Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ...ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΖΚΕ...



ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΙΑΛΕΧΤΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Η ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΖΩΩΔΗΣ.
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ.
ΟΙ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΥΛΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ.
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.


ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ,ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ.
ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

ΜΕ ΤΟ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΜΟΥΣ,ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΤΙΓΕΣ,ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΩΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ.


ΘΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.

ΔΕ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ,ΤΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΜΑΣ.
ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ,ΒΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.



GOTT MIT UNS= Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ;;;










ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ…ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ…
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ…


Η ελληνική διάνοια προσέφερε στην ανθρωπότητα τα μέγιστα, τις επιστήμες, τις τέχνες, την ποίηση, την ελευθερία της έκφρασης και την διαύγεια του πνεύματος, όλα προσανατολισμένα προς τον Δημιουργό θεό των πάντων, την Τριαδική υπόσταση του οποίου μόνον οι Έλληνες μπορούσαν να συλλάβουν πριν την Έλευση Του στην γη.
Τα επιτεύγματα του πνεύματος του κορυφαίου πολιτισμού που άνθισε στους αιώνες, λεηλατήθηκαν, κλάπηκαν και ποδοπατήθηκαν αναρίθμητες φορές μέσα στην μακραίωνη ιστορική διαδρομή του.


…Οι κάτοικοι των Δελφών, βλέποντας τους Πέρσες να πλησιάζουν, ρώτησαν στο μαντείο τον Απόλλωνος, αν θα έπρεπε να κρύψουν ή να μεταφέρουν τα ιερά αντικείμενα του ναού.
Ο θεός δεν άφησε να τα μετακινήσουν τους είπε ότι ήταν ικανός να προστατεύσει ότι του ανήκει.... Όταν οι βάρβαροι έφθασαν κοντά, βλέποντας από την θέση τους το ιερό, ο προφήτης που λεγόταν Ακήρατος βλέπει να μετακινούνται έμπροσθεν τον ναού όπλα ιερά που εξήλθαν από το άδυτον αυτά δεν επιτρεπόταν να τα αγγίζει κανείς.

Τρέχει να αναφέρει το σημείον εις τους κατοίκους που είχαν μείνει. Και οι βάρβαροι όμως, όταν έφθασαν τρέχοντας εις το ιερόν της Αθηνάς Προνοίας, είδαν σημεία μεγαλύτερα από το πρώτο.
Βέβαια είναι μεγάλο θαύμα να φανερωθούν από μόνα τους αυτόματα πολεμικά όπλα, έμπροσθεν τον ναού. Τα δεύτερα όμως (σημεία) που ακολούθησαν, αξίζει να τα θαυμάσεις περισσότερο απ' όλα τα φαινόμενα.
Όταν οι βάρβαροι έφθασαν βιαστικοί εις τον ναόν της Αθηνάς Προνοίας, πέφτουν επάνω τους κεραυνοί από τον ουρανό, δυο κορυφές από τον Παρνασσό κόβονται και κατρακυλούν επάνω τους με πολύ πάταγο και καταπλακώνουν πολλούς απ' αυτούς.... Όσοι εσώθησαν κατευθύνθησαν εις την Βοιωτίαν.


Αυτοί οι βάρβαροι που επέστρεψαν, όπως μου είπαν, εκτός απ' αυτά είδαν και άλλα θεία σημεία.
Δυο οπλίτες με ανάστημα μεγαλύτερο από άνθρωπο τους ακολουθούσαν σκοτώνοντας και διώκοντας τους. Οι κάτοικοι λένε ότι αυτοί οι δυο είναι οι ντόπιοι ήρωες Φύλακος και Αυτόνοος.
(Ηρόδοτος, Ιστορίαι, 8,36)


8 σχόλια:

zkcome είπε...

ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΣΥΝΗΓΜΕΝΑ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΜΩΣΙ ΠΟΛΕΜΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΝΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΑΥΤΟΥ.
ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΘΗ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΤΟΥ Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΟΣΤΙΣ ΕΚΑΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΛΑΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΟΥ ΖΩΝΤΕΣ ΕΡΡΙΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗΝ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟΝ.
ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΦΟΝΕΥΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΜΦΑΙΑΝ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗΝ ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΕΧΟΡΤΑΣΘΗΣΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΣΑΡΚΩΝ ΑΥΤΩΝ.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

S-400!!!

- Γιατρέ, ακούω φωνές και δε βλέπω κανένα δίπλα μου.

- Πότε σας συμβαίνει αυτό;

- Όταν μιλάω στο τηλέφωνο!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

Trinity είπε...

Μα τι παράξενος λαός που είμαστε...
Νομίζω ότι με όλα αυτά που έχουμε τραβήξει, από την αρχή της Ιστορίας μας , εαν δεν είμασταν προορισμένοι για κάτι μεγάλο, θα είχαμε εξαφανιστει καμια 100 φορές.
Για να επιβιώνουμε ακόμη , εχουμε σίγουρα πρωταγωνιστικό ρόλο στο σχεδιο Του.
Αυτό το γνωρίζουν.
Το θέμα ειναι να το μάθουμε και εμεις, για να είμαστε ετοιμοι για το επομενο βημα

Σούπερ Ανάρτηση!!!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Όταν αντιληφθείς την αληθινή φύση της πραγματικότητας και την ψευδαισθητική αντίληψη που υπάρχει στην 3διάστατη αποκωδικοποίησή της, τότε αρχίζεις να βλέπεις καθαρά πώς αυτοί οι λίγοι ελέγχουν τους πολλούς!

http://www.katohika.gr/2013/02/davide-icke-human-race-get-off-your-knees.html

Δύο οδοκαθαριστές μαζεύουν τα χαρτιά που υπάρχουν μπροστά στην Βουλή. ξαφνικά φυσάει αέρας, σηκώνει ένα τσαλακωμένο χαρτί και το ρίχνει στο παράθυρο του Πρωθυπουργού. Έντρομος ο ένας από τους δύο οδοκαθαριστές, τρέχει μέσα στην Βουλή να προλάβει. Ο άλλος περιμένει με αγωνία. Μετά από λίγο ο πρώτος βγαίνει από την Βουλή, με το κεφάλι κατεβασμένο και συνοφρυωμένος.
- Λοιπόν; λοιπόν; τι συνέβη; ρωτάει ο άλλος με ανυπομονησία.
- Δεν πρόλαβα, απαντάει ο πρώτος, το υπέγραψε!

εαν δεν είμασταν προορισμένοι για κάτι μεγάλο, θα είχαμε εξαφανιστει καμια 100 φορές.!!!
Καλημέρα Αδέρφια

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Οι ανθρωποι μπορει να μην ειναι τουλαχιστον προς το παρον πανισχυροι οπως αγγελοι κ.α. αλλα ειναι ισως το πιο περιπλοκο πλασμα αλλα και σημαντικο για την δημιουργια.
Για αυτο η μητερα Τερεζα ελεγε αν εχετε να κανετε διαδηλωση υπερ της ειρηνης φωναξτε με. Ποτε δεν πηγε σε διαδηλωση κατα του πολεμου γιατι γνωριζε οτι οι διαδηλωτες θα εχουν στο μυαλο τους τον πολεμο και ετσι θα τον διατηρουν ενω αν εχουν της ειρηνης θα δημιουργουν συνθηκες ειρηνης. Mας προβαλουν μονο το κακο και εμεις κακως εστιαζομαστε ειτε θετικα(ειμαστε υπερ) ειτε αρνητικα(ειμαστε κατα) μονο προς το κακο ετσι εμεις το αυξανουμε η το διατηρουμε γιατι ο κοσμος αντανακλα εμάς. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΣ. Επιστημονικα εκαναν ενα πειραμα γνωστο ως, Το Διεθνες Σχεδιο Ειρηνης στη Μεση Ανατολη. Εβαζαν εκαπιδευμενους ανθρωπους να νιωθουν συναισθηματα ειρηνης σε διαφορα εμπολεμα σημεια παρατηρησσαν οτι σταματαγαν η μειωνοντουσαν οι πολεμοι και σκωτωμοι οποτε ειχαν προσηλωμενοι το μυαλο τους μονο στην ειρηνη.

Ετσι οπως η πιστη του ανθρωπου οριζει την ζωη του(τουλαχιστον σε ατομικο επιπεδο) ετσι και η συλλογικη εστιαση και πιστη της μαζας οριζει και τα αναλογα συμβαντα στον κοσμο. Επειδη θελει η σκοτεινη πλευρα πονο απελπησια και πολλες φορες δεν ειναι στο χερι της να τα καταφερει κανουν τους ανθρωπους να εστιαζονται σε αυτα,κανοντας τους ανθρωπους να προκαλουν αθελα τους με την πιστη τους και τις δονησεις τους να δημιουργουν ιδανικες συνθηκες και συγκηριες για κακο και πονο. Αν δειτε δεν προβαλουν κατι καλο,μονιμος μονο πραγματα φθορας. Καθε τι κακο που παιρνουμε μεσω τηλεορασης και οτιδιποτε αλλο πρεπει να το αντικαθιστουμε με προσευχη η κατι καλο, η ανταμοιβη θα ειναι μια εσωτερικη ειρηνη-ευχαρηστη υσυχια ενω πριν δεν υπηρχε.
Και λεει στο βιβλιο στα πρωτοκολλα των σοφων της σιων ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ,ΠΑΝΤΟΥ,ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ,ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΤΗΤΕΣ…
ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…
ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ,ΩΣΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Για να μην σταματα το κακο τον πολεμο ενω παντα χανει μαλλον σημαινει οτι εχει μισος και οργη τα οποια δεν σταματουν,δηλαδη δεν εχουν φραγμο ειναι σαν λεμε σε μια μονιμη κατασταση εμβρασμου ψυχης μιας και δεν υπερτερει η λογικη η οποια θα τους λεει ειναι ματαιο να πολεματε. Ισως να φαινεται παραξενο αλλα τα πραγματικα αφεντικα ειναι αλλες κατασκευες δεν ειναι ανθρωποι.
Οσο για τα ufo θα ελεγα πως ειμαστε σε ενα ειδος μεσαιωνα οπου θεωρουμε μυστηριο και συνωμοσια τα αεροπλανα. Παντως ειναι καλο που μεσα σε αυτες τις 2 δεκαετιες βγαινουν τοσες βρωμες για συνωμοσιες εξωγιηνους κτλ προετοιμαζεται ο κοσμος για αποκαλυψεις αλλιως αν δεν ηταν προετοιμασμενος και του αποκαλυπτονταν ολα ισως να παθαινε τετοιο σοκ που να απαρνιωνταν το τι βλεπει και ζει.
-----------------------
Κατι διαφορετικο ενα site με αληθειες για την υγεια αλλα και πως θα μπορουσε καποιος να βγαλει χρηματα http://vitality.ucoz.com/

PISTOS788 είπε...

Trinity!

ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...
ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

BornGR!

ΟΣΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ...
ΤΟΣΟ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΚΟΜΑ...

ΚΑΛΑ...

Η ηρωϊκή Γαλλίδα βουλευτής: Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ… ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ!

Η ηρωΐδα Valerie Boyer, παρά τις απειλές που δέχεται η ίδια και η οικογένεια της, τόλμησε.

http://olympia.gr/2013/02/27/valerie-boyer/

ΤΟΓΙΟ;;;

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ,ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ...ΖΚΕ!

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ...ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ

http://vitality.ucoz.com/

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΟ,Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες