Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Poio einai to crew sas;;;
































Poio einai to crew sas;;;


This is it...


Poio einai to crew sas;;;


This is it...


Poio einai to crew sas;;;


This is it...


This is it...


17 σχόλια:

zkcome είπε...

Σ' εμένα όμως είθε να μη γίνει να καυχιέμαι παρά μόνο στο σταυρό του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, μέσω του οποίου ο κόσμος έχει σταυρωθεί ως προς εμένα κι εγώ ως προς τον κόσμο.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ἐμίσησαν γὰρ σοφίαν, τὸν δὲ λόγον τοῦ Κυρίου οὐ προείλαντο,

Διότι εμίσησαν την θείαν σοφίαν, τον δε λόγον του Κυρίου δεν τον επροτίμησαν, αλλά τον απέρριψαν.

οὐδὲ ἤθελον ἐμαῖς προσέχειν βουλαῖς, ἐμυκτήριζον δὲ ἐμοὺς ἐλέγχους.

Ούτε ήθελον να δώσουν προσοχήν εις τα θελήματά μου. Εξ αντιθέτου περιέπαιζαν και εχλεύαζαν τους ελέγχους, τους οποίους προς σωτηρίαν των απηύθυνα.

οιγαροῦν ἔδονται τῆς ἑαυτῶν ὁδοῦ τοὺς καρποὺς καὶ τῆς ἑαυτῶν ἀσεβείας πλησθήσονται·

Δια τούτο θα φάγουν τους καρπούς της κακής των ζωής και συμπεριφοράς. Θα απολαύσουν τα επίχειρα της κακίας των. Θα πλημμυρίσουν και θα πνιγούν μέσα εις τας οδυνηράς συνεπείας της ασεβείας των.


ἀνθ᾿ ὧν γὰρ ἠδίκουν νηπίους, φονευθήσονται, καὶ ἐξετασμὸς ἀσεβεῖς ὀλεῖ.

Επειδή ηδίκησαν τους αφελείς και αγαθούς ανθρώπους, θεία φοβερά κρίσις θα εξολοθρεύση τους ασεβείς.

ΤΟ-ΚΙ-Ο...

Iππο είπε...

Τελικα ... μια ειναι η Ομας!!!
Η Ουρανια !!!

Ἀναμμένη ἡ δᾶς!
Ἰσχυρά ἡ ὁμάς!
Εἴν' ἡμέρα ἀποφράς!
Ἡμέρα ἀποφράς, διά τούς μισοῦντας ἠμᾶς!

https://www.youtube.com/watch?v=qyJf1Mvbcmg

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gennhmenos-me-mia-kardia-apo-atsali
(Χρυσαυγητικο αλλα κραταμε το νοημα)

Δυναμις!!!

PISTOS788 είπε...

Iππο!

ΜΙΑ Η ΟΜΑΣ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑΡΑ...

ΔΥΝΑΤΑ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

PISTOS788 είπε...

Αναστάσιος Β. Γκουριώτης
Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Τελικά, ηττηθήκαμε;

Η πρόσφατη εκδήλωση μαζικής κρατικής-μιντιακής παράνοιας στην υπόθεση του ληστή Ζακ Κωστόπουλου που απόλαυσε - μετά θάνατον - την πλέον ηχηρή αποθέωση που γνώρισε μέχρι σήμερα ένας εγκληματίας, από την ίδια την αστυνομία, την κυβέρνηση κλπ. (και αυτό κατά κύριο λόγο επειδή ανήκε στην κοινότητα των «εκλεκτών» ΛΟΑΤΚΙ), φέρνει στο μυαλό την τοποθέτηση του Αμερικανού κοινωνιολόγου James Davison Hunter: «Οι συντηρητικοί έχουν ηττηθεί παντού».

Από το 1991 ο James Davison Hunter έγραψε το βιβλίο “Culture Wars: The Struggle to Define America” στο οποίο αναδεικνύει ότι η νεοταξική / αριστερή προπαγάνδα, πέρα από τον χώρο της πολιτικής και της παιδείας, έχει κυριαρχήσει και στον χώρο του Πολιτισμού.

Στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση, στην μουσική, στην διαφήμιση, στα σπορ, στις εκδόσεις, ενώ ελέγχει την ροή του διαφημιστικού χρήματος μέσα από τα media shop τα οποία διοικούνται από gay ή αριστερούς.

Είναι περιττό να αναλύσουμε το πόσο επηρεάζει τον τρόπο σκέψης και τελικά δράσης, η τηλεόραση, η δύναμη της διαφήμισης, οι ταινίες του κινηματογράφου, η μουσική βιομηχανία, αλλά και τα video games.

Τις ημέρες αυτές ο ληστής Ζακ Κωστόπουλος, λόγω του ότι υπήρξε ένα «εξέχων» μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αναγορεύθηκε σε «ήρωα του Εθνους».

Δεν είναι τυχαία η ελεύθερη πτώση της ελληνικής κοινωνίας (χωρίς αλεξίπτωτο).

Οι αριστεροί συντονισμένα και μεθοδικά έδωσαν για χρόνια σκληρό αγώνα (τουλάχιστον επί 50 χρόνια), έγειραν την πλάστιγγα υπέρ τους και τώρα δρέπουν τους καρπούς της νίκης τους.

Και εμείς αρκούμαστε απλώς να παρατηρούμε, να μουρμουράμε και γκρινιάζουμε. Βλέποντας ότι έχουμε χάσει τον «πόλεμο της κουλτούρας».

Οι αριστεροί ελέγχουν τα κυριότερα μέσα «παραγωγής κουλτούρας» (τις ειδησεογραφικές και ψυχαγωγικές βιομηχανίες, τα Πανεπιστήμια κλπ.).

Για όσους γνωρίζουν αυτό ακριβώς ήταν το «όραμα» της περιβόητης μαρξιστικής Σχολής της Φρανκφούρτης. Αυτό ακριβώς ήθελαν και αυτά ακριβώς πέτυχαν.

Εφόσον τα «Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε» και οι «επαναστάσεις» δεν έπιασαν, η στρατηγική των μαρξιστών άλλαξε. Η εξουσία θα καταλαμβανόταν μετά από μια «μακρά πορεία μέσα από τα θεσμικά όργανα»: Στα σχολεία, στα Μέσα Ενημέρωσης, ακόμα και στις εκκλησίες, κάθε θεσμός και ίδρυμα που θα μπορούσε να επηρεάζει την κουλτούρα.

Στο άρθρο «Θα κάνουμε την Δύση τόσο διεφθαρμένη που θα βρωμάει», αποκαλύπτεται το όραμα της καταστροφής της παραδοσιακής (κατ’ αυτούς «καταπιεστικής») δυτικής κοινωνίας, μέσα από τα λόγια ενός εκ των ιδρυτών της Σχολής της Φρανκφούρτης, του Willi Munzenberg.

PISTOS788 είπε...

Η βιομηχανία αδικημάτων «ρατσισμού», η αποδυνάμωση της χριστιανικής θρησκείας, η διάλυση της οικογένειας, η προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας στα σχολεία, η μαζική μετανάστευση και η καταστροφή της Ταυτότητας, είναι οι μοχλοί πίεσης ή οι θανατηφόροι ιοί που θα φέρουν την καταστροφή των αξιών και θα κάνουν τον δυτικό πολιτισμό να βρώμα. «Τότε, που όλα θα έχουν ισοπεδωθεί», λέει ο Munzenberg, «μπορούμε να επιβάλουμε τη δικτατορία του προλεταριάτου».

Εδώ είναι βέβαια και το οξύμωρο του λεγόμενου «πολυπολιτισμού» και των λεγόμενων «πολυπολιτισμικών κοινωνιών» που δήθεν αγκαλιάζουν την «διαφορετικότητα», αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για πολλούς πολιτισμούς «ισάξιους» που ζουν «αρμονικά» και «συνθετικά», αλλά για την βίαιη επιβολή ενός και μόνο μοντέλου «πολιτισμού» ή καλύτερα κουλτούρας.

Η εξασθένιση και εν τέλει το σβήσιμο ενός πολιτισμού με συγκεκριμένη ταυτότητα που έχει διαμορφωθεί από στοιχεία όπως η φυλή, η εθνικότητα, η θρησκεία, η γλώσσα ή κάποιος άλλος παράγοντας κοινωνικής συνοχής και η δημιουργία (ή τερατογέννεση) ενός μορφώματος παγκόσμιας «κουλτούρας» που θα εξυπηρετεί τους εργάτες της παγκοσμιοποίησης και τους «οραματιστές» της Νέας Τάξης.

Το ότι η Αριστερά μετά από τόσα εγκλήματα και τόσες εκατόμβες θυμάτων που έχει προκαλέσει στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες, έχει επιβιώσει και γενικά περνά στο απυρόβλητο, οφείλεται ακριβώς στη νίκη της στον πόλεμο της κουλτούρας.

Ακόμα και αν ηττηθεί σε κάποιες εκλογές, θεωρεί ότι η ήττα της είναι μόνο προσωρινή και έχει εμπιστοσύνη ότι στο τέλος αυτή θα νικήσει. Άλλωστε, αφενός έχει τα μέσα (και το χρήμα), αφετέρου, καθώς έχει κυριαρχήσει παντού, έχει «ποτίσει» τις συνειδήσεις των ανθρώπων της Δύσης, ότι είναι «κατά βάθος καλή» και ότι κανείς δεν επιτρέπεται να την αγγίξει γιατί διαπράττει «ιεροσυλία».

Το ότι 10.000 Γερμανοί πατριώτες («ναζί» τους έλεγαν για να τους μειώσουν) επί ένα μήνα συγκεντρώνονταν καθημερινά στο Chemnitz κάτω και γύρω από το γλυπτό με την κεφαλή του Μαρξ και ούτε ένας εξ αυτών διανοήθηκε να προκαλέσει κάποια ζημιά στο μνημείο του ιδεολογικού εχθρού τους, λέει πολλά...

Την ίδια ώρα οι αριστεροί τιμωρούν τους «βέβηλους» ιδεολογικούς τους εχθρούς με φωτιές, καταστροφές, βανδαλισμούς κλπ.

PISTOS788 είπε...

Και δεν είναι μόνο ο Ρουβίκωνας. Κοιτάξτε το μαύρο χάλι των Πανεπιστημίων που έχουν μεταβληθεί σε γιάφκες της αριστερής τρομοκρατίας.

Κοιτάξτε τι τύχη επιφυλάσσουν σε όσους δεν συμφωνούν μαζί τους ή σε όσους αντιδρούν στα κελεύσματά τους: Ξύλο και εξευτελισμό στην καλύτερη περίπτωση.

Μετά τον εμφύλιο πόλεμο η δεξιά στην Ελλάδα, επειδή ήλεγχε τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας, νόμισε ότι ήλεγχε την χώρα. Αφησε τα Πανεπιστήμια και τον Πολιτισμό στα χέρια της Αριστεράς.

Επέτρεψε να ελεγχθούν οι «δεξαμενές πνεύματος» από την Αριστερά.

Η σταδιακή εξαέρωση του ελέγχου των συντηρητικών στις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας την δεκαετία 1974-1984 με την κατάργηση της εμβληματικής Χωροφυλακής, την επιβολή της νέας ονομασίας των Σωμάτων Ασφαλείας με το όνομα του εχθρού που παραλίγο να σκλαβώσει την χώρα το 1944, του ΕΛΑΣ και η εγκαθίδρυση ενός ολέθριου συνδικαλισμού στα δεύτερα, άφησαν τη χώρα έρμαιο της Αριστεράς που πλέον ελέγχει τα πάντα.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα γεννήθηκε το 1974 η αριστερή ένοπλη τρομοκρατία που κυριάρχησε στην χώρα και εξόντωσε κορυφαία στελέχη της δεξιάς παράταξης, επί 28 χρόνια, μέχρι το 2002, ενώ τρομοκράτησε τους επιζώντες: Τ.Αθανασιάδης, Ν.Μομφεράτος, Δ.Αγγελόπουλος, Α.Αθανασιάδης, Π.Μπακογιάννης, παραλίγο ο Β.Βαρδινογιάννης, στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Πέτρου και Δ.Σταμούλης) και δεκάδες άλλοι.

Και όταν επικράτησε «διά πυρός και σιδήρου» ή με την προπαγάνδα και τις «προοδευτικές» ιδέες, άρχισε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Να εκχωρεί εθνικά δικαιώματα! Τα μνημεία της χώρας για 99 χρόνια, την Μακεδονία και ακολουθεί η Θράκη και η Κύπρος.

Όλοι εμείς οι υπόλοιποι, το «ανυπότακτο χωριό των Γαλατών» των Ελεύθερων Πολιτών που αρνούνται να χαρακτηρίσουν τον ληστή-τραβεστί Ζακ, «ήρωα», «αδικοχαμένο», «άτυχο», τι κάνουμε; Κλεινόμαστε στους εαυτούς μας, μουρμουράμε και κλαίμε την μοίρα μας;

Και αφήνουμε τα παιδιά μας να ζήσουν σε μια χώρα που η έννοια της Ελευθερίας έχει αντικατασταθεί από την έννοια της «ασυδοσίας» και να κινδυνεύει η ζωή τους σε κάθε τους βήμα; Η απάντηση θα πρέπει να δοθεί πρώτα και κύρια από τους πολίτες...

Ανώνυμος είπε...

Λυκάων
Καρδιά από ατσάλι Ιππο μια χαρά τα γράφει ο Μάστορας..Οι Έλληνες όσοι ζωντανοί πρέπει να συστρατευθούν η Χα είναι το μέσον για την πολιτειακή ανωμαλία εξάλλου δεν πρόκειτε ποτέ να κυβερνήσει μετά θα αναλάβει ο Μεγάλος τα υπόλοιπα..Σύστρατευση !Μπαίνουμε σε διετία φωτιά..

Γίνε στρατιώτης..
http://eksergesi-ellinon.blogspot.com/2018/09/blog-post_66.html

Ανώνυμος είπε...

Λυκάων
Και κάτι ακόμα ο Λεκτικός ήταν παλικάρι..Τα είχε κάνει όλα γνώρισε τον Χριστό όμως εξομολογήθηκε και έφυγε...Ίσως άδικα σε ένα σημείο που είχε ποια φτιάξει την ζωή του είχε ξεφύγει απόλα και άφησε και δύο παιδάκια πίσω του..όμως ίσως κάτι ήξερε ο Μεγάλος για να τον πάρει την δεδομένη στιγμή δύο μόλις ημέρες μετά την επιστροφή του από το Άγιο όρος...
Εξάλλου Εκείνος ήρθε για τους αμαρτωλούς..Κλέφτες και αμαρτωλοί-αρματωλοί είμαστε και εμείς σήμερα..Καιρόν πρόσμενε...Αμύνω δε μόνος και μετά πολλών !

Ανώνυμος είπε...

Λυκάων
Και άλλο ένα ..Γκράμσι και Μάρκουζε η σατανική σχολή της Φρανκφούρτης σωστός ο Pistos...Θα τα πούμε με όλους τους πολύ σύντομα..Ξέρουμε ποιον υπηρετούν...Αλλά εμείς όσους μυριάδες εχθρών και αν έχουμε ο Δικός μας υπερασπιστής να θυμάστε είναι Ισχυρότερος..

Iππο είπε...

http://www.theonlinepress.gr/uncategorized/%CE%BF%CE%B9-75-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B8/

Σ είπε...

Ζακια Συριζακια απλυτακια αναρχακια ...... μολών λαβέ ρε.

PISTOS788 είπε...

Λυκάων!

...Θα τα πούμε με όλους τους πολύ σύντομα..Ξέρουμε ποιον υπηρετούν...Αλλά εμείς όσους μυριάδες εχθρών και αν έχουμε ο Δικός μας υπερασπιστής να θυμάστε είναι Ισχυρότερος..

ΣΩΣΤΟΣ...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΛΕΚΤΙΚΟ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

PISTOS788 είπε...

Iππο!

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΗ ΜΑΣ!!!

PISTOS788 είπε...

Σ!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ S300...

Η ΑΝΟΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ...ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ...

PISTOS788 είπε...

Τα MME εξαφάνισαν από την επικαιρότητα την 19χρονη που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα αναρχικών

Η περίπτωση της 19χρονης Μαρίας, της κοπέλας από το Αγρίνιο που τραυματίστηκε σοβαρά από τα «ορκ» του «αντιφασισμού» στο Αγρίνιο την ώρα που είχε βγει για διάλειμμα από το φροντιστήριο και κάθισε με τις φίλες της σε ένα παγκάκι, έφυγε πολύ γρήγορα από την επικαιρότητα.

Δυστυχώς γι’ αυτήν, δεν συμπλήρωνε τα «ένσημα» που απαιτεί η χούντα των καθεστωτικών ΜΜΕ για να ασχολούνται σε συνεχή βαθμό μαζί της. Δεν είναι «Ηριάννα», δεν είναι «προσφυγοπούλα», δεν ανήκει σε «ευπαθή κοινωνική ομάδα», δεν, δεν, δεν…. Γι’ αυτό και δεν την επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, δεν έκανε δηλώσεις γι’ αυτήν ο Πρόεδρος της Βουλής, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και η νεολαία του ίδιου κόμματος, δεν μίλησε γι’ αυτήν με τρυφερά λόγια και δεν ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών ο ομοφυλόφιλος αστυνομικός Λώλης, δεν, δεν, δεν….

Έτσι, λοιπόν, είναι αναμενόμενο να μην γίνουν ευρέως γνωστά τα νέα για την κατάστασή της, η οποία ευτυχώς βελτιώνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα, η οποία έφερε πολλαπλά κατάγματα σπλαχνικού κρανίου, υπεβλήθη χθες σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση και αναμένεται ως το τέλος της εβδομάδας να λάβει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται.

Η κατάσταση της υγείας της Μαρίας βαίνει μέρα με τη μέρα βελτιούμενη, γεγονός που έχει σκορπίσει χαμόγελα στους γονείς και στα αδέλφια της, οι οποίοι στέκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της. Η ευχή όλων των Συνειδητοποιημένων Ελλήνων για πλήρη ανάρρωση της Μαρίας είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη.
grothia

Σ είπε...

Αφού πρόκειται να κάνει τέτοια ζημιά στην ΕΛΛΑΔΑ μας, ο τυφώνας Ζορμπάς, αλλαγή ονομασίας αυτού σε τσιπρας.Υ.Γ.Ακουω τις προσευχές των Πατέρων κάθε βράδυ που σκεπάζουν κυριολεκτικά τους διαβολοτριβολους, τώρα τους πλαισιωνουμε όλοι γερά γιατί αυτοί διώκονται πάντα πρώτοι. Καλή Δύναμη πατέρες μας.-

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες