Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΑΚΑΘΟΡΙΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥΣ ΛΕΞΕΩΝ...ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...ΖΚΕ...










ΣΥΝΔΥΑΣΕ,ΣΚΕΨΟΥ...ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ  ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...

ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ-ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ ΟΡΗ-ΛΟΦΟΣΕΙΡΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑΣ-ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ
ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1950
ΝΕΑΡΟΣ ΒΟΣΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΜΕΝΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΡΑΧΟΥ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΕΥΡΕΘΗ ΣΤΗΝ Ν.ΑΦΡΙΚΗ ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ 35 ΕΤΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΕΑΡΟΥ ΒΟΣΚΟΥ.
ΑΜΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΔΥΟ ΓΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΗΛΘΑΝ ΕΠΛΗΣΙΑΣΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
Ο ΒΡΑΧΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΤΣΟΠΡΙΝΙΑ,ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ.
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΛΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΓΙΔΙΑ.

ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ.ΓΥΡΙΣΑ ΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΘΗΚΑ ΜΕ ΦΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΥΞ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ.ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ 100-150 ΜΕΤΡΑ.ΤΟΤΕ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ.
ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ,ΟΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΠΗΛΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ.
ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΕΠΙΝΑΝ ΝΕΡΟ.
…ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΣΑΝ ΠΟΥΛΙΑ Η ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ …ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ.
ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΔΑ.ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΙ ΕΙΔΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ.
ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ,ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ ,ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ 300 ΔΟΛΛΑΡΙΑ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ ΗΡΘΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΦΟ.ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΗ,.
ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΜΕ ΠΑΧΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟ…
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ…ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ Ν.ΑΦΡΙΚΗ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΟΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΝΕΤΑ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ Ν.ΑΦΡΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΑΡΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΝ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ.


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η zkcomeείπε...
Και με μετέφερε μέσα σε πνευματική έκσταση πάνω σε όρος μεγάλο και ψηλό και μου έδειξε την πόλη, την άγια Ιερουσαλήμ, να κατεβαίνει από τον ουρανό, από το Θεό, έχοντας την δόξα του Θεού. Η λάμψη του φωτός της είναι όμοια με πολυτιμότατο λίθο σαν λίθο ίασπη που κρυσταλλίζει. Έχει τείχος μεγάλο και ψηλό, έχει δώδεκα πύλες και πάνω στις πύλες δώδεκα αγγέλους, και ονόματα είναι γραμμένα πάνω στις πύλες, που είναι τα ονόματα των δώδεκα φυλών των γιων Ισραήλ. Από ανατολή τρεις πύλες και από βορρά τρεις πύλες και από νότο τρεις πύλες και από δυτικά τρεις πύλες. Και το τείχος της πόλης έχει δώδεκα θεμέλιους λίθους και πάνω τους τα δώδεκα ονόματα των δώδεκα αποστόλων του Αρνίου.

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Ενταξη τι να πω το βιντεο ειναι απιστευτο!!!! Ελεγε ο αϊνσταιν οτι ο 3 παγκοσμιος δεν ξερει με τι οπλα θα ειναι αλλα ο 4 θα ειναι με πετρες.Θα ελεγα πως ο τεταρτος ηταν με πετρες ολοι οι πρωτογονοι και οι αρχαιοι με πετρες πολεμουσαν. Εγινε ενας παγκοσμιος πολεμος και ηρθαμε στην ληθινη εποχη. Οι πετρες,και οι πολιτιμοι λυθοι χρησιμοποιουνται απο αποκρυφιστες η απο καθε λογις μαγους,αλλα και απο ενναλακτικους θεραπευτες ως μεσω αποθηκευσεις.Αποθηκευουν τα συναισθηματα τους η τις σκεψεις τους με την επαφη και την σκεψη-οραματισμο.Η πετρα απο την φυση της εκπεμπει μια αυρα αν εχει αποθηκευμενα καποια συναισθηματα αυτοματος θα εκπεμπει και τα συναισθηματα η οτιδιποτε αλλο,το ποσο δυνατα αυτο εξαρταται απο πολλους παραγοντες.
Ομως οι πετρες επισης γινονται με την καταλληλη τεχνολογια! και αποθηκευτικα μεσα τεραστιων χωρητικοτητων. Η φυση της πετρας ειναι αποθηκευτικη! Οσοι ψαχνονται με αναρχαιλογια θα εχουν ακουστα για τα κρανια των πυραμιδων της λατινηκης αμερικης. Ειναι διαμαντενια(μερικα ειναι απο πολυτιμο λιθο) κρανια με ανθρωπινη μορφη,οπου προσπαθουν επιστημονες να αποδικωποιησουνε το περιεχομενο τους. Να σημειωσουμε πως δεν αποκρυπτονται μονο τεχνολογιες για οπλικα συστηματα η για ενεργειακα θεματα αλλα και για την πληροφορικη.

Ποσο πιο ηληθιος μπορει να ειναι ενας βοσκος;

Το ολο σκηνικο με την μυθωδια δεν ξερω γιατι το κανανε μου γεννα πολλες εκδοχες. Ισως επειδη τα πραγματικα αφεντικα ειναι αντιπαλοι των θεων(η σε αμερικανικη αργκο super-ηρωες) και να το εκαναν επιτηδες για να πικαρουν. Δηλαδη τι; να ερθει να μας σωσει ο Διας; αντε πες οτι ετσι ειναι,ωραια και τι εγινε, ηρθαν;εχασαν τον δρομο;

----------------------------------
Ήταν κάποτε ένας γιατρός. Μια μέρα, φεύγοντας από την πόλη που έμενε για να πάει σε μια άλλη γειτονική όπου είχε δουλειά, συνάντησε την πανούκλα που έμπαινε. Σταμάτησε και την ρώτησε: «Πάλι εδώ; Τι ήρθες να κάνεις;» Και η πανούκλα απάντησε: «Είναι η σειρά μου».
«Πόσους θα πάρεις αυτή τη φορά;» ξαναρώτησε ο γιατρός.
«Λίγους, γύρω στους χίλιους», απάντησε η πανούκλα.
Μετά από μια εβδομάδα ο γιατρός (έχοντας ενημερωθεί εν τω μεταξύ για την κατάσταση στην πόλη του) επέστρεψε, και στην είσοδο της πόλης αντάμωσε την πανούκλα που έφευγε.
«Μου είπες ψέματα», της είπε. «Είχες πει ότι θα πάρεις κάπου χίλιους και τελικά πέθαναν πέντε χιλιάδες».
Και εκείνη απάντησε: «Δεν είπα ψέματα. Εγώ πήρα χίλιους. Τους υπόλοιπους τους σκότωσε το άγχος και ο φόβος…»

Ευρύνοος είπε...

Πραγματικά η ταινία με άφησε άναυδο..
την βλέπω και την ξαναβλέπω συνέχεια..

αδερφέ μου πολλές φορές χαίρομαι με την οξυδέρκειά σου..

σ'ευχαριστώ γι αυτό που μου έδειξες σήμερα..
να είσαι καλά..

την καλημέρα μου..

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ...ΝΟΕΙΤΟ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΕΛ-ΛΑΣ=ΘΕΪΚΗ ΠΕΤΡΑ...ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΙ ΕΚΠΕΜΠΕΙ...

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ...

ΔΙΚΟ ΣΟΥ...

- Είμαι σκληρός.
- Ώπα ρεεεε....Πόσα giga;;;

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΤΡΟ!

PISTOS788 είπε...

Ευρύνοος!

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ...ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΟΒΕΡΗ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΑΝΩΘΕΝ...ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΟΙ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ...

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Εσύ με φτιάχνεις...!!!!

Εγώ, ο Ηνίοχος, νικητής εις τα στάδια των ευγενών αγώνων, γεννημένος από τον υπερτέλειον γάμον της παρθενικής ταύτης γης της Ελλάδος, με τον υπέρτατον voυ, πες τον αιθέρα η λογισμό, εσαεί παραμένω στοχαστικός και ένθεος των γεννητόρων μου λάτρης. Ακαταπόνητος ηγωνίσθην και αγωνισθήσομαι, έως ότου πληρωθή πάσα ψυχή αγάπης και πάσα γη, αξίων και ωραίων ανθρώπων, βροτών, που ελεύθεροι θα ζουν, αναπνέοντες δικαιοσύνην, κάλλος, έρωτα.
Ω πάγκαλος, Ελληνική, παγκοσμία Ψυχή!

http://www.youtube.com/watch?v=CLMhwfMrVMg

Όμορφα και δυνατά!

PISTOS788 είπε...

BornGR!

Ακαταπόνητος ηγωνίσθην και αγωνισθήσομαι,
έως ότου πληρωθή πάσα ψυχή αγάπης και πάσα γη,
αξίων και ωραίων ανθρώπων,
βροτών, που ελεύθεροι θα ζουν, αναπνέοντες δικαιοσύνην, κάλλος, έρωτα.

ΤΕΛΕΙΟ ΜΠΡΑΔΕΡ!!!

ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΔΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες