Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

Η Μόνη Ανηθικότητα Είναι να μην Κάνεις Αυτό που Πρέπει να Κάνεις, όταν Πρέπει να το Κάνεις...



ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...


ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ...






ΘΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...


ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ....ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ..



ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ...



ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΟΥΝ...



Πρέπει να έχουμε και φίλους και εχθρούς. Τους φίλους, για να μας θυμίζουν το καθήκον μας

και τους εχθρούς, για να μας υποχρεώνουν να το κάνουμε...ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ!



Είμαι αποφασισμένος να άρω τον ουρανόθεν επικαταβαίνοντά μου σταυρόν.

Ιωάννης Καποδίστριας, Έλληνας Ηγέτης...


Η μόνη ανηθικότητα είναι να μην κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις, όταν πρέπει να το κάνεις...

Ζαν Ανουίγ



ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΨΙΛΕΣ...



ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΝΤΗΧΕΙ...



Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...


ΕΚΕΙΝΟΣ...ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ...


ΜΠΟΝΟΥΣ...



Σε συζητάν δίχως γιατί και όχι άδικα



ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑ...ΓΙΑ ΒΑΡΥ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ...

10 σχόλια:

PISTOS 788 είπε...

“Απόβαση” στη Θεσσαλονίκη θα κάνει την Κυριακή το πρωί ομάδα Κρητικών, οι οποίοι αναχωρούν σήμερα με το πλοίο της γραμμής, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο με αφορμή την ονομασία των Σκοπίων και τη χρήση του όρου «Μακεδονία».

Δέκα Κρητικοί αναχωρούν από το Ηράκλειο, ντυμένοι με τις παραδοσιακές κρητικές στολές, με άλογα, μαντιναδολόγους και καλλιτέχνες κρητικής μουσικής, για να δώσουν το δικό τους δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο και να στηρίξουν τους Μακεδόνες. Οι Κρητικοί αναμένεται μόλις αποβιβαστούν το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά, να μεταβούν στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, όπου θα καταθέσουν δάφνες και έπειτα θα αναχωρήσουν με λεωφορεία για τη Θεσσαλονίκη.

Οι Κρητικοί θέλουν με αυτήν την αυθόρμητη πρωτοβουλία, όπως ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ένας εκ των συμμετεχόντων Βαγγέλης Γραμματικάκης, να στηρίξουν τους Μακεδόνες, με τους οποίους τους δένουν δεσμοί αίματος λόγω των Μακεδονικών Αγώνων, αναφέρει το cretapost.

“Η Μακεδονία για άλλη μια φορά κινδυνεύει. Πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουμε τους Μακεδόνες με τους οποίους μας δένουν δεσμοί αίματος λόγω των Μακεδονικών Αγώνων. Όλοι μαζί θέλουμε να ξεσηκώσουμε τον κόσμο με ένα κρητικό “χρώμα”, με τα άλογα, με τις μαντινάδες και τα παραδοσιακά τραγούδια”αναφέρει ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης αποτελεί μία καλή ευκαιρία, ώστε οι Κρητικοί να “πρωταγωνιστήσουν” σε μία γενικότερη ανάταση της ψυχολογίας του λαού. “Θέλουμε με την αυθόρμητη αυτή πρωτοβουλία να “πρωταγωνιστήσουμε” σε μία γενικότερη ανάταση της ψυχολογίας του λαού, γιατί επικρατεί μία απογοήτευση ότι τίποτα δεν πάει καλά. Να ενωθούν όλοι οι αδικημένοι αυτού του τόπου για να αντιμετωπίσουν όλα αυτά τα χειρότερα που έρχονται” επισημαίνει ο κ. Γραμματικάκης.


“Αν κυβερνούν προδότες φταίνε οι πατριώτες” είναι το σύνθημα του πανό που θα αναρτήσουν απόψε στο πλοίο η ομάδα των Κρητικών, αλλά και στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

“Να συνενωθούμε σε ένα εθνικό μέτωπο για να σωθούμε. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Είναι μεγάλη ευθύνη να έχουμε τέτοιους προγόνους. Έχουμε γονατίσει και πρέπει να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας” τονίζει ο ίδιος.

Iππο είπε...

Απλα Σεβας Αδερφε μου!!!
Ευχαριστω που εισαι, αυτος που εισαι και μας γεμιζεις ολους φως!!!

http://www.orthodoxia.online/2018/01/16/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%B5/

http://www.epilekta.com/2018/01/211.html

ΔΥΝΑΜΙΣ!!!

zkcome είπε...

Ήταν τότε μερικοί Έλληνες από εκείνους που ανέβαιναν για να προσκυνήσουν στην εορτή. Αυτοί λοιπόν πλησίασαν το Φίλιππο, που ήταν από τη Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας, και τον παρακαλούσαν λέγοντας: «Κύριε, θέλουμε να δούμε τον Ιησού». Έρχεται ο Φίλιππος και το λέει στον Ανδρέα. Έρχονται ο Ανδρέας και ο Φίλιππος και το λένε στον Ιησού. Τότε ο Ιησούς τούς αποκρίνεται λέγοντας: «Έχει έρθει η ώρα να δοξαστεί ο Υιός του ανθρώπου. Αλήθεια, αλήθεια σας λέω, αν δεν πεθάνει ο κόκκος του σίτου όταν πέσει στη γη, αυτός μόνος μένει. Αν όμως πεθάνει, φέρει πολύ καρπό. Εκείνος που αγαπά τη ζωή του τη χάνει. κι εκείνος που μισεί τη ζωή του στον κόσμο τούτο θα τη φυλάξει σε ζωή αιώνια. Αν κάποιος εμένα διακονεί, εμένα ας ακολουθεί, και όπου είμαι εγώ εκεί θα είναι και ο διάκονος ο δικός μου. Αν κάποιος εμένα διακονεί, θα τον τιμήσει ο Πατέρας».

PISTOS 788 είπε...

Iππο!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙΝΟΝ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΠΠΟ ΜΑΣ!!!

PISTOS 788 είπε...

zkcome!

...Διελθόντες δὲ τὴν Φρυγίαν καὶ τὴν Γαλατικὴν χώραν, κωλυθέντες ὑπὸ τοῦ Ἁγίου Πνεύματος λαλῆσαι τὸν λόγον ἐν τῇ Ἀσίᾳ...

...καὶ ὅραμα διὰ τῆς νυκτὸς ὤφθη τῷ Παύλῳ· ἀνήρ τις ἦν Μακεδὼν ἑστώς, παρακαλῶν αὐτὸν καὶ λέγων· διαβὰς εἰς Μακεδονίαν βοήθησον ἡμῖν...

ΤΟΓΙΟ???

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΑΣ!!!

PISTOS 788 είπε...

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!!!

ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΡΟΥΓΓΑ...

ΕΚΘΕΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ...

ΚΑΙ ΕΦΑΝΗ ΗΓΕΤΗΣ...

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ...

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΦΡΩΝ...ΗΘΙΚΟΣ,ΕΝΩΤΙΚΟΣ,ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΟ...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ!!!

zkcome είπε...

ZK + E

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=8Y3IgfMDZ4w

Iππο είπε...

Ευχομαι να μην επαναπαυθει ο Ελληνας με αυτην μονο την εκτονωση!!!
Ο αγωνας ακομα δεν τελειωσε....

http://www.katanixis.gr/2018/01/blog-post_533.html

Να βλέπεις αυτά που πρέπει, να ακούεις αυτά που χρειάζεσαι και να απαντάς αυτά που πρέπει.
Μέγας Βασίλειος

Trinity είπε...

Εχω συγκινηθεί για ολα τα αδερφια μας που πηγαν στην συμπρωτεύουσα γιατι ενωθηκαν για ενα πατριωτικο σκοπο και οχι γιατι κοβονται συνταξεις και επιδοματα..αυτο δειχνει πολλα για το αιμα των Ελλήνων. ..
Κατα την φασιστοΕρτ βεβαια...μερικες δεκαδες ανεβηκαν εκεί. ..
Και φυσικα ο δημαρχος αφαντος..
Δεν ηταν γκει παραιντ για αυτο μονο ειναι περηφανος!
Νομίζω πως ο κ.Στρατηγος πρεπει να βγει μπροστα

PISTOS 788 είπε...

zkcome- Iππο- Trinity!

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ

ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (58) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (13) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (24) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (28) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (60) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (3) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (53) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (4) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (2) ΤΟΓΙΟ; (19) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.