Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Come With Me If You Want to Live...ΖΚΕ...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ MATRIX...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΠ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΧΑΝΔΡΕΣ,ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ…

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑ ΕΔΑΦΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ...


ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...

ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΗΔΗ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...
Η ΑΝΕΡΓΙΑ ,Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ,Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ,Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ...

ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΑΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΕΠΑΛΗΛΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ,ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Σ'ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ,ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΖΗΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...

ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ,Η ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ...
ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΕ ΕΡΗΜΙΚΑ ΜΕΡΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ...

ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΦΥΓΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ,ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟ ΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ ΧΙΛΙΕΣ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ...ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ.


9 σχόλια:

zkcome είπε...

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΝ ΤΗΣ ΕΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΡΑΨΟΝ ΤΑΥΤΑ ΛΕΓΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙΟΝ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΟΣΤΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΚΛΕΙΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ.
ΕΞΕΥΡΩ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΙΔΟΥ ΕΘΕΣΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΟΥ ΘΥΡΑΝ ΑΝΕΩΓΜΕΝΗΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΑΥΤΗΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΑΝ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΕΦΥΛΑΞΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΝΗΘΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.
ΙΔΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΜΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΟΙΤΙΝΕΣ ΛΕΓΟΥΣΙΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΙΔΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΜΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΛΘΩΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩΣΙΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΔΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩΣΙΝ ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΕ ΗΓΑΠΗΣΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΥΛΑΞΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΣΕ ΦΥΛΑΞΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥ ΟΣΤΙΣ ΜΕΛΛΕΙ ΝΑ ΕΛΘΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΙΔΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΑΧΕΩΣ ΚΡΑΤΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΑΒΗ ΜΗΔΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟΝ ΣΟΥ.
ΟΣΤΙΣ ΝΙΚΑ ΘΕΛΩ ΚΑΜΕΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΥΛΟΝ ΕΝ ΤΩ ΝΑΩ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΞΕΛΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΗΤΙΣ ΚΑΤΑΒΑΙΝΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΝΕΟΝ.
ΟΣΤΙΣ ΕΧΕΙ ΩΤΙΟΝ ΑΣ ΑΚΟΥΣΗ ΤΙ ΛΕΓΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

BornGR είπε...

Ο Χριστός μας προειδοποίησε πως «ο κόσμος θα σας κάνει να υποφέρετε, αλλά εσείς να ‘χετε θάρρος, γιατί εγώ τον έχω νικήσει τον κόσμο» (Ιωάννη 16:33)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vkYbslKXPaI

Αν δεν μπορείς ν’ αλλάξεις τη σκληρή πραγματικότητα, προσπάθησε ν’ αλλάξεις τον τρόπο που την αντιμετωπίζεις.

If You Want.....
Yio Αδερφέ μου

Ανώνυμος είπε...

Προσοχη: Το εαν σκοτωθεις στο ματριξ , σκοτωνεσαι στ'αλήθεια

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΗ.

ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΣΙΑ
TRINITY

PISTOS 788 είπε...

zkcome!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΥΛΑΞΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΣΕ ΦΥΛΑΞΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥ
ΟΣΤΙΣ ΜΕΛΛΕΙ ΝΑ ΕΛΘΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΟΛΗΣ
ΔΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ...Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

PISTOS 788 είπε...

BornGR!

ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΕΝ ΗΜΕΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΕ ΕΒΟΗΘΗΣΑ...
ΘΕΛΟΥΣΙ ΒΟΣΚΗΘΕΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΑΥΤΩΝ ΘΕΛΟΥΣΙ ΕΣΘΑΙ ΕΝ ΥΨΗΛΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΣΙ ΠΕΙΝΑΣΕΙ,ΟΥΔΕΝ ΔΙΨΑΣΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΥΣΩΝ,ΟΥΤΕ ΗΛΙΟΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΕΩΝ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑ ΠΗΓΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ....

ΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΠΟΡΝΑΚΟ ΜΟΥ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

PISTOS 788 είπε...

TRINITY!

ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ...ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΑ...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...

Ο ΣΚΟΠΟΣ Η ΘΕΩΣΗ...ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ...

ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ...Σ'ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!

PISTOS 788 είπε...

http://www.katohika.gr/2013/01/david-icke-h-dolofonikh-mhxanh-sygxronh-iatrikh.html

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

Η πιο αδιανοητη και απιστευτη ταινια επιστημονικης φαντασιας ειναι η πραγματηκοτητα που ζουμε και οι σταγονες γνωσεων και εμπηρειων που ζουμε για λιγο. Ειναι τοσο εξωπραγματικη η πραγματηκοτητα που σχεδον παντα θα αρνουμαστε πραγματα της πραγματηκοτητας λεγοντας αυτο ειναι αδυνατον να υπαρχει η να εινια ετσι,ετσι μικραινουμε την απιστευτη πραγματηκοτητα και τις δυνατοτητες της για να την χωρεσουμε στην συνηδειση και τον μικρο εαυτο μας, φτιαχνοντας την δικη μας πραγματηκοτητα στα μετρα μας. Η πραγματηκοτητα ειναι πολυ πιο φανταστικη απο την φαντασια μας. Η φαντασια πολλες φορες χρειαζεται για να καταλαβουμε την πραγματηκοτητα.

--------
Στο ντουμπαη σε θεραπευουν με βοτανα οχι με φαρμακα, φαρμακα δινουν οταν εισαι παρα παρα πολυ σοβαρα αρρωστος. Ο γιατρος σπουδαζει χημεια γιατι στην ουσια ειναι συνταγογραφος του συστηματος-χορηγητης φαρμακων και οχι γιατρος. Οταν εισαι αρρωστος εισαι κερδοφορος. Ο καρκινος θεραπευεται χυμος λεμονιου 10.000 φορες πιο ισχυρος απο την χημειοθεραπεια, πολλα αντικαρκινικα φαρμακα φτιαχνονται απο τα αμυγδαλα(στην αμερικη σπανια βρισκεις μονο καρβουδισμενα-κατεστραμενα), η βιταμινη Β17 σε θεραπευει ακομα και η διττανθρακικη σοδα. Ζουμε στην πιο γελεια και ελεηνη εποχη οπου οι απογονοι μας θα γελανε με φρικη βλεποντας πως πεθαιναμε απο καρκινο. 180 δις το χρονο βγαζει η αμερικη απο τους καρκινους, ο καρκινος ειναι business, τα εμβολια φτιαχνονται πανω σε νεκρα ζωτικα οργανα ζωων(καρκινογονα),αν καποιος εχει καρκινο να μη τρωει ζαχαρες να τρωει λιγο και μονο αντικαρκινικες τροφες, βοηθουμενος απο μερικα καλα επιλεγμενα βιβλια κατα του καρκινου. ΤΟ κακο δεν ειναι μονο στους καρκινους αλλα και ζημιοφορα στην αναπτυξη και τον εγκεφαλο.

http://www.katohika.gr/2013/01/emvolia-kai-karkinos.html

Πλεον με τοση γνωση που υπαρχει, ετσι οπως ειναι υπευθυνος καποιος για τις πραξεις του το ιδιο ειναι και για την ιαση του.

PISTOS 788 είπε...

Πετρος!

Η πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο φανταστικη απο την φαντασια μας. Η φαντασια πολλες φορες χρειαζεται για να καταλαβουμε την πραγματικοτητα...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΕΤΡΟ...Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ...

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ...ΜΑΣ ΛΕΕΙ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ...ΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (4) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (53) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (21) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (28) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΥΑΙ (2) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (58) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (1) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (53) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (4) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (1) ΤΟΓΙΟ; (17) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.