Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Μου Είπε πως ήταν Τεχνητή Αναπνοή και Τώρα Ανακαλύπτω πως Περιμένω Παιδί απ’ Αυτόν...



Οσο και αν σε Πληγώνει
το Ψέμα Πληρώνει
και το Ξέρω Καλά...


Γουστάρεις Παραμύθια
και Είναι η Αλήθεια
μα Κοστίζει Ακριβά!


Ζητείται Κάποιος να Μιλά στη Καρδιά του Πολίτη
Να εχει Τρόπο να σε Σέρνει απο την Μύτη



Να Υπόσχεται Πολλά και να Κάνει Πιό Λίγα
τον Αύγουστο να είναι Πιό Παχύς απο την Μύγα.


Θα πρέπει να μιλά την Ελληνική γλώσσα,
να τάχει τετρακόσια και πτυχία καμπόσα,
να ξέρει αγγλικά να μιλά σουαχίλι
να βγαζει περιστέρια απο το τσαντάκι του Sport Billy.


Να Ξέρει να Μιλά σαν Εκπρόσωπος τύπου
και να κάνει Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου,
Να έχει γνωριμίες με Σπουδαίους Ανθρώπους
Να είναι Mπο βιβέρ με Βασιλικούς Τρόπους.



Νάναι του λιμανιού και να ζει στα Σαλόνια
να έχει Κοφτερό Μυαλό και Σαγόνια
να είναι Λίγο Τίμιος μα πιό Πολύ Κλέφτης
Ζητείται Επειγόντως ένας Ψεύτης.


Οσο και αν σε Πληγώνει
Το Ψέμα Πληρώνει
Και το Ξέρω Καλά




Γουστάρεις Παραμύθια
Και Είναι η Αλήθεια
Μα Κοστίζει Ακριβά!



Ζητείται κάποιος με έφεση στο PR,
να αφήνει όπου πηγαίνει παντού πουρμπουάρ,
να Ξέρει απο Μπαρ και καλό φαγητό,
και νάναι Κολλητός με τον Πρωθυπουργό.


Να παίζει μπαντμιντον και γκολφ την Κυριακή
και να ψωνίζει την Δευτέρα φρούτα απ΄ την λαϊκή


Τρίτη δείχνω χαλαρά με υπουργούς και στελέχη
στην Αράχωβα στο τζάκι με κονιάκ όταν βρέχει.



Οσο και αν σε Πληγώνει...



Γουστάρεις Παραμύθια...


Εγέλασές με μια φορά, ανάθεμα σε σένα, εγέλασές με δυο φορές, ανάθεμά μου εμένα.


13 σχόλια:

Iππο είπε...

Καθε ψυχη ειναι μεμονομενη... Κι εχει δικαιωμα και πιθανοτητα σωτηριας οσο βαθεια και να εχει πεσει στην αμαρτια και στους δαιμονες της .... Το ιδιο ισχυει και για την ψυχη η οποια ειναι αγνη και αμολυντη...ειναι το ιδιο μεμονομενη και εχει δικαιωμα και πιθανοτητα να καταστραφει απο τις αμαρτιες και τους δαιμονες της...
Τι γινεται ομως οταν κατακλυζεται ενας κοσμος απο τις μεν ή απο τις δε.....
Δεν εχουν αμφοτερες, πιθανοτητες στα αντιστοιχα σεναρια;
Ολα ειναι δυνατα και ολα ειναι στο χερι μας ... Και στην κριση Του...σαφως!!!
Τωρα ποιος ο ρολος μας στην καθε περιπτωση;;; Ποιες οι αρμοδιοτητες μας;;; Μεχρι που ειναι τα ορια της δρασης μας και της κατακρισης μας;;;
Γενοιτω Κυριε τω θελημα Σου και συχωρεσε εμας τους ατελεις....

https://www.youtube.com/watch?v=Y_bbwMpsLhU

PISTOS788 είπε...

Iππο!

Τι γινεται ομως οταν κατακλυζεται ενας κοσμος απο τις μεν ή απο τις δε.....
Δεν εχουν αμφοτερες, πιθανοτητες στα αντιστοιχα σεναρια;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ...ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΟΦΕΩΝ...ΕΚΕΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ

ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ...ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΙΑ...

ΚΡΙΣΗ-ΔΙΑ-ΚΡΙΣΗ...

ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟ...ΔΕΝ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ...

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ...

ΑΓΑΠΩ ΑΛΕΞΗ...ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ...ΔΕΝ ΑΓΑΠΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΛΕΞΗ...ΚΑΙ

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ...

ΟΛΟΙ ΑΤΕΛΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΚΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ

ΔΙΑΣΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΟΦΕΩΝ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

Iππο είπε...

Δυναμις Αδερφε μου!!!!
Ευχαριστω!!!

PISTOS788 είπε...

Iππο!

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Ανώνυμος είπε...

Ο κανενας

Οι 300 του λεωνιδα δεν ενδιαφερονταν για το αν θα πεθανουν, ηθελαν να υπερασπιστουν γενναια το υψιστο αγαθο που δωρισε ο Θεος, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Ενα αγαθο πολυ ακριβο σε αυτο το κοσμο, οσοι το εχουμε ειναι επειδη αμετρητοι προγονοι μας βασανηστηκαν εχασαν τα παιδακια τους και μαυρισε η καρδια τους απο την δυστυχια, ολα αυτα για καποιες αξιες και ιδανικα. Η ευτυχια μας στηριζετε πανω στους αγωνες αλλων. Απο την μια διαλυουν την ελλαδα με τα μνημονια, απο την αλλη με την παγκοσμιοποιηση, οι ελληνες καποτε δεν φοβοντουσαν το θανατο και πλεον φοβουνται λεξεις, φασιστας ρατσιστης ομοφοβικος και αλλες.


Το μεγαλο κριμα για εμενα και την καρδια μου ειναι οτι δεν ειμαστε οπως στις παλιες εποχες, να υπαρχει μια μαζα με ευσεβη ψυχη, με ιδανικα, οπως διαβαζουμε στις ατελειωτες μαχες της ιστοριας μας. Τεραστιο μερος της ανθρωποτητας και της ελλαδας ειναι διαφθραμενο, πολλες αξιες και ιδανικα δεν υπαρχουν πλεον στην μαζα. Σε ολα τα υπουργια, τις δημοσιες υπηρεσιες, στα δημαρχια παντου παντου πολυ διαφθορα. Πολυ βρωμια βλεπω... γιατι να σωθουμε? αμα σωθουμε παλι διαφθραμενοι θα ειμαστε, ποιο το νοημα να σωθουμε αμα παραμενουμε διαφθραμενοι και ανωμαλοι. Πλεον ζητω απο το Θεο να φερει πεινα, λοιμο, πονο, απωλειες να ξυπνησει ο κοσμος. Σχεδιαζα στο μυαλο μου αρχικα.. πως να πεθανουν μερικοι για να καλυτερεψει η ελλαδα, λαθος μου μεγαλο! η ελλαδα δεν θα καλυτερεψει ειναι σχεδον ολοι διαφθαρμενοι και βρωμικοι, δεν ειμαστε οπως στις παλιες εποχες.

Αν δεν υπαρχει σωστη πνευματικη σταση και υγεια τοτε σωτηρια δεν υπαρχει και ψυχης και μεσα στην κοινωνια, υπαρχει μονο πτωση.

Ειναι λαθος να ζηταω απο το Θεο τι να κανει, αυτος ξερει καλυτερα τι να κανει. Θεωρω πως υπαρχει σωτηρια.

Οταν θα ερθει η πεινα και η δυστυχια, ή θα στραφουν στο Θεο.., Ή θα καταρευσουν ειτε αυτοκτονοντας, ειτε πεθαινοντας με διαφορους τροπους, ειτε θα καταληξουν σε "τρελαδικο" για φανταστειτε ενα αθεο βουλευτη πρωην πασοκ νυν συριζα με 30 ακινητα και αλλα πολλα να τα χανει ολα και να λιμοκτονει, τι θα κανει αν δεν στραφει το Θεο.

Οι κοινωνιες που ειναι βασισμενες στον υλισμο και τον καταναλωτισμο ειναι θεμα χρονου να καταρευσουν το ιδιο και οι ανθρωποι.

PISTOS788 είπε...

Ο κανενας!

Μετὰ ταῦτα εἶδον, καὶ ἰδοὺ ὄχλος πολύς, ὃν ἀριθμῆσαι αὐτὸν οὐδεὶς ἐδύνατο, ἐκ παντὸς ἔθνους καὶ φυλῶν καὶ λαῶν καὶ γλωσσῶν, ἑστῶτας ἐνώπιον τοῦ θρόνου καὶ ἐνώπιον τοῦ ἀρνίου, περιβεβλημένους στολὰς λευκάς, καὶ φοίνικες ἐν ταῖς χερσὶν αὐτῶν·

καὶ κράζουσι φωνῇ μεγάλῃ λέγοντες· ἡ σωτηρία τῷ Θεῷ ἡμῶν τῷ καθημένῳ ἐπὶ τοῦ θρόνου καὶ τῷ ἀρνίῳ.

Καὶ ἀπεκρίθη εἷς ἐκ τῶν πρεσβυτέρων λέγων μοι· οὗτοι οἱ περιβεβλημένοι τὰς στολὰς τὰς λευκὰς τίνες εἰσὶ καὶ πόθεν ἦλθον;

καὶ εἴρηκα αὐτῷ· κύριέ μου, σὺ οἶδας. καὶ εἶπέ μοι· οὗτοί εἰσιν οἱ ἐρχόμενοι ἐκ τῆς θλίψεως τῆς μεγάλης, καὶ ἔπλυναν τὰς στολὰς αὐτῶν καὶ ἐλεύκαναν αὐτὰς ἐν τῷ αἵματι τοῦ ἀρνίου.

διὰ τοῦτό εἰσιν ἐνώπιον τοῦ θρόνου τοῦ Θεοῦ καὶ λατρεύουσιν αὐτῷ ἡμέρας καὶ νυκτὸς ἐν τῷ ναῷ αὐτοῦ. καὶ ὁ καθήμενος ἐπὶ τοῦ θρόνου σκηνώσει ἐπ᾿ αὐτούς.

οὐ πεινάσουσιν ἔτι οὐδὲ διψήσουσιν ἔτι, οὐδ᾿ οὐ μὴ πέσῃ ἐπ᾿ αὐτοὺς ὁ ἥλιος οὐδὲ πᾶν καῦμα,

ὅτι τὸ ἀρνίον τὸ ἀνὰ μέσον τοῦ θρόνου ποιμανεῖ αὐτούς, καὶ ὁδηγήσει αὐτοὺς ἐπὶ ζωῆς πηγὰς ὑδάτων, καὶ ἐξαλείψει ὁ Θεὸς πᾶν δάκρυον ἐκ τῶν ὀφθαλμῶν αὐτῶν.

...Οι κοινωνιες που ειναι βασισμενες στον υλισμο και τον καταναλωτισμο ειναι θεμα χρονου να καταρευσουν το ιδιο και οι ανθρωποι.

ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ...Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ...ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ

ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ...

Αν δεν υπαρχει σωστη πνευματικη σταση και υγεια τοτε σωτηρια δεν υπαρχει και ψυχης και μεσα στην κοινωνια, υπαρχει μονο πτωση.

Ειναι λαθος να ζηταω απο το Θεο τι να κανει, αυτος ξερει καλυτερα τι να κανει. Θεωρω πως υπαρχει σωτηρια.

Οταν θα ερθει η πεινα και η δυστυχια, ή θα στραφουν στο Θεο.., Ή θα καταρευσουν ειτε αυτοκτονοντας, ειτε πεθαινοντας με διαφορους τροπους, ειτε θα καταληξουν σε "τρελαδικο" για φανταστειτε ενα αθεο βουλευτη πρωην πασοκ νυν συριζα με 30 ακινητα και αλλα πολλα να τα χανει ολα και να λιμοκτονει, τι θα κανει αν δεν στραφει το Θεο.

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΤΑ-ΝΟΗΣΟΥΝ...ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...



PISTOS788 είπε...

Όταν ένας πρωθυπουργός Έχει δεχθεί εχθρική χώρα να του έχει αιχμαλωτίσει δύο πολίτες…. Τι άλλο περιμένεις να ακούσεις;

Μετά από 86 μέρες αιχμαλωσίας, έναν νεκρό πιλότο, και δύο πλοία υπάρχουν που τα επακουμβησαν… εμείς δεχόμαστε ένα Πρωθυπουργό να κάνει την εξής δήλωση…

Α.Τσίπρας: «Μεγάλη νίκη η σύνθετη ονομασία των Σκοπίων-Ανόητοι όσοι Έλληνες αντιστέκονται»!
Αυτά δεν είναι λογικό να συμβαίνουν σε μία κυρίαρχη χώρα, αν είχαν συμβεί σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα χει γίνει απλά της π*******… αν είχαν συμβεί πx στην Αμερική αυτή τη στιγμή θα μέτραγαν νεκρούς μόνο και μόνο για το πατριωτικό αίσθημα των πολιτών της….

Αντί αυτού… ο ανίκανος πρωθυπουργός να προστατεύσει τους πολίτες του… μας ονομάζει και ανόητους… βέβαια η αριστερή θολοκουλτούρα δεν υπερασπίζεται την βία… και τον πόλεμο…. Άσχετα αν κατεβαίνουν ομάδες της με κουκούλες και ρόπαλο στο χέρι να εμποδίσουν παππούδες να διαδηλώσουν ειρηνικά και δημοκρατικά για την κάρτα Πολίτη π Χ!

Ποτέ δεν πιστεύα ότι το οξύμωρο θα γινόταν τόσο ισχυρό ώστε να τυραννάει την ψυχή μου και να μου δημιουργεί μέχρι και μίσος…. από την άλλη βέβαια γνωστός ο αντίπαλος και πως τα μαγειρεύει…. η νέα παγκόσμια τάξη είναι μανούλα στο να δημιουργεί αντιπαλότητα και διχασμό…. και η νέα παγκόσμια τάξη θέλει πολύ σε κάθε χώρα να υπάρχουν εμφύλιες διαμάχες!

Το ερώτημα είναι όμως εδώ πώς αυτη η ευαίσθητη Ιδεολογία της αριστεράς καταφέρνει μέσα από την υποστήριξη της ειρήνης να δημιουργήσει τις πιο σκληρές βάσεις για εσωτερική βια…. δεν μπορεί να υπερασπίζεις κάτι μέσα από την Ιδεολογία σου…. κάτι που είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτό από το σύνολο και ταυτόχρονα οι πράξεις σου να είναι τελείως αντίθετες….δεν μπορεί να μην ξέρουν τι κάνουν…. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν άνθρωποι με την ίδια ιδεολογία αλλά να μην μπορούν να ξεχωρίσουν ότι οι πράξεις δεν συνάδουν με αυτήν!

Η σαπίλα του βολέματος και της καρέκλας έχει ξεπεράσει πια τα όρια, είναι λογικό να ήρθαν στην εξουσία και να έχουν απωθημένα αλλά είναι πολύ δύσκολο να χωνέψει κάποιος ότι θα πρέπει να συνεχίσει να βρίσκεται κάτω από την εξουσία από ένα μάτσο λιγουρια που είναι διατεθειμένα να κάνουν τα ανείπωτα για να κρατήσουν την καρέκλα!

Είναι ντροπή να είσαι πρωθυπουργός μιας χώρας να σου έχουν πάρει αιχμαλώτους και εσύ να λες τον Λάο σου ανόητο….. είναι αγένεια… είναι καφρίλα…. Είναι βλαχια… η είναι οι εντολές αυτωνών που τους βολεύει αυτό το συναίσθημα να έρπεται μέσα στην Ελλάδα!

Αν λέω κάτι το οποίο δεν ισχύει σας παρακαλώ να μου το πείτε, αν λέω κάτι συνωμοσιολογικό Μη με διαβάζετε άλλο…. κι αν νομίζετε ότι έχω ταμπέλες και ανήκω είτε στην δεξιά είτε στην άκρα δεξιά Είτε στο ΠΑΣΟΚ είτε σε οποιαδήποτε άλλη ηλιθιότητα υπάρχει στον δισδιάστατο και ιδεολογικό χάρτη αυτης της χαβούζας μη με πιστεύετε…. αλλά προς θεού Σας μιλάω λογικά…. δεν μπορεί ο πρώτος αρχών της χώρας… ο στρατηγός της… ο προστάτης της… να έχει χάσει δύο στην μάχη… να έχει δείξει αυτός και όλο του το σύστημα εξουσίας την απόλυτη ανικανότητα…. και ταυτόχρονα να βγαίνει να σου λέει ότι είσαι ηλίθιος οτι είσαι ανόητος…..και να αναφερεται και στο θεμα Μακεδονια!

Έχω φτάσει πια να το πιστεύω… αν αυτό το δεχόμαστε έχω φτάσει να το πιστεύω….. και Προσέξτε αυτή την δήλωση την έκανε ενώ ήταν δίπλα στον Μπουτάρη…. δηλαδή υποσυνείδητα ξανά πρόσβαλε τον λαό του δίπλα σε αυτόν που πριν λίγες μέρες έφαγε ξύλο για την ίδια αιτία…. είναι σύμπτωση αυτό;

Από ποια οροπέδια μπουρτζόβλαχοι αγενής και κομπλεξικοί είναι αυτή ομαδούλα; με Ποιανού τις πλάτες έχουν την αίσθηση το απυρόβλητου και συνεχίζουν να προσβάλουν την στιγμή που βλέπουν ότι αυτό οδηγεί μόνο σε συγκεκριμένες καταστάσεις; δεν έχουν επικοινωνιολόγους να τους εξηγήσουν; Όχι έχουν…. αλλά για κάποιο λόγο οι εντολές που τους έχουν δώσει είναι αυτές που συμφέρει το μεγάλο σχέδιο…. σκεφτείτε λοιπόν γιατί επιμένουν και σε εικόνα και σε λόγο και υποσυνείδητα…. να συνεχίζουν να προσβάλλουν!

Stranger,,,ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ.



Trinity είπε...

...οι ελληνες καποτε δεν φοβοντουσαν το θανατο και πλεον φοβουνται λεξεις, φασιστας ρατσιστης ομοφοβικος και αλλες.

ΙΣΧΥΕΙ 1000% ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!

Οσο για την εκλογική μας συμπεριφορά ένα έχω να πω:
Αμα ψηφίζεις κομμα που ΛΈΓΕΤΑΙ ΣΥΡΙΖΑ , όλα θα τα κουρέψει, τι περιμέναμε δηλαδη???
Ηταν υποσχεση, εγινε πραξη!!!

PISTOS788 είπε...

Trinity!

ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ,ΜΙΚΡΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΕΑ,ΜΗΝ ΤΑ ΚΟΨΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ...ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ

ΦΟΥΝΤΑ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΑΣ!

Σ είπε...

Είμαστε εδώ για να βάλουμε την τελεία

PISTOS788 είπε...

Σ!

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ Σ!

Γεωργιος είπε...

Τα παιδιά σύντομα θα ελευθερωθούν..Ξέρεις Ο ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ έχει την τελευταία πινελιά ΠΑΝΤΑ κι όσοι νομίζουν ότι κερδίζουν θα χάσουν και θα παρακαλάνε να έρθουν στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...Ήρθε η ώρα Οι πρώτοι τελευταίοι και οι τελευταίοι ΠΡΩΤΟΙ....Ήρθε η ώρα Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΦΩΣ ΞΑΝΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΗΡΘΕ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΟΦΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

PISTOS788 είπε...

George Pap!

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ...Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ,ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ...

ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες