Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

'Οτι η ψευδαίσθηση του Υλικού Σύμπαντος θα καταρρεύσει Αργά ή Γρήγορα, και θα Αποκαλυφθεί το κρυμμένο Νόημα της Παγκόσμιας Ιστορίας.«Εγώ ο Ιερώνυμος Αγαθάγγελος, ομολογητής, Ιερομόναχος της του Μεγάλου Βασιλείου τάξεως, γεννημένος εν Ρόδω της Ροδοννήσου, τω ΟΘ΄ [79ο] έτει της ηλικίας μου, εν ημέρα Κυριακή του Μαρτίου, επονομαζομένη της Ορθοδοξίας, ήτις εστίν η πρώτη της αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής τω ΑΣΟΘ [1279] έτει εν Μεσσήνη της Σικελίας ευρισκόμενος και παρηνωχλημένος πολλάκις υπό πολλών και διαφόρων νυκτερινών οπτασιών, τέλος εις αυτήν την αγίαν Κυριακήν, προς την αυγήν, ήκουσα τινός τρομερωτάτης φωνής εξερχομένης εκ μέρους της Ανατολής, ως από λυπηράς και φρικτής σάλπιγγος θαλασσινής»…


«Ήκουσα φωνή υπό της Άρκτου ερχομένης, λεγούσης ούτω: Ρωσία, ξύπνησεν γε ουν εκ του ύπνου. Προς εσέ ο λόγος του Αγγέλου και εν τη πρωία του ηλίου αμπλησθήσεται ελαίου η λάμπα σου και πρίν ο ήλιος φανή εν τω ανατολικό ζωδίω, συ μεν εκμανής έση.


Η Ελλὰς θα γίνει εκ νέου απὸ τοὺς Τούρκους θέατρον ληστειών καὶ καταστροφών. Οι κυβερνήται και ο λαὸς θα ευρεθώσι εν στενοχωρία μεγάλη. Ο εχθρὸς θα προχωρήσει μέχρι των εξαμιλίων (έξι ναυτικά μίλια). Αλλὰ έπειτα λαὸς τις ανατολικὸς θα έλθει προς βοήθεια των Ελλήνων, οίτινες συνερχομένοι εις εαυτοὺς εκ της ταραχής της εισβολῆς θα εξέλθουν πανστρατιά και θα εκδιώξουν τους Τούρκους όχι μόνο της Ελλάδος αλλὰ και εξ όλης της Ευρώπης, οίτινες Τούρκοι ευρίσκουν άσυλον μόνον εις Μέκκαν. Η δε Κωνσταντινούπολη γίνεται εκ νέου πρωτεύουσα του Ελληνισμού».

Προφητεία Αγίου Αγαθαγγέλου (1276 μ.Χ.)Ω φίλη, ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα, πληρούσι τους αιθέρας μελωδίας. Οι πολεμισταί και οι ήρωες σου ψάλλουσι τα νικητήρια, προσκαλούντες σε αναμορφώσαι τον πλανήτην. Επί τε την χερσόνησον έξεις νίκην και διαβείσα την Ματαιώτιδα λίμνη καταθραύσεις την Ταυρικήν και τα πέριξ μέρη των Σκυθών»


Στο Άγιον Όρος υπάρχει μια προφητεία αιώνων που τις τελευταίες ημέρες είναι ακόμα πιο έντονη και αφορά την σύγκρουση μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων, και στην οποία η Ρωσία θα βοηθήσει στην ανάσταση και αποκατάσταση του μεγαλείου της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.


Με την βοήθεια της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και τις προσπάθειές της θα πρέπει να επιστραφεί στους Ορθόδοξους Χριστιανούς και ο Ιερός Ναός της Αγίας Σοφίας .

H Ρωσία απαιτεί από την Τουρκία την επιστροφή της Αγίας Σοφίας στην Ορθοδοξία ως ένδειξη «καλής θέλησης» από την Άγκυρα και το Ισλάμ και θα χρηματοδοτήσει την αποκατάσταση του συμβόλου της Χριατιανοσύνης προσφέροντας και τους καλύτερους επιστήμονες και συντηρητές της.

Μετά από ψήφισμά της η ρωσική Δούμα πριν έξι μήνες ζήτησε την επιστροφή της Αγίας Σοφίας στο ορθόδοξο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.


«Η κίνηση αυτή θα βοηθήσει την Τουρκία και το Ισλάμ να αποδείξει ότι υπάρχει καλή θέληση , υπεράνω της πολιτικής, και είναι αναγκαία η επιστροφή της Αγίας Σοφίας στην χριστιανοσύνη», δήλωσε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας για την προστασία των χριστιανικών αξιών SergeI Gavrilov.

«Θα συμμετάσχουμε στη χρηματοδότηση, καθώς και στην συμμετοχή της αποκατάστασης του χριστιανικού μνημείου από τους καλύτερους Ρώσους συντηρητές και επιστήμονες».)

Όλα αυτά δίνουν μια πολύ σημαντική προοπτική στην ελληνική Ορθοδοξία που εγώ προσωπικά την πιστεύω.

Θα έλεγα ότι οδεύουμε προς μια φυσική εκπλήρωση των προφητειών του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και του Αγίου Παϊσίου του Αθωνίτη.


Αυτό θα μπορούσε να προσδιοριστεί με τη φράση: «Τίποτα το προσωπικό (εδώ ο καθηγητής ειρωνεύεται την γνωστή αγγλοσαξωνική ρήση nothing personal), απλά πλησιάζει το τέλος του κόσμου».

Όμως στο Άγιο Όρος δεν υπάρχει απελπισία για αυτό.

Πρόκειται για μια ομολογία απο την Ιερή Κοινότητα , η οποία έχει μια εσωτερική εμπιστοσύνη, ότι η ψευδαίσθηση του υλικού σύμπαντος θα καταρρεύσει αργά ή γρήγορα, και θα αποκαλυφθεί το κρυμμένο νόημα της παγκόσμιας ιστορίας.

Και οι μοναχοί στο Άγιο Όρος με απόλυτη συγκέντρωση, ηρεμία, είναι απολύτως πεπεισμένοι για αυτό, και με αυτοπεποίθηση το αναμένουν .

Το ίδιο πιστεύουν και οι Ρώσοι μοναχοί στο Άγιο Όρος μετά την εμφάνιση αξιόλογων, σημαντικών εσχατολογικών σημείων.»


Ο Α.Ντούγκιν είναι εκφραστής του οράματος του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν, ο οποίος έχει πλήρη γνώση των προρρήσεων των Ορθόδοξων Αγίων και τις αποδέχεται ως πολύ σοβαρά γεωπολιτικά μελλούμενα.

Γνωρίζει τον σημαντικό και βαρύ ρόλο που θα παίξει ο ίδιος σε αυτά που έρχονται και αναλαμβάνει το βάρος της Ιστορίας.
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου pronews.gr... ο Tom Kirkman, ένα μέλος του υπουργικού συμβουλίου χαμηλότερου επιπέδου που γίνεται απροσδόκητα πρόεδρος μετά από μια καταστροφική επίθεση στην Ουάσινγκτον. Αυτός θα δυσκολευτεί να αποτρέψει τη χώρα και τη δική του οικογένεια από την πτώση στο χάος, σε μια από τις πιο δύσκολες προεδρίες στην ιστορία...

ZK+E

6 σχόλια:

zkcome είπε...

ΥΙΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΣΟΥ ΕΠΙ ΓΩΓ ΤΗΝ ΓΗΝ ΤΟΥ ΜΑΓΩΓ ΤΟΥ ΗΓΕΜΟΝΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣ ΜΕΣΕΧ ΚΑΙ ΘΟΥΒΑΛ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΟΝ ΚΑΤ ΑΥΤΟΥ
ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΥΤΩ ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΓΩΓ ΗΓΕΜΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣ ΜΕΣΕΧ ΚΑΙ ΘΟΥΒΑΛ
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΑΓΚΙΣΤΡΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΣΙΑΓΟΝΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΚΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΝ ΣΟΥ ΙΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΠΠΕΑΣ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΩΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΓΑ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΜΕΤΑ ΘΥΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΩΝ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΤΟΥΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ
ΠΕΡΣΑΣ ΑΙΘΙΟΠΑΣ ΚΑΙ ΛΙΒΥΑΣ ΜΕΤ ΑΥΤΩΝ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΤΟΥΣ ΜΕΤ ΑΣΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΩΝ
ΤΟΝ ΓΟΜΕΡ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝ ΘΩΓΑΡΜΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕΤΑ ΣΟΥ
ΕΤΟΙΜΑΣΘΗΤΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΟΝ ΣΕΑΥΤΟΝ ΣΥ ΚΑΙ ΠΑΝ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΘΕΝ ΕΙΣ ΣΕ ΚΑΙ ΕΣΟ ΦΥΛΑΞ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΓΕΙΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ ΕΙΣ ΣΕ ΕΝ ΤΟΙΣ ΕΣΧΑΤΟΙΣ ΧΡΟΝΟΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΘΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΗΤΙΣ ΗΛΕΥΘΕΡΩΘΗ ΕΚ ΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΧΘΗ ΕΚ ΠΟΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΣΤΑΘΗΣΑΝ ΕΡΗΜΑ ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕΤΕΦΕΡΘΗ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙ ΠΑΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΩΣ
ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΑΒΗ ΚΑΙ ΕΛΘΕΙ ΩΣ ΑΝΕΜΟΖΑΛΗ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΣΘΑΙ ΩΣ ΝΕΦΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΗΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΣΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΛΑΟΣ ΜΕΤΑ ΣΟΥ

PISTOS 788 είπε...

zkcome!O Πρόεδρος της Αμερικής και ο Πρόεδρος της Τουρκίας συναντήθηκαν και συζήτησαν την πολιτική αντζέντα τους.

Ο Τούρκος Πρόεδρος δεν συμφωνούσε σε μερικά πράγματα με αποτέλεσμα να τσακωθεί τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Την επόμενη ημέρα ο Τούρκος φοβισμένος μήπως υπάρξουν αντίποινα από την Αμερική παίρνει τηλέφωνο τον Αμερικανό Πρόεδρο και του λέει :

– Πλανητάρχη είδα χθες που λες ένα όνειρο πολύ περίεργο.

– Τι είδες; τον ρωτάει ο Πρόεδρος την Αμερικής.

– Είδα πάνω σε κάθε κτίριο της Τουρκίας να υπάρχει και από ένα πανό που υμνούσε την Αμερικανοτουρκική φιλία!

– Ναι; του λέει ο Πρόεδρος, μου φαίνεται παράξενο γιατί και εγώ είδα ένα παρόμοιο όνειρο…

– Τι είδες; τον ρωτάει ο Τούρκος πρόεδρος.

– Είδα και εγώ την Τουρκία με όλα τα κτιριά της να έχουν πάνω τους πανό..

– Και τι έγραφαν; είπε ο Τούρκος ενθουσιασμένος..

– Δεν κατάλαβα επειδή ήταν γραμμένα στα ελληνικά…

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

Αν ο κοσμος καταλαβει την πλανη του ψευτικου ολα θα αντραπουν ολοι θα αναζητουν τον πραγματικο κοσμο, τον αληθινο ή αλλιως τον παραδεισο, ετη φωτος πιο ζωντανοι οι ηχοι οι δυνατοτητες τα χρωματα η αφη τα συναισθηματα. Και πιστευω πως ειναι θελημα Θεου γιατι στην τελικη αναμετρηση θα πρεπει να μην υπαρχουν οι μετριοτητες και ουδετεροτητες, αα Θεε μου εγω δεν ηξερα! Οχι στις τελικες αναμετρησεις θα ξερεις και ετσι θα εισαι υπευθυνος εσυ για την επιλογη σου.

Τι να τα κανεις τα οπλα οταν εσυ ο ιδιος μπορεις να γινεις οπλο και μαλιστα πολυ πιο καταστρεπτικο απο αυτα στο βιντεο. Και πως να γινεις; δεν χρειαζεσαι να εισαι καποιος υπερ προνομιουχος ελητιστης και να εχεις καποιο ειδικο υπερ εργαστηριο, ουτε να εισαι κλειδωμενος σε καποιο κελι καποιου μοναστηριου. Απλα καθως δουλευεις με τον εαυτο σου και μενεις σταθερος στην αναζητηση σου και την προσευχη σου για γνωση και αληθειες ,η γνωση ερχεται σιγα σιγα λιθαρακι λιθαρακι και καθως περνουν τα χρονια μενεις με την χαρα και την ικανοποιηση οτι τιποτα δεν ηταν τζαμπα. Χαριτωνεται ο ανθρωπος αργα και σταθερα ή γρηγορα και σταθερα,αναλογα τον ποθο του, το ποσο σταθερα εξαρταται απο αυτον, χαριτωνεται ο ανθρωπος οσο δουλευει με τον εαυτο του, χαριτωνεται αναλογα τις κλησεις του και τις επιθυμιες της καρδιας του.

PISTOS 788 είπε...

Πετρος!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ...

ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΕΤΡΟ!

Iππο είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=pVfmdLO2Ui8&ab_channel=MovieclipsTrailers

Και η Συνοδος κοντευει ο Σεραφειμ κατι ξερει που παραιτηθηκε;;;

Ειναι πολυ μεγαλη η ευθηνη;
Ή τα στρατοπεδα ξεκαθαριζουν;
Οσονούπω....
Γενοιτω το θελημα Του!!!
Δυναμις!!!

PISTOS 788 είπε...

Iππο!

ΚΑΛΟ...

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (58) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (13) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (24) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (28) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (60) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (2) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (53) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (4) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (1) ΤΟΓΙΟ; (18) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.