Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΝΙΚΑΝΕ...ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ...











Θεόφραστος Ανδρεόπουλος
Όταν «οι άνθρωποι του πνεύματος» δεν ακούν την κοινωνία η οποία τους έκανε αυτό που είναι...



Προ δύο ημερών το pronews.gr αποκάλυψε κείμενο με το οποίο 250 «διανοούμενοι», «καλλιτέχνες» κλπ. τάσσονται υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, πρακτικά υπέρ της συμφωνίας εκχώρησης της Μακεδονίας.

Χαρακτηρίζουν «φασίστες» όσους Ελληνες αντιδρούν στην συμφωνία (το 80% δηλαδή, βάσει των δημοσκοπήσεων) και ξεχωρίζουν την «ελληνική Μακεδονία» με την «Βόρεια Μακεδονία» και τονίζουν ότι είναι διεθνιστικό τους καθήκον να στηρίζουν την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ!

Φυσικά η ιστορία είχε και συνέχεια αφού την επόμενη ημέρα ακολούθησε διάψευση τριών τουλάχιστον καλλιτεχνών και ανθρώπων του πνεύματος ότι έχουν δώσει έγκριση για να συμπεριληφθούν τα ονόματά τους στη λίστα εκείνων που στηρίζουν την συμφωνία Τσίπρα-Σκοπίων για την αναγνώριση της «μακεδονικής» γλώσσας, της «μακεδονικής» εθνότητας και κράτους με τον όρο «Μακεδονία».

Αμέσως προκύπτουν τα εξής ζητήματα:

Είναι αξιόπιστη τελικά η λίστα αυτή των 250 «ανθρώπων του πνεύματος»; Όπως έδειξαν οι 3 διαψεύσεις όχι και τόσο.

Σίγουρα και πολλοί άλλοι της λίστας θα ήθελαν να διαψεύσουν, αλλά φοβούνται. Φοβούνται μην μείνουν εκτός επιδοτήσεων, εκτός κρατικών θεάτρων κλπ.

Ας υποθέσουμε όμως ότι τελικά η λίστα «μέσες άκρες» ισχύει.

Αυτό σημαίνει ότι «οι άνθρωποι του πνεύματος» μοιάζουν σα να μην έχουν καμία σχέση με την κοινωνία και την πραγματικότητα. Μιας κοινωνίας η οποία με την σειρά της είναι αυτή που τους ανέδειξε και πολλούς από αυτούς τους βοήθησε ώστε να ζουν μια άνετη οικονομικά ζωή.

Η Τέχνη δεν είναι όπως τον 15ο αιώνα που δεν απέδιδε οικονομικά οφέλη σε αυτούς που την εκπροσωπούσαν.

Κι όμως, όταν η κοινωνία στηρίζει το «έργο» τους, όποιο κι αν είναι αυτό, τότε «ο κόσμος αναγνωρίζει την αξία τους», αλλά όταν η ίδια κοινωνία και το ίδιο κοινό δεν θέλει να εκχωρηθούν τα ιστορικά δικαιώματα της Μακεδονίας εκεί ξεφυτρώνει η γνωστή ταμπέλα του «φασισμού».

Μια «καραμέλα» με την οποία επιχειρεί το Σύστημα σχεδόν πάντα να αποδομήσει όποιον αντιδράει στις εντολές του.

Ακόμα κι αν πρόκειται βάση δημοσκοπήσεων, αλλά και βάση του πραγματικού «θορύβου» που υπάρχει στην κοινωνία που ένας καλλιτέχνης θα όφειλε να τον ακούει, για το 80% του ελληνικού λαού, το Σύστημα δεν πτοείται και το χαρακτηρίζει «φασιστικό» επιχειρώντας να του επιβάλει μια υποχρεωτική αλλαγή.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι, το σύνολο του «καλλιτεχνικού» κόσμου και των «διανοουμένων» διέπραξαν ένα πολύ σοβαρό λάθος. Υποτίθεται ότι είναι εκ φύσεως «αντικοφορμιστές» και δεν ακολουθούν τις επιταγές του υπάρχοντος καθεστώτος-Συστήματος.

Αντίθετα κατέληξαν να μην ακούνε καθόλου τις κοινωνικές ανάγκες τις οποίες διαχρονικά οφείλουν να φέρνουν στο φως και να τις εκφράζουν αλλιώς η «Τέχνη» τους και η «διανόησή» τους είναι στείρα και ανούσια.

Δυστυχώς όπως και με τις ηγεσίες έτσι και με την «διανόηση», η κάθε κοινωνία έχει αυτή που της ταιριάζει. Σε μια κοινωνία όπου ο καθείς σκέφτεται πρωτίστως τον εαυτό του ακόμα και εις βάρος των άλλων δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά και στο συγκεκριμένο χώρο.

Όλοι στην ίδια χώρα μεγαλώσαμε...





ΜΑΙΑΝΔΡΟΙ...ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ,ΣΕ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ...



ΠΟΡΤΑΡΑ...ΝΑΞΟΣ...



ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΥΛΗ...


ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΝΙΚΑΝΕ...



ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ...ΖΚΕ...


9 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Οι πλαστογράφοι του «αριστερού» ονείδους…

Η «αριστερή» κυβέρνηση του 4ου Ράιχ, θα περάσει στην ιστορία ΟΧΙ μόνο ως μοχθηρή δωσίλογη αλητεία που ξεπούλησε τα πάντα, μετατρέποντας την Ελλάδα σε αποικία των μαφιόζων του χρήματος και προτεκτοράτο του 4ου Ράιχ, αλλά και ως μια κυβέρνηση του κοινού Ποινικού Δικαίου, ως μια κυβέρνηση κυνικών πλαστογράφων…
Οι «αριστεροί» του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν τις «παραδόσεις» τις μεγάλης Σταλινικής Σχολής Πλαστογραφίας…

Βεβαίως, όταν έρχεσαι σε κατάφωρη αντίθεση με το λαϊκό αίσθημα και την κοχλάζουσα λαϊκή ΟΡΓΗ δεν αποκαλύπτεται μόνο η εγκληματική και δωσίλογη φύση σου, αλλά και η γελοιότητά σου.

Εδώ, όλη η Ελλάδα διαδηλώνει, σε καθημερινή βάση, εναντίον της ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ συμφωνίας των Πρεσπών και τα καταγέλαστα «αριστερά» ανδρείκελα «κατασκεύασαν» γύρω στις 320 υπογραφές καλλιτεχνών και διανοουμένων ΥΠΕΡ της συμφωνίας!!!

Αντιπαραθέτουν, οι πανικόβλητοι πολιτικοί απατεώνες, 320 υπογραφές(!!!) στα εκατομμύρια των Ελλήνων που καθημερινά αστράπτουν και βροντούν εναντίον της προδοτικής συμφωνίας…

Τόσο καταγέλαστοι γίνονται. Όπως και με την απέλαση των ρώσων διπλωματών!!!

Επειδή δεν μπορούν να «απελάσουν» τον ελληνικό λαό που διαφωνεί οργισμένα εναντίον της προδοτικής συμφωνίας εκτέλεσαν τις εντολές του ΝΑΤΟ εναντίον των ρώσων διπλωματών: Τέτοια αυτό-γελοιοποίηση…

Αλλά ο δωσίλογος κατήφορος δεν έχει πάτο…

Τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε «κατασκευές» («ενόχων») ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ και πλαστογραφίες ασύλληπτης φασιστικής αυθάδειας.

Οι ξεδιάντροποι πλαστογράφησαν και υπογραφές στην καταγέλαστη κατασκευαστική τους λίστα…

Οι πρώτες καταγγελίες ήδη άρχισαν…

Νένα Βενετσάνου, ένα από τα θύματα της πλαστογραφίας καταγγέλλει:

«Έμεινα έκπληκτη όταν είδα το όνομά μου να φιγουράρει κάτω από ένα κείμενο που εκθειάζει την συμφωνία των Πρεσπών. Αναρωτιέμαι και πόσο είναι γνήσιες οι υπογραφές και των υπολοίπων ανθρώπων του πνεύματος και της Τέχνης κάτω από αυτό το κείμενο!».

Το ίδιο και ο Κυριάκος Κατζουράκης καταγγέλλει την «υποκλοπή» της υπογραφής του…
Αναλυτικό ρεπορτάζ για όλα ΕΔΩ:
http://www.press-gr.com/2018/07/320.html

Και η ΛΕΝΑ ΑΛΚΑΙΟΥ καταγγέλλει πλαστογράφηση της υπογραφής της…
Διαβάστε εδώ:
http://www.press-gr.com/2018/07/blog-post_6344.html

Διαβάστε την ανάρτηση της κυρίας Βενετσάνου:

Έμεινα έκπληκτη όταν είδα το όνομά μου να φιγουράρει κάτω από ένα κείμενο που εκθειάζει την συμφωνία των Πρεσπών. Αναρωτιέμαι και πόσο είναι γνήσιες οι υπογραφές και των υπολοίπων ανθρώπων του πνεύματος και της Τέχνης κάτω από αυτό το κείμενο! Αρνούμαι στον οποιονδήποτε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομά μου με τέτοιο θράσος κάτω από ένα κείμενο το οποίο ούτε διάβασα, ούτε το υπέγραψα ποτέ. Ποιοί είναι αυτοί που το εμπνεύστηκαν και ποιά σκοπιμότητα υπηρετούν στην πραγματικότητα; Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους είδαν το όνομά τους χωρίς να έχουν υπογράψει να το δημοσιοποιήσουν. Είναι σοβαρό. Και παρακαλώ να εκλάβουν την δημοσίευση του ονόματός μου ως συκοφαντία και βαθειά προσβολή της ακεραιότητάς μου. Όποιοι κι' αν εμπνεύστηκαν αυτή τη φάρσα είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία. Η Δημοκρατία, η φιλία και η συνεργασία των λαών όχι μόνο δεν ωφελούνται από τέτοιες κινήσεις τσουβαλιάσματος των πνευματικών ανθρώπων , αλλά πληγώνονται θανάσιμα από αυτές.

Η πολιτική αλητεία της «αριστεράς» του 4ου Ράιχ είναι αδίστακτη, αχαλίνωτα αλαζονική και σε μορφές ιστορικής φρενοβλάβειας…

http://resaltomag.blogspot.com/2018/07/blog-post_16.html

Σ είπε...

Έεεεεε...... σίγουρα όλες οι εκλογικές αναμετρησης δεν είναι κάλπικες. Υ.Γ. υποχρεωτική αφύπνισης Ελληνων.- Η υπογραφή κλέβετε,η αθάνατη ορθόδοξη ελληνική ψυχή ανίκητη καλπάζει.

PISTOS788 είπε...

Σ!

... Η υπογραφή κλέβετε,η αθάνατη ορθόδοξη ελληνική ψυχή ανίκητη καλπάζει...

ΕΓΡΑΨΕΣ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ...

Iππο είπε...

Δε πιστευω πως νομιζουν οτι νικανε...
Μαλλον το αντίθετο νιωθουν κ πανικοβαλλονται.... Ολο αυτο... Αυτη η παρασταση.. Το θεατρο του παραλογου απλα τους γελοιοποιει... Οι προθεσμιες τους εχουν παρελθει προ πολλου και εχουν αρχισει να απειλουνται και οι ζωες κ οι ψυχες τους..
Ειπες μια πολυ μεγαλη αληθεια τις προαλλες το ξεκαθαρισμα γινεται εντονοτερο καθως φτανουμε στο τελος... Και στο τελος τους!!!
Δυναμις !!!

PISTOS788 είπε...

Iππο!

..Οι προθεσμιες τους εχουν παρελθει προ πολλου και εχουν αρχισει να απειλουνται και οι ζωες κ οι ψυχες τους...

ΚΑΛΟ!!!

ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

Iππο είπε...

«. Τίς ἠμύνθη περὶ πάτρης; Καὶ τί πταίει ἡ γλαῦξ, ἡ θρηνοῦσα ἐπὶ ἐρειπίων; Πταίουν οἱ πλάσαντες τὰ ἐρείπια. Καὶ τὰ ἐρείπια τὰ ἔπλασαν οἱ ἀνίκανοι κυβερνῆται τῆς Ἑλλάδος.
. Αὐτοὶ οἱ πολιτικοί, αὐτοὶ οἱ βουλευταί, ἐκατάστρεψαν τὸ ἔθνος, ἀνάθεμά τους. Κάψιμο θέλουν ὅλοι τους! Τότε σ’ ἐξεθέωναν οἱ προεστοὶ κ’ οἱ «γυφτοχαρατζῆδες», τώρα σὲ «ἀθεώνουν» οἱ βουλευταὶ κ’ οἱ δήμαρχοι.
. Αὐτοὶ ποὺ εἶχαν τὸ λύειν καὶ τὸ δεσμεῖν εἰς τὰ δύο κόμματα, τοὺς ἔταζαν «φούρνους μὲ καρβέλια», δώσαντες αὐτοῖς οὐχὶ πλείονας τῶν εἴκοσι δραχμῶν μετρητά, ἀπέναντι, καθὼς τοὺς εἶπαν, καὶ παρακινήσαντες αὐτοὺς νὰ ἐξοδεύσουν κι ἀπ’ τὴ σακκούλα τους ὅσα θέλουν ἄφοβα, διότι θὰ πληρωθοῦν μέχρι λεπτοῦ, σύμφωνα μὲ τὸν λογαριασμόν, ὂν ἤθελαν παρουσιάσουν.
. Τὸ τέρας τὸ καλούμενον ἐπιφανὴς τρέφει τὴν φυγοπονίαν, τὴν θεσιθηρίαν, τὸν τραμπουκισμόν, τὸν κουτσαβακισμόν, τὴν εἰς τοὺς νόμους ἀπείθειαν. Πλάττει αὐλὴν ἐξ ἀχρήστων ἀνθρώπων, στοιχείων φθοροποιῶν, τὰ ὁποῖα τὸν περιστοιχίζουσι, παρασίτων τὰ ὁποία ἀποζῶσιν ἐξ αὐτοῦ…
. Μεταξὺ δύο ἀντιπάλων μετερχομένων τὴν αὐτὴν διαφθοράν, θὰ ἐπιτύχει ἐκεῖνος ὅστις εὐπρεπέστερον φορεῖ τὸ προσωπεῖον κ’ ἐπιδεξιώτερον τὸν κόθορνον.
. Ἄμυνα περὶ πάτρης θὰ ἦτο ἡ εὐσυνείδητος λειτουργία τῶν θεσμῶν, ἡ ἐθνικὴ ἀγωγή, ἡ χρηστὴ διοίκησις, ἡ καταπολέμησις τοῦ ξένου ὑλισμοῦ καὶ πιθηκισμοῦ, τοῦ διαφθείροντος τὸ φρόνημα καὶ ἐκφυλίσαντος σήμερον τὸ ἔθνος, καὶ ἡ πρόληψις τῆς χρεωκοπίας».
Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

https://www.youtube.com/watch?v=cteyp04wHv0

PISTOS788 είπε...

Iππο!

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ...ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

zkcome είπε...

Χάρη σ' εσάς και ειρήνη από τον Είναι και τον Ήταν και τον Ερχόμενο, και από τα εφτά πνεύματα που είναι μπροστά στο θρόνο του, και από τον Ιησού Χριστό, που είναι ο μάρτυρας ο πιστός, ο πρωτότοκος των νεκρών και ο άρχοντας των βασιλιάδων της γης.
Σ' Αυτόν που μας αγαπά και μας έλυσε από τις αμαρτίες μας με το αίμα του, και μας έκανε βασιλεία, ιερείς για το Θεό και Πατέρα του, σ' Αυτόν η δόξα και το κράτος στους αιώνες των αιώνων. αμήν.
Ιδού, έρχεται με τις νεφέλες,
και θα τον δει κάθε οφθαλμός,
και αυτοί που τον κέντησαν,
και θα θρηνήσουν γι' αυτόν
όλες οι φυλές της γης.
Ναι, αμήν.
«Εγώ είμαι το Άλφα και το Ωμέγα», λέει Κύριος ο Θεός, «ο Είναι και ο Ήταν και ο Ερχόμενος, ο Παντοκράτορας».

PISTOS788 είπε...

zkcome!

...Ιδού, έρχεται με τις νεφέλες,
και θα τον δει κάθε οφθαλμός,
και αυτοί που τον κέντησαν,
και θα θρηνήσουν γι' αυτόν
όλες οι φυλές της γης...

FOYTZI STYLE...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες