρυπά?)
Sergios Ioannis • 27 λεπτά πριν
Ουαί υμίν Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι υποκριτές!
Ουαί υμιν ψευτοαριστεροί εθνοφονιάδες και σταλινικοί υποκριτές!
Ουαί υμίν πληρωμένοι δημοσιογράφοι με τον εθνοκτόνο σας υποκριτικό λόγο!
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ! Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΦΡΕΝΑ!

Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι καρεκλοκένταυροι και καλοπληρωμένοι των Βρυξελλών! ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ! Η φυλακή που χτίσατε για να σκλαβώσετε όλα τα Έθνη ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ! Το δρόμο άνοιξε η Αγγλία, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ Ή ΜΗΝΕΣ!

Ουαί υμίν Αμερικάνοι και ΝΑΤΟικοί υποκριτές! Βάζετε την Ελλάδα που την έχετε δέσει χειροπόδαρα, να βγάλει τα φίδια από το λαγούμι για να λέτε εσείς ελεύθερα πως ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΝΑΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ που αποδεδειγμένα ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΑΓΚΩΣΕΙ!

Ουαί υμίν Γερμανοί «φίλοι» μας, που βγάζετε προς τα έξω τα πιο ποταπά και ελεεινά σας κόμπλεξ, εναντίον μιας χώρας ΗΡΩΩΝ, μιας χώρας που σας έμαθε δυό φορές μέσα σε έναν αιώνα, ότι ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ! Και αυτό σας πονάει πολύ! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Σαν τη κλωτσιά στα κύναιδα π@π@ρια σας! Ουαί υμίν γερμανικά κοπρόσκυλα! Που ενώ σας ζητήσαμε κάποτε να μας βοηθήσετε να κυβερνήσουμε την άρτι ελευθερωθείσα μικρή Ελλάδα, εσείς μας στείλατε τραμπούκους με ξιφολόγχες για να σκοτώσετε τον ανθό της λευτεριάς μας, τους οπλαρχηγούς και τους ήρωές μας!

Ουαί υμίν σταλινικά απόβλητα του κομμουνισμού που σας ξέρασε το ξένο λεφούσι για να καπηλευτείτε τα πιο αγνά, τα πιο λαϊκά, τα πιο γνήσια αισθήματα των Ελλήνων για αληθινή δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη! Ουαί σε σας που ντυθήκατε με τη προβιά του «ανθρωπιστή» και στη πραγματικότητα δεν είστε παρά Οι Έμποροι του Έθνους μας στα προτεκτοράτα των βρώμικων αφεντικών σας του παγκοσμιοποιημένου πλανήτη!

Ουαί υμίν ξενόφερτη ακρίδα, που ενώ μιλάτε την πιο θεία γλώσσα του κόσμου, εσείς την κάνετε κουρελόχαρτο μαζί με την Ιστορία της!

Ουαί υμίν ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι!
Σε λίγο θα δείτε πως ο Έλληνας που χρόνια τώρα προσπαθείτε με άγονο αγώνα να τον μετατρέψετε σε άπατρι και άβουλο καταναλωτικό κτήνος της πορνοποιημένης στιλιστικής σας κοσμοθεώρησης, θα είναι ΑΥΤΟΣ πάλι που θα σας δείξει ΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ!

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ! Οι Έλληνες ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ! ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΠΑΝΤΟΥ!
Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!
Ο ΘΕΟΣ, ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ, ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ, ΑΥΤΟΙ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ!

Έλληνες! Ο Άγιος του Έθνους μας, ο Άγιος Παΐσιος μας το είπε πριν από 30 χρόνια: «ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ»!
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! Τώρα ήρθε η δική μας ώρα!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ!
Το ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!

zkcome είπε...

Τότε ο Ιησούς τούς αποκρίνεται λέγοντας: Έχει έρθει η ώρα να δοξαστεί ο Υιός του ανθρώπου. Αλήθεια, αλήθεια σας λέω, αν δεν πεθάνει ο κόκκος του σίτου όταν πέσει στη γη, αυτός μόνος μένει. Αν όμως πεθάνει, φέρει πολύ καρπό.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ἐκ μεγαλωσύνης ἰσχύος ὄνομα Κυρίου, αὐτῷ δὲ προσδραμόντες δίκαιοι ὑψοῦνται.

Το Όνομα του Κυρίου Είναι Όνομα Παντοδυναμίας. Εις Αυτό Οταν Καταφεύγουν Οι Δίκαιοι, Υψώνονται

Και Δοξάζοναι.

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ,ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ...

PISTOS788 είπε...


Η στάση του ΚΚΕ, του ΜέΡΑ25 και μεγάλου τμήματος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αντικειμενικά ευνοεί την Τουρκία.

Λίγο ακόμα και θα χαρακτηρίσουν φασιστική την υπεράσπιση των συνόρων και την αποτροπή της βίαιης εισβολής αλλοδαπών από τον Ελληνικό Στρατό, την Αστυνομία και το Λιμενικό.

Γράφει ο Καπούτσης Χρήστος

Πρόκειται για κάποιους Έλληνες δήθεν ανθρωπιστές, κοσμοπολίτες και διανοουμένους της διεθνιστικής αριστεράς, εθνομηδενιστές, συστημικούς πανεπιστημιακούς, νεοϊστορικούς, αναθεωρητές και διαφόρους άλλους. Ζητούν να ανοίξουν τα σύνορα και να δοθεί άσυλο σε όλους ανεξαιρέτως τους μετανάστες, πρόσφυγες και άλλους, που μπορεί και να φθάσουν το ένα εκατομμύριο ψυχές, δηλαδή ότι ακριβώς απαιτεί ο Ερντογάν!

Η στάση του ΚΚΕ, του ΜέΡΑ25 και μεγάλου τμήματος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αντικειμενικά ευνοεί την Τουρκία. Πρόκειται για θλιβερό κατάντημα αλλά αναμενόμενο, αφού προέρχεται, κυρίως, από βολεμένους με καταθέσεις στο εξωτερικό, που δεν είναι και λίγοι. Όνειδος, επίσης, είναι η ανθελληνική στάση ΗΠΑ, Ρωσίας, ΕΕ, ΝΑΤΟ και Γερμανίας, που καλύπτεται με τον "φερετζέ" της ουδετερότητας. Προκαλεί τη νοημοσύνη μας, ότι οι παραπάνω "ευαίσθητοι", αδυνατούν να δουν ότι η Ελλάδα δέχεται μαζική και κατευθυνόμενη εισβολή αμάχων.

Η ελληνική Κυβέρνηση καλείται να αντιμετωπίσει μια καταφανώς "ασύμμετρη απειλή", που έχει στόχο την αδυναμία αντίδρασης και τελικά την κατάρρευση του ελληνικού κράτους. Η εικόνα που έχουμε από την ελληνοτουρκική μεθόριο, είναι πολύ ανησυχητική και οι προσπάθειες των ελληνικών αρχών είναι, η επικρατούσα κατάσταση, να μην καταστεί ανεξέλεγκτη.

ΕΛΛΗΝ είπε...

Και τότε ο Οδυσσέας περνάει το βέλος από τούς δώδεκα κρίκους των τσεκουριων όσα και τα αστέρια στο μπλε σύμβολο των Βρυξελλών και με την βοήθεια του υιού του Τηλε-μαχου νίκησε τούς μνηστήρες συνέταιρους της Ε Ο Κ με πρώτο θύμα τον Αντίνοο Μερκελ και έπεται συνέχεια..!!!!!!!!!

Trinity είπε...

Οι εσωτερικοι εχθροι ειναι απειρως χειροτεροι απο τους Τούρκους. Είναι η 5η φαλαγγα.
Και να πω και το εξης: Οι αριστεροι αγαπουν τα ανοιχτα συνορα οταν ειναι να προδωσουν την πατριδα. Οταν επιβάλλουν τα καθεστώτα τους υψωνουν τειχη και εκτελουν οσους θελουν να δραπετευσουν

PISTOS788 είπε...

Ο/Η ΕΛΛΗΝ

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...


PISTOS788 είπε...

Trinity!

ΣΩΣΤΗ Η ΤΡΙΝΙΤΙ...

ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ...ΚΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ...

ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ...ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΑΣ!!!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες