Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΚΑΙ Θ'ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΥΤΡΩΤΗ...ΘΑ ΓΔΥΘΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΤΟ ΝΤΥΜΑ...



"Σκιά του παλιότερου εαυτού της ήταν η Αθήνα. Βία, έγκλημα, ελευθεριότητα, πολυπολιτισμός, ανεργία. Ηθική κατάρρευση... Πόρνες παντού. Και απόγνωση. Ναι, απόγνωση. Δελτία για τα πάντα και ουρές. Μαύρη αγορά... Πήγαινες επίσκεψη; Τους πήγαινες μια κονσέρβα, ένα σαλατικό, κάτι φαγώσιμο και σε λάτρευαν. Άλλαξε το νόμισμα και η ζωή όλων. Πολλά μπορούσαν να κάνουν κάποιοι στην Αθήνα για ένα καφάσι με λαχανικά.


Πότε-πότε, η αγορά ανάσαινε. Αλλά, για λίγο, καθώς τα γεμάτα καφάσια έφερναν και επιθέσεις εποίκων. Οπότε, τα των προσόψεων κόπηκαν. Κι έτσι, η γειτονιά ήξερε, οι Έλληνες ήξεραν και ο μανάβης πουλούσε στη ζούλα, χωρίς φανφάρες. Άλλωστε, οι έποικοι είχαν την επιμελητεία τους: η κυβέρνηση φρόντιζε για τη βάση στήριξής της. Το νέο προλεταριάτο, έπρεπε να είναι καλοταϊσμένο, για να είναι σε θέση να εμπεδώσει την παρουσία του και να επιβληθεί στους Έλληνες".


Στη νέα λογοτεχνική παρουσία του με τίτλο «ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ» ο Νίκος Χιδίρογλου καταγγέλλει τις ωμές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοκρατικών ελευθεριών από τις αριστερές κυβερνήσεις και ταυτόχρονα σκιαγραφεί την πολιτική και προγραμματική ατζέντα της αριστεράς όπως αυτή διαμορφώθηκε με την πλήρη χρεοκοπία του υπαρκτού σοσιαλισμού που εδράζεται σε βασικές σταθερές.


Ο εθνομηδενισμός, η αντεθνική ρητορική, η προσπάθεια ανάδειξης ανύπαρκτων μειονοτικών ομάδων, η προσπάθεια νομιμοποίησης της τρομοκρατίας, της λαθρομετανάστευσης και της τυφλής βίας, η αποποινικοποίηση της χρήσης και δυστυχώς της εμπορίας ναρκωτικών και η ταυτόχρονη προσπάθεια δαιμονοποίησης της αντίθετης άποψης.


Στη διάρκεια της λογοτεχνικής αφήγησης μία φαινομενικά ετερόκλητη αλλά στην πραγματικότητα στρατηγική συμμαχία της αριστεράς με τα δίκτυα της διεθνούς τρομοκρατίας, το οργανωμένο έγκλημα και τους φονταμενταλιστές του ακραίου Ισλάμ καταλαμβάνει την εξουσία, θέτει φραγμούς στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και αποσυνδέει την Ελλάδα από τους ευρωπαϊκούς, ευρωατλαντικούς και διεθνείς θεσμούς οδηγώντας την πατρίδα στην απομόνωση και την σύμπλευση με τα ολοκληρωτικά καθεστώτα του τρίτου κόσμου.


Ταυτόχρονα στο εσωτερικό της χώρας ακολουθείται πολιτική βίαιου αποχρωματισμού της ελληνικής κοινωνίας από τα εθνικά, θρησκευτικά και πολιτιστικά της χαρακτηριστικά.


Την ίδια στιγμή επιχειρείται από την αριστερή δικτατορία μία βίαιη προσπάθεια δημογραφικής αλλοίωσης μέσα από την ενίσχυση της λαθρομετανάστευσης που λαμβάνει την μορφή μαζικού εποικισμού με αιχμή του δόρατος φανατικούς μουσουλμάνους που επιδιώκουν να επιβάλλουν διά της βίας τον Ισλαμικό νόμο και τον πλήρη εξισλαμισμό της χώρας και να μετατρέψουν την Ελλάδα σε σταθμό των Ισλαμικών δικτύων που δρουν σε ολόκληρο τον κόσμο.
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ.


ΠΗΓΗ-http://dexiextrem.blogspot.gr/2012/12/blog-post_3213.html


ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΕΛΛΗΝΑ...ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΣ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...





Και θ' ακούσεις τη φωνή του λυτρωτή,
θα γθυθείς της αμαρτίας το ντύμα,
και ξανά κυβερνημένη κι αλαφρή,
θα σαλέψεις σαν τη χλόη, σαν το πουλί,
σαν το κόρφο το γυναικείο, σαν το κύμα...


και μην έχοντας πιο κάτου άλλο σκαλί
να κατρακυλήσεις πιο βαθιά
στου Κακού τη σκάλα,
για τ' ανέβασμα ξανά που σε καλεί!



θα αιστανθείς να σου φυτρώσουν, ω χαρά!
Τα φτερά...
τα φτερά τα πρωτινά σου τα μεγάλα!

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ.



24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελθέ ΚΥΡΙΕ ημών ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ και βασίλευσον εφ’ ημάς.

ΙΩΑΝΝΗΣ

PISTOS788 είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ!

ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΑΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ...
ΓΕΝΟΙΤΟ,ΓΕΝΟΙΤΟ ΑΜΗΝ.

ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ,ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ...ΖΚΕ...

Ανώνυμος είπε...

πετρος

1)Πριν 4 χρονια ειχα ρωτησει εναν πολυ ικανο ανθρωπο.. και του ειπα γιατι δεν μαζευεστε να σκωτωσετε τους πολιτκους; και μου λεει: χαχα τι; αφου θα τους ξαναψηφιζατε, τζαμπα κοπος.
2) Δεν μπορω να αναφερω μια ιστορια γιατι αφορα κατα μεγαλο ποσοστο και προσωπικα πραγματα και αλλων ανθρωπων. Ειναι καποιοι δικοι μου ανθρωποι που εχουν μπλεξει με παλιανθρωπους και οτι και να κανω δεν με ακουν, με περιγελουν. Αν τους διωξω(τους παλιανθρωπους) που μπορω να το κανω θα πληγωσω πολυ δικους μου και δεν θα παρουν το μαθημα τους,οποτε αφηνω την κατασταση οπως εχει, αλλα επιτηρω παρακολουθω με ουδετερη σταση την κατασταση αν γινει κατι. Καπως ετσι νομιζω πως ειναι και η σημερινη κατασταση, πρεπει να υπαρξη μια καταντια που να εχει καποια διαρκεια για να παρει το μαθημα της η μαζα.


Oι λαθρο δνε ειναι μονο οτι κλεβουν και εχει γινει η αθηνα χειροστασιο. Εχουν ερθει ανθρωποι οι οποιοι ειναι αλλης ιδεολογιας. Απο 9 χρονων κοριτσι και πανω μπορουν να κανουν σεξ, και οποιοι δεν ειναι μουλσουμανοι θα καουν στην κολαση που θα τους ριξει ο αλλαχ και αυτους μπορουν να τους δολοφονησουν. Εβλεπα ενα βιντεακι οπου ο υπουργος της αγγλιας εσωτερικων; αμυνας; δεν θυμαμαι. Ελεγε οτι γνωριζουν για 54 συμμοριες μουλσουμανων που βιαζουν και κανουν ναρκωμανεις 9 χρονα κοριτσακια και πανω και δεν παιρνουν θεση γιατι θα τους πουν ρατσιστες. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nhUAJPoM82k Στην σουηδια παλι τα ιδια η αστυνομια δεν κανει τιποτα και εδω και 5 μερες εχει γινει η στοκχλομη αρενα πολεμου εθνικιστων και μουλσουμανων. Το μπασταρδεμα των λαων ειναι μεσα στα σχεδια της παγκοσμιοποιησης οπως και το σημερινο lifestyle μακροπροθεσμα εξαφανιζει ειθη και εθιμα και γενικα ριζες.

-------------

Και ειπεν ο Θεος: Nωε κανε backup θα κανω format.

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

πρεπει να υπαρξη μια καταντια που να εχει καποια διαρκεια για να παρει το μαθημα της η μαζα...

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΤΡΟ...

ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ...ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

Κάθε φορά που η μάνα μου θέλει να της κατεβάσω το μίξερ από το ράφι, μεταμορφώνομαι από “2 μέτρα γάιδαρος” σε “2 μέτρα παλικάρι”.

ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ...ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

PISTOS788 είπε...

ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ...

Συμμορία επτά Πακιστανών "λάθρο" για λίγα ευρώ πολτοποίησαν κεφάλια κι έκοψαν λαιμούς...



Μια συμμορία επτά Πακιστανών λαθρομεταναστών σκότωσε συντρίβοντας με πέτρες και ξύλινους λοστούς τα κεφάλια του 56χρονου μαιευτήρα και την 54χρονης συζύγου του (στην γυναίκα της έκοψαν και τον λαιμό) στο Αλιβέρι Εύβοιας.



Το ζευγάρι βρέθηκαν χθες το βράδυ νεκροί από στην αστυνομία μέσα στο σπίτι τους.



Ο ένας Πακιστανός ήταν αυτος που ομολογησε το έγκλημα και οι άλλοι τον βοήθησαν μετά από την δολοφονία, ενώ πιθανόν από την ομάδα εμπλέκονται στην δολοφονία και άλλοι δύο.



Σκοπός του εγκλήματος ήταν να τους αρπάξουν λεφτά (περί τα 1000 ευρώ) που ο αλλοδαπός ήξερε ότι υπήρχαν μέσα στο σπίτι, πιστωτικές κάρτες και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Το βράδυ του Σαββάτου επικοινώνησε με το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου η κόρη του ζευγαριού, η οποία μένει στην Αθήνα και εξέφρασε την ανησυχία της για τη σωματική ακεραιότητα των γονιών της, διότι δεν απαντούσαν στις συνεχείς κλήσεις της.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι τόσο η κεντρική είσοδος, όσο και η πόρτα του περίβολου της οικίας ήταν ασφαλισμένες. Οι αστυνομικοί υπερπήδησαν την πετρόχτιστη μάντρα και μετά από έρευνα βρέθηκε αρχικά νεκρή στην πίσω αυλή της οικίας η 54χρονη με τραύματα στο κεφάλι.

Στη συνέχεια βρέθηκε νεκρός μέσα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού ο 56χρονος σύζυγός της και όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, έφερε εμφανή χτυπήματα στο κεφάλι και τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, μετέβη στο σημείο και εξερεύνησε τον χώρο, ενώ επίσης κλήθηκε και μετέβη ιατροδικαστής.

Δεν διαπιστώθηκε διάρρηξη και αυτό έκανε τους αστυνομικούς να καταλάβουν ότι ο δράστης ή οι δράστες ήταν γνωστοί του ζεύγους και κατ'αυτό τον τρόπο οδηγήθηκαν στον Πακιστανό κηπουρό ο οποίος ομολόγησε και μετά συνελήφθη. Μαζί του συνελήφθησαν και 6 ακόμα Πακιστανοί.



Ύστερα από εξαντλητική ανάκριση, ο 23χρονος περιέγραψε με κυνικότητα πώς έκοψε τον λαιμό και συνέθλιψε το κεφάλι της 54χρονης γυναίκας στην αυλή του σπιτιού, την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει. Ο Πακιστανός είχε ήδη εισβάλει στο υπνοδωμάτιο και είχε αφήσει το άψυχο σώμα του 56χρονου γυναικολόγου σε μια λίμνη αίματος!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.!

Σύμβολα της θεάς Νέμεσις είναι ο πήχυς και το χαλινάρι. Τα σύμβολα αυτά είναι ενδεικτικότατα της λειτουργίας της να προσμετρά τις ανθρώπινες σκέψεις, συναισθήματα, δράσεις και να θέτει ένα όριο στην αχαλίνωτη ασυδοσία του εγωισμού των ανθρώπων. Έτσι η έπαρση των θνητών έναντι των Κοσμικών Νόμων (ύβρις) και η κατάφωρη αδιαφορία για το Κοινό Καλό, σαρώνονται με τη δράση της Νέμεσης και εδώ μοιάζει με Συμπαντική Ζυγαριά που απονέμει αέναα Δικαιοσύνη.

Μόνον το ακέραιο ήθος είναι ασπίδα και στην ποιο μικρή μας πράξη! Ο πόλεμος ξεκίνησε πριν χρόνια, όχι με όπλα, αλλά με εμφυτεύματα δηλητηριασμένων ιδεών απαξίωσης, ώστε να γίνουμε εύκολοι καταναλωτές της ασωτίας! Η Κυρία Ρεπούση δεν είναι η αρχή, αλλά μάλλον ένα απο τα φρούτα του τέλους πριν το κερασάκι της Τούρτας!
Θα έρθει ο Κύριος....
Το είπε και τον λόγο του δεν τον πήρε ποτέ πίσω!
Αναστήτω ο Θεός και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί αυτού
Καλό βράδυ Μπρο

Ανώνυμος είπε...

Ιππο

Εσένα τη Νέμεση καλώ,
τη βασίλισσα την πανίσχυρη,
μέσω της οποίας αποκαλύπτονται οι πράξεις των θνητών ανθρώπων,
την αιώνια, την αξιοσέβαστη, με την απεριόριστη όραση,
εκείνη που αγαλιάζει με το ορθό και το δίκαιο
[...]σε κάθε θνητό είναι γνωστή η επιρροή σου,
και οι άνθρωποι βογγούν πίσω από τα δίκαια δεσμά σου,
γιατί κάθε σκέψη καλά κρυμμένη στο μυαλό,
ξεκάθαρα αποκαλύπτεται στη θέα σου.
[...] Έλα ευλογημένη και ιερή Θεά, εισάκουσε την προσευχή μου,
και βάλε στη φροντίδα σου τη ζωή του πιστού σου,
την αγαθοεργή σου βοήθεια δώσε στην ώρα της ανάγκης,
και άφθονη ισχύ στη δύναμη της λογικής,
τις σκέψεις τις ασεβείς, τις αλαζονικές και τις χαμερπείς διώξε μακριά.

Κυριε Ιησου Χριστε Γεννηθειτω το Θελημα Σου !!!

==> Επειγοντως !!!!1

zkcome είπε...

ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΔΥΝΑΜΙΝ ΟΤΑΝ ΕΠΕΛΘΗ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΕΦ ΥΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΣΘΑΙ ΕΙΣ ΕΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΤΗ ΙΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΩΣ ΕΣΧΑΤΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΝΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΝΕΦΕΛΗ ΥΠΕΛΑΒΕΝ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΑΥΤΩΝ.
ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΣΑΝ ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΕΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΝ ΙΔΟΥ ΑΝΔΡΕΣ ΔΥΟ ΜΕ ΙΜΑΤΙΑ ΛΕΥΚΑ ΕΣΤΑΘΗΣΑΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΑΥΤΩΝ.
ΟΙΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΟΝ ΑΝΔΡΕΣ ΓΑΛΙΛΑΙΟΙ ΤΙ ΙΣΤΑΣΘΕ ΕΜΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΟΥΤΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΟΣΤΙΣ ΑΝΕΛΗΦΘΗ ΑΦ ΥΜΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΘΕΛΕΙ ΕΛΘΕΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘ ΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΕΙΔΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ.

PISTOS788 είπε...

BornGR!

ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΟΜΙΖΩ...

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ...

ΝΕΜΕΣΙΣ...ΜΑΣΤΙΓΙΟ...ΟΡΓΗ...

ΜΠΡΑΔΕΡ ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ...ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ...ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ...ΖΚΕ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

PISTOS788 είπε...

Ιππο!

Εσένα τη Νέμεση καλώ...

ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ...ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑΡΘΕΙ...

ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ ΙΠΠΟ!

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ...

ΦΟΥΤΖΙ...ΤΗΣ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑΣ...

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Ολοι οσοι στην περιοχη μου εχουν προσλαβει εστω και μια φορα αλοδαπο για τον κηπο τους κτλ τους εχουν κλεψει μονο ενας την εχει γλυτωσει και αυτο γιατι εχει 3 μεγαλα τρελαμενα μαντροσκυλα. Οσοι παιρνουν αλοδαπους για δουλειες να μην το κανεται γιατι ειναι διαφορετικης ιδεολογιας και οι περισσοτεροι ζηλευουν και μισουν, και αντε πες παει στο καλο δεν σε νοιαζει, την κορη σου την γυναικα σου η οποινδηποτε αλλο προσωπο μενει μαζι σου στο σπιτι σου,αυτους γιατι να τους θετεις σε κινδυνο;

Οσοι παλι εχουν ενα μικρο σκυλακι και παλι και αυτο ειναι αμυνα γιατι αν γινει κατι μπει καποιος εισβολης αυτο θα γαυγιζει σαν τρελο ειναι μια προηδοποιηση να παρεις τηλεφωνο για βοηθεια, η ενα κουζινομαχαιρο ενα οπλο η να προσευχεσαι. Εαν μπει ληστης μην φερεται καμια αντιπαραθεση η αμυνα αν δεν υπαρχουν ελπιδες απλα δωστε οτι υπαρχοντα θελουν στην αναγκη δωστε τους και τιποτα παραπανω κατι σαν δωρο σε ανταλαγμα για την ακεραιοτητα σου, μια τετοια κινηση πολυ πιθανο να καμψει την επιθυμια του δραστη για βιαιοπραγιες.

Στην ελλαδα αν εσυ εχεις οπλο και ο αλλος εχει μαχαιρι και παει να σε μαχαιρωσει και τελευταια στιγμη τον σκωτωσεις πας μεσα γιατι ειχες δυνατοτερο οπλο, ετσι ειναι εδω στην ελλαδα. Οποτε εγω κανω την προσευχη μου και αν ερθει θα τον-τους τακτοποιησω(χωρις ελεος) με τα χερακια μου δοξα τον Θεο ειναι πολυ δυνατα.

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ...

ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ...ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ...

ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΟ!

Trinity είπε...

Συμφωνώ για τους Αγγέλους, έχουν τεράστια δύναμη προστασίας, το αισθάνομαι αμέσως μόλις τους παρακαλέσω!

Τα γεγονότα για την Τουρκία?? Λετε να ξεκίνησαν?

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

Μια απορια! Οι αγγελοι δεν ειναι πανταχου παρον οπως ο Θεος. Οι αγγελοι απο οσο φανταζομαι θα εχουν και αυτοι τους κοσμους τους τις ζωες τους τις διαστασεις τους, του φιλους τους, και απο οσο παλι φανταζομαι και τα δικα τους θεματα. Αν καποιος καλει συχνα η συνεχεια τους αγγελους αυτο δεν ειναι καταχρηση; Και αν δεν ειναι ποτε γινεται καταχρηση; Η δεν υπαρχει καταχρηση;

Ανώνυμος είπε...

Ιππο
Το να καλεσεις εναν Αγγελο δεν ειναι παντα σιγουρο πως αυτος που θα ανταποκριθει θα ειναι αυτος που νομιζεις.... Γενικως καλο ειναι να προσεχουμε τι "παραθυρα" ανοιγουμε.....
Ο Ιησους Χριστος ειναι παντα προθυμος και διαθεσιμος για ολα μας τα προβληματα αρκει αυτο που ζηταμε να ειναι δικαιο και να εχουμε πιστη ακλονητη!!!
Αν Εκεινος κρινει απαραιτητο θα στειλει οσους Αγγελους χρειαζομαστε...

PISTOS788 είπε...

Trinity!

ΕΧΟΥΝ...

ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

Μια απορια! Οι αγγελοι δεν ειναι πανταχου παρον οπως ο Θεος.

ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΧΙ,ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ!

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ...

ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΤΡΟ!

PISTOS788 είπε...

Ιππο!

Το να καλεσεις εναν Αγγελο δεν ειναι παντα σιγουρο πως αυτος που θα ανταποκριθει θα ειναι αυτος που νομιζεις.... Γενικως καλο ειναι να προσεχουμε τι "παραθυρα" ανοιγουμε.....

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙΣ...
ΜΑΣ ΛΕΕΙ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΩΤΟΣ...

ΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΙΠΠΟ!

Ανώνυμος είπε...

Ιππο

Μυριζει μπαρουτι κ θειαφι....
Τρεμει η γης...
Αναμενουμε την εναρξη..... με ενα αχνο χαμογελο εκπληρωσης!!!!
Τελιωνετε ευλογημενοι.....

PISTOS788 είπε...

ΙΠΠΟ!

ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...

Μέσα σε δύο ημέρες 95 παράνομοι μετανάστες αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης , με το θέμα των λαθρομετανατών να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις

Συγκεκριμένα τις πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στη θαλάσσια περιοχή νησίδων «ΜΕΡΣΙΝΙΑ» Λέσβου, 2,5 ναυτικά μίλια από την ακτή, από προσωπικό πλωτού περιπολικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συνδρομή ακόμα τριών περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τριάντα αλλοδαποί (24 άνδρες, 3 γυναίκες και 3 παιδιά), οι οποίοι επέβαιναν σε φουσκωτή μηχανοκίνητη λέμβο και στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων. ν

Οι ανωτέρω αλλοδαποί μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των πλωτών περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατέστρεψαν την λέμβο και ακολούθησε ασφαλή περισυλλογή και εν συνεχεία μεταφορά τους στην οικεία Λιμενική Αρχή. Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

lesvospost

Αναμενουμε την εναρξη..... με ενα αχνο χαμογελο εκπληρωσης!!!!

ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΙΠΠΟ!

Ανώνυμος είπε...

Iππο

Συν του οτι ο Ερντογαν βγαζει τους υποστηριχτες του σημερις στους δρομους να γινει εμφυλιο μακελιο....
Την κατοχικη κυβερνηση στην Κυπρο που εχασε την ψηφο εμπιστοσυνης και πεφτει.....
Αλλη μια παραιτηση του Ρωσσου δημαρχου στην Μοσχα.....
κλπ κλπ κλπ ολα δειχνουν καταιγιστικα....
η νηνεμια τελιωσε...τα πρωτα ριγη της καταιγιδας μυρισαν....
Απο μερα σε μερα....

PISTOS788 είπε...

ΙΠΠΟ!

ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ...

ΠΡΟΣΕΥΧΗ-ΥΠΟΜΟΝΗ-ΕΤΟΙΜΟΤΗΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΙΠΠΟ!

Ανώνυμος είπε...

petros

http://logia-tou-aera.blogspot.gr/2013/06/gay-pride.html?spref=fb

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες