Κυριακή 5 Μαΐου 2019

1310-644=666...



Καὶ προσελθόντες οἱ μαθηταὶ εἶπον αὐτῷ· διατί ἐν παραβολαῖς λαλεῖς αὐτοῖς;

ὁ δὲ ἀποκριθεὶς εἶπεν αὐτοῖς· ὅτι ὑμῖν δέδοται γνῶναι τὰ μυστήρια τῆς βασιλείας τῶν οὐρανῶν, ἐκείνοις δὲ οὐ δέδοται...


ΑΡΕΤΗ ,Ο ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ=414. ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ Ο ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ=896.ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 414+896=1310

1310 ΛΕΞΑΡΙΘΜΟ ΕΧΕΙ Η ΛΕΞΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΑΡΕΤΗ + ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ...


Ἰδοὺ ἡ παρθένος ἐν γαστρὶ ἕξει καὶ τέξεται υἱόν, καὶ καλέσουσιν τὸ ὄνομα αὐτοῦ Ἐμμανουήλ, ὅ ἐστιν μεθερμηνευόμενον μεθ’ ἡμῶν ὁ θεός.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ=Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,Ο ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΙΝΑΙ=644

ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ...ΤΙ ΕΧΕΙΣ; ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΧΩΣ ΘΕΟ...

1310-644=666...ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ=666


καί νῦν ἀντίχριστοι πολλοί γεγόνασι΄ ὅθεν γινώσκομεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστίν...


ΝΟΗΜΩΝ=1018...Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ=1018...ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΘΕΟ...ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ...



Οι Πονηριές και οι Προδοσίες Οφείλονται Αποκλειστικά σε Έλλειψη Ικανότητας.
Λα Ροσφουκώ


Όποιος είναι Καλός στις Δικαιολογίες Σπανίως Είναι Καλός σε Οτιδήποτε Άλλο...
Βενιαμίν Φραγκλίνος





Ει ο Θεος μεθ’ ημών ουδείς καθ’ ημών...


Η Μεγαλύτερη Ανάγκη στον Καιρό μας είναι να Καθαρίσουμε την Τεράστια Μάζα Πνευματικών και Συναισθηματικών Σκουπιδιών που Φρακάρουν το Μυαλό μας.
Thomas Merton, Αμερικανός μοναχός & στοχαστής



ΙΠΠΟ!

5 σχόλια:

zkcome είπε...

Ξέρουμε ότι καθένας που είναι γεννημένος από το Θεό δεν αμαρτάνει, αλλά Αυτός που γεννήθηκε από το Θεό τον φυλάει, και ο Πονηρός δεν τον αγγίζει. Ξέρουμε ότι είμαστε από το Θεό, και ο κόσμος όλος βρίσκεται στην εξουσία του Πονηρού. Ξέρουμε όμως ότι ο Υιός του Θεού έχει έρθει και μας έχει δώσει διάνοια, για να γνωρίζουμε τον Αληθινό. και είμαστε μέσα στον Αληθινό, μέσα στον Υιό του τον Ιησού Χριστό. Αυτός είναι ο αληθινός Θεός και η ζωή η αιώνια.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΤΖΙ ΜΑΣ!!!

PISTOS788 είπε...

Η λιγούρα και η λίγδα

Στάθης

Είναι άκαυστος!
Κάτι σαν τη φλεγόμενη βάτο! Γύρω του καίγονταν άνθρωποι κι εκείνος έκανε τον φασουλή μπροστά στις κάμερες!
Έκανε τους τρεις πιθήκους! Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω. Ένα μόνο ξέρω ότι μπορώ να σας δουλεύω.
Το πράγμα παίρνει πλέον μεταφυσικές διαστάσεις. Τίποτα δεν τον αγγίζει, ούτε φωτιά, ούτε πνιγμός, ούτε διασυρμός, ούτε Μάτι, ούτε Μάνδρα, τίποτα δεν τον λερώνει, ούτε Πολάκης, ούτε Θεοχαρόπουλος, τίποτα δεν τον λιγδώνει, όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει.

Πρέπει όμως να του αναγνωρίσουμε ότι δεν καβάλησε στο κότερο στα Εννιάμερα των νεκρών στο Μάτι, άφησε να περάσουν λίγες μέρες, αλλά παραγωγικές κι αυτές: Κάτι για Κόκκαλη σκεφτότανε, κάτι περί τα επιδόματα σκάρωνε.
Μ’ αυτόν τον άνθρωπο μένει κανείς άφωνος. Κοιτάς να βρεις τις λέξεις στο Λεξικό κι αδειάζουν οι σελίδες, μένουν άσπρες, χλωμές, αποσβολωμένες – «δεν θα με πάρει εμένα στην αγκαλιά της η αστική τάξη», μια ξαπλώστρα στην κουπαστή θα μου δώσει.
Λες: δεν είναι αλήθεια, είναι fake news, χάνεις τα λόγια σου κι αυτός τα αρπάζει, τα διαστρέφει, σου μιλάει στο αυτί σαν να ’ναι δικός σου άνθρωπος και σου αρπάζει την ψυχή, πάλι ψέματα να της πει. Άκαυστος, ανέπαφος, αδιάβροχος, σαρδόνειος, μιλά και σπάνε πια τα σύμφωνα στο στόμα του, μιλά σαν τον Αντρέα σε εκδοχή νεκρικής μάσκας, μιλά σαν να μιμείται ήχους, γεμίζει τις λέξεις με ψέματα, τις τρώει σαν να ’ναι ψητές στον φούρνο με πατάτες και γελά, καγχάζει που σ’ την έστησε τόσες φορές και που θα σου τη στήσει πολλές ακόμα.
Κάτι συμβαίνει εδώ! Αραχτός στη θαλαμηγό Odyssey να σε φουμάρει ότι σε «πάει στην Ιθάκη», χύμα στη θαλαμηγό Odyssey μ’ έναν Ιούδα για κάθε δουλειά, Μπίστηδες και Δανέλληδες, κι αυτός ο ερίφης, του Ιβάν Σαββίδη ο λυγμός να καταθέτει γαρύφαλλα στην Καισαριανή – δεν γίνονται αυτά! Κανείς δεν μπορεί να ’ναι τόσο χαλασμένος – κάτι τρέχει εδώ!
Κάτι έχει πάθει η χώρα. Όλα κάθε μέρα κατεβαίνουν όλο και πιο χαμηλά. Εκπαιδευόμαστε συνεχώς να ζούμε με το ποταπό. Πάει το Αιγαίο να γίνει Πρέσπες, έγινε η δοκησισοφία ο αμανές της γλίτσας κι από το ηθικό πλεονέκτημα των αυτοχρισθέντων ως ηθικών απέμειναν τα τρολ. Κι αυτά παγωμένα, αποχαζεμένα. Ούτε των τρολ το μυαλό δεν μπορεί να χωρέσει τόσα και τέτοια αλούτερα.
Να καταγγέλλεις την Intracom για μίζες εφάμιλλες της Siemens και να κατεβάζεις υποψήφιο ευρωβουλευτή τον κ. Κόκκαλη, είναι ανατριχιαστικό.
Να αποκαλείς «ξαναζεσταμένη σούπα» το χρονικό των κεκαυμένων, εκείνων που πυρπόλησε η αβελτηρία σου, εκείνων που καθ’ ην ώρα καίγονταν εσκύλευες, είναι βαρύ, δεν βρίσκει κανείς προηγούμενο χωρίς να είναι διαβολικά αποτρόπαιο.
Κάτι τρέχει εδώ, κάτι που υπερβαίνει το πολιτικό και το πολιτεύεσθαι, κάτι έχει βγει στον αφρό, αδίστακτο, χουλιγκάνικο, αδηφάγο, βουλιμικό, παμφάγο, ωμοφάγο, κάτι σαν ασύμμετρη απειλή εναντίον της λογικής, της αξιοπρέπειας, των τάξεων, των προσώπων. Κάτι, σαν να σε κοιτάζει η άβυσσος.
Κι εμείς έχουμε πετρώσει σαν να μας έχει κοιτάξει η Μέδουσα. Όπως στον εφιάλτη όπου καταδιώκεσαι και συ δεν μπορείς να κινηθείς, όπως στον εφιάλτη που πέφτεις κι όλο πέφτεις χωρίς να μπορείς να ξυπνήσεις, έτσι και η Ελλάδα πνιγμένη στον αμοραλισμό μιας παρέας δουλικών των Δυνατών, σπαράζει και σπαράσσεται…

ΠΗΓΗ:
http://www.topontiki.gr/article/322032/i-ligoyra-kai-i-ligda

Iππο είπε...

Να δεις .. να δεις, που θα ερθει η ωρα που θα ανταμειφθουμε για τα καλα που εχουμε κανει.... για την υπομονη που εχουμε δειξει... για τους αγωνες που εχουμε δωσει και τις θυσιες που εχουμε κανει σ αυτον τον πολεμο....
Να δεις... να δεις, που θα ερθει η ωρα οι αμαρτιες των αμετανοητων θα τους πνιξουν...
Να ευχεσαι, να μην ειμαστε αναμεσα τους....
Να δεις, πως τιποτα δε παει χαμενο.... ολα μετατρεπονται σε ενεργεια.... καλη ή κακη ...
Αναλογα το θελημα Του!!!
Μνησθητι μου Κυριε οταν ελθης εν τη Βασιλεια Σου...
Κι αν ο δρομος μοιαζει καποιες φορες σκοτεινος και ασαφης....Εκεινος ξερει που σε οδηγει ... φτανει μονο να δειξεις εμπιστοσυνη και να αφεθεις.... Μην σε πιασει πανικος οταν το σκοταδι σε πνιγει... ουτε οταν το φως σε τυφλωνει... Μην αποφευγεις τον πονο και την εξαντληση..... ολα οδηγουν στην αφετηρια... εκει που αρχισαν ολα. Για να μπορεσουν να τελιωσουν....
Θυσια γινε στον σκοπο σου.... η Αυτοθυσια διαλυει και το πιο πυκνο σκοταδι..
Κι αν για μια στιγμη φοβηθεις φωναξε Τον να γινει η Ασπιδα σου....

https://www.youtube.com/watch?v=lq5UQ8gWU-A&fbclid=IwAR2vAuZ9XbTttUd_Rp2OtDuIOoTYTmwthytHIaLl4dqgOvflGD6zQYSllng

Δυναμις!!!

PISTOS788 είπε...

Iππο!

...Κι αν ο δρομος μοιαζει καποιες φορες σκοτεινος και ασαφης....Εκεινος ξερει που σε οδηγει ... φτανει μονο να δειξεις εμπιστοσυνη και να αφεθεις.... Μην σε πιασει πανικος οταν το σκοταδι σε πνιγει... ουτε οταν το φως σε τυφλωνει... Μην αποφευγεις τον πονο και την εξαντληση..... ολα οδηγουν στην αφετηρια... εκει που αρχισαν ολα. Για να μπορεσουν να τελιωσουν....
Θυσια γινε στον σκοπο σου.... η Αυτοθυσια διαλυει και το πιο πυκνο σκοταδι..
Κι αν για μια στιγμη φοβηθεις φωναξε Τον να γινει η Ασπιδα σου....

...Να δεις, πως τιποτα δε παει χαμενο.... ολα μετατρεπονται σε ενεργεια.... καλη ή κακη ...

ΟΣΑ ΜΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ...ΚΑΙ ΑΥΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ...ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ...ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ...

ΝΑ ΔΕΙΣ,ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΙΠΠΟ ΜΑΣ,

ΚΑΛΟ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες