Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΡΕΧΕΙ,ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΣΙΑ…



ΕΑΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΑΝΟΙΓΑΝ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ…ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ
ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΠΛΕΙΚ.


ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΑΣΚΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ Ή ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΞΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.


ΕΑΝ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΜΕ.
ΤΟΤΕ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΕΝΟΧΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΑΣ.



ΩΣΤΟΣΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΤΟΡΙ Ή ΣΤΙΓΜΙΑΙΑΣ ΦΩΤΙΣΗΣ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
ΑΠΛΩΣ ΠΕΤΑΞΗ ΤΗΝ.
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ.


Η ΚΟΙΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΠΡΟΚΑΤΑΛΗΠΤΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ…
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.


ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΡΕΧΕΙ,ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΣΙΑ…
Dr.Wayne W. Dyer



ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ...ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙΣ...

16 σχόλια:

Trinity είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΦΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.ΠΟΤΕ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΠΧ ΠΩΣ ΑΝ ΒΑΛΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΘΑ ΜΕ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.

ΕΦΟΣΟΝ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ Η ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ, ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑ

ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΧΑΜΕΝΗ

PISTOS788 είπε...

Trinity!

ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ...

ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ...Αν τα λάθη διδάσκουν τότε έχω μια καταπληκτική μόρφωση...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

ΔΙΔΑΧΕΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ:Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ...

-Γέροντα σήμερα πολλοί νέοι άνθρωποι
δεν θέλουν να κάνουν παιδιά γιατί σκέφτονται
σε τι είδος κόσμο θα φέρουν το παιδί τους.
Μόλυνση από τα χημικά, από τα πυρηνικά
Ζωή γεμάτη άγχος, άγρια κοινωνία, πόλεμοι
Πείνα, σκοτωμοί, βιασμοί, αρπαγές, απαγωγές...

Αν είμαστε κιόλας στον καιρό του Αντίχριστου
σκέφτομαι και εγώ μήπως δεν αξίζει κανείς
Να παντρεύεται και να κάνει παιδιά...;


-Όχι, δεν είναι έτσι! απάντησε ο Γέροντας
Και συνέχισε:Οι χριστιανοί στο καιρό των διωγμών δεν παντρεύονταν;
Και παντρεύονταν και παιδιά έκαναν!!!
Είχαν την ελπίδα τους στηριγμένη στο Χριστό όχι στους ανθρώπους.
Είναι ολιγοπιστία αυτός ο λογισμός.
Ο Θεός σε μια στιγμή μπορεί να τα διορθώσει όλα.
Να σβήσει όλα τα στραβά. Κάνουν οι άνθρωποι σχέδια έχει και Θεός τα δικά Του.
Να ήξερες πόσες φορές τύλιξε ο διάβολος τη γη
Με την ουρά του για να την καταστρέψει
Δεν τον άφησε ο Θεός του χαλάει τα σχέδια.
Και το κακό που πάει να κάνει ο διάβολος
Ο Θεός το αξιοποιεί και βγάζει μεγάλο καλό.
Μην ανησυχείς!!!
------------
Τελειώνοντας την επίγεια διακονία του και στο τέλος της ζωής του ο απόστολος Παύλος γράφει στον Τιμόθεο: «Διότι εγώ γίνομαι ήδη σπονδή και ο καιρός της αναχωρήσεως μου έφθασε. Τον αγώνα τον καλόν ηγωνίσθην, τον δρόμον ετελείωσα, την πίστιν διετήρησα, του λοιπού μένει εις εμέ ο της δικαιοσύνης στέφανος τον οποίον ο Κύριος θέλει μοι αποδώσει εν εκείνη τη ημέρα.» Β΄ Τιμ. δ: 6,7.
-----------------
ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...κι εσύ το κάνεις αδερφέ μου και σε ευχαριστούμε!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Κανένας δεν μπορεί να πάει πίσω και να κάνει μια καινούργια αρχή, αλλά ο καθένας μπορεί να αρχίσει σήμερα και να κάνει ένα καινούργιο τέλος.

zkcome είπε...

Ο Ιησούς αποκρίθηκε και του είπε: «Αλήθεια, αλήθεια σου λέω, αν κάποιος δεν αναγεννηθεί, δε δύναται να δει τη βασιλεία του Θεού». Ο Νικόδημος λέει προς αυτόν: «Πώς δύναται ένας άνθρωπος να γεννηθεί όταν είναι γέρος; Μήπως δύναται να εισέλθει στην κοιλιά της μητέρας του για δεύτερη φορά και να γεννηθεί;» Αποκρίθηκε ο Ιησούς: «Αλήθεια, αλήθεια σου λέω, αν κάποιος δε γεννηθεί από νερό και Πνεύμα, δε δύναται να εισέλθει στη βασιλεία του Θεού. Το γεννημένο από τη σάρκα είναι σάρκα, και το γεννημένο από το Πνεύμα είναι πνεύμα. Μη θαυμάσεις επειδή σου είπα, “εσείς πρέπει να αναγεννηθείτε. Ο άνεμος πνέει όπου θέλει, και τη φωνή του την ακούς, αλλά δεν ξέρεις από πού έρχεται και πού πηγαίνει. Έτσι είναι καθένας που έχει γεννηθεί από το Πνεύμα».

PISTOS788 είπε...

BornGR!

...αλλά ο καθένας μπορεί να αρχίσει σήμερα και να κάνει ένα καινούργιο τέλος...

ΑΨΟΓΟ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΜΠΡΟ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

zkcome!

S-300...

σημεῖα δὲ τοῖς πιστεύσασι ταῦτα παρακολουθήσει·
ἐν τῷ ὀνόματί μου δαιμόνια ἐκβαλοῦσι·
γλώσσαις λαλήσουσι καιναῖς·
ὄφεις ἀροῦσι·
κἂν θανάσιμόν τι πίωσιν, οὐ μὴ αὐτοὺς βλάψει·
ἐπὶ ἀρρώστους χεῖρας ἐπιθήσουσι, καὶ καλῶς ἕξουσιν.

ΤΟΓΙΟ;;;

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!-ΠΛΗΣΙΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

Ωραιο βιντεακι μου θυμησε πολλα απο τα παλια ξεχασμενα χρονια του δημοτικου. Ειναι ωραια να μην ζεις τα παιδικα σου χρονια σε πολη,ειναι πιο ζωντανα.

Τα λαθοι ειναι απλως λαθοι οπως οι πετρες ειναι πετρες, το θεμα ειναι εσυ πως θα επωφεληθεις απο αυτα.

Ειχα ασχημη συμπεριφορα μικρος οχι παντα αλλα συχνα,δεν ξερω ειχα παρα πολυ ενεργεια ακουραστος,ανεξελεκτος,ανυπακουος,δεν ηξερα που να την διοχετευω,ακομα και οταν εβρισκα που να την διοχετευω θα υπηρχαν στιγμες που θα πληγωνα η σωματικα η σαν συμπεριφορα. Καθως μεγαλωνα 16-18 πολυ περιεργη φαση για εμενα,δεν ηξερα τι να με κανω,σκεφτομουνα σοβαρα να ξεκουμπηστω για να μην ξαναστεναχωρησω κανεναν.Οσα και να εκανα οσα και να ακουγα η μαθαινα αργα η γρηγορα παντα ξαναπληγωνα, και αυτο συνεχιστηκε για χρονια αλλα στις προσωπικες μου σχεσεις πιο πολυ.
Πληγωσα αρκετα τον κοσμο,ετσι πιστευω,αλλα εμαθα.
Εμαθα τοσσο καλα που θα με ελεγα καρδιοχειρουργο στο πως να αντιμετοπιζω καταστασεις και συμπεριφορες,αλλα ακομα εχω να μαθω και αλλα και ακομα πληγωνω αλλα πολυ πολυ σπανια,ισως να ειναι και το αλατοπιπερο της υποθεσης αυτο.


Trinity
Υπαρχουν και αυτοι που παθαινουν για να μαθουν,εγω ειμαι 70% τετοιος. Θα σου πω γιατι ειναι μερικοι ετσι. Το ολο θεμα ειναι στο πως σε ικανοποιει η απαντηση. Μερικοι ανθρωποι ειναι της πραξης,δεν τους πληρει η απαντηση αν δεν γινει βιωμα-αισθηση δεν ειναι ολοκληρωμενη η απαντηση για αυτους,εισαι σαν τα παιδακια που θελουν το αγγιζουν παρ που τους λενε μην το αγγιξεις,δεν υπαρχει λογικη,ειναι αυτοι που ειναι.

Αυτο που λεει ο zkcome «Αλήθεια, αλήθεια σου λέω, αν κάποιος δεν αναγεννηθεί, δε δύναται να δει τη βασιλεία του Θεού». Οχι το συγκεκρημενο μερος αλλα και γενικα διαφορα που γραφουν οι αγιοι,ακομα και τα πιο απλα θελουν τουλαχιστον σε εμενα αλλα και σε αλλους-πιστυευω επεξηγηση τι ακριβως σημαινει-εννοει,ισως αμα ηταν με πιο κατανοητο-επεξηγηματικο λογο,1+1=2.θα τα καταλαβαινε περισσοτερος κοσμος και δεν θα πεφταμε στην παγιδα του καθενως που τα ερμηνευει οπως το θελει η το καταλαβαινει.


Τελικά, είσαι το ναρκωτικό μου!
- Αχ μωρό μου, σοβαρολογείς;
- Φυσικά! Μου κοστίζεις ένα σωρό λεφτά και μου καταστρέφεις και τη ζωή ...

PISTOS788 είπε...

Πετρος!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΩΡΙΜΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΑΣΚΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ...

ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΤΡΟ...ΛΙΓΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ...


Χαμογέλα! Κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται, τι χάπια παίρνεις!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΟ!

Ανώνυμος είπε...

Ιππο
Ρομαντικός δεν γίνεσαι, γεννιέσαι.
Μπορεί να γεννηθείς σαν τους πολλούς και να ζήσεις όλη σου την ζωή ικανοποιώντας τα βασικά, ζωώδη ένστικτα σου ή μπορεί πιο σπάνια να γεννηθείς ρομαντικός ικανοποιώντας την ιδιαίτερη φύση σου, το πνεύμα...
Δύσκολη όμως υπόθεση να είσαι ρομαντικός, ιδεαλιστής, θα νιώθεις αυτό το βάρος της αδικίας όλου του κόσμου στους ώμους σου και πάντα θα απολογείσαι στους άλλους, στους προδότες της ανθρωπιάς, για τον ιδιαίτερο τρόπο σκέψης και πράξης σου.
Δεν θα ταιριάζεις με τα πρότυπα της εποχής τα οποία πάντα καταλήγουν να εκμεταλλεύονται τους αδύναμους και εσύ θα υποφέρεις που δεν θα μπορείς μόνος σου κάτι να αλλάξεις.
Πολλές φορές θα μοιάζει μάταιη η προσπάθεια να εξηγήσεις την αλήθεια, την ανθρωπιά, το δίκαιο, θα είναι σαν να προσπαθείς να εξηγήσεις τα χρώματα σε έναν τυφλό, την μουσική σε έναν κωφό.
Εκεί που εσύ θα βλέπεις ομοιότητες οι άλλοι θα βλέπουν διαφορές, εκεί που εσύ θα βλέπεις ανθρώπους οι άλλοι θα βλέπουν αριθμούς, εκεί εσύ που θα βλέπεις αγάπη οι άλλοι θα βλέπουν συμφέρον, εκεί που εσύ θα βλέπεις κάτι οι άλλοι θα βλέπουν σκοτάδι και κάπως έτσι θα πορευτείς μόνος, ολομόναχος.
Θα σε αποκαλέσουν αιώνιο έφηβο, ανόητο όταν θα μιλήσεις για ειρήνη, κομμούνι όταν θα κάνεις λόγο για το δίκαιο του εργαζομένου, ανθέλληνα όταν θα μιλήσεις για ισότητα, για ανθρώπινα δικαιώματα, άχρηστο επειδή δεν θα είναι αυτοσκοπός σου το χρήμα και η εξουσία, τρελό όταν θα βάλεις πιο πάνω το συμφέρον των άλλων από το δικό σου.
Θα σε κάνουν στην άκρη γιατί η ανιδιοτέλεια σου θα τους θυμίζει αυτό που και αυτοί θα έπρεπε να είναι, αλλά δεν είναι.
Θα σε χλευάσουν, θα προσπαθήσουν να σε περιθωριοποιήσουν, θα σε κυνηγήσουν γιατί τα λεγόμενα σου θα ενοχλούν τα πάσης φύσεως συμφέροντα, μικρά και μεγάλα.
Εσύ όμως αλλιώς δεν θα μπορείς να πράξεις.
Σε όποιο μέρος, σε όποια εποχή κι αν γεννηθείς ρομαντικέ εσύ άνθρωπε μην απελπιστείς, κάτι θα μείνει από το έργο σου, ακόμα κι αν σε σκοτώσουν ακόμα κι αν σε σταυρώσουν σε δύσκολες εποχές, σε αδιέξοδα, εσένα θα αναζητήσουν και εσύ θα αναστηθείς.
http://www.youtube.com/watch?v=s2ovtc20M3E

Ανώνυμος είπε...

Μια μέρα να χωριστούμε ονειροπόλοι και ρεαλιστές να παίξουμε ξύλο.......
Μόνο που εμείς θα έχουμε και μονόκερους, ξωτικά και δράκους!!!
Δυναμις!!!

Ανώνυμος είπε...

Ιππο
Ρομαντικός δεν γίνεσαι, γεννιέσαι.
Μπορεί να γεννηθείς σαν τους πολλούς και να ζήσεις όλη σου την ζωή ικανοποιώντας τα βασικά, ζωώδη ένστικτα σου ή μπορεί πιο σπάνια να γεννηθείς ρομαντικός ικανοποιώντας την ιδιαίτερη φύση σου, το πνεύμα...
Δύσκολη όμως υπόθεση να είσαι ρομαντικός, ιδεαλιστής, θα νιώθεις αυτό το βάρος της αδικίας όλου του κόσμου στους ώμους σου και πάντα θα απολογείσαι στους άλλους, στους προδότες της ανθρωπιάς, για τον ιδιαίτερο τρόπο σκέψης και πράξης σου.
Δεν θα ταιριάζεις με τα πρότυπα της εποχής τα οποία πάντα καταλήγουν να εκμεταλλεύονται τους αδύναμους και εσύ θα υποφέρεις που δεν θα μπορείς μόνος σου κάτι να αλλάξεις.
Πολλές φορές θα μοιάζει μάταιη η προσπάθεια να εξηγήσεις την αλήθεια, την ανθρωπιά, το δίκαιο, θα είναι σαν να προσπαθείς να εξηγήσεις τα χρώματα σε έναν τυφλό, την μουσική σε έναν κωφό.
Εκεί που εσύ θα βλέπεις ομοιότητες οι άλλοι θα βλέπουν διαφορές, εκεί που εσύ θα βλέπεις ανθρώπους οι άλλοι θα βλέπουν αριθμούς, εκεί εσύ που θα βλέπεις αγάπη οι άλλοι θα βλέπουν συμφέρον, εκεί που εσύ θα βλέπεις κάτι οι άλλοι θα βλέπουν σκοτάδι και κάπως έτσι θα πορευτείς μόνος, ολομόναχος.
Θα σε αποκαλέσουν αιώνιο έφηβο, ανόητο όταν θα μιλήσεις για ειρήνη, κομμούνι όταν θα κάνεις λόγο για το δίκαιο του εργαζομένου, ανθέλληνα όταν θα μιλήσεις για ισότητα, για ανθρώπινα δικαιώματα, άχρηστο επειδή δεν θα είναι αυτοσκοπός σου το χρήμα και η εξουσία, τρελό όταν θα βάλεις πιο πάνω το συμφέρον των άλλων από το δικό σου.
Θα σε κάνουν στην άκρη γιατί η ανιδιοτέλεια σου θα τους θυμίζει αυτό που και αυτοί θα έπρεπε να είναι, αλλά δεν είναι.
Θα σε χλευάσουν, θα προσπαθήσουν να σε περιθωριοποιήσουν, θα σε κυνηγήσουν γιατί τα λεγόμενα σου θα ενοχλούν τα πάσης φύσεως συμφέροντα, μικρά και μεγάλα.
Εσύ όμως αλλιώς δεν θα μπορείς να πράξεις.
Σε όποιο μέρος, σε όποια εποχή κι αν γεννηθείς ρομαντικέ εσύ άνθρωπε μην απελπιστείς, κάτι θα μείνει από το έργο σου, ακόμα κι αν σε σκοτώσουν ακόμα κι αν σε σταυρώσουν σε δύσκολες εποχές, σε αδιέξοδα, εσένα θα αναζητήσουν και εσύ θα αναστηθείς.
http://www.youtube.com/watch?v=s2ovtc20M3E

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα.

Ομορφιά!!!!!!


"Κανένας δεν μπορεί να πάει πίσω και να κάνει μια καινούργια αρχή, αλλά ο καθένας μπορεί να αρχίσει σήμερα και να κάνει ένα καινούργιο τέλος."
"αν κάποιος δε γεννηθεί από νερό και Πνεύμα"
........Αψογα σχόλια!


Καλό βράδυ αδερφέ!!!
Κατερίνα

PISTOS788 είπε...

Ιππο!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΙΠΠΟ ΜΑΣ!

Εσύ όμως αλλιώς δεν θα μπορείς να πράξεις.

Σε όποιο μέρος, σε όποια εποχή κι αν γεννηθείς ρομαντικέ εσύ άνθρωπε μην απελπιστείς, κάτι θα μείνει από το έργο σου, ακόμα κι αν σε σκοτώσουν ακόμα κι αν σε σταυρώσουν σε δύσκολες εποχές, σε αδιέξοδα, εσένα θα αναζητήσουν και εσύ θα αναστηθείς.

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΙΠΠΟ ΜΑΣ!

PISTOS788 είπε...

Κατερίνα!

ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΑΣΧΗΜΙΑΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ...

ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

[url]http://www.youtube.com/watch?v=wFDPDyN5LZA[/url]

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες