Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Νομίζω τους ανθρώπους ουκ εν τη οικία τον πλούτον και την πενίαν έχειν, αλλ’ εν ταις ψυχαίς.

ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ,
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ
ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ,
ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ.
ΑΥΤΟ,ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΡΙΞΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ,
ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΔΩ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ.

Soren Kierkegaard



ΟΜΟΛΟΓΩ,ΚΥΡΙΕ, ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΓΙΑΤΙ Σ’ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ,ΩΣΤΕ ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΩ.
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕΣ’ΑΠ’ΤΗ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ,
ΤΟΣΟ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ,
ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ,
ΑΝ ΣΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ.
ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΥΡΙΕ,ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΩ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΣΟΥ,
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ,
ΑΛΛΑ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

ΑΝΣΕΛΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΕΡΜΠΟΥΡΥ.

30 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ!

"Στάθηκε δίπλα μας σαν στοργικός πατέρας, με αγάπη και κατανόηση"!

Ο φυλακισμένος Αντώνης Παπαδάτος, εκπροσωπώντας τους κρατουμένους της 6ης πτέρυγας με επιστολή του προς τον Γέροντα Εφραίμ ευχαριστεί τον Θεό που τον έφερε κοντά τους!

Η επιστολή αναφέρεται και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κρατούμενοι, όπως ο μεγάλος συνωστισμός που έχει ως συνέπεια να υπάρχουν κελιά-θάλαμοι ακόμα και με 25 κρατουμένους μέσα αλλά και στις συνθήκες υγιεινής που όπως αναφέρουν, ο κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών όπως τύφου, χολέρας φυματίωσης είναι μεγάλος.

«Με την επιστολή αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον Γέροντα Εφραίμ, που στάθηκε δίπλα μας σαν πατέρας μας με την αγάπη, την κατανόηση αλλά και την ηρεμία που μας μετέφερε όλο αυτό το διάστημα.

Με λίγα λόγια και σταράτα, παρά τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στο Κορυδαλλό, σε μια φυλακή που δεν χωράει πάνω από 800 κρατουμένους και σήμερα ξεπερνάμε τους 2500 με συνέπεια να κοιμόμαστε ο ένας πάνω στον άλλο σε κελιά-θαλάμους με 25 άτομα μέσα, παρέα με στρατό από κατσαρίδες και ποντίκια και γάτες που έχουν τύφο, μέσα στο κρύο χωρίς θέρμανση σε μουχλιασμένους τοίχους από την υγρασία που χτίστηκαν πριν από 50 χρόνια, τρώγοντας φαγητό που δεν θα έπρεπε να τρώνε ούτε τα σκυλιά, και κάνοντας μπάνιο με παγωμένο νερό, φωνάζουμε πως υπάρχει Θεός και Τον Ευχαριστούμε που έφερε κοντά μας τον Γέροντα Εφραίμ να μας στηρίξει ψυχολογικά με τη στάση του και τον καθένα χωριστά με την πατρική στοργή του.

Υ.Γ. Αλήθεια, ο Γέροντας ήρθε μόνος του στη φυλακή για να μας βοηθήσει σε μια εποχή που το κράτος είναι ανύπαρκτο για μας ή όντως ήρθε ως προφυλακισμένος;;; Δηλαδή υπάρχουν τόσο ανεγκέφαλοι δικαστές που τον είδαν από κοντά και έστειλαν αυτόν τον άνθρωπο στον Κορυδαλλό;;; Ήμαρτον… (όπως μας έμαθε και ο Γέροντας να λέμε…) .

Κρατούμενος Αντώνης Παπαδάτος και όλη η 6η πτέρυγα του Κορυδαλλού.

Ηellas-Οrthodoxy

PISTOS788 είπε...

Κάτι ετοιμαζόταν: 1000 οπλα+ αυτόματα στην Αρτέμιδα - Kαι ολοκαίνουργια Μ16 & M4...

Ένα οπλοστάσιο ικανό να εξοπλίσει ένα ολόκληρη σύνταγμα ειδικών δυνάμεων (σύνταγμα της παλαιάς σύνθεσης του ΕΣ, όχι της νέας που είναι χαμηλής οροφής), αφορά τελικά η ανακάλυψη της οπλαποθήκης, κατόπιν αξιοποίησης συγκεκριμένων πληροφοριών από τις αρχές ασφαλείας της χώρας στο τριώροφο κτίριο της Αγίας Μαρίνας στην Αρτέμιδα Αττικής.
Όπως αναφέρουν απόλυτα ασφαλείς πηγές στο defencenet.gr, τα όπλα είναι … πάνω από 1000 (χίλια!) και είναι σχεδόν όλα ολοκαίνουρια επιθετικά τυφέκια διαφόρων τύπων και αυτό είναι που προβληματίζει ακόμα περισσότερο.


Δεν είναι δηλαδή μόνο τα κλασικά AK-47 (όλα τελευταίας παρτίδας παραγωγής) είναι και αμερικανικής κατασκευής Μ16, η έκδοση Colt Commando M4, ενώ κάποιοι άλλοι μιλούν και για ελβετικά τυφέκια SIG από αυτά που χρησιμοποιούν οι ομάδες SEAL του αμερικανικού Ναυτικού.
Από εκεί ξεκινά και ο προβληματισμός της ΕΥΠ και βέβαια της αστυνομίας, καθώς πρόκειται με διαφορά για το μεγαλύτερο οπλοστάσιο που έχει βρεθεί στη χώρα από την λήξη του ανταρτοπολέμου το 1949 και ένα από τα μεγαλύτερα παράνομα οπλοστάσια που έχουν βρεθεί στην Ευρώπη.
Όπως σημείωνε αξιωματικός του Στρατού στο defencenet.gr «Από το 1999 την εποχή του πολέμου στο Κοσσυφοπέδιο, έχει να βρεθεί τέτοια ποσότητα παράνομου οπλισμου στα Βαλκάνια».

PISTOS788 είπε...

Προβληματίζει ιδιαίτερα, βέβαια, η προέλευση και η κατάσταση των όπλων: Ολοκαίνουρια, αχρησιμοποίητα. Όποιος τα αγόρασε (ή δεν αγοράστηκαν και απλά … δωρίστηκαν;) και τα μετέφερε στο τριώροφο κτίριο στην Αγία Μαρίνα Αρτέμιδας είναι άριστα δικτυωμένος με το «σοβαρό» παράνομο εμπόριο όπλων. «ΑΚ-47 μπορώ να αγοράσω και στην Ομόνοια με 500 ευρώ, αλλά Μ16 ή Μ4 σε τέτοιες ποσότητες, πρέπει να βρω κύκλωμα με πολύ υψηλές διασυνδέσεις και εκτός Ελλάδας» σημείωνε αξιωματικός της Αστυνομίας στο defncenet.gr.
Από εκεί αρχίζουν και τα … δύσκολα: Η υπόθεση δεν είναι καθόλου απλή είναι βέβαιο έχει να κάνει με την εσωτερική ασφάλεια της χώρας.
Κάποιοι, ετοίμαζαν κάτι. Αυτό είναι βέβαιο. Μόνο τυχαίο δεν είναι που έχει ενδιαφερθεί για το ζήτημα τα κλιμάκια μυστικών υπηρεσιών τουλάχιστον δύο ξένων πρεσεβιών στην Αθήνα.
Τα όπλα δεν είχαν έρθει εδώ για να πουληθούν, ούτε αποτελούσε η Αρτέμιδα διαμετακομιστικό σταθμό. Μία υπόνοια που υπήρχε, μήπως τυχόν τα όπλα φορτώνονταν σε πλοίο που θα περνούσε κοντά στις ακτές της Αττικής με κατεύθυνση ανατολικά, απορρίφθηκε: Υπάρχουν άλλα πολύ ασφαλέστερα δρομολόγια και σίγουρα δεν υπάρχουν «διαμετακομιστικοί σταθμοί» σε τέτοιες υποθέσεις. Είναι πάντα “one way”.
Oι έρευνες, λοιπόν, επικεντρώνονται σε δύο άξονες: Ο ένας έχει να κάνει με τον UCC, τον παράνομο «απελευθερωτικό στρατό της Τσαμουριάς», δηλαδή τους εξτρεμιστές Αλβανούς που έχουν στενές σχέσεις με τον UCK και ονειρεύονται την «απελευθέρωση της Τσαμουριάς» (το 2000-2001 είχε υπάρξει μια τεράστια κινητοποίηση του UCC και μεγάλες ποσότητες όπλων είχαν τοποθετηθεί σε διάφορες κρύπτες στην Β.Ελλάδα).

PISTOS788 είπε...

Ο δεύτερος άξονας, εξίσου ανησυχητικός, είναι τα όπλα να προορίζονταν για ομάδες προβοκατόρων εντός της χώρας. Το τριώροφο οίκημα στο οποίο στεγάζονταν ανήκει σε 53χρονο δικηγόρο ο οποίος αναζητείται.
Σημειώνουμε ότι τα όπλα είναι «του κουτιού», μία πληροφορία φέρει ως χώρα παραγωγής «κράτος της Κεντρικής Ευρώπης» και φωτογραφίζουν την Σλοβακία.
Τα όπλα εξετάζονται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για αποτυπώματα και ίχνη DNA, αλλά είναι μία διαδικασία που θα κρατήσει εβδομάδες. Κατ’αρχήν η μεταφοράς τους δε πρόκειται να ολοκληρωθεί πριν από το τέλος της εβδομάδας.
Το ενδεχόμενο να πρόκειται για παράνομο εμπόριο όπλων, αποκλείεται. Τέτοια ποσότητα για να πουληθεί στην ελληνική αγορά χωρίς να υποπέσει κάτι στην προσοχή των αρχών ασφαλείας είναι πρακτικά αδύνατον. Και αν για τα ΑΚ-47 μπορούν εύκολα να διακινηθούν τα Μ16 και τα Μ4 τραβάνε αμέσως την προσοχή και … «συζητιούνται», οπότε είναι αδύνατον κάποιος να πίστευε ότι θα μπορούσε να πουλήσει στην λιανική τέτοια ποσότητα όπλων.
Υπάρχει βέβαια πάντα το ενδεχόμενο να προορίζονταν για μεγάλο νησί της Ελλάδας με παράδοση στην οπλοκατοχή. Είναι το μοναδικό μέρος εντός Ελλάδας που σχετικά εύκολα θα μπορούσαν να απορροφηθούν στην ντόπια αγορά, χωρίς πολλές ερωτήσεις και με μεγαλύτερη ασφάλεια για τους διακινητές. Αλλά και πάλι πόσο πιθανό είναι να «παρκάρισαν» για μήνες (η τριώροφη πολυκατοικία είναι κλειστή εδώ και αρκετούς μήνες) για να μεταφερθούν εν συνεχεία εκεί;
Τελικά, το μόνο που δείχνει βέβαιο είναι ότι κάποιοι, κάτι ετοίμαζαν εντός Ελλάδας. Ή το ετοιμάζουν ακόμη. Κάτι πολύ χοντρό...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Ήταν χαράματα κι αγριοχείμωνο, όταν ο Γέροντας ξύπνησε τον υποτακτικό.
-"Σήκω, Πρέπει να πάμε να κηρύξουμε στ' αντικρινό χωριό".
-"Μα, Γέροντα τα χιόνια τόχουν αποκλείσει"
-"Πρέπει", τον αντήκοψε εκείνος και ξεκίνησαν. Έπειτα απο σκληρή και επικίνδυνη πορεία έφτασαν. Τόφεραν ένα γύρω το χωριό χαιρετώντας και καλημερίζοντας τους χωρικούς.
-"Πάμε τώρα να φύγουμε", είπε ο Γέροντας.
-"Μα δεν κήρυξες"! απόρησε ο υποταχτικός.
-"Κηρύξαμε"! τον διαβεβαίωσε. Αν δε άκουσες, τουλάχιστον δεν διάβασες το κήρυγμά μας στα μάτια αυτών, που μας χαιρόντουσαν καθώς περνούσαμε ανάμεσά τους; Ήταν ένα κήρυγμα χωρίς λόγια. Σαν τις μεγάλες μουσικές συμφωνίες. Δεν έχουν λόγια. Έχουν μόνον ήχους. Αλλά είναι ήχοι θεσπέσιοι. Γι' αυτό και συναρπάζουν. Έτσι και με την έμπρακτη αγάπη.
Είναι κήρυγμα "στεναγμοίς αλαλήτοις".

Το Πνεύμα της αληθείας,
Ο Πανταχού παρών και τα πάντα πληρών,
Ο Θησαυρός των αγαθών και ζωής χορηγός
ελθέ!

Αδερφέ μου υπέροχη ανάρτηση! Οι ήχοι της κηρύττουν.

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Colt Commando M4 πολυ δυνατο και καλο, το Μ-16 τι να το κανει ο κρητικος αν θελει να διασκεδαζει περνει το ΑΚ-47 βαραει πιο δυνατα, το Μ-16 οπως και το colt m4 ειναι καθαρα για στρατιωτικους σκοπους ειναι σταθερα και δεν κλωτσανε πολυ.
Νομιζω πως μια ειναι η εξηγηση απλα μαλλον δεν την λενε ξεκαθαρα για να μην τρομαξουν τον κοσμο, περυσι ειχαν βγει αναφορες οτι εχουν ερθει σαν αλλοδαποι προσφυγες στρατιωτικοι κυριως πακιστανοι μαλλον τους πηραμε τα οπλα αυτο ειναι ολο. Αν ο Θεος δεν θελει να γινει κατι δεν θα γινει ειναι απλο. Το γαματο της υποθεσης ειναι οτι αυτα τα οπλα θα πρεπει να τα δωσουνε στον στρατο.

Το παιδακι οταν προσευχεται γιατι σκυβει? το βλεπω να το κανουν και στην εκκλησια κατι γριουλες.



γυφτος μαθαινει τσιγγανα οδηγηση:
"ελα μωρη ηλιτια, βαλε μπρος να ξεκινησουμε"
Ξεκιναει αυτη στουκαρει σε τοιχο χτυπαει το κεφαλι στο τιμόνι γεμιζει αιματα και φωναζει: "αιματα αιματα" και ο τσιγγανος:"@ρχιντι@ εματες".

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΤΕ ΗΛΘΕ ΑΛΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΣΤΑΘΗΚΕ ΕΙΣ ΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΘΥΜΙΑΤΗΡΙΟΝ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΚΑΝ ΠΟΛΥ ΘΥΜΙΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΜΠΡΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟΝ.

ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΤΟΥ ΘΥΜΙΑΜΑΤΟΣ ΜΕ .....


ΤΟ ΘΥΜΙΑΜΑ = Η ΑΓΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

ΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΝ = Η ΘΥΣΙΑΣΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ

Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ = Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΤΑ ΑΧΡΑΝΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ = ΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.

ΤΟ ΑΙΜΑ = ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗ = ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΤΟ ΧΡΥΣΟΝ ΘΥΜΙΑΤΗΡΙΟΝ = Η ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΘΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΗΠΙΑ!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ---ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ,ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ --- ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑΠΕΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ!

ΚΥΡΙΕ ΔΙΝΩ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!ΠΡΟΣ ΣΕ ΑΝΗΚΕΙ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ,ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ
ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ! ΑΜΗΝ!ΓΕΝΟΙΤΟ!ΓΕΝΟΙΤΟ!ΑΜΗΝ!

PISTOS788 είπε...

BornGR !

ΦΟΒΕΡΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΧΑΧΑ...ΚΑΛΟ!

ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΚΥΒΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ...
ΟΙ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ...ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΤΡΟ.

PISTOS788 είπε...

telitsa paylitsa

ΣΤΙΣ ΤΑΠΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΕΣ ΨΥΧΕΣ...ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ.

PISTOS788 είπε...

Π ΚΑΜΜΕΝΟΣ -- Η ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΡΑΚΙΡΙ Η ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ .....

“Θα έπρεπε να είχαν κάνει χαρακίρι πριν από πολύ καιρό οι πολιτικοί που εν γνώσει τους αποφάσισαν να βάλουν τη χώρα αυτή, το λαό αυτό …
σε μια μέγγενη που λέγεται νέα τάξη πραγμάτων, ΔΝΤ, τραπεζίτες”, είπε από το βήμα της βουλής ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων…
σχολιάζοντας την αυτοκτονία του συνταξιούχου φαρμακοποιού στο Σύνταγμα.
“Θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι ουδείς θα μείνει ατιμώρητος. Θα πληρώσετε. Και θα πληρώσετε όχι μόνο από τον ελληνικό λαό, αλλά και από την ελληνική δικαιοσύνη, όταν αποκατασταθεί η τάξη και η δημοκρατία”, είπε πριν από λίγο από το βήμα της βουλής ο πρόεδρος της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
“Δεν υπάρχουν μόνο ταμπέλες σε αυτόν τον τόπο. Δεν είμαστε ούτε κομμουνιστές, ούτε με το ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ακροδεξιού, ούτε απλώς δεξιοί, κεντρώοι ή αριστεροί. Είμαστε πάνω απ’ όλα αυτό που είναι το σύνολο του ελληνικού λαού. Είμαστε Έλληνες, ανεξάρτητοι και θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους προκειμένου η φωνή μας να γίνει πιο δυνατή και τα σχέδια σας πιο αδύναμα”, πρόσθεσε.

PISTOS788 είπε...

Δεν πρέπει να μπει στη Βουλή ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η ΝΔ και αν είναι δυνατόν ούτε και το ΚΚΕ της κολεγιομάνας Παπαρήγα με τους επαγγελματίες ψηφοφόρους.

Σχόλιο απο olympia.gr
Δεν πρέπει να μπει στη Βουλή κανένας από τα πρόσωπα που περιλαμβάνει η παρακάτω λίστα …Κανένας από τους παρακάτω κολεγιόπαιδες.
Γιώργος Παπανδρέου. Αντώνης Σαμαράς. Κυριάκος Μητσοτάκης. Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Σωτήρης Χατζηγάκης. Πέτρος Δούκας. Μιχάλης Λιάπης. Νίκος Δένδιας...
. Νίκος Μπίστης. Μάκης Βορίδης. Σταύρος Λαμπρινίδης. Χρήστος Δήμας …και όσοι άλλοι τυχόν εμφανιστούν στις προσεχείς εκλογές …Όσοι άλλοι πάρουν κάποιο “χρίσμα”, είτε από την αμερικανική είτε από τη γερμανική πρεσβεία …Όσοι άλλοι πάρουν κάποια “βοήθεια” από το κανάλι και τις εφημερίδες του Λαμπράκη και του Μπόμπολα …Όσοι άλλοι πάρουν κάποια χορηγία από την τράπεζα του Λάτση ή τα βενζινάδικα του Βαρδινογιάννη.
Ο λαός πρέπει επιτέλους να “ξυπνήσει”. Πρέπει, έστω και την τελευταία ώρα, να κάνει την υπέρβασή του και να στείλει στο διάολο τους εγκληματίες που τον πρόδωσαν …Τους εγκληματίες, που, αφού τον οδήγησαν στη χρεοκοπία, στο τέλος τον παρέδωσαν στους ξένους δανειστές. Δεν πρέπει να επιτρέψει στα κόμματα αυτά, τα οποία τον πρόδωσαν χωρίς κανένα έλεος, να ξαναμπούν στην Βουλή …Τα κόμματα, τα οποία ιδρύθηκαν στις ξένες πρεσβείες από προδότες Εφιάλτες …Τα κόμματα, τα οποία ιδρύθηκαν μετά από εθνικές καταστροφές και με “σωτήρες”, οι οποίοι κατέφθαναν με αεροπλάνα των ιμπεριαλιστών …Τα κόμματα που διέφθειρε ο Χριστοφοράκος και τώρα τα εκβιάζει η κυρία Μέρκελ με τις λίστες της Siemens …Τα κόμματα, που, εξαιτίας αυτών των εκβιασμών, έχουν αποθρασύνει τους Γερμανούς και αρνούνται μέχρι και τις αποζημιώσεις που μας οφείλουν για τα εγκλήματά τους και τις κλεψιές τους.

PISTOS788 είπε...

Αυτά τα κόμματα πρέπει να απαλειφθούν άπαξ από το πολιτικό σκηνικό …Τα κόμματα του Κολεγίου Αθηνών. Πρέπει επιτέλους ο λαός να καταλάβει τον ρόλο του Κολεγίου Αθηνών. Να καταλάβει τον ρόλο των διαφόρων “Παπαχελάδων”, οι οποίοι προσπαθούν να με την κακή χρήση της πληροφορίας να τον τρομοκρατήσουν, για να τον παραδώσουν στους “δανειστές” μας. Πρέπει να καταλάβει τον ρόλο των “σοβαρών” και “ρεαλιστών” θολοκουλτουριάρηδων τύπου “Δήμου”, οι οποίοι καθημερινά προσπαθούν να καταρρακώσουν το ηθικό του …Των ανθελλήνων, οι οποίοι προσπαθούν να υποσκάψουν το φρόνημά του, για να μην αντιδρά …Να τον μπερδέψουν και να τον αποπροσανατολίσουν, προκειμένου να τον κάνουν εύκολη “λεία” των αφεντικών τους.
Αυτό είναι το όλο θέμα …Να μπορέσει να αντιδράσει. Ακόμα κι αν δεν μπορεί να ξεφύγει από τις αριστερές και δεξιές “αγκυλώσεις” του, θα πρέπει να βρει άλλους τρόπους να τις εκφράσει …Να βρει άλλους ανθρώπους να ψηφίσει …Να βρει εναλλακτικούς εκφραστές τόσο της Δεξιάς όσο και της Αριστεράς. Αρκεί ν’ αποφύγει τη συμμορία του Κολεγίου …Να αποφύγει τη συμμορία των δωσίλογων, που με “χρίσματα” των ξένων πρεσβειών λεηλατούν από κοινού τη χώρα …Να αποφύγει τους “ηθοποιούς”, που εδώ και σαράντα χρόνια παριστάνουν τους δεξιούς ή τους αριστερούς, ενώ είναι συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές μεταξύ τους …Να αποφύγει τους Γιωργάκηδες, τους Αντωνάκηδες, τις Ντορούλες και τους Κυριάκους.
…Ας ψηφίσουν μια άλλη Δεξιά και μια άλλη Αριστερά …Ας ψηφίσουν τις “εναλλακτικές” μορφές τους …Ας ψηφίσουν Καμένο ή Τσίπρα, αλλά να στείλουν επιτέλους τα σκουπίδια στα σπίτια τους …Ας ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, Οικολόγους, Χαραλαμπίδη, Λεβέντη …ή ακόμα και Έλληνες κυνηγούς. Άπειρα ψηφοδέλτια θα υπάρχουν μπροστά στις κάλπες …Ό,τι θέλουν ας ψηφίσουν. Αρκεί να πάνε να ψηφίσουν και να φροντίσουν να μην ξαναστείλουν στη Βουλή αυτούς, οι οποίοι βολεύουν τον Τόμσεν και τον Μορς …Αρκεί να μην στείλουν στη Βουλή “υπάλληλους” της Μέρκελ …Αρκεί να μην στείλουν στη Βουλή τους Κολεγιόπαιδες της Διαπλοκής, οι οποίοι κοσμούν τη λίστα της Siemens και της “συγκυβέρνησης”.

PISTOS788 είπε...

Αν είναι να γίνει ένας μεγάλος “συνασπισμός” κατά τα πρότυπα της Γερμανίας, ας γίνει ανάμεσα στις αντιμνημονιακές δυνάμεις των ιδεολογικά “απέναντι” πλευρών. Γιατί να γίνει ο μεγάλος “συνασπισμός” μεταξύ των φιλομνημονιακών δωσίλογων του κολεγιακού δικομματισμού; Γιατί να γίνει ο συνασπισμός των συνενόχων, που έσπρωξαν βιαίως και παρανόμως στο Μνημόνιο; Αυτό θα κληθούν ν’ αποφασίσουν οι Έλληνες ψηφοφόροι στις επόμενες εκλογές. Είναι υποχρεωμένοι να κάνουν την υπέρβασή τους, γιατί δεν έχουν άλλα περιθώρια. Όταν οι Γερμανοί πολίτες, οι οποίοι είναι υποτίθεται οι επωφελημένοι της κατάστασης, ψηφίζουν “Πειρατές”, δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες να στηρίζουν τα δουλικά της Νέας Τάξης.
…Απλά πράγματα …Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Δεν μπορείς να θέλεις να σωθείς, χωρίς να τολμάς να ξεβολευτείς από την προβλέψιμη και φαινομενικά ασφαλή “ρουτίνα” σου. Δεν μπορείς να ελπίζεις σε καμία αλλαγή, αν εσύ ο ίδιος δεν κάνεις το παραμικρό, που να διαφέρει …Δεν μπορείς να θέλεις να “προχωρήσεις”, χωρίς να τολμάς να κάνεις ένα “βήμα” προς τα εμπρός. Είναι σαν να θέλεις να κερδίσεις το λαχείο, χωρίς να μπεις στον κόπο και τα έξοδα ν’ αγοράσεις έναν λαχνό. Δεν μπορείς να ελπίζεις σε κανένα μέλλον, αν ξαναψηφίσεις Σαμαρά και Βενιζέλο. Σε μια τέτοια περίπτωση θα είσαι άξιος της μοίρας σου …ό,τι κι αν πάθεις.
…Απλά πράγματα. Σε τι μπορείς να ελπίζεις, αν πας και τους ψηφίσεις; Θα πας να ψηφίσεις τον Βενιζέλο, που όλη τη ζημιά του PSI φρόντισε να τη “φορτώσει” στους Έλληνες και όχι στους ξένους τοκογλύφους; Θα ψηφίσεις τον κοιλιόδουλο, που έβαλε έναν λαό ολόκληρο να κλαίει και να παρακαλάει να τον λυπηθούν στα γκισέ της ΔΕΗ; Θα πας να ψηφίσεις έναν Σαμαρά, ο οποίος “δούλεψε” μια ολόκληρη παράταξη με την ψευτοκόντρα του με τον “μέντορά” του Μητσοτάκη; Θα ψηφίσεις τον εγγονό του Μπενάκη, ο οποίος μέσα σε λίγες ώρες από αντιμνημονιακός έγινε ο φανατικός μνημονιακός “σφαγέας” της παράταξής του; Τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις, για να καταλάβεις ότι όλοι αυτοί είναι διεφθαρμένα τσιράκια οικονομικών “δολοφόνων”, που θέλουν να σε οδηγήσουν σε “σφαγείο”;

PISTOS788 είπε...

Δεν χρειάζεται καν να το υποθέσεις αυτό, που πρόκειται να συμβεί. Δεν το αφήνουν καν να “αιωρείται” στη σφαίρα της φαντασίας. Έχουν βάλει τα κόμματα του Κολεγίου και το έχουν υπογράψει προκαταβολικά. Έχουν υπογράψει ήδη ότι θα εφαρμόσουν όλο εκείνο το πρόγραμμα, το οποίο στην πραγματικότητα ήταν αυτό, που έβγαλε τον λαό στον δρόμο να ζητάει εκλογές. Το είπαν και τα ίδια τα “αφεντικά” τους τι θέλουν να γίνει την επομένη των εκλογών, όταν δηλώνουν δεξιά κι αριστερά ότι “προτιμούν” να βγει στις εκλογές είτε η ΝΔ είτε το ΠΑΣΟΚ για να εφαρμόσουν απαρέγκλιτα το πρόγραμμά τους. Αν εσύ πας και με την ψήφο σου τους διευκολύνεις, είσαι ανάξιος να λέγεσαι όχι Έλληνας, αλλά άνθρωπος. Σκύλο να χτυπήσεις μία φορά, δεν σε ξαναπλησιάζει, για να τον ξαναχτυπήσεις. Τους Έλληνες τούς έχουν “σακατέψει” στα χτυπήματα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ …Είναι δυνατόν να ξαναπάνε οικιοθελώς στις “στάνες” τους;
Σε μια εποχή τόσο έντονης σύγχυσης και απόλυτου αποπροσανατολισμού ο λαός θα πρέπει να επιστρατεύσει όλα τα μέσα που διαθέτει, προκειμένου να αμυνθεί αποτελεσματικά. Έχει τέτοια μέσα. Ο λαός δεν είναι μόνος του. Η Ελλάδα είναι μια χώρα με επίσημη θρησκεία. Οι Έλληνες είναι ένας λαός, που στην ανάγκη αναζητεί τους “ποιμένες” του. Πρέπει να πάρει θέση επιτέλους και η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία. Δεχόμαστε επίθεση από τους Προτεστάντες της Βορείου Ευρώπης και είναι πλέον ορατό ότι αυτοί συνεργάζονται με τους αποφοίτους του Προτεσταντικού Κολεγίου Αθηνών.
Είναι δυνατόν να μην παίρνει θέση η Εκκλησία και να μην προστατεύει το ποίμνιό της, που αυτήν τη στιγμή “σφάζεται” στην κυριολεξία; Είναι δυνατόν να μην επιχειρεί η Εκκλησία να προσανατολίσει το “ποίμνιό” της, προκειμένου να το διευκολύνει στην άμυνά του; Την Εκκλησία θα τη βλέπουμε στους δρόμους να φωνάζει μόνον όταν της ζητάνε μερίδιο από τα παγκάρια της; Είναι δυνατόν η ίδια η Εκκλησία να κατευθύνει τους πιστούς της στην “αγκαλιά” του Κυριάκου Μητσοτάκη ή του Μάκη Βορίδη; Είναι δυνατόν να είναι κάποιος χριστιανός ορθόδοξος και να τους ψηφίζει όλους αυτούς τους γενίτσαρους του προτεσταντισμού;
Οι καιροί είναι ύποπτοι και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όλοι. Η ελληνική ιστορία —και όχι μόνον αυτή— πλησιάζει σε έναν “κόμβο” και είναι αδύνατον να μην υπάρξουν εξελίξεις. Είναι θέμα χρόνου να βρεθούν άπαντες αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Πλησιάζει μια περίεργη ώρα “κρίσης” και αυτό για πολλούς θα είναι μια τραγικά δυσάρεστη έκπληξη

zkcome είπε...

ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΛΑΛΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.
Ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΚΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΕΚΒΑΛΛΕΙ ΠΟΝΗΡΑ.
ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΔΕ ΟΤΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΟΝ ΑΡΓΟΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΟΝ ΛΑΛΗΣΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟΝ ΔΙ ΑΥΤΟΝ ΕΝ ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ.
ΔΙΟΤΙ ΕΚ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗ.

PISTOS788 είπε...

zkcome.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ...

ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Ειμαστε τοσο ανακατεμενοι που μονο ο Πατερας θα τακτοποιουσε το θεμα, ερχεται η ωρα να χωριστει η ηρα απο το σιτο.

Αλλα ψηλομπερδευομαι γιατι ερχεται η στιγμη να ψηφησω και να πω με αυτο το δικαιωμα της ψηφους μου πιο ειναι το καλητερο κομμα για να καθαρισουμε την Ελλαδα. Βλεπω σε ολα τα κομματα εστω καποια διαφθορα και μπερδευομαι, υπαρχουν στιγμες που και ο πανος καμενος μου φαινετε μια βελτιωμενη εκδοση καρατζαφερη ο οποιος σαφως και θα βοηθησει την Ελλαδα αλλα πιο ειναι το καλητερο? Ειληκρηνα διχαζομαι. Αλλα οταν αποφασιζω καταλιγω στην χρυση αυγη, μεταξας και παπαδοπουλος ακροδεξιοι ηταν οπως και ο καραϊσκακης η ο κολοκοτρωνης η ο λωενιδας με τους 300 και αλλοι πολλοι δεν τακτοποιησαν το θεμα με ηληθιες συσκεψεις και συζητησεις πινοντας τσαϊ με τους εχθρους, αλλα πολεμησαν η ολα η τιποτα, τα εδωσαν ολα για ολα. Aυτο σημαινει οτι θα κιλυθει πολυ αιμα ανθελληνικο θα ελεγα.

Εδω ειναι που τα χανω, να μην βγει κατι ακροδεξιο και θα τα φτιαξει ο Θεος ? η να βγει κατι ακροδεξιο μια χουντιτσα ας πουμε και ο Θεος θα μας δικαιολογησει αν εκτελεσουμε ανθελληνικο κοσμο, μιας και για την Ελλαδα και τις υψηλες αξιες το καναμε και οχι επειδη ειμαστε κανιβαλοι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙΝ ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΨΗΛΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙ .

ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΩ ΕΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ.

ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΑΤΑΝΑ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ.

ΚΥΡΙΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΣΕΙΣ!


ΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΠΟΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ?

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ!

Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ!

ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΩΖΟΜΑΣΤΑΝ!ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ


ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Ευχαριστω τελιτσα, και οι υοι και οι θυγατερες πιοι ειναι? σπουδαγμενα ατομα που ειναι θρησκευομενα? καλογριες και καλογεροι? η ειναι κατι αλλο?

Ας ειναι ολα του διαβολου, θα ψηφησω αυτο που θα του χαλαγε-δυσκολευε τα σχεδια περισσοτερο απο οπιοδιποτε αλλο κομμα, χρυση αυγη.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ 144.000.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ!

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ!

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ,ΟΙ ΕΚΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ -- ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ .

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΩΗΛ!ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΙ!

Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ--ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ!

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΔΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΝΑΤΟΙ!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΙΣΡΑΗΛ!

ΟΧΙ Ο ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ ΙΣΡΑΗΛ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΙΣΡΑΗΛ!

ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!



ΠΕΤΡΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΥΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ!



Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ!ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.


ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ!ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ
ΣΕ ΚΑΝΝΕΛΗ Η ΚΑΜΜΕΝΟ!


ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΗ ΟΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΕΙΔΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ!


ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ!

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΡΑ--ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!


ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

Ο ΠΙΣΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ!

ΟΙ 4 ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ.
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΗΜΩΝ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.
ΓΕΝΟΙΤΟ!ΓΕΝΟΙΤΟ! ΑΜΗΝ!ΓΕΝΟΙΤΟ!
ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΓΑΠΗ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΙΗΣΟΥ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟ-ΤΕΛΙΤΣΑ

ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

Η ΤΕΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

petros

ευχαριστω πολυ τελιτσα, αποψη μου δεν θα σου προτεινα κανελη ειναι στο ΚΚΕ θα μπορουσε καποιος να μου πει ε ε και τι με αυτο, μονο και μονο για οτι ασχημο εχει παθει η ανθρωποτητα απο τον κουμουνισμο δεν αξιζει, διαβασε μια το (μισο-τελειωμενο)site μου εκει που λεει απλες αληθειες. http://informal.ucoz.com/

PISTOS788 είπε...

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση που στέλνει πολλαπλά μηνύματα σε όλα τα επίπεδα η Ρωσία προχώρησε πριν λίγες ώρες στην ουσιαστική απόρριψη του συνόλου των τουρκικών αιτιάσεων αναφορικά με τα δήθεν δικαιώματα που έχουν στην ΑΟΖ της Κύπρου και με σκληρή γλώσσα χαρακτηρίζει "κυπριακό έδαφος υπό τουρκική κατοχή" την Βόρεια Κύπρο.

Με αφορμή το ζήτημα των ιδοκτησιών στη Βόρεια Κύπρο, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών συνιστά στους Ρώσους πολίτες να απέχουν από την αγορά ακινήτων "στο έδαφος της λεγόμενης «τουρκικής δημοκρατίας της βορείου Κύπρου», που είναι κατεχόμενο μέρος από την Τουρκία και αναγνωρίζεται μόνον από την Άγκυρα" και αναγνωρίζεται μόνο από την Άγκυρα".

Η αναπληρώτρια διευθύντρια Τύπου και Πληροφοριών του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, τόνισε ότι "το τμήμα αυτό της Κύπρου βρίσκεται υπό κατοχή και ανήκει στην ανεξάρτητη και διεθνώς αναγνωρισμένη Δημοκρατία της Κύπρου και πρόσθεσε ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών καταδίκασε έντονα την παράνομη απόφαση με τα ψηφίσματα του 1983 και του 1984". «Η αγορά ενός ακινήτου στην Κατεχόμενη Κύπρο είναι παράνομη αφού τα περισσότερα ακίνητα ανήκουν νόμιμα στους Έλληνες Κύπριους που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους μετά την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής το 1974.

Η αγορά ακινήτων συνδέεται με μεγάλους κινδύνους αφού εκρεμούν αγωγές που κατατέθηκαν από τους ιδιοκτήτες», προειδοποίησε η Ζαχάροβα. Εξήγησε, μάλιστα, ότι σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα της Κύπρου για την ιδιοκτησία, χωρίς την συγκατάθεση του νόμιμου ιδιοκτήτη, είναι απάτη και τιμωρείται με φυλάκιση επτά ετών! Σημειώνει μάλιστα ότι "Τα δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας σε όλη την επικράτειά της είναι δεδομένα και δεν αμφισβητούνται"

Η ρωσική παρέμβαση σε αυτή ειδικά την χρονική στιγμή που αναγνωρίζεται η κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμη αφού χαρακτηρίζει με μεγάλη σαφήνεια ως "κατοχικό" το καθεστώς ης Βόρειας Κύπρου και συμφωνεί απόλυτα με τις θέσεις της Κύπρου στις διαπραγματεύσεις σε ότι αφορά περιουσιακό, επιστροφή προσφύγων κλπ, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν αναγνωρίζει de facto καταστάσεις που θα δίνουν στην Τουρκία νομιμοποίηση για ενέργειες στην ΑΟΖ, όπως έρευνα, εξόρυξη κλπ καθώς "Τα δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας σε όλη την επικράτειά της είναι δεδομένα και δεν αμφισβητούνται"(defencenet)

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ SITE!

TO ΘΗΡΙΟΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΗΡΙΟΝ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΕΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΤΡΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?

Η ΓΗ ΚΑΙ Η ΘΑΛΛΑΣΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ!ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ!Ο ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ!

ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΘΗΡΙΑ!
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ!ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΤΗΝΗ!

ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ-- ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ?ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΤΗΝΗ?

ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΕΟ!ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΕΜΠΕΣΕΙΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΘΕΟΥ ΖΩΝΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4Qk1Jl8C9mg#!

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Τελιτσα ευχαριστω, θα ελεγα οτι με προβληματισες σχετικα με το θεμα της ψηφου. Εχω δει πολλα πιστευω και καρδιες ανθρωπων απο ολες τι πολιτικες αποχρωσεις εχω δει καλες καρδιες αλλα και καρδιες γεματες μισος. Ενας μπακαλης που εχει σαπια φρουτα, μονο σαπια φρουτα θα εχει να δωσει στους πελατες .Ενας πατερας με λιγη αγαπη μεσα του θα δωσει λιγη αγαπη στο παιδι. Φανατισμενοι παντου υπαρχουν και οι θρησκειες εχουν φανατικους, παντου υπαρχουν. Ολοι και ολα ειναι σκορπια τα παντα υπαρχουν αναμεσα μας. Οποιος δεν εχει μεσα του τον Θεο τον Χριστο την αγαπη τοτε σε οτι και να πιστευει η θα ειναι φανατισμενος η θα ειναι σε πολλα πραγματα λαθος η πλανεμενος. Το τεραστιο προβλημα ειναι οτι οι ανθρωποι δεν ξερουν την αληθεια και οι περισσοτεροι την αποδεχονται πολυ αργα γιατι ο ανθρωπος ιδιως ο υλιστης δεν αφηνει οτι του ειναι οικειο και αρνητε να αποδεχθει κατι καινουριο η ανατρεπτικο. Δηλαδη, επειδη δεν ξερουν την αληθεια αναλογα με την κληση των δηλητηριασμενων πιστευω διαλεγουν και υπερασπιζονται μια ιδεολογια η ενα κομμα και σε συνδιασμο με τον ποιον της καρδιας βγαινει ο αναλογος ανθρωπος. Ετσι εχουμε παντου διχασμους και το γνωστο διαιρεε και βασιλευε. Στο προσεχως μελλον που θα εχουμε τον χωρισμο του σιτου και της ηρας θα ειναι ολα φανταστικα, ομως προς το παρον ειμαστε σε ενα απολυτο χαος και ο Θεος και η Παναγια μας κρατουν και μας βοηθουν αλλιως θα ειχαμε εξαφανιστει. Απλα καλουμαστε να ψηφησουμε
να δωσουμε την πολιτικη μας αποψη η οποια οπως πιστευεουμε θα εκανε το καλητερο για την Ελλδα σε συγκρηση με οποιοδιποτε αλλο υπαρχον πολιτευμα εμενα η ιστορια μου δειχνει οτι οταν αναλαμβαναν πατριωτες εχοντας πιστη στο Θεο οπως οι επαναστατες του 1821 εκαναν θαυματα βλεπω και πιστευω πως οι περισσοτεροι πατριωτες ειναι η στην χρυση αυγη η στον πανο καμενο. Το οτι δεν εχουμε να ψηφησουμε κατι που μας εκφραζει η δεν εχουμε το πολιτευμα του Θεου να ψηφησουμε αυτο δεν σημαινει πως δεν θα πρεπει να ψηφησουμε εστω εστω ακομα και αμα ειναι 99% ματαιο οτι κομμα και να βγει. Οταν η Ελλαδα καταρεει ο Θεος βαζει καποιους δικους του ανθρωπους να βοηθησουν την Ελλαδα.


Pistos788 πολυ ωραιες οι χρωματικες επιλογες που εβαλες στο blog σου.

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΤΡΟ ,ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΒΡΑΔΥ!

Ανώνυμος είπε...

Αδελφε μου χαιρομε ιδιαιτερα μπαινοντας στο διδακτικο ιστολογιο σου.Ο ουρανιος πατερας να σου δινη υγεια σοφια και δυναμη να λαλεις τα μεγαλειατου εχω χρονια να σε δω και σε επεθυμησα.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε'σενα και στην οικογενεια σου και σε ολλα τα παιδια του ιστολογιουσου. ΖΚ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

PISTOS788 είπε...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΠΕΘΥΜΗΣΑ...ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΕΞΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΑΡΑ...
ΖΚΕ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες