Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Δεν έχω Λόγια που δεν έχω Ξαναπεί...



Δεν έχει Αρχή δεν έχει Τέλος το Κακό
που με Σταμάτησε στη Μέση της Ζωής μου
Αρπάζει κάθε Μυρωδιά των Λουλουδιών
Ουρλιάζει Συνεχώς μεσ' τη Ψυχή μου


Προσκυνημένοι Λίγοι Άξεστοι Μισοί
Παρευρισκόμενοι σε Πλήρη Σκοτοδίνη
Χαλούν Ελπίδα Γνώση Αγάπη και Ορμή
Τελειώνουν Λίγο Λίγο την Πνοή μου



Συγχώρεσέ τους Δε Νοούν
Συγχώρα με Δεν τους Καταλαβαίνω
Συγχώρεσέ τους δε Νοούν
Συγχώρα με Που Δεν τα Καταφέρνω






Δεν έχω Λόγια που δεν έχω Ξαναπεί
Δε Φτάνει ο Αγέρας να Γεμίσει το Κορμί μου
Με Προσπερνά η Θέλησή μου κι Απορώ
Πως Κυβερνά μόνο η Ψευτιά την Ύπαρξή μου





ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΛΙ,ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ...ΕΣΧΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ...



ΙΠΠΟ!

8 σχόλια:

Iππο είπε...

Τοσος πονος... Τετοια θυσια... Σε ποιο βωμο;;;
Ποσες μανες με τα παιδια τους ... χωρις να μπορουν να κανουν κατι για αυτα;
Ο Θεος να τους συγχωρεσει ολους...

Εσένα τη Νέμεση καλώ,
τη βασίλισσα την πανίσχυρη,
μέσω της οποίας αποκαλύπτονται οι πράξεις των θνητών ανθρώπων,
την αιώνια, την αξιοσέβαστη, με την απεριόριστη όραση,
εκείνη που αγκαλιάζει με το ορθό και το δίκαιο
σε κάθε θνητό είναι γνωστή η επιρροή σου,
και οι άνθρωποι βογγούν πίσω από τα δίκαια δεσμά σου,
γιατί κάθε σκέψη καλά κρυμμένη στο μυαλό,
ξεκάθαρα αποκαλύπτεται στη θέα σου.
Έλα ευλογημένη και ιερή Θεά, εισάκουσε την προσευχή μου,
και βάλε στη φροντίδα σου τη ζωή του πιστού σου,
την αγαθοεργή σου βοήθεια δώσε στην ώρα της ανάγκης,
και άφθονη ισχύ στη δύναμη της λογικής,
τις σκέψεις τις ασεβείς, τις αλαζονικές και τις χαμερπείς διώξε μακριά.

Δυναμις !!!

Σ είπε...

Συλλυπητήρια στις άδικα χαμενες ψυχες των Ελλήνων,που δολοφονηθηκαν άτιμα από τους ΡΥΠΑΡΟΥΣ.Που πρωθυπουργευουν.-

PISTOS788 είπε...

Iππο!

ΘΛΙΨΗ,ΟΡΓΗ, ΑΗΔΙΑ...

ΝΕΜΕΣΙΣ...ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΩΡΑ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Σ!

Γιώργος Τράγκας: Εξηνταδύο νεκροί – μέχρι στιγμής – κοιτάνε στα μάτια τον Τσίπρα … Περνάνε μπροστά του

Η πολιτική ευθιξία στην Ελλάδα είναι ανάλογη και ισόποση της πολιτικής αλητείας που βρίσκεται στις καρέκλες εξουσίας.


Μετά τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα, η λαίλαπα της φωτιάς στο Μάτι και σε όλη την Ελλάδα. Κανείς δεν παραιτείται.

Ούτε η Δούρου, ούτε ο Τόσκας. Εκεί βιδωμένοι στις καρέκλες.

Όσα φέρετρα και αν περάσουν μπροστά τους. Εκεί γατζωμένοι στην εξουσία όσες εθνικές καταστροφές, ό,τι και αν συμβαίνει επί των ημερών τους. Για όλα υπάρχουν δικαιολογίες.

Για όλες τις υποθέσεις υπάρχει η ίδια απάθεια.Υπάρχει πολιτική παχυδερμία.


Από τη μία το μνημόνιο και οι οικονομικές περικοπές – η τοκογλυφία και η ληστεία σε βάρος των Ελλήνων και από την άλλη η έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων, αντιπυρικών λωρίδων και όλων των αναγκαίων μέτρων για την περιφρούρηση της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Θα αποδειχθεί με κραυγαλέο τρόπο, ότι το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου οδηγεί τη χώρα σε μεγάλες εθνικές τραγωδίες και σε σμίκρυνση.

Είναι ό, τι χειρότερο έχει δει ο τόπος στη Μεταπολίτευση. Είναι η επιτομή της ανικανότητας, της υποτέλειας, της προχειρότητας και της μειοδοσίας.

Που ήταν χθες τα απαραίτητα μέσα διάσωσης ; Που ήταν τα απαραίτητα ελικόπτερα; Που ήταν στην καιόμενη περιοχή τα απαραίτητα πυροσβεστικά οχήματα; Που ήταν οι αντιπυρικές λωρίδες;

Τρία χρόνια στην εξουσία ο Τσίπρας για να έχει την καρέκλα παίρνει μόνο τα λεφτά των Ελλήνων και τα δίνει στη Μέρκελ. Το καλό παιδί των δανειστών.

Η μεγάλη μαριονέτα που καταστρέφει την Ελλάδα. Παράγουν μόνο δυστυχία, φτώχεια, ανεργία και πόνο.

Το χειρότερο είναι ότι εμφανίζονται ως δήμιοι του ελληνικού λαού μη έχοντες ουδεμία στοιχειώδη πολιτική ευθιξία.

Η Δούρου θα έπρεπε να είναι σπίτι της . Ο Τόσκας θα έπρεπε να έχει φύγει εδώ και καιρό.

Ωστόσο, ο Τσίπρας τους κρατάει γιατί είναι πιστά γραναζάκια του μνημονιακού άρματος. Τους έχει ακόμα στις καρέκλες γιατί έτσι διατηρεί και τη δική του.

Μέχρι στιγμής μετράμε εξηνταδύο φέρετρα χωρίς να γνωρίζουμε αν υπάρχουν άλλοι νεκροί καμμένοι και θαμμένοι στη στάχτη. Πενήντα τραγικά θύματα κοιτάνε στα μάτια τον Τσίπρα…

ΠΡΟΣΕΥΧΗ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Σ!

PISTOS788 είπε...

Γ. Τράγκας: Όταν μια κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύει τους πολίτες παραιτείται – Αυτό συμβαίνει σε όλο τον κόσμο

Οι δημοκρατικές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο ευθύνονται για την προστασία των πολιτών. Και όταν δεν μπορούν να τους προστατεύσουν παραιτούνται και πέφτουν. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν πρωθυπουργό όταν πεθαίνουν εκατοντάδες πολίτες από αμέλειές του ή παραλείψεις του ή πράξεις του είτε αυτές είναι συνειδητές ή ασυνείδητες. Για αυτό άλλωστε είναι συνταγματικά υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν στη χώρα του και κυρίως για την προστασία των πολιτών.


Ο Αλέξης Τσίπρας, η μοιραία για τη χώρα συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου απέτυχε σε πολλές περιπτώσεις να προστατεύσει τις ζωές και τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών. Είτε μολύνεται ο Σαρωνικός, είτε πλημμυρίζει η Μάνδρα, είτε γίνονται «λαμπάδες» οι κάτοικοι στο Μάτι, η κυβέρνηση είναι απούσα.

Ο Τσίπρας και η παρέα του δεν μπορούν να προστατεύσουν τους πολίτες. Επομένως δεν μπορούν να παραμένουν. Επίσης, είναι ντροπή για τους βουλευτές που τους ακολουθούν, οι οποίοι είναι συνυπεύθυνοι των εθνικών καταστροφών που φέρνει η παραλυσία του κράτους και η ανικανότητα της κυβερνητικής ηγεσίας.

Στη Μάνδρα, στο Μάτι και σε άλλα περιστατικά χάθηκαν με τραγικό τρόπο εκατοντάδες άνθρωποι. Είναι πρόκληση, είναι προσβολή για τη Δημοκρατία, για την έννοια του πολιτισμένου κράτους. Ο Τσίπρας και γενικά οι κύριοι του Μαξίμου να σφυρίζουν αδιάφορα και εμείς να τους ανεχόμαστε και να ξεχνάμε τόσο εύκολα.

Είναι τραγικό οι δημοσκοπήσεις να δίνουν ακόμη διψήφια ποσοστά, έστω και πολύ χαμηλά στον υπ. Αριθμόν 1 κίνδυνο για τον ελληνικό λαό και την επιβίωσή του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, φίλες και φίλοι, ότι ο Τσίπρας ορκίστηκε χωρίς να θέσει το χέρι επί του ιερού Ευαγγελίου. Αρκέστηκε να διαβεβαιώσει ότι θα υπηρετήσει τη χώρα και το Σύνταγμα με βάση την τιμή και τη συνείδησή του. Αντιλαμβάνεστε, τρία χρόνια αργότερα, ποια ήταν η τιμή και η συνείδηση του σημερινού πρωθυπουργού. Και πόσο επαρκής ήταν αυτή η διαβεβαίωση.

PISTOS788 είπε...

Ας επιστρέψουμε όμως, κυρίες και κύριοι, στην ταμπακιέρα. Όταν ένας πρωθυπουργός, όταν μία κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατέψει τη ζωή, την περιουσία και την εθνική αξιοπρέπεια των πολιτών, τότε παραιτείται ή εκδιώκεται με κάθε νόμιμο τρόπο από την κυβέρνηση. Προχθές, κάηκαν ζωντανοί πολίτες όλων των ηλικιών στο Μάτι. Νέοι, ηλικιωμένοι ακόμα και μικρά παιδιά. Υπάρχουνε πολλοί αγνοούμενοι και ώρα με την ώρα, ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών. Αύριο θα καούνε ή θα πνιγούνε αλλού. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε πρωθυπουργό, έναν αναίσθητο που δεν αντιλαμβάνεται τις Συνταγματικές ευθύνες του και δεν μπορεί να προστατεύσει τον κόσμο. Δεν μπορούμε να έχουμε υπουργό Δημόσιας Τάξης, τον Τόσκα που λέει να σκεπαζόμαστε με την κουβέρτα, όταν μπαίνουν ληστές στο σπίτι μας και διώκει τον υπερήλικα που αμύνθηκε με όπλο. Δεν μπορούμε να έχουμε περιφερειάρχη τη θρασύτατη και ταυτόχρονα άφαντη Δούρου που υποστηρίζει ότι ειδοποίησε όλη την περιοχή για την επερχόμενη λαίλαπα, ενώ όλοι οι τοπικοί παράγοντες τη διαψεύδουν με πρώτο το δήμαρχο της Ραφήνας.

Πρέπει το συντομότερο η πατρίδα να απαλλαγεί από αυτό τον εσμό, από αυτή την πολιτική συμμορία, που όχι μόνο δεν προστατεύει τον κόσμο αλλά τον οδηγεί στο θάνατο, είτε με τα οικονομικά μέτρα της, είτε με την πλήρη αδιαφορία της για την προστασία του λαού από πλημμύρες, φωτιές και θεομηνίες. Τα κράτη είναι όπως οι επιχειρήσεις. Όταν δεν πάνε καλά, απολύονται οι διοικήσεις. Πολύ περισσότερο, όταν οι διοικούντες δείχνουν να ασχολούνται με τα ξένα συμφέροντα και αγνοούν επιδεικτικά τις κραυγές απελπισίας των πολιτών.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επίσης, κλείνει τα αυτιά του στις οιμωγές του λαού και είναι συνυπεύθυνος για τα εγκλήματα που συμβαίνουν στην πατρίδα μας. Φαίνεται ότι η δική του βουλιμία για την Προεδρική καρέκλα, συναγωνίζεται την παχυδερμία των κυβερνώντων. Ουδείς παραιτείται. Όλοι έκαναν καλά τη δουλειά τους. Ο Τόσκας, ο Σκουρλέτης, η Δούρου, οι ένοικοι του Μαξίμου, η αντιπολίτευση. Ο πολιτικός κόσμος του μνημονίου έκανε καλά τη δουλειά του. Σε λίγο θα μας πούνε ότι φταίνε οι νεκροί. Αυτοί που κάηκαν ζωντανοί, για την τραγωδία στο Μάτι.

Έχουν δίκιο, κάποιοι που λένε ότι θέλουν φτύσιμο όλοι. Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο κυβερνητικό, που κάνει την πάπια και λέει συλλυπητήρια στις τραγικές οικογένειες. Φτάσαμε στο σημείο, να εκφράζουν την οδύνη τους και να μένουν στις καρέκλες τους, αυτοί που είναι Συνταγματικά υπεύθυνοι για την προστασία των πολιτών. Ο ανεκδιήγητος Συνταγματολόγος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να υπενθυμίσει στον κο Τσίπρα, ότι κάποιος συνταγματικά υπεύθυνος πρέπει να πάρει την ευθύνη. Κάποιος πρέπει να δείξει, έστω και για μια φορά στη ζωή του ότι σέβεται το Σύνταγμα και κυρίως σέβεται τον ελληνικό λαό. Κάποιος πρέπει να δείξει ότι φοράει παντελόνια και ότι αξίζει να λέγεται βουλευτής, υπουργός ή πρωθυπουργός. Ο Πρόεδρος μιας Δημοκρατίας δεν μπορεί δια της σιωπής του να στηρίζει πολιτικά βοθρολύματα. Δεν μπορεί να στηρίζει πολιτικούς χωρίς αγάπη για το συνάνθρωπο και το λαό. Δεν μπορεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να είναι η σκεπή μιας εγκληματικής πολιτικής οργάνωσης.

Σε όλα τα κράτη οι πρωθυπουργοί και οι υπουργοί παραιτούνται όταν δεν μπορούν να προστατεύσουν τους πολίτες. Στη μνημονιακή Ελλάδα ο δήμιος πρωθυπουργός και τα μέλη της πολιτικής συμμορίας μετράνε πτώματα αλλά δεν παραιτείται κανένας!!!

Iππο είπε...

Ειπε τωρα ο Τραγκας ... ο νοσταλγος του Καραμανλη....

Και οι σιριζεοι τα ιδια λεγανε οταν ηταν αντιπολιτευση για τους νεοδημοκρατες ....

Και ουτω καθεξης....

Πολυ ωραιο το θεατρο, καλοι οι ηθοποιοι, αλλα εχουμε δει πλεον ολες τις διασκευες... και καλα θα ηταν να μη χρησιμοποιουν το αιμα των νεκρων για την προπαγανδα τους ..

Γιατι αν το παμε ετσι να πουμε οτι επι Παπαδοπουλου δεν υπηρχαν καθολου πυροπληκτοι....

Αδερφε μου μονο ο Θεος τωρα πια....

Τα βαλαν με τον Αμβροσιο και παραποιησαν τα λογια του... Μα και στην Πολη και στην Σμυρνη τα ιδια εγιναν ο κοσμος ξεχασε το Θεο και εκφυλιστηκε...
Και ο εκφυλισμος του λαου τον απομακρυνει απο τη θεικη βοηθεια....

Αλλα οτι θελουμε βλεπουμε, μην στεναχωρησουμε το λαο και απομακρυνθει απο την εκκλησια και σταματησει να πληρωνει....

Καλη δυναμη να χουμε ολοι γτ τωρα θα δουμε κι αλλα ασχημα ... δυστυχως επικειται πολυς πονος και πολυ φρικη....

Προσευχη και Μετανοια και Δυναμις!!!

PISTOS788 είπε...

Iππο!

Ειπε τωρα ο Τραγκας ... ο νοσταλγος του Καραμανλη....

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...

ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΩΣΤΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΘΑ ΤΟ ΛΕΜΕ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ...

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

Πριν πεθάνει, ο ιερέας τον ρώτησε αν αποτάσσεται τον Σατανά. Και εκείνος απάντησε:

"Δεν είναι ώρα τώρα να κάνεις καινούργιους εχθρούς". ΒΟΛΤΕΡΟΣ.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!!!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες