Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Την Ημέρα Της Μάχης Των Δύο Αντιπάλων...Αούμ,Αμήν!
Το Κακό επικρατεί,
Και παρακολουθεί την αποδέσμευση του Εγωισμού
Και την εχθρικότητα απέναντι στους άλλους
Για τον Καθημερινό Επιούσιο,
Ενώ το Θέλημα των Ουρανων δεν κυβερνά,
Διότι ο Άνθρωπος αποκόπηκε από τα βασίλεια σας,
Και ξέχασε τα ονόματα σας,
Πατέρες στους Ουρανούς.

Απόσπασμα από το Πέμπτο Ευαγγέλιο –Rudolf Stainer.


Ο ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΣΤΑΙΝΕΡ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ…
ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΜΝΟΣ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ…ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟΥ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΧΑΡΗΣ…
ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΞΕΣΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ…ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ,ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ {ΚΟΣΜΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ},ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΥΠΕΡΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΡΑΣΗΣ…ΜΑΥΡΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΚΑΡΤ,Ο ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ ΚΑΙ Ο ΧΑΙΣΛΕΡ,ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ…


ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΥΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟΥ...


ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ SS ΚΑΙ Η ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ,ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ.
TREVOR RAVENSCROFT.


ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου. αριθμός γαρ ανθρώπου εστί. και ο αριθμός αυτού χξς΄.


Η κακία μου έχει καταστραφεί.Το κακό μέσα μου έχει εξαλειφτεί.
Η αμαρτωλοτητά μου έχει παραμεριστεί.
Περιπλανιέμαι στο μονοπάτι που γνωρίζω προς το νησί
της δικαιώσης.
Φτάνω στη γη του ουράνιου ορίζοντα.Περνώ την ουράνια πύλη.Ω! Θεοί που έρχεστε να με συναντήσετε!
Απλώστε τα χέρια σας προς τα μένα!
Έχω γίνει ένας θεός,ένας από εσάς.
Έχω αποκαταστήσει το μάτι του Ήλιου.
Μετά τον τραυματισμό του
Την ημέρα της μάχης των δύο αντιπάλων.

Η Αιγυπτιακή Βίβλος των Νεκρών.

9 σχόλια:

zkcome είπε...

ΑΠΕΚΡΙΘΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΡΓΑ ΕΔΕΙΞΑ ΕΙΣ ΕΣΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ, ΔΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΡΓΟΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΛΙΘΟΒΟΛΕΙΤΕ;
ΑΠΕΚΡΙΘΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΛΕΓΟΝΤΕΣ ΠΕΡΙ ΚΑΛΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΜΕΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΣΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΝ ΚΑΜΝΕΙΣ ΣΕΑΥΤΟΝ ΘΕΟΝ.
ΑΠΕΚΡΙΘΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΝ ΕΝ ΤΩ ΝΟΜΩ ΥΜΩΝ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΘΕΟΙ ΕΙΣΘΕ;
ΕΑΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΕΙΠΕ ΘΕΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΓΕΙΝΕΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΘΗ Η ΓΡΑΦΗ,
ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ Ο ΠΑΤΗΡ ΗΓΙΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΣΕΙΣ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΠΟΝ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΜΑΙ;

PISTOS 788 είπε...

zkcome!

ΑΨΟΓΟΣ...

...ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ,ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ...

ΤΟΓΙΟ...

Με πήραν απ’ τη Hellas Online. Τους είπα:
“Ευχαριστώ, κλέβω Conn-X απ’
τον γείτονα, δεν αλλάζω εταιρεία”…

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!


Ανώνυμος είπε...

Iππο

"Ναζι"..... Μια ιδεολογια, μια Λεσχη, μια αιρεση.... οπως και αν τους χαρακτηρισεις δεν θα ειναι επαρκες...
Τι παραπανω ή λιγοτερο ειχαν εκεινοι τοτε απο τους σημερινους "Δημοκρατες";;;
Φταιει που οι σημερινοι δεν ψαχνουν το δισκοποτηρο;;; Που η μυηση τους διαφερει απο των πρωτων;;
Προσωπειο σκληρο ή προσωπειο ευγενικο.... Επιλεγουμε ποιο φοβομαστε περισσοτερο.... Μηπως ολοι τον ιδιο αφεντη δεν εχουν;
Αμην να ερθει η ωρα που ολοι θα βρουν τη δικαιη τους θεση σ΄αυτο το συμπαν ή σε αλλο!!!
Το εμόν στράτευμα, στράτευμα Θεού εστί, η εμή ασπίς, ασπίς Θεού εστί, η εμή κοπίς, κοπίς Θεού εστί, η εμή νίκη, νίκη Θεού εστί!!!

Ανώνυμος είπε...

Και να μην ξεχασω "Προχωωωω" !!!!
Μ΄αρεσεις!!!
Δυναμις !!!

PISTOS 788 είπε...

Iππο!

Αμην να ερθει η ωρα που ολοι θα βρουν τη δικαιη τους θεση σ΄αυτο το συμπαν ή σε αλλο!!!

ΚΑΛΟ...ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ,ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

Θεωρω τρομερα εκτενες καποιος να γραψει πραγματα που θα αποσαφηνιζαν ολα αυτα τα παραξενα τα αποκρυφα.

Οι ναζι αναγνωριζαν-αποδεχονταν το υπερφυσικο και ηθελαν ολα τα μυστικα και τις δυναμεις, ετσι αντι να καινε μοναστηρια οπως οι κουμουνιστες αρχισαν να κανουν εισβολες και να περνουν οτι θεωρουνταν αποκρυφο για να το μελετησουν.

Γενικα στις ανωτερες διαστασεις που η υλη ειναι πιο αιθερια,πολλες δυναμεις η πλασματα δεν εχουν πληρη η αυξημενη συνηδηση-μυαλο ας πουμε μα ειναι τρομερα ισχηρες για τον δικο μας κοσμο,και δεν εχουν μορφη σταθερη η απολυτα συγκεκρημενη,οπως μπορει να εχει ενα πλασμα η αντικειμενο στον δικο μας υλικο κοσμο. Ετσι εμεις και οχι μονο απο εδω,εχουμε διαφορα συμβολα που τα αντικατροπτιζουν.
Π,χ, εμεις συμβολιζουμε cc τα κυβικα των μηχανων,η με hp τα αλογα,βαζουμε συμβολισμους γιατι ενα πραγμα εχει 100αδες πραγματα-εννοιες-γνωση ετσι εμεις βαζουμε ενα συμβολο ωστε κατευθειαν να καταλαβαινουμε τι σημαινει η ειναι ως νοημων πλασματα που ειμαστε.Κατι αναλογο ειναι και με τους ρουνους δυναμεις συμβολιζονται με ρουνικη-σφηνοειδη γραφη. Τους συμβολισμους δεν τους δινουμε εμεις,αν μια τετοια δυναμη ενσαρκωνονταν στο κοσμο μας με την φυσικη της υλη καθαρα και μονο εμεις, θα την αντιλαμβανομασταν με τον ρουνικο συμβολισμο κατα καποιο τροπο. Μην ξεχναμε οτι καθετι εχει και τι δονηση του η οποια οριζει και την μορφη του.

Ο ανθρωπος ειναι ο μοναδικος συνδεσμος αναμεσα στον υλικο και ανωτερο υλικο και πνευματικο κοσμο. Οι ναζι ψελνοντας για να πετυχουν την αναλογη δονηση του ρουνου ηθελαν να ενσαρκωσουν την εν λογο ρουνικη ενεργεια στον δικο τους κοσμο αλλα και πανω τους. Μιας και οι ανθρωποι ειναι συνδεσμοι(αστρικο σωμα) και με ανωτερους κοσμους.

Στο βιντεο που κομματιαστηκαν εκαναν ενα λαθος οι ναζι, ανακατευττηκαν με πραγματα που δεν γνωριζαν,χωρις να εχουν καλους σκοπους,και χωρις να εχουν κανει καποια εσωτερικη καθαρση και δουλεια-ετσι πιστευω. Ισως ετσι να αντισταθηκαν οι δυναμεις... προς στα απανθρωπα σχεδια τους,κομματιαζοντας τους.

Π,χ, το στιγμα ειναι στην ουσια ο ρουνος SOL. O oποιος σου αυξανει τα επιπεδα ενεργειας και σε βοηθα να καταφερεις το ακατορθωτο.

Οι ρουνοι δεν ειναι ουτε κακοι ουτε καλοι ειναι αυτο που ειναι.Οπως και ενα μαχαιρι δεν ειναι ουτε κακο(σατανισττικο) ουτε καλο(αγγελικο). Αν το πνευμα καποιου δεν τα σηκωνει δεν τα κατανοει,αν εχει επασρη και εγωισμους,ας μην ασχοληθει ας συνεχισει την ζωη του χωρις τετοιες ενασχολησεις η εννοιες και επιθυμιες, αλλιως ας ζητησει καθοδηγηση και σιγα σιγα θα τα κατανοει,χωρις υπομονη και επιμονη δεν γινεται καμια δουλεια-για αυτους που θα ηθελαν να ασχοληθουν.

---------------------

-Παρακαλώ, θα μου βάλετε μια τυρόπιτα;
-Βεβαίως. Να βάλω σακουλίτσα;
-Όχι μωρέ εντάξει, βλέπεσαι.

PISTOS 788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

...Ο ανθρωπος ειναι ο μοναδικος συνδεσμος αναμεσα στον υλικο και ανωτερο υλικο και πνευματικο κοσμο...

... ανακατευτηκαν με πραγματα που δεν γνωριζαν,χωρις να εχουν καλους σκοπους,και χωρις να εχουν κανει καποια εσωτερικη καθαρση και δουλεια...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ...!!!

- Συγγνώμη αφεντικό, αλλά μου χρωστάς 5 μήνες.
- Δεκτή η συγγνώμη.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

BornGR είπε...

Μερικές φορές σκέφτομαι ότι είμαστε μόνοι μας στο Σύμπαν και άλλες ότι δεν είμαστε. Σε κάθε περίπτωση, η ιδέα είναι συγκλονιστική.

http://www.youtube.com/watch?v=BDMShZTdh20&feature=share

Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.
(Το μήνυμα στην πρώτη αγόρευση του Τσώρτσιλ ως πρωθυπουργού, στην αρχή του Β' Παγκοσμίου)
Yio Bro!

PISTOS 788 είπε...

BornGR!

ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΝΕΑ ΓΗ...ΚΑΙ ΝΕΟ ΟΥΡΑΝΟ...

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ...ΖΚΕ...

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (58) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (13) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (24) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (28) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (60) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (2) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (53) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (4) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (1) ΤΟΓΙΟ; (18) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.